Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μανούλες & Μωράκια Μαϊου 2010! (ΠΑΝΜΑΪΑΚΟΣ Νο 7!!)

Recommended Posts

Ευχαριστώ thimidia! Ο δικός μου είναι ταύρος εν υαλοπωλείω γιατί στο ζώδιο ειναι κριαράκι (το κέρατο δεν το γλυτώνει δηλαδή).

Πολύ θα ήθελα να ξανάρθω! Μου λείπει το νησί και οι χαλαροί ρυθμοί του σε σχέση με την Αθήνα (εμενα στο 13ο χλμ Ρόδου -Λίνδου)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 845
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΑΧ ΠΗΓΑΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΤΣΑ ΚΑΝΑΜΕΤΟ ΜΠΑΝΑΚΙ ΜΑΣ. ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ Κ ΤΩΡΑ ΠΙΣΩΩΩ!!!!!

ΣΤΕΛΛΑ Κ ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑ Κ ΤΟΝ ΒΑΤΡΑΧΟ Κ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΟΥΝ ΑΝ ΥΠΑΡΧΡΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ! ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΠΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ Κ ΓΙΑ ΠΕΣ Κ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΓΙΑΤΙ Κ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ ΣΑΛΟΝΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ!

Καλημερα κοριτσια!!! Τι καλημερα? Κακη, ψυχρη και αναποδη!!! Η Σαντυ θα με τρελανει στην αυπνια!!! Τωρα καταφερα να την κοιμησω και θα την πεσω και εγω για οσο θελησει η πριγκιπεσσα φυσικα.

vivianka αχ να ησουν και εσυ εδω να καναμε μεγαλο club. Μας φαγανε τα κοριτσια απο το Βαρδαρη γιαυτο!

zoumpalou κλειστα καπαρωσε τα η τιμη ειναι τρομερη ουτε του παπα ξην του το πεις. Χθες συζυταγαμε με μια φιλη μου (μαλλον θα ειναι και η νονα της Σαντυς) για τα δωρα που κανει το ζευγαρι στους νονους και προτοτυπες ιδεες διακοσμησης. Λοιπον που λες μια μανα πηρε φαναρακια μεσαιου μεγεθους απο τα jumbo σε ασπρο χρωμα εβαλε μεσα τουλι τιρκουαζ και εβαλε μεσα τα δωρα με κορδελακια γαλαζιο-ασπρο. Επισης θα φτιαξει μονη της τα προσκλητηρια αγορασε τριποδακια με καμβαδες και θα τα γραψει η ιδια και στους πιο κοντινους συγγενεις θα βαλει στο καμβα τη φωτο του μωρου. Μολις μαθω και πως θα κανει τις μπομπονιερες θα σας ενημερωσω.

marinah πυρετωδης ψαξιμο για την βαπτιση καλα κανεις και βρισκεις φθηνα. Να μας ενημερωνεις πως πανε οι διαδικασιες!

Την πεφτω για νανι. Ελπιζω να μην ερθει η μανα μου για να κοιμηθω λιγουλακι. Φιλακια

aleka μην στεναχωριεσε κ τωρα πουαγορασεσ ξενοδοχειο ολεσ θα ερθουμε!!!

πολυ καλεσ οι ιδεεσ τησ φιλησ σου. αυτο δε με τον καμβα τελειοοοο. μαθε λεπτομερειεσ κ πεσ μασ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ.. ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ? ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ Κ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙ ΘΕΛΕΙ. ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΠΗΡΕ ΚΡΥΣΤΑΛΙΝΑ ΜΕ 750 ΕΥΡΩ ΜΕΣΑ ΜΕ ΕΒΑΛΕ Κ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ!

ΒΕΒΕΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΒΑΦΤΙΣΕΙ ΤΟ ΨΥΧΟΥΛΟ,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ! ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ!!!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΨΩ ΑΝ Κ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ!ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΑ 60!!!!!

Καλημερα κοριτσοπουλα!!!!!

Καλε τι διαβαζουν τα ματακια μου πρωινιατικο,καλε τι να τα κανει η 60 κουμπαρα σου τα κρυσταλλινα με 750ευρω,μαλλον την προικα των εγγονων της ετοιμαζει :huh: ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ,ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ οπως λεει και ο Λεβεντης.....

Λοιπον Ελενα το μαγαζακι βρισκεται μεσα στο Καπανι(ειναι η αγορα της Θεσσαλονικης)μεσα στο μαγαζι δεν εχει πολυ πηκιλια αλλα εχει καταλογους και μπορεις να κανεις παραγγελεια και εχει πολυ ωραια πραγματα και παμφθηνα οπως εγραψα και πιο πανω :woohoo:

Σε αλλα μαγαζια που πηγα και ρωτησα το σετ των βαπτιστικων κυμενοταν απο 600ευρω και πανω...αμαρτια βρε κοριτσια τοσα λευτα για 1 μερα στην εποχη που ζουμε και σκεφτητε ποσα πραγματα χρειαζεται η βαπτιση :ohmy:

Εμενα δεν θα μου βαπτιση η κουμπαρα μου το παιδι γιατι εμεινε ανεργει και ετσι θα μου το βαπτιση το 1 απο τα 2 μου αδερφια και οπως λεει και αυτος αντι να ακριβοπληρωσουμε τα βαπτιστικα με αυτα τα λεφτα θα ψωνισει ρουχα και παιχνιδια το παιδι.

Καλημέρα κοριτσάκια.......Alekagala μου κι εμεις δυσκολευομαστε να κοιμηθούμε τη μέρα!!!!!!Ευτυχώς το βράδυ κοιμόμαστε......Ψες ξυπνησε στις 3 και στις 6 και μετα στις 8:30......Για πρώτη φορά με ξύπνησε μόνο 2 φορές!!!!!!!!Πτου πτου

Ο γιατρος μας είπε το βράδυ να κάνει 6 ώρες χωρίς γάλα για να μάθει να μην ξυπνάει αλλά μου φαίνεται αδύνατο!!!!!!!Εμείς μέχρι 4 πάμε.....Και λέει να του παίζω 2 ωρες και να του δίνω τσάι........Αχαχαχαχαχα

zoumpalou μου απίστευτη τιμή.....τόσα είναι μόνο τα ρουχαλάκια εδώ!!!!!!Το πακέτο 500-600 ευρώ!!!!!Μια φιλη μου θα δώσει γλυκό του κουταλιού σαν κεραστικό 1,2 ευρώ και θα το σκεφτώ κι αυτό αν και είναι λίγο ακριβό!!!!!!!

Εγώ θα τα παραγγείλω μάλλον από το elxisdoro και θα μου τα στείλουν με μεταφορική.....Αφού είναι τρελλοί εδώ......Μια κορδέλα 3 ευρώ μου είπανε 45ευρώ!!!!!!Χρυσή είναι??????

Φιλάκια πολλά

Κοριτσάκι μου συγγνώμη που δεν απάντησα.Θα μπώ την Δευτέρα που θα έχω την μανούλα μου εδώ και θα κρατάει τον μπεμπάκο να σας γράψω.Καλό Σαββατοκύριακο...

ΑΣΕ ΣΤΕΛΛΑ Κ ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΠΛΑΚΑ ΕΠΑΘΑ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Κ ΜΕ ΕΦΕΡΕ ΠΡΟ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΗΡΕ ΚΙΟΛΑΣ Κ ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ! ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ.

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΡΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΜΕ ΚΑΜΙΑ 250ΕΥΡΩ(ΑΦΟΥ ΑΥΤΗ ΤΟ ΠΗΡΕ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ) ΤΙ ΛΕΤΕ ΠΕΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ!!!

ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ ΘΑ ΜΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΟΥΝΟΥΣ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΒΑΖΑΚΙ ΄Μ ΑΡΕΣΕ ΜΕ ΤΟ ΓΥΚΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΥΧΡΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΞΥΛΙΝΟ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ. ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΡΩ! ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΝΑΙΡΛΗ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΩ Κ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙΜΗ!

Η ΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ 1 ΕΥΡΩ ΤΟ ΤΕΜΑΧΕΙΟ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΒΑΛΑ Κ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ! ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΕΧΕΙ ΝΑΡΛΗΣ

Ναμαι και παλι κοριτσια. Καταφεραμε και κοιμηθηκαμε ενα 2ωρο ησυχα. Μολις εβαλα φαι στη φωτια και θα την κανω μπανακι αν τα καταφερουμε να ξανακοιμηθει αφου δεν εχω αλλο αρμεγμα να κανω.

Το Elxis εχει ωραια πραγματα μπηκα και τα ειδα για να ξεσηκωσω ιδεες. Εχω βρει μια αποθηκη εδω στο νησι που ειχε τετοια πραγματακια (κουτακια, κορδελιτσες και γενικα σκατουλακια) σε πολυ καλες τιμες. Οι παιδικοι σταθμοι προμηθευονται απο αυτον. Πολυ καλη ιδεα το γλυκο (αν εχεις και μαμα που τα ξερει να φτιαχνει γλυκο του κουταλιου το καλυτερο παρα εκλερακια ή διαφορες κρεμουλες. Θα το προτεινω στη μαμα μου να δω τι θα μου πει (ετσι και αλλιως μαζι με τη μαμα μου ετοιμασαμε στους αρραβωνες τα κουτακια με τα γλυκα). Οσο αφορα το δωρο στη κουμπαρα μου (που θα μπει σιγουρα) σκεφτομαι ενα χρυση με κοκκινο χρυση καρδια και επειδη δεν βλεπω να μπαινει ο κουμπαρος μου θα γινει μια φιλη μου δευτερη νονα η οποια οτι μου ζητησει θα της το παρω γιατι δεν ειναι ψωνιο για τα ακριβα.

Μαρινακι και εγω προσπαθω να την κραταω κοιμισμενη το βραδυ μεχρι 5 με 6 ωρες. Το καταφερνω αν και στις 3 το πρωι της βαζω την πιπιλα που κουνιεται μονο οταν θελει για να χεστει πρπει να φαει για δεν αντεχεται η τσιριδα της!!!

ΑΛΕΚΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ Η ΤΙΜΗ ΑΥΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΕΣΑ! ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΧΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟ ΦΘΗΝΑ Κ ΤΑ ΒΑΖΑΚΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΥ ΠΟΛΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΓΑ ΑΠΛΑ . ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΕΛΞΗΣ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΓΛΥΚΟ!

Λενακι εδω ειναι πανακριβα ολα μαλλον και εγω θα τα φτιαξω ολα μονη μου γιατι η φιλη μου νονα εχει μια φιλη που δουλευει σε παιδικο σταθμο και πιανουν πολυ τα χερια της (αυτη μου εφτιαξε το καλαθι των καλλυντικων της Σαντυς).

Σιγα μωρε ας κανει η μανα μου για κατσαρολες γλυκο δεν παθαινει τιποτα!!!!

Διαλεξες θεμα εσυ για τη βαπτιση?

ΟΧΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΝΟΥΝΑ!!!! ΧΑΧΑΧΑ!!! ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΘΕΛΩ ΣΕ ΛΑΧΑΝΙ...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑ Κ ΤΑ ΜΠΑΟΥΛΑΚΙΑ Κ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ Κ ΝΑ ΤΕΡΙΑΖΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΣΕ ΒΑΤΑΧΑΚΙΑ ΣΕ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΑΚΙΣ ΓΕΝΙΚΩΣ ΣΕ ΖΩΑΚΙΑ!

ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Κ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ.

ΑΛΕΚΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΡΛΗ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΚΡΗΤΗ 6 ΕΥΡΩ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΠΟΥΠΗΡΕ ΚΑΡΟΤΣΙ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΓΚΕΛΝΕΙΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΟΛΑ ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΑ. ΜΠΕΣ Κ ΔΕΣ ΛΙΓΟ.

ΚΑΛΕ Η ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ?

Επειδη αργω ακομα για τη βαφτιση (τον επομενο Απριλη) εχω καιρο να δω. κατσε να βρω πρωτα φορεμα για μενα και βλεπουμε για τη Σαντυ!!!

Η συμπεθερα πρεπει να ξεκινησε γερες βολτες με το πασα της. Μαλλον δοκιμασε το μαρσιπο, την ενθουσιασε και δεν σταματαει να περνει τους δρομους!!! Δευτερα θα την ακουσουμε αφου σαβατοκυριακο δεν δουλευει ο αντρας της!

Θα δοκιμάσω και γω από το Ναρλή νομίζω όμως ότι δε μου άνοιγε τη σελίδα για να δω τα προϊόντα που έχει..........

Εμείς θα έχουμε πολύ πρωτότυπο Θέμα!!!!!!!!!Πρίγκιπας!!!!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Σε χρώματα λευκό-γαλάζιο ή μπεζ-γαλάζιο.........

Alekagala μου την αφήνεις να κλαίει μέχρι τις 6 ώρες?????Ψες δεν το τόλμησα γιατί ο άντρας μου ήταν πτώμα και θα πήγαινε δουλειά το πρωί.....Του έδωσα γάλα στις 4 ώρες και τελείωσε........

Καλησπερα κοριτσακια τι κανετε???/

εγω τσακιζω παγωτο (τον νικολα τον εχει ο μπαμπας και η μαμα χαλαρωνει κανα δεκαλεπτρο) με βλεπω να μην βρισκω ρουχα για την βαφτιση θα γινω τερας αν συνεχισω τα παγωτα αλλα με εχει πιασει μια λυσσα αυτες τις μερες οτι δεν εκανα στην εγκυμοσυνη που δεν αφηναν οι γιατροι τα κανω τωρα και ειδικα δυοπ μερς τωρα τρωω σαν τρελη ενω δεν εκανα ετσι τι με επιασε δεν ξερω!!!

ετοιμασιες και εσεις ε εμας χχτες βραδυ ηρθαν τα προσκλητηρια καλα ειναι!!!

και μας ο νονος μας ολη την ωρα λεει εγω δεν θελω τιποτα αλλα εγω σκεφτομαι για ενα καλο ρολοι

εσεις τι λετε για ανδρικο δωρο??? ο νονος μας ειναι νεος γυρω στα 30!!!!!

ουπς συναγερμος τερμα το διαλειμα φιλάκια τα λεμε το απογευμα

Κορίτσια για όσες έχουν θέμα τον πρίγκιπα-βάτραχο δείτε αυτή την πρόσκληση......

http://www.vistaprint.co.uk/vp/ns/easyp ... d%3dbottom

και για πειρατές έχει τέλειες προσκλήσεις.....εγώ δυσκολεύτηκα λίγο αλλά βρήκα.....μπορείς να αλλάξεις τη γραμματοσειρά και το χρώμα των γραμμάτων.....και σετ φάκελο

kalispera koritsia pos eiste emeis doxa to theo ola kala kai isixies aleka to xenodoxeio pou douleuw legete EURO VILLAGE ACHILLEAS kai gia na min se mperdepsw egw meno kw opote gia kafedaki peftei ligo makria :laugh: erxome omos rodo sixna gia psonia kai diafora opote elpizw kapoia stigmi na ta poume kai apo konta tin triti pame gia to 1 mas embolio.tha ta xanapoume sintoma :kiss: sta mwrakias sas..

MARINAKI ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΩ???? :laugh: :woohoo: :laugh: :woohoo:

ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΕΥΤΙΚΑΜΕ ΚΑΜΙΑ 15 ΑΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΦΙΛΟΙ ΣΥΓΚΕΝΕΙΣ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΕΝΑ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ ΨΗΣΑΜΕ ΦΑΓΑΜΕ ΧΟΡΕΨΑΜΕ.....ΑΧ ΩΡΑΙΑ ΗΤΑΝ! ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΥΡΙΟΣ...ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΤΟΥ Κ ΟΥΤΕ ΓΚΙΧ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ!!! ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΟΥ!

ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΧΕΙ ΘΑΛΑΣΣΙΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!

ΑΛΕΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΦΟΥΣΤΑΝΙ ΤΙΕΝΝΟΕΙΣ?

Καλησπέρα κ απο μας,ως συνήθως μεσάνυχτα μπαίνω να σας απαντήσω,όταν ησυχάσουν στο σπίτι όλα!!!Ο μπαμπάς στη δουλειά,ο Αγγελίνος στον βαθύ ύπνο κ το σπίτι συμμαζεμένο!!Σήμερα πήγαμε για καφεδάκι κ το απόγευμα ο υιος συνόδεψε την μαμα σε βάφτιση!!Γέλια!!Κύριος!!!Τσεκάρετε κ το jumbo εχει πολλά πραγματάκια,που αν καμιά πιάνουν τα χέρια της θα φτιάξετε σούπερ πράγματα!!Τα φαναράκια μου αρέσουν εμένα κ οι χρωματιστές κορδέλες,σαν στολισμός,σε ανισα μήκη κρεμασμένες να ανέμίζουν....!!Το γλυκο του κουταλιού,μπράβο κορίτσια!πολύ ωραια ιδέα!!!Στη βάφτιση που πήγαμε,είχαν σε μικρό ατομικό πλαστικό "διαφανο" φούξια(το χρώμα-θέμα)μάλλον εκμέκ ήταν!Πολύ μου άρεσε ως ιδέα!Ως γεύση δεν δοκίμασα,θα γίνω κ νονά κ πρέπει να καταπλήξω κιόλας!!!γέλια!!Αλήθεια,πώς πάμε με τα κιλά της εγκυμοσύνης?!!

Για δώρο κουμπάρου,εκτός απο το διαχρονικό ρολόι,ωραία είναι κ αυτά τα ατσάλινα αντρικά κοσμήματα π.χ το μονόγραμμα του βαφτισιμιού!Η μια αντική κολώνια,ή αν γνωρίζεστε καλά καλά μια δόση του αυτοκινήτου του!!!γέλια!!Μπράβο ελενα μου,πάτε για μπάνιο!Τον εβαλες τον μικρό μέσα καθόλου?Εμείς,φτου φτου,στρώσαμε τον βραδυνό το καθιερώσαμε το σερί 22.00-23.00 ως τις 06.30 ή 07.30 λίγο μαμ κ ξάπλα!!!ευτυχία!! Σας φιλώ

ΟΧΙ ΒΡΕ ΤΗΙΜΙΔΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ!!!! ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΤΕ ΟΛΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΣΑΤΕ?

ΑΠΛΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΑΖΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΟΜΟΡΦΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ Κ ΠΟΛΛΑ!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΜΕΙΝΑΝ 3 ΑΠΟ ΤΑ 12 ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΙ Κ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΩ :dry:

Α,έλενα κ πήγα να πάρω χαρά!!Θέλω να πάμε κ εμείς κανένα μπανάκι,αλλά αργά το απόγευμα δεν μπορούμε γιατι ο μπαμπάς μας δουλεύει βράδυ,οποτε δεν έχει θάλασσα φέτος!Τι να σου πω,για το κουταλιου,δεν εχω πάει κ σε πολλές βαφτίσεις το τελευταίο καιρό αλλά δεν νομίζω να το έχω συναντήσει,ωραίο προτότυπο!12?!μπράβο!!Κ εμένα 3 μου έμειναν αλλά απο τα 200!!Μου βγήκε το άχτι στην εγυμοσύνη!!Ο,τι είχα στερηθεί τόσα χρόνια τα έφαγα μαζεμένα!Φοβόμουν οτι δεν θα τα έχανα κ ειδικά ετσι σύντομα!!Εχουμε ακόμη,αλλά το γαιδαρο τον φάγαμε!

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ ΒΡΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!!!! ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ Ε ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣΤΕ Κ ΜΟΝΤΕΛΑ!!!! ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΜΕ.

ΚΑΛΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΓΗΣΕΙ Κ ΠΟΛΛΥ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΦΥΓΑ ΜΕ +3ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΕΧΩ....ΕΣΥ ΑΦΟΥ ΕΧΑΣΕΣ ΚΙΟΛΑΣ ΜΠΡΑΒΟ!

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΠΑΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ Κ ΝΑΝΙ....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Κ ΦΡΕΣΚΑΔΟΥΡΑ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ...ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ ΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΦΙΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ(ΟΝΟΜΑ Κ ΠΡΑΜΑ)

Το νοσοκομείο έκανε τη μισή δουλειά,έφυγαν 8.Μωρε,αφού έμειναν 3,καλά είναι να χάσω κ 3 ακόμη κ σούπερ!!Είναι που θα γίνω νονά,είπαμε!!!να βρώ κανένα φόρεμα της προκοπής!!Πάω κ γω για ένα κ νανι!!!Φιλιά κ συ στο ψύχουλό σου!!(μάρέσει που το λές ετσι!!!)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Περαστικά κορίτσι μου μίλησες με παιδίατρο; Σου έδωσε τίποτα οδηγίες ; 
    • Κορίτσια εμένα ο μικρούλης μου είναι κρυμμένος.  Βασικά εγώ τον κόλλησα...είχα πονόλαιμο και καταρροη.  Τώρα προς το παρόν έχει μυξουλες και μπούκωμα.  Ελπίζω να του περάσει γρήγορα και να πάρει αντισώματα με τον θηλασμό 
    • Ευχαριστούμε για το μοίρασμα!! Τι ωραίες στιγμές!  Χαρα, συγκίνηση, αγωνία, άγχος...όλα μαζί  Θα σου πω ότι κι εγώ δεν την χάρηκα όσο θα ήθελα την εγκυμοσύνη αλλά θυμάμαι ότι όταν το έμαθα παρόλο το άγχος είχα χαρεί πολύ ότι αυτή τη φορά θα είναι διαφορετικά τα πράγματα!  Αφού τις πρώτες μέρες κοιτούσα τον άντρα μου σε άσχετες φάσεις και γελούσα και αυτός ήταν πολύ πιο συγκρατημενος μην χαρεί τζάμπα. Αλλά του έλεγα και να μην πάει καλά το ίδιο θα λυπηθουμε είτε χαιρόμαστε τώρα είτε όχι  Μετά φυσικά που όλα πήγαιναν καλά με έπιανε πού και πού το άγχος 
    • Που λέτε κορίτσια, αφού περιμέναμε 4 ώρες αυτό το εξιτήριο, κι ενώ είχε ήλιο, με το που πιάνουμε το μωρό να βγούμε έξω από το μαιευτήριο μαζεύτηκαν όλα τα σύννεφα του κόσμου κι αρχίζει να ψιχαλιζει. Φτάνουμε σπίτι και το μεγάλος (πλέον) κοιμόταν 😆 Οπότε δεν υπήρξε καμία αναμονή στην είσοδο, μπήκαμε τρέχοντας μην παγώσει το μωρό και τον αφήσαμε πάνω στον καναπέ 🥲 Καθόλου instagramable 😆 3 ώρες μετά που πήγα να ξυπνήσω τον μεγάλο, νόμιζε ότι ήμουν εξωγήινος κι άρχισε να φωνάζει τη γιαγιά του!! Αφού τον συνεφεραμε, του λέμε έλα να δεις το μωρό και καθόταν από μακριά και το κοιτούσε. Μετά ξεκόλλησε και του βάλε το χέρι στην κοιλιά κι εκεί ξεμπλοκαρε!! Άρχισε να χοροπηδάει, να χαίρεται!! Ήθελε να τον πάρει αγκαλιά, τον άρπαξε και κόντεψε ο λαιμός του μωρού να μας φύγει!! Μετά του τον βάλαμε στην αγκαλιά του, αλλά τον γύρισε κάπως και τον έφερε από κάτω του κεφαλοκλειδωμα, σμακ ντάουν φάση, αλλα το έκανε με πολύ χαρά κι αγάπη (ελπίζω 😅) του έδινε και φιλάκια μετά!  Σήμερα το πρωί ήρθε στο δωμάτιο μας, γιατί εκεί έχουμε το λίκνο, και φώναζε "το μωρό κοιμάται" και προσπάθησε να τον νανουρισει κουνώντας το λίκνο με φόρα! Μετά όταν θήλαζα, ήρθε και έλεγε "το μωρό πίνει γάλα" και του έριξε μια φαπα, η οποία στη δική του γλώσσα μάλλον ήταν χάδι... στη συνέχεια άρχισε να χοροπηδάει κιόλας δίπλα μας και να φωνάζει "τραμπολίνο"! Μετά σκούπισε με το χέρι τη μύτη του που είχε μυξες και προσπάθησε να το βάλει στο στόμα του μωρού...  Κορίτσια, νιώθω ότι καλά πάει γενικά, τον συμπαθεί, αλλά νιώθω ότι θα τον ξεκανει κιόλας ταυτόχρονα!! Αλλά μια πραγματική ιστορία αγάπης αδερφών μόλις ξεκίνησε 😅😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...