Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΙΟΥ-ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2009 Νο4!

Recommended Posts

Ασε καρολ..ο πισινουλης μας εγινε πισινουλης κυριολεκτικα..παει το υπεροχι πεταχτο του κωλαρακι που ελεγα πως θα το φαω!!!

Το ζουζουνι μου το ομορφοοοοοο!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 996
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ασε καρολ..ο πισινουλης μας εγινε πισινουλης κυριολεκτικα..παει το υπεροχι πεταχτο του κωλαρακι που ελεγα πως θα το φαω!!!

Το ζουζουνι μου το ομορφοοοοοο!!!!!

αχ μωλε αδυνατισε ο ζουμερος ταζούλης .. ελα φιλεναδα μου ..το ξερω οτι στεναχωριέσαι...θα περασει και θα παρει ξανα τα κιλάκια του...

Ζαιρακι μουυυυυυ......... [smilie=blob10.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif]

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Χαρηκα τοσο πολυ για σενα γιατι πραγματικα ηταν κατι που επιθυμουσες τοσο πολυ!

Ευχομαι μια ηρεμη και ξεκουραστη εγκυμοσυνη χωρις αγχος και στρες.

Ολα θα πανε καλα!!!!!!!

Εχεις την θετικη μας ενεργεια, την αγαπη μας, και οοοολες μας τις συμβουλες.!!

Με το καλο να ερθει και η σειρα της Κατερινας, της Χρυσας , της Καρολινιτσας, της Ντινας.. (ακουτε κοριτσια? τα παιδακια μας χρειαζονταια αδερφακια...... [smilie=director.gif] ...) και οποια αλλη ξεχναω.. Με ενα γερο σπορακι στην κοιλιτσα ολες συντομα!

Δεν εχω πολυ χρονο για να σχολιασω...

Εχουμε ραντεβου στις 6 να κανουμε "τακ" και "τακ" τα αυτακια μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ναιιιιιιιιι [smilie=blob1.gif][smilie=blob1.gif][smilie=blob1.gif][smilie=blob1.gif][smilie=blob1.gif][smilie=blob1.gif][smilie=blob1.gif][smilie=blob1.gif] θα παμε να τρυπισουμε τα αυτακια μας!!!!!

Ας κατσει Παναγιτσα μου...!!!

Καλο απογευμα σε ολες!!

Φιλιαααα!!

Αχ αχ συμπεθερουλα μου...περαστικά στο κουκλί μου....

Καρολ μου φιλάκια κ απο δω..Μαγείρευα μωλε κ όταν είδα το μνμ στο φβ είχες

κλείσει... :(

Νινίνα μου αντε να κολλήσεις κ εσύ κ να κάνεις ενα νινί αφου΄το θες,σου αξίζει!

Μωρε Φανούλι μου μπράβο,χαρα στο κουράγιο σου...Εγώ πέρα απο το εμβόλιο που

το κάνω για το καλό της κ το υπομένω,δεν υπάρχει καμία περίπτωση να της κάνω οτιδήποτε

μπορεί να της προκαλέσει τον παραμικρό πόνο,πολύ την λυπάμαι..Παρόλο που λατρεύω

τα σκουλαρικάκια στα κορίτσια..Θα κάνω λίγη υπομονή κανα 2 χρόνια....

Ελπίζω το Αναστασάκι να καθίσει κ να μην πονέσει καθόλουοουου!!Περιμένυμε νεα σας!!!

Η Ολίνα αυτή τη στιγμή έχει βάλει την πετσέτα της κουζίνας στο κεφάλι της σαν ταλιμπάν,

δε βλέπει τίποτα,τρέχει στα τυφλά κ τσιρίζει απο χαρά.....Σας αφήνω πριν στουκάρει σε καναν

τοίχο........ b-(b-(b-(

ΩΩΩ συμπεθερα..η νυφοπυλα μου διατιρει επαξια τον τιτλο της Ταζουλασ!!!

Προσεξε μη σπασει κανενα τοιχο!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Φανη τελεια..θα της βαλετε και σκουλαρικια;;;;;

Εμεις καλα- ας τα λεμε- πολυ το λυπαμαι το καημενουλι που ειναι με τα ματια κοκκινα και μεσα στις τσιμπλεσ..αλλα παιδια ειναι τοσο ευτυχισμενο το σκατουλι μου!!!!

κορίτσια καλήσπέρα.....

επιτέλους γράφω στο pc του αδερφού μου που έχει ήτα.

Με το καλο να ερθει και η σειρα της Κατερινας, της Χρυσας , της Καρολινιτσας, της Ντινας.. (ακουτε κοριτσια? τα παιδακια μας χρειαζονταια αδερφακια...... [smilie=director.gif] ...) και οποια αλλη ξεχναω.. Με ενα γερο σπορακι στην κοιλιτσα ολες συντομα

κορίτσια ακούτε τα παιδάκια μας χρειάζονται αδερφάκια...........

γρήγορα στριμώξτε τουσ άνττρες σας για γούτσου - γουτσου.

κατερίνα και χρύσα ξέρω ότι το θέλετε σας εύχομαι. άντε ντε συντομέυετε....

οι υπόλοιπες είναι διστακτικές

δεν θα έπρεπε κορίτσια :ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause: .

αν οι λόγοι είναι οικονομικοί κακώς σας πηγαίνουν τα σχέδια πίσω.....

δεν υπάρχει πιο άφραγκη απο μένα αυτή τη στιγμή και πρέπει να μαζέψω 4000ε minimum για το νοσοκομείο με 1000ε πάγια έξοδα το μήνα.

ωστόσο αυτό δε με πτοεί

θα τα μαζέψω.....

και πιστε΄ψτε με όπως πάνε τα πράγματα ούτε σε χρόνια δε θα είμαστε καλά οιοκονομικά.... :-?:-?:-?:-?

τι ν ατο κάνω ας πούμε να αγοράσω ένα σπίτι.....προτιμώ να κάνω ένα παιδάκι, το σπίτι μπορώ να το πάρψ και σε 3 χρόνια, για το παιδί πιθανόν να έχει φύγει το τρένο, γιατί ούτε αντοχές θα έχω, ούτε επιθυμία πιθανόν όση έχω τωρα, και δύσκολα περνεις απόφαση αν φύγηεις απο μπιμπερό, αλλάγματα κλπ κλπ.....

πρέπει τ α αδερφάκια ν αέχουν μικρή διαφορά ηλικίας.τι να το κάνω αν κάνω 2ο σε 2 χρόνια. δε θ αέχει τπτ κοινό με το 1ο....

όποιον και αν ρωτήσετε που έχει παιδιά με μικρή διαφορά ηλικίας θα σας πει ότι δεν κατάλαβε για πότ εξεπετάχτηκαν. το ένα μεγαλώνει με το άλλο.......

και δυαστυχώς όσο και να προσπαθούμε δε γίνεται να τους καλύψοουμε το κενό ενός αδερφού....

για σκεφτείται πόσο δε θα ασχολούνταν τώρα να βγάζουν όόόόόόό΄λα τ απρααγματα από τα ντουλαποσυρτάρια και θα είχαν μια παρεούλα

(ν απαίζουν με τα παιχνίδια τους και όχι με τα τάπερ και τα σιδερωμένα ρούχα )

γιατί αν έπιανε το ένα κάποιο παιχνίδι, σίγουρα θα το ήθελε και το άλλο.

ρουχαλάκια- κρεβατάκια- καροτσάκια κλπ και κυρίως εμπειρία B-)

υπάρχουν και σε περίσευμα

ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΚΥΛΑΕΙ ΕΤΣΙ......

όσοι το έκαναν το μετάνιωσαν. έχω πολλά παραδείγματα....

ουφ θέλω πολύ να σας πείσω

#:-s#:-s#:-s#:-s

H κοριτσαρα μου εχει πλεον σκουλαρικια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η χαρα μου ειναι μεγαλη...(λες και περασε Ιατρικη ενα πραγμα... αχαχχαχα :lol::lol::lol: )

εκλαψε πολυ λιγοτερο απ' οτι στο εμβολιο..

Τιποτα δεν ηταν...! Φοβηθηκε ομως γιατι την ρωταω."που ειναι τα σκουλαρικια της μαμας"..?

Και δεν κανει τιποτα.. αλλαζει μερια το κεφαλι της.. αυτη που δεν μπορουσε να αντισταθει.. :lol:

Ζαιρα μου πολυ ωραια ολα αυτα που μας λες.. αλλα αν δεν υπαρχει δυνατοτητα να μαζεψεις ουτε 1000 ευρω τοτε τι γινεται..? Με τι θα αγορασεις παμπερς, γαλατα κτλ?

Τα δανεια ειναι στα υψη, οι λογαριασμοι τρεχουν, οι δουλειες λιγοστευουν και ο κοσμος παει απο το κακο στο χειροτερο.. Υπαρχουν ανθρωποι που αδυνατουν να πληρωσουν τα ενοικια τους, που εχουν χασει στην κυριολεξια την μπαλα..

Ευλογια τα παιδια το εχω ξαναπει αλλα να μπορεις να τα θρεψεις οπως αξιζει.

Ντινακι μου... αχ μωρε.. κι εγω το λυπαμαι αλλα αν μου μπει κατι στο μυαλο πρεπει να το κανω.

Αντε και μεχρι να παει νηπια θα τηςκανω κι αλλες δυο... :lol: (πλακακ κανω)!!

Χρυσα μου... ωχ μωρε το καημενο..

Να περασουν ολα να ησυχασει.. Αμαν πια.. Ολα τα μικρακια μας τατραβανε.. Δεν μπορω πια..

Φανηηηη Θελουμε φωτο με τα σκουλαρικια!!!

Τι μου κανετε;;;

Καλημερα Καλημερα!!!

εγω τροω ενα καημενο τοστακι με κασερι λαιτ - μπλιαχ- και μανηταρια!!!

Ζαιρα μου πολυ ωραια ολα αυτα που μας λες.. αλλα αν δεν υπαρχει δυνατοτητα να μαζεψεις ουτε 1000 ευρω τοτε τι γινεται..? Με τι θα αγορασεις παμπερς, γαλατα κτλ?

Τα δανεια ειναι στα υψη, οι λογαριασμοι τρεχουν, οι δουλειες λιγοστευουν και ο κοσμος παει απο το κακο στο χειροτερο.. Υπαρχουν ανθρωποι που αδυνατουν να πληρωσουν τα ενοικια τους, που εχουν χασει στην κυριολεξια την μπαλα..

Ευλογια τα παιδια το εχω ξαναπει αλλα να μπορεις να τα θρεψεις οπως αξιζει.

Φανούλα μου τα παρακάτω δεν είναι προσωπικά για σένα, είναι σκέψεις δικές μου που έχω κουβεντιάσει με πολύ κόσμο.....απλά εσύ μου δίνεις τιν αφορμί.

πολύ σωστα όλα αυτά που λες

δε μιλάμε να πας να κάνεις παιδί όταν είσαι απολυμένος πχ. και δεν μπαίνει ούτε ένας μισθός μες στοσπίτι...

ΟΜΩΣ

φαντάζομαι όλες μας κάναμε τα παιδάκια μας εν μέσω πολλών χρεών και στο ξεκίνιμα τις οικονομικίσ κρίσις

γιατί τ ακάναμε και αυτά αφού δε μπορούμε "να τα θρεψουμε οπως αξιζει" ?????μόνο και μόνο για να ικανοποι'ισουμε τιν ανάγκι και τον εγωισμό μας του να γίνουμε μάνες????????

και το ενδεχόμενο του 2ου είναι άπιαστο όνειρο "τ απράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο".

σε 2-3 χρόνια δε θα μπορείς να πας ως το περίπτερο να πάρεις τσίχλες....όχι να κάνεις παιδί.

εγώ παντώς πιστεύω πως θα μεγαλώσω και το ένα και το άλλο- με το καλό -παιδιά μου αξιοπρεπως και όπως τους αξίζει......θα μαζέψω το χέρι μου και θα τα καταφέρω....

τα παιδιά δεν έρχονται όποτε τα θέλουμε αλλά όποτε θέλουν εκείνα και όταν κανουμε σχέδια ο ΘΕΟΣ ΓΕΛΑΕΙ

συγνώμι που γίνομαι έτσι υπέρμαχος τις άποψις μου όμως επιδί τιν έχουνε πατίσει πάρα πολλοί γνωστοί μου που τους έλεγα ακριβώς τα ίδια και το έχουν σκυλομετανιώσει.

και αυτοί έτσι σκεφτόντουσαν τα δάνεια, τα χρέι, να τελειώσουν τα σπίτια τους και έφτασαν να μι μπορούν να κάνουν παιδί και κλαίνε το χρονο που έχασαν, γιατί τώρα έχουν αγχωθεί.....τους έμεινε όμως το σπίτι...και έχουν ξοφλίσει τ αχρέι τους. τώρα έχουν χρίματα....

καλημεραααααααααααααααααααα...

Ζαιράκι μου τι κανεις εγκυουλα μας???????? :):) όταν πας στον γιατρό περιμένουμε τα νέα σας...

Δωρουλα μου ... θα ρθει και εμενα η σειρα για δευτερο σπορακι-παπάκι!!!!!!!!!! αλλα όχι ακόμη...σιγουρα θα στε οι πρωτες που θα το μαθετε φιλεναδίτσες μου!!!!!!!!!!!!! ;);) τι κανει ο κουκλος?

Φανουλα θελουμε φωτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!! μ'ακούς??????αχ θα τρελαθω ....φανταζομαι εσυ χαρα ε?να κανονισουμε καμμια μερα για κανα καφεδακι ...αν ποτε μπορεσεις...θα χαρω πολυ... :lol::lol:

Συμπεθερουλα μου τι κανετε?

Χρυσουλι μουυυυυυυυ...17 μερες....χαχα ;);):ymapplause::ymapplause:

Ντινάκι μου φιλάκια και από δωωωωωωωωωωωωω...

θα ξαναρθω κοριτσακια μου....μακιαααααααα...

κοριτ΄σαρες τι άλλα??????

Φανούλα εννοείται φωτο απο τα σκουλαρίκια......

για πείτε κανα νέο ντε.......

τιν ομάδα μας δεν τιν τιμάτε καθόλου..... [smilie=love9.gif][smilie=love9.gif]=((=((=((:((:((:((:(( .

κάποιες δεν έχουν γίνει καν μέλ ακόμα , Ντινούλι για σένα χτυπαέι ι καμπάνα... [smilie=icon_flower.gif] [smilie=icon_flower.gif] [smilie=icon_flower.gif] [smilie=icon_flower.gif] [smilie=wav.gif] [smilie=icon_flower.gif]

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!

το ξέρω έχω πολύ καιρό να γράψω...αλλά σας διαβάζω πολύ συχνά!

Διάβασα και τα πολύ ευχάριστα!! συγχαρητήρια zaira με το καλό εύχομαι, να έχεις μία καταπληκτική εγκυμοσίνη και να κρατήσεις σύντομα αγκαλίτσα σου ένα γερό μωρο!

Ααααχχ.. και γώ θέλω δεύτερο πολύ!! Λέω μετα τα Χριστούγεννα μέχρι το καλοκάιρι να έχω ξεκινήσει...για να δούμε! ευτυχώς η Δημητρούλα μου είναι πολύ καλή και δεν με πολυκουράζει, απλά σκέφτομαι και λέω θα έχω άραγε την ίδια εγκυμοσίνη με την πρώτη ή θα είμαι τίποτα χάλια και ξάπλα σε κανένα κρεβάτι??? και να μην μπορώ να ασχοληθώ με την Δημητρα? και αυτό δεν το θέλω καθόλου...τώρα είναι στα πιο ωραία της η Δήμητρα και θέλω να τις ζήσω όλες αυτές τισ στιγμές! τεσπα θα δούμε!!

Φανή μου τρυπίσατε τα αυτια???? :P:P:P θα τρελαθώ βάλε φώτο ή εδώ ή στο facebook να καμαρώσουμε!! Θα είναι τέλεια φαντάζομαι...είναι και κουκλάρα η γαλανομάτα η κορούλα σου!!!

Ντινούλα μου, Χρύσα και Κατερίνα μου φιλάκια και απο εδώ !! πίστευω να αρχίσω να ξαναμπαινω πιο συχνά!

Κοριτσακιαααααααα μουουουου!!!!!!Αχ τοση ωρα εγραφα ενα κατεβατο κ εκανα μια βλακεια κ το κλεισα!!!!

Χαθηκα αυτο το μηνα,πολλες δουλειες,γαμοι ,η βαφτιση,τρεχαματα με το μαγαζι της μαμας μου....δεν ειχα καθολου χρονο να μπω!

Την προπερασμενη Κυριακη βαφτισαμε τη μικρη μας Αφροδιτη :):) !!!Ολα πηγαν μια χαρα!!!Η μικρη ηταν πολυ ηρεμη,χαρουμενη κ απιστευτα κοινωνικη απο το πρωι μεχρι αργα το απογευμα!!!Εκλαψε ελαχιστα την ωρα της βουτιας μονο!!!Συνηθιζω κ εγω το ονομα σιγα σιγα...προσπαθω να κοιταω μονο την ουσια ;) !!!

Κατα τα αλλα η ζουζουνα ειναι μια χαρα,μεγαλωνει κ ζωηρευει φουλ!!!Τωρα πια ξαναπινει το βραδινο της γαλα κανονικοτατα!!!Μαλλον της εφταιγε η ζεστη!!!

Αλλα εχουμε ακομα μονο 2 δοντακια κ εμεις Φανουλα...θα ρωτησω τη γιατρο τελος του μηνα που θα παμε!!Φοβαμαι οτι σκληραινουν κ τα ουλα κ θα ποναει πολυ μετα!!!

Κοριτσακια σας αφηνω για την ωρα ,σορρυ που δε σχολιαζω τιποτα τβρα αλλα με πιεζει ο χρονος!!Φ!ιλια σε ολες!!!!

little-angel, έχω υποκοριστικό - Φένια......

κορίτσια πίγα στο γοατρό σίμερα. είμαστε μια χαρά. βάλαμε μια ολόκλιρι εβδομάδα πάνω μας

(συγκεκριμένα 8 μέρες ) από τιν Παρασκευί.....μεγαλώνουμε κανονικά....αλλά για σιγουριά θα με δει σε καμιά 15αριά μέρες....να ακούσουμε και καρδούλα- δεν ακούσαμε σίμερα. είμαι 5 εβδ και 6 ιμερών. στο παρατσακ διλαδί .

26/05 ΠΙΤ. είναι το κάρμα μου τα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΙΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ οπιασδίποτε χρονιάς [smilie=wav.gif] με ποιόν θα τα λέω στο νέο μου ποστ....λέτε να μιν προλαβαίνω??????? :D:))=))8-};))

ξαναλέω σορι για το ανορθόγραφο αλλά δεν έχω ίτα.... :oops::oops::oops::oops:

κατά τα άλλα μια χαρά. σκέφτομαι μόλις πιάσουν Χριστουγεννα που θα καταλαβαίνει περισσότερα να ξεκινίσω να προετοιμάζω τον Στρατί μου για το νέο μας μέλος....και γενικά είμαι όλο νέα σχέδια, πολύ χαρούμενι, να πάνε όλα καλά... :ympray::ympray::ympray:

κατά τα άλλα ο Στρατίς μου είναι όλο ενέργεια...σκουλίκια στον ποπό του. αλλά έτσι πρέπει γερά παιδιά = ζωιρά παιδιά....και ας τσαντιζόμαστε πολλές φορές.

CES ευχαριστω εγω εψαχνα τα σαιτ.περαστικα στο ζουζουνακι σου!

ΖΑΙΡΑ θα τρελαθωωωωωωωωωω!μπραβο κοπελα μου!συγχαρητηρια!ολα θα πανε καλα!μην ανησυχεις κ μην κουραζεις το μυαλουδακι σου με ασχημες σκεψεις!οσο για τις ευχες κ εγω το θελω απ'τη στιγμη που γεννησα τον αλεξανδρο!δεν ερχεται ομως οποτε το θελουμε.ετσι κ τοτε προσπαθουσα 6 μηνες κ νομιζα οτι εχω προβλημα αλλαηταν απ΄το αγχος.οταν θα ηρεμησω τοτε ελπιζω να τα καταφερω!

ΦΑΝΗ ευχαριστω για την συνταγη.δεν εξηγειται ο μικρος βαρεθηκε κρεμες κ γιαουρτια κ δεν τρωει τπτ ολο το απογευμα.κρακερ κ κανενα κουλουρακι η μπισκοτακι.αυτιο θα φτιαξω κεικ να δουμε αν θα φαει.

αννα σου εύχομαι σύντομα να φουσκώσει η κοιλίτσα..

και εγώ είχα άγχος και μόλις το έβγαλα από το μυαλό μου, ασχολήθκα με ένα σωρό άλλες μ@λ@κίες το τσ'ακωσα. :

ρε κορίτσια προσπαθώ να βάλω τα τικεράκια μου ξανά αλλά μάταια.

μου χουν σπάσει τα νελυρα της εγκύου..... [smilie=angryfire.gif] [smilie=cussing.gif][smilie=cussing.gif][smilie=cussing.gif][smilie=cussing.gif][smilie=cussing.gif][smilie=cussing.gif]

βοήθεια

Eιχα γραψει ενα ολοκληρο κατεβατο και μολις πατησα προεπισκοπηση χαθηκαν ολα..

Νευριασα.... :evil:

Αμαν πια... Κι εχω μια νυστα αλλο πραγμα...

Θα μπω αυριο το μεσημερακι να ... σχολιασω!!

Ζαιρα ακους?

Αυριο θα μπω να γκρινιαξω παλι...!

Να μου φιλησεις την κοιλτσα (με την κορη)!!!

Ζαιρακηηη 26 /5 γεννησα τον Χριστοφορο!!!!

χαχαχαχα

Δεν ειναι μαθολου καλα....ο σηδηρος πρεπει να επιασε πατο!!!

Θα επανελθω...ξυπνησε ο κυριος

Kαμια δεν ειναι εδω σημερα?

Τι κανετε βρε κοριτσαρες? Που ειστε?

Εμεις φαγαμε.. τα μαζεψα, εβαλα και το πλυντηριο να πλενει και εκατσα να σας πω ενα "γεια"..

και οχι μονο....!!! :D:D:D:D:D:D

Λοιπον.. λοιπον...

Ας ξεκινησω με την εγκυμονουσα της παρεας..

Ζαιρακι μου, χαιρομαι που ολα κυλαν φυσιολογικα με το σπορακι σου.

Σε λιγες μερες που θα ακουσεις και καρδουλα.. θα εισαι ακομη καλυτερα.

Μην εχεις αγχος για τιποτα. Ολα τελεια θα πανε θα το δεις.

Ας σου απαντησω για ακομη μια φορα σ' αυτα που μας γραφεις..

....Το να εχεις επιθυμια να κανεις ενα παιδι, ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ δεν ειναι πραξη εγωισμου,

ουτε πραξη του τυπου "τολμω ή δεν τολμω".

Ειναι καθαρα θεμα συνειδησης..

... Φυσικα και τα παιδια δεν ερχονται οποτε θελουμε, αλλα δυστυχως εγω λειτουργω αντιθετα!

... Πως μπορω να μη σκεφτομαι τα χιλια-δυο (δανεια- ενοικια-χρεη-λογαριασμους) που στην κυριολοξια τρεχουν ασταματητα?

Ειχα σκοπο να εργαστω γιατι πραγματικα το ΗΘΕΛΑ.

Η μονη βοηθεια που εχω ειναι η μαμα μου.

Να της "φορτωσω" και ενα δευτερο παιδι? Γιατι να μην περιμενω λιγο ακομη να παει παιδικο και να εχει παλι το αλλο για να μπορουμε να εργαζομαστε και οι δυο?

Να μεινω σπιτι με δυο παιδια... ωραια.. και πως θα τα βγαλουμε περα με εναν μισθο?

Ισως να μη θελω να χασω την "ελευθερια" μου.. ισως να φοβαμαι.

Το μονο σιγουρο μαλλον ειναι οτι δεν ειμαι ακομη ΕΤΟΙΜΗ.

Δεν περιμενω να γινω πλουσια για να μεγαλωσει η οικογενεια μου.

Θελω να μπουν τα πραγματα σε μια σειρα και η ζωη μας να κυλαει ομορφα χωρις γκρινιες.

Βρε Σουλακι που εισαι τοσο καιρο?

Αντε βουρ για το δευτερο κι εσυ!! Να μεγαλωνει η ομαδα!!!

Μη σκεφτεσαι ετσι καλε...Η Δημητρα θα ειναι το καλυτερο παιδι.

Ουτε θα σε κουραζει ουτε τιποτα! Θα ειναι και μεγαλο κοριτσι μεχρι να ερθει ..ο γιος!!!!!!!!

Θα σε βοηθαει και εσυ θα καμαρωνεις!!!!!!!!! (κουκουβαααααα)!!!!!!!!!!!!!!

Α ρε Στελλα... που εισαι τοσο καιρο να λεμε μαζι τον πονο μας για τα δοντια?

Κι εσενα μονο δυο... Αχ.. φαφουτικα θα μεινουν τα παιδακια μας... :cry::cry::cry::cry::cry:

Να σας ζησει και με τ' ονομα η κοριτσαρα σας! Να ειναι γερη και καλοτυχη στη ζωη της.

Αννουλα μου ελπιζω να εφτιαξες την κρεμουλα και ο μικρος να ξετρελαθηκε!

Ειμαι ευκολη και θρεπτικη τροφουλα!

Με το καλο και σε σενα να ερθει η δευτερη εγκυμοσυνη σου!!

Τι ωραια που ολες επιθυμειτε κι αλλα παιδακια..

Εμενα δεν μου κανει ακομη "κλικ" ρε γαμωτο...

Χρυσαααααα που ειναι η πολυλογια σου καλε?

Τι εγινε?

κοριτσιααααααααααααααααα ΘΑΥΜΑ!!!!!!!!!!ΘΑΥΜΑ!!!!!!!!!!!!επιτελους καταφερα να μπω στο μαμυ κ να γραψωωωωωωωωωωωωωωωω.... :o:o:o:o:o

δεν θερω τον λογο αλλα προσπαθω τοσες μερες κ με πεταει εξω....ελπιζω να μην ξαναγινει παλι.....εχω φρικαρει.. :cry::cry::oops::oops::cry:

ΚΑΤΑΡΧΑς Ζαϊράκι μου γλυκο, μπραβο μπραβο για το νεο μωρακι που ερχεται :ymparty: ...ευχομαι μεσα απ την καρδια μου μια τπεροχη εγκυμοσυνη κ ενα γλυκο κοριτσακι αυτην την φορα.....

Κ σε οσες επιθυμειτε γρηγορα μωρακι.......

εμεις πηγαμε χθες για εμβολιακι, ολα καλα αυτον τον μηνα εβαλε μονο 350γρ. ισως λογω του συναχιου που δεν πολυετρωγε τωρα ειναι στα 12.000 μια χαρα ειπε ο παιδιατρος...

Απλως, κοριτσια μου η μεγαλη μου στενοχωρια παραμενει ο ΥΠΝΟΣ.....παλι ξυπνα κλαιγοντας κ πρεπει να τον παρω με τπτ δεν καθεται στο κρεβατι του...ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ;;;;; :-s:-s:-s ννα ειναι απ τα δοντια του;;;; ή μαλλον εγινε συνηθεια...αχ το εχω παρει βαρια κ συνεχεια αυτο σκεφτομαι.. :-?:-?

Φανουλα, με γεια τα σκουλαρικακια σας...βαλε μας φωτο.......

πολλα φιλια σε ολες σας κ ελπιζω συντομα να ξαναμπβ γιατι μου λειπετε.... :-*:-*:-*

kαλο απογευμα τι κανετε; διαβασα οσα γραψατε, αλλα δε θυμαμαι τιποτε....μ'επιασε η πρωτη γριπουλα κ εχω κ πονοκεφαλο ;) κ εναν Παναγιωτη που φωναζει ;)

Σουλα που εισαι βρε κοριτσι μου εσυ; καιρο εχουμε να μαθουμε νεα σας ;) για γραψε μερικα κατορθωματα ;)

Στελλα καλοφωτισμενη η μικρη Αφροδιτη :P αληθεια της το φωναζετε ολοκληρο; εμενα μου ακουγεται πολυ ομορφο φιλακια πολλα δωστης :P

Φανη θα βαλεις φωτο με σκουλαρικια ετσι; ;)

Nτινα περιμενουμε νεοτερα απο το γιατρο σου, να προσεχεις κοπελα μου, κ εγω ειμαι απολυτα συμφωνη σ'αυτα που λες δυστηχως καποια πραγματα δε γινονται με προγραμα ;)

Χρυσα, Καρολινακι, Αργυρω, Κωνσταντινα, Αγγελικουλα, Αννα ,Δωρα....καλο σας απογευμα...... ~o)@};-

Καλησπερα κοριτσαρες μου!!!!

Ακομα δεν αξιωθηκα να εξερευνησω το καινουριο σαιτ!!!Ουτε τικερακια ξερω να βαζω,ουτε καταλαβαινω γιατι τη μια βλεπω τις πρωτες απαντησεις κ την αλλη τις τελευταιες....εχω πολλες αποριες,πρεπει να βρω χρονο να το μαθω!!!Οχι τιποτα αλλο...παει και η φωκια μου :cry::cry: !!!Και η χαζη την εχω διαγραψει απο το λαπ-τοπ!

Τελοσπαντων!!Τι μου κανετε??

Εγω μαζεψα λιγο το παιδικη χαρα-σπιτι :lol: ......,η αγαπουλιτσα μου κοιμαται εδω κ ωρα κ εκατσα λιγο τωρα!

Εριξα μια ματια στα νεα σας....Ζαιρακι μου πολλα πολλα συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη!!!!Δε θυμαμαι αν στο ειπα κ πριν γιατι το αρχικο μου μνμ μου σβηστηκε!Με το καλο το νεο μελος :):):) !!!Εχεις να μας λες πολλα νεα!!!

Εγω κοριτσια το εχω ξαναπει...ακομα δεν ειμαι ετοιμη...σε αντιθεση με τον αντρα μου που συνεχως με ενημερωνει πως η μικρη θελει αδερφακι.....!!!!!!Αυτη τη στιγμη ειμαι παρα πολυ καλα ετσι οπως ειμαστε!!Θελω να νιωσω ετοιμη για ενα 2ο μωρακι,ακομα δεν αισθανομαι!

Δωρουλα μου ελπιζω να ειναι καλυτερα ο μικρος!!Οσο για τον υπνο πιστευω πως ειναι φαση κ θα περασει!!Εσυ εχε του στθερη σουτινα κ προγραμμα κ θα στρωσει!

Χρυσα μου πως ειναι ο Χριστοφορακος??Ειδα πως ταλαιπωρηθηκε πολυ...ελπιζω να ειναι ολα καλυτερα τωρα!

Φανουλα μου εδω ειμαι να κανουμε συμπαρασταση :lol::lol: !!!Μα μονο 2 δοντια τοσο καιρο :shock: ???Απορω κ εγω πολυ!!Τελος του μηνα θα δουμε τη γιατρο για εμβολιο κ θα της πω τον πονο μου :lol: !!Εχει να μας δει απο οταν χρονισαμε!!

Μεγεια κ τα σκουλαρικια!!!Γενναιο κοριτσι!!!Μπραβο!!

Κατερινακι μου τι κανει ο Παναγιωτακος???Εσυ πως εισαι?Κρυωσες??Περαστικουλια!!!!

Η μικρη Αφροδιτη μια χαρα :) !Ολοκληρο το λεμε το ονομα!Δε μου αρεσει κανενα υποκοριστικο!!Αν κ πολλες φορες τη φωναζουμε ακομα "μικρουλα","αγαπουλα" κτλ!Δε το εχουμε συνηθισει ακομα!

Σουλιτσα μου χαθηκες κ εσυ οπως κ εγω!!!Φιλια πολλα!!!

Καλε η συμπεθερουλα μου που ειναι?????Αγγελικουλα????

Ντινακι μουουοου!!!!Που εισαι???Καλε το Ολινακι εχει εξελιχθει σε μεγαλη σκανταλιαρα :lol::lol: !!!!!Αχ ειμαστε σε πολυ ιδια φαση!!!!!!Να μου τη φιλησεις!!!

Καρολινακι μου γλυκο τι κανεις????Το Λυδιακι???

Κοριτσακια μου σας φιλω ολες!!Καλο βραδυ!!

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!!!!!!!!!

Μου λείψατε μωρέ!

Ήμουν όμως στο εξοχικό μας όλο το καλοκαίρι και δεν είχα λαπτοπ μαζί!

Γυρίσαμε αρχές του μήνα,αλλά τρέχω σα τρελή!Όλο κάτι συμβαίνει και δε μπορώ να σας γράψω με ησυχία!

Συγνώμη αν κάνω κάτι λάθος αλλά ακόμη δεν έχω καταφέρει να καταλάβω πώς λειτουργεί το νέο μας φόρουμ!Λίγο μπερδεμένο μου φαίνεται.......... :shock::shock:

Τι κάνουν τα μπεμπέκια σας?

Αν και τώρα πια τα παιδάκια μας έχουν μεγαλώσει!Δεν είναι πια μωράκια!!!!!

Αχ!Εμένα ο Γιώργος μου,συνεχίζει να μας τρελαίνει με τις τσαχπινιές του!!!!!Τρώει πια κανονικά απ όλα τα φαγητά,σε κομματάκια,λέει αρκετές λεξούλες και προχθές έκανε και δύο βηματάκια μόνος του!Ναι,

άργησε πολύ,αλλά δε βιαζόμαστε! ;)

Τώρα είναι στη φάση που με κρατάει απ τα πόδια,σηκώνεται όρθιος και με τραβάει να του πιάσω τα χέρια και να τον περπατήσω σε όλο το σπίτι!!!!!!!!!!!!!!!!

Όλη μέρα αυτό κάνουμε!!!!!!!!!!!!!!!Και φορτώνω τις δουλειές στον κόκορα!

Συμμαζεύω εγώ,έρχεται από πίσω ο Γιώργος,πετάει κουκλιά στο πάτωμα,ανοίγει συρτάρια(όσα δεν έχουν ασφάλεια),τρώει ότι σκουπίδι βρει στο πάτωμα,κρύβει τα σανδάλια και τις παντόφλες μου μέσα στο συρτάρι με τις μπλούζες του μπαμπά του...γενικά μου κάνει τη ζωή μου πιο.....ενδιαφέρουσα!Έτσι μωρέ για να έχω πάντα κάτι να κάνω!!!!!! 8-}8-}

Αυτό το "μη" δε,έχει γίνει καραμέλα στο στόμα μου...Μη αυτό,μη εκείνο,όχι το άλλο!Τι να κάνω όμως???????????? @-)@-)@-)

Δυστυχώς δεν έχω χρόνο να διαβάσω όλες τις παλαιότερες δημοσιεύσεις σας!

Ελπίζω όμως να σας βρίσκω όλες καλά και να τα λέμε πάλι ξανά μαζί!!!!!

Φιλάκια!!!!!!!!! :x

Στελλιτσα, κ γω μια απ τα ιδια μεχρι να μαθω το νεο σαϊτ ειδσ κ επαθα.... X(X( κ ακομη δεν το εχω συνηθισει εντελως.....

Σευχαριστω θελω κ γω να ελπιζω κ γω πως ειναι φαση κ θα περασει.....γιατι με στεναχωρει αυτη η αλλαγη... :(:(:( απο 45 ημερων ειχε σταματησει τα ξυπνηματα!!!!

Νινινα μου, περαστικουλια πολλα πολλα κ μεις την περασαμε οικογενειακως ευχομαι να ειναι ελαφρια... (-|(-|(-| οσο γινεται.....

Σημερα κοριτσαια ο μικρος δεν κοιμηθηκε το μεσημερι κ στις 9 κ μιση ξεραθηκε..... i-)i-)i-)i-) εγινα κομματια ολη μερα αλλα τουλαχιστον εχω τωρα ηησυχια..........μιας κ σιγα σιγα πρεπει ν αρχισω το διαβασμα για τα μαθηματα που χρωσταω... :-B:-B:-s:-s ΦΡΙΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

ΑΥΤΑ για αποψε πολλα φιλια κ ονειρα γλυκα............. :-*:-*

Ισως να μη θελω να χασω την "ελευθερια" μου.. ισως να φοβαμαι.

Το μονο σιγουρο μαλλον ειναι οτι δεν ειμαι ακομη ΕΤΟΙΜΗ.

Φανούλα μου νομίζω ότι σε αυτή τη φράση βρίσκεται όλη η ουσία..... ;););)

όλα τα υπόλοιπα είναι το περιτύλιγμα για μένα, συγνώμη αλλά αυτό είναι η αποψή μου....

διότι αν ένιωθες έτοιμη ή αν δε φοβόσουν ή αν δεν ήθελες ν αχάσεις την ελεύθερία σου, αν είχες πραγματική επιθυμία δηλ στην παρούσα φάση, όλα τα υπόλοιπα θα σου φαίνονται παιχνιδάκι ;););) όπως σου φάνηκαν και στην Αναστασία ;);););););););)

δε θέλω να επιβάλλω σε κανέναν την αποψή μου, αλλά κάποια πράγματα δεν τα δέχεται ο εγκέφαλος μου...δίότι είμαι και πεισματάρικο καρκινάκι.....

θα τα δεις με την Αναστασία,ως γνήσιο καρκινάκι- φαίνεται το παιδί - και θα με θυμάσαι μετά από πολλά χρόνια, ότι όταν θα βάζει κατι στο κεφάλι της θα πρέπει να το πραγαμτοποιήσει... και θα λες σε εκείνο το φόρουμ πριν από πολλά χρόνια κείνο το zairaki μου τα λεγε. 8-}8-}8-}8-}8-}8-}

[smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif]

ο καθένας φτιάχνει τη ζωή του όπως εκείνος. είναι το μόνο σίγουρο.......

ξαναλέω δεν υπάρχει θέμα προσωπικής αντιπαράθεσης, δεν πιστεύω να το παίρνεις έτσι,ούτε καμία άλλη κοπέλα, απλά κουβέντα να γίνεται........ :x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x

φωτ'ο από τ ασκουλαρίκια για΄τι δε μας έβαλες??????????? :((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:(( .

κοριτσάρες τι άλλα?????????? που είστε όόόλες. με χαρά βλέπω ότι μπαίνουσ και παλιές κοπέλες...

κορίτσια την ομαδα μας.........???????????????? :((:((:((:((:((:((:((=((=((=((=((=((=((

Ζαιρακι μου πολλα πολλα συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη!!!!Δε θυμαμαι αν στο ειπα κ πριν γιατι το αρχικο μου μνμ μου σβηστηκε!Με το καλο το νεο μελος :) :) :) !!!Εχεις να μας λες πολλα νεα!!!

Εγω κοριτσια το εχω ξαναπει...ακομα δεν ειμαι ετοιμη...σε αντιθεση με τον αντρα μου που συνεχως με ενημερωνει πως η μικρη θελει αδερφακι.....!!!!!!Αυτη τη στιγμη ειμαι παρα πολυ καλα ετσι οπως ειμαστε!!Θελω να νιωσω ετοιμη για ενα 2ο μωρακι,ακομα δεν αισθανομαι!

είναι η πρώτη φορά που θα εμπιστευτώ το ένστικτο τουπατέρα χιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχχιχι.

σ'αγαπώ φιλάκια που λέω και στο παιδάκι μου..... :-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...