Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 915
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημερααααααααα!!!!!!!!!!

Σαββάτο να ναι μαστορα .........

Τι κανετε καλέ;;Θα πάτε για κανα μπανακι;;;;

ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!!!!!!!!!!

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΝΤΟΥΡΑΣΕΛ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣΑΣ!!!!!!

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Ρε Φραν τι πεθερικα ειναι αυτα καλέ;;;Α πα πα...Ο Σεμπ ψηλωσε ρε συ.

Νατασααααααααααααα εννοειται ρε για το συμπεθεριασμα.

Κατσε να παω την Τεταρτη να το επιβεβαιωσω και μετα θα σου στειλω το Ε9. :P:P:P

Επισης ηθελα να σε ρωτησω Σεπτεμβρη θα δωσεις κανα μαθημα;;; :huh::huh::huh:

Κοριτσαρες καλα να περασετε στον καφέ!!!Φιλακια σε όλες.

Δημοσίευση

KALHΜΕΡΑσε ολες!

Χρυσα χρονια πολλα!

παντα χαρα και ευτυχια στην ζωη σου!

καλους υπνους!

μολις γυρισα απο δουλεια ....πινω ενα γαλα και παω για υπνο!

σημερα γυριζει η μαμα μου.... για να ξαναφυγει στις 11/8!

μετα παλοι μονοι....αχ τι θα κανουμε με την μικρη?

την λυπαμαι να την ξυπναμε στις 6:00!

αλλα....!

πολλα φιλια σε ολες

Δημοσίευση

Καλημερα!!!

Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας...να ειστε καλα και οτι επιθυμειτε.

Χτες τελειωσα με τις δουλιες στις 12...και φυσικα ο Χριστοφορος πρωι πρωι...πασαλειψε τα τζαμια με το ταχινι που ετρωγε...μετα αραξε το φλιτζανι του Οδυσσεα- πιναμε καφε στο μπαλκονι- και το ερηξε κατω, ευτιχως ηταν κρυο..οποτε καταλαβαινετε...

Παω λαικη και ΣΜ...αν και βαριεμαι αφανταστα..αλλα οι αποθηκες μου ειναι αδιες και πρεπει να κανω ανεφοδιασμο

Δημοσίευση

καλημερα!!!!!!!!!!!! B)

χρυσα,χρονια πολλα!!!!!!!! :woohoo:

εμεις ετοιμαζομαστε για μπανιο!!!! ;)

η νυχτα μας ηταν ΧΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!δεν κοιμηθηκαμε καθολου και στις 7 το πρωι πηρα τη μικρη στο κρεβατι να βυζοπιπιλησει για να κοιμηθω λιγο.... :S αυτη ομως επαιζε κι επιασε με δυναμη την θηλη που εχω τη φλεγμονη.... :blink: με αποτελεσμα ασυναισθητα να της τραβηξω το χερι δυνατα.... :blush: αρχισε να κλαιει....εκλαιγα κι εγω....χαμος.... :huh: και τωρα κλαιει γιατι δεν την αφηνω να παταει κουμπια..... :silly:

Δημοσίευση

καλημερα καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι μου κανετε καλε????

χρυσα μου χρονια πολλα κοπελα μου!!!!!!!!!

εγω σε λιγο παω να παρω τον σπυρο απο τους γονεις μου(τον ειχαν μια εβδομαδα!!!)

ρε κοριτσια αυτο το παιδι παρολο που τρωει,οχι πολυ,αλλα τρωει βαρος δεν βαζει με τιποτα....τον ζυγισε η μαμα μου στο φαρμακειο και ειναι 11500 δεν ειναι λιγο για 25μηνων παιδι????

Δημοσίευση

Γρουσι κακουργα!!!!!! :P:P:P Καλε ασε το παιδι να παταει κουμπια!!!Να δεις οταν θα περπετησει τι θα θελει να κανει.

Αναστασια που εισαι ρε;;;;;;Φιλακια πολλα.

αναστασια εγω στο εχω ξαναπει οτι ειναι η κοψια του παιδιου τετοια που δεν παιρνει κιλα.Αφου τρωει και οι εξετασεις του ειναι καλες τι σε νοιάζει.Σαματις δεν υπαρχουν ενηλικες που ξεσκιζονται στο φαι και γραμμαριο γιοκ.

Κοριτσια εμενα ο κουνιαδος μου (33 χρ) ειναι 1 ογδοντά_κατι και 75 κιλα με το ζορι.Το τι τρώει :S:S:S

Αχ ποσο τον μισω_ζηλευω :woohoo: :woohoo: :angry::angry::angry:

Δημοσίευση

φιλεναδα τι κανεις???

χαθηκαμε ε???

η κοιλιτσα με τον παιδαρο φουσκωνει????

ασε κι εγω ζηλευω γιατι κι εγω καποτε ημουν σαυτην την κατηγορια...ετρωγα ετρωγα και δεν εβαζα γραμμαριο!!!

το μονο καλο ειναι οτι καταφερα και εχασα 12 ολοκληρα κιλα και συνεχιζω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αλλα 15 θελω να χασω και θα ειμαι οκ

Δημοσίευση

Μπραβο για τα κιλα κοριτσαρα μου!!!!

Απο Δεκεμβρη φερ την και κατα δω τη διαιτα .

Οχι δε φουσκωνω.ΦΑΡΔΑΙΝΩ :angry::angry::angry::angry:

Ειμαι παν ασχημη αν και αγορομανα.

Τρομαρα μου, και εχω και το γαμο του καρντασιου το Σεπτεμβρη.

Δημοσίευση

καλημερα

Χρονια πολλα Χρυσα μου ,να σε χαιρονται και να σε χαιρομαστε και εμεισ .

ευχομε μεχρι τα επομενα γεννεθλια να εχεισ και ενα ακομα βιζοπιπιλακι !!!

Αναστασια μου χαθηκεσ βρε ,και η παναγιωτα χαθηκε ...χαθηκαμε ....καλοκαιρι και ξεπορτισατε ολεσ .

ο μικροσ τρωει πρωινο ,τοστ και γαλα και βλεπει τραγουδακια στο αλτερ .

Παναγιωτα γιατι δεν πασ σε καποιον διατροφολογο να κανεισ καποια διατροφη που να μην παχαινεισ τουλαχιστον ?

προλαβετα τωρα τα κιλα μην τα αφηνεισ να τα χασεισ μετα .

εγω το πηρα πατριωτηκα τωρα ....δεν θελω να μεινω ετσι και να βαλω και αλα στην δευτερη εγκυμοσινη .

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια,

ή δικιά μου ξύπνησε το πρωί από τις 07.00, σηκώθηκα και την ξανακοίμησα, της έδωσα νεράκι και πάλι ύπνο, η ίδια δεν ήξερε ότι είναι μέρα οπότε το εκμεταλλεύτηκα για τουλάχιστον μία ώρα ακόμη, σηκώθηκε ξανά στις 09.00!!! το Σ/κο είναι κρίμα να σηκωνόμαστε από τόσο νωρίς!!!

Παναγιώτα είναι αλήθεια αυτές που κυοφορούν αγοράκι είναι όμορφες!!!!

ε και εσύ θα είσαι, στο πρόσωπο τουλάχιστον!!! :woohoo: κάνε λίγο κράτι με το φαγητό!!!!

ο άντρας μου έχει πάει σε έναν φίλο να τον βοηθήσει σε κάτι επισκευές στο σπίτι του, εγώ θα πάρω τα πιτσιρίκια και θα πάμε μια βόλτα στον πεζόδρομο και το υπόλοιπο του Σαββάτου δεν ξέρω τι θα κάνουμε!!!

απλά βαριέμαι, ευτυχώς έχει καλή μέρα σήμερα, ήλιο.....άντε να "καούμε" λιγάκι!!!!

Γωγώ και εγώ άρχισα αργά να βάζω κρέμες....δεν πιστεύω ότι οι κρέμες κάνουν κάτι, αν δεν έχεις όλες τις προϋποθέσεις που είπε και ο φίλος-δερματολόγος της Φρανίτας όσες κρέμε και να βάζεις.......

εγώ χρησιμοποιώ φυτικές τις LOGONA καλές είναι.....

Δημοσίευση

AFRODITH έγραψε:

εγω το πηρα πατριωτηκα τωρα ....δεν θελω να μεινω ετσι και να βαλω και αλα στην δευτερη εγκυμοσινη .

εγώ Αφροδίτη πριν μείνω έγκυος την 2η φορά, έχασα πρώτα 3 κιλά και μετά έμεινα....δεν ήθελα με τίποτα να δω στην ζυγαριά το 7!!!! και όντως δεν το είδα....ήμουν 63 και είπα δεν υπάρχει περίπτωση να μείνω έγκυος με τόσα κιλά, έχασα τα 3 και ανέβηκα μέχρι 69 οπότε το 7 δεν το είδα!!!! ;)

Δημοσίευση

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!! :)

κοιμηθηκε 9 κ κατι κ ξυπνησε οριστικα 7 :ohmy:

αλλα το καλο ηταν οτι κοιμηθηκε σερι :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

αλλα να πω τη αμαρτια μου...

προτιμω νομιζω πριν που ξυπνουσε 3 φορες αλλα κοιμοταν μεχρι της 8.30 :blush::blush::blush::blush::blush:

λετε το χειμωνα να κοιμαται πιο πολυ? :huh:

ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ..ΜΕΓΑΛΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕ ΑΣΠΡΑ ΜΑΛΛΙΑ..ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΗ

τι κανετε κοριτσια?

καλε που θα παμε για καφε?

θελετε παιζοτοπο εξω αποτ ο κοσμος κατα της 6.30 :blush:

Δημοσίευση

ακόμη δεν βρήκατε τον τόπο συνάντησης?!!!! :woohoo:

Θούλη ούτε στο σακί ούτε στο τσουβάλι είσαι!!!! :laugh: :laugh:

παραπονιέσαι για αυτό το παιδί κοιμήθηκε σερί!!!!

Δημοσίευση

Αφροδιτακη μου :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Χαθηκαμε οντως.Ελεγα να βρεθουμε αυτη τη βδομαδα που περασε αλλα αρρωστησε ο μικρος και το ανεβαλα.Την αλλη παω Αγρινιο.

Διατροφολογο απο Σεπτεμβρη που θα κανω και καμπυλη.

Αργυρουλα,Θουλι καλημερα και φιλακια.

Ρε Θουλι δεν παιζεσαι!!!! :P:P:P Οτι και να κανει ο κακομοιρης παραπονιεσαι!!!!!!!

Αχ αργυρουλα εδω ψηνομαστεεεεεεεεε!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ενα κακο που παθαινουμε σχεδον ολες στην πρωτη εγκυμοσυνη ειναι το γνωστο "φαε τωρα και τα χανεισ μετα " στον Μανωλη δεν μπορουσα να σταματησω να τρωω και ειδικα οταν εκατσα απο την δουλεια ξεφυγα τελειως .....απο τα 56 που ξεκινησα την εγκυμοσυνη παρα λιγο να δω το 8 !!!

με τον θηλασμο δεν εχασα ....εμεινα στασιμη ουτε πανω ουτε κατω ....τωρα που μου ηρθε η περιοδοσ και νιωθω οτι ξεμπλοκαρε οοργανισμοσ μου θα το καψω το λιπακι που μου εχει κανει την ζωη κολαση .... :angry::angry::angry:

και στην δευτερη εγκυμοσυνη οταν με το καλο ερθει θα ειμαι πολυ πιο προσεκτικη γιατι τωρα ξερω οτι δεν χανονται τοσο ευκολα ατα τα κιλα .....ετσι λεω τωρα ευχομαι να το κανω κιολασ

Δημοσίευση

:whistle: εγω στη πρωτη εγκυμοσυνη εβαλα 19 κιλα

ξεκινησα 57 κ πηγα 76 :woohoo:

αλλα δε το μετανιωσα κ τρελα..

οκ επαθα ενα σοκ αλλα στο χρονο τα εχασα 19 κ ακομα ενα..κ ειπα μετα..τζαμπα καθομουν κ εσκαγα..οριστε τα εχασα... B)

τωρα ξεκινησα με 56

κ δε εχω βαλει ακομα :):):)

νομιζα οτι εβαλα μισο κιλο αλλα τελικα δε εβαλα :whistle::whistle::whistle:

σημερα το μεισερι θα τσακισω πιτσα :S

στη πρωτη εγκυμοσυνη ειχα τρελη ορεξη για φαι..

σε αυτη ειμαι πολυ νορμαλ για τα δεδομενα μου

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια κι απο μενα!!!με λενε Αργυρω και εχω μια μπεμπουλα 21 ημερων!!!!ειναι μια γλυκα αλλα δυστυχως δεν εχει παρει οσο γαλατακι μητρικο θα ηθελα να της δωσω!η Παναγιωτα μου προτεινε να μπω εδω γιατι πολλες απο εσας εχετ περασει αυτο που περναω και μου ειπε πως θα μπορουσατε να με συμβουλεψετε!

λοιπον,εμεις στην κλινικη που γεννησα μας εφερναν την μπεμπα 3 φορες την ημερα για θηλασμο,επινε ξενο γαλα απο τις μαιες εκει και απο μενα επειδη δεν ειχα αρχικα καθολου εκλαιγε πανω στο στηθος μου και δεν ρουφουσε καν για 5 λεπτα...

οταν θα γυρνουσαμε σπιτι μας ενα βλακας παιδιατρος μου ειπε δεν εχδεις γαλα και να της δινεις ξενο...ετσι κι εγω δεν ηξερα το βοδι και αρχισα να της δινω μονο ξενο χωρις καν να προσπαθησω...μετα απο μια μερα πηγαμε για επανελεγχο χολερυθρινης στην κλινικη και διαπιστωσαμε πως η μπεμπουλα μου ειχε ικτερο...ετσι την κρατησανε εκει για αλλη μια μερα για να την βαλουν στις λαμπες(φωτοθεραπεια)...εκει οταν πηγα για επισκεπτηριο μια καλη νοσηλευτρια μου ειπε να το παλεψω με τον θηλασμο και να παρω και θηλαστρο.ετσι κι εκανα !πηρα θηλαστρο και ειδα οτι εβγαζα μονο 50 γρ και απο τα δυο σχεδον σε ολο το 24ωρο :( της το εδωσα με μπιμπερο εστω αυτο το λιγο που εβγαζα..αλλα την επομενη ημερα αρχιζα να βγαζω μονο 30γρ και απο τους δυο μαστους και ετσι ξαναεκοψα το θηλασμο και αρχισα να της δινω ξενο...ευτυχως μετα απο 3 ημερες ηρθε ο παιδιατρος (αλλος παιδιατρος-οχι της κλινικης)και μας ειπε να παλεψουμε με το θηλασμο!μας προτεινε να βαζουμε την μπεμπα στο στηθος και οχι να βαζω θηλαστρο διοτι μονο ετσι θα ενεργοποιηθει ο υποθαλαμος του εγκεφαλου μου και θα κατεβασει προλακτινη αρα και γαλατακι!και μου ελεγε μετα απο καθε θηλασμο να δινω μετα λιγο χαμομηλι αν τσιριζει απο πεινα!ετσι κι εκανα και αναγκαστηκε το μωρακι μου να πιασει τη θηλη και να ρουφαει και με μανια!!! :woohoo:

χαρηκαμε παρα πολυ και πιστεψαμε πως θα ερθει το γαλατακι!!!τελικα καθε φορα που θηλαζα 30 λεπτα και 30 απο καθε μαστο..μετα απο 2-3 λεπτα αρχισε να ουρλιαζει απο πεινα και της εδινα και ξενο!καταληξαμε να θηλαζω μια ωρα σχεδον καθε 3ωρο και καπακι να της δινω και 100 γρ ξενο γαλα...οταν δεν την θηλαζω πινει παλι 100γρ...οποτε σκεφτηκα οτι δεν εχω καθολου γαλα...οταν ζουπαω το μαστο βγαζει με το ζορι μια σταγονα...ο παιδιατρος μας μας ειπε πως δεν εχω πολυ αλλα να μην σταματησω και οσο παρει ειναι καλο για το παιδι και για μενα!ετσι συνεχιζω αλλα εχω κουραστει παρα πολυ!!!το βραδυ φυσικα δεν τη θηλαζω διοτι τοτε δεν θα κοιμονουν καθολου..αν θηλαζα δηλαδη 1 ωρα και μετα και ξενο οπως κανουμε κατα τη διαρκεια της ημερας.. :S

εχω απογοητευτει γιατι εχουν περασει 21 ημερες απο τοτε που εφερα αυτο το αγγελουδι στον κοσμο και δεν εχω δωσει σωστη ποσοτητα μητρικου γαλακτος... :( επισης παιρνω και χαπακια φυτικα απο μαγια μπυρας μπας και βοηθησουν και πινω νερο και χυμους αλλα τιποτα..καμια αλλαγη...

αν εχετε καποια παρομοια εμπειρια και μπορειτε να βοηθησετε θα το εκτιμουσα πολυ!!!!συγνωμη που σας επριξα με τοσο μεγαλο μηνυμα αλλα ηθελα να σας πω τα παντα μηπως και με βοηθησετε!!!

ευχαριστω πολυ εκ των πρωτερων!!! :kiss:

Δημοσίευση

η πλακα ειναι οτι δεν κανω διαιτα απλα δεν θελω να τρωω...μου εχει κοπει τελειως η ορεξη και τα γευματα μου ειναι πλεον περιορισμενα.

βεβαια εχω συνηθησει πλεον σαυτο το στυλακι διατροφης,βλεπω που μου μπαινουν ρουχα που δεν μου εμπαιναν και μαρεσει παααααααρα πολυ!!!!!!!!!!!!!

ο αντρας μου εν τω μεταξυ εχει αρχισει και με 'κυνηγαει' τοοοοοοσο πολυ που πολυ το φοβαμαι οτι μεχρι τον χειμωνα θα εχει ερθει 2ο μπεμπε χαχαχαχα

αλλα και εγω του εκανα μια πονηρια.....που την φυσαει και δεν κρυωνει...αρχισα να φτιαχνομαι,να βαφομαι,να βγαινω και το παναρχαιο κολπο της ζηλειας επιασε για τα καλα χιχιχιχιχιχιχιχι

και μολις του ειπα οτι εχω στοχο να παω στα 65κιλα και να ξαναφορεσω τα μινι και τα μπικινακια μου ουουουουου παει τον τρελανα τον ανθρωπο

καλο???????

Δημοσίευση

αργυρω να σου ζησει..τις ιδιες μαλακιες που λενε σε ολους..

το γνωστο δε εχεις γαλα..

τωρα σε τι φαση ειστε?

θηλαζεις?

δινεις ξενο?

το βραδυ γιατι δε το βαζεις?θα εχεις πολλα ξενυχτια για να επαναφερεος το γαλα σου οποτε σκεψου το,,

δηλ αν το παλεψεις θα το παλεψεις..

να σου ζησει..

Δημοσίευση

argyro ,den kserw na sou pw polla gia thn fash pou eisai ,den exw empiria apo kati teteio .

to monopou kserw einai oti prepei na arxiseis na mioneis to kneno gala siga siga gia na prospathei perissotero sto sththos

px dineis tora 100 dose aurio 90 kai ksana baltwn sto sththos otan pinasei ,meta apo mia mera (pisteyw) dostou 80 kai balto sto stithos .

stile pmsthn lala na sou pei .authn einai h diadikasia alla den thn kserw leptomerestata .

Δημοσίευση

Συνονόματη να χαίρεσαι την κούκλα σου.....αυτό που λέει η Θούλη....θέλει λίγη προσπάθεια παραπάνω, εγώ όταν θήλαζα τον γιο μου ο βραδινός θηλασμός ήταν 1 ώρα,......και στην κόρη μου ξυπνούσα το λιγότερο κάθε 2 ώρες και την θήλαζα....ο βραδινός θηλασμός είναι πολύ σημαντικός, πρέπει οπωσδήποτε να θηλάζεις 2 φορές στο διάστημα 24.00 μέχρι 06.00, είτε βάζοντας το παιδί -το οποίο είναι και καλύτερο - είτε βγάζοντας με το θήλαστρο, πρέπει να εδραιώσεις γαλουχία ακόμη εσύ δεν το έχεις κάνει αυτό!!!.....βέβαια αυτό θα το πετύχεις σιγά σιγά αλλά θέλει προσπάθεια και λιγότερο ξένο.....επίσης δεν συμφωνώ με το τσαγάκι!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...