Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Γειά σας κορίτσια. Δεν έχω δει πουθενά αντίστοιχο θέμα και είπα να το συζητήσω εγώ. Έχουμε ένα αγοράκι 9 μηνών και σε λίγους μήνες που θα επιστρέψω στην δουλειά θα είναι 13,5. Αναρωτιέμαι να τον πάω σε βρεφονηπιακό, αλλά επειδή εργάζομαι, ως τις 6 μπορεί και λίγο αργότερα (αλλά οκ θα παίρνω την δουλειά στο σπίτι) , πώς θα τον παίρνω όταν σχολάει? Οι γονείς μου μένουν εκτός Αθηνών και αντίστοιχα τα πεθερικά μου στα νότια (εμείς βόρεια) αλλά δεν οδηγούν καν και είναι μεγάλοι σε ηλικία (οπότε δεν τους εμπιστεύομαι). Μετά, η λύση νταντά είναι κάπως απαγορευτική, καθώς οικονομικά είμαστε πολύ σφιχτά.  Τι κάνετε βρε κορίτσια οι υπόλοιπες εργαζόμενες? Όλες έχετε κοντά σας συγγενείς? Έχω πελαγώσει και δεν ξέρω τι να κάνω. Πείτε μου σας παρακαλώ κάτι..
    • Εγώ θα την κάνω 13+4 επειδή θα φύγω μεθαύριο και θα γυρίσω μια μέρα πριν. Και έλεγα μήπως είναι αργά και κανονίσω να φύγω νωρίτερα μόνο εγω. Αλλά μου είπαν τα κορίτσι ότι είναι οκ. 
    • Μπράβο βρε κορίτσι! Όλα καλά και όλα όμορφα! Με το καλό τώρα η αυχενική. Το πρώτο μαξιλαράκι!! Γενικώς το έχω πει (πέρα από τον οικογενειακό κύκλο) σε κοντινούς μου ανθρώπους. Που είτε γνώριζαν ότι έχω μπει σε διαδικασία εξωσωματικής και ενδιαφέρονταν να μάθουν πώς πήγε και πώς πάω γενικά. Είτε πάλι με είχαν πετύχει και έβλεπαν ότι δεν κάνω αυτά που συνηθίζω π.χ. να χορέψω σε ένα γάμο, να φάω σαλάτα, να πιω κρασί και τέτοια. Όλους όμως τους θεωρώ στον κοντινό μου σχετικά κύκλο (φιλικό, επαγγελματικό). Τώρα... έχω και ανθρώπους στον (υποτίθεται) κοντινό μου κύκλο, φίλες ας πούμε, που έχουμε να επικοινωνήσουμε μήνες ή όταν επικοινωνούμε είναι για τα τυπικά. Ε σ' αυτές δεν το έχω πει, γιατί πλέον δεν λέμε ούτε τα νέα μας. Κάποια στιγμή λογικά θα το πω, θα δείξει όμως το πότε.
    • Είναι από τις ορμόνες κορίτσι μου. Μην ανησυχείς αφού έκανες και όλες τις εξετάσεις σου
    • @Kn1 ειναι και η ρελαξινη που χαλαρωνει αρθρωσεις και συνδεσμους οπως το κες παντως συμβαινει σε αρκετες γυναικες. Αντε να δουμε πως θα παει περιμενω νεα σου εν καιρω πανω στο θεμα. @ΜαρίαΔημήτρης εχεις παρει φορα που τη βρισκεις τοση ενεργεια εισαι φωτεινο παραδειγμα. Χιλια μπραβο. Ποτε λετε για βαφτιση;; Εγω δεν εχω κοιταξει τιποτα το παω προς το να χρονισει. Εσεις τι λετε;;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...