Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

χαχαχα..και ο δικςο μου εκτος απο ολιγη γκρινια που ξυπναγε..αλλα ξαναξερενοτα γρηγορα!!!

αντε να δω σε ποιο δρομολογιο θα κοιμηθει αυτο το παιδι!!!!

ΜΜΜ Γωγω τρομαρα σου που μου θες και vacheron constantin...χαχαχαχα..αμα κανανε ενα τετοιο δωρο στον μικρο θα το ειχα σκοτωσει...και θα ειχα παρει καινουριο αμαξι...χιχιχιχιχι

• Απαντήσεις 915
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ρε γιωτινι για ποια μαρθα μιλας?

για μενα? :P:P

καλε εγω δε γκρινιαζω???????εγω λεω με βαρεθηκατε να σας λεω νυσταζω :blush::blush:

ευχαριστω παντως :kiss: με ανεβαζεις :kiss::kiss:

γωγωκα μου το ειχε ξεκαθαρισει οτι αν κανω 2 δεν..

δε το αδικο..δε εχει δουλεια κ αν με αναπληρωσει παλι καποια θα πληρωνει δωρα κ αδειες εις διπλουν

νατασουλα σας πηραν εσας? :dry:

Δημοσίευση

Μάρθα δεν ξέρω περιμένω την Παρασκευή αλλά το θεωρώ απίθανο να μας πήραν

Λίγο που είδα την κατάσταση είδα πολλούς που είχαν δηλώσει τους ίδιους σταθμούς μ'εμάς και είχαν περισσότερα μόρια και οι θέσεις στους παιδικούς που δήλωσα ήταν ελάχιστες 4-5

Δημοσίευση

nai eimai sthn trith mera periodou .

eida simera posa exei gia ton laimo kai skeutikapote tha mporesei na ta balei giauto rwtisa ,fusika kai oxi apo twra apagoreuete .

o dikos mou koimate aytes tis duo meres pou efige o mpampas sto dwmatio mas pou exei klimatistiko .ksipnaei 2 fores mono to bradu gia ligo nero kai na allaksoume theseis sto krebati .

to prwi thelei na thilasei kata tis 7-8 kai an den ksipnisoume pinei ligo akomakaita tis 10 pou h ksipname h arazoume ligo akoma .

Δημοσίευση

Κοριτσαρες!!!!!

τι μου κανετε?????? ολα καλα???

Θουλαρα τριψε λιγο την κοιλιτσα σου απο μενα!!! εγω θελω τοσο πολυ ενα δευτερο αλλα ο τολης ειναι αρνητικος.. αλλα θα τον πιασω στον υπνο ενα βραδυ, που θα μου παει..

νατασουλα καλα κανεις, πισωγυρισμα ειναι αυτο και εφοσον ξεπερνανε αυτη τη φαση πιστευω οτι δεν ειναι καλο για αυτα.

γιωτα ειδα τη μικρη στον υπνο μου χτες βραδυ.. ειδα πως ηταν μπροστα απο μια τουρτα και την ετρωγε σαν τρελη!!! πολυ πλακα ειχε!!!

σεσιλια τελειες οι φωτο! ο μικρος ειναι πανεμορφος!!!

δε θυμαμαι αλλα να σχολιασω.. εμεις τελειωσαμε το σπιτι, εχω μερες να δω ιχνος κατσαριδας!!!! γιουπι!!!!!!!!!!!!!!!!! παρασκευη απογευμα σας περιμενω σπιτι!!!!!! οσες κανετε διαιτα να κανετε μια μικρη εξαιρεση! χαχαχα!!! γιωτα εμεις μπορουμε να βρεθουμε και νωριτερα κοντογειτονισσα!!

οτι θελετε ομως κοριτσαρες αποτο τηλ γιατι δεν ξερω αν θα μπορεσω να ξαναμπω!!

τελικα πηρε αδεια ο αντρας μου και θα παμε πατρα για πιο οικονομικα. επειδη εκει εχουμε σπιτι και θα εχουμε και δωρεαν τροφη!! ειχαμε παει κ περσυ και ηταν τελεια!!!

χτες εψαχνα να βαλω βενζινη.. εχει τρελαθει ο κοσμος!!!! ειδα αμολυβδη με 1.59!!!!! ελεος!!!

σας φιλω ολες!!!!!

Δημοσίευση

Συμπεθερούλα μου εμένα με ξέχασες;;;;; :(:(:(:(

Αντε τέλεια στη νέα σας φωλίτσα τώρα...Εμένα δε με κάλεσες για καφέ;;;; :angry::angry::angry: Καλάαααααααααααααααααα......

Κορίτσια εγώ λέω να την ξεκινήσω του χρόνου παιδικό τη μικρή... :dry::dry: Εξάλλου, ούτως ή άλλως την πεθερά δεν τη γλιτώνω... :angry::angry: Εκτός αν ξέρετε κανένα παιδικό που να φυλάει παιδάκια μέχρι τις 8-9 το βράδυ.... :(:(:( Αν και δε θέλω να είναι όλη μέρα εκεί...12ωρο το κοριτσάκι μου... :(:(:(

Δεν μπορώ να αλλάξω και δουλειά ρε γαμώτο.... :unsure::unsure:

Μωρή Χρύσα γιατί να μη θέλω Vacheron;;;;;Τώρα φοράω rolex αλλα το βαρέθηκα... :blush::blush::blush:

Νατασούλα μου.... :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Θου εγώ έχω πει στον προϊσταμενό μου ότι θα κάνω και 2ο κάποια στιγμή...Και μου λέει κάτσε λίγο ακόμα, μικρή είσαι..Τι το θες το 2ο;;;;;Και του λέω "Σιγά μη σε ρωτήσω κιόλας"...Και υπόψιν ότι έχει κι αυτός μωράκι 16 μηνών.... :angry::angry::angry::angry: Να με απολύσει δεν μπορεί, αλλά εντάξει..... :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Για πρώτη φορά κι εγώ θα πω την πρώτη καλημέρα στο τρενάκι.... :laugh: :laugh: :laugh: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Πάλι με ξύπνησε ο άντρας μου πρωί πρωί να τον πάω στη δουλειά.... :angry::angry:

Καλημέρα όμορφες!!!!!!!!!!!!!!!!!!Τι κάνετε;;;;

Εγώ ξεράθηκα στον ύπνο χθες νωρίς νωρίς αλλά και πάλι νυστάζω... :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Θου τα φιλια μου,τη Δευτέρα να έρθουμε σπίτι?

Λένα αυριο θα παμεσε παιδοτοπο εκει κοντα στο σπιτι ,θα ερθετε?την Παρασκευη μπορώ ,σημερα θα παμε στην κουμπαρα μου ,αυριο παιδότοπο κ Παρασκευή σε εσένα!Γωγώ σιγα μη τους ρωτησουμε,βεβαια μιλαω εκ του ασφαλούς,αν κ προσωπικα θα αργησω να κανω δευτερο,εαν δεν χασω τα 20 κιλα που εχω παραπανισια δεν μενω εγκυος! αν κ πως θα τα χασω οταν δεν καταβαλω προσπαθεια? εχθές ολη μερα ξερετε τι εφαγα?

3 ΠΑΓΩΤΑ!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

μαρθουλιτα μου δε στο λεω ως κοπλιμεντο ,τα πιστευω! εγω ολη μερα καθομαι,στη δουλεια μου ειμαι σε ενα γραφειο! εσυ ορθια! παω σπιτι κ αραζω σε ενα καναπέ και βαριέμαι ,αισθανομια τοοοοοσσσσσοοοοο κουρασμενη κ δεν εχω καιθολου ορεξη! εχω γινει πολυ νωχελική,παλιά μαγείρευα ,εφτιαγνα γλυκα ,μονιμως ημουνστην κινηση ,τωρα αισθανομαι οτι εχει φταση η ζωη μου σε ενα τέλμα....δεν ξερω,μαλλον ειναι ψυχολογικο το θεμα ,ασε που ποτε δεν καταφεραμενα επαναφερουμε πληρως τη σχεση μας με το Γ μετα το μωρό,και με χαλάει παρα πολύ αυτό!

σημερα δεν ειμαι καλα.....

Δημοσίευση

Γιωτάκι μου άσε τα κιλά είναι πονεμένο θέμα...Εμένα 5 μου έχουν κατσικωθεί από την εγκυμοσύνη και δε λένε να φύγουν... :angry::angry::(:(

Αφού λέω ότι αν ξαναμείνω έγκυος να έχω συνέχεια εμετούς τουλάχιστον να μην πάρω πολλά κιλά... :P:P:P

Γιατί δεν είσαι καλά ρε μάτια μου;;;;;Τι έχεις;;;Μήπως σου λείπει ο άντρας σου;;;; :(:(

Μήπως πρέπει να μείνετε λίγο οι δυο σας;;;Να πάτε ένα ταξίδι;;;Να ξαναερωτεύτειτε από την αρχή;;;; :dry::dry: Καλά τα μωρά μας αλλά πρέπει και η σχέση μας με τους άντρες μας να είναι εντάξει για να είματσε καλά..Κι εμείς ήμασταν κάπως κατά διαστήματα, αλλά κάναμε προσπάθειες..Και πιστέυω ότι τις 8 τελευταίες ημέρες που λείπει η Ιωάννα μας είμαστε πιο καλά από ποτε... :woohoo: :woohoo:

Μαρθουλίνι κι εγώ όλη μέρα σε ένα γραφείο είμαι, αλλά κάνω "πνευματική" δουλειά και κουράζομαι... :laugh: :laugh: :laugh:

Κορίτσια καμία καλή ιδέα για φαγητό;;;Χθες ο Γιώργος πάλι είχε ρεπό και μου είχε φτιάξει πένες με κοτόπουλο αλα κρεμ... :P:P Έτσι, σκέφτομαι κι εγώ το ΣΚ που αυτός δουλεύει κι εγώ κάθομαι να μαγειρέψω κάτι για ένα ρομαντικό δείπνο... :blush::blush:

Εγώ κορίτσια πάλι σας θαυμάζω όλες γιατί δουλεύετε, μεγαλώνετε τα μωράκια σας, κάνετε δουλειές στο σπίτι σας...Εγώ μόνο με τη δουλειά μου και την Ιωάνα μου ασχολούμαι... :blush::blush: όλα τα υπόλοιπα τα κάνει η εσωτερική-πεθερά...

Δημοσίευση

Καλημερα!!!!!

Θου θα συμφωνισω με την Γιωτα σε ολα!!!!!

Εχω πολυ κοντινες μου γνωστες κομμωτριες..και σου λεω πως εισαι ηρωιδα...

εσυ ολη μερα τρεχεις..και παλη εισαι μεσα στην ενεργεια και στην τρελη χαρα- πρεπει να μας πεις τι χαπια παιρνεις...χαχαχαχα...

Μην το παρεις για κουτσομπολιο αλλα πραγματικα σε θεορουμε αξιοθαυμαστη..εισαι αστερη..

Και ο ντοντος ειναι και ενα πολυ ζωηρο παιδι..ακομα θυμαμαι..ποσο ηταν 14 μηνων σε εκεινο το βιντεακι που εβαλες που ετρεχε σε ενα ξυλινο σπιτακι..ειναι και πανεξυπνος το κουκλακι μου!!!!!!

Γογω εχεις δικιο..πολλα της λειπουν της Γιωτας...και κυριως να χαλαρωσει λιγο..μη την κοιτας τι λεει...ειναι και αυτη στην τσιτα..

και η Κωνσταντινα μπορει να φαινετε καλο ( που ειναι καλο σε σχεση με αλλα παιδια) και ισυχο παιδακι..αλλα ειναι πολυ ζωηρη και θελει προσοχη.

Βαλε τωρα και το αγχος κλπ..και η Γιωτα ειναι καη αυτη μονη..ο αντρας της ηθα δουλευει η τωρα εφυγε..δεν ειναι ευκολο..εμενα αμα μου τι δοσει τον ξεφορτονομαι ειτε στη μαμα μου..ειτε αμα νευριασω ξαποστελνω μπαμπα και γιο στην αυλη και ηρεμω.

Ενα εχω να σας πω...μια καλη σηδεροστρα και ενα καλο σηδερο..κανουν τη ζωη μας ευκολοτερη!!!

Την καλημερα μου σε ολες σας...νυσταζω αφοριτα καθως ο μικροε εννωειτε πως ξυπναγε για να γκρινιαξει....απαπαπ..οσο παει μοιαζει τη μανα μου!!!!!

Δημοσίευση

Γιωτάκι μου ή μαμά σου ή η πεθερά σου δεν μπορούν να την κρατήσουν έστω για ένα ΣΚ για να μείνετε οι δυο σας;;;;

Χρύσα κι εγώ πιστεύω ότι η Γιώτα είναι όλη μέρα στην τσίτα...Και πραγματικά είναι πολύ δύσκολο να μην έχεις από πουθενά βοήθεια... :(:(

Εγώ μιλάω ίσως εκ του ασφαλούς επειδή έχω την πεθερά μου, αλλά πιστέψτε με ότι και αυτό είναι δύσκολο...

Ολα έχουν το τιμημά τους..Εσείς είστε μόνες σας και δεν έχετε βοήθεια, εγώ έχω απεριόριστη βοήθεια, αλλά κι έναν τρίτο άνθρωπο μέσα στα πόδια μου 24 ώρες το 24ωρο... :(:( Αλλά δεν έχω άλλη λύση...Γυναίκα και δεν εμπιστεύομαι να πάρω και δε μας περισσεύουν και παιδικό δεν μπορώ να την πάω, γιατί εγώ σχολάω 7-8 καιο Γιώργος 9 το βράδυ..Οπότε.... :(:(:( Η πεθερά μου δεν έχει σπίτι στην Αθήνα και νομίζω ότι είναι τραγικό ενώ την έχουμε εδώ για δική μας εξυπηρέτηση, να τη στέλνουμε τα βράδια στα αδέρφια του Γιώργου... :dry::dry:

Αχ να μπορούσα να αλλάξω δουλειά... :(:(

Argi μου..... :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Αρτζ καλημερα!!!

Γωγω δεν το συζητω...

και εγω την εχω απο κατω μου την πεθερα..και την κουνιαδα..χιχιχιχι.

Ξερεις οπως ειπες ολα εχουν το τιμημα τους..

Ομολογω οτι με εχουν βοηθησει πολυ..και η πεθερα αλλα και η κουνιαδα..

Μαλιστα πειρσυ το Σεπτεμβρη για 2 ευδομαδες που ξεκινησα δουλει απροσεχε η κουνιαδα μου τον μικρο, επισης οσο ημουν εγγυος η πεθερα μου καθαριζε το μπανιο και μου σηδερωνε τα ρουχα, και οταν ηταν να γυρισω απο το μαιευτηριο καθαρησαν μαζι με την κουνιαδα μου ολο το σπιτι εφτιαξε τουρτα- ασχετα αν δεν τη φαγαμε γιατι μειναμε αλλες δυο μερες μεσα- και οταν γυρησα πλεων με περιμεναν με μαγειρεμενο φαη κλπ..δεν εχω παραπονο..ειναι κατι που τους αναγνωριζω

Μπορει να ανακατευονται κατα κορον και να λενε αβερτα την γνω,η τους..και ας μην τους εχεις δοσει αυτο το θαρος..μπορει να κανουν καποιες φορες αδικιες σε μας γαι χαρη της κορης τους..αλλα παραβλεπεις καποια πραγματα..καποια τα αφινεις να πεσουν κατω η να περασουν ξωφαλτσα οχι γιατι εχεις αναγκη την βοηθεια τους..αλλα γιατι μενεις ουσιαστικα στο ιδιο σπιτι.

Οσο για την Γιωτα ειναι δυσκολο πολυ γι'αυτην..και να φανταστεις οτι δεν παραπονιεται..ειναι και αυτη η χαρα της ζωης..αμα την πεις φιλεναδα βολτα πρωτη τρεχει..

Τωρα που θα φυγει σηγα μη μαζεομαστε τοσο συχνα για καφε..οπως και να το κανουμε ειναι η ψυχη της παρεας μας εδω πανω...φιλεναδα θα μας λειψεις!!!!!!!

Δημοσίευση

Ναι ρε Χρύσα μου..Έχεις δίκιο...Απλώς εσύ μπορείς να κυκλοφορήσεις γυμνή μέσα στο σπίτι σου, να μαλώσεις με τον άντρα σου άνετα (καλά σε αυτό δεν έχω πρόβλημα...άμα είναι να μαλώσω, μαλώνω.. :laugh: :laugh: ), να κάνεις σεξ και να ουρλιάζεις... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Ούτε αυτό το κάνω, αλλά έτσι το λέω... :laugh: :laugh: Να μπορείς να πεις μια κουβέντα με τον άνθρωπο σου... :(:(

Εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα από αυτά... :(:(:(

όσο για τη Γιώτα, έχω καταλάβει ότι είναι ψυχάρα...Και ότι της αρέσει η βόλτα... :laugh: :laugh: :laugh: Γιωτάκι μου δε σε έχω γνωρίσει από κοντά ποτέ, αλλά σε νιώθω φίλη μου.... :kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσακια .

εγω ολη μερα στο σπιτι ειμαι και παλυ ουτε το εχω στην τριχα ουτε φτιαχνω τα απιστευτα στον μικρο ....μαλλον ειναι στον χαρακτηρα της καθε γυναικας .....με πιανουν κατα καιρους κατι εξαψεις αλλα μετα ερχονται και μεγαλα τελματα που κανω μονο τα απαραιτητα .

Δημοσίευση

Αφρο μη λες ψεμματα...δεν σε πιστευω!!!

Ολη μερα συγυρηζεις και ολο κατι φτιαχνεις..και απορρω πως τα καταφερνεις..ολη μερα μονη με τον μικρο στα ποδια σου..

εγω ειληκρινα σου λεω..και το εχω πει και στα κοριτσια..θα ειχα σαλταρει..

παντα ελεγα εσυ η Αναστασια..που λειπουν συχνα οι αντρες σας..πως δεν εχετε τρελαθει ακομα..

Εγω παω και στην δουλεια..αλλαγζ παραστασεις..λιγω ξεφευγω απο το ολοημερο ηηηηηηηηηηηη..και τη γκρινια..εσεις;;;;

Βλεπω τωρα και την Θουλη...αυτο το κοριτσι με 2 παιδια θα θελει 30 ωρες το 24ωρο για να τρα προλαβει..

Παντως εγω τα εχω φτυσει..ομολογω..αρχησα να παιρνω συμπληρωμα σιδηρου..γιατι τα τεζαρα!!!!

χαχαχαχ..ναι καλα Γωγω...γυμνη στο σπιτι..αφου ανα πασα στιγμη μπορουν να ανευουν..ουε αγκαλιτσα με την ισυχια μας δεν μπορουμε να κανουμε...χιχιχιχιιχ

πλακα κανω ΟΚ..ειμαστε καλα..δεν εχω παραπονο..θα ειμασταν φυσικα καλυτερα απο ολους μακρια..αλλα και τι να κανεις

Δημοσίευση

Καλά εγώ το "γυμνή" δεν το είχα ούτε όταν ήμασταν οι δυο μας... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Αλλά τα υπόλοιπα είναι βασικά...

Χρύσα άμα ανέβουν και κάνετε αγκαλίτσες, απλώς δεν ανοίγετε.... :laugh: :laugh: :laugh:

Κι εγώ θα είχα σαλάταρει αν δεν δούλευα...Αποκλείεται να άντεχα...Θα είχα πάει να κλειστώ στο Δαφνί... :laugh: :laugh: :laugh:

Αφρο μου.... :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσάκια!!

Τι κάνετε??

Είανι ώρα νομίζω να πάρω κάποιες αποφάσεις.

Να αλλάξω χαρακτήρα (να προσπαθήσω) να γίνω άλλος άνθρωπος να μην τρελαθώ :huh:

ΑΑΑΑΑΑ

Είναι ο Ερμής ανάδρομος?? όΛα μου φταίνε

Δημοσίευση

Μαρια Ιωαννα..ο ερμης ειναι αναδρομος οταν θελουμε να κανουμε μεγαλα πραγματα..αμα χρειαζεσαι δικαιολογια για να διεκδικισεις κατι..σου τον κανω εγω αναδρομο..οτι θελει το Μαρακι μας!!!!

Τι εγινε με το σπιτι..ολα καλα;;; βρικατε..κλεισατε..τελικα που ειπαμε οτι κανεις μεταπτυχιακο;;;;

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...