Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

MBA Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Σπίτι ακόμη ψάχνουμε.

Κολλήσαμε με τη μεζονέτα που σας έδειξα στα προάστια αλλά συνεχίζουμε να ψάχνουμε κλατι πιο κεντρικό. Φοβάμαι μη με φάει η γκρίνια σε λίγο καιρό που θα πρέπει να πηγαινοφέρνω τα κορίτσια στο κέντρο της πόλης για διάφορα..

Είμαι παιδί του κέντρου και διστάζω να φύγω εκτός.

Τόσα χρόνια εκεί που πήγα όταν παντρεύτηκα είπα αμαν να πάω λίγο προς κέντρο. Να καταργήσω το 2ο αυτοκίνητο θέλω.

Από δω και πέρα ότι με ενοχλεί το λέω και το φωνάζω. Σταματάω να τα κάνω όλα γαργάρα. Έκανα την αρχή και δεν σταματάω.

• Απαντήσεις 915
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Κορίτσια πείτε μου κατι....

Εδώ και 2-3 μέρες πονάει το στήθος μου και συνέχεια θέλω πιπί μου... :dry::dry:

Λέτε να με κολλήσατε γκαστρίτιδα;;;; :dry::dry::dry:

Αυτά τα συμπτώματα και κυρίως το στήθος τα είχα όταν έμεινα έγκυος στην Ιωάννα...Τελευταία περίοδο είχα 29/6, αλλά έχω κύκλο 35 ημερών περίπου...Δηλαδη γύρω στις 3/8 περιμένω να αδιαθετήσω...

Αμα πάρω τεστ αποκλείεται να δείξει..Αμα κάνω χοριακή;;;;; :dry::dry::dry: όχι τίποτα άλλο...Αλλά αν είμαι έγκυος, πρέπει να κόψω τσιγάρα και καφέδες..Και δυστυχώς τσιγάρα κάνω πολλά... :angry::angry:

Μαρία Ιωάννα μου τι έχεις;;;;;Ο Ερμής φταίει σίγουρα... :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Γωγω κοψτα προκαταβολικα....να καθαρισει η επιδερμιδα...χαχαχαχα.

Απο τοσ ονωρις δεν θα δειξει ρε συ...αλλα και παλη να πω την αμαρτια μου εγω το πτωτο τεστ το εκανα την ημερα που ηταν να αδιαθετισω..μετα απο 2 μερες ξαναεκανα..ηταν και τα δυο ροζουλια αχνα..ε μετα εκανα χριακη..αλλα βαθειεα μεσα μου ημουν σιγουρη πως ειχα μωρο

Μαρια Ιωαννα ναι..ειναι οι μετακινησεις δυσκολες.

με το καολο να βρειτε οτι θελεις...αλλα η μεζονετα ηταν μουρλια

Δημοσίευση

Λες βρε??

Άντε με το καλό.

Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο απλώς τα νεύρα μου θα είναι χιχι και αρχίζω και αγχώνομαι από τώρα για τη δουλειά, το μεταπτ, ότι δεν θα εχω όσο χρόνο θέλω με τα κορίτσια μου

Δημοσίευση

Εγώ στην Ιωάννα είχα κάνει ένα τεστ 4-5 μέρες πριν αδιαθετήσω, βγήκε αρνητικό, μετά από 2 μέρες ξαναέκανα βγήκε θετικό και την επομένη πήγα για χοριακή και φυσικά ήμουν έγκυος.... :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Κι εγώ όμως το πίστευα ότι ήμουν...

Και να σας πω την αλήθεια και τώρα το πιστεύω.... :blush::blush::blush:

Αχ πως θα περάσει μια εβδομάδα να δω αν είμαι ή όχι..... :unsure::unsure:

όντως ΜαρίαΙωάννα μου το σπίτι είναι τέλειο....Καμία τέτοια μεζονέτα στο κέντρο δεν υπάρχει;;;Τα πεθερικά σου τι λένε;;;Το ξέρουν ότι θα φύγετε από το σπίτι;;;; :dry::dry:

Δημοσίευση

Το ξέρουν ναι

Αλλά δεν τους ενδιαφέρει και πολύ.

Δηλαδή ο μπαμπάς του Γ. θα στεναχωρέθηκε αλλά δεν μας νοιάζει τίποτα. Εμείς να είμαστε και να περνάμε καλά.

Κάνε τεστ να δεις βρε. Δε δείχνει λέτε τόσο νωρίς?? Ούτε καν αχνό ροζ??

Κοιτάζουμε και στο κέντρο πιστεύω κάτι θα βρούμε αλλά φυσικά όχι με κήπο. Μεζονέτα σε πολυκατοικία θα βρούμε.

Δημοσίευση

Ελα καλε...ολα καλα θα πανε..

Γωγω βουρ στο ψητο..καλε..ολες γκαστρωθηκαν..καθ εδρομολογιο τουλαχιστον μια..μηως το σκευτοαι πολυ...μπααα ο δικος μου ειναι ο μικροτερος..χιχιχι..θα περιμενω εσας...χαχαχαχα

Δημοσίευση

καλημερα..γλωσσουδες :P:P

καλε ολες μας πρεπει να μας θαυμαζουμε. :)

γιωτουλα δε μπορω δευτερα :blush: εχει ο αντωνης αδεια κ λεμε να παμε θαλασσα μιας κ εχω ρεπο παντα δευτερα

σες το αφεντικο μου ξες τι λεει οταν γκρινιαζω οτι ολο ξυπναει?

τηγανι λεει στο κεφαλι :laugh: :laugh: :laugh:

αργι καλα? :kiss:

γωγωκα λες να το κανες το θαυμα σου? :woohoo: αγορακι? :woohoo: :woohoo:

αφρουλα μου κ γω στο εχω πει..ολη μερα με το μωρο κ εχεις απιστευτη υπομονη.,.μπραβο σου.. :side:

μαρια δε το δα το σπιτι ακομα το βιντεο :blush:

νατασουλα γιατι δε ανοιγες τοοοοοσο καιρο το τρενακι?

εχει 2 μερες απο τοτε που το ανοιξες που ξυπναει ΜΟΝΟ μια φορα το βραδυ..

αλλα τελικη ωρα 7,30 :(:(

Δημοσίευση

Μαρή τρελή Θούλη....Ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε;;;;

Κάτσε να δω πρώτα αν είμαι και μετά αγχώνομαι για το φύλο... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

MariaIoanna πιο μεγάααααααααλο τεμπελόσκυλο από μενα δεν παίζει να είσαι.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Frani μου δεν ξέρω...Εχω κάποια συμπτώματα, αλλά δεν ε΄χω ακόμα καθυστέρηση...

Καλέ μην τα παίρνεις πίσω...Κι εγώ τα ίδια πιστεύω... :laugh: :laugh: :laugh: Εξάλλου δεν ανήκω στην κατηγορία που λέγαμε και η Ιωάννα μου είναι μεγάλο παιδί πια.... :laugh: :laugh: :laugh: :woohoo: :woohoo:

Περιμένεις έρωτες;;;;;Αφού το είπε το φλιτζάνι, τότε θα τον συναντήσεις...Μήπως όμως εννοούσε το Δανό;;;;; :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

xaxaxaxax Θουλη μουτσ μουτσ!!!!!!

Μα μια φορα ρε συ...ουααα..θα κλααααψψψψωωωωω!!!!

Τωρα που ειπες για κορες Φρανι- πως ειναι ο Σεμπ..ΟΚ με πυρετο;;;..παω χτες σπιτι και περιμενω στο φαναρι να στρυψω..βλεπω μια μαμα με ενα κοριτσακι..ηταν δεν ηταν 10 ετων...ντισυμο σορτσακι μπλουζακι, σαγιοναρα ασορτι με φουξ τρεντι τσαντουλα την οποια κρατουσε στο χερι με περισσια χαρη..ουτε εγω που ειμαι 30 και εχω φαει τα κοσμοπολθτανβ με το κουταλι δεν κραταω την Λουι βουιτον τσαντα μου με τετεοια χαρη...γιαλακι ηλιου, μαλι μαζεμενο, λιπ γλοσσ στα χειλη..κουνιμα περπατιμα τουρλωμα πισινου..ΕΜΕΙΝΑ ΚΑΓΚΕΛΟ!!

Ρε σεις χωρις πλακα δεν πρεπει να ηταν ουτε 10..και ειχε μια φυσικοτητα, μια χαρη..ετα υφος, ενα τουπε..απαπαπ..και λεω αμα κανω κορη..και μου γινει ετσι..την εσφαξα με τα ιδια μου τα χερια...

Γιατι αμα κανει απο τα 10 τετοια..στα δωδεκα θα φιλιετε στα παγκακια..και στα 15 θα μου ανακοινωσει την εγκυμοσυνη της...

Ρε κοριστια...ποσο αλαξαν τα πραγματα..ποσο συρρικνωθηκε η παιδικη ηληκια;;;;

Δημοσίευση

φρανιτα οκ ο μικρος με το πυρετο?????????

σες ενα απ τους λογους που δε μ αρεσουν τα κοριτσια :blush:

κανουν σα μικρομεγαλα..

εγω ποτε δε εκανα ετσι.οκ γκομενιαζα παντα απο δημοτικο..

αλλα ουτε προκληση ουτε κραγιον κτλ

αχ κοριτσομανες τι εχετε να τραβηξετε :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Καλε..πλακα κανεις...ρε συ μα ηταν πολυ μικρο...λιπ γκλοσ σε 10 χρονο...

αλλα φταιει η μαμα νομιζω...

εγω ξες εχασα και το πρασιν με κορναρανε απο πισω...

Δηλαδη λεμε τωρα ΟΚ στα 30 σου ξερεις τι σου παει συνδιαζεις ρουχα εισαι κοκετα κλπ κλπ..αλλα ενα ουσιαστικα μωρο....τι να πω....

Δημοσίευση

Εγώ πάντως θέλω τα κορίτσια μου να κυκλοφορούν με ωραίους γκόμενους (φυσικά όταν μεγαλώσουν αρκετά) να μου τους γνωρίζουν και αμα παίζει και τίποτα καλό να βγα'ινω κι εγώ μαζί τους.

Ο Γ πάλι μου λέει ότι σίγουρα θα σαλτάρω και θα θέλω να ξέρω τα πάντα κι ας το παίζω τώρα άνετη. Θα δούμε..

Μικρομέγαλα μου τη δίνει πολύ όταν τα βλέπω έτσι. Είναι δυνατόν??

Στα ΚΑΥ που είμαστε του λέω του Γ ότι θα μεγαλώσουν τα κορίτσια μου και θα τις χαλβαδιάζουν οι φαντάροι που είναι εκεί με τα μαγιώ και ο Γ φουντώνει χαχαχαχαχαχα

Δημοσίευση

Λοιπόν επειδή είμαι κοριτσομάνα θα σας πω εγώ τώρα.... :angry::angry::angry::angry::angry:

Μια από τις πολλές Louis Vuitton μου ( :laugh: :laugh: :laugh: ) είναι σαν βαλιτσάκι...Δεν κρεμιέται...Η την κρατάς με την παλάμη ή την βάζεις στον αγκώνα και στερώνεται...Σας πληροφορώ ότι η Ιωάννα μου παίρνει τα κουβαδάκια της και τα βάζει στο χέρι της όπως εγώ τη Louis Vuitton και κόβει βόλτες πέρα δώθε... :laugh: :laugh: :laugh:

Επίσης τον φίλο της το Χρήστο από το πάρκο, μια μέρα πριν φύγει για διακοπές, τον έριξε κάτω στο γρασίδι, τον καβάλησε κανονικότατα, τον φιλούσε και του ξάπλωνε στο στήθος... :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Αφού ήταν κανα 5λεπτο καβάλα την παίρνω από πάνω του και ο Χρήστος (2 χρονών) της φώναζε...Πάλι ωάννα (Ιωάννα), πάλι....Έλα!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: Εμένα η κόρη μου δεν με έχει δει ποτέ να καβαλάω τον πατέρα της... :blush::blush::blush: Εκτός αν μας έπαιρνε μάτι καμία νύχτα πριν πάει στο δωμάτιο της...

Εγώ σιχαίνομαι να βλέπω κοριτσάκια με βαμμένα νύχια, σκουλαρίκια κλπ...Αυτά θα τα απαγορεύσω!!!!!

Επίσης εγώ ποτέ δεν ντυνόμουν προκλητικά, αλλά ήμουν πάντα κοκέτα..

Και θα το παραδεχτώ ότι θέλω η ΚΟΡΗ μου αν γίνει κοκέτα όπως η μάνα της.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Αλλά όχι μικρομέγαλο!!!!!!

Δημοσίευση

mpempoula16 έγραψε:

Κορίτσια πείτε μου κατι....

Εδώ και 2-3 μέρες πονάει το στήθος μου και συνέχεια θέλω πιπί μου... :dry::dry:

Λέτε να με κολλήσατε γκαστρίτιδα;;;; :dry::dry::dry:

Αυτά τα συμπτώματα και κυρίως το στήθος τα είχα όταν έμεινα έγκυος στην Ιωάννα...Τελευταία περίοδο είχα 29/6, αλλά έχω κύκλο 35 ημερών περίπου...Δηλαδη γύρω στις 3/8 περιμένω να αδιαθετήσω...

:laugh: :laugh: :laugh:

Κατά πάσα πιθανότητα μάλλον περί γκαστρίτιδας πρόκειται. Αχ να έρθω να κολλήσω κι εγώ, γιατί θέλω σαν τρελλή ένα δεύτερο παιδάκι, να έχει αδελφάκι να παίζει το κουνελάκι μου!

Franita περαστικά, έχω περάσει λαρυγγίτιδα στα 2 μου χρόνια και είναι η μοναδική μου ανάμνηση από εκείνη την ηλικία- τόσο πολύ είχα υποφέρει!Ήθελαν να μου κάνουν τραχειοτομή θυμάμαι, νύχτα στο Παίδων, τελικά τη γλύτωσα με ενέσεις κορτιζόνης! Βέβαια, τότε ήταν άλλες εποχές!

Τέλος καλό, όλα καλά!!! ΝΑ χαίρεσαι τον μπεμπάκο σου και καλό ταξίδι!

Δημοσίευση

Εγώ πάντα έλεγα στη μάνα μου για τους γκόμενους κι ελπίζω και η Ιωάννα να μου τα λέει...Τώρα αν έχει κανένα καλό γκομενάκι διαθέσιμο για τη μαμά, γιατί όχι;;;;; ;);););)

Πάντως κορίτσια το ξεκωλέ ντύσιμο δε μου άρεσε ποτέ...Θα τη μαδήσω αμα θέλει τέτοια ρούχα...

Frani μου τι έπαθες καλέ;;;Χαράς στο κουράγιο σου..Εγώ θα είχα λιποθυμήσει... :S:S:S:S

Δημοσίευση

Φρανι σοβαρα..αχ παναγια μου..θα ειχα σαλταρει...

Περαστικα ρε συ..θα ειναι ακομα αδυναμος και θα ταλαιπωρηθει τοκαημενουλι απο το ταξιδι...ζουζουνακι μου ομορφο!!!!!

Δοστου πολλα πολλα φιλακια!!

Παιδια εμενα μου αρεσουν τα κοριτσακια..αλλα να ειναι της ηλικιας τους..τρελειανομαι να βλεπω να περπατανε με τα καλτσακια τους τα φρουφρου να φενεται η πανα απο κατω..τα παπουτσακια..μουρλια..

Αλλα πλεων δυσκολα βλεπεις κοριτσακι..πριν τελειωσουν το δημοτικο εχουν ξεπατικωσει ολα τα τευχη του κοσμοπολιτανκαι ξερουν πιο πολλα και απο τις μαναδες τους.

Παντως αμα θα κανω κορι θα φροντισω να εχει τα μυαλα μεσα στο κεφαλι..χιχι

Ρε παιδια καλοι οι ερωτες...αλλα στην ωρα τους...οχι απο το νυπιαγωγειο...

Θου ντροπη...χιχιχιχιχι

Ο αντρας μου παλη θα την κανει την κορη μας σαν την αδελφη του!!!!!!!

Μαρια Ιωαννα..εγω οταν εμενα νεαπολη μεναμε κοντα στο στρατοπεδο παυλου μελα..ειχα και μαι φιλη που εμενε με απευθειας θεα στην κεντρικη Πυλη..σορι αλλα εμεις χαλβαδιαζαμε τα φανταρακια...χιχιχι..οχι αυτα εμας...χιχιχιχι

Ασχετο..τις προαλες που γυριζα απο την Γιωτα..ο δρομος βγαζει απο το ΑΤ του Ευοσμου..πωπωπ..τι τεκνα αστινομικους εχουμε ρε σεις...μμμμ..κολαστικα η μανα..κατι κορμαρες....ΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧ!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

MariaIoanna έγραψε:

mpempoula16 έγραψε:

Καλά σου λέει

Φτου σου!!

Μα είναι δυνατόν??

Τσ τσ τσ τσ[/quote:15v0k9j5]

καλα σε λενε..φτουυυυυυυυυυυ

:P:P

οκ κ οι παντρεμενες εχου ψυχη :silly:

ρε φρανιτα τι σοκ περασες/?ψυχραιμη εισαι..καλα σε εκοψα εγω..

ρε τι γωγω που εχει το αγορι στη κοιλιτσα :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

vivianka ευχομαι συντομα να αποκτησεις 2 νινακι

Δημοσίευση

Cesilia έγραψε:

Ασχετο..τις προαλες που γυριζα απο την Γιωτα..ο δρομος βγαζει απο το ΑΤ του Ευοσμου..πωπωπ..τι τεκνα αστινομικους εχουμε ρε σεις...μμμμ..κολαστικα η μανα..κατι κορμαρες....ΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧ!!!!!!!!!!

και για πες λεπτομέρειες??

καστανοί, ξανθοί, ύψος, κιλά?

Περίπου ρε παιδι μου

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...