Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΙΟΥ-ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2009 Νο4!

Recommended Posts

Φτιαξαμε ενα βιντεακι με ολες τις φωτογραφιες του Ιασωνα με το σκυλο και απο τις δυο συναντησεις τους και με μουσικη επενδυση που του παει τρελα. Το εχω βαλει στο προφιλ αλλα ως κουκουβαγια κι εγω δεν κρατιεμαι μεχρι να το ανακαλυψετε ετσι θα δοκιμασω να το βαλω μια κι εδω...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 996
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αγγελικη υπεροχο το βιντεκι...πολυ τρυφερο..ο Ιασωνας ειναι γλυκας!!!

Ειμαστε ΟΚ απο αρρωστιες ΑΛΛΑ..σημερα καποιος του γραντζουνισε το ματι..καλο ε...χιχιχιχι

Επισης εγω του εχω παρει κατι χοντρες κυρομπογιεσ...με ευτες ζωγραφιζει...

δοκιμασε να τις τραγανησει σαν καστωρασ...αλλα ητανπολυ σκληρα για να πεθανουν...και περιοριστηκε στο να μουντζουρωσει 3 φυλλα απο το πμλοκ..και λιγο τον τοιχο του δωματιου του..αμα μεγαλωσει λιγο θελλω να του παρω τον μαυροπινακα απο το ΙΚΕΑ

Εγω σκεφτηκα να του παρω εναν απο αυτους τους πινακες γραψε-σβησε, με το πλαστικο στυλο που γραφεις - ζωγραφιζεις και μετα σβηνουν με κουνημα ή πατωντας καποιο κουμπι.

Το μειονεκτημα τους ειναι οτι δεν εχουν χρωματα. Γραφεις πανω στην οθονη με μαυρο μονο.

Φανταζομαι οτι εννοεις οτι του γραντζουνησε το ματι εξωτερικα, λιγο μπεταντιν και ολα καλα...

Αλλιως (αν μιλας για γρατζουνια μεσα στο ματι), πολυ ψυχραιμη σε βρισκω, εγω θα ειχα φρικαρει!

Βιντεακια απο το YouTube δεν εμφανιζονται οπως παλια στο φορουμ ε?

Εσυ στον Πινακα Ελεγχου Μελους, βλεπεις τα παλιοτερα συνημμενα σου? Εγω οχι ακομα!

Θα δοκιμασω τωρα να βαλω μια συνημμενη φωτογραφια, να δουμε θα τα καταφερω?

Εξωτερικα σηγουρα, εσωτερικα δενξερω αλλα καλου καλου του εβαλα κολλυριο..αν και η η παιδιατρις μου ειπε μονο πλυσιμομε φυσιολογικοορο- το εκανε ηδη η δασκαλ στο παιδικο..

μου ειπε οτι αμα ηταν πλυγη εσωτερικα, θα εβγαζε τσιμπλεσ...για την ωρα ειναι απλα κοκκινο και πρισμενο απο κατω..οποτε δεν ανισυχω..βλεπουμε.

Οχι για την ωρα ουτε εγω βλεπω τιποτα απο τα συνημεννα μου

Εξωτερικα σηγουρα, εσωτερικα δενξερω αλλα καλου καλου του εβαλα κολλυριο..αν και η η παιδιατρις μου ειπε μονο πλυσιμομε φυσιολογικοορο- το εκανε ηδη η δασκαλ στο παιδικο..

μου ειπε οτι αμα ηταν πλυγη εσωτερικα, θα εβγαζε τσιμπλεσ...για την ωρα ειναι απλα κοκκινο και πρισμενο απο κατω..οποτε δεν ανισυχω..βλεπουμε.

Οχι για την ωρα ουτε εγω βλεπω τιποτα απο τα συνημεννα μου

Μπα, αποκλειεται να ειναι εσωτερικο και να μην το ξερεις. Ενα ελαχιστο γδαρσιμο προκαλλει αφορητο πονο, καμια ανοχη στο φως, τρομερο δακρυσμα... απο αυτο και οι τσιμπλες! Θα γινοταν χαμος απο κλαμματα...

Εβαλα τη φωτογραφια!!!

Nα μαι κι εγω... Βραδινος τυπος...οπως παντα....!!![smilie=dark1.gif]

Εχασα το νου μου μ' αυτα τα μπαρμπαδελακια... Καλε τι ωραια!! [smilie=blob1.gif]

Και τοοοοοοοσα πολλα!!!! [smilie=hello2.gif] Ουαουυυυυυυυυ.............!! :clap:

Σταματα επιτελους Φανη.. Φτανει... Ελεος..!! Σαν μωρο κανεις.. [smilie=binkybaby.gif] χαχαχα!!

Αγγελικη... ΤΕΛΕΙΟ το βιντεακι με τον Ιασωνακο...Πολλες απο τις φωτογραφιες δεν τις ειχα ξαναδει... Στο τελος επεσε και στο γρασιδι και ησυχασε...!!

Προσπαθω να καταλαβω τι μπορει να ηθελε απο την κουζινα... Μηπως ηθελε να του ανοιξεις το ντουλαπι..? Του το ρωτησες του παιδιου αυτο....? Εεεεεε.?

Οχι που σε ειχα πιασει ανησυχια ΧΩΡΙΣ λογο...!! Ο μικρος σε λιγο καιρο θα σε πουλαει και θα σε αγοραζει.! Πανεξυπνος ειναι.. [smilie=blob8.gif]

Χρυσα μου, περαστιακα στο ματακι του Χριστοφορου....

Δε μπορεις να τα προλαβεις τα ατιμα... στην κανουν την ζημια στο αψε-σβησε.

Αυριο θα ειναι ολα καλα, θα το δεις. Να μου τον φιλησεις.

Κατερινα μου και η κοριτσαρα μου το πρωι εκκλησιαστικε με την γιαγια της...!!

Μετα μου εβγαλε το λαδι αλλα δεν ηθελα να την μαλωσω γιατι την κοινωνισε.. [smilie=fucyc.gif]

Αυριο θα την τακτοποιησω αναλογως αν δεν ειναι καλο κοριτσι....!! χαχα!

Καρολινακι που εισαι βρε αγαπη μου εσυ..?

Τρομαξαμε να μπουμε στο μαμμυ και να βγαλουμε ακρη.. Ολες τα ιδια.

Μεγαλωνουν τα μικρακια μας μωρε... Κι ας μας ταλαιπωρουν ωρες ωρες.. Σε λιγα χρονια θα τα θυμωμαστε ολα αυτα και θα γελαμε...

Κοριτσια τα δικα μου νεα ειναι τα ιδια!

Δουλεια το πρωι... αχ.. περναω παρα πολυ καλα... Δεν θελω να τελειωσει ποτε αυτη η συμβαση...

Πολλα "φωτα" μου δινουν, λες και με ξερουν χρονια. Στα οπα-οπα να μη κουραστω..

Ζω σε ενα ονειρο...? Ας μη τελειωσει ποτε.. Η αδερφη μου που ειναι εκει 3 χρονια τα ιδια μου λεει..

Ποτε δεν ειχε το παραμικρο παραπονο απο καμια δασκαλα... Ποσο χαιρομαι επιτελους για κατι που κανω και με ευχαριστει τοσο πολυ....

Η Αναστασια ηταν λιγο αναποδη σημερα. Εφαγε μια τουμπα στα πλακακια με το κεφαλι και ευτυχως ειχα την πιπιλα στο στομα και κρατησε κοντρα και την εφαγε μονο στο μετωπο.

Εχω μια κομπρεσα στο ψυγειο, εχει ενα πραγμα σαν ζελε μεσα και με το που χτυπαει της το βαζω.

Πως αντιδρατε εσεις ρε κοριτσια? Μου λεν διαφορες μπουρδες για βιταμ κτλ.. Τι να πιστεψω..

Μιλαμε για πολλες βουτες. Ολη μερα σαν τρελο τρεχει λες και την κυνηγαει κανενας..

Θελω να μπω να κανω μπανιο.. και βαριεμαι...

Αλλα το αποφασισα.. Θα παω...!!!!!!!!!!!!!!

Καλο βραδυ σε ολες....!!!!!

Φιλια πολλααααα!!!!!!!!

κΑΛησπερααααααααααα κοριτσακια.....σας ευχαριστω ολες παρα πολυ για τις ευχες σας....

Να στε ολες καλα κ να καμαρωνετε τα παιδακια σας....

πολυ κουραση σημερα τ α ποδια μου δεν με βασταν αλλο θα παω να ξεεραθω σε λιγακι....

Πολλλα φιλακια σε ολες σας κ ονειρα γλυκααααααααααα

Φανιτσα... Περνας πολυ ωραια στη δουλεια σου και πολυ το χαιρομαι! Οι περισσοτερες εργαζομενες μαμαδες και μη, ολο γκρινια ειναι και με το δικιο τους δηλαδη! Αλλες βαριουνται, αλλες τραβανε ζορια με τα ωραρια, το αντικειμενο, αλλες παλι που εχουν ιδιωτικες δουλειες αγχος με πληρωμες - επιταγες - ικα - εφορια... Ειναι δυσκολη εποχη! Εσυ παντως μια χαρα εισαι! Δεν υπαρχει κανενας τροπος να μονιμοποιηθεις εκει?

Ειδες ο αλητης μου? Ειναι εξυπνος, δεν ειχα αμφιβολια γι αυτο... για τη διαθεση του για λεκτικη επικοινωνια αμφεβαλα αλλα ενταξει, μου περασε τωρα! Ελεγε κι αλλα το βραδυ που τον εφερε η μανα μου σπιτι μετα τη βολτα. Δεν καταλαβαινω σχεδον τιποτα αλλα μου αρεσει που τα επαναλμβανει και κανει διαφορες δοκιμες και επιμενει και τσαντιζεται που δεν τον καταλαβαινουμε! Παπαο - ντουλαπι λες? Που να μου παει το μυαλο? Ηταν πανω σε μια καρεκλα διπλα στο τραπεζι. Αυτα που ηταν πανω στο τραπεζι του εδειχνα...

Για το βιταμ που λες δεν ειναι κακο! Ουσιαστικα βαζουμε κατι κρυο απο τη συντητηση του ψυγειου (οχι απο την καταψυξη... παγακι ας πουμε γιατι σπανε τα αγγεια απο την πολυ χαμηλη θερμοκρασια) για να μειωθει το πρηξιμο και το καρουμπαλο και να ψιλο-μουδιασει να μειωθει και ο πονος. Για μενα μια χαρα ειναι η κυστη με το ζελε που κραταει και τη χαμηλη της θερμοκρασια περισσοτερη ωρα. Το πλεονεκτημα που εχει το βιταμ ειναι το λιπος που βοηθαει και το δερμα να επανελθει.

Να σου πω την αληθεια εγω πλεον δεν κανω τιποτα οταν χτυπαει, πρωτον γιατι δεν καθεται να του βαλεις τιποτα και θελει μονο αγκαλια (παιζω καθε φορα τη ιδια κασσετα... "ενταξει εισαι, δεν εγινε τιποτα σπουδαιο, ποναει τωρα αλλα θα περασει σε λιγο" - και για καποιο λογο πιανει!), δευτερον εχει μηνες να χτυπησει πραγματικα πολυ, να φανταστεις οτι χωρις να κανω τιποτα, μεσα σε 24 ωρες εχει φυγει το πρηξιμο, σε 48 εχει εξαφανιστει και το σημαδακι. Πως το καταφερνει αυτο με τετοια ακροβατικα δεν ξερω, μαλλον Αγιο εχει!

Θα την πεσω κι εγω για κανενα υπνο... αρχισα να νυσταζω :yawn: και αν μου φυγει, θα με βρει παλι το ξημερωμα!!!

Bye!

[smilie=wave.gif][smilie=wave.gif][smilie=wave.gif][smilie=wave.gif][smilie=wave.gif][smilie=wave.gif][smilie=wave.gif][smilie=wave.gif]

Καλημερα κουκλεσ

τι νεα

εμεις καλα

χτες στον παιδικο φαγαμε ολο μα ςτο φαη...

και ολα μα ςτα φρουτα

Φανουλα ειναι σουπερ εκει..

μακαρι να ανανεωσουν εστω τη συμβαση σου

τα καρουμπαλα ειναι στο προγραμμα..υπομονη..μονο αυτο εχω να πω

Κοριτσιαααααααααααααααααααααααα!!!!!!Καλημερα!!!!Χαθηκα με τα τρεχαματα ,χαθηκα κ με την αναβαθμιση του μαμυ...χαμος!!!!

Ακομα δεν εχω εξερευνησει το νεο σαιτ αλλα να σας πω κ την αληθεια μου δεν ειμαι κ πολυ των αλλαγων...μια χαρα ηταν κ πριν!!Θα συνηθισω!!!Οταν εχω χρονο θα το ψαξω!!

Γενικα τρεχω κ δε φτανω!!!Την Κυριακη ειναι η βατφιση!!!!Αφροδιτη θα την πουμε τελικα....αλλα ρε κοριτσια δε θελω τελικα!!!Ολο το χρονο ημουν πιο χαλαρη κ ελεγα αν γινει ετσι δε πειραζει αλλα τωρα στο τελος με εχει πιασει μια στεναχωρια,ενα παραπονο...δε ξερω!!Κ ενω κ με τον αντρα μου δεν ειχαμε τσακωθει ποτε,την τελευταια φορα αρπαχτηκαμε κ γενικα αντι να χαιρομαι ειμαι λιγο χαλια ....

Μα ποσες Αφροδιτες πια σε αυτη την οικογενεια???Οσοι δε ξερουν μας λενε τι ωραιο ονομα κτλ!!!Οσοι ξερουν λενε ,α κ αλλη Αφροδιτη ε?Κ εγω φουντωνω!!!Κ αμα κανουμε αγορακι θα παρει και αυτο το ονομα του πεθερου μου που ηδη υπαρχει καυτο...!!Θα φωναζουμε ενα ονομα κ θα γυρνανε ολα μαζι!!!

Δε θελω :cry::cry::cry::cry::cry: !!!!Το ειπα κ στη μαμα οτι θα τη βγαλουμε ετσι κ ειδα οτι λιγο σα να λυπηθηκε αλλα δεν ειπε τιποτα,εγω ομως εσκασα!!!

Χρειαζομαι λιγο χρονο....

Εχετε καμια ιδεα για κανενα ωραιο χαιδευτικο να της ξεχωριζουμε λιγο τουλαχιστον?????????

Οχι τιποτα αλλο,ειμαστε κκ σχεδον καθε μερα μαζι!!!

Πειτε μου καμια ωραια ιδεα!!!!!!!!!!Σκεφτομουν το Φαιη αλλα ξερω οτι δε πολυκολλαει,ειναι απο το Φωτεινη ε???

Ουφ σας ζαλισα!Καπου ηθελα να το πω,δεν εχω πει πουθενα ποσο εχω στεναχωρηθει!

Σας αφηνω!Οταν μπορεσω θα ξαναμπω,να δω κ τα νεα σας!!

Φιλια πολλα κ την αγαπη μου σε ολες κ τα ζουζουνια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερα κουκλες..

Στελλιτσα μου γιατι μωλε δεν την βαφτίζετε διαφορετικά...?? αφου εχει ξαναβγει το όνομα...στεναχωριεται και η μανουλα σου...κατσε και μιλα στον αντρουλη σου...αν δεν τοχετε βαλει το όνομα στο προσκλητηριο δ.εγινε και τιποτα... ;) εξηγησε του πως νοιωθεις....αλλα καντο τωρα πριν το μετανοιωνεις...μετα...

Χρυσα μου ελπίζω να μην ειναι σοβαρο και να περασει γρηγορα το ματακι του ταζουλη... φιλησε μου τον...και φυσικα και την μανουλα του... ;)

Φανουλα μου μπραβο κοριτσακι μου ποσο χαιρομαι που ειναι ολα τοσο ωραια στην δουλιτσα.. :):) .αχ μακαρι να γινοσουν μονιμη εκει...

Αγγελικουλα μου ο ζουζουνος σου ειναι και γ@@@@@@@@ τους κιθαρίστες!!!!!!!!!! η παπενια θα λεει λαλα... :lol::lol::lol: και ο δικος σου θα αναλαβει την κιθαρα..χαχα τι λες????

η παπενια μου βγαζει πάλι δυο δοντακια ταυτοχρονα πάλι... :(:( και χθες ειχε μια γκρινια και ενα κλαμμα ...γαι δυο ωρες...μονο με ντεπον μεσα στο γαγα ηρεμησε και ευτυχως γιατι υπεφερε...

αααααααααααα της πηρα κοριτσια μια τσαντα ροζ με ενα γαβ γαβ απο εξω...τρελαθηκε ...περπαταγε και την κραταγε σαν μεγαλη κυρια.... :lol::lol::lol:

οι υπόλοιπες που ειστε?????? εεεεεεεεεε??????/ τα φιλια μου σε όλα τα μωρουλίνια και στις μανουλες...

Στελλα, συμπεθερουλα μου, μη μου στενοχωριεσαι και μη μαλωνεις με τον αντρα σου!!! Απ' οτι καταλαβα ειναι πια αποφασισμενο το Αφροδιτη και μαλιστα χωρις αλλο ονομα (της μαμας σου π.χ.) διπλα.

Το μονο που μπορει να γινει σε αυτη την πειριπτωση ειναι οπως λες κι εσυ να βρεις ενα ωραιο υποκοριστικο.

Εμενα μου αρεσει πολυ το Αφροδιτη ολοκληρο αλλα ειναι καπως, συμφωνω μαζι σου, να υπαρχουν 4-5 ξαδερφουλες της με το ιδιο ονομα.

Τα μοναδικα υποκοριστικα του Αφροδιτη που βρηκα ειναι τα Αφρω - Αφρουλα και Φρεγια. Σιγουρα προτιμω το τελευταιο! Δοκιμασα και να το μεταφρασω σε διαφορες γλωσσες αλλα δυστυχως ακομα και στα σουαχιλι ειναι Venus.

Κατα τα αλλα ηρεμησε, κοιταξε να περασεις καλα στη βαφτιση που ειναι μονο για μια φορα και δεν θα επαναληφθει για να εχεις την ευκαιρια να το χαρεις τοτε.

Α! Και οταν ψαξεις λιγο το νεο φορουμ, θα βρεις και ενα αιτημα φιλιας απο μενα και ενα π.μ. που σου ειχα στειλει οταν ειχες εξαφανιστει.

Πολλα φιλια στην ομορφη νυφουλα μου!

Στελλιτσα μου για να σου τα βγαζει στο τελος θα πρεπει να κανεις εσυ ρυθμησεις απο τον πινακα Ελεγχου μελους και να επιλεξεις με ποια σειρα θες να στα διχνει απο εκει.

Αν δεν τα καταφερεις πες μου να σου τα πω βημα βημα.

Οσο για το Αφροδιτη..ναι..ειναι δυσκολο οτνα υπαρχουν τοσες πολλες.

Και εγω δεν ξερω πολλα υποκοριστικα

Αγγελικουλα μου ο ζουζουνος σου ειναι και γ@@@@@@@@ τους κιθαρίστες!!!!!!!!!! η παπενια θα λεει λαλα... :lol::lol::lol: και ο δικος σου θα αναλαβει την κιθαρα..χαχα τι λες????

Δεν το συζηταμε εκλεισε! Ενα ντραμερ και καποιον-α για τα πληκτρα ψαχνουμε και το φτιαξαμε το γκρουπακι!!! :)):)):)):)):)):)):)):)):)):))%-(%-(%-(%-(%-(%-(%-(%-(%-(%-(%-(

Μηπως κανενα απο τα απιστευτα μωρακια της παρεας παιζει ντραμς ή πληκτρα? [smilie=headbang.gif] [smilie=headbang.gif] [smilie=headbang.gif]

Εμεις εμεις...

εχουμε τα ντραμσ με τον γουινι...αλλα προτιμαμε να παιζουμε ντραμς με τα ταπερ και τις κατσαρολες...και ελλειψη αυων στο τραπεζακι του σαλονιου..κοπανοντας το τηλεκοντρολ..σας κανουμε;;;;;;;;

Kοριτσαρες μου ηρθα κι εγω!! Νωρις νωρις σημερα..!!!

Μολις τελειωσαμε με το φαγητο (μπιφτεκακια με πατατες στο φουρνο) και σε λιγο θα κατεβω να βαλω πλυντηριο και να μαζεψω τα προηγουμενα για σιδερο.. [smilie=blob8.gif]

Ευτυχως εχει δροσουλα, η μικρη κοιμαται και ολα ειναι υπο ελεγχο...!!! :lol:

Στελλιτσα μου γλυκια με το καλο να γινει η βαφτιση της μικρης σας..

Εμενα μου αρεσει παααρα πολυ το ονομα Αφροδιτη..Εχει εναν διαφορετικο αερα, δεν το ακους συχνα (περα απο το συγγενολοι σας... :lol: ) Αλλα και παλι δε θα με χαλουσε...!

Η γιαγια μου εκανε 4 παιδια και ολα της εχουν δωσει το ονομα της!

4 πρωτες ξαδερφες με το ιδιο ονομα...!! Μου αρεσει παρα πολυ οταν βρισκομαστε και με ενα ονομα γυριζουν 4 κεφαλια (συν αυτο της γιαγιας...)!!! Σκεψου καμαρι η γιαγια!!!

Αν παλι θες να το.."κοψεις" (που η γνωμη μου ειναι να μην το κανεις) ;) πως θα μπορουσες να την φωναζεις.. Αφροδιτσα? Δεν μου αρεσει! Αφρουλα..? Μου θυμιζει την Αφρουλα και την Πετρουλα στο δελτιο ειδησεων.. χαχαχα!! Αφρω...? καθολου καλο δεν μου ακουγεται...

Σε βοηθησα πολυ ε...? [smilie=violent1.gif]

Χρυσα μου τελεια!!!! Του βαζεις ταπερακι απο το σπιτι ε..?

Μπραβο το καλο παιδι..! Σιγα σιγα θα βρει τους ρυθμους του και δεν θα θελει να φυγει..

Δυσκολα ειναι στην αρχη ρε κοριτσια.. απο την αγκαλιτσα της μαμας να πας σε αλλη.. ουφ.

Καρολινακι μου μη κανεις τετοια φατσουλα μωρε...:( ξερεις πως περιμενω να βγαλει δοντια η δικια μου? Τα δυο κατω εχει μονο το καημενο κι αυτα δεν εχουν βγει καλα καλα.. Θα τρελαθω..

Ολα τα παιδακια τα ιδια περνανε με τα δοντια.. Αν την βλεπεις ετσι κακοκεφη και κλαψιαρα λιγο ντεπον μονο καλο θα της κανει.

Αααααα!!! Αγορασατε και τσαντα.....? Καλοφορετη...!!!! Αντε να την γεμισετε καλλυντικα και αρωματα να χαζεψουν τα αγορακια.....!!!!!!!!!!!!!!!! [smilie=hello2.gif]

Αγγελικουλι μου θελουμε κι εμεις να μπουμε στο γκουπακι σας....!!!!!!!

Αλλα τι θα κανουμε....? Να παιζαμε πληκτρα? χαχχαχαχα!!!

Οσο για την δουλεια που λες... Περασα κι εγω τις γκρινιες μου για 6 ολοκληρα χρονια (δεν ηταν και τοσο ασχημα τωρα που το ξανασκεφτομαι) αλλα το μυαλο μου εμενα ηταν στο ποτε θα περασει η ωρα να φυγω να γκομενιασω... Και επειδη ολα αυτα εχουν τελειωσει εδω και καιρο.. ειμαι επιτελουςΚΑΛΑ!!! Και πολυ ευχαριστημενη και χαρουμενη για οτι κανω.

Δουλευω απο τις 7:30 μεχρι τις 1:00 και νομιζω πως περναει μονο μια ωρα..

Ειχα φαει τοση κουραση 7 μηνες, ηθελα να τα παρατησω ολα και να τους φτυσω στα μουτρα αλλα επειδη ειμαι σκυλος μαυρος και ηξερα πως αν εφευγα θα εχανα αυτο που κανω τωρα, δεν υπαρχει λογος να μουρμουραω ολη μερα..!

Οι μονιμοποιησεις εχουν "παγωσει' εδω και καιρο.. Αν γινει τωρα τιποτα με τους νεους δημαρχους και ειμαι τυχερη... δεν ξερω... Θα δουμε στην πορεια..

Με επιασε πολυλογια μεσημεριατικα...!!

Πααααααααω γρηγορα να τελειωσω γιατι θα παμε για καφεδακι το απογευμα με την μικρη!!!

Φιλια πολλααααααααααααααα

χρυσα μηπως ξερεις πως θα βλεπω τις απαντησεις σας απ την πιο παλια στην πιο προσφατη;

τωρα μου εμφανιζει πρωτ Α ΤΗΝ τελευταια κ δεν ειναι βολικο.... :roll::roll::roll:

χρυσα μηπως ξερεις πως θα βλεπω τις απαντησεις σας απ την πιο παλια στην πιο προσφατη;

τωρα μου εμφανιζει πρωτ Α ΤΗΝ τελευταια κ δεν ειναι βολικο.... :roll::roll::roll:

:-w:-w σορυ για το διπολ μυνημα.... :(:(

Στελλιτσα με το καλο η βαπτιση σας... [smilie=wav.gif]Μην αλλαξεις το ονομα ενννοω οχι υποκοριστικο ειναι πολυ ωραιο.....

Φανουλα τι ωραια που περνας στη δουλεια σου, πολυ χαιρομαι εγω εχω βαρεθει σπιτι αρχιζω κ το διαβασμα παλι.... [smilie=banghead.gif] [smilie=angry5.gif][smilie=angry4.gif] ΦΡΙΚΗ....

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΠΑΩ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΩ ΠΡΙΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ..............ΦΙΛΙΑ

http://www.mammyland.com/forum/56/15514

εδω εχει αναλυτικα παραδειγματα και εικονες με οδιγιες για την αλλαγη ωρας και για να βλεπετε τα μινηματα οπως παλια

Αμα εχετε προβλημα ξαναπειτε μου να τα δω

Χρυσα, η θεση του ντραμερ εκλεισε και κατοχυρωθηκε στο Χριστοφορο!!!

Φανη, τι λετε για φωνητικα?

Ακομα ψαχνουμε για πληκτρα ή και αλλα μουσικα οργανα... :-w

Αυτα για το γρουπακι και ετοιμαστειτε για... :ymapplause::ymapplause::ymapplause: ή %-(%-(%-( Πιθανοτερο βλεπω το δευτερο... αλλα εγω δεν εχω αναγκη ειμαι εκπαιδευμενη απο τον αδερφο μου που συγκατοικουσαμε οταν ηταν φοιτητης και φυσικα παντα εφοδιασμενη με ωτοασπιδες! :lol:

Τι αλλο? Φανη, ουτε κι εμενα μου αρεσει το Αφρω ή Αφρουλα, το Φρεγια μαλλον συμπαθητικο... Αλλα σαφως το καλυτερο ειναι το Αφροδιτη!

Ελπιζω καποιο θαυμα να γινει μετα τις δημοτικες εκλογες και να αλλαξουν τα πραγματα με τις μονιμοποιησεις στους Δημους, τουλαχιστον να σου ανανεωσουν τη συμβαση μερικες φορες στην ιδια θεση και μετα ισως μπορεσεις να κανεις κι εσυ κατι σαν αυτο που εκαναν και καποιοι αλλοι που καλυπταν παγιες και διαρκεις αναγκες!

Ακουσα κι εγω κατι που μου αρεσε στη Δ.Ε.Θ. για καλυψη θεσεων που αφορουν κοινωνικη εργασια απο ανεργους. Ειναι κατι που θα με ενδιεφερε πολυ! Φοβμαι ομως πως ηταν λογια του αερα...

Δωρα, ξαναπιανεις το διαβασμα ε? Μια απο τα ιδια κι εγω και αν δε γινει κατι με το βρεφονηπιακο του Ιασωνα, βλεπω να πεφτει τρελο ξενυχτι αφου δεν εχω γραψει ουτε μια λεξη για την πτυχιακη μου. Μια μικρη ερευνα για υλικο εκανα το Καλοκαιρι και εκει εμεινα... Αντε, καλο μας κουραγιο!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• @Kiddoμου τα είπες πολύ καλά για το περίνεο !! Διαβάζεις το μυαλο μου σημερα !!! 😂😂😂😂
    • Μη περιμένεις οι παιδίατροι να σε συμβουλεύσουν στο θηλασμό... Και μη διαβάζεις δεξιά αριστερά.. Συμβουλεύσου μια πιστοποιημένη σύμβουλο θηλασμού και θα απομυθοποιήσεις πολλά, πέρα από τη στήριξη στο σωστό θηλασμό που θα έχεις για να αποφύγεις τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες γυναίκες.. εφόσον επιθυμείς πραγματικά να θηλάσεις φυσικά.. δεν είναι κάτι εύκολο ούτε το καταφέρνουν όλες οι γυναίκες! Και εννοείται ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως ντροπή να πεις ότι δεν θέλω να θηλάσω, δε μου βγαίνει κτλ..! Ο θηλασμός είναι όμορφος όταν η γυναίκα νοιώθει καλά θηλάζοντας.. δε πρέπει να πιέζεται (ψυχικά ή σωματικά) για να το καταφέρει!
    • Έχετε πει πολλά κορίτσια κ τα ξεχνάω 🤣 @_piripiri_τι τέλεια πατουσακια και χεράκια!!!!!! ❤❤❤❤ με το καλό να πάτε σπίτι σας !!!  Ούτε εγώ έχω κάνει βαλίτσα ακόμα! Πρέπει να ετοιμαστώ..  Τώρα για θηλαστρο ... καλό είναι για τις πρώτες 40 μέρες τουλάχιστον να μην μπερδευτεί με το μπουκάλι. Αν υπάρξει λόγος που πρέπει να αντλήσει,  ας γίνει με ένα νοσοκομειακο θηλαστρο. Εγώ πάντως την έχω αφήσει για αργότερα αυτή την αγορά!! 
    • Τραγικός... Και εντωμεταξυ μου έχουν τύχει γυναικολόγοι γυναίκες που είναι τέρμα σκληρές!! Είναι και ο λόγος που προτιμώ άντρα γυναικολόγο δηλαδή..🤣🤣 είναι πιο προσεκτικοί στις κινήσεις τους.. τουλάχιστον οι γυναίκες που μου έτυχαν ήταν σχεδόν ακαρδες στη δυσφορία μου..!
    • Δεν βρήκε το αρχικό post σου.. Εγώ έχω ψάξει ήδη παιδιάτρους.. έχω δυστυχώς καεί πολλές φορές από γιατρούς και αναγκαστικά φυσάς και το γιαούρτι.. δεν μπορώ να το αφήσω στη τύχη το παιδίατρο του παιδιού μου.. θα κάνω ραντεβού με αυτούς που έχω βρει τον επόμενο μήνα και ανάλογα θα συνεχίσω να κάνω περαιτέρω ραντεβού γνωριμίας αν χρειαστεί..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...