Μετάβαση σε περιεχόμενο

καταρεω...

Recommended Posts

kalypso, ναι ναι αν ανοιξουμε την ..Πεθεριαδα θα ξεπερασουμε καθε προηγουμενο σε σελιδες ..Στο δικο μας στρουμφοσπιτο πλεον ολα τα εχουμε δει .. :shock::shock:

..η μανταμιτσα μου και τωρα το μεσημερι καθε μισαωρο ειχε εγερτηριο , δεν ξερω τι φταιει τελικα ..Οι μεγαλες που δεν κοιμουνται πλεον το μεσημερι παρα μονο αραια κ που και την ξυπνανε η απλα το εχει το παιδι τελικα ...Γιατι εμεις με τις μεγαλες μας εχουμε νεο χουνερι και χουι να μην κοιμομαστε μεσημερι ...Βεβαια πεφτουν ξερες μετα απο τις 2030 αλλα μ'αυτον τον τροπο ειμαι ολη μερα κ ολη νυχτα στο τρεξιμο ..Εξ ου και το ..run Forest run :lol:

Παρε κ συ αυτα τα μπιμπερο που λεει η vag, ισως σας βολεψουν εμενα τα στραβα που λες εσυ δεν μας βολεψαν καθολου ..Τι αλλο τρωει η δικη σου μεχρι να πιει το γαλα της ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 964
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

χαχα καλη ερωτηση!!!!

κανονικα τρωει ειτε κρεμουλα ειτε γιαουρτακι για απογευμα κ μετα το γαλα στις 10..

αν ομως εχουμε κανενα φαγακι που ειναι σχετικα χωρις αλατια κ σαλτσες της δινουμε κ απο το δικο μας λιγο..ας κανουμε κ αλλιως..αφου τρωμε κ μας τραβαει τα μπατζακια!!!!!

χτες λοιπον εφαγε λιγο ριζογαλο που εφτιαξα εγω ( για μωρα με αλλεργια στο γαλα δηλ με υποαλλεργικο κ ομολογω οτι ειναι χαλια στη γευση!!!!!) κ μετα το γιαουρτακι της..κ οταν γυρισαμε απο κουνιες εφαγε λιγο μπιφτεκακι με μακαρονακια..

ε κ μετα λογικο ειναι να μην πιει ολο το γαλα...αλλα κοιμηθηκε!!!

νομιζω οτι ολα τα πιτσιρικια καποια στιγμη κοβουνε τελειως τον μεσημεριανο υπνο,..τουλαχιστον οι δικες σου 20.30 πεφτουν για υπνο..εμεις αν δεν παει 10 δε χαλαρωνουμε...

χμ .... ας τολμησω να μην τις βαλω 2030 μετα για υπνο ...αν τις αργησω θα με φανε ζωντανη !!! φαντασου απο τις 0800 ξυπνιες σχεδον ολη μερα περα δωθε δεν καθονται στιγμη οι ατιμες και παρασυρουν και την μπουλουκα στο να μην ξεκουραστει λιγακι για μεσημερι ...Ακομα κ ετσι ομως η Αριαδνη δεν πτοειται και παλι ξυπναει την νυχτα ..Απορω πως αντεχει ..

λογικο να μην πινει το γαλα του το μικρουλη σου ..Αν εχει φαει πριν και την κραταει , δεν θα το προτιμησει ..

Εμενα η μεσαια μου ηταν ετσι απο μωρο , αν τις εδινα κατι μετα το γιαουρτι το απογευμα δεν επινε γαλα ..Αυτο βεβαια αλλαξε σταδιακα και μετα περιπου τον χρονο οτιδηποτε και αν ετρωγε επρεπε να πιει καμια 200αρια μλ πριν παει για νανι ..

το βασικο ειναι να ειναι χορτατη κ να μην ξυπναει απο την πεινα το βραδυ...αυτο με νοιαζει εμενα!!!

αχ κουραγιο βρε ευη μου...καποια στιγμη θα αρχισει να κοιμαται..εγω περιμενα 11 μηνες για να γινει αυτο!!!κ παλι δεν ειναι στανταρ πλεον..ειναι με τις μερες της!!!

αχ η μεση μου με πεθαινει!!!!!!!κ μολις σχολασω θα παω σπιτι κ θα σκαρφαλωσει πανω μου!!!!!!

εισαι στην δουλεια ε ? Αχ μου λειπει και μενα η δουλεια ..ασχετα το πως μου ηρθαν τα πραγματα μακαρι να δουλευα ακομα ..Τετοια εποχη θα περιμενα το τελος της σεζον πως και πως ..

αχ με πιανει νοσταλγια ..

τι δουλεια εκανες?

εγω ειμαι σε ταξιδιωτικο γραφειο...

αλλα δεν εχει δουλεια αυτην την εποχη...ευτυχως που υπαρχει κ το μαμμυ κ περναει η ωρα..

αλλα δεν ειναι πολυ δυσκολο να δουλευεις κ να εχεις κ παιδι-παιδια???

εγω απο την ωρα που θα μπω σπιτι δεν ξεκουραζομαι δευτερολεπτο..κ εχω μονο ενα παιδακι!!!!!

κοπελια ειμαι συναδελφος ..Δουλευα σε τουριστηκο γραφειο ..Και το δοκιμασα δουλεια κ παιδια οταν η Σοφια κ η Νικη ηταν μηνων και τα ειδα ολα κωλυομενα ...

Τωρα μακαρι να μπορουσα να ξαναγυρισω στην δουλεια ..ευελπιστω απο την νεα σεζον πλεον να βρω κατι στον τομεα ..

Βρε Ευάκι! Τώρα μόνο διαβάζω τον γολγοθά του ύπνου που περνάς!! Υπομονή και σε σένα και σε όλες μας!

Εγώ ξεκίνησα την δουλειά όταν η μικρή ήταν ακριβώς 2 μηνών και ο θεός να πεις την φώτισε; δεν ξέρω..πάντως τότε ξεκίνησε να κοιμάται την νύχτα. Περάσαμε μία βδομάδα που ξυπνούσε με κλάματα και την έπαιρνα αγκαλιά ή την χάιδευα και της τραγουδούσα μέχρι να ξανακοιμηθεί. Γάλα την έδωσα μόνο μία φορά που δεν την πάλευα. Από τότε ξυπνάει μόνο όταν γυρίσει μπρούμιτα γιατί πίανεται και δεν μπορεί εύκολα να γυρίσει ανάσκελα. Να δεις που μόλις μάθει να γυρνάει ανάσκελα θα ξεκινήσουν τα δόντια! Προς το παρόν είμαστε φαφούτες! Ξυπνάει βέβαια κατά τις 6 και τραγουδάει μέχρι τις 8 που θα αξιωθώ να την σηκώσω.

Α! Κι εγώ σε τουριστικό γραφείο δουλεύω!! Τα έχω δει όλα βέβαια και να φανταστείτε ότι φέτος δεν είχαμε πολλή δουλειά..

πωπωπω

πολυλογουδες μου εσεις :lol::lol::lol::lol:

εμεις καλα ειμαστε προς το παρον κοιμαται καλα ο σπυρακος μου,αντε να κανει ενα ξυπνημα μονο ;)

ρε κοριτσια πως γινεται και σας πινουν τοσο πολυ γαλα το βραδυ???? εμενα πινει 250μλ σταθερα πρωι και βραδυ

υπαρχουν βεβαια και πολλες φορες που το βραδυ μου πινει λιγοτερο αν εχει τσιμπολογησει λιγο πριν την ωρα του γαλακτος!!!!!

εμεις του πηραμε και αλλο προστατευτικο καγκελακι γιατι ειχε κενο το κρεβατι του με τον τοιχο και στον υπνο του κυλουσε προς τα εκει και επεφτε :roll::roll::roll:

καλη νυχτα σε ολες!!!!!!

καλησπερα !

οι μεγαλες μου επεσαν ξερες εννια παρα κατι ..εμ βεβαια αυπνες ηταν το μεσημερι ποσο ν'αντεξουν ..Με το που τις εβαλα γυρισαν πλευρο κ ουτε καληνυχτα οι γαιδουριτσες ..Το μικρο ψιλοκλαψουριζε μεχρι κ πριν λιγο ..Για να δουμε τι θα κανουμε παλι αποψε ..

Νικη το τι περναω με την Αριαδνη στα βραδυνα της φορτε δεν περιγραφεται .. Εγω αντιθετα οταν ειχα επιστρεψει στη δουλεια ηταν 6 μηνων και τα πραγματα ηταν χειροτερα .Δουλευα κ παρα πολυ , ηταν μαμακουλες κ οι δυο αστα να πανε σεζον ειχα περασει τοτε .Ελεγα αμαν παναγια μου να ερθει το τελος Οκτωβρη .Εισαι κ συ συναδερφος βλεπω ε ? Πως τα πηγατε με τη σεζον φετος ? Αχ ποσο μου εχει λειψει η δουλεια ...Μακαρι να βρω κατι αναλογο στον τομεα απο την νεα σεζον , μακαρι παναγιτσα μου ..

Μπεμπουλης , η Αριαδνη γυρω στις 9 που παει θεου θελοντως για υπνο συνηθως δεν πινει πολυ ..Γυρω στα 100- 120 μλ .Οταν ομως την ταιζω γυρω στα μεσανυχτα του δινει κ καταλαβαινει , 250καμια φορα κ περισσοτερο .Ειδα μεγαλη διαφορα οταν αλλαξαμε γαλα γιατι μεχρι κ πριν εναμιση μηνα επινε ελαχιστο 50-70μλ και με πολυ ζορι εφτανε τα 100.Ευτυχως τωρα ειναι πολυ καλυτερα ..Οι μεγαλες μου χτυπανε απο 300 και πανω πρωι- βραδυ . Ιδιαιτερα η Σοφια απο μωρο επινε παααααρα πολυ γαλα , σαραντα ημερων ηταν και χτυπουσε αλυπητα τα 200 - 220 μλ .Και η αλλη επινε αλλα λιγο λιγοτερο ..Ευτυχως δεν με δυσκολεψαν ποτε στο γαλα κ στα φαγητα τους γι'αυτο και μου κακοφαινεται λιγακι με την Αριαδνη που μεχρι κ προσφατα το γαλα το ειχε στην απεξω ..Και στα φαγητα μην νομιζετε οτι ειναι καλυτερη , εχει κολληματα με το μοσχαρι ,τα φασολακια, το αυγο, το γιαουρτακι , καθε ειδος κρεμας εκτος φρουτοκρεμας την σιχαινεται ..Τι να πω ..θα το στρωσω εγω το φασολακι που θα παει ..

κοριτσια με στειλανε 6 κουπονια νουλακ -1Ε για το πακετο των 8κουτιων. αν τα θελει καμια να μου στειλει πμ με τη διευθυνση να τα στειλω.

εμεσ κατα τα αλλα... καλα.

αρχισαμε να σκεφτομαστε με τον αντρα μου οτι θα ειναι δυσκολο στην αρχη για τα μωρα να ειναι χωρις εμενα οταν θα γυρισω στη δουλεια. μεσα Δεκεμβριου τελειωνει η αδεια ανατροφης, αλλα εχω και τις αδεις του 2010. και σκεφτεται ο αντρας μου μετα να κανω εγχειρηση στον ωμο μου που εχει καθεξης εξαρθρημα και βγαινει μια φορα περιπου το χρονο ωστε να κατσω κανενα 2μηνο ακομα. περιμενουμε ποτε θα γινει και το δικαστηριο στην Αθηνα για το 2ο 9μηνο...

τι στο καλο εγραφα παλι και με πεταξε εξω ...τεσπα ..

vag, αν σε παιρνει να μεινεις παραπανω με τα μικρα καντο ..Σκεφτεσαι καθολου το ενδεχομενο να τα στειλεις παιδικο ? Καποια στιγμη μετα που θα χρονιασουν ? Θα τους εκανε καλο ισως και δεν θα επαιρναν βαρια το γεγονος οτι η μαμα γυρναει πισω στην δουλεια ..

Εμεις χτες ειχαμε παλι ρεσιταλ ερμηνειας απο την μπουλουκα μου , αλλα κοριτσια το πιστευω πλεον ακραδαντα οτι εχει προβλημα με την αλλαγη του καιρου και ειχε απολυτο δικιο ο παιδιατρος που το ελεγε..Και την προηγουμενη φορα ηταν ετσι συν μυξες κ αψου αψου ! Ευτυχως τωρα δεν αντιμετωπιζουμε κατι τετοια και ας ελπισουμε να τελειωσει συντομα ολο αυτο ...

Κοριτσια τι καιρος σημερα εδω ...Μαυρισε η ψυχη μου ..Μεχρι χτες ειμασταν με τα φανελακια που λεει ο λογος σημερα ριχνει που κ που καμια μικρη μπορα ..οχι οτι κανει κρυο ομως ειναι σαν να σου λεει τελος τα κεφαλια μεσα ερχεται χειμωνας ..Κλαψ ..

kalispera kai apo emena

eimai h georgia kai eox ena paidaki 5,8 mhnwn

22 mphkame ston 6o

einai to prwto mu paidaki kai eilikrina niwthw pws tha me bgalei off

kai to xeirotero einai oti pame apo to kako sto xeirotero

enw koimotane kapoies wres thn nyxta ws 2 mhnwn twra den koimatai sxedon katholoy

tha koimhthei peripou 9.30 me 10 h kai ligo argotera kai tha einai thayma an koimhthei 2 wres xwris na xyonisei.

xyopnaei me tetoious rythmus ws tis 5 peripou kai metsa ton pernw sto krebati na thilasei ws ths 7 pou kai shkwnomaste

thilazei apokleistika apo 20 hmerwn aki molis twra mphkame ligo stis patatules kai kreataki

den xerw an t apragmata beltiwthun h oxi alla merikes fores eimai ptwma....

prepei na gyrisw to shntomotero mes ston oktwbrh gia duleia kai mu moiazun ola boyno

den exo kanei gia na eimai eilikrinhs kamia prospatheia apla prospathw siga siga na mhn tu dinw sththos me to pou xypnaei alla synhthws den adexw

klaiei aki ton lupamai....

ego toso agwna ekana na thulasw kai twra toy to sterw...

ayta skeftomai kai me poianun oi typseis

γεια σου Γεωργια και να χαιρεσαι κ συ το λουλουδακι σου ..

σε νιωθω πιστεψε με ..σε νιωθω και την κουραση σου κ το οτι εισαι πτωμα κ το αγχος σου να γυρισεις στην δουλεια ..Μπορει να μην θηλασα αλλα και παλι εχω φτασει να ..καταρρεω οπως ειναι κ το θεματακι μας ..Το μωρακι σου ειναι αρκετα μεγαλο για να πινει νερακι ε? Για δοκιμασε λιγακι οταν ξυπναει για μαμ να του δινεις λιγο νερο ..Εμεις κοψαμε το νυχτερινο ταισμα με το νερο ..Γιατι ειχαμε συνηθεια να θελει σωνει κ ντε εστω κ 20μλ για να ξανακοιμηθει..Ο παιδιατρος τι σας λεει σου εχει δωσει καποια παραπανω συμβουλη ?

Μην απελπιζεσαι καλη μου ..εχω περασει κ γω και ατελειωτα βραδια αυπνιας , και γω αναρωτιεμαι τι μπορει να κανω λαθος κ στις αρχες εριχνα το βαρος σε μενα ..οτι κατι κανω εγω στραβα και γι'αυτο δεν κοιμαται το μωρο μου ..Μετα ελεγα οτι ισως ποναει , πειναει , διψαει , ειναι κατουρημενο , τρομαξε κτλ ..Παλι δεν βρηκα ακρη και ας κραταμε με θρησκευτικη ευλαβεια ημερησιο προγραμμα για την μικρη , αυτη εκει ..Χτες βραδυ εκανε παλι τα απιστευτα ..παρολα αυτα εξακολουθω να ελπιζω σε ενα θαυμα ..

Γι'αυτο σου λεω , σε νιωθω κ την κουραση που εχεις και την απογοητευση καμια φορα και ολα ..Φαντασου οτι τρωγομαστε με τον καλο μου στα καλα καθουμενα απο την αυπνια καμια φορα ομως που θα παει θα στρωσει ..ολο αυτο λεμε ..Εσυ κουραγιο και εδω θα ειμαστε να λεμε τον πονο μας !

γεωργια καλως ηρθες!!!

μην νιωθεις ετσι κοριτσι μου μικρακι ειναι ακομη

αλλα μωρακια στρωνουν τον υπνο τους απο την αρχη αλλα θελουν λιγο χρονο παραπανω...

εμενα κοιμηθηκε σερι νυχτα απο οταν χρονισε και μετα ;);)

γιατι πας απο τωρα για δουλεια? δεν μπορεις να κανεις χρηση του 6μηνου?

οσο για τον θηλασμο δεν υπαρχει λογος να τον σταματησεις αν δεν θες ακομη και να πας για δουλεια

μπορεις να αντλεις και οταν λειπεις να το πινει με το μπιμπερο αυτο ομως αν πας για δουλεια πρεπει να ξεκινησει αμμεσα οπως επεισης πρεπει να ξεκινησεις και προβες 'απουσιας'

ετσι ωστε το μωρακι σου να προσαρμοστει οσο το δυνατον πιο ομαλα στα νεα δεδομενα

ακομη να σου πω οτι οταν θα πινει γαλα με το μπιεμπερο καλο ειναι να λειπεις απο το σπιτι γιατι η μυρωδια σου δεν θα το αφησει να επιτρεψει σε κανεναν αλλο να το ταισει!!!!!

για τον υπνο να σου πω το εξης

στην ηλικια του δικου σου ο μικρος μου ειχε κανει την νυχτα μερα :roll: ετσι κι εγω εφοσον ημουν ολη μερα σπιτι τον επαιζα μεχρι τελικης πτωσεως :lol::lol::lol::lol: κοιμοταν μετα λιγακι το μεσημερι μετα ξανα παιχνιδι...ωσπου το βραδυ μετα το μπανιο και το γαλα του ταυλιαζοταν κανονικοτατα!!!!!

ετσι εμαθε και μου κοιμαται και το μεσημερι και ειλικρινα σου μιλαω τωρα που ειναι 2 χρονων+ δεν υπαρχει περιπτωση να μην κοιμηθει μεσημερι,αν μεινει ξυπνιος ολο το απογευμα ειναι μεσα στην γκρινια :lol::lol:

κανε κουραγιο και ερχονται γλυκιες μερες!!!!

κρητικοπουλα μου τι κανεις?????? τι κανουν οι ζουζουνες σου?????

πωπω ορεξη εχω πρωι πρωι παρολη την νυστα μου

:lol::lol: ο σπυρος ξυπνησε 2 φορες χθες στις 1:30 και στις 3:00 :(:( εβλεπα κι εγω κατι παλιο ονειρα...απαπαπαπαπα χαλια υπνος!!!!

καλημερα κοριτσια μου!!!

καλημερα κ καλο μηνα ..

αχ αν μας μπηκε ετσι ο μηνας τι να πω ..Συνολο καφεδων 4 , θα σερνομαι παλι σημερις ...Μα τι στο καλο παθαινει ..Τωρα εχει αρχισει μια αλλη φαση η μπουλουκα γυρναει και την παιρνει ο υπνος μπρουμητα και μετα ουρλιαζει να παμε να την γυρισουμε ...οχι οτι δεν μπορει να γυρισει , μια χαρα οργωνει την κουνια της ..Σου λεει για να δω τι αλλο κολπακι θα βρω ..Ποσο αντεχει ακομα η μανουλα ..

Καλημέρα και καλό μήνα! :)

Τί κακό κι αυτό... να κοιμούνται τα μωρά και να γαβγίζουν όλη νύχτα τα σκυλιά.... :roll:

Και το πρωινό ξύπνημα εννοείται.... 6:40 πάλι σήμερα :? ..... άντε καλή μας μέρα..... 8-)

καλημερα κ σε σενα καλη μου ..

εσεις πως τα πατε με το θεμα του υπνου ? Τουλαχιστον αν σου κοιμουνται σερι κ ξυπνανε τοσο νωρις ε χαλαλι τους ..Θα κοιμηθουν το μεσημερι χωρις πολλα πολλα ..Η κοριτσαρα μου εκανε απο τις 9 χτες που την εβαλα για υπνο μεχρι τα μεσανυχτα 3 ξυπνηματα ..Μετα απο τα μεσανυχτα μεχρι τις 6 το πρωι που εφαγε 5 , ε τωρα κοιμαται λιγουλακι για να παρει παλι δυναμεις ..

Τον τελευταίο μήνα κοιμούνται λίγο καλύτερα και ξυπνάνε σπάνια για πιπίλα ή νερό... ή πετάγονται γιατί γαβγίζουν τα σκυλιά επειδή ζούμε σε μονοκατοικία. Βέβαια αρχίζουν να ξυπνάνε από τις 4.... μέχρι τις 6 τα καθυστερώ .... στις 6:30 το έχω χάσει το παιχνίδι :? - οριστικά σηκωνόμαστε..... άντε να κοιμηθούν κανένα μισάωρο κατά τις 10.... αν ο ένας αφήσει τον άλλο και το μεσημέρι κανένα δίωρο.... μετά πάλι το βράδυ....

Βέβαια αν αρχίσει και ο μικρός να μπουσουλάει και να σηκώνεται όρθιος.... θα περάσουμε πάλι κανένα μήνα όρθιοι όλη νύχτα όπως με τον μεγάλο το καλοκαίρι.... :roll:

χαχα ρε ευακι

απιστευτη η μικρη σου!!!! :)):)):)):)):)):))

εγω τωρα παω για τον δευτερο καφε,να ταισω τον σπυρο(αν φαει) και να παμε λαικη και για ψωνια

καροτσοβολτα :))

ηδη εχω ετοιμο το φαγητο του απο τα ξημερωματα που ειμαι ορθια

του εδωσα στις 6 το γαλα του αλλα στις 8 το ματι γαριδα και με κλαμματα :((:((

τωρα κλαιει και φωναζει γιατι δεν εχει γινει ακομη το αυγο του :o:o μεχρι που πηγε στην κουζινα και πηρε το μπρικι απο το αναμενο ματι :shock::shock:

παιδια....

μπεμπουλης , ειναι και ο δικος σου λουλουδακι απο τα λιγα ..Παναγια μου με το μπρικι ..τρομαξα και μονο που το διαβασα ..Τρωει ακομα αυγο , οι δικες μου δυστηχως απο κει που το ετρωγαν με χαρα , παει κανενα εξαμηνο που δεν το θελουν ουτε σε φωτο .. Και το ετρωγαν απο μωρακια με τρελη χαρα ..αντιθετα απο την Αριαδνη η οποια ουτε να το μυρισει ..Της το χωνω στη φρουτοκρεμα λοιπον και ουτε γατα ουτε ζημια ..

Θα πατε βολτιτσα ε ? Εγω θα τις βγαλω το απογευμα , θα συναντηθουμε μαμμυλαντεζες μαμαδες εδω στο ηρακλειο ..πλακα θα εχει .. θα γεμισει καροτσια στο κεντρο της πολης που θα παμε ..χιχι

καλο μηνα ταλαιπωρες μανουλες..

εμεις αρχισαμε παλι τα ξυπνηματα...

ονειρο ηταν κ εφυγε .....

περναμε δε μια φοβερη φαση προσκολλησης στη μαμα ....σε εμενα δηλαδη!!!!πλεον δε δεχεται να την κανει μπανιο ο μπαμπας της,ριχνει μαυρο δακρυ!!!!δεν τον θελει καθολου κοριτσια..δεν ξερω τι να κανω..εχουν πεσει ολα πανω μου..'χτες εκατσα στον καναπε 11.45...δεν θελει ουτε να κατσουνε να παιξουνε!!!

γενικα μπηκε χαλια ο μηνας...αποφασισα να σταματησω τη δουλεια απο δευτερα...μου κανει μειωση ωρων κ μισθου εννοειται το μπος γτ δεν εχουμε δουλεια..αλλα δεν αξιζει ρε κοριτσια..

καλυτερα να κατσω σπιτι μου..

βεβαια αμα γινει κ αυτο......μετα η μικρη δε θα ξεκολλαει δευτερολεπτο απο πανω μου!!!!!!!

κ εχω μονο μια!!!!φανταζομαι εσεις! με τα πολλα παιδακια !!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...