Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 863
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!

Μάλλον δεν θα καταφέρω να έρθω.... :(

Ήρθαν από Αθήνα κάτι συγγενείς του αντρα μου και πρέπει σήμερα να τους βγάλουμε εξω για φαγητό. Δεν ξέρω την ώρα αλλά μου φαίνεται πολύ δυσκολο να έρθω.... :(

Και δεν με νοιάζει τίποτα άλλο, αλλά είχε μπεί στο τρυπάκι να έρθει και ο αντρας μου στην μαμαδοσυνάντηση γιατί το έχει απορία λέει πως διάολο ξέρουμε τόοοοσα πολλά πράγματα και δεν χρειάζεται να ρωτάμε κανέναν άλλο! χαχα!

Αν δεν ερθω, σας ευχομαι να περάσετε τέλεια!!!!

ΥΓ. φάτε και για 'μενα ενα κομμάτι μπακλαβά!

Δημοσίευση

kale koritsia..δε θα εχω μπακλαβα...ετσι το ειπα...αληθεια...χαχαχα....σακουλινα ...ελα ρε...γλυκο του κουταλιου..δε προλαβαινω να κανω μπακλαβα..αλλα μπορω να σα το υποσχεθω την αλλη φορα,που α ειναι και η σακουλινα..

και κανω 1 μπακλαβα...................αλλο πραγμα!!!

μαρυλου κριμα..

οι υπολοιπες 7 στα λιονταρια!!

Δημοσίευση

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κορίτσια έχω να πω ότι εχθές περάσαμε τέλεια!!!!

Είσαστε όλες πολύ γλυκιές κοπέλες (ΣΩΣΩ - mama eva - IreneValadia) και τα μπουμπουκάκια σας ακόμα πιο γλυκά!

Γιωργία μου ηρέμησε η Μαρθούλα; μάλλον την ματιάσαμε...

Ευάκι την πάλεψε ο άνδρας σου την Αριάδνη; την επόμενη φορά θα τους αφήσεις τα δύδυμα και θα την φέρεις!

Ειρήνη είσαι πολύ γλυκιά εγκυούλα!!! Μου θυμίζεις εμένα πέρυσι που ήμουν έγκυος και που είχα συναντηθεί με κοπέλες του φόρουμ!

Φιλιά σε όλες! :YMHUG:

Δημοσίευση

Καλημέρα!!!

Τώρα μάλιστα!!!

Συνάντησα τα παιδάκια σας και ζωντάνεψαν οι φωτογραφίες που έβλεπα τόσο καιρό!

Κουκλάκια όλα και οι μαμάδες βέβαια δε πάνε πίσω (από που θα έπαιρναν και τα "κοπέλια";;;)

Κοριτσάκια μου χαρίκα πααααρα πολυ που σας γνώρισα!

Κρίμα για τα κορίτσια που δε τα κατάφεραν να έρθουν όμως θα συναντηθούμε πάλι σύντομα εεε;;;

Φιλάκια σε όλες και τα ζουζουνάκια σας φυσικά!!!

Δημοσίευση

γεια σας κ απο εμας ..

κοριτσια μου και γω χαρηκα πολυ που σας γνωρισα , εσας και τα μικρα σας .Ευτυχως βρε ΣΩΣΩ ηρεμησε το μπεμπακι ..

Νικη , ο Νικος την παλεψε την Αριαδνη κ μου ειπε οτι δεν γκρινιαζε ..Μας περιμεναν παρεα στο μπαλκονι και ακουγαν μουσικουλα ..Το παιδακι μου με το που με ειδε αρχισε τα μα μα μα μα ..Μετα βεβαια με στολισε κανονικοτατα με τα ντα ντα ντα ..

Την αλλη φορα που θα τα πουμε , συντομα ελπιζω αν θελετε κ σεις , θα κανω τουμπα τις κορες μου κ θα φερω την Αριαδνη ..Θα μας ακουσουν ισαμε τα Χανια αλλα δεν πειραζει ..

Ειρηνη σου ευχομαι με το καλο και το δικο σου μπεμπακι ..

Δημοσίευση

ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!

Περάσατε ωραία ε;;;; Αχ και εγώ ήθελα πάαααρα πολύ! Μου τα κατέστρεψε ο άντρας μου με το σόι του... :evil: τι ήθελε η ξαδέρφη του να περάσει στα ΤΕΙ εδω;;; Ολόκληρη Ελλάδα, εδώ βρήκε να έρθει;;; :twisted: Σας σκεφτόμουν χθες τι όμορφα που θα ήταν στην παρέα σας και όταν έβλεπα την "θεια" μου γυρνούσε το μάτι... χαχα! Την επόμενη φορά, βρέξει χιονίσει εγώ θα ερθω! Αντε πιά!

Καλέ, βάλτε καμια φωτο να σας καμαρώσουμε!!!!

:-*

Δημοσίευση

Εγώ είμαι μέσα!!!!! Όποτε θέλετε και όπου θέλετε!

Sakoulina να κανονίσουμε πριν γεννήσεις! Πότε έχεις ΠΗΤ;

Maryloo δεν βγάλαμε φωτογραφίες γιατί με το που συναντηθήκαμε ήταν σαν να γνωριζόμαστε χρόνια!! :P

Δημοσίευση

και γω κορίτσια είμαι μέσα για το Ταλως και γενικά όπου θέλετε με βολεύει.

Π.Η.Τ. τυπικά έχω 3 Νοέμβρη αλλά με βάση τους υπέρηχους στις 22 Οκτώβρη οπότε προλαβαίνω να σας γνωρίσω λίγο πριν το μπεμπάκι μου.

Δημοσίευση

Αντε κοριτσια το επομενο μας καφεδακι θα ειναι ..χειμωνιατικο ..

Καλε τι ηταν αυτα τα μπουμπουνητα και η βροχη νωριτερα !!! Παει χειμωνιασε , αντε να μπαινουμε μεσα σιγα σιγα ..

Καλο χειμωνα κοριτσια ..

Δημοσίευση

paizei...καφες...καλε ποτε προλαβατε κια τα γραψατε;;;ανωμαλες...χΧχαχα...η δε θα απανταει ανθρωπος η δε θα σας ρολαβαινω..μαρινα παπα...15 σταματας...16 απογ βολευει;;ειναι σαββατο..η 15 του μηνο...7 στο ταλως..για πειτε ποια απο τισ 2 ημερομηηνιες σας βολευει..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...