Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Grousi μου (αλήθεια ποιο είναι το κανονικό σου όνομα;;; :silly: :silly: ) η αλήθεια είναι ότι έλεγα από Σεπτέμβρη να ξεκινήσω προσπάθειες για 2ο, αλλά ο άντρας μου με βίασε...... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Να σου πω την αλήθεια κοπέλα μου, εγώ προσωπικά αν δεν τα κάνω κοντά κοντά και αφήσω να περάσουν μερικά χρόνια μετά δε θα πάρω ποτέ την απόφαση για 2ο, γιατί θα έχω ξεφύγει από τη φάση μπιμπερό, καρότσια, πάνες κλπ.....Και δύσκολα θα ξαναέμπαινα σε αυτό το "λούκι".... :dry::dry::blush::blush::blush:

Argi, η Αναστασία μάλλον θα ξεκουράζεται...Νομίζω ότι είχε πει ότι θα δώσει το Σπυράκο στους παππούδες για διακοπές..... :dry::dry::dry:

Έτσι, είναι και η δικιά μου καλέ...Διαβολάκι...... :laugh: :laugh: :laugh:

• Απαντήσεις 915
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

τελικά τις έφαγε όλες τις φακές!!! :woohoo: πρώτη φορά!!!!

μου έφερε ένα cd από το ντουλάπι και της είπα αυστηρά ή θα φας ή θα πας στο δωμάτιό σου και κατέβηκε, κάθησε στην καρέκλα και το έφαγε όλο!!!!

και ο Άγιος φοβέρα θέλει!!!! :silly:

για να δούμε το άλλο μου βλαστάρι θα φάει, μου τις παρήγγειλε!!!!, πάω να τον πάρω.....

Δημοσίευση

Γεια σας!!

Γωγώ αρνητικο ε?? :huh: Να ξανακάνεις!

Τι κάνετε κορίτσια?? Διάβασα τα νέα σας. Εμείς εδώ ψιλοετοιμαζόμαστε για τη Σκιάθο και τα απογεύματα έχουμε ραντεβού με μεσίτες :)

Σήμερα έχουμε πάλι ραντεβού για τη μεζονέτα που σας είχα δείξει και μας είπανε ότι έχουν νέα δεδομένα :) Λέτε να μας τα αφήνουν μισή τιμή λόγω κρίσης??? :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Πάντως όσο περνάνε οι μέρες όλο και απομακρύνομαι από την ιδέα. Και χτες Τερψιθέα είμασταν :dry:

Άλλο τώρα. Εδώ και λίγες μέρες έχω μια ενόχληση τύπου κολπίτιδα θα το έλεγα. Αλλά μπορεί και όχι. Μωρέ λέτε να είναι τραχηλίτιδα τι συμπτώματα έχει?? Επίσης έβαλα στο γούγλη τα συμπτώματα και μου βγαλε μέχρι και καρκίνο :S:S:S:S

Τι λέτε να είναι?? Στο γιατρό δεν πάω τώρα θα πάμε διακοπές B)

Σας φιλώ!!

Δημοσίευση

ΜαρίαΙωάννα ξέρεις πόσα συμπτώματα οδηγούν στον καρκίνο? αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κιόλας!!!!!

μην ανησυχείς και μην πολυψάχνεις, πρώτα ο γιατρός και μετά το google!!!!

Καλά να περάσετε στις διακοπές B):cheer: ......φαντάσου μισή τιμή η μεζονέτα!!! :woohoo:

Δημοσίευση

Argi έγραψε:

ΜαρίαΙωάννα ξέρεις πόσα συμπτώματα οδηγούν στον καρκίνο? αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κιόλας!!!!!

μην ανησυχείς και μην πολυψάχνεις, πρώτα ο γιατρός και μετά το google!!!!

Καλά να περάσετε στις διακοπές B):cheer: ......φαντάσου μισή τιμή η μεζονέτα!!! :woohoo:

Και να μας πει λόγω αύξησης ΦΠΑ, υλικών κλπ κλπ κλπ η διπλάσια τιμή!!

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Ερε γλέντια

Δημοσίευση

γεια σας κουκλες πολυλογουδες,ετοιμαζομαι γ καφε στη ΒΕΝΙ!!! Παναγιωτα συνονοματη εγω ημουν απο αυτε που τουμπανιαζουν ,να φανταστεις εβγαζα δυακοσαρια με το θηλαστρο την πεμπτη μερα που γεννησα...τεχνικη δεν ειχα,στο επομενο θα αλλαξω προπονητη χαχαχαχαχαχαχαχα

Δημοσίευση

Ααα δεν ξέρω τι λέτε αλλά εμένα στην αυχενική μου είπανε το φύλο. Μια αγοράκλα ναααα με το μπαρδον. Ούτε που το είδα εγώ αλλά αφού το είδε η γιατρός την πίστεψα. Σε αυτό το μωρό επειδή δε θα πάω για αυχενική αλλά κατευθείαν στο μεγάλο υπέρηχο θα έχω αγωνία μέχρι τον 5 μήνα!!! :dry::unsure::blink:

Δημοσίευση

lovie έγραψε:

Παναγιώτα θα πάτε σε ξενοδοχείο;

Τα ενοικιαζόμενα είναι καλή λύση γιατί μπορείς να μεγειρεύεις. Εμείς πάντως έξω τρώμε εναλλάξ. Ο ένας τρώει και ο άλλος κηνυγάει. Εκτός και αν βάλω κανένα μπωλ ντοματοσαλάτα μπροστά στην Ειρήνη για να πασαλειφτεί(να φάει λέμε τώρα) για να ξεχαστεί!

Κοριτσακι μου δεν ειχα προβλημα με το φαγητο του Νικολα.

Στο ξενοδοχειο παρειχαν και φρουτοκρεμα με φρεσκα φρουτα και αλεσμενο και οτι ηθελες απο το μπουφε φυσικα και φρουτα.Ειχε και καθισματακια για τα παιδια και ολα καλα.Ηταν για οικογενειες.

Στην Ευβοια το δωμ. ειχε κουζινα και του μαγειρευα.

Το προβλημα μου ειναι οτι σαν οικογενεια δε μπορουμε να πάμε σε ταβερνα γιατι δεν καθεται λεπτο στην καρεκλα και αν του δωσω πιατο μπροστα του πιανει το φαγητο το κανει σα πλαστελινη και μετα το εκσφενδονιζει. :blush::blush::blush:

Οποτε τα περναμε σε πακετο και αυτο λιγο μας χαλασε.

Του χρονου ας ελπισουμε να καθεται εστω μιση ωρα.

Θουλιτσα εγω σπιτι θα τον εχω.Εσεις κανατε κρας τεστ περυσι.

Φετος θα ειναι καλυτερα τα πραγματα.Κοιτα αυτη τη φορα θα πεσω στα γονατα της μανας μου και θα την παρακαλεσω να κατσει εστω τις πρωτες 40 μερες για να με βοηθησει. :unsure::unsure:

Μαρια Ιωαννα τι ειναι αυτα που λες βρε νεα κοπελα.Δικιο εχει η Αργυρουλα.Πρωτα ο γιατρός και μετα όλα τα άλλα.

Βικυ και εγω θελω καφε .Να βρεθουμε βρε παιδι μου και με τις αλλες κοπελες να τα πουμε αλλα με αυτη τη ζεστη που να πάω η δόλια.

Δημοσίευση

Γιωτα 200-αρια ml βρε θηριο;;; :woohoo: :woohoo: :woohoo: Την επομενη φορα θα παιξεις επιθετικά. ;)

Εγω 89-90 με το ζόρι...

Μια φιλη μου που εχει κομμωτηριο αντλουσε και ειχε υερπαραγωγη(δεν της εφταναν τα μπουκλακια) και το εδινε στο σκυλο της η μουρλέγκο :blink::blink::blink:

Κοριτσια θα τον σκοτωσω τον αντρα μου.Φανατικος βαζελος μου τα εχει πρηξει με την κωλο_ομαδα του.(εγω ειμαι γαυρακι)

Χεστηκα ρε φιλε για τον Σισε και τον Μπουμσονγκ :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Επισης καλη επιτυχια στον ΠΑΟΚ.

Δημοσίευση

xaxaxa..Παναγιωτα πολυ γελασα...

Μολις γυρησα απο γυναικολογο...η Τραχιλιτιδα επιμενει...

Μαρια Ιωαννα εγω δεν ειχα συμτοματα...ουτε καν καταλαβα.το ΠΑΠ τεστ το εδειξε..και τωρα παλη τα ιδια..οποτε αλλος ενασ κυκλος αντιβιωση.

Εξακολουθω να ειμαι νταουν..νευριασα και με τον αντρα μου και το ει τοκ@#$%^&*γκαζον του...

Τους βαρεθηκα...θα συκοθω να φυγω,,,και ας κατσει να κουρεβει το γκαζον παρεα με την αδελφουλα του..

Οσο λεω δεν θα συγχιζομαι...δεν θα χαλιεμαι..τοσο μου τη δινουν..

Ο μικρος εχει βραχνιασμενη φωνη και η παιδιατρος μας λειπει διακοπες για να τον εξετασει..μου ειπε να το παρακολουθω και αμα κανει πυρετο να την παρω τηλεφωνο..λεει δεν μπορω να σου δοσω φαρμακα..μπορει να μην εχει τιποτα..γιατι να τον μπουκονουμε τζαμπα...

Δημοσίευση

mpempoula16 ,ευα με λενε!!!!!! ;) γκρουσι ειναι ο σκυλος μου!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: εσενα?????

κοριτσια,οσες εχετε πιο μεγαλα παιδακια θηλαζετε ακομα????λοιπον,εμενα ειναι 7 μηνων και εχει μειωσει πολυ τα γευματα θηλασμου...γυρω στα 4 με 5 κανει και 3 γευματα οι στερεες.δε πιστευω να αποθηλασω ακομα ε???????? :huh:

Δημοσίευση

γεια σας κουκλες!!!! σημερα εφαγα μεγαλη φρίκη!!!! ειχαμε παει γ καφε με την Νατασσουλα στη Βενι....Ο Φιλιππος διεφυγε της προσοχης μας και περασε στο διπλανο μπαλκονι ,χωρεσε ανετα αναμεσα απο τα καγκελα..το μπαλκονι στο τελος του εχει ενα κενο που ανετα επεφτε ενα μωρο /παιδακι στο κενο!!! του μιλουσαμε να ερθει κ δεν ερχοταν!!!! μας κοιτουσε αποσβωλομενος,ισως απο τη ζεστη...σε δευτερα σκαρφαλωσα στα καγκελα του 3ου οροφου κ πηδηξα διπλα,φοβηθηκαμε μηπως το δει παιχνιδι κ αρχισει κ τρεχει προς το κενο...οταν ανεβηκα στα καγκελα διαπιστωσα οτι κουνιοντουσαν,ειδικα των διπλα ηταν σκουριασμενα...το αντιμετωπισα πολυ ψυχραιμα μα αφου τελειωσε το σκηνικο φρίκαρα...τωρα που ειμαι σπιτι σκεφτομαι τι θα γινοταν εαν ηταν η κορη μου στη θεση αυτή..νομιζω θα ειχα λυποθυμισει...Βενετια συγνωμη που αφαιρεθηκαμε κ μας διεφυγε της προσοχης!!!!

το κακο τελικα γινεται πολυ γρηγορα...θα αναψω ενα κερακι αυριο στον Αγιο Νικόλα στο λιμάνι,να τα προσεχει τα ζουζούνια....

προσπαθω να ηρεμησω,μου φαινεται θα βαλω μια βοτκα...

Δημοσίευση

γιωτα φρικηηηηη!!!!!!!!

ασε λεπτο δε θελει απο τα ματια μας..χαθηκε η βενι.. :(

μαρια ιωαννα καλες διακοπες...

καλα γιωτα δε παιζεσε με το γκουντις..σε απολαμβανω μιλαμε :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ευα δε ξερω να το ξερεις ειμαι αδερφη της σωσως..

κεριδζει ο παοκ :woohoo:

δε ειμαι παοκ αλλα ο αντρας μου :P:P

σες τι εγινε κ παλι συγχιζεσαι? :dry:

Δημοσίευση

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Εγώ έχω την κουνιάδα μου σπίτι και όπως καταλαβαίνετε τρέχω και δε φτάνω (οι αντλήσεις αντλήσεις όμως δε θα τους αφήσω να μου χαλάσουν το πρόγραμμα, τόσα ξενύχτια να πάνε χαμένα!) :angry:

Cesilia μου περαστικά! Εγώ, δεν είχα κανένα πρόβλημα σε αυτό το φόρουμ. Παλαιότερα όμως σε ένα άλλο πήγα να λύσω μια απορία σε μια κοπέλα που είχε ρωτήσει ένα νομικό θέμα, (έδωσα σα βλάκας κι εγώ τα στοιχεία μου) και παραλίγο να φάω καταγγελία στο δικηγορικο σύλλογο ότι κάνω αντιδεοντολογική διαφήμηση και ψαρεύω πελάτες. Ήταν για γέλια η κατάσταση, αλλά ποτέ δε ξέρεις το μυαλό του άλλου πως λειτουργεί!

mpempoula μου θα έπαιρνα όρκο ότι ΕΙΣΑΙ έγκυος, αλλά ας περιμένουμε λίγες μέρες ακόμα! Κι αν δεν είσαι θα είσαι σε λίγο καιρό!Κι εγώ συμφωνώ, καλύτερα να έχουν μικρή διαφορά να μεγαλώσουν μαζί τα ζουζουνάκια (το αυτόν έυχομαι και δι ημάς βεβαίως, βεβαίως)

Θούλη, η αυχενική είναι η καλύτερη εξέταση. Είχα πάει σ ένα γιατρό που με 'ξεπέταξε' και δεν την ευχαριστήθηκα. Άσε που δεν έβλεπε και τίποτα ανάμεσα στα ποδαράκια και στη β επιπέδου είδαμε μια τσουτσού ναααα μετά συγχωρήσεως. Μάλιστα έβαψα το δωμάτιο του μικρού ροζ (ευτυχώς μόνο αυτό) γιατί κρατηθηκα και δεν πήρα προίκα (ευτυχώς δηλαδή). Αν μ' αξιώσει ο Θεός να κάνω κι άλλο παιδάκι θέλω να την ευχαριστηθώ την αυχενική και δε θέλω να μάθω φύλο πριν τη β επιπέδου! ;)

σαυροπιγκουνάκι ούτε ψύλλος στον κόρφο σας. Εγώ θα είχα πάθει εγκεφαλικό. Το κακό δε θέλει πολύ να γίνει -δυστυχώς! Τέλος καλό όλα καλά κοπέλα μου (και μόνο που το διάβασα μ' έλουσε κρύος ιδρώτας)

Φιλάκια σε όλες!

Δημοσίευση

thouli ,ναι το ξερω!!!!!!!ολο ηθελα να στο πω κι ολο το ξεχνουσα....!!!!!!μοιαζουν τα ξαδεφακια ε????? :) ετσι μου φαινεται δηλαδη...!!!!!! ;) εσυ θηλαζεις ε??????δεν κοβεται με 4-5 φορες τη μερα ετσι???????εχεις το ιδιο ονομα με την αδερφη μου!!!!!! :silly:

savropinguinos ,ποιο ειναι το ονομα σου βρε?????? :cheer:

σωσω,γραφεις!!!!!!χαχαχα!!!!! :P:P:P

Δημοσίευση

μαρθα τη λενε,ναι!!!!!εχετε ωραιο ονομα!!!!!!!! ;)

οχι,δεν το μειωνω αλλο!!!!!!!!!θελω να θηλασω μεχρι να χρονισει και μετα σιγα-σιγα να αποθηλασω και να πιει κατευθειαν φρεσκο!!!!! ;)

Δημοσίευση

grousi έγραψε:

μαρθα τη λενε,ναι!!!!!εχετε ωραιο ονομα!!!!!!!! ;)

οχι,δεν το μειωνω αλλο!!!!!!!!!θελω να θηλασω μεχρι να χρονισει και μετα σιγα-σιγα να αποθηλασω και να πιει κατευθειαν φρεσκο!!!!! ;)

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ολες ετσι λεγαμε πριν το χρονο

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...