Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ε! Ψιτ... Εδω ειμαι κι εγω!

Τι μου κανετε? Σας ελειψα καθολου? Εμενα παντως μου λειψατε πολυ!!!!!!!

Δεν μπορω ακομα να πω οτι ειμαι πολυ καλα... καλυτερα πανε τα πραγματα παντως!

Ο ασωτος μετα απο μια βολτα Αθηνα στην μανα του, μια στον αδερφο μου, μια τριημερη διαμονη σε ξενοδοχειο στο Αγρινιο, επεστρεψε ως βρεγμενος γατος με προταση γαμου (για τρελο θρασος μιλαμε αλλα τελοσπαντων...) Κι εγω τωρα το σκεεεεφτομαι... Οτι πει ο δικηγορος μου, αμα συμφερει, να τη βαλω την υπογραφη αλλιως... θα το σκεφτω κι αλλο...???

Τα λοιπα νεα μας...

Ο Ιασωνας ηταν να ξεκινησει παιδικο σημερα αλλα θα παει απο βδομαδα μιας και εκανε παρενεργεια απο το εμβολιο της ανεμοβλογιας και εγινε πουα η μουρη του... μια χαρα απυρετος ειναι, με τρελλα κεφια για σκανταλιες αλλα ειπε ο παιδιατρος οτι κολλαει ευκολα κανονικη ανεμοβλογια απο αυτο καθε ασθενης οργανισμος, ιδιαιτερα αν δεν το εχει περασει ή εμβολιαστει και ειπα κριμα ειναι τα αλλα παιδακια!

Η τελυταια του σκανταλια σημερα το απογευμα... ξηλωσε τα μισα μπεκ (αυτοματο ποτισμα) μιας κοντινης μας πλατειας γιατι αφου πρωτα η μανα μου που τον ειχε παει βολτα τον αφησε, μετα δεν μπορουσε να τον σταματησει... περασε η δημοτικη αστυνομια (ποιο καρφι τους τηλεφωνησε δεν ξερω...), και εγινε χαμος! Γλυτωσαμε το προστιμο μαλλον λογω των δημοτικων εκλογων που ερχονται αλλα ειπα στη μανα μου οτι δεν με νοιαζει καθολου γιατι ετσι κι αλλιως αυτη θα το πληρωνε...

Το πρωι, μετα τον παιδιατρο προσπαθουσε να βγαλει οσα περισσοτερα ρουχα απο τα συρταρια του προλαβαινε, ενω πηγαινοερχομουνα, τα μαζευα και τον μαλωνα οτι θα κλεισει τα χερια του και θα πονεσει... Και ΝΑΙ ο Θεος με λυπηθηκε και εκλεισε 2-3 δαχτυλα μεσα, πονεσε, εκλαψε αλλα ουτε πρηξιμο, ουτε μελανια ουτε τιποτα... Και λεω ευτυχως γιατι και τιποτα το χερι δεν επαθε και τωρα θα κανει μερες να ξανασχοληθει με συρταρια... Ειδατε η ακαρδη μανα πως σκεφτεται?

Τι αλλο?

Α! Ναι... αναπτυξη!!!

Αριθμος δοντιων: 14 (επιτελους φυτρωσαν και οι πανω κυνοδοντες).

Βαρος: (Ωχ! η μεση μου) 13,050!

Υψος: 85 εκατοστα!

Το καφαλι μεγαλωνει κανονικα αλλα νομιζω πως ειναι εντελως κλουβιο (μαλλον απο τα αμετρητα χτηπηματα κι ας ειναι χωρις καρουμπαλα)...

Ειδα πως κατι λετε για νουμερα παπουτσιων... 22, 23 αναλογα με την εταιρια.

Απο κουβεντες... λεει, λεει ολη τη μερα... γλωσσα δε βαζει μεσα, φυσικα ουτε το ενα χιλιοστο δεν καταλαβαινω (λαλά=γαλα, λιαλιά=αγκαλια, ντάτο=γατο(ς), τάτω= κατω, γκογκό=αυγο, κακα=κακα που καθαριστηκαν ηδη των ωρα που βαζουμε την καινουρια πανα και φυσικα ολους τους ποδοσφαιριστες της Αφρικης οπως μπουαο, γκουαι, ντινταε...:lol: )!!!

Αυτος παλι ολα τα πιανει στον αερα. Φερνει σχεδον οτι του ζηταω αλλα δεν το δινει παντα. Το ακουμπαει στην παλαμη μου αλλα συχνα πριν κλεισω το χερι, το παιρνει πισω και φευγει ξερος στα γελια.

Δεν εμαθε να τρωει μονος του με κουταλι αλλα ταιζει μια χαρα τη μαμα του οτι δεν του αρεσει (κανονικα με το κουταλι)! Ψωμι ή μπισκοτο κοβει ενα ψιχουλο που με μικροσκοπιο μονο το βλεπεις, το φερνει στο ανοιχτο στομα της μαμας και την τελευταια στιγμη το παιρνει πισω το χωνει στο στομα του και ξεκαρδιζεται που μου την εφερε...

Και μερικα προσωπικα νεα... ανοιξε η σχολη και πειμενω να μου στειλουν τα θεματα για τις εργασιες που θα πρεπει να κανω για τα ρημαδια τα 2 τελευταια μαθηματα που μου απεμειναν. Ξεκινησα να γραφω την πτυχιακη αργα αλλα θα παει γρηγοροτερα απο βδομαδα που θα λειπει ο Ιασωνας στον παιδικο. Εκανα αιτηση για ενα Κ.Ε.Κ.- σεμιναριο του Πανεπιστημιου Αθηνων και μεχρι την Παρασκευη θα ξερω αν με δεχτηκαν ή οχι. Η δουλεια που ελεγα σα φυλακας ημερας θα καθυστερησει κανενα μηνα μπορει και διμηνο να αρχισει και θα δουμε τοτε. Στο μεταξυ εκανα τα χαρτια μου για τη στατιστιστικη υπηρεσια σαν εξωτερικος συνεργατης, θα δουμε και γι αυτο... Περιμενω να γινουν οι δημοτικες εκλογες μηπως γινει κατι αμεσα με τη "βοηθεια στο σπιτι" σαν οδηγος...??? Εχω να οδηγησω περισσοτερο απο 5 χρονια αλλα θα τα βολεψω, απο 16 χρονων οδηγουσα, στα 18 πια και νομιμα, σιγα μη ξεχασα πως γινεται μεσα σε 5 χρονακια. ολοι μου λενε πως ειναι σαν το ποδηλατο και πως μεσα σε μια βδομαδα θα οδηγω οπως πριν (καλυτερα οχι οπως πριν γιατι πηγαινα για ραλιστας και λογω τρακαρισματος το παρατησα).

Με τα διαφορα τρεχματα κατι εγινε ε? Εχασα και 2-3 κιλακια που περισευαν... σουπερ!

Πολλα δεν ειπα?

Ειναι καμια εδω?

• Απαντήσεις 996
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Αγγελικουλι μου, μολις ηρθα να κλεισω το λαπτοπακι μου και σε ειδα μεσα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ποσο χαρηκα που εισαι παλι κοντα μας!

Η μικρη ειναι ανησυχη απο το απογευματινο εμβολιο (καναμε το priorix...ιλαρα-ερυθρα-παρωτιτιδα) και πρεπει να ξαπλωσω γιατι μας περιμενει δυσκολη νυχτα και στις 7 πρεπει να ειμαι στη δουλεια..!!

Παραμενει "τσιροπουλι" παρολο που τρωει τα παντα!

Βαρος :10.300

Υψος :82 εκ.

Δοντια :2 :((:((:((

Περιμετρος κεφ. :47

Ιασωνακο αμα δε νυσταζα τοσο :lol: ... θα εβαζα μπρος το οχημα και θα ερχομουν εκει με την Αναστασια να τα κανετε ολα λιμπα...! Χαλασε τα ολα αγαπη μου! Αντεχει η μεση της μαμας λιγο ακομα...!!!!!!

Την καληνυχτα μου και τα φιλια μου σε ολες.!

Δημοσίευση

Ντατο, ντατο... φωναζει το καθαρμα και παει ο χαζο-Τζιμης... Και πεφτει ο 13ων κιλων Ιασωνας ολος πανω του για να μη του φυγει οταν θα περασει απο τα χαδια στο βασανισμο... τα ζηταει και ο οργανισμος του γατου ομως... σιγουρα!Εικόνα0260 mammy.jpg[/attachment:860zjmg0]

post-6-13873935147958_thumb.jpg

Δημοσίευση

Φανιτσα, καληνυχτα και καλη ξεκουραση...

Μια χαρα ειναι η κουκλα... τα βαρεων-βαρων μοντελα σε κοριτσια δεν ειναι στη μοδα! Ε! Και τα δοντακια τωρα που ξεκινησαν, θα βγουν ολα μαζι... ορεξη να εχεις να μετρας!

Αλλωστε νομιζω πως απο κουβεντες η δικια σου τα περνανει ολα τα απιστευτα μωρα μας... μην εχεις παραπονο, εχεις το καλυτερο, την επικοινωνια!

Κι εγω θα την πεσω για νανι γιατι ειμαι ψιλο-ψοφια. Θα τα λεμε συχνοτερα απο αυριο ομως!

Πολλα φιλακια σε ολες και απο μενα!

Δημοσίευση

Αγγελικη καλως ηρθες :D κ εμεις σε πεθυμησαμε ;) χαρηκα που ειστε καλα, κ ο Ιασωνας μια χαρα παιδακι..τελειες οι φωτο :P

Φανη τι τσιροπουλι καλε; εσεις μας περνατε κ μισο κιλο περιπου ;) τα μονα παιδακια που ειναι αδυνατα ειναι ο δικος μου κ της συμπεθερας μου.... ;) οσο για το εμβολιο εμεις ευτηχως ειχαμε μονο γκρινια, ευχομαι να το περασετε κ εσεις ανωδυνα.... ;) ναι ευτηχως το απογευμα ειχαμε νερο γιατι μολις κανει κ..α ο μικρος παμε κατευθιαν στο μπανιο... ;)

καλυνηχτα κοριτσια καλο ξημερωμα ;)

Δημοσίευση

κορίτσια μου καλημέρα.

τι μου κάνετε???????

έχει χαλάσει το ποντίκι μου και δεν μπορώ να γράψω από το σπίτι μου...... :(:(:( .

παρόλαυτα σας διαβάζω....

Αγγελικήήήήήήήήήήήήήήήήήήήήήήήήήήήή

πόσο χάρηκα που επέστρεψες.

άντε να μπαίνεις να τα λέμε τώρα.

εμείς τώρα είμαστε μια χαρά.

όλο ζωηράδα.....όλο αγκαλίτσες.

κάνουμε μάκια τα πάντα. από πρόσωπα μόνοι τη μαμά προσ το παρόν 8-) και από αντικείμενα τα πάντα....ααααααααααα και τον εαυτό μας στον καθρέφτη........

τι μανί αείναι αυτήυ με τα ρούχα.......και μένα θέλει να τα βγάλει όόόόόόόό'όλα από το συρτάρι του....

είναι αυτό που ΄μ εεκνευρίζει πιο πολύ αππό όλα.

προχτες σιδέρωσα 4 πλυντήρια και μόλις ετοιμαζόμουνα να τα βάλω στα συρτάρια κάνει μία και μου τ απετάει όλα κάτω.

αντιλαμαβάνεστε νεύρα [smilie=angryfire.gif] [smilie=angryfire.gif]

τι άλλα???????????/

ΠΟΥ Ε΄'ΙΣΤΕ?????????????????????????????

Δημοσίευση

Καλημεραααα

Αγγελικη μας ελειψες πολυυυυυυ!!!!

Πεθανα στα γελια!!!

Ο γιςο σου η θα γινει πολυ μεγαλος...η θα κανεις περιοδια..Κοριδαλλος- Διαβατα- Γιανεννα.....δεν το συζητω!!!

Ζαιρακι φανουλα Κατερινακι καλημερααααα

Δημοσίευση

Τζαααααααααααααααααααα!!!!!!!!! :lol::lol: απο το Καρολινάκι...

καλημέρα σε όλες τις όμορφες μανουλες και τα κατεργάρικα μωράκια τους... τι μου κάνετε κουκλίτσες μου???

εμας η παπένια μας τρέχει...και αλωνίζει όλο το σπίτι με τα καινούργια παντοφλάκια που πηραμε ...κλασσικα ροζ...σαν κουφετάκι την εχω...της πηρα και ροζ μπουφανάκι...ευτυχω ς τα παπα μας ειναι ροζ με γκρί....και λευκα σπορτεξακια ...έτσι για να σπάει λιγακι....χαχα :P:P

εχει μειώσει κατα πολυ τις τούμπες που έτρωγε... :lol::lol: βλέπει τα λεμόνια σαν κιτρινα μπαλάκια... :lol::lol: και τσουπ τα παιρνει και τα πετάει κάτω...!!!!!!!!!βγάζει όοοοολες τις σακούλες απο την θεση τους...τις βαζω σε μια πλαστικιά θηκη ...και όταν της πω βαλτες μεσα...ναι μεν τις βάζει... ;);) και σε χρόνο ντε τε...τις ξαναβγάζει.... :lol::lol::lol: τρωει ότι βρεθει στο διαβα της.... :roll::roll: προσπαθει να βαλει τα παπούτσια ης μαμας...αλλα της ειναι λιιιιιιιιιιιιιιγο μεγαλα...χαχα και παίζουμε κρυφτο σε όλες τις γωνιες του σπιτιου...λεω εγω απο μακριά κουκουυυυυυυυυ...και το παπί μου φωνάζει τααααα!!!!!!! :lol::lol: και μετα τρεχει χαχανίζοντας...ειμαστε πολυυυυυυυ ζηλιάρες....γαργαλιομαστε σε παρα πολλα σημεια...και εχουμε γίνει μεγάλες κοπέλες...μιλάμε αταμάααααααααααααατητα...και παπενίστικα!!!!!!! ακαταλαβίστικα... :lol::lol:

Αγγελικούλαααααααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!!! συγγραφέα μου!!!!!! :D:D καλως ήρθες και πάλι!!!!!!!!εύχομαι από δω και περα να πανε όοοοοοοοολα καλα.....και το τι είναι καλύτερο για σας το ξερεις μονο εσυ... ;);) εγω απλά στο εύχομαι...ολόψυχα.... γέλασα πάλι με τις περιγραφές του ανεκδιήγητου Ιασωνάκου ... =))=)) εχω χάσει το τηλ.σου οποτε θες στειλτο μου με μηνυματακι...αλλαξα κινητο....και μαζι μ'αυτην την αλλαγη άλλαξαν πολλα... :lol::lol:

Στελλίτσα μουυυυυυυυυυυ καιρο είχα να σ'ακούσω...μου λειψες βρε κοριτσάκι...αντε να βαλεις φωτο να δουμε την κουκλίτσα σου την όμορφη...και εσένα θα ηθελα να δω...βαλε τουλαχιστον καμμια στο fb η στην ομάδα της Ζαιρούλας μας....

Συμπεθερουλα μου τελικα εμας τα δυο μωράκια μας μου φαίνονται ειναι τα πιο αδύνατα...που θα παει θα παρουν και αυτα κανενα κιλάκι...αλλα να σου πω και την αληθεια την εχω συνηθίσει και μου αρεσει αδυνατούλα...ελπίζω να τελειωσει ο σιδηρος και να μην χρειαστει να παρουν αλλο...και να πεις οτι δεν τρωει φαι ...όοοοοοολο το μπολ τρωει πάντα...με το γαλα κάνει και εμας νουμερα τωρα τελευταια...το πρωι μπορει να πιει μεχρι 200 και το βραδυ καποιες φορες πινει μόνο 150 ...

Φανούλα μου ανατριχιασααααα...όταν διαβασα αυτο που εγιεν με το κοκκαλάκι.. :(:( πάλι καλα κοριτσακι μου που ήσουν ψύχραιμη...τελος καλο όλα καλα...και μην τ αβάζεις με τον ευατό σου...δεν μπορεις να ξερεις ποτε το μυαλουδακι τους τι σκαρφιζεται....να μου την φιλησεις την κουκλίτσα σου...

Κωνσταντινουλα μου τι κανεις κοριτσακι μου? το Ολινάκι μας το όμορφο? φιλια πολλα και στις δυο σας...

Αννουλα μου τι κανετε?

Δωρούλα μου γλυκιά ?

Ζαιράκι μου ?

Χρυσουλίνι μουυυυυυυυυυυυυυ ....σε 12 μερουλες θα τα πουμε από κοντάααααααααααααααα!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D ανυπομονω να σε γνωρίσωωωωωωωωω!!!!!!! τοσο καιρο που τα λεμε ειναι σαν να σε ξέρω πολυ καιρό....

Δημοσίευση

Kαλησπερα κι απο μενα..!

Θα μπω κατευθειαν στο ψητο και μετα θα σας πω τα δικα μας νεα..! :D

Αγγελικη.. Δεν ειχα χρονο να απαντησω χθες οπως σου ειπα, αλλα σημερα σου χρωσταω

2-3 λεξεις παραπανω...!!

...Μας ελειψες παρα πολυ, σε σκεφτομασταν, και ρωτουσαμε η μια την αλλη για τα νεα σου.

Θελουμε τα πραγματα να μπουν σε να "μονοπατι" και να εισαι παλι ΚΑΛΑ!

Εχεις ενα υπεροχο παιδι, που πιστευω οτι σβηνει καθε στεναχωρια σου, και το μονο που θα σου

πω εγω σαν Φανη ειναι.. "δωσε μια τελευταια ευκαιρια σ' αυτον τον ανθρωπο που πλασατε μαζι αυτη την τρυφερη ψυχουλα"... Δεν ειμαι καλη σε συμβουλες και γλυκολογα... Και δεν εχουν κανενα νοημα νομιζω αν εσυ νιωθεις διαφορετικα.

Σκεψου-σκεψου-σκεψου και αποφασισε ΕΣΥ τι θελεις στη ζωη σου.. και με ποιον ανθρωπο πλαι σου.

... Πουα μουριτσα ο Ιασωνακος εεεε..? :lol: Το καημενο... Ευτυχως η ορεξη για αναποδιες δεν τελειωνει ποτε..! Το εχουμε ξαναπει! Ζωηρο παιδι= υγιη..!

... Να μη βαζουν τα μπεκακια μες στα μουτρα των παιδιων.. Τι φταινε? Τα εχουν εκει καρφωμενα και προκαλουν.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Ασε που μοιαζουν με τοξα... :lol::lol::lol:

Αυτο τους πειραξε που τα χαλασε ο μικρος.. αιντε... τα νερα που τρεχουν μερα-νυχτα ασκοπα μες στα παρκα και οι κουραδες που ειναι ισα με το μποι μου δεν τις βλεπουν.. Μη τρελαθω τωρα..! :evil:

... Αυτα τα συρταρια εχουν μαγνητι.. ολη μερα πως ειναι γυρω απ' αυτα δεν μπορω να το εξηγησω...

Επιασε και τα δαχτυλα..? Σιγα... θα το ξεχασει και θα ξαναπαει.. Δε μασαμε απο τιποτα. :lol:

... Τωρα τι να σχολιασω η μανα? Καλα 14 δοντιααααα? Θες και μου το πετας στα μουτρα, 'η καταλαθος σου ξεφυγε και το ειπες..? :((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

... Μια χαρα... Οτι θελει λεει κι εσυ μεινε με την απορια.. =)) Πλακα εχουν τα ατιμα..!!

Πολυ μ' αρεσει που μιλανε ολη μερα σταματητα..!

... Επιτελους...!! Να τα δωσεις τα δυο μαθηματα να τελειωνεις!

Και τα σεμηναρια να τα παρακολουθεις οσο μπορεις τωρα που ο μικρος θα πηγαινει ΣΧΟΛΕΙΟ!!!!!!!!

Αν καταφερεις και μπεις "βοηθεια στο σπιτι" θα περασεις σουπερ!

Μ' αρεσει πολυ αυτη η δουλεια.. Γενικα οτι εχει να κανει με κοσμο και "νταβαντουρι".. ψοφαω...!!!!

Ποιος το ειπε αυτο για την οδηγηση..? =))=))=))=))=))=))=))

Εγω το διπλωμα μου το εκανα κορνιζα...!! Ουτε σε 171781992020 χρονια δε θα μαθω να οδηγαω..!

... Οσο για τα κιλακια... ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!! Σουπερ Ιασωνομαμα μοντελο....!!!!!

Σαν πολλα να σου ειπα...!! :D:D:D:lol::lol:

Σε περιμενουμε παλι στην παρεα μας..!! Φιλια!

Κατερινακι μου.. στις φωτογραφιες ο Παναγιωτης μονο για αδυνατος δε μου φαινεται..!

Εχει κατι μαγουλινια... ααααχχ!!! :x:x:x:x

Ευτυχως ηρθε και το νερακι για να φυγει και το σκατουλακι... =))=))=))

Με εχει πιασει η παρλα σημερα...!! Και η μακακια μου μαζι..

Η επιστροφη της Αγγελικης με γεμισε αισιοδοξια..!

Ζαιρακι μου... Χαθηκες κι εσυ...!!!!

Καλε πανε παρε ενα ποντικι...!! Μας ελειψες τοσες μερες!

Το σπορακι στην κοιλιτσα εφερε καμια αναταραχη στη μαμα?

Πως εισαι? Εχεις ζαλαδες-εμμετους κτλ?

Μη την ψαχνεις με το σιδερο.. αν διαβασες τις προηγουμενες σελιδες καθολου, θα δεις οτι κοντεψα να παθω εγκεφαλικο στην προσπαθεια μου να παω τα σιδερωμενα στην κρεβατοκαμαρα και σακατεψα τα δαχτυλα στα ποδια σε ενα ανοιχτο συρταρι στο σαλονι..!

Ναι.. ναι η Αναστασια στο περασμα της σκορπαει χαλασμο...!!! :lol:

Χρυσα μου κοριτσαρα μου τι κανεις?

Ο μικρος ταρζαν σου τι κανει?

Καρολινακι μου καλησπεεεερα!!!!

Κι εμεις ολα ροζ.....!!!!!!!!!!!!!! Κουφετενιες!!!!!!

Μποτακια ομως πιο τρελιαρικα.. Μωβακι με λουλουδακια και λιιγο μαυρακι..!!!

Οταν της τα φορεσω θα τα βγαλω φωτο να τα δεις!

Δημοσίευση

Καρολινακι συνεχιζω εδω γιατι κατι επαθε το προηγουμενο κειμενο και δεν μπορουσα να γραψω..!!

Με εβγαζε στην πρωτην λεξη... ντοιν..! :lol::lol:

Χαχαχχαχα.. μα πως ειναι δυνατον ολα μα ολα τα παιδια να κανουν τα ιδια πραγματα..?

Απο συρταρια-ντουλαπια-σακουλες-λεμονια-καροτα...? χαχχαχαχαχα!!!!

Κοριτσια νομιζω οτι το παρακανα σημερα...

Πονεσαν τα δαχτυλακια μου να γραφω...!! =))=))=))=))=))=))

Παλι να απλωσω παω.. Απο που τοσο ρουχο στο καλαθι..? Θα τρελαθω..!!

Φιλια σε ολες και καλο απογευμα...!! :(|)

Δημοσίευση

ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ καλωσορισες !αχ αγαπη μου γλυκια σκεψου καλα τι θα σας κανει ολους μαζι ευτθχισμενους!το θεμα πιστευω ειναι αυτο.θα ειστε 3 σε 1 σπιτι.κ προτεραιοτητα κ των 2 ειναι ο παιδαρος σας!δεν γνωριζω τον αντρα σου αλλα απο πολλες περιπτωσεις που βλεπω υπαρχουν καποιοι που ειναι σαν μωρα.θελουν να τους λες τι πρεπει να κανουν.προσπαθησε να ηρεμησεις κ να βαλεις τις σκεψεις σε μια σειρα.ευχομαι να πανε ολα καλα κ συντομα να εχεις τη δικη σου δουλεια!εγω προσωπικα πιστευω οτι ειναι τρομερα κουραστικο αλλα εκτονωνεις ενεργεια που σιγουρα στο σπιτι βγαινει σε νευρα.γιάυτο κ εγω θελω να δουλευω.

ΦΑΝΗ σημερα μιλησα με 1 παιδιατρο που εμπιστευομαι πολυ την κριση του.μου ειπε να μην προτιμησω το φρεσκο πριν τα 2 γιατι εχει προσθετα σε σχεση με το παιδικο.κ απο την στιγμη που ειναι οκ στα κιλα μπορω να δωσω κ εβαπορε.τωρα παλι εχω μεινει με 2 κουτια γαλα γιατι η κως εχει ξεμεινει.αν αυριο δεν στειλουν θα παρω το νεσλακ 1 εβαπορε.

οι αλλες κοπελιες τι κανετε?σας φιλω!

ειναι καμια εδω να κουσκουσεψουμε η να φυγω???

Δημοσίευση

Χαιρομαι πολυ κι εγω που σας ξαναβρηκα κοριτσαρες μου!!!

Χρυσα, μεγαλος θα γινει οπωσδηποτε, τι μεγαλος δεν ξερω... αλητης, καταστροφεας, τρομοκρατης? Οποτε και στο δευτερο μεσα πεφτεις! Την περιοδεια σε αγροτικες ελπιζω, φυλακες δεν τη γλυτωνω! Πως τα παει ο Χριστοφορος με τον παιδικο? Ειναι καθολου ηρεμοτερος σπιτι? Πες ναι... σε παρακαλω! Ο Ιασωνας οπως εγραψα ξεκιναει απο Δευτερα. Για 2-3 μερες απο τις 8.30 μεχρι τις 11.00, μετα μεχρι τις 12.30 και αναλογως πως θα προσαρμοστει λεω να τον αφηνω φουλ ωραριο δηλαδη μεχρι τις 2.15 που δουλευει ο παιδικος. Αλλιως δεν θα προλαβω με την πτυχιακη σε νορμαλ ρυθμους και θα με φαει το ξενυχτι και το αγχος της τελευταιας στιγμης και παλι.

Φανη, εχεις απολυτο δικιο... ντροπη μου να σου πεταω 14 δοντια ετσι στα μουτρα... Αλλα απο αποσταση καλα ειναι, πιστεψε με! Τα σημαδια που εχω πανω μου απο δαγκωματιες ειναι αμετρητα και δεν το κοβει ετσι απλα με "οχι" και "μη" και "ποναει η μαμα" και ψευτοκλαματα... Βεβαια δεν εχω παραπονο διακρισεις δεν κανει, ολους οσους συμπαθει τους δακωνει ανελεητα. Αρχιζει με φιλακια, μετα κανει κατι σαν να τροχιζει τα δοντια πανω στο δερμα (δεν ποναει αυτο) και μετα που σε πονει και που σε σφαζει!

Τωρα συντομα που βγαλει και η δικια σου τα υπολοιπα σου ευχομαι να μην εξελιχθει σε πιραγχας ανθροποφαγο, γιατι θα θυμασαι την εποχη που ειχε 2 με τοση νοσταλγια που δεν φανταζεσαι!

Και ναι ειχες κι εσυ απολυτο δικιο οτι δεν θα τον πτοουσε το κλεισμενο δαχτυλακι στο συρταρι... Συνεχισε σημερα απτοητος το εργο με τα συρταρια με τα ρουχα του... Και ξαναεκλεισε δαχτυλο μεσα, μονο που σημερα ηξερε πως το να τραβας το κλεισμενο χερι ενω σπρωχνεις το συρταρι με το αλλο δεν εχει καλο αποτελεσμα... Και ετσι ουτε κλαματα ουτε φρενο ουτε τιποτα!

Ντινα, τα καταφερες βρε θηριο και εγινες η πρωτη εγκυμονουσα της παρεας? Συγχαρητηρια!!! Καλη εγκυμοσυνη σου ευχομαι με ενα υγιες, πανεμορφο, καταπληκτικο, απιστευτο μωρακι στην αγκαλια σου σε 8 μηνες! Βαλε τικερακι και ξεκινα τις αδειες απο τη δουλεια... να κατσεις σπιτακι σου να ηρεμησεις αγκαλιτσα με το μικρουλη σου και το σπορακι στην κοιλιτσα να μεγαλωνει!

Καρολινα, μολις τελειωσω τη συγγραφη... Χα, χα για τομο ετοιμαζομαι παλι, θα σου στειλω το π.μ. με το τηλεφωνο μου... Οσο για το καλυτερο που λες, προφανως δεν το ξερω ακομα. Αμα το μαθω θα το πω σιγουρα. Για την ωρα παρατηρω, κραταω σημειωσεις, σκεφτομαι, συμβουλευομαι ψυχολογο και δικηγορο και περιμενω να δω που προς ποια κατευθυνση θα δειξει ο ανεμοδεικτης...

Τα νεα μας σημερα και οτι ξεχασα να γραψω χθες

Εχω πει πεισσοτερα απο 100 οχι, 50 μη, και 100.000 Ιασωναααα... Εδωσε ρεστα, απο τα συρταρια με τα σιδερωμενα, στην απλωστρα με τα βρεγμενα, στην παπουτσιοθηκη, στα ντουλαπια, στα φρουτα, στο μικρο πορτακι του πλυντηριου, στο σιφωνι της αποχετευσης, στα σκουπιδια, πανω σε καρεκλες, το τραπεζι της κουζινας Α! εφαγε και το αφρωδες προστατευτικο της μπαρας του ποδηλατου και κοντεψε να πνιγει... μικρα διαλειματα με ανελεητο γατοκυνηγητο και δαγκωματα σε οποιον εβρισκε διαθεσιμο! Με εφερε στα ορια μου να τον κανω μαυρο στο ξυλο... Αλλα δεν εριξα καμια και περιοριστηκα σε φωνες! Σιγα μην καταλαβει ετσι. Μαλλον θα αλλαξω μεθοδο και θα αρχισω καπως προωρα την τιμωρια στη γωνια για 1μισι λεπτο, οσο για το δαγκωμα, ελπιζω στην ανταποδωση που θα λαβει απο τα αλλα παιδιακια στον παιδικο και αν μεσα σε 1 μηνα δε βελτιωθει η κατασταση, θα αρχισω εγω την ανταποδωση... Πολυ σκληρο αλλα δε βλεπω αλλη λυση!

Ξεχασα να γραψω για τη γενικοτερη αναποδια που εχει αυτο το παιδι... Απο οποια πλευρα της κουνιας και να τον βαλω παντα παει και κοιμαται απο την αλλη!

Το mmr συνηθως κανει παρενεργειες σαν εμβολιο αυτος αποφασισε να αντιδρασει στις ανεμοβλογιας και μαλιστα με την παρενεργεια που ειχε πει ο παιδιατρος πως 1 στο εκατομυρο συμβαινει (ατυπη ανεμοβλογια στη 10η μερα). Η συνηθης αντιδραση στο εμβολιο ειναι πυρετος για 4 μερες και τοπικος ερεθισμος...

Παιρνει σιδηρο (σιροπι) με πορτοκαλαδα και χαπι φυλλικο οξυ γιατι οι εξετασεις του εδειξαν καπως χαμηλο σιδηρο και πολυ χαμηλη αιμοσφαιρινη μαλλον λογω στιγματος μεσογειακης αναιμιας. Με το σιροπακι και την πορτοκαλαδα γινεται χαμος 3 φορες τη μερα ενω το χαπι το παιρνει απο το χερι μου και το καταπινει κατευθειαν πριν προλαβω να του δωσω νερο...

Γι αυτο το τελευταιο εχω μια ανυσηχια τωρα. Απο φρικη ξεκινησε αλλα καπως κουλαρα τωρα... Δε θελω να εχει στιγμα! Απο την ωρα που γεννηθηκε ελεγα Παναγια μου να μην παρει το στιγμα απο το Γιωργο και τη μυωπια απο μενα... Δεν ειναι σιγουρο ακομα, αλλα ειναι πολυ πιθανο λογω της πολυ χαμηλης αιμοσφαιρινης του. Υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να οφειλεται στη μεγαλη αναπτυξη που εχει που δεν καλυπτεται απο την καλη διατροφη που κανει. Σε 2 μηνες θα ξερουμε... Ευχηθητε μου να μην εχει!

Για την ωρα εγινα ακομα πιο υστερικη με το φαγητο του απο οτι ημουνα... Το καημενο το παιδακι μου... Ντρεπομαι να πω οτι τον ταιζω συκωτι με φυστικι αιγινης... Δεν ειναι για τη γκουρμε γευση αλλα για το συνδιασμο σιδηρου με φυλλικο οξυ στο ιδιο φαγητο. Αηδια εχω καταντησει και το ξερω... αλλα ετσι καπως ανακουφιζομαι οτι κανω κατι παραπανω και σ' εσας δε ντρεπομαι το λεω...

Θελω να γραψω κατι και στις αλλες φιλες... διαβασα τα περισσοτερα νεα σας αλλα ειμαι και παλι ψοφια. Εχει και Μαστερ Σεφ...

Στελνω πολλα φιλακια σε ολες (συγχωρηστε με αν ξεχναω καμια)... Στελλα, Δωρα, Κωνσταντινα, Κατερινα, Ιφιγενεια, Αννα, Αργυρω, Μαρια... :-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

Δημοσίευση

Καλημερα καλημερα!!!!

Αγγελικη να σου απαντισω στην ερωτιση πως ΟΧΙ..δεν ειναι καθολου μα καθολου ηρεμοτερος..καθε αλλο...ξεσαλλωνει και λυσσαει!!!!

Δεν κοιμαται στον παιδικο και οταν γυριζουμε ξερενετε για κανενα 2 ωρο..μετα ξυπναει με μυξοκλαματα, κολλαει πανω μου για κεναν μισαωρο..και μετα αρχιζουμε το σπριντ...... δεν αφινει τιποτα ορθιο στο περασμα του, ανοιγει σηρταρια και πεταει κατω το περιεχομενο, ανοιγει την καταψυξη και κολλαει τη γλωσσα του στα συρταρια της, ανοιγει τα δικα του σιρταρια και πεταει τα ρουχα κατω, γλειφει τα τζαμια, μασουλαει τον καναοε, κοπαναει την πορτα, βγαζει τις παντοφλες του..θελειες και αλλα;;;;;;

Οσο για σενα Φανη εχει δικιο η Αντζι.....θα αναπολεις τα 2 δοντια...αυτη τη στιγμη εχω μετα τεραστια μελανια στο δεξι μπρατσο που εχει κανει εκχυμωσεις και ειναι πλεων μοβ...μαντεψε..δαγκωματια του Χριστοφορου..και φυσικα πολλες μικρες μελανιες απο δαγκωματα...αλλα ο δικςο μου για την ωρα τουλαχιστον δαγκωνει μονο εμενα...

Επισης κανουμε τις απιστευτες ζημιες....εχουμε πεταξει απο το μπαλκονη του 3ου οροφου το ασηρματο της μιας γιαγιας, εχουμε πεταξει στην λεκανη της τουαλετας το κινητο του θειου- εμφραγμα ο αδελφος μου- εχουμε σπασει 2 μπολ παγωτου και 1 πιατο- ειχε φαη επανω

Αυτα τα ολιγα!!!

Εμας το ΜΜΡ μας εκανε πυρετο 39,4- μετα εδωσα ντεπον- την 8η ημερα..και τερμα..μονο για μια ημερα..αλλα το καημενο παραμιλουσε στον υπνο του

Δημοσίευση

καλημερα στο παρεακι μου...τι κανετε γλυκές μου μανουλες? :P:P

αχ βαριεμαι εδωωωωωωωωω...ειναι καμμια σας να ταπουμε?

Αγγελικουλα μου και εμας μας έδωσε σίδηρο σε σιροπάκι δυο φορες την ημερα το πρωι σκετο και το απογευμα με λίγο πορτοκάλι...και εμας ειπε ότι μπορει να χει στιγμα....αλλα αυτο δεν φαίνεται ακομη ειναι πολυ νωρίς...ακομη και με ειδικες εξετασεις που της εκανα...παιζει να το χω εγω...αν θυμασαι το χα πει παλιοτερα δεν ειχε διευκρινιστει αν το χω ειμαι στο όριο...αλλα επειδη ο Αντωνης δεν το ειχε δεν το εψαξα περαιτερω...πάντως δεν ειναι κατι που τους επηρεαζει στην υγεια τους απλα τα επίπεδα σιδήρου και ίσως φεριτινης ισως ειναι λιγο πιο χαμηλα...και το σημαντικοτερο είναι ότι δεν πρεπει οταν παντρευτουν....σε λιγα χρονάκι απο τωρα...χαχα :lol::lol: να μην το εχει το ετερον τους ήμισυ...και εχω ειχα σκασει στην αρχη αλλα μετα το δ α πιο χαλαρα...

Χρυσουλίνι μου,Δωρούλα μου,Φανούλα μου, Στελλίτσα μου,Ντινουλα μου,Ζαιράκι μου ,Συμπεθερουλα μου που ειστε τσουπρίτσες μου???

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσάκια μου..

Δε σας ξέχασα,η μπουμπουκένια μου είναι αρρωστούλα κ δεν έχω όύτε χρόνο ούτε

κ διάθεση για υπολογιστή...

Απο την Κυριακή κάνει πυρετούλι,ευτυχως δεν έχουμε ξεφυγει απο το 38,5,αλλα

κ πάλι δεν είναι συνηθισμένη ούτε η Ολίνα ούτε κ εγώ κ γίναμε πτώματα κ οι 2...

Μαραθώνια ξενύχτια,πολλές αγκαλιές,πολύ κλαμα(κ οι 2)...Κ απο χθες αρνείται

να φαει οτιδήποτε..ουτε γάλα,ούτε φαγητό,ούτε κρέμα,ούτε ψωμί...μα ούτε μια

κουταλίτσα... :(:(

Σας διαβασα,συμπάσχω απόλυτα με όλες....Ιδιως με τις αααπειρες σκανδαλιές κ

τα τρελαά νεύρα!!Αλλα τωρα λεω ας ειναι καλά κ ας μου τα κανει ολα λίμπα!!! :(

Δημοσίευση

ΩΩΩΩ Συμπεθερα περατσικα στο Ολινακη...

το καημενο...να μου τι φιλισεις και γρηγορα γερη δυνατη και σκανταλιαρα

Χειμωνας βλεπετε...αρρωσταινουν

Καρολινακι τα φιλια μου

Δημοσίευση

Ντινούλα μου τι εχει μωλε το κοριτσακι μας? περαστικα στο Ολινάκι μας...αχ καντης μια μεγαλη αγκαλιτσα απο μεναααααααααααααα...αφου δεν θελει να φαει θα νοιωθει αδιαθετη...αλλα προσπαθησε να της δινεις νερακι για να μην αφυδατωθει...και να γινει πολυ γρηγορα καλα και φυσικα...σκανταλιαρα ...ταζουλινα... :lol::lol::lol: τα φιλια μουυυυυυυυυ...

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια τι κανετε?

Θα τα πω στα γρηγορα γιατι δεν εχω χρονο σε λιγο θα γυρισει ο μεγαλος απο τον παιδικο, πηγε ο μπαμπας του να τον παρει σημερα, και η μικρη κοιμαται για λιγο.

Αγγελικη καλως ηλθες πισω. Ελπιζω τα πραγματα να βελτιωθηκαν στην προσωπικη σου ζωη.

Περαστικα στις μανουλες και τα μωρακια που ταλαιπωρουνται.

Για τις δαγκωματιες που προβληματιζουν ολες μας θα σας πω τι εκανα εγω και τουλαχιστον η μικρη το εκοψε μαχαιρι. Με το που με δαγκωνε της ελεγα οχι και την αφηνα κατευθειαν κατω αν την ειχα αγκαλια η εφευγα αν ηταν κατω. Δε δεχομουνα με τιποτα αυτη τη συμπεριφορα. Το να δαγκωσεις το παιδι για να καταλαβει δεν κερδιζεις τιποτα απλα θα νομιζει οτι ειναι παιχνιδι και θα το συνεχισει, αν ομως χασει ξαφνικα την αγκαλια της μανουλας θα καταλαβει οτι δεν ειναι αποδεκτο, σε μενα τουλαχιστον επιασε. Ο μεγαλος εκει που ειχε κοψει τα δαγκωματα ξαναρχισε λιγο μετα τα 2. Εκει ειχα αλλη προσεγγιση γιατι το παιδι ειχε αλλο επιπεδο αντιληψης, οταν πηγαινε να με δαγκωσει του ελεγα περιμενε, τυλιγα το υφασμα της μπλουζας να γινει χοντρο να μη χαλασει τα δοντια του και του ελεγα δαγκωσε αυτο. Αφου εσκισε μερικες μπλουζες το κανιβαλακι μου το βαρεθηκε το παιχνιδι.

Αχ κοριτσια αρχισε να λεει λογακια, κοιτα,αυτο, μπαλα και γκολ βεβαια, γαλα, και κατι αλλα που δεν εχω αποκωδικοποιησει ακομα. Για τις διαολιες δε μου κανουν εντυπωση, το εχω ξαναδει το εργο!

Δημοσιευσα φωτογραφιες απο τα βλασταρια μου, δε θα τις αφησω πολυ ομως.

Παω να διαβασω τα νεα σας κι επανερχομαι (οταν το λεω αυτο κατι συμβαινει και ξαναμπαινω μετα απο μερες).

Δημοσίευση

Κωνσταντινα, περστικα στο Ολινακι! Ιωσουλα θα ειναι και θα περασει και θα αρχισει παλι τη διαλυση του σπιτιου και τις μασες με γρηγοροτερους ρυθμους για να αναπληρωσει το χαμενο χρονο... Δως της και ενα φιλακι απο μενα!

Αργυρω, καλα τα λες για τα δαγκωματα! Κι εγω νομιζω πως ειναι πολυ σκληρο και οχι παιχνιδι το να ανταποδωσεις το δαγκωμα αλλα 2 μηνες σχεδον ακολουθουμε κι εγω και ο Γιωργος αυτη την τακτικη που προτεινεις δηλαδη... "Με πονεσες και δε θελω αγκαλιες και παιχνιδια μαζι σου"... Αλλα για να το συζηταω ακομα, οπως καταλαβαινεις δεν εφερε αποτελεσμα! Για την ωρα θα το ενταξω σε αυτα που οταν τα κανει θα τον προειδοποιω και μετα τιμωρια στο χαλακι στη γωνια. Επισης θα περιμενω να βγαλουν το φιδι απο την τρυπα τα αλλα παιδακια στον παιδικο... Ηδη ξερω οτι αλλα 2 αγορακια δαγκωνουν με τρελα. Ελπιζω ο δικος μου ανθρωποφαγος να καταλαβει εκει τι σημαινει ποναει το δαγκωμα απο αλλα παιδακια και να μη χρειαστει να τον πονεσω εγω.

Καρολινα, δε θελω να σε ανησυχησω αλλα τα πραγματα δεν ειναι και τοσο απλα με το στιγμα. Βασικα εξαρταται απο το ποσο ψηλο ή χαμηλο ειναι το αποτελεσμα της ειδικης εξετασης (ηλεκτροφορηση αιμοσφαιρινης) και καποις φορες οταν το αποτελεσμα ειναι ασαφες απαιτουνται και καποιες γονιδιακες εξετασεις... Ο Γιωργος για παραδειγμα εχει μεγαλο βαθμο και λογω χαμηλης αιμοσφαιρινης και σιδηρου και φεριτινης δεν ειχε ποτε την αναμενομενη αντοχη στην αθληση στο σχολειο, προβληματα συγκεντρωσης που επειδη δεν ηξεραν τοτε οτι πρεπει να του δινουν συμπληρωμα διατροφης (φυλλικο οξυ) και να ακολουθει εφ' ορου ζωης διαιτα υψηλη σε σιδηρο, κατεληγε σε μαθησιακες δυσκολιες και γενικοτερη σχολικη αποτυχια. Το βαθμο που εχει κανεις στο στιγμα δεν μπορει να τον μαθει κανεις πριν γινει 5 ετων αλλα το αν εχει ή οχι βρισκεται και νωριτερα. Γενικα αν ξερεις απο νωρις τι τρεχει, και κανεις αυτα που πρεπει ζεις μια φυσιολογικοτατη ζωη και ακομα και αν θελησεις να κανεις οικογενεια με αλλο ατομο που εχει στιγμα, υπαρχει λυση!

Απο το σιροπακι που μαλλον ειναι το ιδιο με το δικο σας, ο Ιασωνας πρεπει να παιρνει 2ml 3 φορες τη μερα, ολες τις φορες υποχρεωτικα με χυμο πορτοκαλι, ή μανταρινι ή λεμονι εννοειται φρεσκοστυμενο και φυλλικο οξυ που δεν βγαινει σε μορφη σιροπιου (σε καλο μας βγηκε αυτο). Επισης μας δωθηκαν διαοφορετικες οδηγιες για τη διατροφη του για παραδειγμα το καλυτερα να αποφυγουμε το συκωτι λογω τοξινων αντικατασταθηκε με μια φορα τη βδομαδα συκωτι... Και ολα αυτα γιατι ενω η φερριτινη και ο σιδηρος ηταν χαμηλα, ηταν ομως εντος φυσιλογικων οριων πραγμα που δεν δικαιολογει την τοσο χαμηλοτερη απο τα ορια αιμοσφαιρινη.

Νομιζω οτι ειναι διφορετικη η πειρπτωση του Ιασωνα απο την περιπτωση απο της Λυδιας η οποια μπορει να εχει στιγμα με χαμηλο βαθμο ή απλα να ανηκει στην πολυ συνηθισμενη για την ηλικια 1-4 ετων παιδιων που εχουν σιδηροπενια λογω μεγαλης αναπτυξης... Κι ετσι λογο ανησυχιας δεν εχεις!

Χρυσα, μου εκανες την καρδια περιβολι... ηθελα να πιστευω οτι θα εξαντλειται περισσοτερο στον παιδικο και θα περναμε καπως ηρεμοτερα τα απογευματα μας!

Μπηκα πριν κανενα 2ωρο για να γραψω οτι κατι εγινε (θαυμα) και περναμε μια χαρα τη μερα μας χωρις πολλες σκανταλιες αλλα δεν προλαβα! Εκλεισε παλι τα δαχτυλα του στη συρταριερα του, εβγαλε και μια σταγονα αιμα, εκλαψε απαρηγορητος για κανενα 3λεπτο στην αγκαλια μου και με εφαγε στη μαπα να του λεω "ειδες που η μαμα λεει οχι στα συρταρια γιατι ποναει..." Τον εκνευρισα τοσο που το ελεγα ξανα και ξανα που πηγε και εχωσε μια κλωτσια στη συρταριερα και ξαναεκλαιγε για το ποδι του μετα...

Τουλαχιστον εφαγε μια χαρα τα φακοφασολα του και επεσε ξερος για υπνο!

Αννα, γραφαμε ταυτοχρονα χθες... Καλα τα λες, μονο που εγω για την ωρα ηθελα μονο 1 παιδι και ενα συντροφο αλλα τελικα βρισκομαι με ενα νηπιο και εναν εφηβο στο απιτι, που θελει κι αλλο παιδι μαλιστα! Δεν ξερω ακομα που θα καταληξουμε αλλα προσπαθω να χαιρομαι τις φασεις που περναμε καλα και να μη χανει τις συνεδριες με τον ψυχολογο του γιατι ισως ετσι να φτασει συντομοτερα στην ενηλικιωση! Μαλλον θα ζητησω κι εγω ψυχολογικη υποστηριξη απο καποιον ειδικο γιατι με τα νευρα κροσσια ειναι δυσκολο να τον αντιμετωπιζω οπως πρεπει οταν πουλαει τρελα και καπου εξαντλουμαι και σιγουρα κανω κι εγω χειροτερη την κατασταση. Η δουλεια για μενα ειναι μονοδρομος (το ποτε ομως δεν εξαρταται απο μενα) και για οικονομικους λογους, και για να ανεβασω λιγο την αυτοεκτιμηση μου αλλα και γιατι ολη τη μερα και οι δυο στο σπιτι τρωγομαστε... Αυτος παλλινδρομει απο το οτι θελει να δουλεψει στο γιατι να το κανει για τρεις κι εξηντα... Το παλευω ομως και γι αυτον (ψαχνω-ρωταω-παρακαλαω) ιδιαιτερα απο τη στιγμη που ο ψυχολογος του επιμενει οτι αν βρεθει κατι θα τον πεισει αυτος να παει γιατι τα εργασιακα ορια θα του κανουν πολυ καλο.

Θα την κανω για την ωρα και μαλλον θα ξαναμπω αργοτερα... Φιλια πολλα σε ολες !

Δημοσίευση

Kαλησπερα κι απο μενα κοριτσαρες μου!

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειμαι ολη μερα με ενα πανι στο χερι και ξεσκονιζω.. αφου ολα ειναι χαλια την επομενη μερα...

Δεν αντεχω να βλεπω ακαταστασια.. Παθαινω πανικο...

Μολις κοιμαται η μικρη το μεσημερι ξεκιναω.. και μεχρι να τελειωσω ξυπναει και φτου κι απ' την αρχη... Και το βραδυ μολις κοιμηθει παλι τα ιδια...

'Η πρεπει να σταματησει να "γκρεμιζει" οτι βρεθει στο περασμα της... ή πρεπει να βρω μια λυση γιατι τα νευρα μου δεν ειναι καθολου καλα..

Αυτη η εβδομαδα παει κατα διαολου... Χαλασε το αυτοκινητο.. (625 ευρω ζημια).. ηρθε η ΔΕΗ 150 ευρω, σε λιγες μερες πρεπει να γεμισουμε πετρελαιο, και μας βλεπω στα μισα του μηνα να χοροπηδαμε.. οπου να ναι θα ερθουν και οι λογαριασμοι απ' τα τηλεφωνα και μετα.. ζησε Μαη μου να φας τριφυλλι...

Ξοδευω ασκοπα ομως.. οτι μου' ρθει στο κεφαλι.. χαλασα πανω απο 400 ευρω να παρω ρουχα και παπουτσια στην Αναστασια.. Λες και ηταν τοσο αναγκαια.. Τελος παντων...

Χρυσα μου, αμα το παιδι ειναι ζωηρο.. και να το δεσεις μονο του μεσα σ' ενα δωματιο θα βρει τροπο να λυθει... Αυτο που κανει και δεν κοιμαται στο παιδικο κατα καποιο τροπο σε "συμφερει"..

Να προλαβαινεις να ξεκουραζεσαι κι εσυ, αλλα και να εχετε χρονο μετα για ααααααπειρες ζημιες!!!

Θελω κι εγω μελανια... :((:((:((:((:(( ΝΑΑΑΑΑΑΑ μια τετοια.. ΜΕΓΑΛΗ!!! @-)@-) Αλλα ποτε

θα μου την κανει.. οεο...? :D Δεν γκρινιαζω αλλο για τα δοντια... οχι... :-B

Καρολινακι μου, στην εγκυμοσυνη απο τις εξετασεις που εκανες δεν φανηκε να εχεις το στιγμα?

Εγω παρολο που εχω αναιμια και ο σιδηρος-αιματοκριτης-φεριτινη ειναι στο πατο ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ.

Ψυχραιμια λοιπον...! Αν ειναι γραφτο να παντρευτουν τα παιδια σας.. ο καλος θεουλης δε θα τους αφησει ατεκνους............................!!!!!!!!!!!! ;);)

Βρε Ντινακι μου... αχ κοριτσακια μου τι παθατε..?

Ευαισθητο Ολινοπλασματακι μου, με λιγη βροχουλα κρυωσες..?

Μη την πιεζεις ουτε να φαει ουτε να πιει και την θυμωνεις την καημενη..

Γρηγορη αναρωση ευχομαι και να μη μου στεναχωριεσαι.

Σε λιγες μερες θα ειναι παλι καλα και θα σου κανει το σπιτι καλοκαιρινο...!!

Να μου την φιλισεις. :-*

Αργυρουλα μου.. Καλε, τι καλα παιδακια εχεις?

Εγω της μιλαω δεν της μιλαω της δικιας μου.. το ιδιο και το αυτο...!

Δεν καταλαβαινει απο λογια... Κανει οτι θελει.. κι αν λιγο της υψωσω την φωνη βαραει τα μουτρα της τοσο δυνατα που γινεται κατακοκκινει και κλαιει η μαιμου.

Ειναι πολυ ζωηρη αλλα και παραπονιαρα ταυτοχρονα.. :x

Αγγελικουλα μου... καλε τοσα που γραφεις δεν ξερω σε τι να σου πρωτοαπαντησω....!!!

Δε σου λεω τιποτα..!!! Μονο 28282773930303030 φιλακια σας στελνουμε... ετσι γιατι μας αρεσετε!!

Παω να συνεχισω... Ελπιζω να βρω καμια σας μεσα το βραδυ..!

Φιλια πολλα!

Δημοσίευση

Εχω ενα καλο νεο! :)

Με δεχτηκαν στο e-learning Κ.Ε.Κ. του Πανεπιστημιου Αθηνων. :!:

Χαρηκα πολυ γιατι απο εκατονταδες αιτησεις για το προγραμμα προσωπικης συμβουλευτικης ειμαι μεσα στα 20 ατομα που επελεξαν τελικα. 8-) Δεν μου αναγνωριζουν τις σπουδες ψυχολογιας φυσικα γιατι ειναι απο ιδιωτικη σχολη. Σαν αποφοιτη δευτεροβαθμιας εκπαιδευσης με πηραν. Αλλα ετιμησαν απο οτι φαινεται τη 1μιση ωρα που εφαγα για να συμπληρωσω την ηλεκτρονικη 4σελιδη αιτηση (μεχρι και τονους στις λεξεις εβαλα αυτο μου πηρε μιση ωρα ακομα)... ;)

Βεβαια που θα βρω 300 ευρω μεχρι 13/10 δεν ξερω :?: , αλλα θα τα βρω!

Επισης εχουν ενα σωρο ακαδημαικες απαιτησεις με χρονοδιαγραμμα που μεχρι τον Ιανουαριο συμπεφτουν με τη ρημαδοπτυχιακη μου για τη σχολη :roll: αλλα δε με νοιαζει! Θα ξενυχτησω λιγο και θα τα καταφερω!

[smilie=wav.gif][smilie=wav.gif]

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσουδια τσουπ να και γω..απο δω και περα θα χω και γω περισσοτερο χρονο μιας και παρατησα τη δουλεια και κανω ιδιαιτερα κατοικον....δε γινοταν αλλιως ειχαμε και ενα σοβαρο επεισοδιο με το μικρο και τελικα θα ειμαι σπιτι.τον αφησα στην αδερφη μου και βρηκε και εφαγε καπνο απο τσιγαρο...πλυση στομαχου ειναι πολυ σοβαρο..ενα εκατοστο ειναι θανατηφορα δοση οποτε τελος ολα και σπιτι

τελικα φωτοτυπιες ειναι τα σκατουλια ζημια κιαγιος ο Θεος.....ποια δηναμη τα σπρωχνει να κανουν τοσες ζημιες?????????????και μενα σε ταλιμπαν εξελιχτηκε αλλα μουλωχτος τα κανει αθορυφα

και το θεικο???κοριτσια σφυριζει καθαρα και δυνατα οτι ναιναι λειι και τεταααααααα με το χερι ψηλα....ειναι η διαφημηση που λεει φεεεεταααα!!!!!

αυτα εν ολιγης τα νεα απο μια τοσο μεγαλη απουσια!!!ακομη μενουμε στησ μανασ μου ολοι προσπαθωντασ να μαζεψουμε λεφτα να κανουμε το σπιτι οποτε κοριτσια υπαρχουν και χειροτερααααα πιστεψτε με ολη μερα πλακωνομαστε1!!!

Αγγελικουλα μου χαρηκα παρα πολυ για το νεο σου ξεκινημα χΧρυσα μου φιλια πολλα και γεια στα υπολοιπα κοριτσια

Δημοσίευση

Κατερινακη γουελκομ μπακ!!!!!

Βρε τον Σωτιρακηηη..μουλωχτο μου σαινη.....

Μια χαρα ειναι και τα ιδιαιτερα!!!

Αντζι χαρηκα για σενα..πιο πολυ γιατι προσπαθεις να βελτιωσεις τους πνευματικους σου οριζοντες παρα για οτιδηποτε αλλο!!..ενω εγω τα εχω φορτωσει στον κοκκορα.

Κατεβαζω τα χειμωνιατικα..ξερετε μονο μια χρονια δεν χρειαστικε να τα κανω.....την χρονια που ημουν εγγυος...χαχαχα..

δε μου κανει τιποτα απο τα ρουχα αλλα λευτα για ανανεωση γιοκ!!!!

Αχ..πειναω..ατιμη διαιτα..που θα παει..θα τα χασω τα 7 κιλακια...

Δημοσίευση

χρυσα μου κανω διαιατα αλλα τπτ...το σωμα μεν προθυμα το πνευμα γιοκ..σε μενα ισχυει το αναποδο βλεπεις ειμαι μια χοντρουλα πρεπει να το παρω αποφαση.... προσπαθω ομως...κρυο κρυο και να δω που πρεπει να τσονταρουμε κει εμεις στο πετραιελαιο ...σιγα μη μαζεψουμε λεφτα ποτε εδω θα ξεχειμωνιασουμε και με βλεπω στο τρελαδικο στη σταυρουποληηηηηηη

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Ίσως εντάσσονται σε κάποιο σύνδρομο, ίσως όχι. Αν απευθυνθείτε σε έναν γενετιστή, θα σας καθοδηγήσει. Εμάς μας βοήθησε πολύ ο παιδοΩΡΛ, ο οποίος μας σύστησε μια σειρά από γονιδιακές εξετάσεις (κυρίως για μετάλλαξη στην περιοχή κονεξίνη), αιματολογικές και ανοσολογικές (για να φανεί αν είχα εκτεθεί ασυμπτωματικα σε κάποιον ιό στην εγκυμοσύνη),  και οφθαλμολογικές (υπάρχουν κάποια σύνδρομα που περιλαμβάνουν βαρηκοΐα και προβλήματα όρασης). Αυτός μας έβαλε σε μια σειρά. Θα δεις ότι τα περισσότερα θα λυθούν απλά. Αν τελικά επιβεβαιωθεί η βαρηκοΐα, στείλε μου για ο,τι πληροφορία χρειάζεσαι σε σχέση με ακουστικά, λογοθεραπείες κτλ. Όλα να πάνε τέλεια!
    • Καλή αρχή στο κοριτσάκι σου! Σημασία έχει ότι της αρεσει τα υπόλοιπα θα τα βρείτε! Κλαίω με την αθώα της σκέψη μωρέ, γλυκούλα μου 🥹🥹🥹🩷🩷🩷 Ναι, ο άντρας μου το ήθελε πάρα πολύ ένα κοριτσάκι ακόμα. Το ίδιο και εγώ να σου πω την αλήθεια. Εννοείται μετά από όσα έχουμε περάσει λέγαμε απλά να πάει καλά μέχρι τέλους αλλά μας έκανε τη χάρη δεύτερη φορά και μας ξαναήρθε κόρη και πετάμε στα σύννεφα. Έχουμε και τόση προίκα στα ροζ, μην πάει χαμένη 😋 Θέλω και εγώ να πιστεύω ότι με 19 μήνες διάφορα μόνο, θα γίνουν φίλες, θα παίζουν μαζί θα μεγαλώνουν μαζί και εγώ θα τις καμαρώνω και θα τις χαίρομαι 🥹🥹🩷🩷 Έχω κοιλίτσα ναι, είχα πετάξει και στην Λυδία από νωρίς, ενώ δεν είχα παραπάνω κιλά. Μάλιστα τότε ήμουν γυμνασμενη φουλ, και με καταλάβαιναν όλοι στη δουλειά γιατί ξαφνικά είχα μια μυτερή κοιλίτσα, από εκεί που είχα κοιλιακούς. Και είμαι και ψηλή, δεν ξέρω γιατί δείχνω τόσο γρήγορα την εγκυμοσύνη. Αλλά προσωπικά το χαίρομαι, μου αρέσει να φαίνεται η κοιλίτσα, θεωρώ ότι είναι μια πολύ γλυκιά και όμορφη εικόνα 🫄🫄 Πιστεύω θα στρώσει η περίοδος σου σιγά σιγά.. Ίσως ναι, επηρεάζει και ο θηλασμός, οι ορμόνες είναι άνω κάτω!!
    • Εγώ λέω να τους πάρετε κορίτσια μου στην τελική για αυτό είναι γιατροί σας κ τόσο καιρό τους πληρώνετε για μια τέτοια στιγμή … στην τελική μην κάνουμε ταρζανιές κ λέμε δεν είναι τίποτα κ υπάρχει κάποιο θέμα …  μπορεί Μαρία να σου πει ότι δεν είναι κάτι κ εφόσον αύριο έχεις το ντοπλερ να σου πει το βλέπεις αύριο .. ένα τηλέφωνο δεν σου κοστίζει τίποτα !!
    • @ΜαρίαΔημήτρηςκαι γω εχω τσιμπιες κατι ωρες και νιωθω δυσφορια γενικως στην περιοχη χαμηλα και πισω. Οποτε αν μαθεις περι τινος προκειται πες μου και εμενα γιατι μια ανησυχια την εχω. Καλα αποτελεσματα αυριο στο doppler σας και το κυριοτερο ευχομαι να δειτε και τη φατσουλιτσα της❤️❤️
    • Ναι κορίτσι μου για τον Σταυρακ... διάβασα πάρα πολύ καλά σχόλια και για τον Σαραφ.. Να είσαι καλά!!!! Καλή επιτυχία και σε εσένα!!!🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...