Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 973
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Σισσάκι, εγώ από κάτω είμαι!!! :laugh: Μη περιμένεις να με βρεις πάνω, λίγο δύσκολο! :P Στην ίδια πόλη μένουμε, γι' αυτό είπα ξεφτίλα!! :laugh: Εγώ φταίω βέβαια, δεν το συζητώ! Για το καφεδάκι με τη Γωγώ είπα να με έχετε υπόψιν σας! ;)

Argi μου, δε νομίζω ότι παρεξηγήθηκες, εγώ το κατάλαβα ότι τα παιδιά σου τα έκανες επειδή τα ήθελες. Κι εγώ το ίδιο. Αυτό που δεν κατάλαβα, είναι τι το εγωιστικό βρίσκεις σε αυτό. :dry: Σαφέστατα βέβαια, οι άνθρωποι που δεν το επιλέγουν, αλλά τους προκύπτει είναι αξιοθαύμαστοι κι αυτοί σίγουρα δεν το κρατάνε από εγωισμό, αλλά από αυταπάρνηση. Μπερδευτήκαμε μου φαίνεται!!! :laugh:

Σχετικά με το παιδί, να σου πω την αλήθεια, πιστεύω απόλυτα αυτό που λες, ότι το μεγαλύτερο βάρος πέφτει στη μητέρα, αλλά... Πραγματικά δεν μπορώ να μιλήσω, γιατί ασχολείται ίσως και περ/ρο από μένα! :blush: (όποτε μπορεί βέβαια) Πάντως το ίδιο, σίγουρα! Είναι υπέροχος πατέρας και όποτε μπορεί να με ξεκουράσει το κάνει, χωρίς να υπολογίσει τη δική του κούραση. Απλά πρακτικά, εκείνος δουλεύει, εγώ μισοδουλεύω, είναι λογικό να περνάει η μικρή περ/ρες ώρες μαζί μου. ;)

Βίκυ μου, ίσα είναι οι κοράκλες μας, με λίγες μέρες διαφορά μάλλον.

Γωγώ, καλή δύναμη στον αγώνα σου ενάντια στο τσιγάρο!!! :) Είναι για το καλό και των δυο σας!!! ;)

Αφροδίτη, πραγματικά μας τσάκισε η ζέστη! :side: Κι εγώ που έλεγα ότι είμαι ανθεκτική, φέτος το καλοκαίρι δε την παλεύω!!! :blink: Μάλλον οι ορμόνες μου τα 'χουν παίξει, δεν εξηγείται αλλιώς! :silly:

Δημοσίευση

Φράνι μου, Αθήνα μένω, την αγαπώ, είναι το "χωριό" μου, αλλά να σου πω την αλήθεια... Θα ήθελα να μένω Θεσσαλονίκη! :laugh: Μου αρέσει πολύ, για κάποιον ανεξήγητο λόγο την αγαπώ κι εκείνη, παρότι δεν με συνδέει τίποτα και κυρίως ζηλεύω τη θαλασσίτσα της!!! :angry:

Το 'χουμε καταλάβει ότι δεν ψήνεσαι για δεύτερο!! :P Καλά κάνεις, αν δε νιώθεις έτοιμη, κι αν δε νιώσεις και ποτέ, δεν φταίει σε τίποτα ο Σεμπ να μη βλέπει τη μαμά του χαρούμενη!!! ;) Ωραίος ο "Δανός", ξηγιέται πολύ καλά!!! ;) Καλά να περάσετε στη βολτούλα σας!! :)

Σισσιώ, να γυρίσΕΤΕ από διακοπές, γιατί για μένα τελείωσαν!! :angry: :laugh: Πλακίτσα! Δεν έχω παράπονο, έκανα διακοπούλες, τις απόλαυσα και απολαμβάνω και την ήσυχη Αθήνα τον Αύγουστο, που μου αρέσει πολύ! ;) Το μόνο που δεν απολαμβάνω είναι το διάβασμα!!! :angry: Να περάσετε τέλεια, να ξεκουραστείτε ΠΟΛΥ και πρώτα ο Θεός, ελπίζω ότι θα το κανονίσουμε, γιατί είσαι κι εσύ τρελό ατομάκι και πολύ σε πάω! :P

Δημοσίευση

γωγω,ειδα μερικες φωτο στο φεις!!!!! :laugh: ειστε κουκλες κι εσυ και η μικρη σου!!!!!!!!! :silly: φατσουλα ειναι!!!!!!!!!!! :woohoo:

τι ειπατε τελικα για συναντηση στην αθηνα?????????? B)

τι ειναι η ασθενεια του νειλου ρε κοριτσια???????? :blink: δεν βλεπω τηλεοραση και τωρα κατι διαβασα στο ιντερνετ.... :S

τελικα βαγαμε ρυζακι με καροτο και αρακα σημερα....αλλα το περισσοτερο το εφαγε το πατωμα.... :P:P:P

Δημοσίευση

To παλεύω Σισσάκι μου, αλλά δεν μπορώ να πω ότι έχω σκιστεί! :blush: Μου είναι πολύ δύσκολο να συγκεντρωθώ, πραγματικά! :blush: Έχω κάνει αρκετή δουλειά όλο το χρόνο, αλλά προς το τέλος και κυρίως στο θέμα επανάληψη, επαναπαύθηκα! :blush: Ελπίζω βασικά, να κατορθώσω να είμαι πολύ ψύχραιμη και πολύ συγκεντρωμένη, για να αποδώσω όσα ξέρω!! ;) Τα σιχαίνομαι τ' αγγλικά, το ξανάπα;;; :laugh:

Καληνύχτα ομορφούλες!!! Πάω να ξεραθώ, κλείνουν τα μάτια μου! :kiss:

Δημοσίευση

Καλημέρα,

όλα καλά εδώ από άποψη υγείας γιατί από άποψη ψυχολογίας......

τελικά ερχόμαστε από βδομάδα για μερικές μέρες και ότι σχεδιάζαμε ακυρώθηκε!!! :angry::angry::angry::(

να σας συναντήσω δεν πιστεύω να μπορέσω δυστυχώς αν και θα μείνω μία ή δύο μέρες Αθήνα!!!!!.....ακόμη δεν έχω κάνει το πρόγραμμα.......

και πάλι καλημέρα.......

Δημοσίευση

Καλημέρα!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Επιτέλους ήρθε η ωρα μου!! Φεύγω και μην ψάξετε να με βρείτε! :blink::blink: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Να είστε όλες καλά, να περνάτε υπέροχα, να προσέχετε τα μωρά σας και τις κοιλίτσες σας και θα τα πούμε... ΚΑΛΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ!!

Γιούχουουουουουουου!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Σας φιλώ και σας αφιερώνω! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου...Τι μου κανετε;;;;

Εμείς καλά...Από σήμερα είμαι αδειούχααααααα :woohoo: :woohoo: :woohoo: και είμαι σπίτι με την Ιωάννα...Κορίτσια τα πονάκια χαμηλά στην κοιλιά φυσιολογικά δεν είναι;;; :dry::dry::dry: Πότε έχω τσιμπήματα αριστερά χαμηλά και πότε πονάκια περιόδου.... :dry::dry: Να μην ανησυχώ ε;;;; :dry::dry::dry:

Argi μου έγινε κάτι;;;;;Για πόσες μέρες θα είστε Ελλάδα;;;

Αναστασία μου ο Σπυράκος καλά;;;

Δημοσίευση

καλες διακοπες σισσιω μου καλα να περασετε!!!!!!!!!!!!!

αααα ο σπαιρους εχει γινει πιο ανταρτης απο ποτε χαχαχα και φυσικα δεν με αφηνει να κανω βημα απο διπλα του,εχει γινει το αυτοκολλητακι μου

Δημοσίευση

Καλημέρα και σε αυτό το τρενάκι! Θα έπρεπε να εχει θεμα: ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!!

Εμεις επιστρεψαμε αφού φοβόμουν να ταξιδέψω μόνη 7 μηνών με δύο παιδιά. Γυρίσαμε στη βροχή... Τουλάχιστον θα έχω μαμαδοπαρέα αυτή την εβδομάδα! Αν την αφήσουν την Φρανίτα οι γερμανοί να συναντηθούμε!!

Σισσώ καλές διακοπές! Αργυρούλα πότε φεύγετε;

Σας χαιρετώ!

Δημοσίευση

Ασχετο...αμα σας πω το φοραω...

γραμματεας πραμα...χιχιχιχι

λοιπον...φουστα μπλουζακι..και σαγιοναρες..τελειως στιλ..ειναι Σαββατο πρωι και παω για ψωνια...μονο το καραμελ μακιατο απο τα σταρμπακσ μου λειπε..ναι ναι ..φορα τα γιαλια ηλιου σαν στεκα στο κεφαλι...χιχιχιχιχιχι

Δημοσίευση

ti κανετε κουκλες?

νυσταζω καινει πολυ ζεστη!

σημερα ρεπο ως και την κυριακη!

θα παω μονη με την μικρη για μπανιο....δεν την παλευουμε και ειμαστε και μονες στο κτηριο!

ποια ερχεται μαζι?

Αναστασια?

Δημοσίευση

ΚΑι εγω θελλω για μπανιοοοοοοο!!!!!!!

Θα στειλω πμ στη Λενα..εχω την εντυπωση οτι παλη παει να διμηουργηθει θεμα..αλλα σε ενωτητα που ειναι μονο αυτη διαχειρηστρια...

Αμα συμβαινει κατι τετοιο ειναι απαραδεκτο..ελπιζω τα κοριτσια να το παρακολουθισουν και να μην διμηουργηθει θεμα

Δημοσίευση

Αργυρούλα είναι επκίνδυνος ο συνδυασμός Αθηνά - Φρανίτα και Δανάη - Σεμπάστιαν σε γερμανικό έδαφος!

Καλά να περάσετε! Πότε επιστρέφετε; Άντε να έρθεις και εσύ να τα πούμε από κοντά! ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...