Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Στο εύχομαι neni86.

Τι να πούμε κι εμεις που προσπαθούμε εδω και 1 1/2 χρονο (για το δεύτερο όμως. :(

Όλα καλά όμως....θετική σκέψη πάνω απ' όλα και θα γίνει και αυτό.

Άντε και σε λίγες μέρες να μας πεις τα ευχάριστα... :)

Δημοσίευση

Και εμείς στην προσπάθεια είμαστε (απο τον Απρίλιο).

Στην ουσία είναι η Δεύτερη φορά και για μας, αν και η πρώτη δεν κατέλειξε καλά.... (τουλάχιστον τώρα το άγχος έχει μετατοπιστεί στο ΑΝ και ΠΟΤΕ θα μείνω έγκυος και έχω σταματήσει να αγχώνομαι αν θα πάνε όλα καλά αυτη τη φορά :lol::lol::lol:

little .angel τι πιστέυεις οτι κάνουμε λάθος αυτη τη φορά?? :angry:

Δημοσίευση

Γιατί να μην ελπίζεις? Τα απρογραμμάτιστα είναι και καλύτερα πάντα και έχουν την καλύτερη έκβαση!Αν το θές σου το εύχομαι και γενικά σου εύχομαι να μην τυρρανιστείς για πολλούς μήνες (είμαι- δεν είμαι?).

Δημοσίευση

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ.. ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΣΤΕ (ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ) ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ... ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΖΑΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΜΕΤΟ...ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΜΟΥ..

Δημοσίευση

Domenica! έγραψε:

Και εμείς στην προσπάθεια είμαστε (απο τον Απρίλιο).

Στην ουσία είναι η Δεύτερη φορά και για μας, αν και η πρώτη δεν κατέλειξε καλά.... (τουλάχιστον τώρα το άγχος έχει μετατοπιστεί στο ΑΝ και ΠΟΤΕ θα μείνω έγκυος και έχω σταματήσει να αγχώνομαι αν θα πάνε όλα καλά αυτη τη φορά :lol::lol::lol:

little .angel τι πιστέυεις οτι κάνουμε λάθος αυτη τη φορά?? :angry:

Καλημέρα κορίτσια....

Domenica εγώ στο κοριτσάκι μου έμεινα έγκυος στον πρώτο μήνα που ξεκινήσαμε να κάνουμε προσπάθειες.

Για το δεύτερο ξεκίνησα αφού η μικρή μου ήταν 2 ετών. Αφού πέρασε ο πρώτος χρόνος προσπαθειών ξεκίνησαμε τη διαδικασία εξετάσεων γιατι λέγαμε δεν μπορεί κάποιο προβλημα υπάρχει. Τελικά διαπιστώσαμε ότι ο άντρας μου είχε κιρσοκήλη και χρειαζόταν επέμβαση. Τώρα είμαστε στο στάδιο της ανάρρωσης, των προσπαθειών ξανά και της αναμονής.

Θα δείξει... :cheer:

Πάντως όντως δεν θέλει άγχος..το λέω σε σένα για να τ'ακουω κι εγω :laugh:

Δημοσίευση

merykal έγραψε:

ti einai kirsokilh???pws to diapistwneis exei kapoia ekswterika shmadia pou fainontai?

Η κιρσοκήλη έχει σχέση με το αιμάτωμα των φλεβων των ορχεων του αντρός. Αν δεν είναι σε προχωρημένη φάση όχι δεν υπάρχουν σημάδια που να φαίνονται. Αν όμως είναι, υπάρχει πόνος. Και αν υπάρχει θέμα τεκνοποίησης τότε πρέπει να γίνει χειρουργείο.

Μπορείς να μπεις σε διάφορα ιατρικά site να διαβάσεις σχετικά και να ενημερωθείς καλύτερα.

Δημοσίευση

ΤΑ ΑΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΧΩΝΕΣΑΙ.ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ 5ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΟΛΥΚΙΣΤΙΚΕΣ Κ ΑΣΤΑΤΟ ΚΥΚΛΟ Κ ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.....ΕΧΩ ΠΑΛΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΥΣΗ ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ Κ ΑΡΝΗΤΙΚΟ....ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ όλες.Μόλις έκανα την φανουρόπιτα για να την πάω αύριο το απόγευμα στην εκκλησία.

Ας μας φανερώσει ο Άγιος ένα γερό μωράκι!

Καλή προσπάθεια σε όλες σας εύχομαι και καλά αποτελέσματα!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...