Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ναι μια χαρα..αρκει να συννενοηθουμαι για την ωρα!!!

Αυριο ολη η μερα ειναι δικη μου...οκαλο ςμου δεν θα μου χαλασει κανενα χατιρι!!!

Αρτζ και εγω λεω να της ευχηθεις ξανα.

Νατασα ασε..αυτο το παιδι θα γιει πολυ γκομενιαρης.....θα μοιασει του θειου του!!!!

εμενα παντως ειναι πολυ χαδιαρης..και πονυρος..κανει ζημια...και μετα σε κοιταει και χαμογελαει ναζιαρικα

• Απαντήσεις 915
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

γωγω μια βδομαδα αδεια εχει ,κ εγω το ιδιο ,οποτε αγκαλιτσες σε κανα διμηνο οταν θα τον ξαναδουμε...εκτος και αν συμπεσει παλι η τρισκαταρατη χαχαχαχαχα

Νατασουλα κοιτα συμφωνω κ εγω με το ασχετο ονομα αλλα ξερεις κατι? εδω εδωσες το ονομα της πεθερας σου , να μεινει η μανουλιτσα σου ετσι?και εινια τοσο γλυκια κ ομορφη γυναικα!!!!!!! σκεψου το ,θα εχεις την Ειρηνη και την Κατερινα!!!! ωραιο δεν ακουγεται?

Δημοσίευση

παρεπιπτοντως θελω να παω σε ενα παιχνιδαδικο (elc,imaginarium) κ να ψωνισω ενα σωρο παιχνιδια γ την μπουρμπουλήθρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ρε παιδια ξερετε ποσο πολυ εχουμε δεθει τωρα που λειπει ο μπαμπας της? ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΥΩ!!!!!!!!!!!!!!! ειναι τοσο καλή!!!!

Δημοσίευση

Την ειδατε τη χαζομαμα!!!!!

Πηρα τα γιαλια μου...182 ευρω τελικα..μιου μιου...με μειωπια μαζι...

χαλβαδιαζα και κατι Just Cavalli 145 ευγαιναν....αλλα...κλαψ κλαψ...ειδα και ενα υπεροχο δαχτιλιδι...99 ευρω...ΑΧΧΧΧ που ειναι οι εποχες!!!

Γιωτα φτιαξε φιλετο κοτοπουλο αλα κρεμ...παρκαρε τη μικρη στην μαμα σου...ακομα και να μην...τουλαχιστον θα κανετε σκετες αγκαλιτσες..και θα μιλισετε..τωρα που δεθηκες με την κορη...δεσου και λιγο με τον μπαμπα!!!!

Δημοσίευση

με ξερετε..εγω ποτε δεν περηφανευομαι γ την μικρη αλλα σημερα θελω να σας πω....

την προηγουμενη βδομαδα το βραδυ με λεει Γάλα! της λεω που θελεις να πιεις το γαλα σου?στον καναπε ή στο κραβατι της μαμάς?

κοιταει μια τον καναπε μια το δωματιο αναποφασιστη...της λεω Καλά ανέβα στο κρεβατι της μαμάς κ θα το φερει η μαματο γαλα... ανεβαινει κ παει κ ξαπλώνει στομαξιλαριμου κ περιμενει...της παω το γαλα ,πινει (το μπιμπερο το κραταω εγω γτ την αρεσει να πειραζει τα μαλλια της οσο τρωει) ,μολις τελειωνει βγαζει το μπιμπερο απο το στομα κ μου δινει ενα ηχηρο φιλι ΣΜΟΥΤΣ!

το Σαββάτο στο Αλτερ ειχε το κιντσ σονγκς ..αυτη ειχε ανοιξει ενα συρταρι με πραγματα κ πειραζε ,σε καποια φαση εχει παρει τη θηκη απο τα γυαλια μου κ την κραταει...της λεεω εγω Κων/να αρχισαν τα τραγουδακια,με κοιταει τρεχει μπροστα στην Τιβι βλεπει οτι εχει την εκπομπη αυτη και τι κανει...τρεχει πισω στη συρταριερα βαζει τη θηκη παλι στο συρταρι κλεινει το συρταρι κ τρεχει να δει τα τραγουδακια ...κ εγω εχω μεινει μαλ..... να την κοιταω!!!

Δημοσίευση

Ειναι καρμικο παιδι μου!!!

Ψαρακι με οροσκοπο Καρκινο!!!!!!

Υπεροχος συνδιασμος!!!!!!!

Αυτο το παιδι εχει πολυ νερο νεσα του...ισσοροπια...γαληνη...ταραχη...

Φιλεναδα..η κορη σου θα κλεισει σπιτια μεγαλονοντας...να με το θυμηθεις!!!!!

(|η Σαλλωνικιωτικη προφορα για την ΓΩΓΩ)

Δημοσίευση

χρυσα ποσα κλεινεις???????????????????????????????????

κ μενα αν το πω με κανει αγκαλια κ φιλακι

αλλα δε ειναι γατα

μονο τα ξημερωματα οτνα τον παιρνω στο κρεβατι μας..

με κανει αγκαλια

εχει αν πεσει τοστ κ μπισκοτο στο αεροπλανο για να κατσει φρονιμος..

Δημοσίευση

χαχαχαχα τι γέλειο που έχετε!!!!

τα κορίτσια είναι όλο κόλπα!!!

η δικιά μου αν πάει και δώσει πρώτα φιλάκι στον μπαμπά (συνήθως πρώτα δίνει σε μένα) μετά τρεχάλα θα έρθει και σε μένα για φιλάκι!!!

ήταν ο άντρας μου έξω και έβαφε το ξύλινο σπιτάκι του κήπου και περνάνε δύο γυναίκες μεγάλης ηλικίας, δεν είδαν τον άντρα μου, και λένε:

- αυτός είναι Γερμανός και αυτή είναι Ισπανίδα (για εμάς), τα παιδιά δεν ξέρω τι είναι!!!!! :woohoo: :woohoo: :laugh: :laugh: :laugh:

και λέει η άλλη:

- μα τι θα είναι αφού αυτός γερμ. και αυτή ισπ.?!!!!

- α ναι έχεις δίκιο!!!!

πολλοί μας ξέρουν χωρίς να τους ξέρουμε!!!

εμένα με περνάνε για Ισπανίδα!!! :dry: τα ελληνικά μοιάζουμ με ισπανικά μάλλον γιατί όσοι με ακούν αυτό νομίζουν!!!! :S

Δημοσίευση

Μα γιατι;;;;

εγω και εσυ που μιλαμε στο τσατ πχ...ειμαστε οι πιο λιγοτερο δημοφιλης ΑΔΩ!!!!

Αρτζ...πολυ γελασα...

εσυ Ισπανιδα..ο Αντρας σου γερμανος..και τα παιδι ακινεζακια :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Γιωτάκι και η δικιά μου τα ίδια κάνει...

Μετά το μπάνιο τρέχει κατευθείαν στην κουζίνα και μου λέει Γααααα, γαααα...Και με το που το πιάνω στα χέρια μου τρέχει στον καναπέ να την πάρω αγκαλιά να το πιει μόνη της..... :laugh: :laugh: :laugh:

Επίσης, χθες είχε πάρει κάτι κουτάλες από το συρτάρι και έπαιζε και της λέω μετά πήγαινε να βάλεις τις κουτάλες στη θέση τους...Και της μάζεψε, της πήρε, πήγε και της έβαλε στο συρτάρι, το έκλεισε και γύρισε.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Καλά για το Kid Songs με το που ακούσει το σήμα της εκπομπής πάει μπροστά στην τηλεόραση, κάνει παλαμάκια και χορεύει......

Κορίτσια θέλω να πάω στο κοριτσάκι μου...Το πρωί που έφευγα σπάραξε στο κλάμα και δε με άφηνε να φυγώ...Τώρα με πήρε η μαμά μου τηλέφωνο και μου είπε ότι της είχε βάλει να ακούσει τα τραγουδάκια της...Σε κάποια φάση είχε ένα τραγουδάκι που έλεγε "Η μανούλα έρχεται"..Και η Ιωάννα μου έτρεξε στην αγκαλιά της μαμάς μου, έκλαιγε και με φώναζε...Ηρέμησε και μετά ήταν ένα άλλο τραγουδάκι που έλεγε μανούλα και έπεσε κάτω στο χαλάκι της, έκλαιγε με μαύρο δάκρυ και φώναζε "μαμά, μαμά μου..." Η ψυχούλα μου..... :(:(:(:(:( Θέλω να πάω σπίτι και να τη φάω στις αγκαλιές και στα φιλιά.....

όλη την ώρα έρχεται και μου δίνει φιλάκια και ξαπλώνει στην αγκαλιά μου.....

Χρύσα 30;;;; :ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

μα τι γυφτια θεε μου...οποιος καταλαβε..καταλαβε!

ασε χρυσα με τα 30αντα δεν ερχεται το μυαλο..αμα δεν το εχεις..τα 30αντα δεν βοηθανε..εκ πειρς στο λεω :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ποιο παιδοτοπο θα πατε καλε τελικα?????

Δημοσίευση

Δεν ξερω...περιμενω τη Θου για οδιγιες

Ελα και εσυ..Μαλλον καπου Ανατολικα θα παμε.

Οπου σας βολευει..εγω ειδικα για αυριο δεν εχω προβλημα.,.δουλιες και ψωνια θα κανω σημερα

Δημοσίευση

εβαψα μαλλι..σιγα μη αφηνα ριζα. :laugh:

καλε για ποιο παιδι μιλας ρε χρυσα?

ακου κει να κοιμηθει :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

λαλαμπισκοτα τα τσακιζει

ε θα τον μπουκωσω..

καλε για ποιο θεμα μιλας ρε βενι?

σε ποιο παιδοτοπο θελετε να παμε?

για πειτε?

βενι ριξε ιδεα :kiss:

γωγω εμενα μαλλον δε με γουσταρει ο μικρος..

εγω οταν φευγω με κανει κ γεια :blink::blink::blink::blink:

μονο το βραδυ για μεμε με ψαχνει σα το τρελο :laugh:

Δημοσίευση

Βένι σου απάντησα..... :kiss::kiss::kiss:

Θούλη κι εμένα τις περισσότερες φορές με χαιρετάει..."Γεια" μου λέει και μου κουνάει το χέρι...Σήμερα δεν ξέρω τι έπαθε η ψυχούλα μου... :(:(:(

Αααααααααααααααααααααααα....Έβαψες μαλλί;;;;;; :angry::angry::angry: Φτου σου!!!!!!!Κορίτσια εγώ δεν τα βάφω, αλλά και να τα έβαφα νομίζω ότι στην εγκυμοσύνη δεν...... :dry::dry::dry:

Δημοσίευση

μωρε θουλη με τα δωρακια κτλ κτλ κτλ κτλ...

γωγουλα το φραξαμε το σημειο, αλλα δεν τον αφηνω να βγει πια απο εκει..

εγω εκανα ανταυγιες μετα τον 5μηνα νομιζω..

τρωω μηπλοπιτα..τελεια ειναι.ειναι πολυ παχυντικη αραγες?? :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

franita περιεργα με τα πεθερικα σου.. :huh: πωπω παραξενοι ε??

ο μικρος τελειος!!!!

θουλη δεν ξερω που αλλα δεν υποσχομαι και τιποτα..αν ερθετε κατα εδω που στο κατω κατω ειναι στην μεση :silly: κατι θα γινει!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

εχω και παρκο και παιδοτοπο και σπιτι αμα θελετε :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

οτι θελουν κ τα κοριτσια..

μη μιλαω μονο εγω :blush:

εχω κατι ρουχα ασπρα..

το ενα ειναι απο χεσιμο του μικρου μαλλον..

κ δε βγαινει με τιποτα

κ το αλλο δικο μου (οχι απο χεσιμο :P )

αλλα απο νεκταρινη..

πως σκατα μπορω να βγαλω τους λεκεδες?

ειμαι ετοιμη να τα πεταξω απο τα νευρα :blush:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...