Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τα πρώτα λογάκια που είπατε στο παιδί σας...

lena

Recommended Posts

geo-r-gia έγραψε:

Λένα μου με το καλό τα διδυμάκια σου.Έχω και γω μια δίδυμη αδερφούλα και η μαμά μου μας γέννησε με φ.τ.πριν....χρόνια. :whistle: Τώρα στο Γιώργο μου(είναι ο πρώτος μου)είχα κάνει επισκληρίδιο και θυμάμαι τον άνδρα μου να φωνάζει κάποια στιγμή "βλέπω το κεφάλι,έχει μαύρα μαλλια" και μόλις γεννήθηκε ακουσα το κλάμα του,αυτό που περιμένουν να ακούσουν όλες οι μανούλες για να βεβαιωθούν ότι είναι καλά το μωρό τους.Το πήρε η μαία,να το καθαρίσει και λέει βρε με κατούρησε τούτο.Όταν μου το έδωσαν για λιγο,πάνω μου αυτό που είπα ηταν "είσαι καλά,είσαι τέλειος και όμορφος"Πως είναι δυνατόν αυτό το πλάσμα να βγήκε από μένα;Και μετά ανάσανα με ανακούφιση.Στον Γιαννάκη μου (τομικρούλι μου)δεν πρόλαβα ούτε επισκληρίδιο να κάνω,φ.τ.εκεί τα είδα όλα.Ηταν πάλι ο άνδρας μου μέσα και μόλις βγήκε η μαία μου το έδωσε αμέσως πριν να το πλύνει για να το δω,το κοίταξα και αυτό μόλις με είδε άρχισε να κλαίει.Ποιος ξέρει πως του φάνηκα.Μπορεί και να τρόμαξε.Εγώ πάλι είδα το φατσούλι του που το είχαμε βγάλει σε φωτο στο β'επιπέδου και ήταν ολόιδιο."Είσαι το μωρό μου σε αγαπώ" Και τώρα με τρελλαίνουν αλλά τι να κάνω.Υπομονή :silly:

Μπράβο ρε Γιωργία 2 φυσιολογικοί τοκετοί και μάλιστα χωρίς επισκληρίδιο!!!! Και η αδερφή μου έτσι γέννησε και τα δύο! Τί καλά να είναι εύκολες όλες οι γέννες ... :silly:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 78
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ε θα απαντησω και γω..διαβαζω διαβαζω..εγω που ημουν οταν γεννηθηκε η μικρη;;;

παιδια την βλεπω και ...ψιλοτραβιεμαι...και μου λεει η μαια..να σου ζησει..κοριτσακι...(δε ξεραμε το φυλο)...και λεω α,οκ..και μετα ερχεται και μου τη βαζει διπλα..παιδια δε κουνησα ουτε χερια ουτε τιποτα..γελασα μονο..και λεω απο μεσα μου..παναγια μου τι ασχημο παιδακι ειναι αυτο;;; :blush::blush::blush:

αλλα μετα που το καθαρισαν καλυτερεψαν τα πραγματα!!

οταν το βαλαμε και ρουχα λεω..ε κατι παει να γινει..τωρα που μεγαλωνει λεω..πωπω κορακλα!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Νανούκα έγραψε:

Αχ Λένα...

Πάντα κλαίω όταν θυμάμαι τις πρώτες μας στιγμές σαν οικογένεια!!!

Κατ' αρχάς το κλάμα του... 1 αδύναμο κλαματάκι που μόλις τον πήρα στα χέρια μου, σταμάτησε...

Το βλέμα του... με κοίταξε μέσα στα μάτια και έλιωσα...

Ήταν πολύ όμορφος!!! Γεννήθηκε όμορφος (κουκουβάγια... αλλά όχι, δες το άβαταρ μου και πες... 6 ημερών ήταν)!!!

Αυτό το υπέροχο πλασματάκι ήταν δικό μου;

Η μυρωδιά του... 1 φρεσκοψημένο μπισκοτάκι!!!

Ήμουν ευτυχισμένη!!!

Όχι μόνο γιατί κρατούσα στην αγκαλίτσα μου το μωράκι μου, αλλά και γιατί ένιωθα οτι ο άνδρας μου μ'αγαπάει πολύ!!!

Ήταν δίπλα μου σε όλη τη διάρκεια της γέννας...

Γέννησα φυσιολογικά και χωρίς επισκληρίδιο (κατ' επιλογήν), οπότε τα ένιωσε όλα έντονα κι εκείνος...

Μια ευτυχισμένη οικογένεια...

Νανούκα μ' αρέσει πολύ αυτό που είπες...

-Ήμουν ευτυχισμένη!!!

Όχι μόνο γιατί κρατούσα στην αγκαλίτσα μου το μωράκι μου, αλλά και γιατί ένιωθα οτι ο άνδρας μου μ'αγαπάει πολύ!!!

Αυτό λέει πολλά!!!!!! ;) Μπράβο που είστε τόσο δεμένοι και αγαπημένοι...να σουπώ και γώ με την εγκυμοσύνη μου ζώ τις καλύτερες στιγμές μ τον άντρα μου. Δεν ξέρω ρε παιδί μου αλλά μου έχει δείξει τόση αγάπη που απορώ πού την είχε κρυμμένη... :P . Τα περιμένει τα μωρά του πώς και πώς και είναι ξετρελαμένος!!!!

Η αλήθεια είναι οτι δεν είσαι κουκουβάγια..είναι όντως πολύ όμορφος για 6 ημερών νινάκι... :kiss::kiss:

χαχαχα ρε Σωσώ ειλικρινά δεν περίμενα τίποτε διαφορετικό απο σ' ένα!!! :laugh: :laugh: Έσκασα στα γέλια.... :laugh: Καλά ε; είσαι τρελοκομείο μιλάμε!!!! :woohoo:

Να τον δω πόσο ξετρελαμένος θα είναι όταν θα γεννηθούν και θα κλαίνε ταυτόχρονα... και θα ξυπνάνε ταυτόχρονα... :woohoo: !!!

χαχαχα!!!

Μάλλον και οι δικές τους ορμόνες κάτι παθαίνουν όταν μένουμε έγκυες!!!

Ρε Σωσώ... έτσι είπες για το κομμάτι;

Φτου σου!!!

ε να βρε λενα...τι θα κανει;;εκτος και αν το φρικαρες τοσο στην εγκυμοσυνη και παρει τα βουνα...και ειστε και οι 3 μεσα στο σπιτι...θα γινει καπετανιος!!!υπερατλαντικα ...χαχαχα

Νανούκα έγραψε:

Να τον δω πόσο ξετρελαμένος θα είναι όταν θα γεννηθούν και θα κλαίνε ταυτόχρονα... και θα ξυπνάνε ταυτόχρονα... :woohoo: !!!

χαχαχα!!!

Μάλλον και οι δικές τους ορμόνες κάτι παθαίνουν όταν μένουμε έγκυες!!!

καλησπερα κοριτσια

να σας πω , οι διδυμομπαμπαδες δεν εχουν και πολλα πολλα περιθωρια για λουφα ... ο δικος μου αντρουλης τουλαχιστον να λουφαρει δεν προλαβε και ομολογω οτι παρολο που ωρες ωρες εκανε κ αυτος σαν μωρο ( πχ βοηθεια δεν αντεχω αλλο θελω να κοιμηθω κτλ ...) με βοηθησε παααρα πολυ :laugh:

ΛΕΝΑΚΙ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΛΛΥ ΩΡΑΙΟ ΘΕΜΑ!

ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΝΤΡΠΟΜΑΙ ΑΛΛΑ Κ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΠΟ ΠΟ ΤΙ ΑΣΧΗΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΩ ΣΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ? ΠΩΣ ΧΩΡΟΥΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑ Κ ΜΙΑ ΣΤΑΛΙΑ ΚΟΙΛΙΤΣΑ!!!!

ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΕΙΟ Κ ΤΟ ΕΙΔΑ ΠΛΑΝΤΑΞΑ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ!!!!!

ΤΟΥ ΕΙΠΑ....ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΨΥΧΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ!!!! ΓΥΡΝΑΩ ΚΟΙΤΑΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ Κ ΤΟΥ ΛΕΩ ΕΝ ΜΕΣΩ ΔΑΚΡΥΩΝ....ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ ..ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ!! ΠΛΑΝΤΑΞΕ Κ ΑΥΤΟΣ!

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΛΕΩ ΟΜΟΡΦΑ ΛΟΓΑΚΙΑ... Κ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΥ ΟΜΟΡΦΟΣ... ΤΟ ΠΟΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΜΩΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

Έλενα μην ντρέπεσαι βρε, ανθρώπινα είναι αυτά...έχω δεί και μια θεία μου που η καημένη γέννησε το πρώτο της πρώορο και τρόμαξε!!! Δεν μπορούσε να πιστέψει πόσο άσχημο ήταν. Πραγματικά όμως δεν βλέπονταν το μωρό... :laugh: Αφού φοβόταν να το πιάσει... :laugh: :laugh: Τωρα όμως έγινε ένα μανάρι και μισό και όταν τον βλέπουμε λέμε...αυτό ήταν το επταμηνίτικο;;;;;; :laugh: :P

ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΛΕΝΑΚΙ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΜΩΡΑ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ!!! ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΨΟΥΡΕΥΤΕΙ ΟΛΕΣ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΛΗΣ ΜΕ ΓΑΛΑΝΑ ΜΑΤΑΚΙΑ! ΚΑΤΙ ΤΟ ΣΠΑΝΕΙΟ!

ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ!!! ΣΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΕΣΤΡΩΣΕ!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΔΥΔΙΜΑΚΙΑ ΣΟΥ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΓΥΡΙΣΜΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΑΚΙΑ!

Υπεροχο θεμα Λενακι!

Γεννησα με καισαρικη και μολις κοψανε τον ομφαλιο λορο μου την κρατησε

η μαια μπροστα μου σαν να την ειχα εγω αγκαλια.

Το πρωτο πραγμα που της ειπα ειναι: εισαι το μωρακι μου;; Δεν το πιστευα οτι ειναι δικο μου.Μετα μου εκανε αμεσως εντυπωση το ποσο ηρεμα με κοιτουσε με τα μεγαλα της ματια..δεν εκλαιγε αλλα που και που εκανε κατι σαν νιαουρισμα... Μετα γυρναω και λεω στον αντρα μου που ηταν απο την αρχη διπλα μου: πολυ μαυρη δεν ειναι;; :lol::blush:

Μου φανηκε πολυ μελανιασμενη εκεινη την ωρα.

Ο αντρας μου της ειπε: ψυχουλα μου καλως ηρθες και μετα σκεφτηκε::

Θα ζησει αυτο το μωρο;; Την ειδε που γεννηθηκε μικρη και φοβηθηκε..

Μετα πηγε να την κανει μπανιο και να την ντυσει και οταν ηρθαν και μου ειπαν πως ειναι υγιεστατη τοτε μονο εβαλα τα κλαμματα..

Ολα αυτα σε δευτερολεπτα εν το μεταξυ.δεν θα τις ξεχασω ποτε αυτες τις στιγμες....

Έλενα ωποσδήποτε θα σας πώ και γώ την δική μου ιστορία! Μέχρι τότε όμως ήθελα να πάρω μια γεύση απο τις δικές σας... :P;)

Λενάκι μου είδες όμως μετά τί παιδί έβγαλες ε;;;; ;) Κουκλάρα!!! :woohoo:

Άντε με το καλό να ζήσεις ακόμη μια φορά αυτές τις τρομερές στιγμές με το δεύτερο σποράκι που έρχεται... :woohoo:

Lena με το καλό σου ευχομαι να γεννήσεις τα κοριτσουδια σου...πιστεψέ με η ώρα που θα της κρατήσεις αγκαλιά για πρώτη φορά είναι η ωραιότερη απο όλες...νιώθεις ότι δε χορταίνεις να τα κρατάς..ανυπομονείς να σου τα δώσουν στα χέρια, να τα κοιτάξεις, να τα φιλήσεις...απερίγραπτη στιγμή...Στο Δημητράκη θυμάμαι ότι οταν μου τον έδωσαν αγκαλιά το πρώτο που είπα είναι <<Δεν το πιστεύω ότι είναι δικό μου..>>και μετά αφου έκλαιγε του χάιδευα το αυτάκι και του έλεγα <<Σώπα σώπα αγορι μου η μαμά είμαι εγώ...εδώ είμαι..η μανουλα σου>>..Σίγουρα δεν είπα και τα πιο συγκινητικά λόγια αλλα η όλη σκηνή έχει χαραχτεί για πάντα στο μυαλό μου...αφου σήμερα που είναι ένα πεισματάρικο και ζορικο 2χρονο αγοράκι όταν σκέφτομαι τη μέρα της γέννησης του μαλακώνω απέναντί του και ζητάω αγκαλίτσες και φιλάκια...:) Στον Αλέξανδρο πάλι δεν είπα τίποτε ιδιαίτερο αλλά θυμάμαι πως όταν μου τον έφεραν και τον κοιταξα εβγαλε μια τσιριχτή και δυνατή φωνή και είπα..<<ωωωχχ...κι αυτός ζόρικος είναι!!!>> αλλά όταν με ετοιμασαν και μου είπαν να μεταφερθώ απο την καρέκλα που γέννησα στο κινουμενο καρεκλάκι για να με πάνε στο δωμάτιο μου τον έφεραν ντυμένο να τον κρατήσω...η λαχτάρα μου όταν τον έπιασα δε λέγεται...του φιλουσα τα χειλάκια, τα μαγουλάκια και του έλεγα <<σαγαπώ αγοράκι μου..σαγαπώ!>>ακόμη του έχω αδυναμία..ίσως επειδή είναι μικρουλης..:)

kalypso έγραψε:

ειναι πολυ καλυτερο τελικα να μην ξερεις πως ειναι το μουτρακι τους....

ειναι η πιο υπεροχη εκπληξη.....

και μένα ο μικρός μου όποτε προσπαθήσαμε να τον βγάλουμε μια τρισδιάστατη φωτογραφία είχε και τα δυο χεράκια στο προσωπο...ομολογώ πως κι εγώ όταν γεννήθηκε είχα μια αγωνια να δω το φατσουλι του που τοσο καιρό μου το κρατουσε μυστικό! Και το περιεργο; Ακόμη και μετά τη γέννησή του τα χέρια τα είχε πάλι στο πρόσωπό του!!Λες και ήθελε να κρυφτεί...:)χεχεχε..Μάλιστα γεννήθηκε με το χέρι δίπλα στο κεφάλι του!:)

οταν τον πρωτοειδα ειπα...'ηρθες?? εισαι δικος μου μωρο μου'

οταν τον πρωτοπηρα αγκαλια ειχα παγωσει και ετρεμα τοσο που δεν μπορεσα να του πω τιποτα...απλα τον κοιταζα και ελεγα 'μωρο μου'

αλλα θυμαμαι κατι που εχει πολυ γελιο...την ημερα που μου ειπαν οτι θα τον παρουμε στο σπιτι

μου λεει η μαια 'αν και σημερα φαει καλα και ολο το γαλα αυριο θα τον παρετε'

ξεκιναω να τον ταισω και ο σπυρος δεν επινε....αγχος εγω τρομερο!!!

και τοτε του λεω 'αν δεν πιεις το γαλα σου θα σε κρατησουν μεσα'

και λες και με ακουσε το ιπιε ολοοοοοοο χιχιχιχι

τα γλυκολογα ακολουθησαν στο σπιτι μας και συνεχιζονται...........

Μπράβο ρε Γιωργία 2 φυσιολογικοί τοκετοί και μάλιστα χωρίς επισκληρίδιο!!!! Και η αδερφή μου έτσι γέννησε και τα δύο! Τί καλά να είναι εύκολες όλες οι γέννες ... :silly:

lena έγραψε:

Απ ότι δηλώνει λέει οτι θα σταθεί στο πλαϊ μου...για να δούμε.... :laugh: ;)

Όλοι τα ίδια λένε,την ίδια κασέτα ή καλύτερα το ίδιο cd αγοράζουν.Χαχαχα :cheer: Αχ ευτυχώς που υπάρχουμε εμείς οι μαμάδες γιατί αλλιώς..... :S

ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΗΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΙΣΘΗΤΕΣ.... :silly:

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΗΤΑΝ ''ΟΥΦ,ΞΕΛΦΡΩΣΑ ΒΕΠΙΤΕΛΟΥΣ''4.150 ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ :P:P

ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΜΟΥΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΣΑΤΙΛΑΣ ''ΗΗΗΗΗ.......ΙΔΙΑ ΤΣΑΤΙΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ Σ ΚΑΝΕΙΣ''

ΛΕΝΑΡΑ, ΒΑΣΤΑ , ΓΕΡΑ!!!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΚΤΕΙΣ ΤΙΣ ΚΟΥΚΛΑΡΕΣ Σ :kiss:

Φανή μου σ' ευχαριστώ πολύ! Αυτό που λές με το χεράκι , είχα δεί ένα ντοκυμαντέρ που έλεγε οτι ότι κινήσεις κάνουν τα μωρά μέσα στον σάκο τις ίδιες θα κάνουν και όταν θα γεννηθούν... :laugh:

TEO COOL έγραψε:

ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΗΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΙΣΘΗΤΕΣ.... :silly:

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΗΤΑΝ ''ΟΥΦ,ΞΕΛΦΡΩΣΑ ΒΕΠΙΤΕΛΟΥΣ''4.150 ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ :P:P

ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΜΟΥΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΣΑΤΙΛΑΣ ''ΗΗΗΗΗ.......ΙΔΙΑ ΤΣΑΤΙΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ Σ ΚΑΝΕΙΣ''

ΛΕΝΑΡΑ, ΒΑΣΤΑ , ΓΕΡΑ!!!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΚΤΕΙΣ ΤΙΣ ΚΟΥΚΛΑΡΕΣ Σ :kiss:

:laugh: :laugh: :laugh: Καλόοοοοοο!!!!!!!!! Αλλά και τα 4150 που τα βάζεις... :laugh:

εγω στην Ζετουλα μου μαλλον ακουγομουν σαν χαλασμενο πικαπ γιατι εκλαιγα κ ελεγα συνεχεια μωρο μου μωρο μου μωρο μου κ αγαπη μου.

Στα διδυμακια μου τωρα δεν τα πηρα αμεσως αγκαλια δυστηχως αλλα οταν τα πηρα εκτος του οτι επρεπε να ξεπερασω το σοκ του οτι ειχα δυο θησαυρους ταυτοχρονα να αγκαλιασω ελεγα συνεχεια ειναι δικα μου ειναι δικα μου τα μωρα μου κ ειμαι η μαμα σας γεια σας χιχι σαν ηλιθια ακουγομουν μαλλον αλλα εκεινη την ωρα δεν ξερεις τι λες. Στα διδυμα μου εδειξε ο αδερφος μου πρωτα φωτογραφια μιας κ γεννησα με ολικη κ μπηκαν για 8 ωρες θερμοκοιτιδα κ ετσι μου τους εβγαλε ο αδερφος μου φωτογραφια μιας κ δεν μπορουσα να παω να τους δω κ ελεγα συνεχεια στην καμερα τα μωρα μου τα κουκλια μου δεν ειναι πανεμορφοιιιιιιιιιιιι ειναι κουκλοι οι αντρες μου

Λένα μου με το καλό!!!!

Εγώ γέννησα με καισαρική και ενώ την έβγαζαν από την κοιλιά μου, κατέβασαν το παραβάν για να την δω..είδα λοιπόν ένα κουλουριασμένο πραγματάκι :laugh: και μόλις την ξεμπέρδεψαν και ενώ περίμενα να ακούσω το λάμα της για να ηρεμήσω, αυτή φταρνίστηκε και έβαλε αμέσως τα κλάματα :laugh: !! Της έκοψαν τον ομφάλιο λώρο και μόλις μου την έδωσαν, μου έπιασε την μύτη (καταλάθος βέβαια! Δεν την ψώνισα ακόμα :P )!! και το μόνο που της είπα είναι 'καλως όρισες..' μετά με έπιασαν τα κλάματα.. Από αίσθηση, το μόνο που θυμάμαι είναι ότι όταν μου την ακούμπησαν πάνω μου ένιωθα τα υγρά της κοιλιάς μου να τρέχουν στα μούτρα μου... :laugh:

Πόπηηηηηηη (TEO COOL) !!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...