Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Τζα, ήρθα κι εγώ

από σήμερα έχω άδεια κι έχω ξεπατωθεί στις δουλειές :S:S

Παναγιώτα καλώς ήρθατε και περαστικά στον Νικόλα

Μάρθα συγχαρητήρια για τον παιδικό!!!!!!!!!!

Δεν πειράζει που είναι σε άλλον αρκεί που σα πήραν :)

Εμάς δεν μας πήρανε και θα την έχει και του χρόνου

η γυναίκα που την κοιτάει τώρα ;)

Πολύ θα ήθελα να έρθω κι εγώ το Σάββατο αλλά δεν θα είμαστε εδώ

Ελπίζω να σε δώ πριν γεννήσεις :woohoo: :woohoo:

Αφροδίτη να σας ζήσει ο ανηψιός :)

Γωγούλα καλώς να δεχτείς την κούκλα σου

Κανένα άλλο νεό? :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

grousi όταν λες φλεγμονή τι ακριβώς εννοείς?

Εμένα με δάγκωσε πριν 20 μέρες η Έλενα και είχε γίνει πληγή

έτρεχε αίμα και πυον και πονούσε φριχτά όταν θήλαζα

Η Lala μου είπε να βάζω σπαθόλαδο και σώθηκα. Μετά από 5 μέρες

που έβαζα σταμάτησε να τρέχει πυον και τώρα σχεδόν έχει κλείσει

η πληγή. Ξαναθηλάζω χωρίς να πονάω

Χρύσα ο μικρός πως είναι?

• Απαντήσεις 915
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!

Είμαι στο πόδι από τις 4 τα ξημερώματα και καταλαβαίνετε πώς είμαι... Κατά τα λοιπά όλα μια χαρά. Ήρθαν ο άνδρας μου και η κουνιάδα μου και τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα. Πώς να κάνεις τις αντλήσεις, πού να πας και πότε να βρεις χρόνο για να πας...

Πάντως Θούλη μου, ναι το μειώσαμε το ξένο, αν και μερικές φορές βλέπω πως έβγαλα μόνο 20 ml και με πιάνει ένα, κάτι...

Περαστικά στη Cesilia και την Παναγιώτα για τα μικράκια τους (περίεργο πάντως να κυκλοφορούν ιώσεις και το καλοκαίρι, φαντάσου τί έχει να γίνει το χειμώνα που είναι η εποχή τους).:woohoo:

Όσο για τη δίαιτα, επειδή η ίδια είχα διαβήτη κυήσεως, μέχρι και τον 6ο μήνα δεν ειχα πάρει σχεδόν γραμμάριο. Μετά που άρχισα την ινσουλίνη και τις ατασθαλίες κλάφτα Φανούριο! :S

Franita, μη σε νοιάζει τί λένε. Εγώ να δεις τί έχω ακούσει κατά καιρούς (είναι πολύ συνειδητή η επιλογή μου να μην είμαι και πολύ ενεργό μέλος σε fora)και μάλιστα εκ του μη όντως. Εσύ κάνε αυτό που σου υπαγορεύει η συνείδησή σου και μη δίνεις καμμιά απολύτως σημασία ;)Μπράβο σου γι αυτή σου την πρωτοβουλία!

Δημοσίευση

κορίτσια γεια σας,

Φρανίτα θα κοιτάξω να μαζέψω πολλά βρεφικά και παιδικά κοριτσίστικα ρουχαλάκια που είναι σχεδόν καινούργια (κάποια είναι όντως καινούργια).

Τι κάνετε?? Εμείς χτες γυρίσαμε από Βόλο. Έληξε ήρεμα ο πρώτος κύκλος διακοπων μας στα ΚΑΑΥ βέβαια κάτω από τη σκιά του συμβάντος με το ελικόπτερο :( το μαγαζάκι στο ΚΑΑΥ δεν λειτούργησε, ούτε ο κινηματογράφος ούτε τίποτα αυτές τις μέρες και το κλίμα ήταν κάπως βαρύ να το πω.. Ο Γ επεστρεψε σήμερα στη δουλειά όπου δεν πετάει τίποτα μέχρι να βγει το πόρισμα της βλάβης. Πήγανε χαμένοι 2 νέοι άνθρωποι ο ένας μάλιστα μπαμπάς τεσσάρων παιδιών (το 4ο θα γεννηθεί σε λίγες μέρες) :(

Οι διακοπές μας λοιπόν συνεχίζονται στη Σκιάθο από την Παρασκευή μέχρι την άλλη Παρασκευή 13/8 ;)

Afroditi, Franita,natasoula,savropinguinos,grousi,Argi και σε όαλ τα κορίτσια φιλιάαααα

Δημοσίευση

vivianka έγραψε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Είμαι στο πόδι από τις 4 τα ξημερώματα και καταλαβαίνετε πώς είμαι... Κατά τα λοιπά όλα μια χαρά. Ήρθαν ο άνδρας μου και η κουνιάδα μου και τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα. Πώς να κάνεις τις αντλήσεις, πού να πας και πότε να βρεις χρόνο για να πας...

Πάντως Θούλη μου, ναι το μειώσαμε το ξένο, αν και μερικές φορές βλέπω πως έβγαλα μόνο 20 ml και με πιάνει ένα, κάτι.!

γιατί αντλείς και δεν θηλάζεις?! δεν ξέρω αν το έχεις αναφέρει, συγνώμη αλλά δεν το διάβασα και δεν το ξέρω!! :blush:

αν βγάζεις 20ml δεν σημαίνει ότι δεν έχεις γάλα, άρα μην απογοητεύεσαι.....οι αντλήσεις είναι κουραστικές, ακολούθησε τον φυσικό τρόπο τροφής του μωρού: τον θηλασμό και δεν θα ταλαιπωρείσαι!

ΜαρίαΙωάννα τι καλά, καλή συνέχεια στις διακοπές σας....

Δημοσίευση

Panayiota έγραψε:

Μαρακι μπραβο!!!Εγω ειμαι πολυ χεσμεντεν. :unsure:

Ολα καλα να πάνε κοριτσαρα μου. :)

Απλως να ρωτησω κατι.Περινεοτομη δε σου κανουν για να βγει το μωρο ;;;;

δηλαδη χωραει και χωρις τομη να περασει;;;

Επισης με την αποσπαση σου τι εγινε;;;Στο Ιεκ πηγαινεις τώρα;;;

περινεοτομή σου κάνουν προληπτικά μη τυχόν και σκιστείς μόνη σου αλλά δεν είναι στανταρ ότι θα σκιστείς. Το σύνηθες είναι αυτές που γεννάνε ξαπλωμένες να θέλουν περινεοτομή γιατί δεν είναι η φυσική στάση γέννας το ξαπλωτό αλλά είναι η στάση που διευκολύνει τον γιατρό. Αν το κάνεις όρθια η βαρύτητα βοηθάει και μπορεί να μη χρειαστεί.

Απόσπαση πήρα σε σχολείο στο νομό κιλκίς. Παίζει να με βάλουν και σε ολοήμερα. Ό,τι και να ναι τέλη Δεκεμβρίου θα φύγω με άδεια. :woohoo:

Δημοσίευση

επιστρεψαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μμμμμμμμμμ νεο τρενακι!

θα κανετε μια σταση και για εμας?

η μας ξεχασατε?

τι κανετε ομορφες?

νεα μελη βλεπω!

φυσικα δεν εχω διαβασει τιποτα!

ελπιζω να διαβασω...

αχ καντε μου μια περιληψη!

ενοειται οτι ειδα την σταρ μας!

Αφροδιτη μου εισαι κουκλα!!!!!!!!!!!!!!!!

αλλα και ο Μανωλιος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τα νεα μας!

περασαμε τελεια!

η Μαρια-Ιωαννα εχει γινει αραπινα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μιλαει παρα πολυ και σε ολους και σχεδον ολα καθαρα

ηταν η μασκοτ τπυ νησιου!

την εμαθαν ολοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαιρετουσε τους παντες!!!!!!!!!!!!!!!!!

γνωστους και μη!!!!!!!!!!!!!!!

εμαθε σχεδον ολα τα σοκακια του νησιου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κοιμοταν ολο το βραδυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τις πρωτες μερες ξυπναγε με τον κοκορα.... μετα ο κοκορας χαθηκε....(σσσσ δεν τον εκανα με μακαρονια αλλα πολυ θα το ηθελα)

εκανε μπανιο μονο με τα μπρατσακι και στα απατα!

ετρωγε τα παντα και πολυ!

κανουμε τσισα στο γιογιο

και φυσικα σε ολο το νησι!

βαζω φωτο!

Δημοσίευση

κοριτσαρες μου γεια σας!!

δεν ξερω για εσας,αλλα εμενα μου λειψατε πολύ! ;):P:P

γυρισαμε απο διακοπουλες,Χαλκιδικη!περασαμε τελεια κ καλυτερα απο ολους φυσικα περασε ο Γιωργακης!!δε σταματησε δευτερολεπτο να τρεχει κ να τρωει!!χαλαλι το τρεξιμο στο καμπιγκ,το παιδι το καταχαρηκε!την αλλη εβδομαδα θα ξαναφυγουμε! :)

Χρυσα μου περαστικα σας :( !δεν επινε πολυ νερακι ο Χριστοφορος;καλυτερα παντως που θηλαζατε εχθες..εγω σταματησα το φρεκο εντελως κ θηλαζω πρωι κ βραδυ κ νυχτα..απο αυριο ξεκινω βραδινο αποθηλασμο!!

Μαρακι τί καλα που βρηκες γιατρο οπως ηθελες!!αντε,να πανε ολα υπεροχα ,να μας πεις εμπειριες κ να ακολουθησουμε τα χναρια σου στο δευτερο! ;) αμ κ εγω χωρις επισκληριδιο...δε το βλεπω! :laugh:

επισης κ εγω απο την πρωτη ωρα καθομουν κανονικα κ ας ειχα ραμματα απο κατω :dry: δε με ενοχλουσαν κ τοσο.. :dry: !

δε θα ζητησεις επαπειλουμενη,ε;;

Βικυ καλως ηρθατε!τί κουκλιτσα ειναι αυτη καλέ;;;αχ!τη φανταζομαι να τρεχει κ να μιλαει σε ολους!αποθεωση!!

Αφρο δε διαβασα ακομη τη συνεντευξη!φιλακια! :kiss::kiss:

Παναγιωτα εισης πολλα φιλια! :kiss::kiss:

Γιωτα!μα καλα,χωμα με κανατε με τη Χρυσα!ολο για σιδερο μιλατε!ντιπ για ντιπ ανεπροκοπη ειμαι τελικα! :S:P !

Θουλη συγχαρητηρια για τν παιδικο!τελεια που ειναι απεναντι απο το σπιτι! :)

ασχετο,αλλα ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΙ ΜΟΥ!!ειναι το πιο γλυκο παρεακι μου!

φιλακια σε ολες! :kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Argi μου, ο μικρός ήταν στο στήθος νυχθημερόν από τη στιγμή που γεννήθηκε. Δυστυχώς στην πορεία έχασε βάρος και ο παιδίατρος μου επέβαλε μεικτή διατροφή. Δίνοντας ξένο γάλα όμως, η παραγωγή μου μειώθηκε και χρησιμοποιώ τις αντλήσεις με νοσοκομειακό θήλαστρο (απαιτούνται 8-10 ημερησίως) για να την επαναφέρω. Θηλάζω κανονικά και αδιαλείπτως και προσπαθώ να δίνω συμπλήρωμα δικό μου αντί για ξένο, μέχρι να το κόψουμε τελείως...(τουλάχιστον έτσι ελπίζουμε)

Κοινώς είμαι με το βυζί στο ένα χέρι και το θήλαστρο στο άλλο :dry:

pebii καλώς ήρθες!

Επίσης, να προσθέσω:Να χαίρεσαι την κούκλα κορούλα σου!

Δημοσίευση

χαχαχαχ ces και γω η καραπόντια ό,τι βρακί φοράω μετά από λίγο γίνεται στρινγκ θελει δε θέλει. :laugh: :laugh:

σουτιέν και γω ανέβηκα 2 νούμερα. Από κει που είχαν σχεδόν 2 πλάτες τώρα είμαι μια πάμελα. Το απολαμβάνω όσο δεν πάει.

Ρε παιδιά. Εμένα ακόμα στο στήθος κοιμάται όταν είναι μαζί μου. Αν είνα με τους παπούδες μια χαρά ξαπλώνει ο κύριος. Μέχει ξεζουμίσει, χώρια που δεν μπορώ να ξεμιτίσω βράδυ.

Θούλη δε ρώτησα πόσα παίρνει. Ε πάνω από 1000ρικο δεν νομίζω.Πάντως στην κλινική νομίζω δίνεις 600. Από την επισκληρίδιο έχω κακή εμπειρία γιαυτό δε θα ξανακάνω. Δε μπορούσα να συνεργαστώ και το πήραν με βεντούζα. Από το σοκ έμεινε 3 μέρες στη θερμοκοιτίδα και από τη βία με την οποία βγήκε μου άφησε συντρίμια. Θέλω ξανά χειρουργείο. Το ^%$^%$^##$% τριαντάφυλλο μου το έκανε το γιοτόμπαλο η γιατρός. :angry::angry:

Ιουλία δεν θα πάρω επαπειλούμενη γιατί αν κάτσω σπίτι θα το ρίξω στο φαί και δε το θέλω με τίποτα. Δε σταμάτησα ούτε το γυμναστήριο. Να μου πάπάει πάνω που τα ξεφορτωθηκα να τα ξαναπάρω. :S

Δημοσίευση

Κορίτσια σας γράφω αγκαλιά με την Ιωάννα μου........ :woohoo: :woohoo: :woohoo: ήρθε η γυναικαρα μου...Μεγάλωσε η αγαπούλα μου... :woohoo: :woohoo: :woohoo: Έχει γίνει κοριτσάκιιιι.... :woohoo: :woohoo: :woohoo: Είναι παπαγάλος...Λέει πολλές κουβεντούλες...Δεν μπορώ να σας περιγράψω......

Την αγαπώ.... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Σας φιλώ όλες γλυκά!!!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

papaki κ μενα με βεντουζα τον πηραν..αλλα οκ μετα...

βικυ κλαως ηρθεςςςςςςςςς

καλα κουκλα κορη..μα τι αραπινα ειναι αυτη??????????

ιουλια απο αυριο ξανα θα δινεις ξενο???????δε καταλαβα

σας ειπα????????

μιλησα με συμπεθρα κ μας ειπε οτι ο παιδικος που επιλεχτηκε ο μικρος δε ειναι απενενατι απο το σπιτι μας..αλλα πιο μακρυα κ απο τον προηγουμενο :S:S:S:S

αχχχχχχχχ

θα με φαν τα χιλιμετρα..ε μεχρι αν γεννησω..μετα ειδωμεν..

νατασουλα :(:(:(:( που δε σας πηραν

σας φιλω ολεςςςςςςςςςςςςςςς

Δημοσίευση

Τζααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γύρισα!!!!!!!!!

Σας έλλειψα;;;;;;;;

:P:P:P:P:P:P

Εμένα μου λέιψατε................

Τί κάνετε;;;;

Τί νέα;;;;;

Μου είναι αδύνατον να διαβάσω ό,τι γράφτηκε τόσον καιρό.... :(:(

Θα μπω όμως σιγά σιγά στο κλίμα και δε θα μου ξεφεύγει τίποτα!!!!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Περάσαμε τέλεια!!!!!!

Γυρίσαμε οικογενειακώς κατάμαυροι σαν τα γυφτάκια με πατούσες σαν σόλες από την ξυπολυταρία!!! Το καταευχαριστηθήκαμε........

Κάθόμουν άλλον ένα μήνα χαλαράάάάάά!!!

Από που να αρχίσω και τί να πρωτοπώ.....

Η Ειρήνη ξέφυγε εντελώς. Μεγάλο σούργελο λέμε. Δε βάζει γλώσσα μέσα και κώλο κάτω! Βάλαμε βράχτη γύρω από το τροχόσπιτι για να μη φεύγει και αυτή είτε πηδούσε από πάνω είτε τον σήκωνε και περνούσε από κάτω. Όλη μέρα κυκλοφορούσε ξεβράκωτη με μια φέτα καρπούζι στο χέρι. Το καταευχαριστήθηκε η τσαχπίνα μου.

Η μαμά(εγώ δηλαδής) έτρωγε επίσης όλη μέρα και άραζε κανα 2-3 λεπτά το 24ωρο γιατί το υπόλοπο διάστημα κυνηγούσε το καμάρι της. Πολύ τρέξιμο λέμεεεεεεεε.... Ειδικά στην παραλία..... Έπαιρνε φόρα η κυρία και έτρεχε για βουτιά στη θάλασσα. Πήγαινε στα βράχια να ψαρέψει με την απόχη... Ό,τι να ναι έκανε αλλά χαλάλι της.(Πάλι για την Ειρήνη μιλάω :P:P )

Η κοιλιά μου πλέον έχει μεγαλώσει κάπως και φαίνομαι πια έγκυος. Το νινί κλωτσάει και κάνει τούμπες συνεχώς και το απολαμβάνω. Την Πέμπτη έχουμε γιατρό για να δούμε πως πάει! Ανυπομονώ!!!!

Άντε πείτε κανένα νέο εσείς..........

Σκάω...

Χρύσα δεν έχω πάρει ακόμη πμ σου....

Θου τσάμπα χάρηκες ε;;;

Γωγώ είχες στείλει τη μικρή στο χωριό;;

Γιώτα :kiss::kiss:

Το πήρα το μνμ σου αλλά όλο έλεγα να σε τηλ και όλο το ξεχνούσα.

Παναγιώτα :kiss::kiss::kiss:

Τί κάνει το νινί;;;;

Ο 'μεγάλος' είναι άρρωστος;;; Περαστικά σας....

Β' επιπέδου πότε θα κάνεις;;

Ιουλία πόσον καιρό έχω να διαβάσω νέα σας....

Πολλά φιλιά

Δημοσίευση

ελα βρε θουλιτσα μου!!σε μπερδεψα,ε;;εμ!τοσες φορες που αλλαξα γνωμη η πόντια! :silly: :silly: :silly:

οχι,απο αυριο θα αρχισω προσπαθεια για βραδινο αποθηλασμο,δηλ.οταν ξυπναει,κουνημα,αγκαλιτσα,αλλα οχι μεμε!ξενο δεν ξαναδινω,τελος!εδωσα για κανενα μηνα φρεσκο το βραδυ κ διαφορα δεν ειδα,μαλλον χειροτερα ηταν..ετσι κ αλλιως μεσα στην ημερα σπανια να ζητησει μεμε κ ακομη κ τοτε συνηθως τον απασχολω για να ξεχαστει! ;)

ειναι μακρια ο παιδικος τελικα,ε;; :( κοιτα,οταν παρεις αδεια τουλ.θα ξεκουραζεσαι καλυτερα!καλα ποσο μεγαλη ειναι πια η θερμη κ ειναι τοσο μακρια ο παιδικος;;; :dry:

Νατασουλα εσας δε σας πηραν,ε;;θα συνεχισει να κραταει την ελενα η κυρια που την κρατουσε κ φετος;;

βρε κοριτσια,τελικα τα παιρνουν τα μωρακια στον παιδικο προτου καθαρισουν απο την πανα;; :blink::blink:

φιλακια! :kiss::kiss:

Δημοσίευση

Τζααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γύρισα!!!!!!!!!

Σας έλλειψα;;;;;;;;

:P:P:P:P:P:P

Εμένα μου λέιψατε................

Τί κάνετε;;;;

Τί νέα;;;;;

Μου είναι αδύνατον να διαβάσω ό,τι γράφτηκε τόσον καιρό.... :(:(

Θα μπω όμως σιγά σιγά στο κλίμα και δε θα μου ξεφεύγει τίποτα!!!!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Περάσαμε τέλεια!!!!!!

Γυρίσαμε οικογενειακώς κατάμαυροι σαν τα γυφτάκια με πατούσες σαν σόλες από την ξυπολυταρία!!! Το καταευχαριστηθήκαμε........

Κάθόμουν άλλον ένα μήνα χαλαράάάάάά!!!

Από που να αρχίσω και τί να πρωτοπώ.....

Η Ειρήνη ξέφυγε εντελώς. Μεγάλο σούργελο λέμε. Δε βάζει γλώσσα μέσα και κώλο κάτω! Βάλαμε βράχτη γύρω από το τροχόσπιτι για να μη φεύγει και αυτή είτε πηδούσε από πάνω είτε τον σήκωνε και περνούσε από κάτω. Όλη μέρα κυκλοφορούσε ξεβράκωτη με μια φέτα καρπούζι στο χέρι. Το καταευχαριστήθηκε η τσαχπίνα μου.

Η μαμά(εγώ δηλαδής) έτρωγε επίσης όλη μέρα και άραζε κανα 2-3 λεπτά το 24ωρο γιατί το υπόλοπο διάστημα κυνηγούσε το καμάρι της. Πολύ τρέξιμο λέμεεεεεεεε.... Ειδικά στην παραλία..... Έπαιρνε φόρα η κυρία και έτρεχε για βουτιά στη θάλασσα. Πήγαινε στα βράχια να ψαρέψει με την απόχη... Ό,τι να ναι έκανε αλλά χαλάλι της.(Πάλι για την Ειρήνη μιλάω :P:P )

Η κοιλιά μου πλέον έχει μεγαλώσει κάπως και φαίνομαι πια έγκυος. Το νινί κλωτσάει και κάνει τούμπες συνεχώς και το απολαμβάνω. Την Πέμπτη έχουμε γιατρό για να δούμε πως πάει! Ανυπομονώ!!!!

Άντε πείτε κανένα νέο εσείς..........

Σκάω...

Χρύσα δεν έχω πάρει ακόμη πμ σου....

Θου τσάμπα χάρηκες ε;;;

Γωγώ είχες στείλει τη μικρή στο χωριό;;

Γιώτα :kiss::kiss:

Το πήρα το μνμ σου αλλά όλο έλεγα να σε τηλ και όλο το ξεχνούσα.

Παναγιώτα :kiss::kiss::kiss:

Τί κάνει το νινί;;;;

Ο 'μεγάλος' είναι άρρωστος;;; Περαστικά σας....

Β' επιπέδου πότε θα κάνεις;;

Ιουλία πόσον καιρό έχω να διαβάσω νέα σας....

Πολλά φιλιά

Δημοσίευση

Νατασούλι μου γυρίσαμε , γυρίσαμε;;;;;; Καλως ήρθες!!! Άντε γιατί πολύ καλόμαθες στις διακοπές μου φαίνεται.. :P Παρα έκατσες.... :silly:

Τί διαβάζω για την Ειρήνη; Εξελίσσεται σε θηριάκη η μικρή;;;;; Σε έλιωσε ε; :laugh: :laugh: Μπράβο Ειρήνη έτσι σε θέλω δυναμική! :P Κάτσε να έρθει και το δεύτερο και τότε θα δείς το πραγματικό τρέξιμο...

Φιλιά πολλά στην κοιλίτσα σου που φουσκώνει... :kiss:

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια,

καλώς ήρθατε Νατάσσα και Ιουλία έτσι πάντα ωραία να περνάτε, άντε να συμμαζέψετε τα πιτσιρίκια τώρα.... :woohoo: :woohoo:

Θούλη δεν πειράζει λίγα χιλιόμετρα ή μέτρα παραπάνω, αρκεί που τον πήραν και δεν θα αγχώνεσαι ποιός θα τον προσέχει! και όταν πάρεις άδεια τα πρωινά θα είσαι μόνη σου και θα χαλαρώνεις γράφοντας στο τρενάκι!!! :silly: :woohoo:

Γωγώ καλά παιχνίδια με την Ιωάννα σου....

Βίκυ δεν μας είπες βρήκε κανένα παλικαράκι η ομορφούλα σου?

Vivianka καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου..... :kiss:

πάω να ετοιμαστούμε για το σχολείο, εδώ ο καιρός μάπα!!!! σήμερα θα πάμε με την μικρή να βγάλουμε φωτό διαβατηρίου, αναρρωτιέμαι θα καθήσει να βγει? είμαι σίγουρη πως όχι!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια. Στη δουλειά είμαι και όπως βλέπετε σκίζομαι.

Μ'εχει γονατίσει ο μικρός από τότε που έμεινα έγκυος. Ξυπνάει συνέχεια σαν νεογέννητο. Πραγματικά αν δεν έμενα σε πολυκατοικία θα τον είχα δοκιμάσει τον βραδυνό αποθηλασμό αλλά λυπάμαι τους γείτονες. Στα όρια μου είμαι. Σέρνομαι όλη μέρα.

Καλώς ήρθατε οι αραπίνες. Βλέπω καλά περάσατε. Εμείς φεύγουμε το σκ για μια βδομάδα στη Χαλκιδική στη μαμά μου να κοιμηθώ επιτέλους λίγο. Σαν μπισκοτολούκουμο τον ονειρεύομαι αυτόν τον ύπνο.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...