Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 915
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημέρα Θεομουρλες!!!!!

θα πρεπει να δωσουμε στο Λαζοπουλο να διαβαζει το εξπρες στο τσαντιρι!!!!!Πολυ γελασα!!!!!

Για την ιστορια εγω ειμαι καρκινος και ο αντρας μου επισης,ο Ν. Κριος και το νινι θα ειναι Αιγοκερως.

Ευτυχως ο πυρετος πέρασε.

Μαρη Γωγω κατουρας και πας το τεστ προς τα ουρα!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Δε βρισκεις τρυπα απο την αρχή. :P:P:P

Κουμπαρουλα μου το σιδερο απο κάτω απο το μποιλερ εχει μια βαλβιδα που γραφει απο πάνω CALC CLEAN.

Οταν το σιδερο θα ειναι τελειως κρύο τοτε θα το πάρεις ολο μαζι ,θα πας στο μπάνιο, θα ανοιξεις τη βαλβιδα και με προσοχη θα το γεμισεις εκει με νερο. Θα αρχισεις να το κουνας δεξια αριστερα και θα χυσεις το νερο .Αυτο να γινει 5-6 φορες.Θα δεις θα φευγουν κομματια ασβεστες.

Deni συγχαρητηρια βρε!!!!!!!Η Ζιζελ τι κάνει;;;

Λοιπόν κοριτσια να δωσω συγχαρητηρια σε οσες δουλευετε!!!Μια μερα πήγα σχολειο και ηρθαν τα πάνω κατω.Το σπιτι Μπ....λο(αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο) ,ο μικρος ειχε μια γκρινια μας ισοπεδωσε και εγω μια κούραση άλλο πράμα. :S:S:S:S:S

Α, τωρα που το θυμηθηκα ρε Νατασουλα τι τελειο γιο εχεις.Επισης τα παιδακια σου ειναι ιδια με σένα;;; :dry::dry::dry:

Φιλια και στις νεες επιβατισες Βιβιανκα και Γρουσι.

Τελος να σας ρωτησω Στις διακοπες πώς τρωτε;;;Εμεις τα περναμε πακετα στο δωματιο γιατι στην ταβερνα δεν καθεται με τπτ.Ελπιζω του χρονου να ειναι καλυτερα τα πραγματα.

Δημοσίευση

Καλημέρα, καλημέρα.....

εμείς όλα καλά η ΡΕΑ σερί το βράδυ και όπως σας είπα και κάποιες σελίδες πιο πριν, αλλά κανείς δεν έδωσε σημασία (χαχαχαχα), έβγαλε τον ένα κυνόδοντα!!!!

Παναγιώτα μου αρέσει το τικεράκι που έβαλες: "I can΄t wait to breastfeed again!!!!" ;)

περίμενε να έρθει και το 2ο να δεις τι κούραση θα έχεις....επειγόντως ο μκρός παιδικό για λίγη ξεκούραση!!!!, όσο για το σπίτι είτε τα απαραίτητα είτε γυναίκα!!!!

καλημέρα και πάλι...

Δημοσίευση

Καλημερα Αργυρουλα!!!

Με γεια το δοντακι.Πώς ειναι ο καιρος εκει;;

Εδω πλανταξαμε απο ζέστη. :whistle::whistle::whistle:

Αστα Αργυρουλα.Οσο σκεφτουμε τους μαραθωνιους θηλασμους και που θα πρεπει να προσεχω ταυτοχρονα και το Νικολα με πιανει πανικός. :S:S:S:S:S:S Αλλά δε θα ειναι αδικια το 2ο παιδακι να μη το θηλασω καθολου;;;

Πάω να φτιαξω σπανακορυζο.Ουφ........

Δημοσίευση

Καλημερα!!!!!!

Νατασα μεσα..ελατε για καφε η αν δεν θελετε σπιτι παμε καπου εξω οτι θελετε μεσα ειμαι... Ο Οδυσσεας δουλεβει το Σαββατο και θα κοψω φλεβες!!!!

Πρεπει να ξαναρχισω διαιτα....ειμαι και πρισμενη γιατι περιμενω περιοδο και ακομα δεν μου εχει ερθει...

Ντενη.......βρε τρελεγκο...μπραβο ρε συ!!!

Πολυ χαρηκα για τα νεα..η Ζηζελ θα αποκτησει αλλο ενα υπεροχο αδελφακι!!!

Τι εκανες τελικα, σε ποιον γιατρο θα πας;;;

Ελα ρε Γιωτινι ελα για καφε..ξερω ξερω εχεις να δεις τον συζηγο ενα μηνα..αλλα και εμεις σε πεθυμησαμε!!!

Χτες πηγα για αποτριχωση...με εκανε μια αλλη κοπελα γιατι αυτη που με κανει λειπει διακοπες..αουτσ...πονεσα..

Σημερα εχω γυναικολογο Νο 1..αντε να δουμε..ελπιζω να ειναι συνεργασιμη!!!

Δημοσίευση

Panayiota έγραψε:

Αλλά δε θα ειναι αδικια το 2ο παιδακι να μη το θηλασω καθολου;;;

.......

στην αρχή ίσως να είναι λίγο δύσκολα, γιατί ο Νικόλας θα έρχεται και ίσως να ενοχλεί....έτσι έκανε ο Λουκάς δεν την άφηνε να φάει και πολλές φορές έλεγα στον άντρα μου να πάνε βόλτα για να φάει έστω ένα γεύμα με ησυχία.....αλλά αυτό γίνεται στην αρχή μετά θα συνηθίσει!!!....θα του εξηγήσεις μερικά πράγματα και σιγά σιγά τα πράγματα θα φτιάξουν!!!

μετά γιατί λες μαραθώνιους θηλασμούς? πώ το ξέρεις? μπορεί να μην χρειάζεται σε αυτό το παιδί!!!!

Προχθές κατάλαβα ότι ο ΛΟυκάς ακόμη νομίζει ότι θηλάζω την ΡΕΑ τα βράδια, αλλά του είπα ότι δεν πίνει γάλα πια!!

Δημοσίευση

Χρύσα ειδες τι σου εγραψα για το σιδερο;;;Μη βαλεις ξυδι.Μονο νερο γραφουν οι οδηγιες.Καλη επιτυχια στον ντοκορ.

Αχ Αργυρουλα μου λεω μαραθωνιους γιατι πραγματικα δεν ειχα πολυ γαλα.Μη με γιουχαρετε θα σας εξηγησω τι εννοώ. :blush::blush:

Δηλαδη ειχα αλλα οχι να τρεχει ρε παιδι μου.Αλλες κοπελες πρήζονται και τουμπανιαζει το στηθος τους και εγω ουτε επιθεματα δεν χρειαστηκε να βαλω.

Οποτε ωρα παρα ωρα τον εβαζα στο στηθος γιατι πειναγε και καθοταν εκει με τις ωρες.Αυτο βεβαια τις πρωτες 40 μερες.Μετα ολα καλά.

Ελπιζω τωρα να ειναι καλυτερα τα παραγματα.

Δημοσίευση

grousi έγραψε:

καλημερα κουκλες!!!!!!! :laugh:

Panayiota,σχολειο ειπες???????εγω πιανω δουλεια τον γεναρη και απο τωρα το σκεφτομαι.... :dry::dry::dry:

ελα ρε!!!!Συναδελφακι εισαι;;;;Που εισαι διορισμενη;;;Αμοργό ή αλλόυ.

Εγω πρωτοδιοριστηκα Β' Κυκλαδων και τωρα ειμαι στη Γ' Αθηνας

ΠΕ 19 ειμαι.

το μωρακι θα το στειλεις παιδικο;;

Μην το σκεφτεσαι μωρέ.Καλα θα ειναι!!!!(Το λεω σε σενα να το ακουσω και εγώ) B)B)

Δημοσίευση

καλημερα κουκλες!

αχ τι ζεστη ειναι αυτη?

Παναγιωτα μου θα τα καταφερεις μια χαρα και με τα 2 αντρακια σου!

εμεις τρωγαμε και σπιτι(δικο μας) αλλα πηγαιναμε και στην ταβερνα!

αλλωστε ηταν η μασκοτ του νησιου....ολοι την ηξεραν!

μιλουσε σε ολους!

ενα βραδυ τσακισε μια ολοκληρη σαλατα και ενα σουβλακι και για το τελος καρπουζακι....νομιζαμε οτι θα σκασει...βεβαια μετα δεν μπορουσε να περπατησει για να επιστρεψουμε!

τι μαγειρευουν σημερα?

εχω αδειασει τις μισες βαλιτσες!

ηρθε η εφορια....448 ευρω!

ΔΕΗ 136

ολα αυτα μας περιμεναν στην εισοδο....!

Δημοσίευση

καλημερα :)

7.20 ξυπνησε :angry::angry::angry::angry:

του εξηγησα οτι δε εχει παπαδακη στη τηλεοραση κ τοι πηγε διακοπες αλλα τιιιιποτα.. B)

παναγιωτα μονη θα σαι με τα δυο παιδια?????

εμενα θα πηγαινει παιδικο..

λεω να μη το σταματησω..θελω να απολαυσω υπνο οτνα θα κοιμαται το νινι..

λετε να με φερνει ιωσεις? :dry:

κ φετος λετε να εχουμε?αν κ αυτη η χρονια που περασε δ εμπορω να πω οτι τρελθηκε στις αρρωστιες..

ρε χρυσα πλακα κανεις?>>>>ο αντρας σου δε θα ναι σπιτι?

κ το μεγαλο μου αντρακι που θα με φερει με ποιον θα ναι?με το πεθερο σου/>/?? :laugh: :laugh: :laugh:

ακυρο τοτε :blush::dry:

Δημοσίευση

ΑΑΑΑ τοτε να του πω να μην παει...σοβαρα καλε..αμα ειναι να φερεις τον αντρα σου θα πω του Οδυσσεα να μην παει.

Οποτε μια χαρα..αχ πολυ χαιρομαι.

Κοριτσακια εχετε χαιρετησματα απο την Ευη..εχει σταματησει και ξεκουραζεται

Δημοσίευση

Panayiota,αμοργο πρωτοδιοριστηκα και εμεινα!!!!!!! :laugh: πε70 ειμαι.τη μικρουλα θα την κραταει ο μπαμπας της γιατι εδω δεν εχει παιδικο και δεν εχουμε κι αλλη βοηθεια.... :huh: γι αυτο λεω να το αργησω λιγο το επομενο....τουλαχιστον να παει η μικρη προνηπιο.... ;) εσυ εχεις βοηθεια?????ποτε με το καλο το δευτερο μωρακι??????? :woohoo:

Δημοσίευση

Καλε ναι..για δικη του δουλεια παει..μια χαρα μπορει και να μην παει..ουτως η αλλως δεν πολυηθελε..τωρα καλυτερα!!!!

Αχ ειμαι πολυ χαρουμενη...παρειγειλα κατι γιαλια ηλιου χτες με μειοπια και αστηγματισμο και μου ελεγαν πως δεν γινονται κλπ κλπ..αλλα τελικα γινονται...Γιεσ!!!!!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ FACEBOOK! :blush: ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ ΔΛΔ...! ΟΚ;;; :kiss:

ΟΛΟ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΙ ΕΧΩ ΣΚΑΣΕΙ! ΑΜΑΝ ΠΙΑ! ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ;;; ΠΟΤΕ ;;;;;;;!!!!!!!!

Δημοσίευση

η νατασα δε τη βολευει..θα φυγει χαλκιδικη..

η γιωτα τελευταια στιγμη θα ερθει..

κοιτα αν παμε μετα πεθερικα θα ερθουμε εμεις..γιατι ειναι λαγκαδα..θα ξαναμιλησουμε

Δημοσίευση

Γεια σας γεια σας!!!!

Τί κάνετε;;;

Εγώ έχω κλειστεί στο σπίτι άναψα το κλιματιστικό και απολαμβάνω τη δροσιά!!!! Έτοίμασα και τα φαγητά μας και τώρα κάθομαι να σας διαβάσω!

Χρύσα δεν θα έρθω τελικά γιατί θα φύγουμε ξανά την Παρασκευή!

Γωγώ φυσικά και θα έρθω να σας δω! θα το κανονίσω σαν ημερήσια για να κάνουμε και κανένα μπανάκι!

Θου :kiss::kiss::kiss:

'Α λο γιου' που λέει και η Ειρήνη (I love you)

Argi τελικά διακοπές κανονίσατε;;;

Παναγιώτα θα πάτε σε ξενοδοχείο;

Τα ενοικιαζόμενα είναι καλή λύση γιατί μπορείς να μεγειρεύεις. Εμείς πάντως έξω τρώμε εναλλάξ. Ο ένας τρώει και ο άλλος κηνυγάει. Εκτός και αν βάλω κανένα μπωλ ντοματοσαλάτα μπροστά στην Ειρήνη για να πασαλειφτεί(να φάει λέμε τώρα) για να ξεχαστεί!

Βίκυ 140 ρεύμα είναι σούπερ!

Εμείς κάτω από 160 δε πληρώνουμε ποτέ.

Δημοσίευση

Νατασα...ΤΕΛΕΙΑ η φωτο της Ειρηνης!!!!!!!

Πολυ γελασα...τι τρωει...γιαουρτι;;;;

Αχ ειμαι πολυ νταουν σημερα....λετε να εχω επιλοχεια καταθληψη ενα χρονο μετα...

χαχαχα

μη βαρατε ντε..απο χτες λεω βλακιες..μεχρι και τι ζωδιο θελω να ειναι το- ανυπαρκτο για την ωρα- παιδι μου.

Γωγω που εισαι;;;;;

Θα πεις κανενα ευχαριστο!!!

Κοριτσαρες με κολαζετε...

Χτες ηθελα απο τον αντρα μου διαζυγιο..και σημερα θα του ορμιξω για κανενα μωρο ακομα...

Οχι δεν ειμαι κυκλοθημικη ...καθολου ομως!!!!!

Θα περιμενω να γεννησουν οι τσουπρες..γιατι η Θου εχει εναν ταραξια σαν το δικο μου..και της νατασσας δεν παει πισω...και η Παναγιωτα θα ειναι η αρχαιοτερη...να μου πειτε εμπειριες...θηλασμου...

Εμεις φυσικα δεν αποθηλαζουμε...να δω ως ποτε

Δημοσίευση

καλε τι τελεια φωτο εβαλες τασου?????????????

χαχαχαχα

μεγαλωσεεεεεεεεεεεε το σκατουλι...

γωγω εγω να ερθω να σε βρω χλωμο αλλα θεσσαλονικη να πιουμε ενα καφε ε???????

σε ταβερνα για πειτε καμια ιδεα τι να το παραγγειλω?

βλεπετε απο βδομαδα παω σαντορινηηηηη

Δημοσίευση

Θου να παραγγειλεις ψαρι ψητο, σαλατες, πουρε πατατας, μακαρονια με σαλτσα ντοματας, μπριαμ, λαχανικα βραστα η στον ατμο...πατατα ψητη...τι αλλο;;;;;

Ρε κοριτσια τωρα που το θυμηθηκα....μανηταρια, ελιες κλπ..ποτε κανει να φανε;;;;

Θαλασσινα..πχ καλαμαρια, σουπιες, χταποδι;;;;

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...