Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

nikulina έγραψε:

αχ ιπα και εγο που βρικα μια στην ιλικια μου...αλα και αφτην μικρι ινε...

χαχαχα

ιπα και εγο θα βρο μια σοβαρι σαν εμενα ...αλα μπα απο που τοσιο τιχι....

και καλι..καπου εστσι λεσ και εσι...κρατισεμε και ασ κλαψσο!!!!!χαχαχα

καλα οτι ειμαι μικρη αυτο να λεγεται!!αλλα και σοβαρη?????????αυτο να μην λεγεται!!!!!!!!!ζητω η τρελααααααα!!!!!!!!
  • Απαντήσεις 925
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Θα φύγω δηλαδή σε κανένα δεκάλεπτο αλλά τι σημασία έχει???

Νίνα μου ρίξτο στις ασκήσεις γιατί μου ταράζεσαι εύκολα!!! :laugh: :P

Θα πάω για καφέ με μια φίλη και μετά στο σπίτι για μπανάκι..Κaθυστέρησα να απαντήσω γιατί καθαριζα το γραφείο..

Το βράδυ θα πάμε έξω να φάμε για να δει και το ποδόσφαιρο ο καλός μου!

Τι ζέστη είναι αυτή!!!ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ!! Θέλω να έρθει ο χειμώνας!

Α και Νίνα μου εσύ που είσαι σαν τον πρέσβη εδώ μέσα...Αύριο Θα αργήσω να μπω γιατί θα πάω να δω τα ανηψάκια μου!!! Κατά το μεσημεράκι προς απόγευμα θα μπω...

Ναι, ναι ξέρω θα σας λείψω αλλά υπομονή!! :P;) :laugh:

Φιλάκια πολλά πολλά φιλενάδες!!

Δημοσίευση

maraki24 έγραψε:

Θα φύγω δηλαδή σε κανένα δεκάλεπτο αλλά τι σημασία έχει???

Νίνα μου ρίξτο στις ασκήσεις γιατί μου ταράζεσαι εύκολα!!! :laugh: :P

Θα πάω για καφέ με μια φίλη και μετά στο σπίτι για μπανάκι..Κaθυστέρησα να απαντήσω γιατί καθαριζα το γραφείο..

Το βράδυ θα πάμε έξω να φάμε για να δει και το ποδόσφαιρο ο καλός μου!

Τι ζέστη είναι αυτή!!!ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ!! Θέλω να έρθει ο χειμώνας!

Α και Νίνα μου εσύ που είσαι σαν τον πρέσβη εδώ μέσα...Αύριο Θα αργήσω να μπω γιατί θα πάω να δω τα ανηψάκια μου!!! Κατά το μεσημεράκι προς απόγευμα θα μπω...

Ναι, ναι ξέρω θα σας λείψω αλλά υπομονή!! :P;) :laugh:

Φιλάκια πολλά πολλά φιλενάδες!!

καλα μαρακι ..εσενα θα σινχορισο....μπορισ να λιπισ αυριο... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

maraki24 έγραψε:

Μην φεύγειςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!11

Εδώ είμαι Νίνα μου!!

μαρακι επρεπε να βγο..εχι ερτι ο καλοσ μου... :laugh: :laugh:

αλιοσ ακομα εδο θα ιμουν .. :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

γωγακι έγραψε:

Καλημερες πολλες σε ολες τι κουκλες!!!! ;)

Τι κανετε? γλωσσα δε βαζετε μεσα καλε.. :P

Δεν σας προλαβαινουμε... :laugh: :laugh: :laugh:

Καλα να ειστε,και να περνατε καλα...

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Καλημέρα Γωγάκι!!

Είδες? Όλοι οι Πολυλογάδες εδώ μαζευτήκαμε!!! :woohoo: :woohoo:

Καλημέρα σε όλους..Τί κάνετε?? Δεν απευθυνομαι ξανα προσωπικά σε έναν-έναν δεν την ξαναπατάω.. :woohoo: :silly:

Εγώ σήμερα είμαι πολύ χειρότερα απ'ότι εχθές!! Ο λαιμός μου πονάει πολύ και ο βήχας αυξήθηκε!! :(:( Ωραίες διακοπές θα κάνω φέτος!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα!!!

Γιώργο μακάρι να περάσει!! Κρίμα είμαι μωρέ! Να περιμένεις όλη την χρονιά αυτές τις διακοπές και να αρρωσταίνεις? :angry::angry:

Απο την Δευτέρα ξεκίνησε το κρύωμα αλλά όσο πάει χειροτερεύει! Μάλλον δεν τον γλυτώνω τον γιατρό! Έχω και βαρύ Ιστορικό με τις αμυγδαλές. :S

Γιατί δεν θα πας Θαλασσα?? Πάνε τώρα που μπορείς..

Καλημέρα Κ.Τ.Κ για που το έβαλες κούκλα?? Καλά να περάσεις!!

Άndria κ εγώ στη δουλειά είμαι και βαριέμαι επίσης! Άντε μία και σήμερα! Σαν τους φαντάρους κ εμείς! ;)

Μακάρι να περάσει γρήγορα η ώρα..Δεν την παλεύω.. :(

Δημοσίευση

Anemosss78 έγραψε:

xrisa mou min to afiseis etsi den tha perasei pigenese paraklo giatro apla n sou grapsi kati na paris apo to farmakeio .mono etsi tha sou perasei.opos ipes 1 xrono doulevoume gia na katsoume aftes tis meres diakopes ton Augousto .an thes na ginis kala pigene to sintomotero.

Θα πάω το απόγευμα!! :(

Προς το παρόν τσαγάκια και καραμελίτσες για τον λαιμό.. :(:(

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Πόσο θα συμφωνήσω με αυτό το μήνυμα!!! Έχω πέσει στα πατώματα, έχω κλάψει, έχω κυνηγήσει (πιο μικρή και ανώριμη γαρ). Περνώντας τα χρόνια και κοιτωντας πίσω, έκανα απλά τον σταυρό μου και είπα Θεέ μου γλίτωσα.... Βέβαια @Nerina κορίτσι μου ο,τι και να σου λέμε εμείς τώρα, ξέρω πολύ καλά ότι δεν αλλάζει αυτό που νιώθεις. Θα σου δώσω μια τελευταία συμβουλή (τα υπόλοιπα στα είχα γράψει στο άλλο θέμα και δεν θέλω να σε κουράζω): μην κινηθείς με γνώμονα το ότι θα μείνεις μόνη σου στην ηλικία σου (εντωμεταξύ νέα κοπέλα είσαι!!!), ή τι θα πει ο κόσμος, ή τα χρόνια που περάσατε μαζί. Θα σπαταλήσεις αλλα τόσα χρόνια, πολύτιμα πλέον, από φόβο; Αξίζει;; 
    • @Mariaa_ δεν έχω ζήσει ποτέ κατάθλιψη ούτε είχα τρελό άγχος στην εγκυμοσύνη. Όμως η εγκυμοσύνη και η λοχεία είναι μια περίοδος που είναι πολύ ευαίσθητη για εμάς. Θυμάμαι ότι έκλαιγα για το παραμικρό για καταστάσεις που δεν θα έκλαιγα κανονικά.  Στην εγκυμοσύνη δούλευα και είχα το πρόγραμμα μου, αλλά όταν γέννησα και έμεινα μόνη με το μωρό τότε αντιμετώπισα την μητρική μοναξιά που λέω εγώ, κάτι που το βλέπω σε όλες τις νέες μητέρες. Ξαφνικά αλλάζει όλος σου ο κόσμος, όλο σου το πρόγραμμα και δεν έχεις παρέες και κάποιον να μιλήσεις τις ώρες που εσύ μπορείς. Ξέρεις πως αντιμετώπισα αυτή την κατάσταση; Έφτιαξα πρόγραμμα που απαιτούσε καθημερινή έξοδο και το τηρουσα πιστά όσο κουρασμένη και να ήμουν. Έτσι "αναγκαζόμουν" να ακολουθήσω μία ρουτίνα σαν να έχω δουλειά (έβρισκα και εξωτερικές δουλίτσες βέβαια να κάνω). Τι προτείνω λοιπόν; Φτιάξε καθημερινό πρόγραμμα και τήρησε το ευλαβικά. Σε αυτό βάλε καθημερινή έξοδο το πρωί (ο ήλιος κάνει καλό).  Α επίσης έκανα φιλίες από εδώ μέσα και μιλούσα με κάποιες κοπέλες που ήμασταν στην ίδια φάση και μοιραζόμασταν κάπως την καθημερινότητα. Δυστυχώς μετά τη γέννα έρχονται τα baby blues, που είναι 2 εβδομάδες που θα είσαι χάλια συναισθηματικά και θα κλαις συνέχεια. Μετά γενικά οι πρώτες 40 μέρες έχουν αρκετό ξενύχτι και κούραση, ειδικά όταν θηλάζεις. Και αν έχει και κολικούς το μωρό; Κλάψε Χαράλαμπε... Όχι δεν στα λέω όλα αυτά για να σε αγχωσω. Στα λέω για να καταλάβεις ότι πρέπει να είσαι καλά! Να φροντίσεις να είσαι στην καλύτερη δυνατή σου φάση! Αν πρέπει να πάρεις αντικαταθλιπτικά, να πάρεις. Περί θηλασμού του συντρόφου σου δεν του πέφτει κανένας λόγος! Δικό σου το σώμα! Ο δικός του ρόλος είναι να στηρίξει μόνο την απόφαση σου. Τέλος, μπες σε ομαδουλες να βρεις κι άλλες εγκύους να μοιράζεστε τα άγχη σας και που ξέρεις; Ίσως βρεις κάποια φίλη να βγαίνετε 😊
    • Με το καλό τη Δευτέρα! Εύχομαι να είναι κορίτσι γιατί έχεις ήδη 3 άντρες μέσα στο σπίτι, φτάνει 🤣 Τι ώρα έχεις την αυχενική; ΠΗΤ πότε έχεις;
    • Καλέ γιατί προδικάζεις; Εμένα πάντα 3 μέρες μετά την αναμενόμενη περίοδο ξεκινάω να έχω αχνά τεστ πρώιμης ανίχνευσης φυσικά.  Επίσης αφού ξέρεις ότι η συνταγή απαιτεί ταξιδάκι τι κάθεσαι; Για ξεκίνα να το οργανώνεις 😉
    • Ετοιμάσου για δίδυμα φίλη! Ελπίζω να έχετε κάνει τα οικονομικά σας κουμάντα 😜
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...