Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΙΟΥ-ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2009 Νο4!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 996
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλημέρα αγάπες μου! τι μου κανετε?

Αγγελικουλα μου ...ευχομαι καρδια μου να πανε όλα καλααααααααααααααα και ότι μα οτι χρεαστεις εμεις ειμαστε εδωωωωωωωωωωω... τα φιλια μας απο παπενια -λυδια...χαχα και μαμυ...

Ντινουλι καλως ήρθες και πάλι ....αν και τα παμε απο το φβ καλημερουδια και απο δω ...τα φιλια μου στην ταζουλίνα σου....

Φανουλα μου καλως σας βρηκααααααααααααααα και παλι... :lol::lol: και εμενα μου λειψαν πολυ τα κοριτσακια μου.....με το καινουργιο ποστο εισαι μ ια χαρουλα ε? πολυ χαιρομαι που όλα πανε προς το καλυτερο...

Δωρουλα μου ,συμπεθερουλα μου,Στελλιτσα μου ...που χαθηκες εσυ βρε? τελικα ποιο ονοματάκι εδωσες γιατι εχω χασει επεισοδια... :oops::oops:

Ζαιρακι μου τα φιλια μουυυυυυυυυυυυ....

φευγω για μια δουλιτσα ...ξαναερχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :D:D

όσο για το μπεμπεεεεεεεεεεεε ευχομαι γρηγορα σε όσε ς θελουν ενα σπορακι...σύντομα στην κοιλιτσα τους να το βρουν.....!!!!!!!!!! αχ και εγω θελω ενα αλλα προς το καλοκαιρακι.,...να χαρουμε και λιγο το καινουργιο μας σπιτακι...όταν θα παμε.... :lol::lol:;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημεραααααααααααααα κουκλιτσες......................τα νευρα μου........ :x:x:x βρηκε τοθε μαρκαδορους κ ζωγραφιζει οτι βρεθει μπροστα του......... :-w:-w:-w αλλΑ τι ν κανω.....να μη μπεω λιγακι να δω τα νεα σας..... :(|):(|)

Καταρχα;, Κωνσταντινουλαα καλωςορισες κ παλι.......εξελιξεις το Ολινακι μπραβο....κ ο δικος μου δε λεω τωρα ας πουμε εχει γυρισει αναποδα την λεκανη των ρουχων ανεβηκε πανω κ τραμπαλιζεται.... :-o:-o νομιζω ειναι θεμα χρονου να τσακιστει αλλοστε εγινε καθημερινο πλεον!!!!!!!!!!!

Οντως, νευρα ειναι κ αυτα ποσο ν αντεξουν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;οεο...... :-w:-w

Χρυσα, γιατι ο μικρος εκανε τοσο εμετο;που ηταν αδιαθετος δεν του περασε ακομη ή κατι τον πειραξε ευχομαι να ειναι καλυτερα.....

Σ ευχαριστω για οσα μου πες για τον υπνο, κ γ ωπιστευω οτι κατι φοβαται,κ τον περνω αλλιως δεν σταματα το κλαμα απλως ειναι ο φοβος της συνηθειας που με προβληματιζει....Εσενα πως το εκοψε ;που ειπες οτι σου το φτιαχνε για καιρο;κ ποσο κρατησε;

Ξερω οτι καθε παιδι ειναι διαφοερικο κ δεν πρεπι να συγκρινω απλως ρωταω......

Πολλλα φιλακια κ καλημερα να εχετε!!!!!!!!!!!!!!! :o):o):o):o)

ΣΟΡΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΑ Κ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΩ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΡΙΓΥΡΙΖΕΙ ΓΥΡΩ ΜΟΥ Κ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ.....

ΚΑΡΟΛ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ O:-)O:-)O:-)

Δωρούλα κ Καρολ μου καλημερούδια κ απο εδώ...

Συμπεθερούλα μου κ εμένα πριν ένα μήνα περίπου το παθε αυτό...

Τα πολλα κακά εξελίχθηκαν σε διάρροια κ ήταν έτσι 5-6 μέρες το

κοριτσάκι μου,άσε δεν προλάβαινα να αλλάζω ρούχα,σεντόνια κ να

σφουγγαρίζω,χαμός!!!! [smilie=confused2.gif]

kαλημερα ... :D Κωνσταντινα καλως ηρθες @};- τι διαβαζω 14 δοντακια :shock: εμεις μονο 3 κτω κ 3 μισο πανω ...αντε να δουμε ποτε θα τα βγαλει :ymsigh: πολυ γελασα οταν ειπες πως η μικρη σε σκεπαζει κ φευγει :lol: εμ τι νομισες; :lol: κ απ'οτι καταλαβα εξελιχτηκε σε μεγαλη ζουζουνα :lol: κ ο δικος μου οτι βρει κατω το ριχνει μη φανταστεις ;) κ εγω τρεχω πισω κ τα μαζευω ;) απο φαγητο ειμαστε στα ιδια κ χειροτερα να μην πω..γιατι αν δεν του αρεσει πλεον κατι αρπαζει το κουταλι απο τα χερια μου κ η πασαλειυομαστε κ οι δυο, η που γινεται μια κουζινα,αφηστε να μην πω καλυτερα.... :-p:-p

Χρυσα μου περαστικα σας λες να ειναι καμια ιωση; τιποτε γαστρεντεριτιδα; σε ρωταω γιατι πριν 2 χρονια ειχε συμβει κατι παρομοιο εδω κ τα παιδακια σε παιδικο κ σχολειο ηταν ετσι... ;)

Δωρα κοριτσι μου ελπιζω να ειναι φαση αυτη που περνατε @};- ευτηχως ο δικος μου κοιμαται ησυχα τα βρυδυα μονο αν φυγει η πιπιλα κλαιει αλλα τωρα την περνει μονος κ ετσι δεν εχω προβλημα ;)

κοριτσια ερωτηση οσες δωσατε μελι πως το δωσατε; σε φετουλα με ψωμακι; η καπως αλιως;ο δικος μου ακομη δεν τον κοβει να φαει μη αλεσμενο κ φοβαμαι... :-s

Καρολινακι...καλο πρωινο @};-

Αργυρω ολα οκ ελπιζω @};-

σας αφηνω καλο μεσημερι σε ολες @};-@};-

ε λοιπόν είστε φοβερές,

όταν εγώ είμαι μέσα δεν αείναι καμία.

όταν έχω πολύ δουλειά ή πολλές δουλειές αντίστοιχα είστε όλες μέσα και κουσκουσέβετε. :-@

δεν προαλαβίανω να σας απαντήσω σε όοοοολα αυτα που έιπατε.

μόνο καλημερααααααααααααααααααααα

και μην ξεχναμε την ομαδούλα μας..... κα΄ποιες δεν το χουν παρει χαμπάρι,΄΄εχω στείλει σε όλες προσκλήσεις.

Καλησπεραααα...!!!

Σημερα το πλυντηριο εχει την ... τιμητικη του!!!

Χαααααααος απο απλυτα ρουχα αφου ολη την εβδομαδα το κ@λ@βαρεσα...!! :ymparty:

Εχω και ραντεβου με τις φιλεναδες στις 6 για καφε και πρεπει να τελειωνω...!!!

Χθες που βγηκαμε η Αναστασια εκατσε πολυ καλο παιδακι..

Εβγαλε οοολα τα μωρομαντηλα απο την τσαντα και ξεσκονισε οτι τραπεζακι υπηρχε στην καφετερια!!

Εβλεπε και τον μπεμπη της φιλης μου στο καροτσι που κοιμοταν και ελεγε "νανι-νανι" και πηγαινε κι αυτη και εβαζε το κεφαλακι της στο δικο της.. :x

Φιλεναδες θα τα πουμε το βραδακι αναλυτικα!!!!!!!

Καλο απογευμα σε ολες!

Φιλια πολλα!!

Kαλησπερα κοριτσάκια μου..τι καλησπέρα δηλαδή που κοντεύει να αλλάξει

η μέρα..Anyway...

Νινίνα μου ασε,θηρίο το Ολινάκι μου...Γερή να είναι... [smilie=blob1.gif][smilie=blob6.gif] [smilie=angryfire.gif] =:)

Οσο για το μελάκι δε δοκίμασα ούτε κ εγώ ακόμη,παρόλο που γενικότερα δε μου χει

εμφανίσει καμία αλλεργία...Επίσης δε σας είπα οτι πλέον τα φρούτα τα τρώμε κομματάκια,

κρέμα τέλος,δεν έτρωγε ούτε μία κουταλίτσα!Κάνουμε λίιιγη ώρα παραπάνω αλλα νομίζω

οτι θα περάσουμε σχετικά εύκολα στο στάδιο του..μασουλητού κ στο φαγητάκι!!

Καλε Φανούλι τι τρέλα έχουν όλα με τα μωρομάντηλα...???Η τρέλα της μικρής μου είναι,

κ η συσκευασία,κ να βγάζει μωρομάντηλα καθώς κ να τα ρουφάει μέχρι το μεδούλι.......αχ αχ!

Κοριτσάρες καληνυχτούδια,πάω για νάνι,τα λέμε αύριοοοο... (-|(-|

Ααααα τι βλεεεεπω... πολυκοσμια σημερα..... =))=))=))=))=))=))

Που ειστε ολες καλεεεεε.......??

Αργησα κι εγω σημερα να ανοιξω το λαπιτοπι (οπως το λεει η φιλη Κων/να) και ξαφνικα...

δεν βρισκω εδω καμια σας....... :((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

Σ/Κ επιτελους εφτασες!!!

Οσο σκεφτομαι οτι αυριο θα ξυπνησω οτι ωρα θελω... μου ρχεται να χοροπηδηξω σαν παιδακι..

Αλλα εβγαλα τα χαλια και εχω τα αλλα εξω να αεριστουν.. Κατεβασα και κουρτινες και λεω να το αστραψω το σπιτι μεχρι αυριο...

Πρεπει να βγω και αγορα να ψωνισω ρουχα της Αναστασιας αλλα απο βδομαδα...

Οι πρωτες ζηλιες της μικρης ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!!!!!

Δεν αφηνει καν να μιλαω τον μπεμπη της φιλης μου!

Μολις γυριζω το κεφαλι μου στο καροτσι του.. η Αναστασια φωναζει "μαμα-μαμα-μαμα".. και μετα χτυπαει τα μουτρα της και κλαιει...

Ντινακι.... τελεια!!!!!! Φρουτακια-κομματακια!!

Οτι καλυτερο νομιζω.. κι ας κανει πιο πολυ ωρα να φαει.

Εμεις... ως φαφουτες τρωμε αλεσμενα φρουτα εκτος της μπανανας.

Φαγητα εχω να αλεσω εδω και 3 μηνες περιπου.. Ολα με το πιρουνι τα παταω. Καλυτερα.

Τα φρουτα δεν μπορω να τα πατησω... Εκτος απο την μπανανα που ειναι μαλακιά τι αλλο μπορω να κανω νιανια με το πιρουνι? Οι λωτοι θα βγουν σε κανα δυο μηνες... ολα τα αλλα ειναι σκληρα..

Δωστε καμια ιδεα!!!

Kαλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!Πού είστε όλεεες???Επέστρεψα εγω κ εξαφανιστήκατε????????????????????????????????????? :((

Φανουλι μου λωτο,πορτοκαλάκι(που όμως ακόμη δεν έχει καλά),αχλάδι(προτίμησε

τις κοντούλες,όταν ωριμάζουν είναι λουκούμια!!!),σταφυλάκι ίσως??(απλά πρέπει να

καθαρίζεις τη φλούδα κ είναι λίγο παίδεμα...)Πάντως κ η Ολινα μπορεί να έβγαλε δοντάκια

αλλα δεν έχει τραπεζίτες κ μασάει με τα ούλα,μη φανταστείς οτι τα λιώνει κ εντελώς..

Σημερα η μικρή μου μου βγαλε το λάδι,την πίστη,ολα!!!!

Άρχισε να ανεβαίνει κ να χωνεται μες στο τζάκι(αν είναι ποτέ δυνατόν...),μου βγαλε τις φακες

απο το ντουλάπι κ τις σκόρπισε σε όόόλη την κουζινα κ αντι να κλαίω κ να τσιρίζω εγώ,

εκλαιγε κ τσίριζε αυτή!!Προφανώς κατάλαβε τι μαλ@@@@ έκανε κ έσπευσε να προλάβει

την κατσάδα....Μου σκόρπισε όλα τα ασιδέρωτα στο μπαλκόνι,χώνοντας το χέρι απο την

μπαλκονόπορτα την οποία είχα σε ανάκλιση κ όχι τίποτα άλλο,ήταν κ ασπρόρουχα!!!!

Κ ήθελε κ αγκαλιά συνέχεια για να εξηγούμε κ να φιλάμε όόόλες τις φωτο κ τους πίνακες

του σπιτιου......

Περιμένω κ περίοδο κ καταλαβαίνετε σε τι κατάσταση είμαι.... [smilie=angry5.gif][smilie=angry5.gif][smilie=angry5.gif][smilie=angry5.gif]

Κοριτσακια μου !!! :D

ΑΑΑΑΑχχχχχχχ!!! Μου λειψατε πολυ πολυ πολυ !!! :P

Ελπιζω να μην με διαγραψατε απο το θεματακι μας :oops::cry:

Για τις καινουριες κοπελες που δεν ετυχε να με γνωρισουν, ειμαι

η Ελενη κ εχω εναν πανεξυπνο παιδαρο (κουκουβαααααα) τον Κωνσταντινο !

Οι παλιες μου φιλεναδιτσες τι κανουν ? Τα θαυματακια σας τι κανουν ?

Δεν ειναι δυνατον να διαβασω ολες τις απαντησεις (γτ θα χρειαστω

1 χρονο χωρις υπερβολη) 8-}

Το μονο που καταφερα να προσεξω ειναι

τα 14 δοντακια τις Ολινουλας μας :-*:-* Ντινακι μου κι εμεις 14 εχουμε

κι ετοιμαζονται κι αλλα 2 και απο σαλια χειροτερα κι απο μπουλντογκ... :lol:

Μην με παρεξηγεισετε αν αργησω και παλι να γραψω ! :ymblushing:

Να ξερετε οτι δεν σας ξεχναω :-*:YMHUG:;)

ΑΑΑ κοριτσια διαβασα για τα αλεσμενα ... εμεις εχουμε ξεχασει να τρωμε αλεσμενο !!!

Εδω κ αρκετους μηνες τρωει ακομα και κρεας κανονικα ... Ο,τι τρωμε κι εμεις !

Τα φρουτα δε τα ξεσκιζει !!! Ειναι φρουτακιας (ευτυχως) !!! Μεχρι και μισο πεπονι

στην καθησια εχει φαει ! B-) Αλλα μεχρι εκει ...

φαγητο δεν τρωει μεγαλες ποσοτητες ... ουτε γαλα το βραδυ ... το εκοψε, παει :([smilie=sad1.gif]

Eλενίτσα μου κ εγώ είχα μια τεράάάστια αποχή,αλλα δε φταίω εγώ,είχε χαλάσει το λαπιτόπι!!!

Τα πιο γλυκά φιλάκια μου στον παιδαρά μας!

γεια σας κοριτσαρες!τι νεα?λοιπον ας γραψω λιγο κ τα δικα μας νεα..

εχουμε 12 δοντακια!τρεχουμε κ η μαμα δεν προλαβαινει,μου κανει τρελες ΄΄δουλειες΄΄!1 μερα επιασε απ'το συρταρι του τα ζυπουνακια εβγαλε απ'το συρταρι της κουζινας τις κουταλες κ τα εβαλε εκει.κ τις κουταλες στο πληντυριο κ εννοειται το αναψε.στο τσακ προλαβα ακουγοντας εναν τρελο θορυβο να το σταματησω.εχουμε βιβλια με εικονες κ πλεον ξεχωριζουμε κ ορισμενα χρωματα.το κλεινω κ τον ρωταω που ειναι το ταδε το ανοιγει ψαχνει κ μου το δειχνει ολο υπερηφανια!κουκουβα...

ΝΙΝΙΝΑ σε ψωμακι του εδωσα εγω το μελι κ τρελενεται!!!τωρα φτιαχνω κ δικη μου μαρμελαδα κ του βαζω.ειναι να κανει την αρχη με τα μη αλεσμενα.μετα θα συνηθισει!

κατα τα αλλα περασαμε ενα τελειο καλοκαιρι!αντε κ του χρονου ακομα καλυτερο!

τωρα που μιλατε για 2 παιδακι.κοριτσια εγινε κατι κ φρικαρα...μια ξαδελφη μου εμεινε εγκυος.ειναι 3 μηνων κ η κορη της 17 μηνων.ολο την εβλεπα κλαμενη.λεω της εγκυμοσυνης εναι.μια μερα την ρωτησα αν ολα ειναι οκ κ αρχισε να μιλαει με απογνωση.δεν το θελω καταλαθος εγινε.ηκορη μου μου σπαει τα νευρα μου κ δεν αντεχω αλλο.ηταν τα λογια της.σκεφτηκα να την λυπηθω η να της βαλω τις φωνες μηπως κ συνηδητοποιησει τι λεει...της ειπα να κανει υπομονη.οτι ειναι ευλογια κ πως ολα θα πανε καλα αρκει να βλεπει τη θετκη πλευρα των πραγματων...

ΚΑΛΣΣΠΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ;;;;;ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ.... :cry::cry::cry:

ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕς Κ ΠΑΛΙ ΓΛΥΚΑς Ο ΜΙΚΡΟΣ ΣΟΥ,ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΖΩΟΤΙ Η ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΡΙΜΑ...ΚΡΙΜΑ....ΘΑ ΛΕΓΑ..... :-?:-?:-?:-?

ΑΝΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ, Κ ΓΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΤΕΤΟΙΕς ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙς ΠΟΥ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΟΥς Ή ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ....ΟΝΤΩς ΣΟΚΑΡΕΣΑΙ ΑΛΛΑ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩς Ή ΕΥΤΥΧΩς...ΕΛΠΙΖΩ Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ....

ΑΠ ΟΣΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑς ΚΑΛΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΣΚΑΝΤΑΛΙΕς Κ ΖΗΜΙΟΥΛΕς.......Κ Ο ΔΙΚΟς ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Κ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.....ΚΡΟΣΙΑ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ..... [smilie=angry7.gif][smilie=angry7.gif][smilie=angry7.gif][smilie=angry1.gif][smilie=angry1.gif]

ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΥΤΕ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΣΥΡΤΑΡΙΑ Κ ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ... ~x(~x(~x(

εΙΔΙΚΑ ΑΥΟΤ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΛΑ..........ΚΟΒΩ ΦΛΕΒΑ.... [smilie=blob1.gif]

ΑΧ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Μ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ Κ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΙΑ...ΚΛΑΜΑ Κ ΗΡΕΜΙΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟΝ ΠΑΡΩ.......ΑΧ ΑΧ.....

ΠΟΛΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ.Κ ΚΑΛΟ ΣΑς ΒΡΑΔΥ::::::::

Γεια σας κοριτσαρες μου.... :D

Αντε καλε... σιγα το κακο που κανουν τα μικρακια μας..

Λιγο μας εχουν ανακατεψει τα ντουλαπια της κουζινας..

Μας πεταν εξω απ' τα συρταρια οτι υπαρχει..

Πιανουν τα δαχτυλα και κλαινε και μετα παλι τα ιδια...

Τρεχουν σαν τρελά.. πεφτουν-χτυπανε-κλαινε.. και φτου κι απ΄την αρχη..

Κανα παμπερς μας δυσκολευουν να τους βαλουμε.. και τα ρουχα τους... αχ τα πιανει ναυτια

αν δε μπει γρηγορα η μπλουζα...

Οτι κουμπι υπαρχει απο πλυντηριο πιατων-ρουχων , ηλ.κουζινα θελουν να τα σκαλιζουν ΟΛΑ!!!

Μικροπραγματα δλδ =))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

Εμ το αλλο... Ενα καρο παιχνιδια στο δωματιο.. και ο νους τους στα κινητα και τα τηλεκοντρολ!!!

Αν ειναι δυνατον... [smilie=angryfire.gif] [smilie=angryfire.gif] [smilie=angryfire.gif]

Και σαν ερθει το ξημερωμα... τα πιανει η ορεξη για παιχνιδια...!

Ζωηρα παιδια!! Γεματα ζωντανια!!!!

Κι ας μας κουραζουν.. Να ειναι γερα. Τιποτα αλλο.. Θα κανουμε υπομονη και ολα θα αλλαξουν.

Δε θα ειναι μια ζωη μικρα.. Για ποτε θα μας φυγουν χαμπαρι δεν θα παρουμε..

Πολλα ειπα και νομιζω οτι θα κοιμηθω πανω στο λαπτοπ...

Θα μπω αυριο να σχολιασω...!!!!!

Καληνυχτα σε ολες φιλια πολλα!!

kαλημερα καλο σ/κ σε ολες ~o) τι κανετε; Ελενη καλως ηρθες @};- φυσικα δε σε ξεχασαμε κ χαιρομαστε που ειστε ολοι καλα...να ζησετε κ απο εδω κ συντομα μ'ενα αδερφακι για τον μικρο σου :P

Αννα ευχαριστω κ εγω καπως ετσι λεω να του το δωσω ;) απλα εμεις ακομη τρωμε αλεσμενο κ φοβαμαι λιγο,βλεπετε εχουμε μονο 6 δοντια ;) Φανη μονο τα δικα μας μου φαινετε εχουν τα πιο λιγα, ;) κ σε μια αποπειρα που εκανα με ρυζι δεν το τρωγε κ ετσι το αλεσα.... ;)

Φανη ζηλευει η μικρη σου; εμενα παλι αν εχω αλλο μωρο κ τον φωναζω ελα να δεις το νινι κ τετοια,το παιζει αδιαφορος, :whistle: κ αυτο ειναι που σκαει εμενα.... :P χθες κ προχτες πηγαμε σ'ενα πανηγυρι εμποροπανυρι το λεμε εδω εχει ρουχα κ πολλα πραγματα κ γινεται χαμος :side: ο μικρος στο καροτσι καμαρωνε κ οταν σταματουσε ψιλογκρινιαζε,φαγαμε σουβλακια σε υπαιρθιο εκει κ καλα ταβερνακι κ ο μικρος πατατουλες, εκει του δωσαμε μια κ την εβαλε ο χαζουλης μου ολη στο στομα :shock: γι'αυτο λεω ακομη αλεσμενο η μικρα πολυ κοματακια ;) την αλλη μερα πηγαμε σε φιλους με μωρο κ ο δικος μου ειχε το κοριτσακι τους συνεχεια απο κοντα οπου εκεινο κ αυτος, τ'ακους συμπεθερα; :lol: κατ'αλα εδω ψιλοβρεχει κ εχει λιγο κρυο οποτε μεσα σημερα αυριο εχουμε γαμο ;) επισης ξεχασα να σας πω απο το εμβολιο ολα οκ δεν ειχαμε τελικα παρενεργεις :P

καλο πρωινο σε ολες μακια ~o)@};-

Καλημερούδιααααααααααααααα!!!!!!Αχ να μου λέτε τετοια να παρηγοριέμαι

ρε κορίτσια....

Χθες δεν ήταν η μέρα μας,καθόλου όμως!

Μετά απο όόόλα αυτα που έκανε ολη τη μέρα ,λύσσαξε το βράδυ να βγει στο μπαλκόνι...

Της φόρεσα ζακετούλα κ βγήκε!Εγώ έβαζα πλυντήριο πιάτων κ σε κάποια φάση ακούω

γυαλιά να σπάνε κ τσιρίδες :o:o:o:o Σε κλάσματα δευτερολέπτου πετάγομαι έξω κ τι να

δω?Είχε αρπάξει απο το τραπέζι το τασάκι κ μάλλον της έπεσε αμέσως στην προσπάθειά της

να το κατεβάσει,το οποίο είχε κ γόπες(μόλις είχε φυγει μια φίλη μου)..Το τασάκι έγιν ε χίλια

κομμάτια κ το χειρότερο που σκεφτομουν όλη νύχτα κ δε μπορούσα να κοιμηθω ήταν κ τα τσιγάρα

κ πώς δεν έβαλε καμιά γόπα στο στόμα να έχουμε άλλα....Κ ένιωσα κ πάλι οτι δεν είμαι

όσο προσεκτική θα έπρεπε..Έπαθα σοκ κοριτσάκια μου..

κοριτσια καλησπερα!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΜΑ μου ηρεμησε κουκλα μου!κ εγω πολλες φορες εριχνα ευθυνες σε μενα για οτι συνεβαινε στον μικρο αλλα να σου πω κατι?ειμαστε ολη μερα μη κ οχι ς καποια στιγμη που θα χαλαρωσουμε ολο κ κατι ανακαλυπτουν κ σιγουρα θα ειναι επικυνδυνο...αν δεν χτυπησουν δεν θα μαθουν μου λεει η μαμα μου.εννοειται πως πρεπει να προσεχουμε αλλα για μικροχτυπηματα θα εχουμε απο δω κ στο εξης πολλα απ'οτι καταλαβαινω...κ εμενα σημερα ο δικος μου πηγε να καβαλησει 1 παιχνιδι να το κανει γαιδουρι κ παεω να τον πιασω κ πανω στο ντε ντε που φωναζε παρ'τον κατω.ειχαμε παλι αιματοχυσια αλλα ευτυχως δεν εσπασε δοντι.τα χειλακια του εσκισε λιγο.κ αφου ηρεμησε παει κοντα παλι κ μου λεει μαμα νο ντε ντε!χαχαχαχατου ριχνω κ γω μια τσιμπιματια στον κολαρακο κ ηρεμησα κ εγω!

αρχισε που λετε να πιανει καποιες λεξουλες.βεβαια με τον δικο του τροπο τις λεει.οπως :γαγα το γαλα,πουζι το καρπουζι,ντατα τη ντοματα,πατατα,μπανα η μπανανα,μπάμπα η μπαλα.δεν μου ρχεται καμια αλλη.ξεχωριζει μερη του σωματος!

οσο για τα συρταρια εμενα μου ανοιγει κ τις ντουλαπες...παιρνει τα μαξιλαρια κ φτιαχνει΄΄σπιτακι΄΄ κ βαζει μεσα ολα τα αρκουδια.πολλες φορες κρυβεται κ αυτος κ μου κανει ουυυυ!αρχισε κ τις ζωγραφιες στο χαρτι για αρχη ευτυχως!κ ετσι ασχολειται με κατι καινουριο κ μετα ερχεται κ μου δειχνει τι εκανε!!!ναι το ψωνιο απο τωρα εμαθε στις επιβραβευσεις!ειμαι εγω αλλα ειναι κ ο πατερας του...!

σας κουρασα κοριτσαρες!α!δεν ριχνεται καμια ιδεα για απογευμα τι τους δινετε να φανε?νομιζω αυτες τις μερες βαρεθηκε κρεμες κ γιαουρτια..

Kαλεεεεε..... εγω ειμαι εδωωωωω....!!!

Το πρωι μπηκα και βγηκα αρον-αρον...

Ξεκινησαμε για καφεδακι χαλαραααα και βρεθηκαμε στα jumbo με την Αναστασια μες στην τρελη χαρα να εχει γεμισει ενα καροτσι πραγματα... Μεχρι και ταπερακι αγορασε για να παει σχολειο... =))=))=))=))=)) .. κι εγω η κουκουβαγια καμαρωνα που το παιδι μου εχει αποψη...!!

(αληθεια μονη της τα ψωνισε ολα... οτι θελει κανει... ειναι ο αρχηγος του σπιτιου..)... :D:D

Μετα μεσημεριασε... και λεμε δεν παμε και στο cosmos μια βολτα..?

Ε! Απο τις 11 το πρωι.. επιστρεψαμε σπιτι 8 το απογευμα με ενα καρο σακουλες..!!

Αλλα η μικρη στην επιστροφη εκλαιγε ασταματητα... δεν κοιμηθηκε ουτε μια ωρα ολη μερα το πουλακι μου.. Ευτυχως την εκανα μπανακι-γαλατακι και τωρα κανει νανιιιιι... [smilie=wav.gif]

Δεν βλεπω κοσμο σημερα..

Νυχτοπερπατηματα μυριζω......!!!!!!

Ντινακι.. εμεις τα καλα κοριτσια παντα εδω...!! χαχαχα!!

Τωρα διαβασα για το τασακι.. αχ παναγιτσα μου... ευτυχως τελος καλο, ολα καλα...

Να τα πετας τα παλιοτσιγαρα μολις φευγει ο κοσμος..

Τα παιδια ειναι απροβλεπτα..

Η Ολινα κοιμαται?

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...