Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ανεργη μαμά κερδίζει 5240ευρώ το μήνα.Απάτη ή όχι;


Recommended Posts

Σερφάροντας στο internet έπεσα τυχαία πάνω σε αυτό

www.az-news.org/gr/http:

Διαβάζω λοιπόν ότι άνεργη μητέρα κερδίζει 5240ευρώ το μήνα από το σπίτι και αμέσως σκέφτομαι αυτοί μας δουλεύουν κανονικότατα. :huh: Μετά διάβασα και το άρθρο πολύ προσεχτικά και αναρωτήθηκα "λες να είναι αλήθεια τελικά;" :blink: Εσας ποιά είναι η γνώμη σας κορίτσια δεδομένου ότι όλοι έχουμε ανάγκη από επιπλέον χρήματα.Μήπως είναι απάτη και δώσουμε τα ωραία μας λεφτουδάκια που με κόπο κερδίζουμε και μας τα φάνε κάποιοι απατεώνες;Πολύ θα ήθελα να μάθω την γνώμη σας.Εγώ πάλι είμαι επιφυλακτική,ποιος δίνει σήμερα τόσο εύκολα λεφτά, ε ποιος;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δινει..πως δε δινει..αν εισαι στη κωλοβαρα ολη μερα και δεν εχεις να κανεις απολυτως τιποτα κια ασχολεισαι μονο με αυτο..

τι θελω να πω;;πρεπι να σχοληθεις πολυ με το αντικειμενο που προωθεις,να δωδσεις καποια χρηματα να παρεις τα δειγματα...

και βεβαια εκει που ειναι το χρημα ειναι να φερειςκαι αλλα ατομα..ετσι παιρνεις μπονους και αγοραζουν και αυτοι τα ρποιοντα και παει λεγωντας..

δουλευουν το κοσμο μια χαρα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΧ Σωσώ μου παίζουν με όλους μας.Και εγώ νομίζω ότι είναι μούφα και δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθώ.Όμως όταν διάβασα το άρθρο δεν μίλαγε να γίνεις ντίλερ σε κάποια προιόντα και να τα προωθήσεις.Εγώ κατάλαβα ότι απαντάς σε κάποιες έρευνες και σε πληρώνουν για αυτό.Μπούρδες δηλαδή,ούτε το χω ξανακούσει ποτέ μου.Πάμε για άλλα :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ποσο ελκυστικη ομως μοιαζει η προοπτικη να κερδισεις εστω μερικα παραπανω χρηματα εκτος της κανονικης εργασιας σου! Ειμαι καθηγητρια, κανω μαθηματα ολη τη μερα και δεν βγαζω ουτε κατα διανοια τοσα λεφτα! Φοβαμαι ομως το ευκολο κερδος, μηπως υπαρχει καποια παγιδα που δεν φαινεται εκ πρωτης οψεως;Η' δεν μας τη λενε αυτοι που εχουν ασχοληθει; Μακαρι οι ανθρωποι να εχουν βρει μια ανασα στα οικονομικα τους θεματα, αλλα αν ηταν τοσο ευκολο γιατι οι υπολοιποι παμε για δουλεια καθε μερα;(Γιατι τα παιδακια δινουν Πανελληνιες;χι,χι!). Αυτο δεν σημαινει οτι εγω σκεφτομαι απαραιτητα σωστα βεβαια!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μου τη δίνει όμως που πάνε να εκμεταλευτούν την αγωνία μας με τέτοιες βλακείες.Μα είναι δυνατόν.Δουλεύουμε και εγώ και ο άνδρας μου και τόσα λεφτά ούτε στον ύπνο μας δε βλέπουμε.Θα έπρεπε να μην αφήνουν να γράφονται τέτοια γιατί πολλοί άνθρωποι μπορεί να πέσουν στην παγίδα,να δώσουν χρήματα να αγοράσουν το survey income kit και ίσως να παραιτηθουν και από την εργασία τους.Και μετά να τρεχουν και να μη φτάνουν.Αντε πια συγχίστηκα με αυτά που διαβάζω ώρες ώρες στο internet. :angry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πολυ δελεαστικη προταση παντως!! δεν το εχω ξαναδει...συνηθως γινεται αυτο που λεει η Σωσω αλλα αυτο δειχνει αλλιως! καινουργια απατη μου μυριζει!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Οταν ημουν φοιτητρια ειχα δουλεψει σε εταιρια που κανει ερευνες...και συμμετεχω σε on line ερευνεσ.

Πιστεψε τετεοια λευτα δεν πηρε ποτε και κανενασ.

Στις προσπωπηκες ερευνες οπου πηγαινεις στο χωρο της εταιριας πινεις καφεδακι απαντας σε ερωτησει κλπ..ναι παιρνεις ενα ποσο για 2 ωριτσες το οποιο σπανια ξεπερναει τα 30 ευρω.

Για ηλεκτρονικες και τηλεφωνικες ερευνεσ δεν παιρνεις τιποτα απολυτως.

Επισης ως ερενητρια εχω κανειερευνες σε σπιτι αγια διαφορες εταιριας οπου η ερωτηθης επαιρνε ενα δωρακι ( συνηθως ενα προιον για το οποιο γινοταν η ερευνα συν καποια κουπονια) και ο ερευνιτης 1.5 ευρω για καθε συμπληρωμενο ερωτηματολογιο...και φυσικα γινοταν ελεγχος δειγματοληπτικος..και επρεπε να μινεις στην περιοχη σου...

Κοινως να σου πω οτι καμια απο τις ερευνες δεν επεφερε αξιολογα χρηματα για τον χρονο που διεθεσα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Απατη ακριβως δεν θα το ελεγα... Ισως Αμερικανοι πολιτες που περνουν ολη τη μερα με τη μουρη κολλημενη στην οθονη του υπολογιστη να μπορουν να βγαλουν καποια χρηματα.

Πριν μερικους μηνες ειχα ασχοληθει με αυτο http://www.surveyhead.com/index.php. που ειναι αρκετα συναφες...

Το συνηθεστερα προβληματα ηταν οτι μου εστελναν e-mail οτι υπαρχει νεα ερυνα σε εξελιξη σε ωρες ασχετες οπως 4.00 το ξημερωμα και στις 8.00 το πρωι που το εβλεπα τα ερωτηματολογια που χρειαζονταν ειχαν συμπληρωθει ή οι εταιριες / πολυεθνικες που ειχαν ζητησει την ερευνα δεν δραστηριοποιουνταν στον Ελλαδικο χωρο και οταν εμπαινα να συμπληρωσω το ερωτηματολογιο μου πεταγε μηνυμα οτι ο τοπος διαμονης μου ειναι ασυμβατος με την ερευνα.

Οπως καταλαβαινετε το αποτελεσμα ηταν 0. Ειχα μαζεψει μερικα δολαρια αλλα υπηρχε συγκεκριμενο ποσο που επερεπε να εχεις συγκεντρωσει για να τα εξαργυρωσεις μεσω pay-pal. 2 μηνες μετα που τα παρατησα, ειχα ηδη σπαταλησει αρκετο χρονο για το τιποτα.

Εν τω μεταξυ προσεξα οτι σε αυτο το καινουριο πρεπει να αγορασεις κατι αρχικα, αντιθετα με αυτο που ειχα δοκιμασει εγω και αυτο δεν μου φαινεται πολυ καλο. Δουλειες οn-line που ζητουν να δωσεις καποια χρηματα πριν ξεκινησεις κατα τη γνωμη μου, ειναι περισσοτερο απατη απο οτι ευκαιρια να κερδισεις χρηματα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...