Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 918
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
kalimeraaaa.....τη κανου η φιλιναδεσ μου??? ολα καλα???

σε πιον παρανγιλο καφε σιμερα???...εχτεσ περινγιλα ..αλα δεν πιρα απανδισι... :lol::lol::lol: ..για να δουμε σιμερα... :shock::shock::shock:

Καλώστην!!!! Σήμερα κερνάς εσύ καφέ!!!

Δημοσίευση
kalimeraaaa.....τη κανου η φιλιναδεσ μου??? ολα καλα???

σε πιον παρανγιλο καφε σιμερα???...εχτεσ περινγιλα ..αλα δεν πιρα απανδισι... :lol::lol::lol: ..για να δουμε σιμερα... :shock::shock::shock:

kalimera Nikulina m

x8es o kafes itan kerasmenos apo mena :)

simera opos leei k i Diosa kernas esy :)

1 gliki parakalw....aaaa k mpiskotaki

hahahha

Δημοσίευση

αααα καλι εφαριστο πολι....ιδικα για τα μπισκοτακια!!!!....χαχαχαχα

καλιμερα ζαχα....γλικια μου!!!....τη κανισ???

αλα καλι αφισεμε το καφε τησ υελιζ να το κανο εγο.... :lol::lol::lol:

ελινικο!!!! :lol::lol:

post-12392-13873935002619_thumb.jpg

Δημοσίευση

Κάλως την Ζαχαρένια μας!!! Πάνω στην ώρα ήρθες!!! Πάνω που βγάλαμε κεράσματα!! Σε αγαπάει η πεθερά σου!!! Και βέβαια να μείνεις το ρωτάς?

Κάλλι μου εδώ θα είμαστε... δεν πάμε πουθενά!!! Ευχαριστούμε για το κέρασμα!!!

Δημοσίευση
καλεεεεε καλημεραααααααα.....στις εξωσωματικουδες ειναι ερημια

να μεινω λιγο εδω γιατι φοβαμαι μοναχήηηηηηηη μουυυυυυυυυ????????????

:lol::oops:

καλεεεε δεν ξιπνισαν η αλεσ?????????????...τολμισαν και σε αφισαν μονι!!!!!!!!!!!!!!..εεεε δροπιτουσ!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

ελα να πινουμε το καφεδακι μασ μαζι!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

post-12392-13873935002741_thumb.jpg

Δημοσίευση
Καλά βρε Νίνα έτσι είσαι? Καλάααααα..... στη Χρύσα κανονικό καφέ και απο το μπρίκι κιόλας και σεμένα κόκκους???? Καλάααααααα!!!!

=)):YMHUG::YMHUG::YMHUG:=)):YMHUG:=))=))

εφτασεεεεεε ...και με κουλουρακι μαζι!! ιδεσ????....δαξι πιο γενεοδορι ινε η καλι!!!!....εεεε τιν να κανο..μονο αφτο εχι το καταστιμα!!! :lol::lol::lol:

post-12392-13873935002877_thumb.jpg

Δημοσίευση

καλεεεε δεν ξιπνισαν η αλεσ?????????????...τολμισαν και σε αφισαν μονι!!!!!!!!!!!!!!..εεεε δροπιτουσ!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

ελα να πινουμε το καφεδακι μασ μαζι!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Ε μα τώρα συγνώμη αυτά γιατί τα κάνεις???

Τα γλυκά πρωί πρωί τί τα θες???

Καλημέρα Ζαχαρένια!!!!!

Δημοσίευση

=)):YMHUG::YMHUG::YMHUG:=)):YMHUG:=))=))

εφτασεεεεεε ...και με κουλουρακι μαζι!! ιδεσ????....δαξι πιο γενεοδορι ινε η καλι!!!!....εεεε τιν να κανο..μονο αφτο εχι το καταστιμα!!! :lol::lol::lol:

Άντε καλά το έσωσες!!!

Δημοσίευση

Ε μα τώρα συγνώμη αυτά γιατί τα κάνεις???

Τα γλυκά πρωί πρωί τί τα θες???

Καλημέρα Ζαχαρένια!!!!!

ποσ γιατη .....??????????...για να μιν μασ πεσι το ζαχαρο ολι μερα.....

επιτα ιρτε η ζαχα..επισκεψι απο εδο και εγο κουλουρακι τα την εβαλα???? εεεεε????....τουρτιτσα....!!!!...αφτο!!!! :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

λολλι..καλιμεραααα...καλοσ ιρτεσ στο καφενιο μασ... :lol::lol::lol:

λιπον εχο το καλιτερο για σενα.....και ελεγα ....δεν τα ερτι...??..δεν τα ερτι???....εεε αφτο το φιλαξα για σενα.....

λιπον απολαψετο!!! :lol::lol::lol::lol:

post-12392-13873935003099_thumb.jpg

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...