Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 915
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Νατάσα θα τα βγάλω photo και θα τα βάλω να τα δείτε τα παπουτσάκια της Σταχτοπούτας μου......

Αχ ρε 'συ κι εγώ ήθελα να τις πάρω δερμάτινες σαγιονάρες με διάφορα μπιχλιμπίδια, αλλά μου είπαν ότι δεν κάνει... :dry::dry::dry: Πρέπει το πίσω μέρος του ποδιού να είναι σταθερό.... :laugh: :laugh:

Νατάσα εμένα έχει μάθει και ανεβαίνει μόνη της στο καρότσι... :silly: :silly: :silly: Αλλά μετά ουρλιάζει... :laugh: :laugh: Να φανταστείς χθες όταν ούρλιαζε και χτυπιόταν, πήγαινα να τη βάλω στο καρότσι και αυτή η μουσίτσα τέντωνε το κορμί της με νεύρα και κατέβαινε...Ούτε να την καθίσω στο καρότσι δεν μπορούσα... :angry::angry:

Argi είδες;;;; :silly: :silly: Είχα δίκιο για τα κουρού-πιροσκί... :laugh: :laugh: :laugh:

Θεσσαλονικιές όταν ανέβω να μου έχετε ετοιμα πιροσκί να δοκιμάσω... :P:P:P

Άσχετο, αλλά όσες δω όταν έρθουμε Χαλκιδική, να μην παρεξηγηθείτε με τον άντρα μου...Θα σας κοροϊδεύει για κάποιες "λέξεις" δικές σας...Ούτε καν τις θυμάμαι.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Αλλά είμαστε σούργελα και οι δυο, όπως έχετε καταλάβει.... :laugh: :laugh: Κάθε βράδυ πάω και του λέω τα νέα σας.. :silly: :silly: Ποια είναι έγκυος, ποια όχι, τί είπαμε.... :dry::dry: Καλά δεν του τα λέω και όλα... :blush::blush: Κάνουμε και ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ συζητήσεις για συζύγους(όπως πιπίνια αστυνομικούς..Θυμάσαι Χρύσα;;; :laugh: :laugh: :laugh: )

Argi τι γλυκιά η Ρέαααα.... :woohoo: :woohoo:

Κορίτσια αν κάνω 2ο και δεν κοιμάται, θα αυτοκτονήσω....Η Ιωάννα 2 μηνών κοιμόταν 10.30 το βράδυ- 11.30 το πρωί....2-3 ώρες το μεσημέρι και 1 το απόγευμα... :woohoo: :woohoo: Αχ που είναι αυτές οι καλές εποχές;;;;; :dry::dry::dry:

Δημοσίευση

καλε τι φαγατε γλυστριδα και γεμισατε 15 σελιδεσ !!!

διαβαζα και ζιαβαζα και τελειωμο δεν ειχε .

τι να σχολιασω .....ξεχασα :laugh: :laugh: :laugh:

περιμενω να γυρισουν τα κοριτσια απο τουσ γυναικολογουσ να μαθω νεα .

α εγω καλα ειμαι ,εχω την μαμα μου ακομα εδω και κανουμε δουλειεσ .

δεν θα παω χωριο τελικα .... :(

Δημοσίευση

Καλα δε σας προλαβαινω. :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Συμπεθερουλα μου τι κανεις;;;;Απο δουλεια τι εγινε;;;;

Θουλιτσα γελασα με το ονειρο.Οντως χοντρουλης ειναι ο προφεσορας :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Και εγω επίσης. :blush::blush::blush::blush::blush::blush:

Ευτυχως ο Νικολας ειναι αδυνατος!!!!!!!!!!

Γωγω εμενα δε καθεται λεπτο πουθενα και δε μας δινει και το χερι του.

Δεν ειμαστε για πουθενα.Μπαλαρινες φερρε;;;;;Ουαου!!!!!!Με γεια!!!!!

Νατασα με γεια και τα δικα σας τα σανταλακια!!!!Παρηγγειλε και για σενα βρε!!!!

Αργυρουλα γαυρακι;;;;Τα καλυτερα παιδια ειμαστε!!!!!!

Οσο για τη Θεσσαλονικη εμενα μρ κοροιδευουν και μου λενε οτι αν παω πανω σουβλακι δε θα φαω.Να πως το παραγγελνω

"Ενα σουβλακι με καλαμακι κοτοπουλο....." :blink::blink::blink::blink: και εννοω μια πιτα με σουβλακι κοτ. αλλα εδω το καταλαβαινουνε.

Δημοσίευση

Α Νατασα μου ξεχασα να σου απαντησω

Ειμαστε σε μια φαση που τρωει και αλεσμενα και μη.

Απλως δεν τρωει καμια τρελη ποσοτητα.Σιγα σιγα.

Εχω στο σαλονι μου τον Φεντερερ :P:P:P:P

Ναι ο προφ παιζει τεννις στο γουι τρομαρα του. :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Κορίτσια γύρισα νωρίς σπίτι σήμερα γεμάτη χαρά να παίξω με την Ιωάννα και αυτή κοιμάται.... :(:( Σε λίγο λέω να την ξυπνήσω για να ξαναπάμε βόλτα στα μαγαζιά.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Αν ξανακάνει τα ίδια.... :angry::angry::angry::angry::angry:

Αφροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο μου :kiss::kiss::kiss::kiss: Τι κάνουν ο Μανωλάκης και ο μπέμπης;;;

Νατάσααααααααααααααααααααααααα γύρισες από το γιατρό;;;;;;

Θούληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη τι έγινε;;;Του ξέφυγε το φύλο του γιατρού;;;;;;;; :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Tζα!!!!

Γυρίσαμε!!!!

Θου :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Νομίζω οτι κάτι δεν πάει καλά με το κολπάκι!!!!!

Κορίτσι στάνταρ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χάρηκα πολύ πολύ πολύ!!!!! Το ήθελα!!!!!!

Όλα οκ! Έίναι και γυρισμένη η μπουμπού (πλέον) με το κεφάλι κάτω!!!

Επόμενο ραντεβού έχω στα τέλη του Σεπτέμβρη όταν και θα κάνω την καμπύλη ζαχάρου! Από κιλά είμαι στα +2 από το ξεκίνημα της εγκυμοσύνης!!!

Παναγιώτα έτσι όπως το λες να είσαι σίγουρη οτι δε θα φας τίποτα!!!!!!!

Χαχαχα ακόμη γελάω!!!!!!!

Θου περιμένω νέα!!! (Ξύπνησε 10.30)

Γωγώ θα σας φλομώσουμε στα Θεσ/νικιώτικα τότε!!!!!!!!

Περιμένω φωτο!!!

Α το σαμδαλάκι για να μη της φεύγει θα έχει και κορδόνι στον αστράγαλο!!!

Αφροδίτη έχεις τη μανούλα σου;;;

Τί καλά!!! Γιατί δε θα πάτε;;

Δημοσίευση

Συμπερερούλι μου, είμαστε καλά, δόξα τω Θεώ, από δουλίτσα... :S Στέλνω βιογραφικά σε ιδιωτικά σχολεία, στέλνω, στέλνω, καμία απάντηση προφανώς! :( Όχι πως ήλπιζα για τόσο νωρίς... Έκανα κι αίτηση για ωρομίσθιους... Πολλά γέλια!!! Είμαι κάπου στο νούμερο 3900, στα 4000κάτι!!! :laugh: :laugh: :laugh: Φροντιστήρια δεν έχω πιάσει ακόμα, γιατί αν κάνω το μεταπτυχιακό είναι κλεισμένα τα απογεύματά μου! Ψιλοαπελπιστική η κατάσταση, αλλά είναι πολύ νωρίς για να απελπιστώ! ;) Εσύ είσαι καλά; Η κοιλίτσα; Το γαμπρουδάκι μου; :kiss:

Νατασούλι, ομορφούλι, τι κάνεις κοριτσάρα μου;; Είσαι καλά; Περάσατε καλά; Ξεκουράστηκες; Μπράβο που όλα πήγαν καλά με το γιατρό, θα κάνουν τέλεια παρέα τα κοριτσάκια σου! Με το καλό!!!

Αφροδίτη, δεν θα πάτε πουθενά δηλαδή; Έστω λίγο;

Δημοσίευση

νατασα τελεια νεα...χαρηκα πολυ...ειναι οπως τα θες!!!!

δε σου ειπε ο αντρας σου εετοιμασου για το τριτο;;;.χαχαχαχα

Λοιπον κοιμομουν με τον Χριστοφορο απο τι; 5 μεχρι τις 7....τελεις..τωρα τριγυρναει με μια μπουζα του μπαμπα του στο χερι και σκουπιζει το πατομα

Μας εφεραν δωρο ενα σετακι...παντελονι μπλουζα κατι συγγενεις της πεθερας μου απο Αθηνα...αλλα δεν θα τα φορεσουμε...

Ειναι για δυο ετων..ο Χριστοφορος τωρα φοραει 2 σε μπλουζα και το παντελονι του ειναι στενο...τι να κανω..εχει πλατες και κοιλια το αρκουδακι μου.

Τι να το κανω τωρα αυτο;;;;

θα το καταχωνιασω μαζι με τη σακουλα σες κανενα ντουλαπη...και η θα βγαλω υποχρεωση..η θα το φορεσει αλλο παιδακι...

και ειναι και κορμορανο και ομορφο..κριμα

Δημοσίευση

μπραβο για το κοριτσακι !!!!

χρυσα θα ψηλωσει το παιδι και θα ειναι πιο αδυνατο μην ανησυχεισ .

εμενα τορα φοραει παντελονακια που ειναι για 6 μηνων μωρο !!! τα περσινα :silly:

ο Κ λειπει ταξιδι ,θα πηγαινα εγω στουσ γονεισ μου αλλα τελικα δεν μπορω .....ακουγονται πολλα οτι θα γυρισουν γρηγοροτερα και μπορει να ερθουν και ξαφνικα ....πρεπει να ειμαι εδω οταν ερθει να του βαλω πλυντηριο γιατι εχει αλλαγη κυβερνητη και χριαζετε τα παντα τζι τζι .

αν ερθει γρηγοροτερα καλυτερα να μην ταλαιπωρησω το παιδι με τρενα και αλλαγη περιβαλλοντοσ για μια ευδομαδα .

Δημοσίευση

βρε κοπελιεεεεεεεεεες!!!!!!!ποσες σελιδες γεμισατε?????????τι να πρωτοσχολιασω???????????? :laugh:

lovie,τελεια τα νεα σου!!!!!με το καλο κοριτσι μου!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

θουλη,περιμενουμε!!!!!!!!! :silly: :silly: :silly:

εμενα,τις τελευταιες μερες οταν θελει να κοιμηθει τραβαει τα μαλλια της και τα αυτια της.... :blink::blink::blink: τι νευρα ειναι αυτα που εχει το παιδι μου?????????????? :S:S:S

Δημοσίευση

hello!!!!!!!!!!!!!!!

συμπεθερα σε αγνοω..

εχεις αγορι :angry::P

10,30? :ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy:

γκρουσι αστην βιτσια εχει :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

γωγωκα σε ηρθε πειριοδος? :huh::dry::S:side::cheer:

εκανα αυχενικη :woohoo:

κ το ξαναλεω..τελεια εξεταση..

να κανω αυτα που κοροιδευω? :blink: :laugh:

αχ ολο κουνιοταν ζωηρο θα ειναι..

αχ οταν ακουω τετοιες παπαριες δε τις μπορω..

ανευ πλακας το πετυχαμε ξυπνιο κ κουτουρντισε..

κ μετα κοιμηθηκε..κ παλευαμε να το ξυπνησουμε...

τη λεω δε θελω να μαθω με τιποτα το φυλο

κ ολο ελεγε..

αντε γυρνα μωρακι.. :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ο θοδωρακος στη εξεταση δε εβγαλε κιχ.το αγορι μου.

σε λεει αρε του χρονου θα τρως μπατσες :laugh: :laugh: :laugh:

τα αποτελεσματα ολα καλα..

:):):):):):):):):):)

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια!!

Να σας ρωτησω κατι εσας που θηλαζετε ή θηλαζατε?

Οταν ενα παιδακι αποθηλασει στα 3 του χρονια και εκει που ετρωγε μαζι με το θηλασμο αρκετα του κοβεται η ορεξη και ζηταει μονο φρεσκο γαλα ειναι φυσιολογικο?? Μηπως δεν ηταν ετοιμο να αποθηλασει?? Πειτε μου τις γνωμες σας πλιζζζζ!

Δημοσίευση

Θου τελεια!!!!

αντε να παιρνετε σειρα οι υπολοιπες!!!

Τωρα περιμενεουμε νεα απο την Β επιπεδου...α ρε ποντικομαρακι γουρλιδικο!!!!! Τομα δεν νομιζω 3 ετων να μην ειναι ετοιμο...πιστευω πως αλλος ο λογος..

Αν συμβαινει τωρα...υπολογησε πως ειναι καλοκαιρι...και εδω ουτε εμεις οι μεγαλοι δεν εχουμε ορεξη..εγω εξαιρουμαι...χιχιχι

Δημοσίευση

Κορίτσια μπήκα να σας χαιρετήσω!!

Θούλη μπράβο σας!! Ολα τέλεια λοιπόν!!! Και αν ειναι και κοριτσάκι εδώ θα είμαστε να τα λέμε και να σε συμβουλέυουμε ως έμπειρες κοριτσομάνες :P:P:P:P:P

Νατάσσα να δεις πως θα καμαρώνεις τα κοριτσάκια σου!!! Όλα καλά να πάνε!! :laugh: :laugh: :laugh:

Παναγιώτα και στη Λάρισα να ρθεις δεν πρόκειται να φας. Τι σουβλάκι και καλαμάκι κοτόπουλο τι ειν τούτο?? :blink::blink::blink::blink:

Χρύσα, Αφροδίτη, Grousi και τα υπόλοιπα κορίτσια σας φιλώ!!

Θα τα πούμε σε μια εβδομαδα με ακόμη πιο ευχαριστα νέα :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Lapitopi θα έχω μαζί αλλά δεν ξέρω αν πιάνει το ιντερνετ. Θα δοκιμάσω!

:kiss:

Δημοσίευση

Καλημέρα μανούλες,

ΜαρίαΙωάννα εγώ στην Λάρισα καλαμάκι κοτόπουλο έλεγα, θυμάμαι, με καταλάβαιναν ή με θεωρούσαν ξένη?!!!! :woohoo: :silly:

Νατάσσα και Θούλη μπράβο, όλα καλά λοιπόν.......Νατάσσα κοριτσάκι ήθελες?

αυτοί που θέλουν κοριτσάκια "παίρνουν" αγοράκια και αυτοί που θέλουν αγοράκια κοριτσάκια!!!!!

δεν πειράζει όμως υγιή παιδιά να είναι και να κοιμούνται τα βράδια!!! :woohoo: :blink:

Η δικιά μου κοιμήθηκε σερί το πουλάκι μου!! ακόμη όμως έχουμε δοντάκια που θέλουνν να βγουν και ποιός ξέρει τι με περιμένει!!!!!

πάντως προχθές ξύπνησε κατά τις 23.00 και άρχισε να περπατάει με τον υπνόσακο και να κατεβαίνει την σκάλα :ohmy: , την πήρα και την έβαλα για ύπνο πάλι!!!!

Όταν ετοιμαζόμαστε το πρωί για να φύγουμε μου φέρνει τα παπούτσια να τα φορέσω....πήγε με τον μπαμπά της στο δημαρχείο να βγάλει διαβατήριο (έπρεπε να είναι και αυτή!!!) και μου έφερε τα παπούτσια πάλι, αλλά της είπα ότι δεν έρχομαι και μέχρι να στρίψει στην γωνία ήταν με γυρισμένο το κεφάλι και με κοιτούσε!!!!

χθες μέσα στο σκοτάδι με φιλούσε για 5 λεπτά!!! :)

Παναγιώτα τυχερή που έχεις τον Φέντερερ σπίτι, δεν οργανώνετε κανένα ματσάκι? :silly:

Vivianka, ήθελα και χθες να σου πω η θεία σου μήπως και έιναι συγγενής του Μητσοτάκη? :laugh: :laugh: :laugh: , τόση γκαντεμιά?! μήπως είναι απλά σύμπτωση?!

πίνω καφεδάκι και παώ να ετοιμάσω τα παιδιά......έχει ήλιο αλλά 12 βαθμούς μπρρρρρρρρ......

Θούλη λέω να κουρέψω το γρασίδι σήμερα, όλοι οι γείτονες το έκαναν, είμαι η τελευταία!!! :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

καλημέρα και χρονια πολλα σε τυχον εορταζοντες/εορταζουσες!!!

εχθες πηγαμε βολτιτσα στη Μαγγυ κ μας κερασε ενα γλυκο τρέλλα,με ζαχαρουχο φτιαγμενο,μονο 1000000000000 θερμίδες!!!!

γυρισαμε αργα,την ταισα κ την κοιμισα στο κρεβατι μου ,παω κ εγω κυρια να κανω μπανακι κ οπως ειμαι στο ντουζ με πιανει ενας τρομος ,ενα περιεργο συναισθημα κ λεω το μωρο ξύπνησε!!χωρις να ακουσω ομως τπτ,γυρναω πλάτη κ βλεπω την κυρια να ερχεται!!! ξυπνησε απο το νερο κ κατεβηκε απο το κρεβατι,εγω μεσα στη σαπουναδα,κατω νερα,σαν την τρελλη να τη σταματησω ναμην πατησει κ γλυστρισει,φυσικα δεν προλαβα κ γλυστρισε....το κεφαλι της περασε ξυστα με δυναμη απο τη μπανιερα !!!! Αγιο ειχε το μωρό μου!!! την πηρα αγκαλια κ μου γλιστρούσε!!! τελικα την εχωσα και αυτην στη μπανιερα της και την εκανα ενα μπανακι ,μετα μαμ το υπολοιπο γαλα κ νανι,με εριξε κ μια σφαλιαρα στα μουτρα....

δεν θελω να το παιξω χαζοχαρουμενη αλλα.....

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και φυσικα μεχρι το απογευμα θα αδιαθετησω γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

σε 13 ωρες θα ειναι εδώ!!!!

Δημοσίευση

12 βαθμούς ?τέλεια!!!!!!! ρε συ Αργκι απορια το εχω τον αντρα σου πως τον γνωρισες?Ελληνιδα εσυ Γερμανος αυτός? τρελλαινομαι γ λαβ στορυ!!!ΛΕΓΕ!! οπως βλέπεις δεν ειμαι καταπιεστική ουτε αδιακριτη!!

Δημοσίευση

Καλημερα!!!!!!

Γιωτα πρεπει να μαζευτουμε ολες να κανουμ ενα ευχελαιο!!!

Ο δικος μου χτες επεσε - μονος του- με τα μουτρα και με τα δοντακια του εσκισε το πανω χειλος λιγακι...

τι να πω!!!

Αρτζ εμενα ο αντρας μου το κουρεψε προχτες

Δημοσίευση

Γιώτα πρόσεχε βρε, την επόμενη φορά στην κούνια της για να κάνεις μπανάκι με την ησυχία σου.....εγώ όταν κάνω μπάνιο δεν ρίχνω ποτέ νερά κάτω!!!!, όταν βλέπω νερά εκνευρίζομαι!!!

Χρύσα σε τραπέζι χτύπησε?! :ohmy:

Γιώτα γνωριστήκαμε στην Λάρισα, είμασταν στην ίδια δουλειά και εγώ του κόλλησα, μου άρεσε το κάτι διαφορετικό από αυτό που είχα συνηθίσει να βλέπω στους Έλληνες!!!, όμως έχουμε διαφορετική νοοτροπία σε μερικά θέματα και μερικά πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...