Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

εγω μαρθα βαζω κλινεχ χλωρινη επιτοπου κια μετα πλυσιμο :)

αρκετα βγηκανε αλλα οχι..δοκιμασε την χλωρινη για πλυντηριο που ειναι αλλα διαλυμενη με νερακι και τριψιμο επιτοπου και ξεβγαλμα

• Απαντήσεις 915
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

θΟΥ αμα ειναι τελειως ασπρα, κανε ενα διαλειμμα με νερο που να κα σκεπαζει και 1 καπακι χλωρινι, μουλιασε τα μεσα για καμια ωρα...κανει θαυματα!!!!!

Οπου θελετε ρε..αρκει να συνενοηθουμε για ωρα...και τοπο

Δημοσίευση

ρε κορίτσια τόσο δύσκολο είναι να συννενοηθείτε πού θα πάτε για καφεδάκι?...μόνο μην πάτε σε αυτόν τον παιδότοπο που τα μωράκια αρρωσταίνουν μετά!!!! :ohmy:

Φρανίτα εμένα μου αρέσει να κουρεύω το γρασίδι, μάλιστα αν το κάνεις για μία ώρα καταναλώνεις αρκετές θερμίδες!!!! εμάς δεν είναι μεγάλος κήπος επομένως δεν το κάνω για 1 ώρα!!!!

λοιπόν πήγαμε στο σχολείο με τον άντρα μου για να ευχηθούμε και οι 2 τα καλύτερα στην νηπιαγωγό, η οποία ήταν εκεί και δρακρυσμένη, δεν της μιλήσαμε πολύ γιατί ήταν δύσκολο για την ίδια, έκλεγε πριν πάμε!!!! πρέπει να έχει κάτι σοβαρό!!!! :( , χαιρέτησε όλους τους γονείς της τάξης της......

Χρύσα θα σβήσεις κεράκι? 30 μόνο είσαι? στην ηλικία σου ούτε παντρεμένη δεν ήμουν, προσπαθούσα να απολαύσω την ζωή!!!!!

Δημοσίευση

Οχι καλε...τι κερακια...ουτε τουρτα ουτε παρτι τιποτα...εγω με τα γεννεθλεια δεν τα παω πολυ καλα....

Αρτζ...να πω την αμαρτια μου ουτε εγω ηθελα να παντρευτω...φανταζομουν τη ζωη αλλιως...και αλλιως μου βγηκε...μπορω να πω το μονο καλο της ιστοριας ειναι ο Χριστοφορος..αλλα δεν χρειαζοταν να παντρευτω για να τον αποκτισω

Δημοσίευση

εμείς πάντα, εδώ και 10 χρόνια, κόβουμε τούρτα, σβήνουμε κεράκια.....πρέπει να βλέπεις την θετική πλευρά κάθε αρνητικής κατάστασης.....τα λέω σε σένα για να τα ακούω και εγώ (όπως ΄λεέι και η Παναγιώτα!!!! :P )

Δημοσίευση

α κορίτσια μια ερώτηση ήθελα να κάνω το πρωί και το ξέχασα, άσχετη με το τρενάκι!!!:

εγώ χρησιμοποιώ αντιγυραντικές κρέμες, αλλά διάβασα στο διαδύκτιο ότι είναι για το βράδυ επειδή τότε λειτουργούν καλύτερα αφού η επιδερμίδα ξεκουράζεται, το πρωϊ να κάνουμε καθαρισμό και υδατική απλή, ερώτηση: η υδατική που είναι και αντιγυραντική, που χρησιμοποιώ εγώ δεν κάνει τίποτα λέτε? πρέπει να χρησιμοποιώ απλή υδατική????? :huh:

Δημοσίευση

Γιατι καλε δεν κανει;;;

Κοιτα αν δεν βλεπεις διαφορα, πιθανον χρισημοποιεις λαθος κρεμα.

Επειδη καθε επιδερμιδα ειναι διαφωρετικη δενκανουν οι ιδιες κρεμες γγια ολους..ακομα και αν μιλαμε για τον ιδιο τυπο.

ΠΧ εγω τωρα παιρνω μια που κανει 20 ευρω και μου αρεσει παρα πολυ..ενω παλια εχω παρει και la prairie, La Mer, Chanel, Dior...κλπ κλπ..μπορω να σου πω οτι αυτη της La Roshe Possey ειναι η καλυτερη σαν αποτελεσμα.

Η κρεμα σου ειναι νυκτος η ημερας;;;;

Αν ειναι ημερας ΟΚ..αλλα ειπαμε μην περιμενεις και θαυματα απο μια κρεμα..χαχαχαχα

Δημοσίευση

αφροοοοοοοοοοοοοο

που χαθηκες..παρακσευη σημερα

ο ανηψιος καλα/?

φρα εχει δικαιο..δε σχολιασαμε..τι να πω..εχεις κουκλο γιο..παιζει με τη γρασιδομηχανη?

αργι για να μιλησεις με καποιον στο τσατ πρεπει αν τον κανεις σιτηση επαφης

Δημοσίευση

Frani ηθελα να σου πω να μου στειλεις μια ιδια...οτι πρεπει ειναι για τα δικα μας παρτερια!!!!

Παντως ειναι κουκλος ο Σεμπ...πιο κουκλος παο τη γρασιδομηχανη...χιχιχι

Τωρα αυτη κοβει το γρασιδι...η ειναι ξερεις ετσι ψευτικη!!!

Ασε Ξερεις ποσες φορες θα ηθελα να εχω την ξενιασια και την ανεμελια προ γαμου...και σας ειπα εγω δεν ημουν απο τους ανθρωπους που ηθελαν να παντρευτουν...πως με τυληξε ετσι ο αντρα ςμου δεν ξερω!!!

Βασικα ενας λογος ακομα που τα τελευταια 12 χροναι δεν γιορταζω καθολου γεννεθλεια ειναι πω τετοια μερα το 98, την ημερα που εγιαν 18 πεθανε η γιαγια μου...ουσιαστικα αυτη με μεγαλωσε και την αγαπουσα παρα πολυ..οποτε ειληκρινα δεν πολυεχω κεφια...για μενα πιο πολυ ειναι μερα απολογισμου...

Δημοσίευση

Εμεις κοαμε εδω και 3 μερες τον πρωινο θηλασμο!!!!

Δηλαδη ξυπναει και δεν ζηταει μεμε...η αν ζηταει..οπως σημερα...δεν επιμενει...

Εμενα πινει περισσοτερο...3 επι 200-250

Δημοσίευση

Φρανίτα εγώ ήθελα να σε ρωτήσω, αλλά χτύπησε το τηλέφωνο!: γιατί πήρατε κηπουρό αφού έχετε τον Σεμπ με την μηχανή του? :silly: στο πι και φι θα το κουρέψει!!! :woohoo:

λοιπόν εγώ να σας πω την αλήθεια ψιλοβαριέμαι να βάζω κρέμες, ωστόσο τα τελευταία 7 χρόνια δεν έχω αλλάξει (όπως μου λένε) μάλλον με ευνοεί το κλήμα της Βόννης!!!!....γιατί πιστεύω ότι κάποιος γερνάει εξαιτίας κακής διατροφής, αλκοόλ και τσιγάρα, ρύπανση περιβάλλοντος και κακή ψυχολογία και ξενύχτι!!!! αν όλα τα παραπάνω δεν τα έχεις τότε θα γεράσεις δύσκολα .....εγώ λοιπόν όλα τα παραπάνω δεν τα έχω εκτός της κακής ψυχολογίας, που ευτυχώς δεν φαίνεται στο πρόσωπό μου γιατί αν φαινόταν ίσως να φαινόμουν 60 ετών!!!! :( ....αν έβαζα τακτικά τις κρέμες μου θα ήμουν καλύτερη (θέλω να πιστεύω!!!!)...βαριέμαι όμως!!!!

Δημοσίευση

Κορίτσιααααααααααααα γύρισα κατά τις 5 σπίτι, λούστηκα, έπαιξε μα την Ιωάννα και πέσαμε αγκαλίτσα για νάνι.... :woohoo: :woohoo: :woohoo: Πριν λίγο ξυπνήσαμε.... :woohoo: :woohoo: Πόσο μου έχει λείψει ο μεσημεριανός ύπνος.... :(:(:( Πόσο καιρό είχα να κοιμηθώ κάποια άλλη στιγμή εκτός από το βράδυ;;;; :angry::angry: Με τη σκατοδουλειά μέσααα... :angry::angry:

Franita η πνευμονία καλά κρατεί;;;; :angry::angry: Πώς τα περνάτε;;; Ο Σεμπ κούκλος..... :P:P Καλέ τι πεθερικά είναι αυτά;;;; :angry::angry: Εγώ στη θέση σου δε θα πήγαινα να μείνω σπίτι τους... :angry::angry:

Argi για κρέμες δεν ξέρω καθόλου.... :dry::dry: Δε βάζω τίποτα λόγω ηλικίας... :P:P:P Αλλά έχω ακούσει ότι αντιγηραντικές οι καλύτερες είναι οι La Prerie..Αλλά είναι πανάκριβες ρε... :unsure::unsure:

Κορίτσια λέτε να αρχίσω να βάζω κι εγώ καμία ενυδατικούλα με δείκτη προστασίας;;;;; :dry::dry::dry: Αν και νομίζω ότι έχω τέλεια επιδερμίδα η ψωνάρα.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Χρύσα μου σκέψου ότι η γιαγιά σου θα σε καμαρώνει από εκεί που είναι...Και θέλει να είσαι χαρούμενη... :):):) Εμένα να δεις πόσο μου λείπει ο μπαμπάκας μου... :(:(:( ήταν και νέος ρε γαμώτο... :(:(:(

Θου εγώ στους λεκέδες από κακά βάζω πάνω τοπικά στο σημείο απορρυπαντικό πιάτων, το τρίβω λίγο, δεν το ξεβγάζω με νερό και κατευθείαν πλυντήριο....

Αποφασίστε επιτέλους για τόπο συνάντησης... :angry::angry::angry: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Αφρο μου τι μου κάνεις;;;Φιλιά στο Μανωλάκη;;;;

Έγινε κάτι με τον αδερφό σου;;;; :dry::dry::dry:

Δημοσίευση

oxi kale den egine tipota

apla to theorw akomso na rwtaw sinexia pws ta paei me ton thilasmo

mialo exoun ,maia sosth (?) exoun ,to biblio to exoun ,to thlefono mou kai protroph na me paroun an theloun na rwtisoun kati to exoun ....ti alo ...autoi apofasizoun .diko ths paidi diko ths bizi :silly:

euxome na ta pane kala .

Δημοσίευση

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

δικο της παιδι δικο της βυζι

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

καλε γωγω πλακα μας κανεις?

τετοια ωρα κοιμσται?

α θα τρλεαθω

εγω τρεμω στη ιδεα οτι αυριο θα ξυπνησει 7 :(:(:(

Δημοσίευση

μαρθα εμενα ξυπναει πλεον ΞΑΝΑ στις 4-5 για γαλα..ω,ναιιιιι ενω το ειχε κοωι..εχω δωσει νερο, πιπιλα τιποτα τα πεταει ολα θελει ΓΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!απο τοτε που αρχισαμε το υποαλλεργικο..

επισης ξυπανει καθημερινες πυ πρεπει να σηκωθω νωρις γυρω στις 8.3-9 και σ/κ που θελω να κοιμηθω κατα τις 7 :angry::angry::angry::angry::angry: τι να λεμε τωρα?????????????????????????

δεν ειμαστε και κοντα να πινουμε κανενα καφε τουλαχιστον!!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

α! το πρωι που ελεγα για το μπανιο δεν εννοω μεσα στην ιδια μπανιερα..εχω μπανιερα ντουζιερα διπλα διπλα κια κανω εγω στην ντουζιερα ο μικρος στην μπανιερα..απλα κοιταει λιγο παραξενα..προς θεου δεν σκεφτομαι πονηρα αλλα μηπως δεν κανει να βλεπει την μαμα ετσι? :huh::huh::huh::huh::huh::huh:

Δημοσίευση

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

λες να καταλαβαινει διαφορα?

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

αυριο εκει κοντα εχει παιδοτοπο?

ειναι κλειστος?

λετε να παμε κατα βενι γειτονια????????

Δημοσίευση

θα πατε για καφεδακι κουκλες??????τυχερες!!!!!! ;)

χρυσα, :(:(:(:(

φρανιτα,ωραια μηχανη!!!!!πρωτη φορα τη βλεπω!!!!!κουκλος ο γιος σου!!!!!!! :laugh: :laugh:

λετε να κοιμηθουμε σημερα???????????????? :S

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...