Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΙΟΥ-ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2009 Νο4!

Recommended Posts

Kαλεεεεε..... εγω ειμαι εδωωωωω....!!!

Το πρωι μπηκα και βγηκα αρον-αρον...

Ξεκινησαμε για καφεδακι χαλαραααα και βρεθηκαμε στα jumbo με την Αναστασια μες στην τρελη χαρα να εχει γεμισει ενα καροτσι πραγματα... Μεχρι και ταπερακι αγορασε για να παει σχολειο... =))=))=))=))=)) .. κι εγω η κουκουβαγια καμαρωνα που το παιδι μου εχει αποψη...!!

(αληθεια μονη της τα ψωνισε ολα... οτι θελει κανει... ειναι ο αρχηγος του σπιτιου..)... :D:D

Μετα μεσημεριασε... και λεμε δεν παμε και στο cosmos μια βολτα..?

Ε! Απο τις 11 το πρωι.. επιστρεψαμε σπιτι 8 το απογευμα με ενα καρο σακουλες..!!

Αλλα η μικρη στην επιστροφη εκλαιγε ασταματητα... δεν κοιμηθηκε ουτε μια ωρα ολη μερα το πουλακι μου.. Ευτυχως την εκανα μπανακι-γαλατακι και τωρα κανει νανιιιιι... [smilie=wav.gif]

Δεν βλεπω κοσμο σημερα..

Νυχτοπερπατηματα μυριζω......!!!!!!

Ντινακι.. εμεις τα καλα κοριτσια παντα εδω...!! χαχαχα!!

Τωρα διαβασα για το τασακι.. αχ παναγιτσα μου... ευτυχως τελος καλο, ολα καλα...

Να τα πετας τα παλιοτσιγαρα μολις φευγει ο κοσμος..

Τα παιδια ειναι απροβλεπτα..

Η Ολινα κοιμαται?

ΦΑΝΗ μπραβο στην κορουλα σου!ειδες σε βοηθαει!εμενα ο δικος μου πιανει κ βαζει στο καλαθι παντα ομως κυριολεκτικα μυγοσκοτοστρες.πως του κολησε.κ δεν την αφηνει.την παιρνουμε στο σπιτι κ την επιστρεφω μετα εγω.ευτυχως κ ειναι γνωστη αυτη που εχει το σουπερ.σημερα πηγαμε κ μου ελεγε που εβρισκε γλειφιτζουρια παντου μεχρι κ στο ραφι με λαδια.δουλεια του αλεξανδρου ειναι κ γελουσε συνεχεια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 996
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ξεκινησαμε για καφεδακι χαλαραααα και βρεθηκαμε στα jumbo με την Αναστασια μες στην τρελη χαρα να εχει γεμισει ενα καροτσι πραγματα... Μεχρι και ταπερακι αγορασε για να παει σχολειο... =))=))=))=))=)) .. κι εγω η κουκουβαγια καμαρωνα που το παιδι μου εχει αποψη...!!

(αληθεια μονη της τα ψωνισε ολα... οτι θελει κανει... ειναι ο αρχηγος του σπιτιου..)... :D:D

Ε! Απο τις 11 το πρωι.. επιστρεψαμε σπιτι 8 το απογευμα με ενα καρο σακουλες..!!

Αλλα η μικρη στην επιστροφη εκλαιγε ασταματητα... δεν κοιμηθηκε ουτε μια ωρα ολη μερα το πουλακι μου.. Ευτυχως την εκανα μπανακι-γαλατακι και τωρα κανει νανιιιιι... [smilie=wav.gif]

Δεν βλεπω κοσμο σημερα..

Τωρα διαβασα για το τασακι.. αχ παναγιτσα μου... ευτυχως τελος καλο, ολα καλα...

Η Ολινα κοιμαται?

ΦΑΝΗ μπραβο στην κορουλα σου!ειδες σε βοηθαει!εμενα ο δικος μου πιανει κ βαζει στο καλαθι παντα ομως κυριολεκτικα μυγοσκοτοστρες.πως του κολησε.κ δεν την αφηνει.την παιρνουμε στο σπιτι κ την επιστρεφω μετα εγω.ευτυχως κ ειναι γνωστη αυτη που εχει το σουπερ.σημερα πηγαμε κ μου ελεγε που εβρισκε γλειφιτζουρια παντου μεχρι κ στο ραφι με λαδια.δουλεια του αλεξανδρου ειναι κ γελουσε συνεχεια!

Δεν βλεπω κοσμο σημερα..

Η Ολινα κοιμαται?

Αννουλα .... =))=))=))=))=))=)) κι εμενα γουσταρει τρελα τις μυγοσκοτωστρες... :lol::lol:

Τι ωραιο βρισκουν δεν μπορω να καταλαβω...

Πολυλογας κι ο δικος σου...

Τι παραξενο που μιλανε... Και τι δε δινω να την ακουω να μουρμουριζει μονη της...

Ταιζει τα αρκουδακια της και χτυπαει τα χειλια της και κανει πως τρωνε.. :shock::shock:

Λεει "ναι", "ο" (οχι) και "εντα" (ενταξει).. οταν κατι την ρωταω..

Καταλαβαινει τα παντα ο πορδος.. με εχει τρελανει.. κι αυτο που μ΄αρεσει πιο πολυ ειναι το οτι δε μου πειραζει τιποτα απο σαλονι-τραπεζαρια.. Βαζα-βαζακια-κορνιζες και οτι εχω στρωμενα στα τραπεζια παει και τα χαιδευει.. :lol: τα λεει "καααα-καααα" (καλο) και τα φιλαει.. =))=))

Εχει ερωτα με τα ντουλαπια της κουζινας..

Δεν αφηνει αρθιο τιποτα εκει.Κ οσο πιο πολυ φωναζω...με πιο πολυ μανια τα αδειαζει.. :o

Την εχω στη καμερα 5 μερες πριν κλεισει τον 9ο μηνα να κανει με τη σειρα τα ζωακια..

Το εδειξα στην παιδιατρο και μου λεει δεν ειναι δυνατον.. Πολυλογου σαν κι εμενα... :lol::lol::lol:

Παλι να γραψω για τον "πονο" μου..? Τα δοντακια της με απασχολουν.. Ολα μικρη τα εκανε...

Αλλα ας μη γκρινιαζω αλλο.. Περασαμε τοσο ομορφα σημερα..

Αννα μου.. μπορεις να δωσεις στον μικρο ρυζογαλο ή σιμιγδαλοκρεμα.. η δικια μου τα τσακιζει..!

Επισις ωραια ιδεα για απογευματινο ειναι βρασμενα καροτα με ρυζι ή κρεμα απο κολοκυθα (η μικρη μου δεν τρωει κολοκυθα δυστυχως.. κανει "γκλουκ")..

Ψωμακι με μελι ισως? Δεν ξερω και τι σας αρεσει να σε βοηθησω...

Καλημερα!!!!

Σορυ που δεν σχολιαζω..τα διαβασα ολα..

συμπεθερα μην ακουω χαζα..δεν μπορεις να εισαι πισω απο την Ολινα...ειναι εξυοπνο κοριτσι...δεν θα καταπινε γοπα..

Αννουλα φιλακια, καιρο εχουμε να τα πουμε, Φανουλιτσα σε ποια Τζαμπο πηγατε;;;;

Ειμαι κομματια..φαταστειτε μια χρυσα με βραχνη φωνη και νυσταλεο υφος..και το σκατουλι να τρεχει και να φωναζει τζιααααααα.

Τελιακ καναμε διαρροια, η μαλλον οχι διαρροια καπως αλλιως τι ειπαν,

Καναμε εξετασεις αλλα μαλλον ειμαστε αρνιτικοι σε ροταιο οποτε δεν ειναι ουτε γαστρεντεριτιδα..αλλα ρε κοριτσια δεν αντεχωτοσο σκατο ειλικρινα...

το κακο ειναι οτι απο την ποσοτητα που κανει ποναει ο πισινος του και καθε φορα που κανε κακα κλαιει και φωναζει μαμααααα...

σημερα εχεσε ολο το μπανιο..πρωινιατικα καθαριζα...

Τα φιλια μου σε ολες!!!!

Kαλημερα κι απο μενα...

Ανατριχιασα Χρυσα.. μα την Παναγια... μου ρθε να βαλω τα κλαμματα οταν διαβασα για τον μικρο σου και τα κακα που ποναει ο πισινουλης του...

Σκεψου τι πονο εχει το καημενο..

Αστον να χεσει οπου θελει αρκει να ανακουφιστει.. Θα περασει σε λιγες μερες..Υπομονη κοριτσαρα.

Α!! Στο jumbo στο Ωραιοκαστρο ειμασταν για 2-3 ωρες.. χαχαχα!! Θα χει πλακα να με ειδες και να μη μου εδωσες σημασια.......??? :((:((:((:((:((:((:((:((

Εχω σιδερο και βαριεμαι... αλλα θελω να τα κανω για να μην ειμαι ορθια μεχρι το βραδυ..

Εχει και λιακαδα σημερα.. οτι πρεπει για βολτα.. αλλα που θα μας βγαλει παλι ο δρομος?

Παρατηρω οτι η μικρη δεν αντεχει πολλες διαδρομες με το αυτοκινητο..

Σε ενα μισαωρο αρχιζει να γκρινιαζει.. εκτος κι αν την παρει υπνος...

Ξυπνηστε καλε.....!! Κερναω καφε!! ~o)

Καλημερα Φανουλα!!

Εσυ ανατριχιασες..εγω τι να πω που κολαει πανω μου σαν βεντουζα το καημενο και φωναζει μαμαααααα!!!

εμεισ πηγαινουμε στα Τζαμπο στο Λιμανι, ειναι πιο κοντα στο σπιτι μας, περναμε και απο το σιτυ γκατε για εναν καφε απο τα σταρμπακσ

Αχ Χρυσα.. πολυ λυπαμαι ειλικρινα.. δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο το να τα βλεπεις να υποφερουν και να μη μπορεις να κανεις τιποτα.. ουφ.. Εχω γινει υπερευαισθητη...

Δεν αντεχω να βλεπω μωρο να κλαιει και να ποναει...

Ευχομαι γρηγορη αναρωση.. Να μου τον φιλησεις τον μπουμπουκο.

Εμεις εχουμε πιο ευκολη προσβαση στο Ωραιοκαστρο απο τα κατσαβραχα που ειμαστε.. χαχαχα!!

Παω να σιδερωσω επιτελους γιατι κατι μου λεει πως η μικρη δεν θα αντεξει για πολυ ακομη να καθεται με τον μπαμπα της στο δωματιο.. Φιλια πολλα. Θα τα πουμε αργοτερα.

Δεν ειναι καμια σας εδω..? και ειχα ορεξη για κουβεντουλα τωρα...

Ελπιζω να περασατε τελεια το Σ/Κ.. Εμεις μες στους δρομους τα σουρτουκια.. :lol:

Στις 6 το προγραμμα εχει καφεδακι με την φιλεναδα μου και τα μωρα μας.. :D

τον αντρα θα τον παρατησω για ακομη ενα απογευμα... :lol::lol:

Η Αναστασια σημερα εκανε μια μεγαλη ζημια..

Ειχα φτιαξει καφε και τον ειχα επανω στον παγκο της κουζινας.. σιδερωνα μεσα στο δωματιο και πηγαινα να πιω καμια γουλια καφε οταν γεμιζα νερο το σιδερο..

Η μικρη απο πισω μου ουρα..

Την ωρα που γεμιζω νερο απ τη βρυση.. διπλα μου, μπροστα στα ματια μου..

την ακουω να κανει..."ααα" και να προσπαθει να παρει ανασα... :lol::lol::lol::lol:

Εριξε τον καφε στο κεφαλι της, στην προσπαθεια της να το πιασει :lol: και εμεινε με την κουπα στο χερι και χοροπηδουσε με τις καλτσες πανω στον καφε που ειχε στο πατωμα... :lol::lol::lol: και ξερογλυφωταν.. της αρεσε...Εγω γελουσα με δακρυα ο αντρας μου την μαλωσε και ελεγε οτι αν ο καφες ηταν καυτος το μωρο θα ειχε καψει τα μουτρα του... :cry:

Τελος καλο ολα καλα... Η ζωηρουλα μου δεν ηθελε να το κανει... Εγω φταιω που την προκαλεσα..!!!

Κοριτσαρες θα τα πουμε το βραδυ..!

Φιλια πολλα!

AAAA Φανη η δικια σου αεχισε να συναγωνιζετε τα δικα μας σε αταξιεσ!!!!!!

χιχιχιχ

ειμαι κομματια...

καθαρισα ολο το σπιτι και ηρθε η μαμα μου να στρωσουμε τα χαλια

ο καλος μου αποφασησε να τη δει υδραυλικος και να δει γιατι σταζει η γουρνα της κουζινασ...αποτελεσμα..μια κουζινα χαλια..και ενα ανταλλακτικο που λειπει...κοινως δνε μπορω ουτε πιατα να πλενω ουτε να μαγειρεψω τιποτα

Αυριο θα παρει ανταλλακτικο και θα το φτιαξει...χαιρετησματα.

Ευτυχως προλαβα να μαγειρεψω και να πλεινω τα πιατα

Εχω και ενα σηδερο..ααααα...

κοριτσακια τι κανετε?εμεις καλα!

ΦΑΝΗ τη σιμιγδαλοκρεμα πως τη φτιαχνεις?ο δικος μου μολις καφε τρεχει...τον εμαθε βλεπετε ο παπουλης του κ τωρα κανω θαυαματα για να τον ξεγελασω.σημερα μας ακουσαν ολοι στην καφετερια οταν τον ειδε να πινει κ εγω ειπα αλεξανδρε οχι...ε ρε κατι μανουρες...τι να κανει κ ο ανθρωπος τον ειπιε μονορουφι εριξε μεσα νερο κ του εδωσε το ποτηρι.να δειτε τον μαγκα που ανακατευει κ με το καλαμακι..χαχαχα

ασχετο...μηπως εχετε υποψην κανενα σαιτ με ρουχα για μας αλλα ονλαιν αγορες...εχω τις ακρες μου σε παπουτσια κ τσαντες σε ρουχα δεν βρισκω τπτ.

kουκλες καλο βραδυ γυρισαμε πριν λιγο απο γαμο κ ο μικρος κοιμαται ;) ηδη κοιμοταν στο γυρισμο,ηπιε 120 γραμ γαλα,αλλα στο κεντρο ψιλοτσιμπουσε ψωμακι, ρυζακι, τυρακι, σε μικρα κοματακια πιθανο να ξυπνησει κατα τις 2 αλλα μπορει κ το πρωι. ;) επισης στο κεντρο δεν ξεκολουσε απο την αγκαλια του πατερα του κ καθε προσπαθεια για το καροτσι κατεληγε σε κλαματα :?:

Χρυσα περαστικα σας βρε κοπελα μου....το πουλακι μου ποσο θα υποφερε :cry: εδω εμεις κ αν μας πιασει κατι παρομοιο ποναμε ;) να μου τον φιλησεις κ απο εμας μια μεγαλη αγκαλια :P

Φανη καλε καλα που δεν εκαιγε ο καφες :o σορυ αλλα εδω εχει δικιο ο αντρας σου ;)

Κωνσταντινα μαλον η μικρη τρομαξε απο το θορυβο κ εβαλε τις τσιριδες ;) αφου δεν επαθε κατι τελος καλο ολα καλα..... ;) απο εδω κ περα οχι μονο εσυ ολες μας θα εχουμε τετοια συμβαντα ;) ααα ξεχασα να σας πω εμενα δε θελει το καρε πανω στο τραπεζακι μολις το στρωσω χωρις βαζο ενοειτε παει κ το τραβαει αμεσως το πηρε παιχνιδι :lol:

Αννα εμεις αν δει καφε δε γινεται να μη δοκιμασει :P μα νες, γαλικος, φραπε, σκετος, με ζαχαρη..οτι θες πινει μαυροζουμι να ειναι μονο... :P

κοριτσια σας αφηνω θα την πεσω κ εγω τωρα τα λεμε αυριο εκτος απροοπτου ;) καλο ξημερωμα σε ολες μακια :P

Τζααα!!Εδώ είμαι πάλιιιιι... [smilie=toothy1.gif]

Τι κανετε?

Εμεις καλά,το Ολινάκι κοιμάται απο τις 9μιση κ μέχρι τώρα παίζαμε taboo με φίλους!

Μιλάμε για τρελό γέλιο κοριτσια μου...

Φανούλι μου αυτο με τον καφε το έχω κ εγώ τρομερό άγχος γι αυτό κ ακουμπάω

πάντα τον καφε μου στο καλοριφερ...Να δω αν αρχισουμε να τα καίμε τι θα κάνουμε..! :lol:

Κ με ξεσηκωσες κ για τζάμπο τρελή...Κ είναι κ οι καιροί δύσκολοι... :(

Αννούλι μου θεός ο Αλεχάντρο....

Συμπεθερούλα μου γλυκιά πραγματικά με στενοχώρησες με τον Χριστοφοράκο μου...:(

Κ εγώ απο τότε που έγινα μανούλα δε μπορώ ούτε να σκέφτομαι οτι μωράκι πονάει,κλαίει,

υποφερει.....Αχ ελπίχω ηδη να είναι καλύτερα το γιαβρί μου...

Νινίνα μου ο Παναγιωτάκης δεν έχει αφήσει γάμο για βάφτιση,χαχχαχα... :lol:

Κ η δικιά μου πάντως οπου κ αν πηγαμε είναι σκέτη ταλαιπωρία,δεν καθεται στο καρότσι με

καμιά Παναγιά που λένε...Μόνο σ ενα γλέντι που την είχε καταβρεί με την ορχήστρα κ χόρευε μες

στο καρότσι κ χτυπούσε παλαμάκια γεμάτη ενθουσιασμό....

Η μπουμπουκένια μου σήμερα δε μου κανε κανένα τρελό,ευτυχως...Μόνο που δεν κοιμήθηκε το

μεσημέρι γιατι την έβαλα για ύπνο κ πήγα κ εγώ να κοιμηθώ γιατι μου ήρθε περίοδος

κ όλη τη νύχτα χθες...περπατούσα!!Η άσπλαχνη μάνα που λέτε κοιμηθηκε κ αυτή η έρμη έκανε

κακά κ με φωναξε περίπου 3 τεταρτα αργότερα πάραυτα...Κ βέβαια μετα της έφυγε κ η νύστα

κ όλα....

Πάω για μπανάκι κ νάνι αγαπες...Τα λέμε το πρωί!!!

Καλό βραδυ κ καλό ξεκίνημα της εβδομάδας σε όλες...

Aννουλα...

Σε ενα κατσαρολακι βαζω το γαλα να ζεσταθει και σε ενα μπολακι ανακατευω το αλευρι μαζι με το σιμιγδαλι, την ζαχαρη και λιγη κανελα ή αν εχω λεμονι λιγο ξυσμα.(με λιγο γαλα ακομη)

Τα ριχνω ολα στο ζεστο γαλα και ανακατευω μεχρι να πηξει.

Στο μισο λιτρο βαζω περιπου.. 1 κουτ. σουπας αλευρι - 2 κουτ. σουπας σιμιγδαλι (ψιλο)

2 κουτ. σουπας ζαχαρη (μαυρη αν εχεις) και στην μυτη του κουταλιου κανελα.

Αν δεν πηζει προσθεσε λιγο σιμιγδαλι ακομη.

Μη φοβηθεις αν σου βγει λιγο νερουλη. Οταν κρυωσει σφιγγει. ;)

Οσο για ρουχα που ρωτας ... δεν εχω ιδεα.. δεν εχω κανει ποτε αγορες απο e-shop... :roll:

Χρυσα μου κι εγω σαραβαλιασα την μεση μου την Παρασκευη με τα χαλια...

Μεγαλο μανικι..και οι κουρτινες με νευριαζουν καθε φορα αλλα μετα που ολα ειναι καθαρα

μου φευγει ολη η κουραση...

Η μαμα μου κρατησε την Αναστασια και παλι μονη μου τα εκανα ολα...

Παραπονο το' χω μια φορα ενας ανθρωπος να μου σιδερωνε εστω και μια πετσετα..

Τελος παντων.. Ας μη γκρινιαξω και γι' αυτο.. [-(

Αυριο δουλεια.. ανυπομονω να ξημερωσει με το καλο και να παω επιτελους στα μικρακια...!!!

Ερχονται και καινουργια... θα εχουμε κλαμματα και τσιριδες αλλα ολα θα πανε καλα!

Μονο ενας παραπονιαρης κλαει απο τις 3 Σεπτεμβρη και λεει ολη μερα.."θελω την μανουλα μου".

Ευαισθητα πλασματακια.. ποσο τ' αγαπαω..

Ποσο εχω δεθει μαζι τους.. δεν καθομαι μαζι τους μονο την ωρα που τα ταιζουμε αλλα παιζουμε και τραγουδαμε μαζι και στην αυλη.. Μονο στη ταξη δεν μπαινω... (θα μας κραξουν).. :lol::lol::lol:

Ηθελα κατι να σας ρωτησω...(εντελως ασχετο.... :lol::lol::lol::lol::lol: )

.... - Εχετε αρωματικα χωρου μεσα στο σπιτι..?

Πηγαμε σημερα στο σπιτι του ξαδερφου μου (εχουν ενα παιδακι 13 μηνων) και δεν μπορουσα να αναπνευσω απο τις μυρωδιες.. Εδω βανιλια.. εκει.. βανιλια.. παρακει λεβαντα..

Στην πριζα, ποτ-πουρι, εκεινο το ambipoor που ειναι με μπαταριες.. εσκασα.. νευριασα..

Πηγα στο μπανιο να παρω μια ανασα και ανακαλυπτω πως δεν εχει παραθυρο! Και εκει το "κακο" ακομη πιο εντονο... παντου κρεμασμενα αρωματικα..

Επειδη εχω μονο ενα αρωματικο στην μεσα στο μπανιο και δεν το εχω σε μονιμη βαση στην πριζα μου κακοφανηκε ενα μωρακι να μυριζει τοσες μυρωδιες μαζι. Ειναι υγιεινο? :-o

κορίτσια μου καλιμέρα (συγνωμμ για αναρθογραφο αλλα δε δουλεύει το ίτα :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops: )

λοιπόν όσες ποντάρανε σε μένα, κερδίσανε. :-bd

είμαι έγκυος :ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream:

και ως τώρα ειμαι πολύ χαρούμενι, π΄γα το είδα τν Παρασκευ,

αλλά μου είπε ο γιατρός ότι είναι πολύ μικρό δλ θα έπρεπε να είμαι 8 εβδομα΄δων και εμαι 5...

μου είπε ότι προς το παρόν δεν ανσυχούμε κα ιν απάω τν Τρίτ να με δει, αν είναι το ίδιο θ αέχω πρόβλμα. x_xx_xx_x

και στο μπέμπ μου έτσι ίμουν με διαφορά εβδομάδων, μέχρι και 3 είχα φτάσει κατά τι διάρκεια τς κύίσις.πότε 2,πότε 1 εβδομάδες .....

και αυτό γιατί ο κύκλος μου είναι πολύ μεγάλος δλ 35- 45 μέρες που σμαίνει ότι αργώ να ρίξω ωάριο και ατγεί να γίνει σύλλιψι....(κωλοπολυκυστικές ωοθ΄κες)..

είναι μέσα σε αυτό το διάστμα το δάγκωμα του σκύλου και αντιβίωσι.....

καρδιά εννοείται δεν ακούσαμε εννοείαι....

είμαι πολύ χαρούμεν ι και πολύ προβιματισμένι ταυτόχρονα.

μακάρι τιν Τρίτι να μου πέι όλα καλά... :ympray::ympray::ympray::ympray:

δεν .ίθελα να πω τπτ ακόμα παρά μονο να σας ανακοινώσω μόνο ευχάριστα...

αν όλα πάνε καλά εγώ θα ανοίξω τα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΙΟΥ-ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2011 (τότε είναι ΠΙΤ)και θέλω ακολούθους......φιλάκια

kαλημερα καλη εβδομαδα ~o)@};- zairaki τι ευχαριστα νεα μας ειχες ευχομαι ολοψυχα ολα καλα κοπελα μου κ ενα υγιεστατο νινι :P

εγω δυστηχως εχω περιοδο οποτε παμε γι'αργοτερα αλλα βρε κοριτσια πολυ αιμα :o παλια δεν ημουν ετσι :?:

Κωνσταντινα ναι μια μερα εκατσα κ μετρησα κ πηγαμε σε περιπου 8 βαπτισεις κ 5 γαμους.... :lol: κ ο παναγιωτης μαζι ενοειτε ;)

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαα!!!!!!!!!!!Ντινακι μουουοουυουοου!!!!Τι ευχάριστα νέα

είναι αυτά?????????????\:D/Είσαι κούκλα,μου φτιαξες τη μέρα κ ολόκληρη την εβδομάδααααα!!!!!!Σε φιλώ

γλυκά κ εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα σούπερ!!!!!!!!!!!!!!!!

Φανούλι μου κ εγώ διαφωνώ κάθετα με τη χρηση αρωματικών στο σπίτι...Πριν μείνω έγκυος είχα

κ εγώ ένα πολύ light μόνο στο σαλόνι αλλα έχω να το χρησιμοποιήσω απο τότε...

Άλλωστε με τον ερχομό της Ολίνας μοσχοβολάει όλο το σπίτι όπως αυτή!!!!!!!

Τις καλημέρες μου σε όλα τα κοριτσάκια μουουοουου!!!!!!

καλημέρα και καλη μας εβδομάδα κοριτσάκια μουυυυυυυυυυυ....

Ντινάκι μου τι ευχάριστα ,υπέροχα νέα είναι αυτά? :ymapplause::ymapplause::ymapplause: αχ μπράβο κοριτσάκι μου και εύχομαι όοοοοοοολα να πάνε καλά και να χεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη....

Συμπεθερούλα μου θ α ρθει και εσενα το νινάκι...αρκει να μην αγχωνεσαι...ωστε έτσι ο γαμπρουλης μου εεεεεεεεεεε? μμμμμμμ τριγυρναει με άλλα κοριτσάκια... :lol::lol: ας δει άλλες αλλα ξέρω ότι στην παπένια θ α γυρίσει... :lol::lol: !!!!!!!!χαχαχα

Χρυσα μου αχχχχχχχχχχχχ μετραω μερούλες...θα χαρω πολυ να τα πουμε απο κοντααααααααααααααααα.... :D:D περαστικούλια μωρε στον ταζούλη μας...ελπίζω να ναι καλα τωρα...

Φανούλα μου και εγω συμφωνω μαζί σας ...τα πολλα αρωματα και τα κεριά σίγουρα μόνο καλό δεν κανουν ειδικα οταν υπαρχουν μικρα μωράκια...πραγματικα απορω μ'αυτους... :o:o τα φιλια μου στην κουκλα σου!

Δωρούλα μου τι κανεις κοριτσάκι μου? εχουμε καιρο να τα πουμε...

Κωνσταντινούλα μου καλημέρα και απο δω ...φιλια πολλα πολλα και σε σενα και φυσικά στο Ολινάκι μας...

ενα μεγαλο φιλι στην Αγγελικουλα μας που ευχομαι όταν με το καλό γυρίσει να ναι όλα καλα...

Στελλίτσα μου που χαθηκες εσυ?????????

ευχαριστώ κορίτσια,

έχω αγχωθεί λίγο μέχρι να ακούσω καρδούλα, να μου πει ο γιατρό όλα οκ........ :ympray::ympray::ympray:

προσπαθ'ω να είμαι ίρεμι αλλά δε δουλεύει πάντα....ξέρετε αρνιτικές σκέψεις περνούν από το μυαλό χωρίσ να το θέλω........

εύχομαι σε όσες θέλουν (και σε όσες δεν θέλουν- Φανούύύύύλα :-bd:-bd:ympray::ympray: ) σύντομα σποράκια- με ποιόν θα συζιτάω τα τισς εγκυμοσύνισ μου εδώ?????......

ευχαριστώ κορίτσια,

έχω αγχωθεί λίγο μέχρι να ακούσω καρδούλα, να μου πει ο γιατρό όλα οκ........ :ympray::ympray::ympray:

προσπαθ'ω να είμαι ίρεμι αλλά δε δουλεύει πάντα....ξέρετε αρνιτικές σκέψεις περνούν από το μυαλό χωρίσ να το θέλω........

εύχομαι σε όσες θέλουν (και σε όσες δεν θέλουν- Φανούύύύύλα :-bd:-bd:ympray::ympray: ) σύντομα σποράκια- με ποιόν θα συζιτάω τα τισς εγκυμοσύνισ μου εδώ?????......

με μενα ευχομαι προς το καλοκαιρακι... :lol::lol: κανε και εσυ λιγο υπομονη...αν ολα πανε καλα εσυ θα γεννας και εγω τοτε θα χω το σπορακι...ακομη δεν θελουμε ...θελουμε να τελειωσουμε το σπιτακι μας και να δουμε και τα οικονομικα...ειναι και αυτο ενα θεμα...αλλα που θα παει πάλι παρεακι θα μαστε και θα τα λεμε.... ;);) νομιζω η συμπεθερουλα μου έχει σειρα...ε Κατερινάκι μου?

κοριτσια μακαρι να ειμαι η επομενη ;) δεν ξερω αλλα το θελω κ εγω πολυ οπως η Nτινα, αλλα δεν ξερω τι θα γινει, κ τα χρονια που περνανε δυστηχως λιγοστευουν τις πιθανοτητες για μενα :cry:

καντε ολες μαζι μια προσευχουλα κ που ξερετε μπορει να πιασει.... ;)

Ζαιρακι κερδισα το στοιχιμα..περιμενω κερασμα!!!!

χαχαχαχαχα

Την καλημερα μου!!!!

Ειμαστε αρρωστουλιδες, εκτος απο ολα τα αλλα που εχουμε..σημερα πηγαμε παιδιατρο με πρησμενα ματια, εχε επιπεφικιτιδα ΚΑΙ αμυγδαλιτιδα ξανα!!!

ελεος!!!!!

Συμπεθερα φιλια πολλα στην Ολινα

Καρολ φιλακια και σε σας..θα τα πουμε παο κοντα εμεις. Οπως σου ειπα θα ειμαστε εκει 15-18 Οκτωβριου και στις 16 ειναι ο γαμος..οποτε θα τα πουμε..χιχιχιχι

Οσο για τα αρωματικα εγω τα εξωστρακισα απο το σπιτι μου...

αρωματικα χωρου δεν ειχα ποτε δηλαδη χρισημοποιουσα κυριως αιθερια ελαια, αλλα και αυτα περιοριστικα στη μεντα και ευκαλιπτο ελαχιστες σταγονες οταν βαζω ηλεκτρικη και στον υγραντηρα χωρου οταν εχει βουλωμενη μιτη.

Πιστευω πως εαν ενα σπιτι συντηρειται καλα, ακαθαριζετε επαρκως και αεριζετε συχνα, δεν μυριζει ασχημα.

Δεν θυμαμαι να σχολιασω αλλα συγνωμη...ειμαι και εγω αρρωστη με κολισ εο μικρος..

Τα φιλακια μου σε οοολλλεεεςςς σας!!!!

A!!!! Ποια ηταν που ζητουσε σαιτ για ηλοεκτρονικες αγορεσ;;;;

γραφτε

www.yoox.com

www.dress-for-less.com

www.net-a-porte.com

www.laredoute.gr

www.melinamay.com

www.strawberrynet.com

Απο αυτα εχω ψωνισει και ειναι αξιοπιστα

Χρυσουλίνι μου περαστικουλια μωλε και σε σενα...αχ αυτο εχουν οι σταθμοι περαν των θετικων της κοινωνικοποίησης και όχι μονο ...εχει και τα αρνητικα των ιωσεων... :(:( αλλα ετσι χτίζεται το ανοσοποιητικό τους...θελει πολυ πολυ υπομονή...αχ φαντάζομαι τον ταζούλης μας τον ομορφο πόσο ταλαιπωρείται...και την μανούλα του...δυο μεγαλες αγκαλίτσες και στους δύο...αντε και εγω θα χαρω που θα σε γνωρίσω απο κοντά... ;);)

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...