Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ναι βρε Μαρθα ,με εχεις πεισει τοσο οτι θα ειναι αγορι ,λες να κανεις κοριτσι τελικα?και σε αυτο δεν θα μαθεις φύλλο?χαρα στο κουραγιο σου!!!εγω θα εσκαγα,να με πει εμενα ο γιατρος σου?

• Απαντήσεις 915
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

χαχαχα και εμενα και εμενα.

Λοιπον πρωινιατικα στο γραφειο μου σπασανε τα νευρα..

δε μου φτανει ο μικρος που ξυπνησ γ κρινιαζοντας ( ευτυχως μονο 3 φορες τι μια ηθελε νερο την αλλη κουνιμα) εχω και τους καραβλαχους που απο τα γενοφασκια τοςυ πινανε νεσπρεσο και νεσκαφε Gold...γκρρρρρ.

Πως μου τι δινει αυτο ρε παιδια..ενταξυ ειπαμε ειναι καλο να αποκτας γευστικη συνειδηση μεγαλονοντας..αλλα οταν με γουρλομενα ματια λες...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΕΣΠΡΕΣΟ...ενοοντας οτι εχει τελειωσει ο τυπος που πινεις ΕΣΥ..οχι οτι δεν εχει γενικα...η ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΚΟΛΝΤ>>>ε οχι δεν εχει..αμα δεν σας αρεσει να φερετε απο το σπιτι σας!!!

Και να φανταστειτε οτι τουλαχιστον σε αυτο το θεμα- που σε κανενα δεν ειναι - το αφεντικουλι μας εχει στα ωπα ωπα...χιλια καλα εχουμε στην κουζινα..για ολα τα γουστα..

τι να πω αχαριστοι ανθρωποι...ετσι μου ρχετε να παιρνω μονο εναν τυπο καφε..και αμα εχουν προβλημα να πανε να το πουν στον Μποσ..θα τοςυ στολισει καταλληλα μου φενεται!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!

Ήρθα να τσεκάρω αν είστε καλά!

Οι εγκυούλες εντάξει;; Έχω καιρό να μάθω νέακια σας... Καλά εγώ φταίω, δεν το συζητώ!

Έχθες το βράδυ σκεφτόμουν (ναι σκέφτομαι καμια φορά! χαχα) οτι όταν με το καλό μείνω έγκυος και γεννήσω, θα έρθει η ώρα να θηλάσω. Η μικρή μου, αν όλα πάνε καλά, θα είναι περίπου 3,5 χρονών, όταν θε έρθει το αδερφάκι της. Να της δίνω από το γάλα μου; Θα της προσφέρει τίποτα; Θα είμαι σε θέση να ταϊζω δύο παιδιά ή θα τα κάνω σκατα;

Ξέρετε (και μη με κοροϊδέψετε!!) δεν ήθελα να θηλάσω το δεύτερο παιδάκι μου, όταν με το καλό ερχόταν, για να μην νιώσω οτι θα έχω αδικήσει την κόρη μου, η οποία θήλασε για 1 μήνα σχεδόν.

Αχ τι λέω η τρελόγγα πρωινιάτικα...!!! Με καταλαβαίνετε;; Για πείτε τίποτα και σεις;

Κατα τα άλλα είμαι σε αναμονή διακοπών, οι οποίες έρχονται στις 13 Αυγούστου!! Νομίζω οτι θα φλιπάρω!!

Πολλα φιλιά σε όλες!

Δημοσίευση

Εγραψα ενα κατεβατο..με πεταξε εξω...γκρρρρρ!!!!

Λοιπον σισινι..οπςω εγραφα και πριν στην εκθεση ιδεων..κατσε πρωτα να γεννησεις..και βλεπουμε..γιατι αν θυμαμαι καλα ειχες ενα θεμα εσυ με την υγεια σου.

Οσο για το tandem mursing εγω δεν ξερω αν θα το εκανα..κλεινω ως προς το οτι δεν θα το εκανα..αλλα και παλη μεγαλα λογια δεν λεω..δεν ξερω

Να θηλασεις- εφοσον εισαι καλα- μπορειες και δυο παιδια γιατι οχι...

Δημοσίευση

Καλημέρα,

ΜαρίαΙωάννα συγχαρητήρια για το μεταπτυχιακό :)

Πάνω σε τί είναι?

Μάρθα 4,5 εκ ? μεγάλωσε :P:P

Σισσιώ απότι ξέρω δεν είναι καλό γιατί θεωρείτε πισογύρισμα

Αν σου ζητήσει αν θηλάσει δώστης να δοκιμάσει αλλά όχι από το

στήθος μπορείς να βάλεις σε ένα ποτηράκι. Αυτό μου είχαν πεί

εμένα. Ο γιός μου ακόμα καμιά φορά έρχεται και μου λέει θέλω

κι εγώ αλλά πλέον δεν του δίνω

Δημοσίευση

Κοριτσάκια καλημέρααααα...Τι μου κάνετε;;;Εγώ δουλειά...Πήζω... :(:( Περιμένω την άδεια μου η οποία ξεκινά 13 Αυγούστου, αλλά θα φύγουμε 16 που ξεκινά η άδεια του Γιώργου...

Η μικρή απ'ότι μαθαίνω είναι καλά, κάθε μέρα κάνει μπανάκια στη θάλασσα...

Σισσίνι μου πόσο είναι η κουκλίτσα σου;;;Να σου πω την αλήθεια κι εγώ έχω σκεφτεί όταν κάνω 2ο που θέλω πολύ να θηλάσω, να θηλάζω και την Ιωάννα μου αν και χλωμό το κόβω να κάθεται... :blush::blush:

Μαρθουλίνι είναι ολόκληρο παιδί το νινάκι.... :P:P:P Ο Ντόντος καλά είναι;;;;;;;Να του δώσεις φιλάκια...

Σαβρογιώτα τι κάνει το Κωνσταντινάκι;;;;;

Χρύσα :kiss::kiss::kiss::kiss:

ΜαρίαΙωάννα μου συγχαρητήρια...Χαράς στο κουράγιο σου βρε θηρίο...Κι εγώ έχω σκεφτεί για μεταπτυχιακό, αλλά μου φαίνεται βουνό με 10 ώρες δουλειά την ημέρα και τη μικρή...Θα θέλω 48ώρες την ημέρα για να προλαβαίνω...

Κορίτσια τώρα που είμαστε οι δυο μας με το Γιώργο έχουμε ξανανιώσει..Περνάμε πολλές ώρες μαζί, κάθε πρωί πηγαίνουμε έξω για πρωινό πριν πάμε δουλειά, χθες που είχε ρεπό, γύρισα σπίτι και μου είχε φτιάξει λουκουμάδες που μου αρέσουν...Και φυσικά από σεξ άλλο τίποτα... :blush::blush::blush: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

καταλαβα...η Μανδαμ ετοιμαζει αδελφακι...χιχιχιιχ

Γωγω μου φιλια!!!!

Εμεις αδεια θα παρουμε εναλαξ τον Αυγουστο

Ο Οδυσσεας 16 -20 εγω 23-27.

Μετα ξανα αρχες Σεπτεμβριου για 2-3 μερες που θα κατεβουμε Αθηνα..ΑΛΛΑΣ ηδη ο αντρας μου αρχησε να μου κανι νερα..( το ξερα η ατιμη)

Στις 16/10 παντρευετε με θρησκευτικο γαμο η θεια του και θα παμε ουτως η αλλως..οποτε λεει γιατι να παμε δυο φορες..παμε μια και εξω...

Εγω φυσικα δεν θελω δε νομιζω να ταλαιπωρηθει πια και τοοοσο πολυ το χαιδεμενο τουτ..

Να τον αφισουμε πισω ουτε λογος...λοιπαμε πολυ και τη μανα μου και την πεθερα μου γιατι θα τοςυ κανει τη ζωη κολαση με τα νυχτερινα κυριως καμοματα του

Δημοσίευση

Ναι έχετε δίκιο! Δεν σας είπα οτι σκέφτομαι να το βγάζω με θήλαστρο και να της το δίνω, όχι να τη βάλω στο στήθος 3,5 χρονών παιδάκι μετά από μπιμπερό και ξένο γάλα. Δε θα το έκανα αυτό!

Α!! να σας πω και τα ευχάριστα!! Η μικρή μου έβγαλε τις πάνες και το πρωί και το βράδι!! Γιούπιιιιιιι!! Έχει 1,5 μήνα τώρα που έβγαλε την πρωινη και 20 μέρες τη βραδινή και είναι 2 χρονών!! Περίμενα οτι θα δυσκολευόμασταν, αλλά έτσι όπως πέταξε το μπιμπερό, πέταξε και τις πάνες το μικράκι μου!! χεχε

Ατυχηματα βραδινά μεχρι τώρα δεν είχαμε. Το πρωί που παίζει ξεχνιέται και έχει κατουρηθεί, αλλά αυτό που με προβληματίζει είναι οτι όταν βλεπω οτι έχει περάσει ώρα και δεν έχει κάνει τσίσα της τη βάζω από μόνη μου και αρνείται και τσιρίζει. Κάθε πότε ρε κορίτσια πρέπει να κάνει τσίσα;

Δημοσίευση

Μπράβο Σισσιώ μου...Συγχαρητήρια στο κοριτσάκι σου..Τα πήγατε τέλεια...2 χρονών και δεν της φοράς ούτε τη νύχτα;;;;Τέλειαααααααααα :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Χρυσάκι και Οκτώβρη να έρθετε, θα κανονίσουμε να βρεθούμε σίγουρα.... :laugh: :laugh:

Αφρο μου :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: Τέλεια!!!!!!!Λιώσατε στον ύπνο!!!

Δημοσίευση

καλημερα!!!!!!!!!!!!

ειμαι τοοοοοοσ χαρουμενη..

μας πειρανε στο παιδικοοοο!!!!!!!!!!!!

ολεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

παλι δε θα πληρωνουμεεεεεεεεεε

δε ξερω σε ποιον παιδικο..παρασκευη θα βγουνε..απλως μας πηρανε στο προογραμμα :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

επισης ξυπνησε μονο 1 φορα αλλα τελικη ωρα ξυπνηματος 7.40(ακους αφρουλα?)

νατασουλα να σε ρωτησω..θηλαζεισ μπροστα στο μιχαλακη?δηλ βλεπει το στηθος σου?

αφρο :angry: μια χαρα βλεπω κοιμαστε..

μπεμπουλης καλα?

αυγη τι κανετε?ακομα με ψαχνεις στο φεις..περιμενω...

σες λες να μη πατε κατω?ασε εδω ερχοναται κ λενε καστανη ζαχαρη εχετε? :S:blink::S

μιλησα με παναγιωτα

εχετε οοοοοολες χαιρετισματα.. :)

γιωτινι δε εχει το δικαιωμα για ενα χρονο να με διωξει..αλλα σκεψου εγω παιρνω το 6μηνο κ γυρναω κ καλα στους 9-10 μηνες..οποτε μετα απο 2-3 μηνες ανετα με διωχνει

αλλα τι συζηταμε..μιλησαμε τα βρηκαμε..θα με κανει εικονικη απολυση να παιρνω τουλαχιστον ταμειο..

γωγωκα δε παιρνεις κανα τεστ? :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

σταματαω δεκεμβρη

αφου εχω φαει τις γιορτες :angry:

μετα γενναω με το καλο..

παιρνω την αδεια απο ικα μετα 6 μηνο μετα κ καλα γυρναω δουλεια(καλο νοεμβρη)

πληρωνω εγω τους μηνες τα ενσυμα μου κ μετα απο 3 μηνες με κανει απολυση..

κ μετα 1 χρ ταμειο..κ μετα θα δειξει..αν ζουμε κιολας..

Δημοσίευση

Θουλάκι αν κατάλαβα καλά σου έχει πει ήδη ότι μετά θα σε απολύσει;;;; :ohmy::ohmy::ohmy: Γιατί;;;; :angry::angry::angry: Κι εσύ δέχτηκες;;;; :dry::dry:

Χαχαχαχαχαχαχαχα...Λες Θούλη να πάω σε φαρμακείο για τεστακι;;;;; :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Δεν έχω ακόμα καθυστέρηση..Αν έχω, θα κάνω..Αν και να σου πω την αλήθεια έχει αρχίσει να πονάει το στήθος μου, έχω συχνοουρία και ώρες ώρες νιώθω τσιμπηματάκια... :unsure::unsure::unsure: Βρε λες να με κολλήσατε γκαστρίτιδα;;;; :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Η είμαι κατά φαντασίαν έγκυος;;;;;; :blink::blink:

Καλέ τι τους θέλετε τους σταυρούς και τα κοσμήματα;;;;Πέρα από το βαφτιστικό της σταυρό, όλα τα υπόλοιπα τα φοράω εγώ....Ματάκια, κοριτσάκια στο λαιμό κλπ.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Τέλεια είναι..... :woohoo: :woohoo: :woohoo: Έχουμε πάρα πολλά....Ο άντρας μου με βρίζει.... :silly: :silly: :silly:

Α...Δεν έχω φορέσει επίσης και ένα ρολόι της Barbie που έφεραν στη βάφτιση για την Ιωάννα.... :laugh: :laugh: :laugh: Μα είναι δυνατόν;;;;Τη βαφτίσαμε 6 μηνών και της φέρανε δώρο ρολόι;;;;;;Οπως καταλαβαίνετε για τα επόμενα 5 χρόνια στο συρτάρι θα μείνει το ρολογάκι.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Με φαντάζεστε να κυκλοφορώ με ρολόι Barbie στο χέρι;;;;; :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Μα χάθηκε κι αυτοί να πάρουν ένα cartier, ένα vacheron constantin;;;; :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

πνιγουν ,πιαστει καπου,το τρανηξει καποιο αλλο παιδακι κ τελικα το καταπιει ,η δασκαλα το λεει συνεχεια στους γονεις μα δεν βαζουν μυαλο καποιοι,δηλ ρε παιδια αμα δεν φορεσει το σταυρο το παιδακι 3 χρονων στο σχολειο τι θα παθει?οχι πειτε μου...Γωγω μου σε ξεχασα,καλα ειναι η μικρη,στο σταθμο θα παω να την παρω κατα τις εξι...κανω δοκιμη αμα θα ξαναφαει οσο εφαγε εχθες

Δημοσίευση

Έφερα γούρι στο τρενάκι και κοιμούνται τα μωράκια περισσότερο?????

Πολύ χαίρομαι :):):):)

Σισσιώ μπράβο στην Χαριλίνα για την πάνα :)

Μάρθα τέλεια τα νέα σας για τον παιδικό :):):)

Σου έφυγε ένα άγχος

Την Έλενα την θηλάζω μπροστά στον Μιχάλη αλλά ζηλεύει,

πολλές φορές μου έχει ζητήσει κιαυτός, 2 φορές του έδωσα

να δοκιμάσει αλλά τώρα του αρνούμαι, προσπαθώ να του

εξηγήσω ότι είναι μεγάλο παιδί και πίνει γάλα από το ποτήρι ;)

Στο λαιμό ούτε εγώ τους φοράω κάτι γιατί φοβάμαι

Στον παιδικό που πήγαινε ο Μιχάλης μας απαγορεύανε

να τους φοράμε οτιδήποτε σε χρυσαφικό

Γωγούλα λες να είσαι η επόμενη :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Άφρο εσένα σου ήρθς περίοδος?

Δημοσίευση

και κατι αλλο!

ΜΑΡΘΑ ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΩ! ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ !ΕΙΣΑΙ ΕΓΓΥΟΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ,ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΩΡΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΥΝΗΓΑΣ ,ΕΧΕΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙΣ,ΕΙΣΑΙ ΑΥΠΝΗ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙΣ!

ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...