Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 915
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια,

η ΡΕΑ μια φορά ξύπνησε μόνο, ήπιε νεράκι και πάλι ύπνο!

αυτές τις μέρες που ήταν ο άντρας μου στο σπίτι, καθόταν εκείνος πιο πολύ στο λαπτοπ και εγώ ασχολούμουν με την μικρούλα μου, με έχει τρελάνει στα φιλιά ακόμη και στο σκοτάδι μου δίνει! :)

vivianka θυμάμαι και ο παιδίατρος της αδελφής μου είχε πει ότι η μικρή δεν έπαιρνε βάρος και εκείνη έκανε μικτή διατροφή (θηλασμός-ξένο), εγώ της είχα πει να μετράει πάνες κ.λπ., αλλά δενν με άκουσε!

το θήλαστρο γιατί το χρησιμοποιείς? αν δεν εργάζεσαι?

Μόναχο πολύ ωραία πόλη, εγώ προσωπικά θα πήγαινα να μείνω εκεί, θεωρείται μια από τις καλύτερες πόλεις στον κόσμο για να ζήσει κανείς!,.....εκτός βέβαια και έχεις τη δουλειά σου στην Ελλάδα....

Ελένη απόλαυσε το ρεπό σου, οι πιτσιρίκες καλά είναι?

τελικά πραγματοποίησες την υπόσχεσή σου?: να τις ψωνίσεις με τον 1ο μισθό?

η δουλειά πώς πάει? συνήθισες το πρωινό?

Καλημέρα Γιώτα, καλή η μονάδ. στην Χίο ή παίδεμα?

Καλημέρα Αναστασία ηρέμησε......

πάω να ετοιμάσω τα παιδιά για το σχολείο, ο καιρός χάλια εδώ, έχουμε 14 βαθμούς!!!! μπρρρρρρ

Δημοσίευση

Καλημερα!!

Αναστασια φιλακια!!!

Παιδια και εμενα μου εστειλα πμ..δεν ξερω αν λεμε για την ιδια κοπελα...

γιατι σας παραξενευει ετσι δεν γινετε και στην προεκλογικη περιοδο...

Μοναχο..Αχ..εχω παει εκει...ηταν απλα τελεια..

θα ηθελα να παω μια φορα και για Οκτεμπερφεστ..εχω ακουσει πως ειναι τελεια

Κοριτσια νυσταζω...

να σχολιασω αλλη φορα;;;;;

Μουτσ μουτσ τα λεμε σε λιγο, παω να κανω καφε

Δημοσίευση

Μαρια Ιωαννα καλημερα!!!

Φιλακια πολλα!!

Vivianka σηγα το πραγμα, εγω δεν αξιζω μπραβο, εχει ομως εδω πολλες κοπελες που αξιζουν χιλια μπραβο.

Εξω ξεκινησα απο τον χρονο να δινω ΚΑΙ φρεσκο..και δεν εχει ακομα αποθηλασει.

Παντως λειπει και η Βικυ..αυτη θα σε κατατοπηζε καθοτι πιο εμπειρη στο θεμα αντλησεις, εμενα με βοηθησε παρα πολυ οταν αντιμετωπηζα προβληματα με τις ανλυσεις...βλεπεις ο δικος μου δεν επινε κατεψηγμενο και επρεπε καθε μερα να του ετοιμαζω τα γευματα του...ομολογω ατι απο το να αντλω χιλιες φορες να ειμαι ολη μερα με το βυζι απ'εξω και να θηλαζω

Γρουσι το αν θα ξυπναει η οχι δεν ειναι καν θεμα του αν θηλαζει η οχι..εμενα ειναι 14 μηνων και ακομα ξυπναει..οχι να φαει..να γκρινιαξει τις περισσοτερες φορες, να χαιδευτει, αντε και ρουφιξει λιγο νερακι..και φυσικα να πιπιλισει.

Φρανι πες μας...γιατι ως εμπειρη χρειαζομαστε την εμπειρια σου..αμα μου τυχει εμενα πχ κατι τετοιο δεν θα ξερω τι να κανω

Δημοσίευση

Καλημέραααααααααααααααααααα..... :woohoo: :woohoo:

Σήμερα πάλι ξύπνησα πρωί πρωί στις 7.30 γιατί πήγαμε να δούμε ένα σπίτι με το Γιώργο, αλλά δε μας άρεσε... :dry::dry:

Απ'ότι βλέπω η κοπέλα έστειλε σε όλες μας μήνυμα...Γι'αυτό και προηγείται στην ψηφοφορία... :laugh: :laugh: :laugh: :P:P

Τι άλλα νέα να σας πω;;;; :dry::dry: Δεν έχω κανένα... :laugh: :laugh:

Α!!!!Σήμερα με πονάει περισσότερο το στήθος μου... :unsure::unsure:

ήρθα και χωρίς σουτιέν στη δουλειά... :blush::blush:

Αλλά τελικά χωρίς πονάει ακόμα πιο πολύ... :laugh: :laugh: :laugh:

Μπεμπούλης μου τι έπαθες;;;; :(:( Ηρέμησε!!!!

Κι εμένα χθες μου έκανε μουτράκια ο αντρούλης μου γιατί νύσταζα και δεν είχα όρεξη για....αγκαλίτσες!!!!Και ξυπνάω το βράδυ και δεν τον βλέπω δίπλα μου... :ohmy::ohmy: Και τον είδα κοιμόταν στον καναπέ... :(:( Το πρωί μου είπε ότι και καλά ζεσταινόταν και πήγε στο σαλόνι που έχει κλιματιστικό...

Ε, κι εγώ για τον δροσίσω, του έκανα αγκαλίτσες.. :laugh: :laugh: :laugh: :blush::blush:

Τα φιλιά μου και τις καλημέρες μου σε όλες σας!!!!!!! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

kalimera koritsia .

ti na pei kaneis gia ta minimata ths alinhs .....

pantos simfonw kai egw me thn giwta .

gwgw xoris soutien .... :blush: ...ntroph kale mana pragma. :woohoo: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :kiss::kiss::kiss:

thelw na paw diakopes se ena exotiko nisi ...MONH....ax thelw mia allagh sthn zwh mou .....

Δημοσίευση

Αφρο και εγώ θέλω εξωτικό νησί!!!!, αν θέλεις πάμε παρέα να ξεσαλώσουμε!!! :woohoo: :woohoo:

και εγώ έλαβα μηνυματάκι εδώ στο μάμμυ και δεν την ξέρω την κοπέλα ούτε καν ξέρω αν είναι έγκυος ή όχι!!!!

Γωγώ εγώ πάλι δεν μπορώ χωρίς στηθόδεσμο!!! :huh: , ίσως επειδή έχω και μεγάλο στήθος και με ενοχλεί το χωρίς!!!!

σήμερα είμαι πολύ ντάουν ψυχολογικά..... :(

Δημοσίευση

Μαλλον σημερα ειναι αναδρομος ο Ερμης!!!!!!

Πολυ νταουν ολοι ειναι!!!

Αφρο εγω παλη θελω να παω στις Αλπεις, η στην Κορνουαλη..η ακομα καλητερα στην Σκιαθο η στην Αλλονισο!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα,

τι κάνετε όλα καλά?

μια μέρα έλειψα και έχασα τις καλύτερες συζητήσεις :P:PB)

εμένα πάντως δεν μου έστειλε καμιά μήνυμα για την ψηφίσω

μήπως με φοβάται ότι θα την βγάλω ατην φόρα? :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Γιατί είστε όλες χάλια σήμερα τι έγινε?

Εγώ πάντως είμαι μια χαρά, η μικρή κοιμάται σερί όλο το βράδυ

επέστρεψε και ο Μιχάλης χθες από την Καβάλα, αύριο πάιρνω άδεια

μη παραπονιέμαι όλα καλά B)B)B)B)B)

Φρανίτα πεαστικά στον Σεμπ :)

Vivianka μράβο σου που τα καταφέρνεις μόνη σου και το παλεύεις και με τον θηλασμό.

grousi το κάθε παιδί είναι διαφορετικό

η δικιά μου κοιμόταν σερί το βράδυ από 2 έως 6 μηνών

μετά άρχισε να ξυπνάει 1 φορά μετά 2 μετά 3 και μετά έχασα το μέτρημα

Τον τελευταίο μήνα άρχισε πάλι να κοιμάται πολύ καλά και ξυπνάει πότε 1 φορά πότε καθόλου. Τώρα είναι 16 μηνών ;)

Ελένη χάθηκες όλα καλά?

Μάρθα έμαθες τίποτα άλλο για τους παιδικούς?

Την Λένα θα την πάρω εγώ τηλ

Γωγώ δεν πήγες για χοριακή?

πως είσαι στο fb να σε βρω?

Δημοσίευση

Εχω τρομερο πονοκεφαλο.

Νυσταζω!

Μαλλον μου βγαινει η κουραση.

Αρτζι, οχι, αθετησα τον λογο μου! :(

Οι τρυπες πολλες και δεν καλυβονται με τιποτα!

Απελησαν και τον αντρα μου και δουλευω μονο εγω.

Ο αντρας μου στο ψαξιμο! :(

Χεσε μεσα.

Πανω που πηγαμε να ξελασπωσουμε!

Παω να κοιμησω το νινι και να μαγειρεψω!

Το μεσιμερι οποσδηποτε υπνο!

Δημοσίευση

καλημερα..

μου λειπει υπνος...

χθες 2 ωρες ο μικρος δε κοιμοταν..δε εκανε κ φασαρια αλλα μιλουσε κ με ενοχλουσε..οποτε...

ελενη χαθηκες..

λυπαμαι ρε..παλι με ενα μισθο?παλι καλα δουλευεις εσυ..αχχχχχ

σε ηρθε περιοδος?

αργι τι εχεις?

αφρο εκειε χω σπιτι..ελα :woohoo:

νατασουλα αδεια?????????? :woohoo: ναι με ειπε η κοπελα οτι αυριο τα οριστικα αποτελεσματα..καθομαι σε αναμενα καρβουνα

σες ποσους πια καφεδες πινει?κ γω θελω αλλα εχω αναγουλες.δε κατεβαινει

γιωτα σημερα παιδοτοπο?να δω ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΑς ΔΩ :angry:

γωγωκα ακομα να μαθεις?πρωι πρωι τρελιτσες? :blush::P

γκρουσι εγω ακοοοομα να κοιμηθω..17 μηνες τωρα

βιβιανκα παιρνε θαρρος απο μας :S

φρα κ γω αυτο ηθελα να σε ρβτησω..τι να κανουμε αν μας συμβει

??

Δημοσίευση

Ελένη κάτι θα βρεθεί μην στενοχωριέσαι....για τις μικρές πάρε κάτι μικρό έτσι για να χαρούν...καλόν ύπνο... :kiss:

εγώ πίνω μόνο 1 καφέ την ημέρα σπάνια 2!!! και αυτό από συνήθεια αν δεν πιω δεν μου λείπει, άσε που κάνει και κυταρρίτιδα!!! :angry:

μια από τις απολαύσεις και αυτή είναι βλαβερή!!!

Θούλη με έχει επηρεάσει ο καιρός και οι διακοπές μας κινδυνεύουν!!! άστα βράστα Πολυχρόνη..... :angry: , γενικώς έχω βαρεθεί, τα ίδια και τα ίδια, βέβαια φταίω και εγώ αλλά δεν έχω την δύναμη ......

Δημοσίευση

xaxax Θου εγω πινω πολλους..μ'αρεσει πολυ ο καφες.

Οταν με το καλο θα αλλαξω κουζινα..το μονο πραγμα που θα εχω πανω στον πανγκο θα ειναι νια εσπρεσιερα...αλλα και παλη..γιατι....τα σταρμπακσ ειναι κοντα!!!

χιχιχιχ

Αχ!!! Αφρο τι με κανεις...τωρα αντι να τακτοποιησω τις σφραγιδες θυμαμαι προπερσυ τετεοια εποχη που εργανονα ενα ταξιδι στισ Μαλδιβες.....

Αχ!!!

Παιδα..ξερετε τι ειναι να βλεπεις ολα αυτα τα υπεροχα μερη..με τιασ απλησιαστε ςτιμες..γιατι οι δικοι μας δεν θελλουν φτινα...νιωθεις VIP...xixixixi

Δημοσίευση

το κιριμπατι ειναι ενα συμπλεγμανησιων απο Ατολες,απλα υπεροχο!!!!!! εκει θα μετακομισω οταν βγω στη συνταξη.....σε 1500000 χρονια !χααχχαχαχαα ΑΧ!

πνιγομαι ,στο γραφειο γινεται τσι τανας!!!!

Αργκι η συγκεκριμενη αν λεμε γ την ιδια εχει γεννησει προ πολλου...αυτο δεν καταλαβαινω ,εγω το ειπα δεν το θελω ,εχω! δωρο θα το εκανα αλλωστε αμα το κερδιζα!!! αλλα ρε φουστη τοσο καιρο που πλενεις το μωρο σου? και αμα σωνκαι καλα το χρειαζεσαι τοσο πολυ να μαζεψουμε λεφτα να της το παρουμε ρε παιδια,σε καλο θα παει!

μαρή Αργυρώ ...ΠΑΜΕΛΑ είσαι? χαχαχαχαχαα

τα φιλια μου!!! θελω καραμελ φρεδδο μακιατο βεντι πως το λενε ξερει η Χρυσα!!!

Δημοσίευση

Κορίτσια λέτε να πάω αύριο για χοριακή;;;;; :dry::dry::dry:

Ελένη μου σου εύχομαι σύντομα να βρει ο αντρούλης σου δουλειά... :)

Νατασούλα σου στέλων pm για το facebook...

Αφρο μου..... :kiss::kiss::kiss:

Μαλδίβες λέγαμε για γαμήλιο ταξίδι, αλλά ήμουν 5 εβδομάδων έγκυος και δεν πήγαμε... :(:(:(

Argi δε μου αρέσει καθόλου το σουτιέν...Αλλά σήμερα φοράω ένα φόρεμα περίεργο στο στήθος που το κρατάει το βυζί..Οπότε.... :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Θούληηηηηηηηη τι κάνει ο Ντόντος;;;;;

Γιωτάκι, Χρύσα... :kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Μαρι τρελλη...Φρεντοτσινο καραμελ λεγετε το παγωμενο υπεροχο..και ακρος απαγορευμενο- που ηπιαμε εκεινη την ημερα..το αντιστοιχο ζεστο του ειναι καραμελ μακιατο!!!!!

Δημοσίευση

Άντε MariaIoanna τέλεια θα περάσατε...όσο μπορείτε με δύο μωρά.... :laugh: :laugh: :laugh:

Εμείς στη Χαλκιδική θα πάμε 30/8..Θα βρεθούμε και με τη Λένα και οι άντρες μας θα κυνηγάνε τα μικρά.... :laugh: :laugh: :laugh:

Έλεγα να πάω Τρίτη ή Τετάρτη για χοριακή....

Δημοσίευση

Το περιμένω πως και πως!!!

Να παίζουμε με τα μπουμπούκια μου, να κάνουμε τα μπανακια μας, να γαργαλιόμαστε, να κυνηγιόμαστε :laugh: :laugh: :laugh:

Σας είπα?? Η μικρή ούτε να τη δει τη θάλασσα. Μόλις πάμε κατεβάζει μούτρα και λέει νάνι νάνι ρίχνει κάτι ύπνους στην ξαπλώστρα λέμε!!

Τη ρωτάω πάμε στην παραλία?? "Όκι Όκι!!" φωνάζει! :laugh: Όποιον ακούσει να μιλάει για θάλασσα και παραλία παέι και του λέει "Όκι Όκι!!" :laugh:

Δημοσίευση

καλα μαρια εχω πεθανει στο γελιο..ακου κ οκι για θαλασσα..αυτο το μωρο παραγγελια το κανες?να σε ξεκουραζει στη θαλασσα?

γωγω θες να εισαι εγκυος???????

το απογευμα ο μικρος θα φαει γεμιστα τελεια της θειας..

εινια λιγο τσιγαρισμενα αλλα δε πειραζει

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...