Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 915
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Κοριτσια τι κανετε?

καλα?

Τι ακουω?

Αποθηλασμους?

Μαρθα, θυμαααασαιιιι, που τα λεγαμε? :laugh:

Θυμααασαιιιι οταν ανοιχτηκε το τρενακι μας?

Ποσος καιρος παει?

ακομη το μεμε στο στομα εχουν, τα ατιμα! :huh:

Κοριτσιαααα!

Αδιαθετησαααα!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Πολυ χαρηκα! :woohoo:

Δημοσίευση

σωσω,ετοιμο τον εχω το γαιδαρο!!!!!!!! :P τον εχω και φωτο στο φεις!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :P:P:P

γεια σου,σαυρο-γιωτα!!!!!!!!!!!!!! :laugh: ας θηλαζει οσο θελει!!!!!δεν με πειραζει.... ;) προς το παρον τουλαχιστον!!!!!!!!!! :silly:

Δημοσίευση

ευα ολες λεγαμε στο χρονο θα αποθηλασουμε αλλα :whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle:

ελενη μουυυυυυυυυυυυυ

τι κανεις?

τετοια ωρα κ δε κοιμασαι|? :dry:

αχ δε θυμαμαι ..ολο για τα βυζια μας λεμε..θα μας μεινει συνηθειο...

επιτελους σε ηρθε περιοδος.. :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

αντε τωρα να κανεις το γιο :S

ο αντρας σου βρηκε δουλεια? :huh:

γιωτα στο ξαναλεω ..σε απολαμβανω... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

αδερφουλα τα φιλια στη ανηψαρα μου :kiss:

Δημοσίευση

:laugh: Τον γιο????? :laugh:

Κοριτσια, προς το παρον ου αρκουν οι δυο κορακλες μου!

Δεν θελω, αλλο!

Δεν κοιμαμαι, γιατι αυριο ρεπαρω! :woohoo:

Θα παω ομως σε λιγο να ξαπλωσω, γιατι νυσταζω!

Συνηθειο?

Εγω πλεον νομιζω οτι δεν μπορω να φανταστω να μη θηλαζω!

Νομιζω, οτι για το υπολοιπο της ζωης μου θα εχω το βυζι εξω!

Δημοσίευση

Καλησπέρα,

πάλι πολυλογία σας έπιασε σήμερα :woohoo: :woohoo: :woohoo:

1 ώρα έκανα να σας διαβάσω :P

κορίτσια πήραμε μια τρομάρα στης Βένης, άλλο να το ακούτε

κι άλλο να το βλέπετε :ohmy:

δεν είναι ούτε δευτερόλεπτο να τα αφήνεις :S:S

Εγώ φεύγω αύριο το πρωϊ για διακοπούλες και ελπίζω να ηρεμήσουμε λίγο

Σήμερα όλη μέρα έτρεχα σαν την τρελή

Τουλάχιστον βρήκα παπούτσια για το Μιχάλη στο χρώμα του πάγου

Ήταν ότι καλύτερο βρήκα΄

Επίσης ο Μιχάλης σήμερα το πρωϊ που ξύπνησε είχε μια τεράστια

φούσκα στο δάχτυλό του (μάλλον από κάψιμο, χθες ήταν στην κουνιάδα μου που έχουν φούρνο και κάνανε με την ξαδέρφη του κουλουράκια :blink: :silly: ) και εγώ η έξυπνη

την έσκασα με μια καρφίτσα και μολύνθηκε :ohmy: πήγαμε στο

φαρμακείο και μου είπαν να τον πάω στο νοσοκομείο, φυσικά

με κράξανε που το πείραξα του το καθαρίσαν του βάλανε αντιβιωτική

κρέμα και θα τον ξαναπάω άυριο πριν φύγουμε να το δούνε και να

μας δώσουν οδηγίες. Έγκαυμα 2ου βαθμού μου είπαν :(:(

Ελένη επιτέλους!!!!!!!!!!!!!

Μάρθα καλά αποτελέσματα στην αυχενική :)

Ντένη καλή εγκυμοσύνη σου εύχομαι :)

Αργυρώ καλορίζικο το δοντάκι :)

Νατάσα τέλεια η φώτο της Ειρήνης

Κορίτσια δεν νομίζω να μπορέσω να μπώ καθόλου μέχρι να γυρίσω

Καλά να περάσετε όσες πάτε διακοπές και καλό κουράγιο στις υπόλοιπες

Τα φιλιά μου σε όλο το τρενάκι

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Καλημέρα και πάλι!

Κοίμησα τον άντρα μου και αυτο-αρμέγομαι! Θα μου μείνει συνήθεια και δε θα μπορώ να κυκλοφορήσω χωρίς μπουκαλάκια κρεμασμένα στο στήθος (καλά αν δε λεμε στο τρενάκι του βυζονυκτίου- ιδίως τη νύχτα για βυζιά πού θα λέμε;):P

Θούλη μου με λένε Παρασκευή - Γεωργία τα ονόματα της γιαγιάς μου και στην Αγ Παρασκευή μ' έταξε η μαμά μου γιατί ήμουν πρόωρη και είχα προβλήματα με τα μάτια μου σα νεογέννητο.

grousi (μη παρεξηγηθείς) τ' όνομα σου μου θύμησε μια φίλη της μαμάς μου που έμενε στην Ελβετία και όποτε ερχόταν να μας δει, έπεφταν όλες οι συμφορές μαζεμένες. Μια φορά ήρθε να μας δει και χάλασε το τηλέφωνο, κόπηκε το ρεύμα καλοκαιριάτικα, έπιασε φωτιά η αυλή (ευτυχώς τη σβήσαμε) κι έπεσε μια κοτρώνα στο πόδι του πατέρα μου. Την άλλη φορά που ηρθε, ντελαπάραμε με το αυτοκίνητο, έχασε η μαμά μου το αεροπλάνο γιατί δε πέταξε το προβλεπόμενο λόγω βλάβης, το αντικατέστησαν μ' ένα μικρο, και οι επιβάτες που έφτασαν τελευταίοι (μεταξύ των οποίων και η μαμά) δεν επιβιβάστκαν ως υπέρβαροι. Επίσης, έκαψα το φαγητό (καλά γιαυτό δεν παίρνω κι όρκο ότι ήταν θέμα γρουσουζιάς) και δάγκωσε τον μπαμπά μου ένας σκύλος στα καλά καθούμενα. Την επόμενη φορά γέμισε η παραλία τσούχτρες και τσούζαμε παντού, έπαθα αλλεργία και μου έκλεψαν από τη τσάντα το προτοφόλι μ' ένα σεβαστό ποσό... Όπως καταλαβαίνεις της βγήκε τ' όνομα η Μαρία η Γρουσούζα. Επειδή όμως ήταν ελληνοελβετίδα και μας είχε πρήξει στο γαλλικό μετονομάστηκε η marie grousie. Κάθε άλλη ομοιότητα είναισυμπτωματική, άλλωστε εσενα σε λένε Ευα όχι Μαρία ;)

Νατάσσα καλές διακοπές!

Φιλιά σε όλες! :kiss:

Δημοσίευση

Καλημέρα!!!!!!!!

Χρυσα τελικα βρηκες εστω στο κινητο την παιδ;;;

Ρε κοριτσια τι παθατε στον καφε. :S:S:S Πω πω αγιο ειχε ο γλυκούλης.Παναγία μου!!!!!

Ξερετε αν μετα τον πυρετο βγαζουν εξανθημα;;; :dry::dry: Ειδα κατι πιτσιλες στο κορμακι του χθες.

Η' να ειναι απο το mmr;;;Το καναμε πριν 3 εβδομαδες περιπου.

Δημοσίευση

Ελενη μου!!!!!!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Παρτα και πηγαινε σουμπιτη.Το ρωτας;;;με τετοια ζέστη;

Τα φιλια μου και παλι.Μπαινε οποτε μπορεις να μας γραφεις κανα νεο σου.

Το Νο1 καπου Νοεμβριο του 09 δεν το ειχαμε ανοιξει;;;

Αντε να σβησουμε και κερακι φέτος. :P

Δημοσίευση

Καλημέρα....

καλημέρα Παναγιώτα και Ελένη.....

Ελένη όλα καλά? αφού έχεις ρεπό πάρε τις κοριτσάρες σου και βόλταρε στην θάλασσα, αχ και να είχα θάλασσα εδώ όλη την ημέρα εκεί θα την έβγαζα με την Ρεβεκκούλα μου!

Βενετία πρόσεχε τον Φιλιππάκο και ειδικά τώρα πιο πολύ γιατί είδε την Γιώτα να σκαρφαλώνει και μην κάνει και αυτός το ίδιο.....πάντως να ξέρετε ότι δεν θα έπεφτε το παιδί γιατί έχουν το αίσθημα της ασφάλειας, αν κάτι συνέβαινε (φτου φτου μακρυά από δω) θα ήταν περισσότερο επειδή τρόμαξε από σας!!!!!.....τα πιτσιρίκια εξαφανίζονται στην στιγμή, εγώ όταν έχω την μικρή στον πεζόδρομο τα μάτια μου είναι 14!!!!!.....ειδικά εδώ ακούγονται πολλά να γίνονται με τα παιδάκια!!!!

Παναγιώτα κάτι ήθελα να πω σε σένα αλλά το ξέχασα πρέπει να πάω πίσω καμμιά σελίδα!!! :S

Νατασσούλα καλές διακοπές (και ας μην δεις τις ευχές μας!!!), αυτό κάνει ο άντρας μου να ανοίγει τις φουσκάλες, εγώ πάλι όχι προτιμώ μια έγκυρη συμβουλή!!!

σήμερα σηκώθηκα νωρίτερα, πίνω και το καφεδάκι μου με την ησυχία μου....ο καιρός χάλασε και δεν πρόκειτε να ξαναφτιάξει λένε!!! :angry:

Χρύσα εμείς οι 2 πρέπει να κάνουμε γκρουπ και μένα ο δικός μου άντρας σαν τον δικό σου!!!! :angry:

Παναγιώτα εγώ θα κόψω τούρτα αρχές Ιαν, τότε άρχισα να γράφω!!! :woohoo: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

καλημερα κουκλες!

γυρισα απο δουλεια!

Νατασουλα καλες διακοπες!

Ελενη καλως ηρθες και εσυ κα η περιοδος!

GROUSI μου οι περισοτερες θηλαζουμε αλλες πολυ αλλες λιγο....και οσες δεν θηαζουν ειναι και γ@^ο τα παιδια και απολαμεβανουμε την παρεα...

ετσι για να μην λενε οτι δαγκωνουμε!

η Μαρια-Ιωαννα θηλαζει 3-4 φορες την ημερα... και οταν δεν θελει αλλο μου λεει "ε θελω αλλο ε μου αρεσει το γαλα" η φυσαμε το βυζι να κρυωσει το γαλα!

δεν μπορω να φανταστω τον εαυτο μου να μην θηλαζει..ενοειται οτι δεν παιζει αποθηλασμος!

προσοχη στ παιδακια μας ....ειναι απροβλεπτα!

Γιωτα και κομαντο!

εισαι αστερι!

παω για καφεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

Δημοσίευση

Παναγιωτα, απο εκει να καταλαβεις ποσο καιρο προσπαθουμε και περιμενουμε την ημερα που δεν θα θελουν μεμε! :laugh:

Αρτζι, εμεις εχουμε την θαλασσα μεσα στα ποδια μας αλλα...

κοριτσια, την καλημερα μου!

Δημοσίευση

Ρε κοριτσια ξερω οτι δεν περισσευουν τα λεφτά σε κανεναν , πειτε με και περιεργη αλλα εγω ποτε δε θα πουλασα πραγματα του μωρου και ειδικα εδω μεσα. :huh::huh:

Θα τα χαριζα σε καποια φιλη μου να τα χαρει το δικο της νινακι.

Δε ξερω, μου φαινεται λιγο γυφτια. :blush::blush:

Ακομη θυμαμαι που ενα μελος -λιγο καπως περιεργο που εχει προκαλεσει πολλους καυγαδες- ειχε βαλει αγγελια να πουλησει τα τεστ ωορηξιας. :blink::blink::blink::blink:

Εγω με το που εμεινα εγκυος τα χαρισα κατευθειαν στη νυφη μου για γούρι.

Ελεος ρε παιδι μου!!!!!!

Δημοσίευση

Καλημερα!!!!

Γιωτα...πλακα επαθα...απιστευτο..ρε συ τον θυμαμαι τοτε στον παιδιτοπο ποσο ευκινητο ηταν..αλλα δεν φανταζομουν και τοσο..

Φανταζομαι η Βενη ασπρισε απο τον φοβο της..

Ουτε να φανταστω δεν θελλω τι θα παθαινα αν ηταν π Τζεφ στη θεση του...εγκεφαλικο..ειστε τερατα ψυχραιμιας μπραβο σας...

Η Παναγια μαζι με τα μωρακα μας.

Βιβιανκα υπομονη...εντλουσα κοντα στους 3-4 μηνες συστηματικα και σε καταλαβαινω...δεν θελλω να δω μπροστα μου το θηλαστρο

Γρουσι...και εγω ακομα θηλαζω...και ειμαι σε φαση αποθηλασμου...

παντως μπορω να πω πως πλεων ο Χριστοφορος εχει κοψει τον πρωινο θηλασμο..ξυπναει...κατα τις 5-6 πινει γυρω στα 200-250 γραμμ γαλα φρεσκο..και ξερενεται γα υπνο....οταν ξυπναει ειναι μεσα στα χαμογελα και δεν θελει μεμε....

Αυτες τις μερες οπως ειναι σπιτι με την πεθερα μου και χωρταινει υπνο...

Δεν θελω μως να σας πω ποσες φορες ξυπναει την νυχτα !!!

Νυσταζω...

ελενη συγχαριτρα..αντε και με εναν γιο...χιχιχι

εμενα μου ρθε σημερα!!!

Παναγιωτα μιλησαμε τηλεφωνικα...μου ειπε να τον παρακολουθω και αμα ανεβασει πυρετο να την παρω τηλεφωνο...γιατι λεει η βραχναδα μπορει να ειναι απο πολλα..αλλα φαρμακα δεν ηθελε να του δοσει.

Παιδια ειδα ενα πολυ χαζο ονειρο σημερα..αμα το θυμηθω θα σας το πω

Φιλακια πολλα

Δημοσίευση

Καλημέρα κορτσούδια.

Α ρε κορίτσια τι πάθατε. Εμένα θα είχε βγει μια άσπρη τούφα σαν της Παναγιωταρέας από την τρομάρα μου.

Παναγιώτα και γω δεν τολμάω να δώσω ρούχα.Έρχεται από πίσω της κουνιάδας μου, κάποια στιγμή θα κάνει και ο αδελφός μου, μπορεί και γω να ξανακάνω αγόρι. Ε αν μεχρι τότε είναι σε καλή κατάσταση θα κρατήσω μερικά για ενθύμιο και τα υπόλοιπα θα τα χαρίσω.

Γωγώ αυχενική δε θα κάνω γιατί δεν μενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Αποφάσισα μετά από βασανιστικές σκέψεις ότι το μωρό θα το κρατήσω ότι και αν έχει. Οπότε καλύτερα να μη ξέρω. Θα κάνω στον 5 μήνα για να δω αν έχει κάτι που μπορώ να προλάβω μόνο αλλά και για να δω το φύλλο που θα σκάσω. :blush: :woohoo:

Δημοσίευση

καλημερουδια!!!!!!!!!!!!!!!!!

επεστρεψα κι εγω ειχα παει 3 μερες διακοπουλες με τον αντρα μου γιατι μας ειχαν πνιξει τα προβληματα και ειχαμε απομακρυνθει λιγο.

ηρθα ανανεωμενη και χαλαρη πλεον

φιλακια πολλα κοριτσαρες μου

μου λειψατε καλε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

εγω παλι εχω στραβωσει πολυ με καποιους..... γτ πλεον το να εισαι ζητουλας ειναι γυφτια...γτ καποιοι απο συνηθεια ζητανε και ζητανε χωρις να εχουν αναγκη...αυτα ειναι κατοχικα συνδρομα....κ δεν το πιστευω μονο εγω μα παααρρρραααα πολλα ατομα ...γτ εχει καταντησει αηδια...λυπαμαι μα αυτα που μικραινουν του παιδιου μου δοξα το θεο εχω φιλες που θα τα φορεσουν στα μωρα τους...

Δημοσίευση

Γιώτα τι γέλιο έχει η Κων/να στα βιντεάκια....ειδικά αυτό με το παπάκι η δικιά μου ήθελε να το δει και ξαναδεί, το παίξαμε πολλές φορές!!!!

μάλλον σκέφτηκε: "και άλλο κοριτσάκι στα μέτρα μου!!!" :laugh:

εγώ του Λουκά τα έδωσα στον Ερυθρό Σταυρό και της κόρης μου τα δίνω στην αδελφή μου (όσα είναι καλά)!!!

διαβάστε τι έκανε ένας γνωστός μας:

έκλεισε διακοπές σε ένα αγρόκτημα εδώ και ήθελε να νοικιάσει 2 δωμάτια, ένα για το ζευγάρι και ένα για την κόρη τους!!! και ρωτά ο ξενοδόχος: πόσο χρονών είναι το παιδί?

γνωστός: 3 ετών

ξεν. : λυπάμαι αλλά τόσο μικρό δεν παίρνουμε ευθύνη να κοιμάται μόνη της σε ένα δωμάτιο...

έτσι πήγε και έκλεισε σε ένα άλλο και ο ξενοδόχος τους έδωσε χαρτί να υπογράψουν ότι θα είναι αυτοί υπεύθυνοι για ό,τι και αν συμβεί!!!

τι να πει κανείς!!!!, επίσης μόλις το παιδάκι βγάλει τελείως την πάνα θα της πει να πηγαίνει στην κάτω τουαλέτα (των επισκεπτών, που βρίσκεται στον 1ο όροφο) και όχι στην δικιά τους την κύρια που είναι δίπλα από τις κρεβ.!!!! :ohmy::blink:

Δημοσίευση

Γιωτα ξερεις...εγω κορι..εσυ γιο..ανταλαγγη...εχεις παραπονο...θα σου δοσω πουπερ ρουχαλακια...χιχιχι

Παντως θα συμφωνισω με την Γιωτα..και με την Κουμπαρουλα Παναγιωτα...εχει καταντησει λιγο αηδια εδω μεσα..ολο τα ιδια και τα ιδια ατομα..

Και οπως ειπε και η Φρανι..να εχεις ιντερνετ λαπτοπ..κλπ κλπ..εχεις..να παρεις το παιδι μου ομως σαλιρες δεν εχεις...η να αγοραζεις πανακριβες πανες και μωρομαντηλα εχεις..αλλα για ρουχα οχι...

και αντε πες ΟΚ στην εποχη μας πραγματικα υπαρχουν αθρωποι που εχουν αναγκη..αλλα οχι απο κατι κουνιες σουπς της φισερ πραισ...

Για να μην επεκταθω!!!

Εγω εχω παρει ρουχα...της κουμπαρας μου...μια πολυ καλης μου φιλης..με εχουν βγαλει απο π[ολλα εξοδα...

αλλα εχω δοσει και πολλα ρουχα...δοσει..οχι πουλησει..

Μου εχουν κανει δωρο ενα ζευγαρι αθλιτικα ναικ..Γιωτα τα ξες..σας τα πουλαω χαλαρα...χιχιχι..ειναι αφορατε..στο κουτι..με την ετικετα..και δεν θα τα φορεσει..

Αχ..επρεπε να μην βγαλω την ετικετα απο τα πουμα..αχ...επισης εχουμε ενα μπουφαν μπερμπερι...μου το εδοσε η κουμπαρα μου...μια φορα το εβαλε το βαφτιστιρι μου...ποσο λετε να πιανει;;;;

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...