Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 973
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλησπέρα.....

Παναγιώτα, Γιώτα, ΜαρίαΙωάννα, Μαρια-παπάκι χρόνια σας πολλά!!!!!!!ό,τι επιθυμείτε!!!!!!!Να χαίρεστε τα ζουζούνια σας!!!!!!!

Βίκυυυυυυυυυυυυυυυυ χρόνια πολλά!!!!!!!Να χαίρεσαι το αστεράκι σου!!!!!!!!!

Κορίτσια μου είχαμε πάει βολτίτσα με την Ιωάννα και την πήρε ο ύπνος στο αμάκι καθώς γυρίζαμε..Ούτε έφαγε... :dry::dry::dry:

Σιγά σιγά θα αρχίσω να ετοιμάζω βαλίτσες... Αύριο με το που ξυπνήσει η μικρή φεύγουμε...... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Χρύσα γιατί είχες δύσκολη νύχτα;;;; :dry::dry:

Δημοσίευση

ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες σας!

να χαιρεστε οποιους εχετε!

Η Παναγια μας , να ειναι κοντα σε ολους!

εγω ενοιωσα οτι ηταν οταν την χρειαστικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παπανγιωτα ,γιωτα κλπ εορταζουσες χρονια πολλα!!!!!!!!!!!1

Γωγω καλο ταξιδι στην ομορφη Βονιτσα που εχει και ιντερνετ.....ααααααα γιναμε φιλες στο φβ

εισαι κουκλα και η Ιωαννα θεα!

Αργιρουλα καλο ταξιδι και σε σενα , ελπιζω να ερθεις απο Αθηνα να σε δουμε λιγο αν τα καταφερουμε!

Δημοσίευση

Χρονια πολλα!

Παναγιωτα, Γιωτα,οι Μαριες μας!

Χρονια πολλα σε ολλες!

Τι κανετε?

Πολυ κουραση!

Ειναι και η ζεστη που σε λυγιζει!

σημερα ειχα ρεπο!

Ευχομαι ολλες να ειστε καλα!

Δημοσίευση

Οι βαλίτσες έτοιμες, μόνο ο άντρας μου θέλει μνα ετοιμάσει την δικιά του!!!....τα παιδιά κοιμούνται.....ελπίζω αύριο, που πετάμε, να μην βρέχει.....

Γωγώ καλές διακοπές και προσοχή στο σποράκι σου.....

Βίκυ Αθήνα φτάνουμε και θα μείνουμε τουλάχιστον 3 μέρες αλλά χλωμό το βλέπω να συναντηθούμε, έχω πολλά αδέλφια που θέλω να δω......και είμαι σίγουργη ότι ούτε τους φίλους μου δεν θα δω!!! :( μόνο 10 μέρες!!!! τίποτα δηλαδή!!! :angry: , είμαι λίγο θυμωμένη για αυτό :angry::angry::angry::angry:

Καληνύχτα.....

Δημοσίευση

καλησπερα!!!!!!!!!!!

χθες ο μικρος κοιμηθηκε κ ξυπνησε για μαμ κ μετα 10,30

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

του βγηκε ολοι ηκουραση αφου στη σαντορνη δε κοιμοταν καλα..

χρονια πολλα στη σαυρογιωτα,παναγιωτα,μαριαιωαννα,παπακι τη γλωσσου της βικης :P ,

οτι επιθυμειτε :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

εδω λιωνουμε απο τη ζεστη

αφρο σε ευχαριστω :kiss::kiss::kiss: για τη εξυπηρετηση πουμε κανες..ξερεις εσυ :kiss::kiss::kiss::kiss:

σες τι εγινε ρε το βραδυ :huh:

αργι καλο ταξιδι να εχετε..να περασεις καλα..θα σε χασουμε δηλ?

ελενη τη καλυτερη μερα πηρες ρεπο ;)B):kiss:

γωγω το πες σε ολυς για τη εγκυμοσυνη? :silly:

Δημοσίευση

Ποιους ολους μωρή τρελή Θούλη;;;;; :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Άσε που ανησυχώ συνέχεια...Αγκαλιά την Ιωάννα, παιχνίδια της Ιωάννα, με έχει ξεπατώσει... :S:S Και δεν είναι και ελαφρύ μωρό... :blink::blink::blink::blink::blink: Και ψιλοφοβάμαι... :unsure::unsure::unsure::unsure::unsure:

Αύριο με το που ξυπνήσει η Ιωάννα φεύγουμεεεεεεεεεεεεε.... :woohoo: :woohoo: :woohoo: Τα πράγματα είναι όλα έτοιμα, φορτωμένα και τώρα βλέπω ταινία..... :laugh: :laugh: :laugh: Η Άννια μου κοιμάται.... :woohoo: :woohoo: :woohoo: Αχ πόσο την αγαπώ..... :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P όσο πιο πολύ μένω μαζί της, τόσο πιο πολύ την ερωτεύομαι... :blush::blush::blush:

Αργυρούλα μου καλό ταξίδι...Να περάσετε τέλεια.........

Θα τα ξαναπούμε από Βόνιτσααααααααα.... :laugh: :laugh: :laugh:

:kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

χρονια πολλα σε ολες κοριτσια!!!!! :laugh:

καλα να περασετε στις διακοπες σας γωγουλα και αργυρω!!!!!!! :woohoo:

θουλη,γυρισες???γιατι δεν ηρθες απο δω??????? :P

εμενα τελικα μαλλον απο δοντακι ηταν ο πυρετος!!!!! ;) εσκασε μυτη το πρωτο μας!!!! B)

ευχομαι ενα ηρεμο βραδυ σε ολες μας!!!!!! :silly:

Δημοσίευση

ευα ηρθα αλλα ελειπες :P:P:P:P

καλα ειστε τωρα?

καλε κ το ποντικακη εχει γιορτη σημερα :woohoo:

ποντικακι μου χρονια σου πολλαααααααααααααααααα

καλε ποτε γενναςςςςςςςςςς??????????????????????????????????

καλη λευτερια κ αν χαιρεσαι τους αντρες σου B);):kiss:

Δημοσίευση

Καλημέρα, σηκώθηκα νωρίτερα από τους άλλους, να πιω ένα καφεδάκι με ηρεμία-ησυχία!!!!

Θούλη ωραία πέρασες στην Σαντορίνη τελικά? γιατί ο Ντόντος δεν κοιμόταν καλά? :huh:

Γωγώ τέτοιο κοριτσάκι μπορείς να μην το πάρεις αγκαλιά? είναι φάγωμα!!!! :woohoo:

και πάλι καλημέρα και καλή εβδομάδα.....μάλλον την άλλη εβδομάδα θα ξαναγράψω μέχρι τότε να είστε καλά........ελπίζω να μάθω και για άλλη μια εγκυμοσύνη που αναμένουμε!!!! :woohoo: :silly:

Δημοσίευση

Καλημέρα,

Επιστρέψαμε κι εμείς, περάσαμε πολύ ωραία χαλαρώσαμε και ξεκουραστήκαμε

Τα παιδιά πέρασαν πολύ ωραία. Ο Μιχάλης έχει έρωτα με την θάλασσα, η Έλενα δεν ενθουσιάστηκε και πολύ με το νερό αλλά της άρεσε να παίζει μπροστά με τα κουβαδάκια :) Επίσης η Έλενα τις τελευταίες μέρες δεν τρώει καθόλου καλά και θέλει να θηλάζει συνέχεια :dry:

Σήμερα δουλειά :(:(

Χρόνια Πολλά στις εορτάζουσες για χθές :)

Γωγώ συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη :)

Αργυρώ καλό ταξίδι, θα έρθεις τελικά Θεσσαλονίκη?

Δημοσίευση

Νατασσούλα καλό χειμώνα!!! :) ........και καλούς θηλασμούς!!! :woohoo: :P

το πρόγραμμά μας είναι τόσο στριμωγμένο που ούτε παλιούς μου φίλους δεν θα δω και ήθελα τόσο να γνωρίσω τους νέους μου φίλους!!! .... από Θεσ/νίκη φεύγουμε......

Δημοσίευση

Καλημερα!!!!!

Καλωσηρθε το πρωτο γκρουπ!!!!

Και σημερα δυσκολη νυχτα!!!!

Απο χτε ςτο βραδυ ο Χριστοφορος θηλαζει ολο το βραδυ!!!!

Και οταν λεμε ολο εννοουμε πως ειναι ολη νυχτα με το βυζι στο στομα.....

Δεν αντεχω αλλο σοβαρα τωρα

Την ημερα οσο ναν ναι τον συμαζευω, εχει κοψει τον πρωινο θηλασμο και τρωει γαλα και ψωμακι με ταχινι..αλλα με το που γυριζω απο τη δουλεια το μεσημερι κανει σαν λυσασμενο..ειναι ικανος να τραβηζει κατω την μπλουζα ακομα και μπροστα σε κοσμο..οσο για τη νυχτα πραγματικα ομως δραμα

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια!!!

εγω εχω νεα...κοψαμε την πιπιλα!!!!!!!!!!!!!!!!!! και μαλιστα χωρις κλαμματα και νευρα...τελειως φυσικα και ηρεμα

χθες εμενα ο γιος μου ειχε πολυ ορεξη για μαμ εφαγε 2 κομματια παστιτσιο,ενα μεγαλο μπολ κρεμα(δικη μου),αυγο,5-6 φετες σαλαμι και πατατακια

το μονο κακο ειναι οτι δεν τρωει τυρι και μου εχει κοψει παλι το γαλα πινει πολυ λιγο

χρυσα τι να πω ρε κοπελα μου...και θες και να αποθηλασεις????? μπαααα αλλη γνωμη εχει ο γιοκας σου!!

χρονια πολλα σε οσες γιορταζαν χθες

Δημοσίευση

kalhmera .

xthes kai shmera fisaei ....alla einai zestos o aeras :angry:

argi kales diakopes na exeis ,apo mena mhn perimeneiskamia anakinosh .....me ton krino mono mia fora egine :silly: :laugh: :laugh:

panagiwta pou eixes xathei ? kalos orises pisw . :kiss:

anastasia ti oreksh einai authn !!!! pou ta ebale !!! oyte egw den trow toso !!!!

kalaodikos mou trefete san mirmigaki .....exei axisei omos na pinei gala kai to zitaei kiolas .....pinei kai ximo ...nai epitelous meta apo 6mhnes ksana arxise na katanalinei frouta se morfh ximou !!!! kanonika kommatakia den ta thelei ton aidiazoun :blink: alla arxise ekei pou den hthele kan oute ximo na pinei ....kai me kalamaki !!!!

nomizw oti mia mera eipie kai frape :S alla den tha to mathw pote oso kai na ton rotousa den mou elege ....to kalamaki pantos htan dakomeno :angry:

xrusa kai emeis xthes diskolo bradu eixame .....oxil ogo thilasmou ....arxisa apo xthes na mhn ton pernw sto krebati mou to bradu kai eixame dramata .....klamata kai tsirides stis 4 thn nuxta :S ...h gitones tha nomizoun oti ton kakopiousa xthes :blush:

Δημοσίευση

Αφρο εμενα αυτη την ιστερια την εκανε στο αμαξι που πηγαμε στην Καλληκρατεις στη μαμα μου- γιωρταζαν μαμα και αδελφος..

απο καποια φαση στα μισ ατου δρομου- ειναι περιπου 40 λεπτα απο την Θεσσαλονικη...αρχησε να ουρλιαζει γιατι ηθελε να τον παρω αγκαλια μπροστα..φυσικα και δεν παιζει κατι τετοιο..ε λοιπον δοκιμασε ολων των μορφων την ιστερια..ουρλιαχτα, αναφιολιτα, κλαματα, τσιριδες..εγω τον κοιτουσα του μιλουσα ηρεμα του χαιδευα τα ποδαρακια του εδινα νερακι, φρουτακι τζιφος..αυητος τα δικα του..

φτασαμε στο σπιτι της μαμας..ματια πρισμενα..η μανα μου και ο αδελφος μου αμεσως..γιατι εκλεγε το μωρο..το εδερνα με το μαστηγιο να γιατι εκλεγε..γκρρρρρ.

Απο σεπτεμβρη που θα κλεισουν τα παραθυρα ξεκιναμε επιχειρηση επανεκπεδεσυη του Χριστοφορου γιατι δεν παει αλλο

Βασικα και στο θεμα θηλασμος..πιστευω πως τις περισσοτερες φορες δεν θελει να φαει, απλα να πιπιλισει και να πει..να ειδατε..ουρλιαζω και παιρνω αυτο που θελλω..οποτε θα γινω λιγακι αυστιρη και σε αυτο το θεμα...

θα του πεσουν μαζεμενα βεβεια ..βαλτε και τον παιδικο..αλλα δεν την παλευω αλλο...

θελλω και αλλο μωρο και ειμαι τοσο κομματια που ουτε εχω ορεξη για σεξ.

Μπεμπου..τι φαταουλας που ειναι ο Σπαιρους..τελεια!!!!

Γιαουρτι τρωει;;;;

αμα τρωει μη σκας για το γαλα, δοκιμασε να του δοσεις αριανι η Κεφιρ

Δημοσίευση

καλημερα σε ολες!

επιστρεψατε?

νατασουλα πω περασατε?

Γιωτα εμφανης η απουσια σου!

Χρυσα αχ ποσο σε καταλαβαινω με την τσισριδα!

ταξιδευα μονη επι 40 λεπτα και να τσιριζει μεχρι που σταματησα την θηλασα και της περασε.

στο θεμα καθισμα ειμαι και εγω απολυτη..!

αν και στο μεγαλο αμαξι που ειναι 2πορτο παει η κυρια και καθεται μπροστα και δεν θελει να παει πισω!

χθες η μικρη κοιμηθηκε 12 το βραδυ...ειχαμε κοσμο και εκεινη ζητησε νανι....ποτε δεν το εχιε κανει απο τοτε που γεννηθηκε!

πρπει να βγω σουπρ μαρκετ και το σκεφτομαι!

αχ τι θα κανω?

Δημοσίευση

otan kanei "isteries" mesa sto autokinito giai den thelei na einai apla demenos den tou dinw simasia ....oso tou milaw toso xirotera einai ,toso xirotera kanei giati blepei oti asxoloume kai oti "pianei" .....an den tou dosw simasia telionei to patirnti polu grigora .

to efarmozw genika auto otan kanei autes tis "isteries" ,otan apla thelei na perasei to diko tou se kati pou den prepei kai den ginete ....tou eksigw oti dikeoute na einai thumomenos alla den ginete auto gia auton ton logo .

ksespaei gia ligo kai meta stamataei .

oso gia to nani to bradu emena pia den ksipnaei gia na thilasei .....den xriazete oute kan nero alla ksipnaei otan einai sto domatio tou me thn profash nero-gala apla gia na paw dipla tou kai na koimithoume mazi .

auto prepei na stamatisei ......arketa to dieonisa ftew kai egw to kserw :blush:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...