Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

mpempoula16 έγραψε:

...Ξέρετε τι μου είπε ο παιδίατρος;;;Αν έχω σκοπό να μείνω έγκυος να εμβολιαστώ για ερυθρά... :dry::dry::dry: Ξέρω τις συνέπειες πιθανής προσβολής από τον ιό όταν είσαι έγκυος, αλλά γιατί να εμβολιαστώ ρε κορίτσια;;;; :dry::dry::dry:

γιατί αν εμβολιαστείς και έρθεις σε επαφή με κάποιον που την έχει δεν θα κολλήσεις, ....θα σου πω το εξής: ήμουν έγκυος όταν ο γιος μου άρχισε παιδικό και 2 εβδομάδες μετά παίρνω σημείωμα από το σχολείο που έλεγε να μην πηγαίνω να τον παίρνω εγώ γιατί ένα παιδάκι είχε ερυθρά!...τον σταματήσαμε για 2 εβδομάδες ύστερα από την καθοδήγηση του γυναικολόγου μου...ο γιος μου είχε κάνει το εμβόλιο της ερυθράς (μπορεί όμως να κουβαλούσε το μικρόβιο χωρίς ο ίδιος να ασθενήσει), εγώ όχι, και θεωρείται πολύ επικίνδυνο κατά την διάρκεια της κύησης μέχρι και διακοπής της.......εγώ έκανα εξετάσεις αίματος για να βεβαιωθούμε ότι δεν είχα την ασθένεια!!!!

κάπου είχα διαβάσει, όταν το έψαχνα, ότι αν εμβολιαστείς θα πρέπει να περάσει αρκετό διάστημα για να μείνεις έγκυος!!!, θα πρέπει να ρωτήσεις και τον γυναικολόγο σου.......βέβαια η πιθανότητα να συναντήσεις κάποιον με ερυθρά είναι μάλλον μικρή!!!!

• Απαντήσεις 915
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

thouli έγραψε:

πισια????????????? :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

με κιμα..με τυρι..με μαρμελαδα..με πατατα δε μα ρεσουν

θελω τωρα απ ολααααααααααα

ρε γιωτα παντα τετοια ωρα κοιμοταν κ ξυπνουσε 8..8 κ κατι

εσας τι ωρα ξυπναν??????

αν τον βαλω 10 μπορει απο υπερενταση να ξυπνησει 6 :angry:

χτες πχ κοιμήθηκε η δικιά μου 10-10 κ 30

8 κ 15 ξύπνησε πήγε στην κουζίνα και φώναζε νιό νιό νιό

εγώ κοιμόμουν πάω και τη βλέπω να δείχνει τον ψύκτη.

Νταλάκιασε νερό :huh: και έφυγε σφαίρα πίσω στο κρεβάτι της και συνέχισε τον ύπνο μόνη της μέχρι τις 10 κ μισή :huh:

Κι εγώ έμεινα να την κοιτάζω με το ποτήρι στο χέρι :ohmy:

Δημοσίευση

eiστε απιστευτες τοσες σελιδες απο το πρωι?

μπραβο σας!

εγω εχω δωσει ρουχαλακια αλλα εχω παρει κι ολας!

θα δωσω τωρα και στην κορη της φιλης μου!

χαιρομια να βλεπω να τα φορουν!

αλλα δεν θα τα πουλουσα με τιποτα!

Μαρια μου μπραβο σου για την αποφαση που πηρες απο την στιγμη που ειναι κατοπιν σκεψης!

εγω δεν θα το εκανα....εχω δουλεψει 6 χρονια σε τετοια παιδια και γνωριζω πως ειναι...εχω δει ακραιες καταστασεις...βασικα αρρωστημενες καταστασεις!

η αληθεια ειναι οτι αυτα τα παιδια αναγνωριζουν την αγαπη που τους προσφερεις....

νοσηλεοταν ενα κοριτσακι και ετρωγε μονοα αν της μιλουσα και ακουγε την φωνη μου.....καποια στιγμη την ακουω να φωναζει το ονομα μου!

δυστηχως εγω αλλαξα τμημα δεν μπορουσα να πηγαινω να την ταιζω(ημουν εκτος νοσοκομειου) και πεθανε....στεναχωρηθηκα παρα πολυ....!

πηρε αντρας μου το αμαξι μου και επαθε λαστιχο....με παιρνει τηλ και μου λεει :" το λαστιχο πεταξε βυζι"

και απαντω μεσα στον υπνο μου " εε καλα και εγω εχω"

και εγω πιροσκι...τωρα!

η Μαρια -Ιωαννα αλλαζει ρουχα και βρακια!

πηγα και της αγορασα 30!!!!!!!!!!!

Αναστασια καλως ηρθες ελπιζω να ξεκουραστηκες και να εισαι πιο ηρεμη!

Μιτσακι και εσυ!

ουτε εγω το σκεφτμια για 2ο , η μικρη κανει για πολλα!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

χαχαχαχα ΜαρίαΙωάννα πολύ γέλιο!!!!

Η δικιά μου κοιμάται μεταξύ, εξαρτάται την ημέρα, 19.30-20.00 και ξυπνά το πρωί στις 07.50 για να πάμε τον Λουκά στο σχολείο, αν δεν έχει σχολείο θα ξυπνήσει στις 08.30, θα μιλήσει και ίσως κοιμηθεί πάλι αλλιώς θα μιλήσει καμμιά ώρα και μετά θα απαιτήσει να την πάρουμε!!!!

Ο Λουκάς κοιμάται στις 20.30 ή 21.00

Δημοσίευση

Εμένα πάλι είναι υπναράς. Κοιμάται 11,30-10 και το μεσημέρι άλλες 2 ώρες. Το ζήτημα είναι ότι το βράδυ θα ξυπνήσει στις 2,30 στις 5 στις 8 στις 8,30, και μέχρι να ξυπνήσει καλά ανά μισάωρο!!!!!!!!! :angry::angry::angry:

Δημοσίευση

τελικα μεγαλη υποθεση να κοιμαται ενα παιδι..

γιωτα ατυχησαμε..

ειδες?

δε εχει σχεση τι ηλικια εχει ενα παιδι..

ηρθε μια πελατισσα που εχει 26 μηνων παιδι..

το παιδι της κοιμαται 11 με 11 κ το μεσιμερι ακομα 3 ωρες..κ πηγαινει κ το ξυπναει η μαμα του κ λεει..

οσι μαμα κ αλλο νανι θελω

ααααααααααααααααααα

μου πεσαν τα μαλλια

μαρια πλακα κανεις?

ηπιε νερο κ πηγε ξανακοιμηθηκε?

Δημοσίευση

καλημερουδια!!!!! :)

μολις γυρισαμε απο τη θαλασσα!!!!!!! ;) ωραια περασαμε αλλα μου ειπαν οτι πολλα μωρα κολλησαν ουρολοιμοξη και ωτιτιδα απο τη θαλασσα.... :dry: παιζει κατι τετοιο??????κολλιεται ετσι η ωτιτιδα?????? :S

vivianka..... :S:S:S τι γρουσουζια ειναι αυτη??????????? :blink::blink::blink: εγω το σκυλο μου λεω γκρουσι απο το γκρινιαρης!!!!! :silly:

θουλη,ποτε πας σαντορινη??????περνα κι απο αμοργο μια βολτα!!!!!!! ;)

Δημοσίευση

Με τόση ζέστη τα καυμένα καίγονται για νερό.

Ρε παιδιά τον τελευταίο μήνα και όλο αυτό μας κάνει. Κοιμόμαστε και μμπορεί να κοιμόμαστε και στο ίδιο κρεβάτι. Το πρωί ξυπνάει κατεβαίνει μόνη της και αρχίζει τις βόλτες μέσα στο σπίτι. Πάει από δωμάτιο σε δωμάτιο, ίσως ζητήσει νερό και μετά φεύγει σφαίρα για το κρεβάτι και συνεχίζει τον ύπνο.

Μια φορά δεν φώναξε "μαμάαααα" να καταλάβω ότι ξύπνησε

Ακούω το πλατσ πλατσ από τα ξυπόλητα ποδαράκια μεσα στο σπίτι.

Αυτό το κάνει και στη μαμά μου.

Επίσης πρώτη μέρα στα ΚΑΑΥ το σπίτι μεγάλο και με ξεχωριστή κρεβατοκάμαρα. Κοιμάται το μεσημέρι και εγώ έπινα καφέ με τη μαμά μου στη βεράντα.

Έτσι όπως κάθομαι στην καρέκλα βλέπω έναν κοντό άνθρωπο δίπλα να με κοιτάζει και να γελάει :huh:

Έμεινα ρε παιδιά :S τινάχτηκα πάνω και λέω μα άγνωστο σπίτι πρώτη μέρα ήρθαμε και να μη με φωνάξει??

Απλώς σηκώνεται και πάιζει

μη χειρότερα καρδιακιά θα με κάνει το κούτσκο :S:S

ωτίτιδα από τη θάλασσα??? πρώτη φορά το ακούω. Το χειμώνα 4 ωτίτιδες μας έκανε το Τεντούλι (έτσι τη λέμε από το Φαίδρα χαχαχαχ)

Κάτι ξέρει και λέει όκι οκι οκι στη θάλασσα και παμε παμμεεεεεε

Δημοσίευση

Γιώτα καταρχήν μη μας μεγαλώνεις....Δεν είμαστε 17 μηνών ακόμα...Στις 11 του μηνός γινόμαστε 16... :laugh: :laugh: :laugh: :silly: :silly: :silly:

Δεύτερον γιατί να μην κάθεται;;; :dry::dry: Τόσα παιδάκια είδα χθες που είχαν βγει για ψώνια και μια χαρά κάθονταν στα καρότσια τους.... :angry::angry:

Argi γιατί με κράζεις;;;;;; :laugh: :laugh: :laugh: Εμένα τα πιροσκί που μου έδειξες μου φάνηκαν με πιτάκια κουρού.... :silly: :silly: :silly:

Θούλη εμένα κοιμάται 10-10.30 το βράδυ και ξυπνάει 8-9 το πρωί..Και το μεσημέρι κοιμάται 2-3 ώρες...Υπάρχουν βέβαια και φορές που μπορεί να κοιμηθεί και 4 ώρες το μεσημέρι.... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

χαχαχαχ..Γρουπη δεν κολλαν Ωτιτιδα...αμα τι παιδι εχει προδιαθεση, θελε προσοχη να σκουπηζεις τα αυτια καλα με μια πετσετουλα να μη μενει μεσα νερο..η Ωτιτιδα ..αλαλ και η ουρολοιποξη προκαλουνται απο μικροβια αμα τυρεις σχολαστικα καποιους κανονες δυσκολα κολλας

Δημοσίευση

Γι αυτό και γω σε λέω ήρωα ρε Θούλη και σε εξυμνώ και στον άντρα μου.

Και άυπνη , και θηλάζεις τόσο καιρό , και δύσκολή δουλειά, και σπίτι, και καλή νοικοκυρά και μαγείρισσα.

Μπράβο σου

εγώ τίποτα από αυτά δε κάνω και πάλι είμαι κουρασμένη :S:blush:

Δημοσίευση

h δικια μου κοιμαται μετα τα μεσανυχτα..ξυνα το πρωι που γυριζω απ δουλεια ..θηλαζει και αν εχει ορεξη κοιμαται αλλιωα αλλωνιζουμε...το μεσημερι κοιμαται 1,5-2 ωρες!

να ρωτησω..κανενα νεο απο την Αθηνουλα?

ολα καλα με το γαμο?

η εγγυμοσυνη της?

Δημοσίευση

Διαβάζω διαβάζω και τελειωμό δεν έχω.........

Πιάσατε την κουβεντούλα και δε σας προλαβαίνω...

Τί να πρωτοσχολιάσω!!!!

Γωγώ σε καταλαβαίνω....

Η Ειρήνη δεν κάθεται με τίποτα στο καρότσι. Ούτε καν δεμένη....

Έμαθε να πηδάει μόνη της κίολας τώρα και τη βάψαμε. Δεν είμαστε πλέον για πουθενά......

Βάλε καμια φώτο από το παπούτσι!!!!

Εγώ σήμερα της παρήγγειλα σανδάλι δερμάτινο με πετρούλες χειροποίητο! Θα μου το ετοιμάσουν και θα το πάρω αύριο!!!!!

Θου καλύτερα να μη σου πω τί ώρα ξυπνήσαμε σήμερα.......

Γίωτα διάβσα τί πάθατε με τη Βένι και φρίκαρα....

Ο Θεός να μας φύλάει.... Μ'έλουσε κρύος ιδρώτας μόνο που το διάβασα...

Παναγιώτα :kiss::kiss::kiss: . Τα αλεσμένα τα σταματήσατε;;;

Γωγώ το MMR δεν το έκανα τώρα στην Ειρήνη γιατί μπορεί να με κολλούσε. Αν και απ'ό,τι είδα στις εξετάσεις μου έχω αντισώματα για την ερυθρά. Γιατί τόσο άγχος η γιατρός; Της είπες οτι θα στείλεις τη μικρή παιδικό;;

Τα ωτία είναι αυτά τα τηγανιτά ζυμαράκια με τη ζάχαρη;;;;

Μιαμ μιαμ....

Πείτε μας οι πόντιες!!!

Σήμερα έχω γιατρό!!! Ανυπομονώ να δω το νινί!!! Έχω ραντεβού στις 5.30. Θα γυρίσω και θα σας πω τα νέα!!!

Δημοσίευση

χειροποιητο σανδαλι μες τη οικονομικη κριση?

ε πως φιανονται τα λεφτα!!!!!!!!!!!! :P:P

τι ωρα ξυπνησε? :angry::angry::angry::angry::angry:

κ μετα με λετε στη κλινικη να θηλασω αποκλειστικα..

μπα παλι θα τις λεω..αφηστε με να κοιμηθω... :blush::blush:

μαρια ξεχασες το γεγονος οτι ειμαι κ εγκυος :laugh: :laugh:

αντε καλε..κ συ το ιδιο κουραζεσαι..

Δημοσίευση

mpempoula16 έγραψε:

Argi γιατί με κράζεις;;;;;; :laugh: :laugh: :laugh: Εμένα τα πιροσκί που μου έδειξες μου φάνηκαν με πιτάκια κουρού.... :silly: :silly: :silly:

χαχαχααχ να σου πω την αλήθεια και εμένα αυτό μου θυμίζουν κουρού!!!!

εγώ θυμάμαι το πιροσκί ήταν σαν πιτάκι στην μέση λουκανικάκι, ίσως με τα χρόνια να άλλαξε δεν ξέρω, ίσως να είναι θεσσαλονικιώτικο, τι να πω!!!! :S

για να μην το παίζω ξύπνια, όμως και επειδή μου αρέσει η αλήθεια, θα σου πω ότι το βρήκα από το ιντερνετ!!! :silly:

Θούλη δεν έχει σχέση η ηλικία, ο γιος μου από 6 μηνών κοιμόταν από τις 20.00 μέχρι τις 10.00 την άλλη μέρα σερί και επιπλέον 2-3 ώρες το μεσημέρι!!!!

η ΡΕΑ κοιμάται μεσημέρι 2-3 ώρες, σήμερα και χθες καμμιά!!!!

Δημοσίευση

Θούλη πού την θυμήθηκες αυτήν την διαφήμηση? ωραίοι χυμοί!!! αχ ωραία χρόνια!!! ;)

Βίκυ ωραίος γάμος, ωραία και τα παιδιά....είναι διακοπές αιγαίο....αν θες δες φωτό στο παρακάτω.....

http://www.mammyland.com/index.php?opti ... itstart=30

Δημοσίευση

Φταρνίστηκα πολλές φορές και η κόρη μου έτρεξε και μου έφερε χαρτομάντηλο να σκουπίσω την μύτη μου!!!! :woohoo:

τι να πώ!!!!!

ΜαρίαΙωάννα καλές διακοπές, καλά να περάσετε στην Σκιάθο, έχω πάει τόσες φορές που ξέρω το νησί πολύ καλά.... με κλειστά μάτια πάω!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...