Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημερα!! εχτε πολλα και τι να πρωτοπω καλε!!!!!!!!!

λοιπον οτι θυμαμαι..

νατασσα κοριτσακι νο 2 ε?????? :):):):):):) :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

θουλη δεν πιανει ο σταυρος και χαρηκα γιατι μου ειπες πως αλλο δεν θα κανω!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

θουλη μου σε φιλω :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

εχω προαισθημα για αγορι..ρε συ πως δεν θα δεις τι ειναι?? θα ειχα σκασει!!!!

γωγω και εμενα σε στεκουμενο καροτσι δεν καθεται ουτε για αστειο και αμα τον βγαλω μετα την εβαψα!! οποτε κοβουμε συνεχεια βολτες στην αγορα και ολα καλα!!!!!! τραγικο λαθος να την βγαλεις!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

γιωτα φανταζομαι..αμαν ρε κοριτσια τι πραγμα ειναι αυτο..εχθες πηρε μια πιατελα μπροστα στα ματια μου και του επεσε στο ποδι..μαυρισε το νυχι του..εκλαιγε..του εβαλα παγο αλλα δεν μπορουσε :(:(:(:(:(:( κοιμηθηκε 11.30 το βραδυ γιατι ελειπε ο μπαμπας του και τον φωναζε συνεχεια!!!!!!!! μα ειναι δυνατον!!!!!!!!! :ohmy::ohmy::ohmy: εγω τι ειμαι δηλαδη?? :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

βγαζει πισω πισω δοντι και με εχει τρελανει το γιαβρι μου :(:(:(:(:(:(:(:(

περπατουσαμε 3 ωρες εχθες οοολο το απογευμα αγορακ αι ητανε ευτυχισμενος..με το που μπηκαμε σπιτι γκρινιαααααααααααααααα!

να ρωτησω κατι?? κανουμε μπανιο μαζι..ειναι κακο? δεν το βρισκω κακο και καλυτερα για να μην πονερευεται μωρο ειναι ακομα αλλα μηπως δεν κανει? ξερετε?

σας ειπα??62 κιλα ειμαι!!!! αλλα 5 για ιδανικα!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

σας φιλω ολες!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

• Απαντήσεις 915
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Kαλημερα σε ολες!

γυρισα απο δουλεια!

μπαμπας και κορη κοιμουνται στο κρεβατι....εγω να παω στην κουνια?

νατασακι κοριτσακι μμμμμμμ τελεια!

κανει πολυ ζεστη....!

μαλλον ειναι η εποχη των ατυχηματων ...εμας χτυοησε στις διακοπες...διπλωθηκε στην τσαντα θαλασσης και επεσε κατω ,...ευτυχως δεν εσπασε κανενα δοντι αλλα εκανε ενα χειλακι λες και εχει βαλει σιλικονη

μετα βγαζαμε φωτο να ξεχαστει...ε με ενα παγωτο το ξεχασε!

Δημοσίευση

Αρτζ οχι..χτυπησε στο πατωμα..μπουρδουκλωθηκε γιατι ακομα περπαταει λιγο ατσαλα επεσε με τα μουτρα και μαλλον δαγκοσε το χειλακι..μαυρισε λιγο και ετρεξε αιμα..αλλα ΟΚ, ευτυχως τα δοντια δεν επαθαν τιποτα

Βενη...πρεπει να κανουμε ομαδικο ευχελαιο!!!!!

Ρε συ..και εγω καμια φορα κανω μπανιο μαζι με το μικρο...με εξαιρεση πως μολις δει τα μεμε ορμαει και ξεχναει το μπανιο...

Αλλα δεν ξερω αν πειραζει σε τοσο μικρη ηλικια...

Δημοσίευση

Βίκυ ψηφίζω κούνια για σένα :laugh: :laugh: :laugh: , κλείσε και την πόρτα!!!!

αχ κρίμα το χειλάκι!!!, είδες τι κάνει μια φωτογραφία? :silly:

κορίτσια δεν ξέρω αν κάνει ή όχι να κάνετε μπάνιο μαζί με τα μικρά, εγώ μια φορά είχα γεμίσει την μπανιέρα και είχα βάλει την ΡΕΑ μαζί με τον Λουκά να κάνουν μπάνιο (τους έβγαλα και φωτό!!!) και η αδελφή μου, μου είπε ότι δεν κάνει γιατί αν τυχόν φύγει καμμιά σταγόνα πιπί από τον γιο θα παει στον κόλπο της μικρής και δεν είναι καλό!!!! και δεν τους ξαναέβαλα!!!! :ohmy: μπορεί και να είναι χαζομάρα αλλά δεν ξέρω.....

Χρύσα εγώ πήρα καπουτσίνο από έξω, έτσι και έτσι είναι....το καλύτερο καπουτσίνο το ήπια στο Μιλάνο και την καλύτερη σοκολάτα στο Παρίσι!! μμμμμ....

Δημοσίευση

Βικυ κουκλα η μικρη..Αντζελινα Τζολι.....χιχιχιχιχι

Εχουμε μηχανη Νεσπρεσο στο γραφειο..αλλα ΟΚ το πολυ το κυρ ελεησον το βαριετε και ο παπας...

μη κοιτα ςπου μερικα ψωνια εδω μεσα δεν καταδεχονται να πιουν αλλον καφε...

Απλα εχω ξαναξεκινησει την διαιτα απο σημερα και πινω τον σκετο ντεκαφεινε..με πολλα παγακια

Θουυυυ που εισαι;;;;

τι θα κανουμε τελικα αυριοοοοοο

γιατι θελλω να φτιαξω το προγραμμα μου

Σημερα η μαμα μου εχει τον μικρο..και το απογευμα θα τον κρατησει η πεθερα μου να κανω μια καλη γεννικη καθαριοτητα

χτες σηδερωνα μεχρι τις 12...εμειναν μονο 2 σεντονια, μερικα δικα μου φορεματα..και το πλυντηριο που απλωσα σημερα...μισω ωρα δουλεια

αλλα εχω να πλυνω μπαλκονια, τζαμια ξεσκονισμα σφουγγαρισμα..και φυσικα το μπανιο..αλλες 3 ωρες δουλεια..ε μετα θελω να παω για ψωνια

Δημοσίευση

Καλημέρααααααααααα!!!!!!!!

Κατ'αρχην συγχαρητηρια στα κοριτσια μας για τα ωραια αποτελεσματα!!!!

Αχ περιμενω και εγω πως και πως την Τεταρτη!!!!

Σημερα ξυπνησα με μυκητες. :angry::angry::angry::angry:

Pevaryl μου ειπε ο γιατρος να πάρω.

Χθες δε μπορουσα να κοιμηθω με τιποτα.Μια ο αποκλεισμος του Θρυλου μια τα καλαμακια που εφαγα(ναι ναι καλαμακια χοιρινα και μη γελατε :P:P:P:P ) ολο γυρβολιες ημουν στο κρεββατι.

Ρε Αργυρουλα γραψε και καμια πιπερατη λεπτομερεια!!!!Πώς φλερταρουν οι Γερμανοι και άλλα πώς τα κανουν γενικοτερα;;; :woohoo: :woohoo: :woohoo: ;);)

Γιωτα μη με παρεξηγησεις βρε, αλλα με το που διαβασα την περιπτωση σου αμεσως σκεφτηκα το γνωστο λαϊκο ασμα "Τώρα που χω περιοδο......" νταν νταν νταν νταν (Δε με παρεξηγησες ε;;; :blush::blush::blush: )

Μαρια καλες διακοπουλες!!!!!!!!!!!

Και ναι εμεις στο Αγρινιο αυτο το λεμε καλαμακι :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Παναγιώτα και εγώ έτσι το ξέρω, καλαμάκι!!! :silly:

μα ήταν ανάγκη να βάλεις και φωτό? :angry: , να μας ανοίξεις την όρεξη?!!!

το τσατ πώς δουλεύει? πρέπει να είσαι επαφή με κάποιον? :ohmy:

γιατί πατάω το κάτω σύμβολο και λέει κανείς δεν είναι στο τσατ!!!!

Δημοσίευση

Καλέ Παναγιώτα άστες να λένε τις άλλες τις πρωτευουσιάνες....Αυτό καλαμάκι το λένε!!!!!Κι εγώ έτσι το ξέρω....Και οι κατάλογοι από τα μαγαζιά με τα πιτόγυρα καλαμάκια τα λένε!!!!!!!!!!!! :P:P:P:P

Καλά μη σου πω πως ήταν ο άντρας μου με τον αποκλεισμό του Θρύλου... :(:(:(

Νατασάκι μουυυυυυυυυυυ κορίτσαρο πάλι;;;;; :woohoo: :woohoo: :woohoo: Τέλεια...Μου είχες πει ότι ήθελες πάλι κόρη.... :P:P Εκτός αν μου έλεγες ψέματα... :angry::angry: :laugh: :laugh: :laugh:

Να πεις στον άντρα σου να κάνει συμφωνία με την Everyday γιατί δε θα σας χορταίνει σερβιέτες.... :laugh: :laugh: :laugh: :silly: :silly: :silly:

Θούληηηηη τέλεια τα νέα σας...Είπες στο γιατρό μωρή να με πάρει τηλ να μου πει το φύλο;;;; :laugh: :laugh: :laugh:

Κορίτσια τι γκαντεμιά είναι αυτή που σας δέρνει;;;;;Ευχέλαιο επειγόντως και ματάκια στα μωρά σας....

Βένι μου 62;;;;;;Μπράβο ρε θηρίο...Πες μου τη δίαιτα.....Θέλω κι εγώ... :(:(:(

Χρύσα δεν κατάλαβα με λες ψώνιο;;;;; :angry::angry: Κι εγώ μηχανή Nespresso έχω στο σπίτι.... :P:P:P:P:P Αλλά τώρα δεν πίνω και πολύ...Στη δουλειά παραγγέλνω απ'έξω καφέ...Αλήθεια που δουλεύεις;;;Να μου φιλήσεις το χειλάκι του Ταρζάν σου... :laugh: :laugh:

Argi κούρεμα γκαζόν ακούω..Πώς φαίνονται οι νοικοκυρές.... :laugh: :laugh: :laugh:

Ρε τρελοσαβροΓιώτα πώς μπήκες για μπάνιο με το μωρό στο κρεβάτι;;; :blink::blink::blink: Αφού έχουν παλούκια στο κωλαράκι τους.... :P:P

Pebi μπορεί να έχει πρηστεί το χειλάκι, αλλά η μικρή το χαμόγελο χαμόγελο και η πόζα πόζα... :laugh: :laugh:

Τα νέα μας τώρα....

Έκανα χθες το βράδυ το δεύτερο τεστ..Βγήκε αρνητικό...Και έχω αγχωθεί τρελά με την περίοδο μου.... :dry::dry: Που είναι η μα%&*#$;;;; Γιώτα δεν την διώχνεις από σενα να τη στείλεις σε μένα;;;; :laugh: :laugh: :laugh:

Χθες βγήκαμε πάλι στα μαγαζιά με τη μικρή...Ήταν ένας άγγελος!!!!!!!!!!!!Δεν γκρίνιαζε, δε φώναζε, καθόταν.... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: Εντάξει, η αλήθεια είναι ότι τη δωροδόκησα με 2 μπισκοτάκια για να καθίσει, αλλά χαλάλι της... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Της πήρε η μαμά μου ένα καυτό σορτσάκι τζιν από το Zara και μια μπλούζα μακριμάνικη που λέει " My dad and I love mum...." :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Μετά την πήγαμε στην παιδική χαρά, έπαιζε με ένα άλλο κοριτσάκι που γνωρίσαμε εκεί και οι γονείς της μας θαύμαζαν....μου έλεγαν ότι είναι πάαααααρ πολύ ψηλή...Ρε κορίτσια σε όσους λέω ότι ειναι 16 μηνών μένουν με το στόμα ανοιχτό....Λένε είναι πολύ ψηλή..Και συμπληρώνω εγώ" Και χοντρούλα επίσης"... :laugh: :laugh: :laugh: Μετά καθίσαμε στην μπυραρία την Craft, ήρθε και ο Γιώργος και πίναμε μπυρίτσα..Η Ιωάννα στην καρέκλακα σηκωνόταν όρθια και βούταγε τα πατατάκια..... :laugh: :laugh: :laugh: Καθόταν σχετικά ήσυχα αλλα΄της είχαμε δώσει 26754895490 παιχνίδια... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Γυρίσαμε σπίτι, έκανε μπανάκι, ήπιε γάλα, κοιμήθηκε στις 11 το βράδυ και ξύπνησε 9.30 το πρωί... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

mpempoula16 έγραψε:

Εντάξει, η αλήθεια είναι ότι τη δωροδόκησα με 2 μπισκοτάκια για να καθίσει, αλλά χαλάλι της... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

έτσι τα καταφέρνεις πουλάκι μου με δωροδοκίες!!!!! :cheer:

Δημοσίευση

ρε κορίτσια πριν λίγο καιρό μία από τις νηπιαγωγούς του Λουκά μου είπε (δλδ είπε σε όλους τους γονείς έναν έναν ξεχωριστά) ότι σταματάει την δουλειά για λόγους υγείας.....στενοχωρήθηκα λίγο, φυσικά δεν την ρώτησα τι έχει - είμαι διακριτική!- της ευχήθηκα όμως όλα να πάνε καλά κ.λπ.....σήμερα είναι η τελευταία της μέρα στο σχολείο και την είδα ήταν στενοχωρημένη.....ήθελα να της ξανα ευχηθώ αλλά δεν το έκανα γιατί ήταν σχεδόν βουρκωμένη και δεν ήθελα να την κάνω να νοιώσει χειρότερα, ήδη θα νοιώσει όταν χαιρετήσει τους συναδέλφους και τα παιδιά!!!!

εγώ όμως δεν αισθάνομαι και τόσο καλά που δεν της ευχήθηκα πάλι, όλο το σκέφτομαι......είπα να το κάνω όταν πάω να πάρω τον Λουκά, όμως θα είναι εκεί ή θα έχει ήδη φύγει? :dry:

Δημοσίευση

Καλημέρα στις Μητσοτακαινες. Ο βασιλάκης καίλας λιγότερα έχει πάθει.

Θου άσε τα χαζά και μάθε το φύλο. Δλδ εμάς δε μας σκέφτεσαι?

Γιώτα πόσες μέρες σου κρατάει? Αν σου κρατάει 7 σαν και μένα τα πιασες τα λεφτά σου. :S

Argi τι έκανε ο γερμανός στη Λάρισα? :huh:

Ρε Αθηναίες και το καλαμάκι που ρουφάμε πως το λέτε? :woohoo: :woohoo:

Σουβλακι είναι αυτό το ξύλο που σουβλίζει=τρυπάει το κρέας, όχι όλο το πακέτο. Εκείνο λέγεται πίτα ή ψωμάκι ή σάντουιτς που το λέμε εδώ. :laugh: :P

Νατάσα κορίτσι ε? Πες μας τη συνταγή για να το πετυχω στο τρίτο γιατί το δεύτερο το κόβω αγόρι πάλι (αν και κρυφονομίζω ότι είναι κορίτσι :side: )

Δημοσίευση

papaki70 έγραψε:

Ρε Αθηναίες και το καλαμάκι που ρουφάμε πως το λέτε? :woohoo: :woohoo:

οι Λαρισαίοι πάντως το λένε: πουρφάν!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

ΜαρίαΙωάννα από Λάρισα είσαι? συγνώμη...... και εγώ.....

Δημοσίευση

xaxaxax Μουρλες!!!!

Γωγω και εγω θελω να παρω στο σπιτι..οταν αλλαξω κουζινα και την κανω μινημα..μονο μια μηχανη νεσπρεσο θα ερχω στον παγκο!!!

Οσο θηλαζα επινα ντεκαφεινε..αλλα τον αγοραζα μονη μου!!!

Ψωνια ειναι μερικοι μεριοι εδω μεσα..που και στα χωρις τους ειχεν νεσπρεσο ...μη χ...ω!!!!

χαχαχα

Γωγω θα στειλω την προνοια...τι ειναι αυτα που δινεις στι παιδι!!!!!

ασχετο αλλα εμενα τα βαρεθηκε τα μπισκοτα...τωρα θελει να τρωει πατατακια!!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα σας!!!

Να στε καλά κοριτσάκια μου για τις ευχές σας!!!

Γίωτα καλώς να τα δεχτείς!!!!!

Θα μείνει καιρό;; Εσύ πότε θα πας;;;;;

Καλά που δε χτύπησε η Κωνσταντίνα!!! Και γω πολύ το φοβάμαι αυτό το μπάνιο!!

Παναγιώτα εσύ έχεις γιο ε;;;;;

Τί λες για ένα συμπεθεριό;;;;;;

Προίκα έχετε να μας δώσετε;;; Τίποτα ελιές,κτήματα,πορτοκαλιές πρόβατα;;;;;;

Ή έστω ένα παραθαλάσιο χωραφάκι στη Μύκονο γιατί αλλού δεν παμε!!!

Ces αστραπόγιαννος ο Χριστόφορος!!!

Και γώ μπαίνω για μπάνιο με τη μικρή! Και ο Δημήτρης! Τρελλαίνεται να το κάνουμε που και που!

ΜαριαΙωάννα καλά να περάσετε στις διακοπές σας!!!

Γωγώ τέλεια σε λες τίποτα!!! Ήδη έχω αρχίσει να σκέφτομαι το παιδικό δωμάτιο....

Όσο για τος σερβιέτες που λες ένα θα σου πω. Πελάτης του άντρα μου έχει 7 κόρες και ένα γιο τον οποίο κατάφερε στο τέλος!!!

:laugh: :laugh: :laugh:

Argi και γω νομίζω πως ήρθε η ώρα να κουρέψεις το γκαζόν!!!

Βενι φιλάκια στο Φιλιππάκο!!!

Μπράβο για τα κιλά!!!!!!

Φαντάζομαι τη χαρά σου!

Δημοσίευση

Natasoula moy tha katsei mia evdomada,dystyxos toso krataei k i katarameni...... το κινεζικο ελεγε οτι αμα μεινω μαιο ιουνιο ιουλιο αυγουστο θα ειναι αγορι....οποτε καλως ας την δεχτουμε την δευτερη τσουπριτσα !χαχαχχαχαχχχαχαχα σπας το ρεκορ της αγοροχρονιας φιλεναδα!!!εισαι η πρωτη μεσα στις δεκαδες που ξερω που θα κανει κοριτσι!!!!

αληθεια θα την πειτε οπως τη μαμα σου?να ερθει πρωταμε το καλο ,μα τα Χριστουγεννα ειναι τοσο κοντα!!πες πες!!!

Δημοσίευση

Μαράκι εμείς το πιτόγυρο το ζητάμε "Πίτα με....."

Αλλά το καλαμάκι καλαμάκι ή και σουβλάκι.... :laugh: :laugh: :laugh:

Πάμε στοίχημα ότι θα έχεις κόρη;;;;;; :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Νατάσα κι εσένα με 7 παιδιά σε βλέπω μέχρι να κάνεις γιο...... :laugh: :laugh: :laugh: Αχ για πες τι έχεις σκεφτεί για παιδικό δωμάτιο;;;;;;Τρελαίνομαι να ακούω τέτοια...Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο;;;;Θα πάρετε καινούρια κούνια;;;; :dry::dry: Εγώ όταν κάνω 2ο τα ίδια θα κρατήσω και θα φτιάξω άλλο δωμάτιο στην Ιωάννα...Με κανονικό κρεβατάκι.... :silly: :silly: :silly:

Γιώτα 7 μέρες κρατάει η καταραμένη;;;;;;; :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry: Δεν πειράζει...Θα κάνετε μετά...αγκαλίτσες... :laugh: :laugh: :laugh:

Χρύσα εμείς είχαμε μια καφετιέρα Krups που έφτιαχνε και espresso, αλλά έκανε σαν τραχτέρ και κανένα τέτρατο..Εγώ δεν ήθελα να πάρουμε άλλη, αλλά λύσσαξε ο άντρας μου... :angry::angry: Η αλήθεια βέβαια είναι ότι είναι φοβερή..... :woohoo: :woohoo: Κάνει εκπληκτικό καφέ και σε 2 λεπτά είναι έτοιμος....Αλλά είναι και ο καφές ψιλοακριβός...Εμείς παίρνουμε από τα κατάστημα της Nespresso κουτάκια με μεριδούλες από διάφορες "γεύσεις"..Κάθυε κουτάκι έχει μέσα 10 μερίδες και κάνει 5,10 ευρώ... :dry::dry:

Argi μου εγώ λέω να την ευχηθείς πάλι της δασκάλας σας..Δεν είναι κακό..Ευχαριστησέ την για την προσφορά της και να της ευχηθείς να της πάνε όλα καλά.....

Κορίτσια να μη σας πω εγώ λέξεις που λέμε εμείς στη Θήβα....Ο άντρας μου με κοροιδεύει και μου λέει να μην τολμήσω να της μάθω στην Ιωάννα.... :angry::angry: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Αλλά εγώ θα της μάθω....... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Ααα και μεις κάνουμε μπάνιο με τον χούχου. Ο Ηλίας ειδικά συνέχεια. Εγώ πιο αραιά γιατί εκμεταλλεύομαι τον ελεύθερο μου χρόνο εκείνη την ώρα και τον αναλαμβάνει ο Ηλίας.

Γιώτα, πριν το χούχου έλεγα να έκανα 3 κορίτσια. Τώρα λέω άντε αφού βγήκε ο πρώτος αγόρι τουλάχιστον τα άλλα 2 να είναι κορίτσια. Άντε να δούμε.

Όπως λέω και στον αδελφό μου που είναι 4 χρόνια μεγαλύτερος: Μη νομίζεις? Εσύ ήσουν το πείραμα. Εμένα θέλαν να πετύχουν κατα βάθος και τους έκατσε με την τρίτη. :laugh: :laugh: (είχε και μια ενδιάμεση αποβολή στον 6 μήνα η μάνα μου).

Εγώ πάντως το κρεβατάκι του το έχω άθικτο. Μόνο την αλαξιέρα που έχω πάνω φτάνει να πω ότι έβγαλε τα λεφτά του. Ούτε σεντόνια, ούτε κουβέρτες μας χρησίμεψαν αφού ο αγάς χουχουμαν κοιμάται μαζί μας και στα μαξιλάρια μας. Άχρηστη αγορά έκανα. :S

Δημοσίευση

Χαχαχα γιώτα είδες το κινέζικό;;;

Άντε και με τη 2η κόρη λοιπόν!!!

Η δική σου μετάταξη βγήκε; Θα φύγεις τελικά;;;

Στη μπουμπού θα δώσουμε (μάλλον) άσχετο όνομα! Σκεφτόμαστε πολλά!

Βέβαια ο Δημήτρης θέλει να την πούμε Κατερίνα(σαν τη μαμά μου) αλλά εγώ δεν...

Γωγώ το σκέφτηκα πολύ για το δωμάτιο και τελικά θα της πάρω κανονικό κρεβάτι. Πλέον ζορίζεται μέσα στο κρεβατάκι της και έτσι κιαλλιώς δεν ήταν για παραπάνω! Απλά θα βάλω έξτρα προστατευτικό για να μην πέφτει.(Όχι οτι δε θα πέσει δηλαδή σκουντούφλω!!!)

Τώρα για το νέο δωμάτιο έχω ένα δοκάρι στη μέση και σκέφτομαι να το γεμίσω με πολύχρωμα αστέρια. Μπορντούρα και ταπετσαρία λέω να μη βάλω. Μόνο κανένα γύψινο μάλλον για να χωρίσει (σαν τη μπορντούρα) τον τοίχο.

Όπως και να χει θα βάλω και φωτο για να το δεις!!!

Δημοσίευση

Αχ ναι...Να μας βάλεις photos οοοοοοοοοταν το φτιάξεις.....

Κι εννοείται ότι στο κρεβατάκι θα βάλεις προστατευτικό.... :laugh: :laugh: :laugh:

Όσο για το όνομα γιατί να μην πάρει της μαμάς σου;;;; :dry::dry: Μια χαρούλα είναι το Κατερίνα......

Δημοσίευση

το κούρεψα το γρασίδι!!!!! :woohoo:

με την μικρή στα πόδια μου!!!! είναι μια από τις καλύτερες ώρες των παιδιών!.....ο Λουκάς θα γκρινιάξει γιατί δεν ήταν και αυτός παρών!!! :laugh:

τώρα θα μας φέρνει και εργασίες από το σχολείο να τις κάνουμε μαζί!!!....ο μπαμπάς δλδ γιατί εγώ μάλλον δεν θα μπορέσω!!!

λέτε να της ξανα ευχηθώ? δεν ξέρω....ελπίζω να είναι εκεί όταν θα πάω...

τα κοριτσάκια πάντως είναι πιο ναζιάρικα και σε τρελαίνουν και τα αγοράκια, αλλά τα κοριτσάκια πιο πολύ!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...