Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Νατάσσα ωραία φωτό η Ειρήνη! :woohoo: , γιαουρτάκι τρώει ή έχει αντιηλιακό στο πρόσωπο? :dry:

Τελικά μάλλον Πήλιο θα πάμε......

Χρύσα γιατί να μην κάνει να φάει καλαμαράκια και τα υπόλοιπα θαλασσινά?

για μανιτάρια δεν ξέρω, εμένα δεν μου αρέσουν και έτσι δεν τα μαγειρεύω δλδ δεν έχουν μπει στο σπίτι μας!!!!

έχεις βγάλει και το τικεράκι και δεν βλέπω πόσο είναι ο Τζεφ!!!!

εγώ υπέρ του ξενοδοχείου με σέρβις και όχι να μαγειρεύω, διακοπές πάω και θέλω να ξεφύγω από την ρουτίνα και από το άγχος της μαγειρικής!!!!

Θούλη η Σαντορίνη είναι το αγαπημένο μου νησί αααααχχχχχχχ!

καλά να περάσετε.... :kiss::cheer:

DENI εγώ δεν ξέρω αν σε έχω φίλη στο fb αλλά ακόμη και αν σε είχα εννοείται ότι δεν θα έλεγα τίποτα!!!!

• Απαντήσεις 915
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Αρτζ..δεν το εβγαλα...δεν εμφανιζετε το τικερακι..

Ο μικρος ειναι 14 μηνων..στα 15..26/07 εγινε 14..

Ρωταω γιατι τις προαλες εκανα σουπιες με σπανακι..και λιγουρευοταν το καημενο...αλλα δεν ηξερα αν κανει

Αρτζ..Πηλιο ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!!!!..αν επελεγα που θα ζησω..δαγκοτω θα πηγαινα εκει...Πορταρια η Μακρινιτσα...αχ!!!!

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρααααααααααααααααααααααααα.........Τι μου κάνετε;;;;Μου φαίνεται ότι το ρενάκι δεν πάει καλάααα...Άρχισαν να κοιμούνται τα δικά σας και ξυπνάει η δικιά μου.... :angry::angry::angry:

Χθες όταν έφυγα από τη δουλειά, σταμάτησα σε ένα φαρμακείο, πήρα διπλό τεστ εγκυμοσύνης, έκανα το ένα χθες το απόγευμα και βγέηκε αρνητικό....

Αλλά περίοδος ακόμα δεν μου ήρθε...Θα περιμένω λίγες ημέρες και αν δεν έρθει, θα κάνω και το 2ο....Αλλά να σας πω την αλήθεια, δε νιώθω έγκυος..... :laugh: :laugh: :laugh:

Το στήθος μου πονάει λίγο, αλλά όχι τρελά, έχω τσιμπηματάκια χαμηλά στην κοιλιά, αλλά τεστ αρνητικό... :dry::dry::dry:

Από τη μια στενοχωρήθηκα λίγο, αλλά από την άλλη λέω καλύτερα...Θα πάω να κάνω τεστ παπ που το έχω αμελήσει, υπέρηχο μαστού και θα απολαύσω τις διακοπές.... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Χθες το απόγευμα πήγαμε στο πάρκο με τη μικρή, ανέβαινε ολομόναχη στην τσουλήθρα και στα αλογάκια και προσπαθούσε μάλιστα ενώ ήταν πάνω στο αλογάκι να σηκωθεί όρθια... :S:S:S Σηκωνόταν, καθόταν στα γόνατα πάνω στο αλογάκι, αλλά ευτυχώς δεν μπορούσε να σηκωθεί όρθια....Το βράδυ ενώ κοιμόταν την ακούω μες στον ύπνο μου να κλαίει..Πάω στο δωμάτιό της, πετάχτηκε όρθια και κρεμάστηκε από το λαιμό μου και ασυναίσθητα την πήρα στο κρεβάτι να κοιμηθεί....Σε κάποια φάση ξύπνησε και φώναζε μια εμένα μια τον άντρα μου, γελούσε κλπ....Σηκώνομαι, η ώρα 5.15!!!!!!!! :blink::blink::blink: Κατέβηκε από το κρεβάτι και πήγε κατευθείαν στα παιχνίδια της... :S:S Την παίρνει ο πατέρας της, την πάει στην κούνια της να τη βάλει να κοιμηθεί και το τέρας ούρλιαζε...Είδα και αποείδα και στο τέλος της έφτιαξα 100ml γάλα, την έβαλα στην κούνια και της το έδωσα να το πιει...Ούτε ξανακούστηκε...ήπιε το γάλα και κοιμήθηκε αμέσως αγκαλιά με το μπιμπερό...Μάλλον ξύπνησε από τη ζέστη, της έβγαλα το φανελάκι και της άλλαξα την πάνα που ήταν 1 κιλό από τα τσίσα.... :laugh: :laugh: :laugh:

Θουλάκι σήμερα δεν έχεις αυχενική ή κάνω λάθος;;;; :dry::dry:

Θα προσπαθήσουμε να έρθουμε και Θεσσαλονίκη.....

Νατασάκι μεγάλωσε πολύ ρε συ το ζουζούνι...Έχει αλλάξει παααααρα πολύ.....

Χρύσα μου τι νέααααα;;;;Καλέ πως αντέχεις την αποτρίχωση;;;;;

Παναγιώτα μου, Grousi τα φιλιά μου.........

Κορίτσια, ούτε που πίστευα ποτέ ότι θα έγραφα εγώ για τέτοιο θέμα...Η μικρή σταμάτησε να τρώει...Χθες το μεσημέρι με το ζόρι έφαγε λίγο σολωμό, το απόγευμα καθόλου...Μόνο για φρούτα τρελαίνεται...

Επίσης έχει καταργήσει το αυγό....Πήγες να της δώσει σήμερα η μαμά μου και έκλαιγε και χτυιόταν.....Δεν άνοιγε το στόμα...Αυτή που έτρωγε τα πάντα..Να φανταστείτε ένα κομματάκι κατάφερε να της βάλει η μαμά μου στο στόμα και το έβγαλε...Σαν γουλίτσα.... :dry::dry::dry: Τι να κάνω;;;Το αυγουλάκι κάνει καλό....Πώς να της το δώσω να το φάει;;;;; :dry::dry:

Δημοσίευση

mpempoula16 έγραψε:

Deni μου εγώ είχα τελευταία ΤΕΡ 1/7 όταν ήμουν έγκυος στην Ιωάννα μου.... :woohoo: :woohoo: :woohoo: Και είχα ΠΗΤ 9/4...Αλλά τελικά γέννησα 11/4.... :laugh: :laugh: :laugh:

Βασικά εγώ έχω κύκλο 35 ημερών και γι'αυτό δεν έχω κάνει τεστ ακόμα...Βασικά εμένα ειδικά μετά τη γέννα ο κύκλος μου απορυθμίστηκε τελείως.... :(:(:( Αλλά τους τελευταίους 8 μήνες είναι ρολόι...Θα δούμε λοιπόν..Θα περιμένω 1-2 μέρες ακόμα και θα δούμε...

Βασικά προβληματίζομαι γιατί δεν ξέρω αν θα είμαι πάλι τόσο τυχερή...Στην Ιωάννα μου στον πρώτο μήνα ελεύθερων επαφών έμεινα έγκυος....Και δεν ξέρω αν μπορεί να συμβεί και τώρα... :dry::dry::dry:

Μου φαίνεται ψιλοαπίθανο να έμεινα πάι με τη μια έγκυος... :dry::dry::dry:

Αααα μη το λες αυτό. Τον Νίκο τον έπιασα με την πρώτη ελεύθερη επαφη (ούτε καν δεύτερη δε χρειάστηκε) και τώρα το άλλο το έπιασα με την 3 ελεύθερη επαφή και την 21 μέρα του κύκλου. Ούτε που το ψιλιάστηκα γιατί περίμενα περίοδο και ανταυτού ήρθε το νινί.

Δημοσίευση

Argi μου καλημέραααααααααααααααααααα....Τι μου κάνεις;;;;;;;;

Κορίτσια εγώ της δίνω και τρώει τα πάντα....Ό,τι μπορείτε να φανταστείτε...Και εννοείται ότι στις διακοπες ποτέ δε μαγειρεύουμε....Εμείς θα πηγαίνουμε σε ταβέρνες να τρώμε στη Χαλκιδική...Της πήραμε και καρεκλάκι που προσαρμόζει πάνω στην καρέκλα για να κάθεται...

Θα της παίρνω να τρώει ψαράκι ψητό, μπιφτέκι, κοτόπουλο και σαλατικά...Χόρτα, ντομάτα, αγγούρι.....Ελπίζω να μην έχουμε πρόβλημα...Μόνο φρούτα θα αγοράσω για να της δίνω...Και κανένα γιαουρτάκι......Αυτά.....

Δημοσίευση

papaki70 έγραψε:

mpempoula16 έγραψε:

Αααα μη το λες αυτό. Τον Νίκο τον έπιασα με την πρώτη ελεύθερη επαφη (ούτε καν δεύτερη δε χρειάστηκε) και τώρα το άλλο το έπιασα με την 3 ελεύθερη επαφή και την 21 μέρα του κύκλου. Ούτε που το ψιλιάστηκα γιατί περίμενα περίοδο και ανταυτού ήρθε το νινί.[/quote:1am7omx9]

Μαράκι μου έκανα χθες το απόγευμα τεστ, βγήκε αρνητικό..Περίοδος δεν ήρθε ακόμα, αλλά δε νομίζω να είμαι...Εκτός αν έγινε αργότερα η σύλληψη..Προς το τέλος του κύκλου... :dry::dry::dry:

Δημοσίευση

Σαντορινες διαβαζω και μολις εχω γυρισει απο διακοπες!

μα τι κακες που ειστε?

πριν λιγο ενημερωθηκα οτι την αλλη εβδομαδα εκτος οτι θα δουλευω με ενα ρεπο θα δουλεψ και 7-1:30 και 11-7....κατα τα αλλα δημοσιο και περικοπες περικοπες!

μπεμπουλα16 σολωμο??????????????

απα πα πα! κριση κριση!

δεν εγινε και τιποτα να μην φαει αυγο!

μπορει να το φαει κρυμενο... η κορη μου δεν εχει φαει...!

αλλα το τρωει σε αλλα φαγητα!

την ημερα που επιστρεφαμε ηθελα να φαει κροκο απο τηγανιτο αυγο.... εφαγε 1 μπουκια.... μεσα στο καραβι εμφανισε μικρα μικρα σπιθουρακια σε ολο της το κορμι...ενοειται οτι δεν υπηρχε γιατρος στο καραβι.....ανοιξαν το παρκιν εν πλω να φερουμε το φαρμακειο επανω....για μια ακομα φορα ξεσηκωσαμε ολο το καραβι παρόλο που ημασταν σε καμπινα!

την οποια αφησαμε λες και εχει πεσει βομβα.........

Δημοσίευση

Χαχαχα τρώει γιαυούρτι φυσικά!

Νομίζει οτι τρώει παγωτό βέβαια.....

Της δίνω το γιαουρτί και ένα κουτάλι και γίνεται χαμός!!!

Ήταν ο μόνος τρόπος να ησυχάσει όταν μας είδε να τρώμε παγωτό....

Θου ψαράκι ψητό,βραστά λαχανικά,ντοματοσαλάτα,κοτόπουλο φιλέτο. Ένα σωρό πράγματα έχει!!!!

Γωγώ όλα οκ με το φαγητό....

Η ένστασή μου είναι για το μπιφτέκι.....

Καλύτερα φιλέτο. Καθαρό κρέας.

Θα ρθω να σας δω πάντως!!!

Argi αν αυτό ήταν αντηλιακό θα είχα φρικάρει....

:P:):)

Δημοσίευση

χαχαχαχα Γωγώ ξενύχτι ε?!!! :S

θα φτιάξει μάλλον όταν θα γυρίσετε από τις διακοπές, θα μπει στην ρουτίνα της πάλι.....ακλύτερα να της έδινες νερό παρά γάλα, αν συνηθίσει στο γάλα...άστα!!!!.......όσο για το φαγητό φάσεις είναι και η δικιά μου έτρωγε τα πάντα και μια ωραία μέρα αποφάσισε να μην τρώει και τώρα ξανα άρχισε (ελπίζω) να τρώει!!!

και εμείς όταν βγαίνουμε έξω συνήθως μπιφτέκι αγοράζουμε στα παιδιά ή φιλετάκι ή λουκανικάκι στον Λουκά.....υπάρχουν επιλογές και στα ταβερνάκια-εστιατόρια κ.λπ., άλλωστε δεν θα είναι για πάντα!!!!

η δικιά μας κάθεται στην καρέκλα, των μεγάλων, εδώ όλα τα μαγαζιά έχουν παιδικό καρεκλάκι....

Δημοσίευση

Ααα ζηλεύω..Τα μωρά σας κατεβάσζουν τον αγλέορα. Εμένα ο κύριος κοντευει να πάρει σύνταξη και μόνο αλεσμένα τρώει εκτός από κριτσίνια, ψωμί, πατάτα. Βαριέται να μασήσει και έχει ένα κάρο δόντια. Χτες έφαγε λίγο ψητό καλαμπόκι.

Αυγουλάκι μην αγχώνεσαι, αστην λίγο καιρό και μετά ξαναπροσπάθησε. Εμένα έχει 4 μήνες που το έκοψε μαχαίρι (και βάλαμε και κότες για χάρη του τρομάρα μας). Με το που πάω να του το δώσω κάνει πως αηδιάζει και είναι έτοιμος να κάνει εμετό. Δε θέλει πίεση πάντως αν δεν τρώει κάτι γιατί βλέπω ότι μετά στραβώνει ακόμα πιο πολύ.

Δημοσίευση

Νατασάκι κι εγώ το σκέφτομαι για το μπιφτέκι, αλλά θα δούμε... :dry::dry::dry:

Να έρθετε, θα περάσουμε τέλεια..... :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Pebi μου σολωμό δεν τρώμε εμείς...Μόνο η μικρή...Και το αρχίσαμε εδώ και ένα μήνα γιατί κάνει καλό για τη χοληστερίνη...Αν τελικά έχει..Από ψάρια δηλαδή μας είπαν να της δίνουμε σολωμό και σαρδέλα...Εμείς δεν τρώμε....Είναι πανάκριβος, αλλά τον παίρνει ο πεθερός μου από Λευκάδα ή Άκτιο και μας τον στέλνει...Επειδή είναι φρέσκος... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Papaki μου κι εμένα ο πεθερός μου πήρε κότες γι'αυτό το λόγο...Τουλάχιστον δεν πάνε χαμένες, γιατί τρώει το κοτόπουλο.... :laugh: :laugh:

Καλέ γιατί δεν τρώει κανονικά ο χουχουλίνος;;;Εγώ της έκοψα τα αλεσμένα μαχαίρι 9 μηνών.. :silly: :silly:

Argi μου γάλα τη νύχτα της έχω δώσει άλλες 2-3 φορές συνολικά και ευτυχώς δε μου ξύπνησε τις επόμενες ημέρες... :unsure::unsure:

Δημοσίευση

θυμαστε καποτε που οοοοοολο γρινιαζεα δε τρωει κ δε τρωει? :laugh: :laugh:

ε τωρα γινετε το αντιθετο..εμενα κατεβαζει με τα κιλα τα φρουτα..

γενικως ΤΡΩΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ

κ παλι γραμμ δε βαζει..αλλα δε βαζει κ κωλο..ειναι κ ακωλος :P:P

οκ νατασα καταλαβα πατατες τηγανιτες να δωσω :woohoo:

εγω του εδινα παγωτο να γλιψει κ αυτος γελουσε..ο χαχας,,αυτος εχασε :cheer:

γωγωκα αρνητικο/.?? :dry:

κ στη ιωαννα αρνητικο δε σε εδειξε στη αρχη???????

κανονισε να ερθεισ σαλονικα..αλλιως δε σε μιλαω

αργι εκανες το γκαζον/? :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

παπακι ολα καλα με τη εγκυμοσυνη?

ααααααααα νατασα με ξεχασες στα γενεθλια μου :angry: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

23 ιουλιου ειχα.. :angry:

Δημοσίευση

Η εγκυμοσύνη μια χαρά. Καμιά αίσθηση αηδίας έχω που και που αλλά το είχα και στο χουχου. Θα περάσει σε κανα μήνα.

Το σκατούλι αν κάνω πως του δίνω κανονικό φαγητό μου το δίνει να το φάω εγώ και φυσικά το φτύνω. Η παιδίατρος είπε να μην τον πιέζω. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάει φαντάρος και να μην τρώει :laugh: :laugh: Απλά είναι που θέλουμε να πάμε κάπου και τον έχω άγχος στο φαγητό.

Του κάνω τοστ ολικής και το φτύνει. Με το που κάνω με κανονικό ψωμί το τρώει. Ο γιος μου είναι σαβούρας!!! Φαίνεται που θα τον κυνηγάω στα γυράδικα. χαχα :blink::blink:

Δημοσίευση

χαχαχα

παπακι εχει να πεσει γαριδακι κ παγωτο κρυφαααααααααααα

χαχαχαχα

εγω εχω ακομα ανγουλες..σε λιγο θα γεννησω κ ακομα θα εχωωωωωω

βικυ σε ξεχασα πριν..γιατι 2 πλη βαρδια¨??

Δημοσίευση

Θουλάκι αρνητικό.....Και ναι στην Ιωάννα είχε δείξει επίσης αρνητικό και μετά από 2 μέρες έδειξε θετικό..... :laugh: :laugh: ό,τι να 'ναι... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Θα δείξει...Δεν αγχώνομαι...Έτσι, θα κάνουμε και περισσότερες ελεύθερες αγκαλίτσες με τον Γιωργάκη μου.... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :blush::blush::blush::blush:

Επίσης κορίτσια να σας πω το εξής....Η μαμά μου έπιασε τον αδερφό μου με τη μια....Και εμένα προσπαθούσαν 7 μήνες για να με κάνουν....Και πάντα ο συγχωρεμένος ο πατερούλης μου έλεγε "Αγάπη μου 7 μήνες προσπαθούσαμε να σε κάνουμε....Βάλαμε όλη μας τη μαεστρία...Γι'αυτό βγήκες τέλεια!!!!!!" :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Αχ μου λείπει..Κάθε φορά που μιλάω για τον μπαμπάκα μου, θέλω να βάλω τα κλάματα...Στις 11 του μηνός κλείνει 3 μήνες μακριά μας...Κάθε μέρα που η Ιωάννα κάνει καινούρια πράγματα, λέω "Που είσαι ρε μπαμπάκα να τη δεις;;;" :(:(:(:(:(:(

Δημοσίευση

Θουλιτσααααα

Τελικα ο αντρας μου δεν θα δουλεψει σηγουρα το Σαββατο...τι ποντια που ειμαι..

οποτε οτι θες..ελατς..θα ερθουμε..θα συναντηθουμε καπου εξω...

οτι θες..εσυ εισαι η Εγγυουλα..θα σου κανουμε τα χατηρια

χιχιχιχι

Αχ..δεν ειμαι καλα σημερα!!!!

Χρειαζομαι επeιγοντος διακοπες..λιγα εγκεφαλικα κυτταρα...( εχω καψει εγκεφαλο)..ενα καλο μασας....μια ςυδομαδα σε σπα...ενα σολωμο ποσε με λαχανικα στον ατμο.....χμ....δεν ξερω τι αλλο...ΑΑΑ!!!!! μια βολτα στα hondos..εχω να παω κατι χροοοοοοννννιιιιιααααα......

Δημοσίευση

οχι γωγωκα αυριο στις 6.30

η πιο γαματη εξεταση..φιανετε ολοκληρο το μωρο..θα τη απολαυσω ..ελπιζω...

ο μεγαλος υπερηχος δε μ αρεσε γιατι δειχνει μελος μελος κ δε καταλαβαινω κ πολλα..

ασε εχω κ το αγχος μη του ξεφυγει το φυλο..

αφου να φαντααστει στο μεγαλο υπερηχο ειχα δει ενα οστο απο το χερι κ νομιζα ητνα τσουτσου

μιλαμε το οστο νααααααααααααααααααααααααααααααα μεγαλο..

μετα ομως συνηλθα..κ λεω σιγα μη τη εχει κ τοση :P:P:P:P:blush::blush::blush:

Δημοσίευση

Καλέ δε φαίνεται το φυλό στην αυχενική...... :P:P:P:P

Ξαναλέω, εμένα την Ιωάννα μου στην αυχενική την είχε βγάλει ο γιατρός που την έκανε αγοράκι.... :angry::angry::angry: Και μετά πήγα για Β επιπέδου και μου λέει ο ίδιος "Ξέρετε το φύλο;;;;" Του λέω εγώ "Όχι" (το ήξερα, μου το είχε πει ο γιατρός μου)...Μου λέει "κορίτσι είναι"...

Σώπααααααα του λέω.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Εμένα και σε αυχενική και σε β επιπέδου μου είχε δώσει και φώτος σε 3d.... Στην αυχενική ήταν σαν εξωγήινος η σουσουράδα μου...Στη β επιπέδου ήταν κανονικό μωράκι......

Αντε θα περιμένουμε νέααααααα..... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

2πλοβαρδια λογω ελλειψης προσωπικου...κανεις δε νοιαζεται!

ως τωρα εχω 60 οφειλομενα ρεπο!

αλλα απο 1η ιουλιου -8% ο μισθος!

συμφωνω για την αυχενικη διαφανεια...φοβερη εξεταση!

αλλα βρε θουλη μου μια...ναααααααααααααααααααααααααααααααα?

απαπαπα!

και εγω θελω καφεδακι!

εχω και τον ανηψιο μου εδω και γινεται χαμος!

κανει ολυ ζεστη!

Σες σολωμο απο την μπεμπουλα16

εγω μονο γαυρακι εφερα !

Δημοσίευση

Νατασσούλα βρήκες παπούτσια για τον γαμπρούλη? :P

Εμείς μόνο σωλομό φιλέτο τρώμε και τον έχω βαρεθεί!!!! θα ήθελα και καμμιά τσιπούρα ή γαυράκι, μαριδούλα κ.λπ. κ.λπ. κ.λπ......

έβαλα την ΡΕΑ για ύπνο μεσημεριάτικο, έπαιζε με τα παιχνίδα στην κούνια της, ε λέω θα κοιμηθεί....κάποια στιγμή την ακούω και κλαίει σπαρακτικά - νόμιζα έπεσε!!!, όπως την άλλη φορά - πάω και είχε κάνει λίγο εμετό, πολύ λίγο και μάλλον τρόμαξε....αλλά τελικά δεν κοιμήθηκε και με εκνευρίζει, πετάει πράγματα και ανοίγει τα συρτάρια της κουζίνας και μου φέρνει την μουστάρδα!!!!

εγώ φακές μαγείρεψα.....

Δημοσίευση

Argi κι η μαμά μου μαγείρεψε ρεβύθια...Με το ζόρι τα έφαγε η Ιωάννα και όχι όλη τη μερίδα της...Γιατί όμως έκανε εμετό το κοριτσάκι με το αγγελικό πρόσωπο;;;;;Μουστάρδα φέρνει ε;;;;;

Η Ιωάννα ξέρετε τι πήρε χθες ε;;;;Είχα βάλει πλυντήριο και είχα απλώσει και οταν στέγνωσαν τα μάζεψε η μάνα μου..Τα είχε αφήσει λοιπόν στον καναπέ και τα δίπλωνε και πήγε η σουσουράδα μου, πήρε ένα στρινγκάκι μου και το έβαζε στο κεφάλι..... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Και όταν της το πήρε η μάνα μου σπάραξε στο κλάμα.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Χρύσα έχει δίκιο η Pebi..Πες διεύθυνση να στείλω σολωμό.... :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

mpempoula16,προσπαθεις για δευτερο μπεμπακι????? :silly: γρηγορα με ενα σπορακι στην κοιλιτσα σου ευχομαι!!!!!! :laugh:

με το καλο ολες οι εγκυουλες!!!!!!βλεπω ειστε και πολλες!!!!νωρις-νωρις το δευτερο ε?????? ;)

Δημοσίευση

Γωγώ κοριτσάκι με αγγελικό προσωπάκι που κρύβει και μια σκανταλιά!!!!

σιγά μην έτρωγε τις φακές, έφαγε 2 κουταλάκια και την 3η κουταλιά την έβγαλε....εκνευρίστηκα και της πήρα το πιάτο, αν θέλει αργότερα!!!!

Η Αφροδίτη είπε ότι ήρθε η μαμά της και δεν έχει χρόνο, αν θυμάμαι καλά.....

επίσης η μπεμπούλης-Αναστασία χάθηκε, δεν ξέρω αν είναι διακοπές!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...