Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΦΟΥΣΚΩΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ 2010!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 985
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γειά σας κοριτσάκια!!! Μπραβο Γεωργία και Μαρία πολύ χαρηκα με τα υπέροχα νέα σας!!!! Πιστεύω πως τώρα νιώθετε καλύτερα και σας έχει φύγει λίγο το άγχος!!!

Καλή επιτυχία στα κορίτσια που έχουν αύριο αυχενική. Εγώ έχω τη Παρασκευή άντε να περάσουν αυτές οι 2 μέρες, δεν μπορώ άλλο την αγωνία!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λολλού ακου κατι για την κοτοσουπα κ αν θελεις καντο να τη δοκιμασεις. βρασε 1-2 πατατες, ενα μεγαλο κρεμμυδακι, σελινο, και 3-4 καροτα... πολτοποιησε τα στο μπλεντερακι σου και ριχτα στη σουπιτσα! (εννοειται οτι στο ιδιο νερο βραζουμε και το κοτοπουλο και τα λαχανικα μας και το ρυζακι!) ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!

κορίτσια μια ερώτηση.... που κάνατε τις αυχενικές σας; είστε ευχαριστημένες? πείτε μου σας παρακαλώ γιατί δεν έχω αποφασίσει ακόμα που να κλείσω;;;;

Γεια σας και από εμένα...γύρισα σπίτι από την δουλειά με ένα στομάχι χάλια ... μα πότε θα μου περάσει το στομάχι μου επιτέλους????

Μαράκι και Γεωργία συγχαρητήρια για τις αυχενικές!!!

Μαρία με το αγοράκι θα τρελαθεί ο μπαμπας σου!! Αλήθεια η αδερφές σου έχουν παιδάκια?? Αν ναι, αγοράκια ή κοριτσάκια? Και από την πλευρά του άντρα σου?

Αν και εγώ πιστεύω ότι το κληρονομικό δεν παίζει και τόσο ρόλο!! Έχω γνωστή που είναι 3 αδερφές και έκανε 2 αγοράκια και φοβάται να κάνει τρίτο μήπως και βγει αγοράκι και αυτό!!! Παίζει ρόλο η ηλικία του άντρα και της γυναίκας και ο συνδυασμός των χρωμοσωμάτων!!!

Γεωργία θα σε βάλουμε να πεις 40 φορές: Όλα πάνε καλά Όλα πάνε καλά!!! :D:D για να σου γίνει βίωμα!! Αν και σε καταλαβαίνω ώρες ώρες που ανησυχείς, από ότι φαίνεται πέρασες το 'επικινδυνο' φράγμα!!! Μάλλον κοριτσάκι θα έχεις για να μην φαίνεται!! Αν και δεν είσαι και πολύ προχωρημένη στις εβδομάδες για να μπορούν να διακρίνουν...

η λίστα έχει γίνει μπλε γιατί είναι πιο ξεκάθαρα τα αγοράκια και αυτά που δεν φαίνονται είναι συνήθως κοριτσάκια!! Το ροζ θα έρθει σιγά σιγά!! :D:D

Spirtouli με το καλό η αυχενική σου!! Τι ώρα θα πας? Μην έχεις άγχος κορίτσι μου, όλα καλά θα πάνε!!!

Αλήθεια, νοιώθετε καλύτερα τώρα που περνάει ο καιρός?? Εγώ έτσι και έτσι και κάποιες φορές νοιώθω πολύ χάλια...απλώς πριν 1 εβδομάδα δεν κατέβαινε μπουκιά ενώ τώρα κάτι κατεβαίνει...

Λοιπόν εγώ το παραδέχομαι!! Θέλω κοριτσάκι(α)... :D:D:D

Samantha ακόμη δεν σου έχουν περάσει οι αναγούλες τι να πω βρε κορίτσι υπομονή. Εγώ χτες γύρισα από τη δουλειά και ήμουν χάλια πολλή ζαλάδα. Σήμερα είμαι μια χαρα. Εξαρτάται τη μέρα.. Πάντως σίγουρα είμαι καλύτερα από τις προηγούμενες εβδομάδες. Υπομονή σε λίγο καιρό όλα αυτά θα είναι μια ανάμνηση.

Samantha είμαι 11 εβδομάδων και 5 ημερών. Κατι έχει γίναι και δεν μου εμφανίζεται το τικεράκι. Ειχα αναγούλες αρκετες, εμετούς και ζαλάδες. Τώρα είμαι καλύτερα.

λοιπον σαμανθάκι, εγώ ειμαι 29 τώρα (γιατί απο 17 Οκτώβρη θα είμαι 30 χιχιχι) και ο Φώτης 34, παιδάκια εχει προς το παρόν μόνο η μεγάλη αδελφή του, ενα αγόρι και ενα κοριτσάκι (βαφτιστήρα μας) δυστυχώς η μικρή του αδελφή ειχε μια ατυχία με υδρονέφρωση πριν λίγους μήνες στο παιδάκι που κυοφορούσε και η γιατρός της είπε οτι καλύτερα να διακόψει την κύηση (στον 5ο μήνα νομίζω) και η δική μου 3η αδελφή (εγώ ειμαι η μεγαλύτερη) ειχε μια παλίνδρομη φέτος. Οπως καταλαβαίνετε ο καθένας εχει τους λόγους του για να ειναι αγχωμένος εδώ... και ετσι θα ειναι μια σπίθα ελπίδας και για τις δυό μας οικογένειες που ειχαμε αυτές τις ατυχίες φέτος...

Οι γονείς του Φώτη καταχάρηκαν και οι δικοί μου ειναι ακόμα σοκαρισμένοι ευχάριστα γιατί θα είναι το 1ο τους εγγόνι και αγόρι που δεν ειχαμε κανενα τσουτσούνι μέχρι τώρα !!!!! εκείνοι ακόμα παλιμπαιδίζουν γιατί η μικρότερή μου αδελφή ειναι 16 ετών... παθατε σοκ !;; χιχιχιχι !!!

μμμ για να δω! 29 και συνέλαβες τον Ιούλιο (ε?) άρα σου βγαίνει για αγοράκι! μέσα έπεσε!!! :D:D

εμ έχετε διαφορά γιατί οι γονείς σου παλεύαν να κάνουν το αγοράκι :D:D

κρίμα για τις ατυχίες...η παλίδνρομη της αδερφής σου σε ποια εβδομάδα ήταν? καλά μικρούλα είναι, συμβαίνουν αυτά...εχει καιρό μπροστά της....η κουνιάδα σου (η μικρή) τι ακριβώς είχε? έχει άλλα παιδάκια??

Σου μένει να βγάλεις το φίδι από την τρύπα εσύ και να χαρούν όλοι !!! ;);)

Αντε Μαράκι σύντομα έγκυες και οι υπόλοιπες στην οικογένεια και θα παίζουν όλα τα παιδάκια σας μαζί!!!

η αδελφή μου που ειχε την παλίνδρομη (στην 8η εβδομάδα) ειναι 26 ετών αλλα ηταν περίεργο και που εμεινε εγκυος γιατί ειχε να αδιαθετήσει για 4 μήνες και ξαφνικά εμεινε... κρίμα βέβαια για την κατάληξη...

η κουνιάδα μου (και κουμπάρα μας) επίσης ηταν πολύ περίεργο αυτο που της συνέβη και ακόμα δεν ξερω τι εφταιξε... εκανε αμνιοπαρακέντηση στην 22η περίπου εβδομάδα γιατι ηταν ανεβασμένα τα ποσοστά για σύνδρομο down και μολις βγήκαν τα αποτελέσματα ετρεξε για να σταματήσει την κυηση...ΟΥΤΕ ΜΙΑ 2Η ΓΝΩΜΗ δεν πήρε... εγώ και ο αντρας μου δεν ημασταν σύμφωνοι σε μια τετοια βιαστική κίνηση...και τελικά μας είπαν οτι ειχε μεγάλο πρόβλημα υδρονέφρωσης και ηταν η καλύτερη λύση...βέβαια εγώ διαβασα στο internet οτι οι περισσότερες περιπτώσεις υδρονεφρωσης διορθώνονται μετά την γέννηση με πλαστική χειρουργική αλλα δεν ξέρω ...φαντάζομαι οτι καθε περίπτωση δεν είναι ίδια... τι να πω...

αλλα παιδάκια δεν εχει θα ήταν το 1ο της...

πιστεύω οτι απο δω και περα θα πανε ολα καλά και φαντάζομαι οτι θα παίζουν ολα τα ξαδερφάκια μαζί, οπως τα είπες !!!!

ΜΑΡΑΚΙ μου η δικη σου η κοιλιτσα ευχομαι να φερει τυχη και στις υπολοιπες .Ολα θα φτιαξουν κ τα ξαδελφακια θα κυλιουνται στα χαλια κ θα σας περνουν το κεφαλι με τις τσιριδες!!!!

Ηταν να μην γινει η αρχη! ;);)

Μαράκι λογικό μου ακούγεται για την αδερφούλα σου...ίσως το ωάριο να μην ήταν και ότι καλύτερο μετά από τόσους μήνες...αν και απ'έξω από τον χορό πολλά τραγούδια λέγονται....

από ότι έχω διαβάσει και εγώ η υδρονεφρωση θεραπεύεται...εξαρτάται βέβαια και από το βαθμό που ήταν άρρωστο το μωράκι...τι να πω δεν ξέρω δεν είμαι ειδικός αλλά μια δεύτερη γνώμη έπρεπε να την πάρει!!!

ναι βρε κορίτσια ! μακάρι γρήγορα και εκείνες και ΟΛΑ τα κορίτσια που το επιθυμούν να γίνουν μανούλες!

καλάαααααα τώρα που εγινε και η αυχενική ΤΕΛΟΣ ! δεν ξαναπρήζω κανέναν ! τελος το αγχος! ολα καλά!!!!!

ναι... για την κουνιάδα μου και μεις κουφαθηκαμε που δεν πηραν μια δεύτερη γνωμη... τους μιλήσαμε απο το τηλέφωνο μιλούσαν λες και ηταν ΤΡΑΓΩΔΙΑ αλλα πηγαν τυφλά και σταμάτησαν την κύηση και ας το φώναζε ο αντρας μου (να περιμένουν 1 - 2 μέρες) να ρωτήσουν και αλλον γιατρό...

εγώ νομίζω οτι εφταιγε ΠΟΛΥ η γιατρός της και μου φάνηκε και μενα περίεργο να κανει αμνιοπαρακέντηση τοσο αργά...

βέβαια ολα αυτά εντάξει... πιστεύω ειναι σπάνιες περιπτώσεις και πιστεύω πολύ στον τρόπο αποφασίζει ο καθένας να τα χειριστεί !!!! καμιά φορά ισως ειναι καλό να το ρισκάρουμε...!

Ξέρεις τι μπορεί να έγινε? Να είχα υποψίες από πιο νωρίς και να περιμέναν να δουν τι θα γίνει...και απλώς να μην είχαν πει κάτι...

Καλησπέρα φουσκοκοιλίτσες!!!

Μαρία και Γεωργία μπράβο για τις καλές αυχενικές!!!!!! :P:P:P:P

Μαράκι, κι εσύ τσουτσούνι βλέπω! Παιδί μου, θα γίνουμε αγορομάνες, μας βλέπω εγώ!

Όποιο κοριτσάκι μπορεί, ας μου βάλει το γιόκα στη λίστα. Ε! πιστεύω να μην εξαφανιστεί το τσουτσούνι μέχρι τα μέσα Οκτώβρη που ξαναπάω στο γιατρό. Κι αν γίνει αυτό, δεν πειράζει. Εσάς Μαρία σας το είπε με βεβαιότητα?

Κοριτσάκια που έχετε αύριο αυχενική, όλα να πάνε καλά!!! Περιμένουμε ευχάριστα νέα κ καταγραφές φύλων!

Άσχετο, αλλά γιατί εμφανίζει άλλα emoticon και όχι αυτά που επιλέγω??? Είχα διαλέξει χαμογελάκι κ έβγαλε αυτό με τη γλωσσίτσα! anyway...

Μαράκι σου ε΄υχομαι από εδώ και πέρα όλα καλά να πάνε και το μωράκι σου να φέρει γουρι και στις υπολοιπες μελλοντικές μαμάδες της οικογένειας σου.

Demie και εσυ αγοράκι, άντε μπράβο!!! Τα κοριτσάκια θα τα μάθουμε τον Οκτώμβρη πιστεύω.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• πραγματικά!!! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 εμάς εν τω μεταξύ μας έδειξε η μαία πως μπορεί να το κάνει ο σύντροφος σε μένα, αλλά ρε κορίτσια μου φαίνεται πολύ περίεργο και αμήχανο 🤣🤣🤣🤣 τώρα είνα η πεθερά μου εδώ μέχρι και την επόμενη εβδομάδα, που μας βοηθάει με το πλύσιμο/σιδέρωμα για το μωρό. Μόλις φύγει λέμε να δοκιμάσουμε, αλλά δε ξέρω πως αισθάνομαι γι αυτό 🤣🤣🤣🤣
    • Τι τραβάμε και δεν το μαρτυράμε 😂 ΄Έβλεπα ένα βιντεάκι τις προάλλες που έδειχνε πώς πρέπει να γίνεται το μασάζ στο περίνεο... Μόνο το μαξιλάρι δεν είχα βάλει μπροστά για να μη βλέπω... λες και παρακολουθούσα θρίλερ. Η ψυχραιμία γενικά είναι κάτι που με χαρακτηρίζει!😅 @_piripiri_Με όλο το θάρρος... εσένα σου έκαναν τομή;
    • Πραγματικά όπως το περιγράφεις, "μιλούν στις καρδιές μας"! Είναι πιο ανθρώπινοι, πιο ανοιχτά μυαλά, πως το λένε 😅❤️ Εγώ στην αρχή για να είμαι ειλικρινής είχα προβληματιστεί με τον δικό μας που είναι τόσο νέος, και λέω ίσως να μην έχει την κατάλληλη εμπειρία, αλλά να που τελικά τον προτιμώ χίλιες φορές! Πάλι καλά που φάγαμε πόσα άκυρα απ την άλλη και βρήκαμε αυτό τον άνθρωπο - όλα για κάποιο λόγο γίνονται 🙏 Ορίστε και που σε σας λειτούργησε κάπως έτσι και βρέθηκε στο δρόμο μας ένας νέος άνθρωπος που ίσως να σας ταιριάζει καλύτερα ! Παρεπιπτόντως, εδώ μου πρότειναν να κάνω ραντεβού και με παιδιάτρους, αλλά ρε κορίτσια, είναι τόσα τα ρεντεβού και τα πράγματα που πρέπει να ετοιμάσουμε που δεν έχω κουράγιο να κάτσω να το ψάξω κι αυτό 😅 είναι τόσο σημαντικό λέτε; Ο γιατρός μου είπε ότι θα υπάρχει φυσικά νεογνολόγος και παιδίατρος (αν κατάλαβα καλά) που θα δουν τον μικρό μετά τη γέννα, οπότε αν μας αρέσουν θα πάμε μ αυτούς. Αν όχι θα βρω κάποιον/α άλλο/η. 
    • καλώς μας ήρθες κορίτσι μου!! Με το καλό!! και εμένα το δευτέρο παιδάκι μου έρχεται.. έχω και εγώ ένα κοριτσάκι 5 χρονών. Με απασχολεί η διαφορά ηλικίας τους, θα είναι 5,5 η μεγάλη όταν θα έρθει το δεύτερο. Σίγουρα θα είναι πιο καλά ότι δεν θα έχουμε δυο μωρά να νταντέουμε αλλά θα καταφέρουν να δεθούν; Εγω με την αδερφή μου έχω 7 χρόνια διαφορά και είχαμε χάσμα όλα τα χρόνια. 
    • Α γυναίκα γιατρό έχεις;;; Κι εγώ για γυναίκα σκεφτόμουν να κοιτάξω μετά... Το πιο σημαντικό είναι που έχετε τόσο καλή συνεργασία!!! Στη φάση που είσαι τώρα... που βλέπεις το πλασματάκι σου να κοιμάται εκει δίπλα σου...ξεχνάς και τις εξετάσεις με το χέρι και όλα!   
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...