Μετάβαση σε περιεχόμενο

Βοηθεια σωστε με θα τρελαθωωωω!!!!

Recommended Posts

Κοριτσιαααααααααα δεν αντεξα και πηρα τεστ σημερα ενω θελω 2 με 3 ημερες να μου ερθει περιοδος.Πηρα το διπλο predictor σαν την αλλη φορα και εκανα το πρωτο.Εδειξε αχνη γραμμη αλλα εμφανης!!!! :woohoo:

Εχω την εξης απορια ομως....μεσα λεει να το ουρησουμε για 5 δευτερολεπτα...κι εγω εβαλα σε ενα καθαρο ποτηρακι και το βουτηξα για 10 δευτερολεπτα...υπαρχει περιπτωση να αλλιωνετε το αποτελεσμα? :huh:

Λετε να ειμαιιιιιιιιιιιιιιιιιι? :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 114
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αναστασια μου , στο ευχομαι κοπελα μου να μας το ανακοινωσεις συντομα :)

Θα σου προτεινα να κανεις χοριακη ειναι ο πλεον αξιοπιστος τροπος για να μαθεις στα σιγουρα .Και τα τεστακια εγω προσωπικα δεν τα εμπιστευομαι..Παρε μια βαθεια ανασα και πηγαινε για χοριακη !!

anastasia32 έγραψε:

Κοριτσιαααααααααα δεν αντεξα και πηρα τεστ σημερα ενω θελω 2 με 3 ημερες να μου ερθει περιοδος.Πηρα το διπλο predictor σαν την αλλη φορα και εκανα το πρωτο.Εδειξε αχνη γραμμη αλλα εμφανης!!!! :woohoo:

Εχω την εξης απορια ομως....μεσα λεει να το ουρησουμε για 5 δευτερολεπτα...κι εγω εβαλα σε ενα καθαρο ποτηρακι και το βουτηξα για 10 δευτερολεπτα...υπαρχει περιπτωση να αλλιωνετε το αποτελεσμα? :huh:

Λετε να ειμαιιιιιιιιιιιιιιιιιι? :woohoo:

oxi koritsaki moy den allazei to apotelesma..isa isa kalytera deixnei etsi!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: an einai emfanis oi grammes tote..ti na sou pw..CONGRATULATIONS!!perimene omws 3 meres kai kane kai to 2o!eyxomai mesa apo th psuxh mou..na eisai kardia mou..3erw poso polu to 8eleis!! :):):) GOOD LUCK!!

Φοβαμαι κοριτσιααααααααααα!!!Μηπως ειναι λαθος το τεστ γιατι ακουστηκαν πολλα....μηπως παω για χοριακη και δειξει μηδεν....δεν ξερω τι να ακνω....λεω να περιμενω να κανω και το δευτερο κατα το μεσημερακι κι αν δειξει και αυτο μετα θα παω για χοριακη!!!!

Αναστασια μου γλυκια εισαι εγκυουλα!πηγενε κ κανε χοριακη κ ειμαι σιγουρη οτι θα ναι θετικη!πολυ χαρηκα!ολα να σου πανε καλα κοριτσαρα μου!

Και μένα κάτι μου λεει οτι είσαι.... :woohoo: :woohoo: :woohoo: μην αγχώνεσαι όμως απόλαυσέ το!!!! :woohoo: :woohoo:

Έχουμε αγωνία να μας πείς τα νέα σου!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ .......... :) ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ Η ΑΓΩΝΙΑ

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ !!!!

εγώ δε θέλω να σου πω αν είσαι ή όχι.

σου δίνω όλη τη θετική μου ενέργεια.

πάντως μην το πεις πουθενά ψιλοεγκυμοσύνη μου μυρίζει. :laugh:.

Αυτο ειναι το μονο σιγουρο πως δεν θ το πω ακομα......και εμενα ετσι μου μυριζει αλλα ας φυλαω τα ρουχα μου να εχω τα μισα!!

ΦΩΝΑΞΑΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ. ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Clearblue ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΤΟ predictor.

ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!!!!!!!

Αναστασία ψυχραιμία!!!! :)

Αν πας τώρα για χοριακή, δεν ξέρω αν θα έχεις αποτέλεσμα σήμερα. Δεν ξέρω μήπως σου πούνε για αύριο το απόγευμα.. οπότε.. θα'λεγα πάρε τηλ. πρώτα για να μην τρέχεις μέσα στη ζέστη!

Αν το βγάζουν το αποτέλεσμα σήμερα, τότε έφυγες όπως είσαι!!! Αν όχι, τότε περιμένεις.. κάνεις το 2ο τεστ αύριο το πρωί (λογικά θα δείξει θετικό) και φεύγεις για χοριακή! ;)

Καλά αποτελέσματα κούκλα μου, εύχομαι μια σούπερ χοριακή!!! :);):)

Crazy έγραψε:

Αναστασία ψυχραιμία!!!! :)

Αν πας τώρα για χοριακή, δεν ξέρω αν θα έχεις αποτέλεσμα σήμερα. Δεν ξέρω μήπως σου πούνε για αύριο το απόγευμα.. οπότε.. θα'λεγα πάρε τηλ. πρώτα για να μην τρέχεις μέσα στη ζέστη!

Αν το βγάζουν το αποτέλεσμα σήμερα, τότε έφυγες όπως είσαι!!! Αν όχι, τότε περιμένεις.. κάνεις το 2ο τεστ αύριο το πρωί (λογικά θα δείξει θετικό) και φεύγεις για χοριακή! ;)

Καλά αποτελέσματα κούκλα μου, εύχομαι μια σούπερ χοριακή!!! :);):)

Σημερα δεν την βγαζουν εχει περασει η ωρα, πηρα τηλεφωνο...θα ξανακανω αργα το μεσημερι και το αλλο τεστ κι αν ξαναδειξει θετικο θα παω αυριο πρωι πρωι για χοριακη!!!Και εγω ευχομαι να ειναι αληθεια!!! :woohoo:

NIKOLETA09 έγραψε:

ΦΩΝΑΞΑΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ. ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Clearblue ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΤΟ predictor.

ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!!!!!!!

Λαμπογυαλο θα τα κανουμε!!! :woohoo: :laugh:

anastasia mou to 2 testaki kalutera na to kaneis me ta prwina oura giati to prwi i xoriaki einai pio anevasmeni apo tis upoloipes wres k etsi 8a exeis pio sigouro apotelesma k oxi axno!toulaxiston etsi mou eixe pei o gunaikologos mou.an k sigoura eisai mias k vgike to prwto axno!olopsuxa kali epituxia me polla +++++++++++++++++++++!!!!!!!

Σας ανεβασα να δειτε το τεστ και πειτε μου οτι δεν πεταλουδιζουν τα ματια μου....εκανα κι ενα της sensa-test που λεει μεχρι και 5 ημερες πριν αλλαδεν εδειξε τιποτα.... :(

αχ Αναστασία μου μακάρι !!!!!

και όχι δεν πεταλουδίζουν τα ματάκια σου, καλά βλέπεις !!!!!!!!!!!!

γιατί δεν πας για χοριακή καλύτερα ;

den thelo na se aghoso i stenoxiriso..to epatha ton proigoumeno mina me to predictor..eida tin axni grammi ki ego kai o antras mou..ki ekana xoriaki kai itan arnitiki..epeidi omos einai test kai mallon deixnei an eisai i oxi(den mporei panta na kanei lathi..eleos)..euxomai poli na eisai..perimene kai kane ena allo test isos oxi auto to predictor..kane ena aurio to proi ki euxomai na einai ena moraki na megalonei mesa sou..

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΗΠΩΣ ΦΑΝΕΙ Η ΓΡΑΜΜΗ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΗ!!!!!!! ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ. (ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΙΣΧΥΕΙ!!!ΛΑΜΠΟΓΙΑΛΟ)

isos giati ekanes sto ena piso apo t allo..i ormoni auti mazeuetai ston organismo sou sta oura alla prpei na perasoun toulaxiston 4 ores xoris na pas toualeta ,gia uto einai kalitera me ta proina...mi xalas adika ta test..perimene kai kane ena aurio to proi i pigaine gia xoriaki pou einai pio oikonomiki apo ta test...

cuando έγραψε:

den thelo na se aghoso i stenoxiriso..to epatha ton proigoumeno mina me to predictor..eida tin axni grammi ki ego kai o antras mou..ki ekana xoriaki kai itan arnitiki..epeidi omos einai test kai mallon deixnei an eisai i oxi(den mporei panta na kanei lathi..eleos)..euxomai poli na eisai..perimene kai kane ena allo test isos oxi auto to predictor..kane ena aurio to proi ki euxomai na einai ena moraki na megalonei mesa sou..

Το εχω παθει κι εγω το Δεκεμβριο που μας περασε....2 θετικα τεστ την μια μερα και την επομενη αρνητικη χοριακη.

2 περιπτωσεις παιζουν, ειμαι εγκυος...αλλα...ή θα συνεχιστει και η χοριακη θα χτυπησει max τιμες ή θα ειναι βιοχημικη παλι σαν την προηγουμενη φορα....Στο φαρμακειο μου ειπαν πως οταν ενα τεστ δειχνει εστω και αχνα ειναι θετικο δεν υπαρχει αμφιβολια, το θεμα ειναι αν εξελισετε μετα φυσιολογικα.

Και ο γιατρος μου το ειπε...εσεις οι γυναικες που αγχωνεστε το ψαχνετε περισσοτερο και εντοπιζετε τις βιοχημικες, ενω οι αλλες που περιμενουν πανω απο 7 ημερες καθυστερηση ισως και να μην το παρουν χαμπαρι οταν προκειτε για βιοχημικη!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...