Μετάβαση σε περιεχόμενο

καταρεω...


Recommended Posts

γεια σας ..

καταρεω .. η αυπνια δεν παλευεται πια . Δεν ξερω τι να κανω πλεον με την μικρη .Ειναι εξιμιση μηνων και ομως μια καλη νυχτα για μας δεν λεει να ερθει..

Χτες περασαμε παλι ενα απιστευτο βραδυ οπου ξυπνησε ισαμε 5 φορες...Μηπως φταιω εγω μηπως κατι δεν κανω καλα , δεν ξερω οι μεγαλυτερες κορες μου κοιμηθηκαν ολονυχτια μετα τους 16 μηνες κ γω τρεμω οτι δεν θα αντεξω μεχρι τοτε γιατι κατα πως φαινεται η μικρη μπουμπου δεν εχει στα αμεσα σχεδια το νανι νανι. Ακολουθησαμε απο την αρχη ενα ειδος ρουτινας υπνου τον οποιο τηρω με θρησκευτικη μπορω να πω ευλαβεια καθε βραδυ . Δεν φαινεται να βοηθαει.. Στην αρχη δεν ηθελε πιπιλα , τωρα την εχει λιγακι συνηθισει με αποτελεσμα να ουρλιαζει οταν δεν την εχει..Ολοι μου ελεγαν να της την δινω σιγα σιγα για να την συνηθισει αλλα μαλλον εβαλα τα χερακια μου και εβγαλα τα ματακια μου..Το συζητησα με τον παιδιατρο ο οποιος μου ειπε να δοκιμασουμε μια κρεμα στο τελευταιο της γευμα με γαλα η οποια θα την κρατουσε λιγο περισσοτερο χορτατη σε περιπτωση που το συνεχες ξυπνημα οφειλοταν στην πεινα .Τζιφος ...

καθε μερα νιωθω πιο ρακος , πιο εξαντλημενη , οι αναγκες των διδυμων που κοντευουν πλεον τα τρια ειναι αυξημενες και γω νιωθω ανεπαρκης σαν μανα γιατι μοιαζω με φαντασμα που τριγυρναει και προσπαθει να συμμαζεψει τα ασυμμαζευτα ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 964
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

μαλλον δε μπορεις να κανεις κατι αλλο εκτος απο υπομονη..αντιμετωπισα κ εγω μεχρι πολυ προσφατα το ιδιο με εσενα...τις τελεταιες μερες η μπουμπου κοιμαται με ενα μονο ενδιαμεσο ξυπνημα κ μολις κλεισαμε τον 10 μηνα...

εγω παρατηρησα οτι δεν εχει να κανει με την πεινα...της εδινα νερακι στα ενδιαμεσα ξυπνηματα κ ξαναεπεφτε.αλλα ξυπνουσε 3-4 φορες καθε βραδυ.

απο οτι καταλαβα ειναι τα δοντια...καθε φορα που γινοταν καθε βραδυ της τρελης για 1-2-3 εβδομαδες χωρις να σταυρωνω υπνο,εκανε την εμφανιση του 1 η 2 δοντακια...οποτς υποθετω οτι αυτο εφταιγε.

κ εμενα μολις της εφευγε η πιπιλα ξυπναγε...

πλεον εδω κ μερικες μερες κοιμαται σερι η απλα με ενα ξυπνημα για πιπιλα..ειναι που κουραζεται κ με το μπουσουλημα πλεον κ λιωνει...

δεν ξερω τι αλλο να σου πω για να σε παρηγορησω...ισως ξυπναει απλα γιατι ξερει οτι θα πας διπλα της κ θελει να να βλεπει..

εχεις δοκιμασει να δωσεις κανα βραδυ ντεπονακι για να τσεκαρεις αν δεν κοιμαται επειδη ποναει??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Exeiw dikio... Απολυτο δικιο... Σε καταλαβαινω. Κι εμενα ακομα δεν... Εχω κανει απειρες τεχνικες. Τον εχω αφησει να κλαψει, τον περνω στο κρεβατι μου, τον θηλαζω δεν τον θηλαζω... και τιποτα. Δεν ξερω να σου πω κατι. Ξερω ομως να σου πω οτι το μονο που δεν εισαι ειναι ανεπαρκης μανουλα. Μια ανεπαρκης μαμα θα πηγαινε στο σαλονι να κοιμηθει και θα αφηνε το μωρο να φωναζει. Δεν θα την πολυενοιαζε για τα δυδιμακια της και θα εβρισκε δικαιολογια την αυπνια. Προσπαθησε να ξεκουραζεσαι οταν και οσο μπορεις κι ασε τις δουλειες. Εισαι υπεροχη μαμα και μην αμφιβαλεις για τον εαυτο σου!!! :kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια τι να πω!..

kalypso , στις αρχες ελεγα ειναι μικρουλα ακομα .. Ταλαιπωρηθηκε κιολας πολυ γιατι επαθε βρογχειωλιτιδα οταν ηταν μολις 10 ημερων ..Τον πρωτο καιρο αν δεν της εδινα γαλα χαλαγε τον κοσμο .. τωρα τουλαχιστον της δινω λιγο νερακι αλλα και παλι χτυπιεται ..Για δοντακια δεν βλεπω κατι στον οριζοντα ουτε σαλια ουτε αυτα τα ανεξηγητα ξεσπασματα .. Θα δοκιμασω και το ντεπονακι ..

ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ , ευχαριστω καλη μου για τα καλα σου λογια ! Νιωθω ομως ασχημα γιατι παρολο που οι μπουμπουδες μου ειναι γενικα χαρουμενα παιδια νιωθω οτι δεν μπορω να ανταπεξελθω δυστηχως .. Και το καταλαβαινουν οτι ειμαι χαλια , κι ασ κανω τα αδυνατα δυνατα ..

Και να σκεφτειτε οτι δεν κοιμαται ουτε την μερα πολυ ..ο μεσημεριανος υπνακος αντε με πολυ ζορι ενα διακεκομενο διωρο.. :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσάρα μου, είμαι η Φλωριάνα και έχω ένα γιο τον Δημήτρη 22 μηνών.

Πέρασα ακριβώς τα ίδια, μη σου πω χειρότερα μεχρι που έγινε 12 μηνών!!!

Όταν ήταν 6 μηνών ρώτησα τον παιδίατρο τι να κάνω για να αντιμετωπίσω το πρόβλημα. Η απάντησή του ήταν μία: ας τον να κλέει μέχρι το πρωί, μην το σηκώσεις ότι και να κάνει. Το παιδί σου δεν πεινάει, σε εκμεταλλεύεται και σε εκβιάζει. Κι αν τον αφήσεις να το κάνει αυτό από τώρα το έχασες το παιχνίδι!!!! Αν τον σηκώσεις στην μία ώρα που κλέει, την επόμενη φορά θα κλάψει 2 ώρες κ.ο.κ. Σε λίγες μέρες θα δεις που δεν θα ξαναξυπνήσει γιατί θα μάθει ότι το βράδυ κοιμόμαστε και δεν σηκώνεται κανείς από το κρεβάτι του!!! :blink::blink::blink: Τρελάθηκα!!!! να αφήσω το παιδί να κλέει τόσες ώρες;;;;; Αποκλείεται τι μάνα είμαι εγώ. Να ακούω το παιδί μου να ουρλιάζει και εγώ να περιμένω να σταμτήσει από μόνο του. Έτσι έκανα υπομονή, μέχρι τα πρωτα του γεννέθλια. Είμασταν όλοι κομμάτια από την αυπνία και έτσι με τον άντρα μου αποφασίσαμε να το κάνουμε :blink::blink: Δεν πήγαινε άλλο. Είμασταν ράκη. Το πρωί δουλειά ως το απόγευμα και το βράδυ όρθιοι και την άλλη μέρα βέβαια πάλι δουλειά. Το βράδυ αυτό λοιπόν τον έβαλα κοιμισμένο στο κρεβάτι του, ξάπλωσα κι εγώ στο δικό μου και περίμενα... Κατά τις 2 το πρωί άρχισε το κλάμα. Ο Δημήτρης να ορίεται και έγω να κλαίω στο δωμάτιό μου. Έκλαψε αρκετά δεν θυμάμαι πόση ώρα αλλά κόντευε να ξημερώσει. Κάποια στιγμή ακουω άκρα σιγή. Ειχε κοιμηθεί μισοκρεμασμένος στα κάγκελα της κούνιας του. Ξύπνησε στις 9 το πρωί βραχνιασμένος, η φωνή του καλά καλά δεν έβγαινε!!!!! :(:( . Δεν το βάλαμε κάτω όμως. Την επόμενη νύχτα έκλαψε λιγότερο και μετά από 3 μέρες δεν ξαναξύπνησε νύχτα. Από τότε κοιμόμαστε όλοι σαν πουλάκια... :lol::lol::lol: .

Συγνώμη για το μεγάλο ποστ αλλά ήθελα να σου περιγράψω όλη την κατάσταση. Δεν λέω να κάνεις το ίδιο αν δεν το αντέχεις. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι μερικές φορές (και εξαρτάται κι από το παιδί) ξέρει που το πέρνει και τα κάνει. Θεωρώ ότι δεν είμαι άκαρδη ή αναίσθητη μάνα. Απλά πολύ πολύ κουρασμένη. Νομίζω ότι έπραξα το καλύτερο για την περίπτωσή μας. Και χάρηκα πολύ όταν κατάλαβε ο μικρός μου ταλιμπάν ότι υπάρχουν όρια ;);) .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΦΛΩΡΙΑΝΑ

Σ'ευχαριστω για την εμπειρια σου ... Νομιζω οτι καποια στιγμη θ'αναγκαστω να κανω οτι ακριβως και συ. Ειναι μια λυση ... εσυ προφανως το εκανες γυρω στον χρονο ε? :huh:

Το προβλημα μου εμενα ειναι οι αλλες δυο γιατι και η μπεμπουλα απο φωνη σκιζει , καραμουζα σκετη ...

Ενδεικτικα θα σου πω οτι προχτες κλαψουριζε και λεω οκ , δεν θα σηκωθω , δεν θα με δει , δεν δινω πιπιλα κτλ... Αρχισε να φωναζει μπαμπα μπαμπα , μαμα μαμα κτλ

Γιναμε λιγακι λιωμα αλλα δεν λυγισα ..Αρχισε να μουρμουριζει καποια στιγμη με πηρε την δολια ο υπνος και το επομενο λεπτο ξυπνησα γιατι ειχε προσγειωθει στο κεφαλι μου ο αγαπημενος της κουνελος τον οποιο κοπαναει παντα στην κουνια της ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Υπομονή κοριτσάρα μου. Δεν είναι εύκολο το ξέρω. Το θέμα είναι με τα άλλα σου παιδάκια, αν ξυπνάνε το βράδυ από το κλάμα της μικρής. Αν γίνεται κάτι τέτοιο ίσως θα έπρεπε για 2-3 μέρες να κοιμούνται στο σπίτι των δικών σου ή του άντρα σου μέχρι να σταματήσει η μικρή να κλαίει. Καλό κουράγιο :kiss::kiss::kiss: και δύναμη!!!!!!! (ψυχολογική εννοώ).

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

mama eva

δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο.

ΔΙΑΦΩΝΩ να αφήνεις τοπαιδί να κλαίει ως το πρωϊ εγώ δεν το έκανα ποτέ..και ας μου τολέγαν όλοι!!!!

`τον άφησα βέβαια κα ιεγώ να κλάψει δε λέω...

εμένα κοιμάται από 2 μηνών όλη νύχτα.

ξυπνούσε σαμωράκι αλλά φυσιολογικά πράγματα...

πριν σραντήσει ξυπνούσε και έκλαιγε καιμου λεγε ο άντρας μου να το ταϊσω και του λεγ αόχι γιατί δεν προκειται να κοιμηθούμε ταεπόμενα 2 χρόνια.....απλά τοέπαερνα μια αγκαλιά

όλα καλά, ούτε με δόντια με ενόχλησε να ξυπνάει ούτε τίποτα.

εντάξει στην αρχή είχαμε τα πονάκια μας και περνούσαμε κάτι νύχτες αγκαλιά.

εμένα ήταν πολύ φοβισμένοσ από τη γέννα γιατί περάσαμε διάφορα και επί πόσο καιρό δε θυμάμαι το παιδί κοιμότανε δίπλα μου, στην αγκαλιά μου, όλη νύχτα πάνωμου. τα παιδιά μας έχουν ανάγκη την αγκαλιά της μαμας τους όταν έρθουν στον κόσμο..μην τουσ τη στερούμε......μην ξχνατε ότι είναι μεγάλο σοκ ο ερχομός τους στον κόσμο, ο αποχωρισμός τους από τη ζεστή και ασφαλή μήτρα της μητέρας τους και θέλουν ένα χ διάστημα προσαρμογής που διαφέρει απόπαιδί σεπαιδί.εδώ εμείς καιπαθαίνομε σοκ μεόλες αυτπές τις αλλαγές ππου μας συμβαίνουν πόσο μάλλον αυτά.

εγώ έκανα και το άλλο.

από 6 μηνών κοιμάται στο κρεβάτι του και εγώ με ένα στρώμα δίπλα του.

μετά του έβαζα μια μπλούζα μου δίπλα του για να μυρίζει τη μυρωδιά μου και να νιώθει ασφάλεια ότι είμαι κάπου εκεί κοντά....αλλά όλα αυτά με μεταβατικά στάδια, όχι μπαμ το ένα μετά το άλλο....

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ :::

ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΟΣΟ ΜΠΟΕΡΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟ1 ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΥΞΗ

φιλια καλή επιτυχία

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ego den ta fina na kimoynte katholoy peta tis 6 to apogeyma k ta evaza meta kata tis 10+ k epeftan ksera.

kimontoysan pio poles ores mproymita (ayto kano k sto moro tora)me tin pipila sto plai vevea,k na trone kala oli tin imera mpoykose tin mexri to vradi,k to apogeyma ligo ipno k oxi glika dinoyn energia ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

συμφωνώ με τη thena.

επίσης άλλος ένας τρόπος..μάθε τονακιμάται το μεσημέρι και ναέχει ξυπνήσει ως τις 6:00.

και παιχνίδι πολύ παιχνίδι, να παραδίδει το πνεύμα του κάθε βράδι.

ρίξτου 3-4 ππιπιλες στην κούνια και μην σηκωθείς αμέσωσ μόλις κλάψει....

άστο μερικά λεπτά.

αν θυμηθαώ κάτι άλλο θα σε ενημερώσω.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να μπω και εγω στο κλαμπ;;;

δεν ξερω ποσα ειναι τα λιγα βραδυα που κοιμηθηκα πραγματικα και ξεκουραστηκα!!!

ο Σπυρος μας απο την αρχη μας αλλαξε τα φωτα στον υπνο. στην αρχη για να φάει. περασαν 3ωρες και 1δευτερολεπτο και το μπουκαλι δεν ηταν ΗΔΗ στο στομα του;;; μεγα λαθος!!! της μουρλης! μετα οταν αρχησε να ψιλοηρεμισει χαρηκα. αλλα πισω εχει η αχλαδα την ουρα! εχει ενα μηνα και που πα πραγματα πανε απο το κακο στο χειροτερο!

ελεγα πριν: ποτε δε θα τον ταϊσω αν δεν ειναι η ωρα του! χαχα! εφτασε νατρωει τωρα ξανα στις 5 το πρωι ενω τρωει βραδυνο 22-22:30!

ελεγα: ποτε δε θα παρουμε παιδι να κοιμηθει μαζι μας στο κρεβατι! ο Σπυρος σχεδον καθε βραδυ μετα τις 4 τη βγαζει στο κρεβατι μας!

τον σηκωνουμε απο το κρεβατι του γιατι με τις φωνες του ξυπναει την αδερφη του! η οποια Μαριαννα, εχει και αυτη κανενα μην που φωναζει και ξυπναει πολλες φορες, μαλλον λογω δοντοων.

και το αλλο;;;

δεν κοιμουνται μονοι τους οταν τους βαζουμε για υπνο! τους κουναμε στα ριλαξ σε ξεχωριστα δωματια και τους βαζουμε κοιμησενους στα κρεβατια τους!

ποσο ακιμα θα χορανε στα ριλαξ;;; μετα;;; πως;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θα σου πω τι κάνω εγω αν και πιστεύω οτι είναι και στο παιδί γτ κάθε παιδί είναι διαφορετικό και έχει διαφορετικές ανάγκες!Μετά τις 6-7 δεν τον κοιμίζω ποτέ ακόμα και αν βλέπω οτι νυστάζει!Και κάθε βράδυ κοιμάται γυρω στις 12.Ξέρω είναι αργά για μωρό αλλά και εγω κοιμάμαι αργά σχετικά γτ δεν δουλεύω και δεν έχω πρωινό ξύπνημα.Σκέψου πόσο κουρασμένος είναι οταν τον βάζω για ύπνο!!!Αλλά κοιμάται σαν πουλάκι ενα 9ωρο!!Αν τύχει και ξυπνήσει τον παίρνω αγκαλιά και τον κουνάω μέσα σε ενα 10λεπτο έχει κοιμηθεί!Αυτά!Δοκίμασε το για 1-2 μέρες να δεις μήπως σε βοηθήσει!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ κοριτσια !

το μπεμπακι μου προσπαθω να το ενταξω σε ενα ειδους προγραμμα αλλα τσιναει . Απ'την μια σκεφτομαι οτι ειναι μικρουλα αλλα απο την αλλη οτι καλυτερα ειναι καποια πραγματακια να τα μαθαινουμε απο την αρχη .. Εμαθε οτι κοιμαται στο κρεβατι της . Κανει το βραδυνο μπανακι δινουν φιλακια με τις αδελφες της , την βαζω στο κρεβατι της ανοιγουμε το μουσικο κουτι και της δινω το γαλα της. Συνηθως κοιμαται σχεδον αμεσως ετσι . Αρα την διαδικασια την εχει μαθει . Προσπαθησα να την κρατησω ξυπνια περα απο τις 2100 αλλα κοντεψε να μας φαει ζωντανους..Το πρωι ξυπναει γυρω στις 0800 και δεν ξανακοιμαται ενδιαμεσα ουτε λεπτο παιχνιδι και παλι παιχνιδι με μενα τις αδελφες της κτλ. Πανε για υπνο και οι τρεις στα κρεβατια τους στις 1400 η μπεμπα με την ιδια διαδικασια.Δεν κοιμαται πολυ , το ανωτερο 2 ωρες και αυτο διακεκομμενες . Της πεφτει η πιπιλα λυσσαει και ξανα απο την αρχη...Αντε μεχρι τις 1600.Μετα στις εννια αν δεν την βαλω για υπνο εχει υπερενταση κτλ και γινονται χειροτερα τα πραγματα ...Μακαρι θεε μου να γινοταν ενα θαυμα σκεφτομαι ωρες ωρες ..θα εκανε καλο και στην ιδια θα ηταν πιο χαλαρη..Σκεφτομαι και τον καημενο τον αντρα μου πως κρατιεται κ αυτος ο δολιος ...

vagman , διδυμομανα και συ ... τι μου θυμιζεις !!!

κοριτσια ευχαριστω για την συμπαρασταση τοσο πολυ :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

το πόσο σας καταλαβαίνω δεν ξέρετε. Περνάω ακριβώς τα ίδια και φοβάμαι ότι απ' την αυπνία θα σοριαστώ κάτω, με το ζόρι κρατίεμαι και σε λίγο θα πρέπει να γυρίσω και στην δουλειά.Κλαίει σχεδόν όλη τη μέρα, βέβεια είναι πολύ μικρή ακόμη, 1,5 μηνών αλλά φοβάμαι ότι δεν θα έχει τέλος αυτή η ιστορία, θα ακολουθήσω κάποιες απ΄ τις συμβουλές που διάβασα και ελπίζω να έχω αποτέλεσμα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου ΑΡΤΕΜΗ

σου ευχομαι απλα να ειναι περαστικο ολο αυτο , ειναι πολυ μικρουλα ακομα ...

Ενα ζωηρο μωρο που τουλαχιστον κοιμαται γιατι κουραζεται μπορει να σε εξαντλησει αλλα θα την παλεψεις την δουλεια ...

Ενα ομως που ειναι στην πριζα ολημερις και παρολα αυτα δεν κοιμαται κιολας ειναι νοκ αουτ...Σου ευχομαι ειλικρινα το αντιθετο.. :cheer:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

mama eva ουτε εγω μπορω να την αφηνω να κλαιει κ να μην παω αμεσως να την ηρεμησω...δοκιμασε αυτο με την μπλουζα σου που ειπε μια κοπελα,ριξε κ μερικες πιπιλες που φωσφοριζουν στο σκοταδι μεσα στην κουνια...κ οταν ξυπνησει πηγαινε απο πανω κ χαιδεψε την λιγο στο κεφαλακι κ την πλατουλα να καταλαβει οτι εισαι εκει αλλα οτι μεχρι εκει!!!!!!

σου ειπα...εμενα ξαφνικα αρχισε να κοιμαται σερι το βραδυ μολις εγινε 10 μηνων...κ ειχα δοκιμασει τα παντα....

μπορεις να παιρνεις κ καμια βιταμινουλα η βαλεριανα που ειναι φυτικη...

ισως σε βοηθησουν κ τα αρθρα για τον υπνο στο σαιτ της pampers.ειναι αρκετα καλα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalypso έγραψε:

mama eva ουτε εγω μπορω να την αφηνω να κλαιει κ να μην παω αμεσως να την ηρεμησω...δοκιμασε αυτο με την μπλουζα σου που ειπε μια κοπελα,ριξε κ μερικες πιπιλες που φωσφοριζουν στο σκοταδι μεσα στην κουνια...κ οταν ξυπνησει πηγαινε απο πανω κ χαιδεψε την λιγο στο κεφαλακι κ την πλατουλα να καταλαβει οτι εισαι εκει αλλα οτι μεχρι εκει!!!!!!

σου ειπα...εμενα ξαφνικα αρχισε να κοιμαται σερι το βραδυ μολις εγινε 10 μηνων...κ ειχα δοκιμασει τα παντα....

καλο απογευμα kalypso !

τι να πω δεν ξερω πια ... δοκιμασα κ το ντεπονακι που μου ειχε προτεινει μια κοπελα , εβαλα κ την μπλουζα μου διπλα της τιποτα αυτη ακαθεκτη ...Προσπαθω ειλικρινα να μην με παρει απο κατω αλλα εχει γινει αφορμη να γινομαι μερικες φορες εριστικη και καμια φορα τσακωνομαστε κιολας με τον καλο μου .Τι φταιει βεβαια κ αυτος απλως ισως πρεπει να παρω αποφαση οτι το μπουλουκακι μας ειναι απο τα παιδια που δεν χρειαζονται μαλλον υπνο ?

:S

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω σου ειχα πει για το ντεπον... ;)

δεν επιασε,ε????ουτε στη δικια μου επιανε κ μαλιστα μου ελέγαν αλλες μαμαδες οτι με το ντεπον τα μωρα τους λιωνανε στον υπνο κ δεν το πιστευα!!!αρα δεν ειναι οτι ποναει...

μαλλον τσεκαρει οτι εισαι εκει...

δες παντως το σαιτ που σου ειπα,τουλαχιστον θα καταλαβεις γτ δεν κοιμαται κ θα δεχτεις οπως λες την κατασταση..

οσο για καυγαδες..ατελειωτοι με τον αντρα μου...τωρα λιγο φτιαξανε τα πραγματα που εχουμε αρχισει να κοιμομαστε...πριν σκοτωνομασταν...

αφου συνεχεια ημουν μες στα νευρα...

αλλα για χαρη κ των αλλων 2 μικρων πρεπει να εισαι δυνατη κ χαρουμενη...

η μανα τα τραβαει ολα!!!!!!!

παρε βιταμινουλες κ συμπληρωματα για να στανιαρεις λιγο..

λεγε τα εδω στο μαμμυ να ξεσπας...

κ καποια στιγμη θα κοιμηθει ολο το βραδυ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλη μου kalypso , ευχαριστω για την συμπαρασταση ! Ευτυχως που λεω τουλαχιστον τον πονο μου γιατι ωρες ωρες τον χρειαζομαι τον ψυχιατρο.. :blink:

Ιδιαιτερα απο την Δευτερα η μια απο τις διδυμες ξυπναει επισης καθε τρεις και λιγο. Την εχει δαγκωσει κουνουπι μολυσμενο μαλλον εχει πρηστει ολοκληρη φαγουριζεται παρολο που την κανω μπανιο δυο κ τρεις φορες την ημερα για να ανακουφιζεται την παστουρωνω την καημενη με κρεμες και δυστηχως την πηγαμε στον παιδιατρο κ μας τρελανε. Ειναι λεει σταφυλοκοκκος ταδε που μπορει να εξελιχθει σε οστρακια ?! Τα εχω παιξει η μανα .. κ παραλληλα να ειμαι πλεον νυχτοφυλακας του σπιτιου , εγω κ η γειτονισσα απεναντι .. Ελεος τι αλλο θα μου συμβει ... :S

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κορίτσι μου θέλουν χρόνο τα παιδάκια.

δεν προσαρμόζονται τόσο γρήγορα........

πρέπει όλα αυτά που σου είπαμε να τα κάνεις ρουτίνα.

σιγά σιγα ΥΠΟΜΟΜΝΗ.

θα φτιάξει θα δεις. ;););)

αλλάότι σου λέμε εμείς μπορεί ναναι και μπούρδες :P:P

εσύ ξέρεις το παιδί σου καλύτερα......!!!!!! ;);););) .

πάντως αυτό με τη μπλούζα που να την έχεις φορεσει εννοείται, το σκέφτηκα και με έσωσε εμένα.

από ότι καταλαβαίνω ΄μως είσαι σε απόγνωση και ίσως αυτό το μεταδίδεις στο παιδί..........μήπως φταίαει αυτό?????

ΗΡΕΜΑ, ΗΡΕΜΑ

ΓΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΓΚΑ, ΓΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΓΚΑ.

ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ

ΒΑΘΙΕς ΑΝΑΣΕΣ.

και όταν νευριάζεις μπόρεις να τα λες σε μας, πουτ θα σε καταλάβουμε

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ας μαζετούμε λοιπόν όλες οι άυπνες εδώ :S !Δηλώνω κ εγώ αύπνη από τότε που ήρθε η μπουμπούκα!Υπάρχουν μέρες που πραγματικά αλοιθορίζω από τη νύστα :blink: .....δύσκολα μεγαλώνουν τελικά τα παιδιά..Θαυμάζω τις μανούλες που έχουν 3 παιδάκια...εγώ για 2ο θα το σκεφτώ πολύ,πολύ κούραση βρε κορίτσια ιδίως και για όσες εργάζονται σε σύντομο χρονικό διάστημα από τον τοκετό...χρησιμές συμβουλές δώσατε,θα τις έχω κ εγώ υπ΄όψιν....Αντε καλά κουράγια..θα τα συζητάμε εδώ στο μαμμυ... :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλυψω τη βαλεριανα να την παιρνουμε εμεις ή να τη δινουμε στα μωρα;;; :laugh: γιατι ενα ατελειωτο βραδυ, να πω την αληθεια, μου περασε απο το μυαλο! :blush:

και εμεις τις προαλλες αρπαχτηκαμε με τον αντρα μου 3 τα χαρανατα! ε, οχι να μας βαζουν και να μαλωνουμε!

παντως χθες μας αφησαν να κοιμηθουμε!!! μονο μια φορα για το καθενα σηκωθηκα, ισα να βαλω καμια πιπιλα και να χαϊδεψω λιγο πλατη! φαινεται καταλαβαινουν ποτε ειμαστε στα ορια νευρικης κρισης απο την αϋπνια και λενε: ας τους αφησουμε 1 βραδυ να κοιμηθουν να στανιαρουν και συνεχιζουμε απο μεθαυριο! :woohoo:

Τζουλια σοβαρα σε κραταει ξαγρυπνη αυτο τω τοσο γλυκο μωρακι, που κοιμαται τοσο γλυκα στη φωτο;;; :silly: :laugh:

το κλαμπ οσο παει και μεγαλωνει βλεπω!!!

ΚΡΑΤΑΤΕ ΓΕΡΑ ΩΡΕ ΜΑΝΕΣ!!!! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

zaira , νευριαζω καλη μου με τον εαυτο μου και σκεφτομαι συνεχως οτι δεν γινεται δεν μπορει εγω τα εχω θαλασσωσει . Αγαπαω τα ζουζουνια μου παρα πολυ δεν τα αφησα ποτε να κλαψουν αντε τα προβλεπομενα γιατι με τις διδυμες στην αρχη δεν γινοταν αλλιως δυο χερια εχω η δολια ...και θυμαμαι οτι τοτε μ'ετρωγαν οι τυψεις οτι δεν θα τα καταφερω ποτε μαζι τους... Τα καταφερα ομως κ ειμαι περηφανη γι'αυτο .. Τωρα η μικρη εξελισεται σε συστημα συναγερμου με το παραμικρο ξυπναει και αρχιζει ιου ιου αουα κτλ Το λατρευω ομως το μωρακι δεν μπορω να το αφησω να κλαιει δεν αντεχω τα ματακια του να με κοιταζουν ετσι .. Το δοκιμασα και εκλαψε με μαυρο δακρυ στο διλεπτο την ειχα παρει αγκαλια και ελεγα τι εκανα η κακουργα ?!

juliet , τους πρωτους μηνες των διδυμων δουλευα παραλληλα κ η εκφραση ορθιο πτωμα δεν πιστευω οτι μπορουσε να περιγραψει την κατασταση μου . Εφτασα να κοιμηθω καθιστη στο γραφειο μου τοτε μπροστα στον υπολογιστη .

Ευτυχως η δυστηχως τωρα δεν δουλευω απλα ευελπιστω σε μια καλυτερη μερα , θελω να πω νυχτα .. ;)

vagman , κουραγιο διδυμομανα ποσο σε νιωθω... μια καλη νυχτα για μας τοτε ηταν αν ξυπνουσε απο δυο φορες η καθε μια .. Θυμαμαι ομως οτι εγραψες οτι τα κοιμιζεις στο ρελαξακι τους ? Οχι καλε μαθε τους το κρεβατι τους απο την αρχη σε λιγο καιρο δεν θα μπορουν να κοιμουνται στο ρελαξ ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...