Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Καλορίζικο το Νο 2 :cheer::cheer:

Δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου αλλά σήμερα πριν σηκωθώ από το κρεβάτι ένοιωσα κατι σαν σφυγμό ή κίνηση χαμηλά στην κοιλιά. Μπορεί να συμβεί αυτό τόσο νωρίς ή είναι η ιδέα μου?

Δημοσίευση

καλημερααα!!! τι μου κανετε?? χαθηκα το τριημερο μιας κ λειπαμε στο χωριο του αντρα μου... μη φανταστειτε τιποτα σπουδαιο... ουτε θαλασσα ουτε τπτ... απλα βγηκαμε για ενα ουζακι τη μερα της παναγιας... καναμε κ τη βολτα μας κ ολα καλα.. ξεσκασαμε λιγο! :)

κοριτσια χτες πηγαμε στο γιατροοοο!!! και ειδαμε το μπουμπουκακι μας!!! :cheer::cheer: κοριτσιαααα... τρελαθηκαμε!!! χερακια... ποδαρακια... κουνιοταν συνεχεια... απιστευτοοοο!!!! :P:P:P ο γιατρος ειπε οτι ηδη εχει αναπτυξει κ σπονδυλικη στηλη!! γενικα ηταν ενα θαυμα 4 εκατοστα κ με 185 παλμους!!!! εκλεισα κ ραντεβου για αυχενικη στις 2 του σεπτεμβρη. Με εχει πιασει λιγο αγχος με αυτο... αλλα ενταξει νομιζω θα διατηρηθω αισιοδοξη... :P:P

κατα τα αλλα ολα καλαααα... ο γιατρος μου ειπε να κοψω λιγο την ποσοτητα φαγητου που τρωω γιατι αν και εχω παρει μονο ενα κιλο... λιγο η κατακρατηση... λιγο οι ορμονες... εχω πρηστει ολοκληρη :blush::blush: ... ειχα κ τα κιλακια μου απο πριν... κ καταλαβαινετε... :P

Δημοσίευση

Γειά σας.

Δυστυχώς Λόλλι θα πρέπει να με βγάλεις από τη λίστα...

Πήγα και πάλι στο γιατρό και ούτε παλμό ακούσαμε, ούτε έχει μεγαλώσει το έμβρυο. Από 2.1 χιλιοστά, πήγε 2.8, ενώ θα έπρεπε να έχει μεγαλώσει πολύ περισσότερο.

Δε θα πάω αμέσως για απόξεση, θα περιμένω λίγο ακόμα, μέχρι την άλλη βδομάδα που θα ανοίξουν οι επαγγελματίες υπερηχογράφοι, να κάνω κι ένα επαγγελματικό να βεβαιωθούμε, και μετά βλέπουμε...

Δημοσίευση

Θελω να γινω μαμα θα περιμενουμε κι εμεις μαζι σου μεχρι την αλλη εβδομαδα και μετα βλεπουμε!!! :kiss:

Σοφακι καλα κανατε και την κανατε!!!! :laugh: :laugh: Ξεσκασατε λιγο!!!Ποσων εβδομαδων εισαι?

Δημοσίευση

Θέλω να γίνω μαμά! έγραψε:

Μπα, δεν υπάρχει καμία ελπίδα. Απλά θα περιμένω για να μην πω ότι πήγα από μόνη μου και το έριξα.

Ακομα στην χειροτερη περοπτωση,κανεις δε μπορει να σε κατηγορησει οτι το εριξες,ΟΥΤΕ ΚΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΟΥ Ο ΕΑΥΤΟΣ!!!!

Το περιθωριο της μιας εβδομαδας στο εδωσε ο γιατρος?

Τι ειπε για την αναπτυξη?

Δημοσίευση

Μου είπε ότι θα έπρεπε να είναι ραγδαία η ανάπτυξη και όχι τόσο απειροελάχιστη. Μου είπε ότι έχω δύο επιλογές, είτε να το πάρουμε αμέσως απόφαση, είτε να πάω σε κάποιον επαγγελματία υπερηχογράφο για να κάνω και πιο εξειδικευμένη εξέταση. Δυστυχώς όλοι είναι κλειστοί τώρα, και θα περιμένουμε να ανοίξει κάποιος μέσα στην άλλη βδομάδα. Γι' αυτό και το περιθώριο, όχι τίποτε άλλο.

Πήρα και τον άλλον στη Μυτιλήνη να του το πω, και δεν το πιστεύει, κι επιμένει ότι θέλει να ακούσει ότι σίγουρα είναι νεκρό το μωρό για να το πιστέψει. Έτσι και με πάρει η ηλίθια η μάνα του και μου λέει μαλακίες, δεν ξέρω τι θα της πω.

Δημοσίευση

.....μαλιστα......

Ασε να περασει η εβδομαδα λοιπον και μετα βλεποντας και κανοντας!

Κοιτα τωρα να ηρεμισεις και χεσε και πεθερες και σογια!!!!!Και αν σου πει καμια μ@λ@κι@ βαλτην στην θεση της κ μην κρατησεις τιποτα μεσα σου!!!

Δημοσίευση

lollακι ειμαι 10 εβδομαδων κ 6 ημερων. με τον υπερηχο εχουμε ομως μια μικρη διαφορα. μας το βγαζει 4 μερες μικροτερο :dry: αλλα αφου ολα ειναι καλα... ειμαι κι εγω καλα!!

θελω να γινω μαμα... δεν ξερω τι να πω κοπελα μου... να εχεις υπομονη κ πιστη κ ολα γινονται... ο θεος ειναι μεγαλος...

Δημοσίευση

Μπα, δε θέλω καθόλου να ελπίζω. Έτσι έκανα και την περασμένη βδομάδα, μου λέγανε όλοι ότι είναι μικρό, ότι έγινε αργά η σύλληψη, ότι αυτά συμβαίνουν, ότι σίγουρα όλα πάνε καλά, και σαν ηλίθια, καθόμουν και πίστευα ότι όντως μπορεί τα πράγματα να πηγαίνουν καλά, ενώ μέσα μου το ήξερα ότι δεν έχω ελπίδες.

Τώρα απλά περιμένω να επιβεβαιωθεί η διακοπή της κύησης για να προχωρήσουμε σε απόξεση και να συνεχίσω με τη ζωή μου.

Δημοσίευση

Δεν μπορώ, μου έχει σπάσει τα νεύρα.

Με παίρνει τηλέφωνο και επιμένει ότι σκέφτομαι μαλακίες κι ότι το έμβρυο είναι μια χαρά, απλά είναι νωρίς. Του εξηγώ ξανά και ξανά και ξανά ότι είδαμε ότι το έμβρυο δεν αναπτύσσεται και συνεχίζει να επιμένει.

Του έκλεισα το τηλέφωνο δεν μπορώ να συνεννοηθώ.

Δημοσίευση

ειστε και οι 2 συναισθηματικα φορτισμενοι ρε κουκλιτσα. κι εκεινος πιστευω για καλο τα λεει ολα αυτα... να βοηθησει θελει απλα δεν ξερει τον τροπο.... εδω γυναικες ειμαστε κ καμια φορα σαστιζουμε κ δεν ξερουμε πως να φερθουμε... εξηγησε του κ μην τον αποπερνεις...

αν παλι ολο αυτο σε κανει ακομα χειροτερα... βαλτα κατω με τον εαυτο σου...ανασυγκροτησε τις δυναμεις σου... και καπου μεσα σου θα βρεις το κουραγιο κ τη δυναμη που χρειαζεσαι να ξανασηκωθεις στα ποδια σου... και ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΗΚΩΘΕΙΣ!!! ;)

Δημοσίευση

Σοφούκι, δεν ανησυχώ γι' αυτό. Γενικά είμαι δυνατός άνθρωπος. Την τελευταία βδομάδα τα είχα ζυγίσει όλα και είχα αποφασίσει ότι ό,τι και να γίνει για καλό θα είναι. Πριν μπω στο γιατρό σκεφτόμουν ότι όλα θα πάνε καλά, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι το έμβρυο είναι νεκρό.

Η αλήθεια είναι ότι δεν αισθάνομαι ότι η ευτυχία μου εξαρτάται από την απόκτηση ενός παιδιού. Έχω αρκετά πράγματα να κάνω, οπότε, το παιδί είναι καλοδεχούμενο, αλλά όχι απαραίτητο.

Θα είμαι στεναχωρεμένη για μερικές μέρες και θα μου περάσει.

Απλά δεν μπορώ να με παίρνει τηλέφωνο και να επιμένει ότι σίγουρα είναι μικρό το μωρό και ότι εγώ είμαι πρωτάρα και άλλες που έχουν γεννήσει ξέρουν καλύτερα (χμ... ποιες να είναι αυτές; Η μάνα του μήπως;). Να του εξηγώ ότι ο γιατρός ξέρει καλύτερα, και να επιμένει. Αυτό τα κάνει πολύ χειρότερα τα πράγματα και δεν το καταλαβαίνει ότι μερικές φορές η ελπίδα είναι πολύ χειρότερη από την ψύχραιμη συνειδητοποίηση της κατάστασης.

Δημοσίευση

Επιστρέφει ή στις 23 ή στις 24.

Με πήρε τώρα τηλέφωνο η μάνα του (τελικά δεν μπορώ να το αποφύγω) και αυτός και προσπαθούν να με πείσουν ότι είναι πολύ νωρίς. Να τους εξηγώ ότι το μωρό δεν αναπτύσσεται κι ότι ο γιατρός ξέρει καλύτερα, και να επιμένουν. Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνουν;

Του είπα όταν τον πήρα τηλέφωνο μετά το γιατρό ότι η θέση του είναι δίπλα μου, κι αυτός επιμένει να καθίσει στο γάμο του αδελφού του. Και το είπε και στη μάνα του και μου λέει "ε, τώρα τι να έρθει, ας καθίσει και στο γάμο, μια που έκανε το ταξίδι, κι έρχεται μετά"...

Δημοσίευση

ρε κοριτσακι μου,στενοχωρηθηκα πολυ...εχε δυναμη μεσα σου και θα τα αντιμετωπισεις ολα.δεν ηρθε και το τελος του κοσμου.καλα να ειστε και θα κανετε πολλα πολλα μπεμπεκια στο μελλον.ισως δεν ηταν η καταλληλη στιγμη...και βρειτε τα με τον αντρουλη σου..οι αντρες ειναι σαν μωρα παιδια.θελουν "ειδικο" χειρισμο.μην τον αποπαιρνεις κι αυτον.εσυ εισαι η δυνατη.οσο για τους υπολοιπους θα σου ελεγα που να τους γραψεις,αλλα δεν γινεται!

Δημοσίευση

Χε χε... Εντάξει, χωρίς πλάκα, η μάνα του, πέρα από το ότι έλεγε μαλακίες, ήταν πολύ οκ, μην την κατηγορώ άδικα.

Άσε ρε Ράνια, και χάρηκα σήμερα γιατί έκανα εμετό το πρωινό μου. Τελικά, πρέπει να ήταν απ' το άγχος κι απ' το πολύ νερό που είχα πιεί για τον υπέρηχο.

Δημοσίευση

που χαρηκες που εκανες εμετο....τι να πω.ελα μια βολτα να με δεις..ειπα και σημερα στη δουλεια να βαλω μασκαρα,αφου ξυπνησα σχετικα καλα,λεω δεν θα τα βγαλω.κατα τις 12 αρχισα!!!πανε οι μασκαρες,πανε και τα ρουζ...

Δημοσίευση

ελα,μ..κιες λεω να ξεχαστεις.για μενα αυτο που προεχει αυτη τη στιγμη ειναι να φτιαξεις τη σχεση με τον αντρα σου.ηρεμησε και παρτον να συζητησετε ηρεμα και ωραια.εξηγησε του ακριβως τι σου ειπε ο γιατρος και αν δεν μπορει να καταλαβει,δεν πειραζει.δικαιολογησε πως εχει ακομα ελπιδες.δεν ειμαστε ολοι ιδιοι.αστον να ελπιζει

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

  • Απαντήσεις

    • Α εγώ κατάλαβα φορές,,, χα χα όλα καλά!!!εμενα η μικρή ξυπνούσε 5:20  μέχρι 14 μηνών… άναβα τα φώτα … μιλάμε για τρέλα!! Έτσι όπως τα διαβάζω μάλλον έχουν σπάσει κ τα νεύρα σου από την ακινησία και είναι καλοκαίρι που θα θες λίγο να ξεφύγεις κ όλο αυτό το κάνει χειρότερο!!!βαλε κ την αϋπνία ετών….. εγώ πάντως έχω πιστέψει πως δε θα ξανά κοιμηθούμε ποτέ 8ωρο στην ζωή μας χα χα χα… όταν είμαι σε αυτήν την φάση πάντα σκέφτομαι ότι όταν τα ζεις φαίνονται βουνό…όταν κοιτάξεις προς τα πίσω λες έλα μωρέ τίποτα δεν ήταν…θα περάσει κ αυτό…!!! Αυτές πάντως που κάνουν 5 παιδιά κ λένε ότι η εγκυμοσύνη είναι κάτι μαγικό και είναι φανταστική η φάση αυτή θέλω να μου δώσουν το τηλ του γυναικολόγου τους να μου πει τι συμπληρώματα τους γράφει!!!χα χα χα 
    • @Elenaki12 εσεις που μπαινετε τωρα 4 μηνων ειναι πιθανον να περνατε sleep regression που αναποφευκτα θα το περασουν ολα τα μωρακια λιγο πολυ. Δηλαδη η δυσκολια στον υπνο και αλλαγη στη διαρκεια ή οι συχνες αφυπνισεις συνηθως με αυτο εχουν να κανουν και με το αλμα που λενε τα κοριτσια. Θα περασει ομως, εσυ συνεχισε στο προγραμμα που εχεις δηλαδη να τον κοιμιζεις και να ενισχυεις την προσπαθεια με το στηθος το οποιο βοηθαει πολυ ειναι υπεροπλο. 
    • @Maria98 μην ανησυχεις ολα καλα θα ειναι και οι διατροφικες ατασθαλιες μας δινουν δυναμη να κανουμε ακομα πιο πειθαρχημενη διατροφη στην πορεια. Μια χαρα τα παει η μπεμπα με τα κακακια ειναι διακριτικη και λουλουδενια δεν ειναι πολυ της τουαλετας δεν πειραζει. @ΜαρίαΔημήτρης καλη επιστροφη και προσαρμογη ευχομαι, μπορει να στεναχωριεσαι αλλα αυτο σημαινει οτι περασατε πολυ ομορφα. @Elenaki12 εμεις κανουμε 3 υπνακους την ημερα και το βραδυ πεφτει κατα τις 11 και κοιμαται σερι μεχρι τις 06:00 το πρωι. Τον κοιμιζω οχι μονος του. Ενδιαμεσα δεν ζηταει φαγητο. Προβληματιζομαι μηπως πρεπει να του αυξησω τα γευματα αλλα καποιες ημερες οπως σημερα ας πουμε δεν δειχνει πολυ ενδιαφερον για το φαγητο σε καθε γευμα, αντιθετα σημερα κοιμηθηκε αρκετα. Βγαζει φωνουλες και γελαει ο γλυκας μου και λιωνω δε μπορω. Κουναει τα ποδαρακια του πολυ οταν καθεται και εχει δυναμωσει στα χερια και στα ποδια. 
    • Ακριβώς .. 2022 κλαίω και παρακαλώ την Παναγίτσα  της λέω είναι ο μήνας σου μη με ξεχάσεις... 23.8.2022 έπιασα τον Μάριο. Δεν ήξερα ποιος γιορτάζει... Όταν άνοιξα το ημερολόγιο και είδα σοκ... Σε αυτή την εικόνα εγώ παρακάλεσα . 
    • Το 5-6 ειναι η ωρα που σηκωνομαι το πρωι…. 🤣🤣 ως τοτε αναθεμα αν εχω κοιμηθει συνολικως 1-1μιση ωρα… αλλα ναι, ετσι οπως τα λες ειναι… φανταζομαι καπως πως θα ειναι το μετα, γιατι εχω ηδη ενα παιδακι… και τι παιδακι… εκανα να κοιμηθω σερι διωρο τρια χρονια… μονο αυτο σου λεω... Εννοειται πως χαιρομαι παρα πολυ που φτασαμε ως εδω και τουλαχιστον τα μωρα πλεον ειναι βιωσιμα οποτε κι αν γεννηθουν… Ειναι μεγαλη ανασα… Γενικα επειδη εχω περασει παρα πολλα και μεχρι να αποκτησω το πρωτο μου και τωρα για αυτη την εγκυμοσυνη, ειμαι ευγνωμων γι αυτο… Απ την αλλη πλεον δεν μπορω να κρυψω την ταλαιπωρια… Συν οτι ειμαι πανω απο δυο μηνες ακινησια λογω τραχηλου… Γενικα ολα μαζι, δεν με εχουνε αφησει να χαρω τιποτα… Αλλα χαλαλι… Με το καλο το μωρακι σου κι εσενα!! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...