Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΑ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΑΤΕ ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!!!!!!!!ΚΑΤΡΙΝΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΑΡΟΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟ ΑΛΚΜΗΝΑΚΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΙΟΛΑΣ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΑΣ.!!!

• Απαντήσεις 993
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

εμενα με πιανουν αρκετα εντονα πονακια περιοδου ...

οχι σαν να ειναι να αδιαθετησω αυριο αλλα σημερα!!!!!

ξαπλωνω και περνανε ..τωρα αν ξαναερθουν δεν ξερω ελπιζω πως οχι !!!!!

σε περιπτωση που μου τυχει κατι θα σας ενημερωσω σιγουρα...

Δημοσίευση

Γεια!!Ηρθα και εγω!!

Αγγελικούλα μου ταλαιπωρήθηκες στη γέννα?Καλά ηθελες να φύγεις?? Θεϊκό... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Αξιζε όμως τον κόπο η κουκλίτσα σου.

Και εγώ έχω πονάκια περιόδου και κατι τσιμπίματα κατω χαμηλά σαν μαχαιριές. :(

Βασούλα μου δε σου παίρνει παγωτό?Καλέ τι τους πιάνει ώρες ώρες.Τόσα τραβάμε εμείς καθημερινά... Άντρες...

Δημοσίευση

Γεια σας κουκλίτσες!Λαμπρινούλα μου,Δευτέρα με το καλό;Άντε κοριτσάκι μου,εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μην ταλαιπωρηθείς καθόλου!

Αννούλα,ελπίζω να είσαι καλύτερα ψυχολογικά!

Wendy και soupitsa,οι πόνοι της γέννας είναι σαν πόνοι περιόδου.Συνοδεύονται όμως από πέτρωμα της κοιλιάς και θα πρέπει να είναι ανά τακτά χρονικά διαστήματα,δηλαδή κάθε 20 λεπτά ή κάθε 10 λεπτά κ.τ.λ.Η κοιλιά γίνεται τόσο σκληρή όσο το γόνατο.Δεν είναι αμέσως πολύ δυνατοί.Να φανταστείτε εμένα στην πρώτη γέννα μου πήρε πολλή ώρα να καταλάβω ότι γεννάω (και δεν το κατάλαβα εγώ,αλλά η μάνα μου),γιατί νόμιζα ότι είναι το έντερό μου.Ήταν δηλαδή υποφερτοί πόνοι που ερχόντουσαν κάθε 5 λεπτά.Βέβαια,ίσως σε κάθε γυναίκα να είναι διαφορετικά,όπως είναι διαφορετική και η αίσθηση του πόνου.Ελπίζω να σας βοήθησα και να σας κατατόπισα κάπως. :dry: Πάντως προσπάθησα :)

Δημοσίευση

Καλά είμαι μωρέ.Κουράζομαι με το παραμικρό πλέον.Δεν κάνω τίποτα και κουραζομαι.Ζεσταίνομαι και λαχανιάζω στα καλά του καθουμένου.Πότε γυρνάει ο γιατρός;Σε μία εβδομάδα είχες πει;

Δημοσίευση

Ναι.Το βράδυ της άλλης Παρασκευής.

Και εγώ κουράζομαι πάρα πολύ.Ουτε να μιλήσω δε μπορώ.Ειδικά στα μαθήματα που κάνω και μιλάω συνέχεια εξαντλούμαι.

Εσύ έτοιμη? Πότε έχεις ξανά ραντεβού με τον γιατρό?

Δημοσίευση

Ναι Κατρίνα μου την Δευτέρα ειναι η μεγάλη μέρα... Δεν παίρνει αναβολή με τπτ. Και να θέλει να με κοροϊδέψει η μπουμπού δεν θα μπορέσει...

Αχχχχχχχ άντρες κοριτσάρα μου... γι' αυτό κάνε καβάτζα στην κατάψυξη... εγώ αυτό έκανα!!!

Όσο για την κούραση... αφήστε τα. Δεν μπορώ να πάω ούτε 10 μέτρα... αυτό που έκανα σήμερα ήταν υπερβολή για μένα... Έφυγα απ' το σπίτι στις 9:30 κ γύρισα στις 13:30. Και είπα να μην πάω με τ' αμάξι (που να το παρκάρω στην Κηφισίας) κ πήγα με το μετρό από το Αιγάλεω. Δεν μου φταίει το μετρό αλλά το περπάτημα... :) :) :) :) ήταν η τελευταία φορά όμως.... ΟΥΦ...

Δημοσίευση

Θέκλα μου να σας ζήσει το μωράκι σας... πάντα ευτυχισμένο κ καλότυχο !!! Τελικά δεν θα γίνουμε συμπεθέρες... μόνο φίλες μπορούμε !!! :) :) :) Πολλά πολλά φιλάκια. Σε περιμένουμε για τα νεάκια σου !

Δημοσίευση

κοριτσάκια μου!!!! :kiss::kiss::kiss:

Μου λείψατε πολύυυυυυυυυυ!!!

Δεν πολυμπαίνω στο μαμμυ...περισσότερο στο facebook μπαίνω γιατί είναι πιο γρήγορο..Το μαμμυ μέχρι να ανοίξει τη σελίδα ξυπνάει ο μπεμπάκος μου! :laugh:

Είμαστε πολύ καλά!!!!

Βλέπω οτι η λίστα της Κατερίνας μεγαλώνει με τα γεννητούρια!!!Πόσο χαίρομαι!

Κατρινάκι, Θέκλα και Βασιλικούλα να σας ζήσουν τα μικράκια σας!!!Γερά και καλότυχα να είναι!

Αγγελικούλα τι γέννα ηταν αυτή;Ησουν πολύ τυχερή!Γρήγορα ξεμπέρδεψες!!!

Τα μπεμπάκια μας τι κανουν;;;

Σας φιλώ γλυκάαααα!!!

Να σας βάλω και μια σημερινή φωτό;Θέλετε;;;

Δημοσίευση

αντε πλησιαζει κ η δικη σου η ωρα εμενα θελει να βγει κ δεν το αφηνει ο κακος γιατρουλης.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

βεβαια ειναι για το καλο του αλλα το αντρακι μου θελει να παρει αγκαλιτσα την μανουλιτσα του..... :blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush:

Δημοσίευση

VASOMITS έγραψε:

κοριτσάκια μου!!!! :kiss::kiss::kiss:

Μου λείψατε πολύυυυυυυυυυ!!!

Δεν πολυμπαίνω στο μαμμυ...περισσότερο στο facebook μπαίνω γιατί είναι πιο γρήγορο..Το μαμμυ μέχρι να ανοίξει τη σελίδα ξυπνάει ο μπεμπάκος μου! :laugh:

Είμαστε πολύ καλά!!!!

Βλέπω οτι η λίστα της Κατερίνας μεγαλώνει με τα γεννητούρια!!!Πόσο χαίρομαι!

Κατρινάκι, Θέκλα και Βασιλικούλα να σας ζήσουν τα μικράκια σας!!!Γερά και καλότυχα να είναι!

Αγγελικούλα τι γέννα ηταν αυτή;Ησουν πολύ τυχερή!Γρήγορα ξεμπέρδεψες!!!

Τα μπεμπάκια μας τι κανουν;;;

Σας φιλώ γλυκάαααα!!!

Να σας βάλω και μια σημερινή φωτό;Θέλετε;;; mammy4-20100826.jpg

κοιτα μουτρακια ομορφααααααααααααααααααααααααααααα......

ειναι τελειος......

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Να'στε καλά κορίτσια!!!

Είναι οοοοοοοοτι καλύτερο έχει συμβεί στην ζωή μου!!!

Χαλάλι το ξενύχτι!!!Μόλις με κοιτάξει με τα ματάκια του ξεχνώ και την κούραση και ολα!!!

Κοιτάξτε πάντως να κοιμηθείτε όσο μπορείτε για να έχετε δυνάμεις!!!

Ντόρα μου κάτσε ξεκουράσου, κοιμήσου και άκου τον γιατρούλη που δεν σε αφήνει να γεννήσεις ακόμα!Για να πάρεις δυνάμεις το κάνει!!!

Φιλιάαααα!!!

Δημοσίευση

VASOMITS έγραψε:

Να'στε καλά κορίτσια!!!

Είναι οοοοοοοοτι καλύτερο έχει συμβεί στην ζωή μου!!!

Χαλάλι το ξενύχτι!!!Μόλις με κοιτάξει με τα ματάκια του ξεχνώ και την κούραση και ολα!!!

Κοιτάξτε πάντως να κοιμηθείτε όσο μπορείτε για να έχετε δυνάμεις!!!

Ντόρα μου κάτσε ξεκουράσου, κοιμήσου και άκου τον γιατρούλη που δεν σε αφήνει να γεννήσεις ακόμα!Για να πάρεις δυνάμεις το κάνει!!!

Φιλιάαααα!!!

ασε εχουν αρχισει απο τωρα τα ξενυχτια....αμα καθε μιση ωρα με 3 τεταρτα σηκωνομαι για τουαλετα κ θελω ενα τεταρτο να γυρισω πλευρο κ καθε 10 λεπτα πρεπει να αλλαζω πλευρο γιατι μουδιαζω κ το κυριοτερο αν εχω τον μπομπιρα να παιζει με το ποδι του ολο το βραδυ κ καθε βραδυ...εχουμε ενα θεμα με το ποδι το παιρνει αγκαλια κ παιζει απο 6 μηνων το κανει....που υπνος μετα οοοοεεεεοοοοο?????

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...