Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ????

Recommended Posts

γεια σας κοριτισα..ειμαι καβαλα..πεθερα καπουτ ιντερνετ..καταλαβαινεται..

καλα οι φωτο πολυ καλες..

αυτη με το βυζι απεξω ειναι για μεγενθυση..πολυ ωραια..

και εμενα με αρεσε πολυ το νυφικο γιαστι ηταν απλο..και γενικα ηδουν πολυ ασπλη νυφη..

μπραβο κοριτσακι μου..να ζησετε..και του χρονου με το καλο..

εννοω και αλλο μωρο!σας φιλω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 863
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλησπερα κοριτσουδια μου τι κανετε ?

χαθηκαμε τελειως , τι κανουν τα μικρα σας ? Καλα Μαριλου μου εμεις τα ειπαμε για τον γαμο , μου αρεσε πολυ το νυφικο σου κ αυτη η φωτο που λεει κ η Σωσω με το μεζε εξω ειναι φοβερη ..

οι υποδελοιπες τι κανετε ?

αντε ν'ανοιξει λιγακι ο καιρος να βολταρουμε στις λιακαδες

σας φιλω παω να ταισω το πονεμενο μου ..Βγαζουμε τραπεζιτη κ μας εχει τρελανει ..

καλη κ ηρεμη νυχτα !

εμεις 12 μερες κτρινες μυξες...

τετ πσαιδιατρο για αντιβιωσδη..

σα ειπα;;τη πεμπτη εκλεισα για ομοιοπαθητικο..ηρακλειο..

την αποψη σας..

ρε παιδια 4 ωτιτδες σε 7 μηνες..ελεος..

μαμα ευα..μην περιμενεις να ανοιξεις ο καιρος..ερχομαιαιαια!

Aντε Σωσωκα ελααααααααααααα!!

για τις ωτιτιδες που λες θα σου θυμισω οτι τις περασα περισυ με την μεσαια απο τον φεβρουαριο μεχρι τον απριλιο την πατησαμε 4 φορες ..Για ομοιοπαθητικο δεν ξερω αν θα το εκανα ..Ισως εχει ευαισθησια το μικρο ..Απο τις πολλες μυξες την παταει ..ετσι την ειχαμε πατησει κ μεις ..Ο παιδιατρος δεν σας εδωσε τιποτις αντιβιωση η καποια επιπλεον συμβουλη ?

περαστικα σας καλο μου..

σημερα πηγα σε μια συνεντευξη για δουλεια ..ακουστε ωραριο κτλ

σπαστο / 0900-1400 κ 1800-2100 με υπερωριες εννοειται μου ειπε ο τυπος ..δηλαδη το 2100 γινεται 2130-2200 κτλ κυριακες εννοειται επισης ..ο μισθος ? 800 γιουροπουλα ..Ρε παιδια τι να κανω ? Δεν θα βλεπω καθολου τα πιτσιρικια ..δεν ξερω ..τελοσπαντων θα δω κ αναλογως θα πραξω ..οι καιροι ειναι δυσκολοι ..

Καλημέρα!

Εγώ είμαι έτοιμη να καταρρεύσω.. Εύα μήπως πρέπει να γίνω μέλος στο club σας;; (-|(-|

Πήγα την μικρή την προηγούμενη Τρίτη στο ΠΑΓΝΗ για να κάνει το μαντού. Την ίδια μέρα ξεκίνησε νε βήχει.

Πήγαμε παιδίατρο Πέμπτη, ακροαστικά δεν είχε και μου λέει μάλλον είναι νερόβηχας και θα περάσει.

Παρασκευή χειροτέρεψε ο βήχας, την πήρα τηλέφωνο και μου είπε ότι μάλλον το πάει για βραχυολίτιδα.

Ξεκινήσαμε μασκάκια αερολίν και από το Σάββατο μέχρι την Δευτέρα τα ξημερώματα είχε πυρετό, με βήχα και φταρνίσματα. Εννοείται πως όλες τις ημέρες κοιμόταν στον ώμο μου! Δευτέρα πήγαμε πάλι παιδίατρο. Ακροαστικά-ωτίτιδα δεν έχει, μόνο ο λαιμός της είναι κόκκινος. Σήμερα είναι καλύτερα απλά γκρινιάζει πολύ και δεν καλοκοιμάται τα βράδια. Τώρα μάλλον είναι δόντια.. στις 6.30 κοιμήθηκε με κλάματα τον ώμο μου και ξαφνικά ξύπνησε πάλι με κλάματα και άρχισε να τραβάει την μπλούζα μου και να με χτυπάει.. αυτά τα νεύρα βρε κορίτσια δόντια δεν θυμίζουν; πείτε μου ναι γιατί δεν ξέρω τί άλλο να υποθέσω.. κάποιοι μου λένε ότι το αερολίν τα κάνει νευρικά αλλά τώρα το θυμήθηκε; από την Παρασκευή το βάζουμε.. Anyway! Αφού γλιτώσαμε τα χειρότερα με την αρρώστια ας μην μουρμουράω..

Ευάκι το ωράριο είναι εξαντλητικό και σωματικά και ψυχολογικά! Δεν θα βλέπεις τις μικρές και ο τύπος πάει να σε εκμεταλλευτεί με 800 Ευρώ μόνο!

Σωσώ διαβάζω πρόβλημα με ωτίδιδα,ε; δεν ξέρω τί να σου πώ..μέχρι στιγμής δεν το έχω αντιμετωπίσει..

πάντως ψάξτο με την πισίνα. Το έχω ξανακούσει.

Sakoulina ωραία η συνταγή! θα την δοκιμάσω!! :lol: Μεγαλώσανε τα ζουζούνια σου,ε; πόσο είναι το μεγάλω και ξεκινάτε μαθήματα τουαλέτας; ρωτάω για να προετοιμάζομαι!

Μαίρη ωραίες οι φωτογραφίες!! Καλά, αυτή με το βυζί έξω είναι όλα τα λεφτά!

Ειρήνη μου πρέπει να τράβηξες μεγάλο ζόρι! Ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά!

Τόνια μου φιλιά πολλά! Θα τα πούμε στο τηλέφωνο!

Αυτά! Δεν πιστεύω να έχετε παράπονο!

γεια σας κ χαρα σας ..

σωσω να ερθω κ γω στο κλαμπ της ωτιτιδας ?! Καλα δεν μελετουσα κ γω τιποτα αλλο ..τσουπ την πατησαμε κ μεις ..Λοιπον το χτεσινο βραδυ ηταν εφιαλτικο , δεν εχω κλεισει ματι λεμε ..Καταρχην επιτελους ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕς !!! Ναι η Αριαδνη εκανε την θεαματικη εισοδο κ τωρα θα εχουμε τρελες μασες ..Βγαλαμε ενα στην πανω γναθο κ εναν στην κατω με διαφορα μιας μερας ..με το που τους εβγαλε σταματησαν τα παντα ..Ηρεμισε ηρθε λιγο στα συγκαλα της , σταματησε η εντονη γκρινια , η φαγωμαρα με τα ρουχα της , τα νερουλα κακα κ η απεργια πεινας ..Εχω να δηλωσω οτι μεχρι στιγμης σημερα εχει φαει οτι δεν εφαγε τις προηγουμενες 4 μερες ετσι για να αναπληρωσει την χαμενη θερμιδα :lol: ..

Παμε τωρα στην μεσαια ..Απο χτες το μεσημερακι η Νικη δεν ηταν κ στα καλυτερα της ανεβασαμε πυρετο , ασχημη διαθεση κ γκρινια , κ ενα γαιδουροβηχα ανευ προηγουμενου ..Κ ολα αυτα στο τελειως ξεκαρφωτο ..Μια χαρα ξυπνησε το πρωι , μια χαρα πηγε κ γυρισε σχολειο ..Της εδωσα ντεπον αλλα σχεδον ολο το βραδυ δεν κλεισαμε ματι γιατι ειχε κατι σαν δυσπνοια κ ο βηχας την τρελαινε ..Οπως καταλαβαινετε την πηρα αρον αρον πρωι πρωι στον παδιατρο ..Λοιπον την τσιμπησαμε κ μεις την ωτιτιδα κ θα πιουμε δυο μπουκαλαρες αντιβιωση ..Παραλληλα μας βρηκε ακροαστικα κ θα χτυπησουμε κ αερολιν ..Κ ολα αυτα ρε κοριτσια χωρις μυξες ,χωρις συναχι χωρις κανενα συμπτωμα ..Τι να πω ..Ελπιζω κ ευχομαι να μην περασουμε τα περισυνα με τις απανωτες ωτιτιδες ..

βρε Νικη τι παθατε καλο μου με την μικρη !!! Περαστικα σας ευχομαι ..Κοιτα ισως να ετοιμαζει κανενα δοντακι κ να δυσκολευεται κανε λιγο υπομονη μια δυο μερες ..Παντως η Αριαδνη οταν βγαζει δοντια εχει τετοια νευρα που κοντευει να μας φαει ..Κυριολεκτικα μιλαω ..μας δαγκωνει μας φωναζει κ μετα κλαιει γιατι δεν ξερει τι της φταιει ..Κανε λιγακι υπομονη δωσε κ λιγο ντεπονακι αν δεις οτι δυσκολευεται ..

σας φιλω παω να πιω λιγο καφε ..κ να κανω κ ενα τσιγαρο ..

ελα ρε νικη...τι φρικη ειναι αυτη..ειναι καλυτερα το μωρο;;

αερολιν δεν εχω παρει για να σου πω αν κανει νευρασθενικο το παιδι..

ευα περαστικα σας ρε και μεγεια τα δοντια..εμει πειτελους επιστρεψαμε..

απο βδομαδα να ειστε συντονισμενες..θα πιουμε καφε!

Ειρήνη μου σ'ευχαριστώ για τις ευχές σου! Στις 27/02 τα είχαμε! Ό,το επιθυμείς κι εσύ για το μικρό σου!

Ευάκι μου περστικά και υπομονή! Τί τραβάς μωρέ κι εσύ..με την δουλειά έκανες τίποτα;

Άντε βρε Σωσώ μπας και ΄πιούμε κανένα καφέ! Εσένα είναι καλύτερα η μικρή; Εμένα πάντως η δικιά μου εχθές στα καλά καθούμενα με δάγκωσε στην ρώγα! Τρελάθηκα σας λέω τώρα! Γενικά στα ξαφνικά δαγκώνει όπου βρει..

kala που την βρηκε τη ρωγα;;;εννοω πανω απο τη μπλουζα;;και μενα κανει κατι τετοια κουλα αλλα οχι την ρωγα..τον ωμο συνηθως..

ποσα δοντια εχετε νικη;;

καλυτερα η μικρη.;;εμενα τελικα εχει ρινιτιδα επιμονη..βρογχιολιτιδα τελος παντων..την εχουμε ξανα κανει..αντιβιωση εννοειται!

Πάνω από την μπλούζα αλλά δεν φορούσα σουτιέν... :(

5 δόντια έχουμε. Έχει να φανεί καινούριο δόντι από τα μέσα Ιανουαρίου....

Την μέρα είναι καλά, το βράδυ συνεχίζει να ξυπνάει και να θέλει να κοιμάται στην αγκαλιά μου..

Εσείς βραχιολίτιδα τελικά;; περαστικά! Τί να πώ! Αυτή η άνοιξη θα μας διαλύσει!

γεια σας κ χαρα σας

αμαν βρε Νικη τι παθατε με την μικρη ..καλα οι δαγκωματιες ειναι οτι χειροτερο ..η αριαδνη οταν βγαζει δοντια μας πεθαινει..

Κοριτσια αν κανονισετε για καφε στειλτε ενα μηνυμα στο κινητο γιατι δεν ξερω αν θα πολυμπαινω αυτες τις μερες ..αντε τωρα που ανοιξε λιγακι η μαυριλα του καιρου να βολταρουμε ..

σας φιλω ..

αυριο το πρωι αν ειναι καλος ο καιρος,σαν σημερα ας πουμε..λεω να την παω στο ταλως απεναντι...οποια θελει,ας δηλωσει συμμετοχη!

Καλησπέρα κοριτσάρες μου, τι κάνετε? Χαθήκαμε για λίγες μέρες και βλέπω πολλά αρρωστούλια...περαστικά, περαστικά, περαστικά!!!!! Σκεφτείτε ότι ο μικρός μου μετά απο 1,5 μήνα βρογχιολίτιδας και ακόμη η γιατρός ακούει χουρχουρητό. Είναι στιγμές που άμα μπεις στο δωμάτιο ροχαλίζει σαν γέρος :lol::lol: αφού η γιατρός μου είπε πως κάνει ακόμα και 3 μήνες να εξαφανιστεί και ειδικά εδώ στην Κρήτη που δεν ευνοεί και ο καιρός.

Νίκη μάλλον για δόντια μοιάζει το σκηνικό αυτό που περιγράφεις και όχι απο το αερολίν. Εχω κάνει αρκετές τώρα τον μικρό και δεν είχε ένταση ή νευρικότητα.

Σε ευχαριστώ για τα σχόλια στη φωτο....στα 2 πάει η μικρή μου και προς το παρόν το γιογιο το έχουμε για να κάνει κακά και "τισα" η μινι, το γκαμι μπεαρ και το τηλέφωνο που τραγουδάει η μπεμπε Λιλή :roll::geek: . Επίσης της αγόρασα και καθισματάκι με παπάκια όπου κάνουν κακά τα πλαστικά παιχνίδια του μπάνιου ;)

Μαμά ευα μην ενδώσεις έτσι εύκολα σε κάθε μ@@@@@κα γιατί και αυτοί αυτό περιμένουν τωρα και καλά με την κρίση. Αλλά τι να πεις? Όταν το 1998 δούλευα σε πολύ γνωστό επιχειρηματία με μηχανές (ονόματα να μην λέμε εδώ μέσα/ στην Κνωσσού είναι το μαγαζί του :(|) ) αφού με είχε 3 μήνες δοκιμαστικά ως γραμματέα ξέρετε τι μου είπε τελικά? Στο συμβόλαιο να υπάρχει όρος πως αν φύγω πριν απο τα 4 χρόνια να του δώσου τους μισθούς όλης της 4ετίας :-o:-o3:-O . Και να φανταστείτε πως ήξερε πως σπουδάζω και ότι είχα ανάγκη τα χρήματα για να τα βγάλω πέρα.

Σωσώκα πως είναι η μικρή? Καλύτερα? Τι έκανες τελικά με ομοιοπαθητικό?

Ρε παιδιά γιατί μόνο εγώ δεν μπορώ να δώ τις φωτο της Μαριλού? η άσχετη???????????

Τόνια πως πάει με τις μάσες της μικρής? Αρμέγεσαι ακόμα?

Ειρήνη ο μικρούλης όλα καλά? Ασχετο αλλά εκανες τεστ ΠΑΠ μετά τη γέννα? Εγω ακόμη και ντρέπομαι τώρα να πάω γιατί θα με κράξει ο Μανόλης.

Κλείνοντας με καμάρι σας λέω πως ξεκινήσαμε τη βανίλια ρυζάλευρο και σε λίγες μέρες και τα φρούτα. Ο μικρός την τρώει μέχρι να πεις κύμινο B-) και γω η δόλια πάω για αποθηλασμό ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣ και εύχομαι σε λίγο καιρό να μπορώ να φουμάρω χωρίς ενοχές, να πίνω καφε και θέλω ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ να πιω μετά απο 3 χρόνια 1 ποτήρι ΟΥΖΟ [smilie=angel10.gif][smilie=angel10.gif][smilie=angel11.gif] όσο μα όσο χαζό και αν ακούγεται!!!!!

Φιλάκια πολλά προς το παρόν και καλό βράδυ [smilie=angel4.gif]

μαζι θα πιουμε τα ουζα σακουλ..

σταματαω το κολυμβητηριο ...υποψιαζομαι οτι και απο εκει ειναι η ζημια μας γενικα..

καλα ακομα να ανναρωσει ο γυφτος;;

να τρωει ξερει να γινει καλα δε ξερει;;

ξεκινησατε γιογιο η βγαλατε και πανες;;

χαχαχαχαχα!!! Έχετε πολύ γέλιο!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Είμαι στην δουλειά και είπα να μπω να δω τί κάνετε! Εμείς σήμερα κάναμε εμβόλιο.

Κλάψαμε αλλά μέχρι να βγούμε από το ιατρείο το ξεχάσαμε!

Σωσώ εγώ είμαι μέσα για καφεδάκι αλλά μόνο Σ/Κ..

Γιούλη περαστικά στο μικρούλη σου..ζόρικη η βραχιολίτιδα, ε; Μήπως πρέπει κι εγώ σιγά σιγά να ξεκινήσω την δικιά μου την ιστορία με το γιογιό; είναι 13 μηνών αλλά όταν ετοιμάζεται να κάνει κακά μου το λέει. μαλακία μου που δεν της έχω πάρει τίποτα. Τώρα όσον αφορά το τεστ ΠΑΠ εγώ πήγα μόλις Σαράντισσα.

Πήγαινε τώρα και μην σκέφτεσαι τί θα σκεφτεί ο γιατρός. Έχουν δει αυτοί!!

ΣΑΒ ΚΟ ΑΥΤΟ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...δουλευω φουλ..

ρε νικη νομιζω μικρη ειναι για γιογιο..ασε που δεν εχετε και πολλα δοντια... :lol::lol::lol::lol:

ναι καλε σακουλ..πανε για τεστ παπ...

εκτος και ν φοβασαι τριτη εγκυμοσυνη... :lol::lol::lol:

Σωσώκα μου σου το έχω ξανά πει, αν είχα αντοχές θα έκανα σίγουρα και 3ο αλλά νιώθω πως οι δυνάμεις μου με εγκαταλείπουν [smilie=sign17.gif] .

Νίκη είστε πολύ μικροί για γιογιό αλλά εγώ είμαι της γνώμης να της το πάρεις έτσι για πλάκα εφόσον σου τα λέει. Μη νομίζεις και μεις για πλάκα το πήραμε προς το παρόν βάζει τα αρκουδάκια της μέσα ααααα και είναι πολύ όμορφο ντεκορ στη μέση του σαλονιού. [smilie=read2.gif] Είναι το αξεσουαρ που μας έλειπε!!!! [smilie=pottytrain2.gif]

Σήμερα πήγα την μικρή στο πάρκο στην ΟΑΣΗ και ήταν πολύ όμορφα. Το ευχαριστήθηκε και αυτή και εγώ....αν θέλετε μπορούμε να το κανονίσουμε κάποια στιγμή έχει μεν χαλίκι αλλά είναι μεγάλο και μπορούν τα παιδάκια να κινηθούν με ασφάλεια. Η δικιά μου έγινε σαν τη γουρουνίτσα, μετά κατευθείαν μπήκε στο μπάνιο αλλά χαλάλι της.

Οι υπόλοιπες που χαθήκατε?

γεια χαρα νταν κ απο εμενα ..

τι κανετε καλε ? πως ειστε , πως περνατε ? Εμεις προσπαθουμε ν'αναρρωσουμε ..με αργους ρυθμους βεβαια αλλα ειμαστε λιγο καλυτερα ..Βρε Νικη καλα το λενε τα κοριτσια ειστε λιγο μικρες ακομα για γιογιο ..Εχετε μπολικο χρονο για εκπαιδευση ομως οντως δεν χανεις κ τιποτα να το παρεις ..

καλε σακουλινογιουλη πως μεγαλωσε ετσι ο μικρος σου ..ολοκληρο αντρακι ..πως περναει ο καιρος βρε παιδια ..

Παω να ξαπλωσω λιγακι μεχρι να ταισω την μπουλουκα γιατι παλι απεργια πεινας εχουμε ..τουλαχιστον κοιμισμενη ολο κ κατι θα πιει ..σας φιλω ..κανονιστε βρε για καφεδακι να τα πουμε !! :lol:

καλημερα !

Σωσωκα εγω ειμαι μεσα ! Βαζω φορμες κ αθλητικα κ αμολαω κ τις τρεις τσουπρες ..και τρεχω κ γω απο πισω τους .. :lol::lol:

Αντε κ οι υπολοιπες !!

Κι εγώ μέσα είμαι! νομίζω.. Δεν ξέρω τί δουλεύω την Δευτέρα αλλά θα σας πω. Εμένα η δικιά μου που δεν περπατάει μόνη της ακόμα λέτε να δυσκολευτεί με το χαλίκι;

Γιούλη Χρόνια Πολλά και από εδώ!!!!!

Έχετε δίκιο..μικρή είναι ακόμα για γιο-γιο αλλά ίσως της το πάρω για να συνηθίζει την ιδέα..εχθές το βράδυ την ξάπλωσα και ενώ νύσταζε δεν κοιμόταν και ξαφνικά σηκώνεται και μου λέει'κακά'! Λέω πλάκα κάνει! μετά από λίγο την μυρίζω και είχε χέσει (sorry..)

φιλιά

ελα ρε νικη...μπραβο...τι να ω..εμενα ακομα την ρωταω και κανει τον ιαπωνα..

οποτε δευτ καλως εχοντνω ων πραγματων καφε στο παρκο..

για να δουμε και οι υπολοιπες...

κορίτσια και εγώ είμαι μέσα για Δευτέρα απόγευμα στο πάρκο. Καφεδάκι πέρνουμε απο δίπλα από 1 μαγαζί με 1,00 ευρωπουλάκι.

Ευα ναι μεγάλωσε ο μικρός και εγώ ακόμη δεν το πιστεύω, νομίζω σαν χθες γέννησα. Σε λίγο θα παέι φαντάρος :shock::?:shock: και εγώ θα νομίζω πως είναι νινι.

Νίκη σε ευχαριστώ για τις ευχές, αν και τα 35 είναι ζόρικη ηλικία :roll::roll: τελικά.

Ακόμα και αν δεν περπατάει η μικρή εχει κουνάκια για αυτή την ηλικία, εγώ πέρισυ την έβαζα και κουνιόταν κανένα μισάωρο.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Α ρε κορίτσια μιας και πιάσατε τις ηλικίες εγώ σ ένα μήνα κλείνω τα 30 ..κάπως μου έρχεται είναι η αλήθεια που φεύγω απ' το δύο 🤷😅 όχι ότι είμαι μεγάλη αλλά δεν το χω συνηδητοποιησει κιόλας... @Barbiee αφού έχεις όρεξη κι υπομονή μπράβο...πάντως κι ο δικός μου που ναι 5.5 δεν τον βλέπω να πολυβοηθαει..περισσοτερο φασαρία κάνει😅εγώ μέτα το πρώτο δεν ήθελα άλλο😂του έλεγα του άντρα μου αν θες δεύτερο βρες άλλη με τον πόνο που ΧΑ περάσει στη γέννα...😂 @Demy93κι εγώ πάντως μαζί μου θα το έπαιρνα ..απ' το να πηγαίνω στη δουλειά και να χω το μου μου πίσω χίλιες φορές μαζί σου..αφού μπορείς κιόλας...
    • να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...