Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοιτα δεν εχω τιποτα με τα ψαρια..ο καλυτερος μου φιλος ο παιδικος ηταν ψαρι...η γυναικα του μπος μου ειναι ψαρι..αλλα γιο ψαρι εγω δεν θελω να κανω...σορυ κι'ολας μην το παιρνεις προσωπικα...χαχαχα...αμα ειναι κορη δεν εχω προβλημα..αλλα ποιος μου το εγκυαται...χιχιχι

Εσυ και να ερθεις δεν θα φας..κανεις διαιτα γρκρρρρρρρ...

Ποτε σταματας την διαιτα..θα κανω μονο για σενα

Θου ειναι πολυ ευκολο να με βρεις

Νομιζω πως ο γιατρος της Νατασας αναλαμβανει..και θελω πληροφοριες απο ατομο του οποιου την κριση εμπιστευομαι.

Ε καλα..μεχρι να το παρω αποφαση...μεχρι να μεινω εγγυος..μεχρι να γεννησω...θα περασουν τα δυο χρονια

• Απαντήσεις 915
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Χρύσα θα τσακωθούμε...... :angry::angry::angry: Δεν κατάλαβα τι έχουν τα Παρθενάκια;;;;εεεεεεεεε;;;;Εγώ και η Σαβρογιώτα είμαστε παρθενάκια.... :P:P:P:P

Λιοντάρι είναι ο άντρας μου...Ισχυρογνώμων....Απαπαπαπαπαπαπα.....

Σκέψου λίγο εμένα που έχω και κόρη Κριό.... :S:S:S

Θου μπράβο στο Ντόντο...Να συνεχίσει έτσι.... :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Argi μου κι εσείς κουκάρες είστε καλέ...... :silly: :silly:

Καλέ κορίτσια θέλω κι εγώ καφέ.... :dry::dry::dry: Συνέχεια στην απ'έξω με έχετε εμένα.... :(:(:(:(

Κορίτσια για να μη σας κρατάω άλλο σε αγωνία μπορεί φεύγοντας από δουλειά να πάρω ένα τεστάκι και να το κάνω το πρωί... :dry::dry:

Δημοσίευση

Χαχαχα

Περιμενουμε εναγωνιως!!!! Ευχομαι να ειναι το αποτελεσμα που θες!!!

Γωγω εγω ειμαι Λιονταρι...ο αντρας μου Τοξοτης..και η Μαμα μου τοξοτης...και ο αδελφος μου Λιονταρι..και ο μπαμπας μου αιγοκερος...

Δεν εχω προβλημα με ζωδια γενικα..και πιστευω πως ειναι λιγο φλου η κατασταση...βλακιες λεμε ξερεις τωρα..κουβεντα να γινετε..

ο οικ. Διευθυντης μας ειναι Παρθενος..και ομολω οτι ωρες ωρες θελω να τον πνηξω..η να του πεταξω τον διακορευτη στην κεφαλα..ΑΛΛΑ η υπεθυνη του οικ. τμηματος ..εχουν μια μερα διαφορα- ειναι ο καλυτερος ανθρωπος που εχω γνωρησει...

Οποτε δεν νομιζω οτι εχει και τοσο σχεση το ζωδιο..αλλα η προσωπικοτητα και το περιβαλλον που μεγαλωσε...αν και βεβεια εμεις τα Λιονταρια ειμαστε απιστευτα ψωνια, εγωιστες επιδειξειομανης ισχυρογνωμονες...κλπ κλπ...

να μην παινευω και πολυ τον εαυτο μου...χιχιχιχι

Δημοσίευση

καλε τι αυριοοοο

σημερα..

καταρχας συγχαρητηρια..με το καλοοοοοοοοοο

ναι εισια εγκυοςςςςςςςςςςς

ερχετε το Α Γ Ο Ρ Ι

κ γω λεων ειμαι..κ γαμω τα λιονταρια ειμαι

χαχαχαχα

ασε που δε πιστευω στα ζωδια..

εκοψες καλε το τσιγαροοοοοοοοοο?????????

Δημοσίευση

σεσιλια,αιγοκερακι ειναι η δικια μου!!!!!!!!καλα παιδακια ειναι αλλα.....πολυ απαιτητικα!!!!!!!!!!!!! :P βυζι θελω...τωρα το θελω.... :laugh:

νατασουλα σε ευχαριστω!!!!θα το ψαξω το θεμα με το λαδακι.... ;)

Δημοσίευση

Cesilia έγραψε:

χαχαχ το απαιτητικο το εχουν ολα..ακομα και ο δικος μου που ειναι διδυμος....

χιχιχι

τα διδυμάκια τα καλύτερα παιδιά!!!! περιαυτολογώ!!!! :laugh:

η κόρη μου είναι παρθένος και ο γιος ταύρος ο δε σύζυγος τοξότης!!!

πάντα ήθελα να γνωρίσω έναν ζυγό, λένε ταιριάζουμε πολύ!!!!

Δημοσίευση

Μωρή τρελή Θούλη το έβγαλες το συμπέρασμα;;;;;; :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Σούργελο!!!!!!!!!!!!!!

Δεν το κάνω σήμερα...Άμα βγει αρνητικό;;; :dry::dry::dry::dry:

άντε σας τα έχω ζαλίσει τόσες μέρες...Είμαι, δεν είμαι...... :blush::blush::blush::blush:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Και όχι...Το τσιγάρο δεν το έκοψα ακόμα.... :unsure::unsure::unsure: Π΄ρωτα θα το επιβεβαιώσω και μετα...Μην το κόψω τζάμπα... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Αφού είμαι πρεζάκι....

Δημοσίευση

για διαβάστε αυτό:

http://health.in.gr/news/article.asp?ln ... eID=164267

Γωγώ το τεστ δεν είναι απαραίτητο να το κάνεις το πρωί ..... το κάνεις σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας!!!!!

κάντο τώρα και πες μας!!!! δεν μας ενδιαφέρει αλλά... :whistle:

Δημοσίευση

Επειδή βλέπω πιάσατε συζήτηση επιπέδου ο χούχου είναι υδροχόος σαν τον μπάμπά του και οι μισοί μου φίλοι επίσης. Τους λατρεύω γιατί είναι πολυμήχανοι και έξυπνοι.

Εγώ είμαι ζυγός με όλο το κλασσικό πακέτο. :laugh: :laugh: you know ντυμένη στην πένα ακόμα και στο σούπερ. :woohoo: :woohoo: ε το χουμε αυτό οι ζυγοι το ναρκισιστικό γιατί να το κρύψομεν άλλωστε. Αλλά είμαστε δίκαιοι να λέμε και τα καλά.

Το χουχουλίνι 2 θα βγει ιχθείς που δεν το θέλω καθόλου. Είναι ευαίσθητοι λένε και εμένα οι άνθρωποι με ευαισθησίες μου τη δινουν. :dry::dry: Αλλά τι να κάνεις. Παιδί μου θα ναι θα το αγαπάω!!! :blush: :woohoo:

Τους ταύρους ώξω από δω πολύ εγωισταροι και ζηλιάρηδες. Με τα υπόλοιπα τα πάω καλά.

Μα πολύ επίπεδο λέμε....

Δημοσίευση

Γιώτα γιατί δε θα έχεις pc;;;;;

Θα το αναβάλω τότε...Πες μου πότε θα έχεις για να το κάνω τότε.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Ρε Argi είμαι δουλειά...Σχολάω κατά τις 8....Το τεστ που να το βρω;;;; :dry::dry::dry: Και δεύτερον θα πάω στο wc αυτό να κάνω τεστ;;;;; :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Επίσης χρειάζομαι ποτηράκι για να το κάνω..... :blush::blush::blush: Ποτέ μα ποτέ δεν έχω ευστοχήσει να κατουρήσω πάνω στο τεστ.... :blush::blush: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Οπότε χρειάζομαι ποτήρι να το γεμίσω και να βουτήξω μέσα το τεστ..... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Και αφού το κάνω θα προσφέρω στο διευθυντή μου ένα ποτηράκι κρασί να πιει.... :laugh: :laugh: :laugh: :blush::blush::S:S:S

Τελικά κορίτσια σήμερα κάνουμε φοβερού επιπέδου συζητήσεις.... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Παπάκι γέλασα με το μωρό που θα είναι ψαράκι, αλλά θα είναι παιδί σου και θα το αγαπάς.... :laugh: :laugh: :laugh: :P:P

Δημοσίευση

Κοριτσαρες μου γεια σας!!!!

γωγουλα μου μακαρι να εισαι εγκυος!!! αντε να πει καμια κουβεντα ο δικος σου στον τολη τωρα που θα βρεθουμε... αντε αντε καντο γιατι θα σκασω!!! βασικα οταν το κανεις θελω να μου στειλεις μηνυμα γιατι δεν εχω κ υπολογιστη!!!!

αχ παρασκευη θα φυγουμε θα παμε ασπροβαλτα και δευτερα θα κατεβουμε πατρα.. θα κατσουμε 5-6 μερες κ εκει.

βλεπω λετε για ζωδια.. εγω ειμαι υδροχοος και μαρεσει τρελα το ζωδιο μου!! γενικα τα παω καλα με διδυμους!! δε χωνευω τους αρσενικους ιχθεις... ειναι απασιοι!!! ενω οι γυναικες ιχθεις ειναι διαφορετικες

αχ νατασουλα ποτε θα φυγετε? δε θα σας προλαβουμε μαλλον ε?

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!!!

ΧΩΡΑΕΙ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ;;;

:P

ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ! ΤΕΛΕΙΑ! ΠΟΛΛΕΣ ΝΕΕΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ, Ε;!

ΣΟΥΠΕΡΡΡΡΡΡΡΡ!!!!!!!

Δημοσίευση

Λενάκι μουυυυυυυυυυυυ....Συμπεθερούλα μου γλυκιά.......Αν κάνω τεστ, θα σου στείλω μήνυμα να σου πω τα αποτελέσματα..... :laugh: :laugh: :laugh: Ρε εκεί που πάτε μέθυσε τον τον Τόλη και όόόόλως τυχαίως θα μείνεις έγκυος..... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Να περάσετε τέλεια, να μου φιλήσεις τον Αναστασάκο και να κρατήσετε δυνάμεις και για εμάς........Μην ξεχνιόμαστε!!!!!!30 Αυγούστου θα συναντηθούμε...... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Α...Και 30 Αυγούστου έχουμε και επέτειο γάμου με το Γιώργο 2 χρόνια.... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

ΩΩΩΩ Ντενη...καλωσηρθες στην Παρεα μας!!!!!

Πως παει ο θηλασμος ;;;;;

Καλε Μαρια..γιατι βρε συ...τι σου καναν οι ιχθεις..

Μπορω να σου πω οτι ο κολλιτος μου ιχθεις δεν ειναι καθολου ευαισθητουλης..αντιθετα μαλιστα θα ελεγα!!!!!

Περαν τις πλακας ειλικρινα πιστευω πως ολο αυτο με τα ζωδια ειναι βλακιες..και το λεω οπως το ειπα και στο αρχικο μηνημα πως λεω βλακιες...

Παντως η Κωνσταντιν ακαμια σχση με υχθη...οπως το περιγραφουν...

εγω θα ηθελα πολυ αν εκανα κορη να ηταν σαν την Κωνσταντινα...Γιωτα..θελλω τη συνταγη

Δημοσίευση

koita filenada,epeidi einai karmpon o aderfos mou ,oson afora dil to ksantho galanomatiko ,eleftheros einai,na ston steilo na kaneis kammia koutsoukela?den tha mathei tpt o dikos sou!axaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa tha tou peis oti i giagia sou itan ksanthia galanomata,san ekeini ti gnosti sou kale!axaxaxaxaxaxxaaxaxaxaxa plaka kano!!!!

το μυστικο ,πιτογυρο με τζατζικι κ κρεμμύδι!

Δημοσίευση

Αχ κ εγω θα ηθελα ενα κοριτσακι σαν την κωνσταντινα.. μπορει να την πιανουν ωρες ωρες τα τρελα της αλλα ειναι αξιολατρευτη!!! γλυκια χαμογελαστη και βολικο κοριτσακι!!! αχχχ θελω κ εγω κοριτσακιιιιιιιιιι

γωγουλα μου να τα χιλιασετε!!!!! εννοειται οτι θα κρατησω δυναμεις.. αν κ θα εχω ξεκινησει δουλεια και θα πρεπει να σηκωνομαι απο τις 5.30... γαμωτο, αν δεν εχεις μεσον τελικα τιποτα δε μπορεις να κανεις... γκρρρ

βασικα θελω ουτως η αλλως να μου στειλεις μηνυμα γιατι χαλασε το προηγουμενο κινητο μου και εχω χασει τα παντα!!!

καλε κ εγω πλακα κανω με τα ζωδια!! σα συμπερασμα το γραφω!! ειναι υπερβολες αυτα πιστευω!! εχω μια φιλη που πορωνεται με αυτα και μπορω να σας κανω πολλες αναλυσεις!! αυτη καθεται και ψαχνει και αστρολογικους χαρτες κλπ κ πορωνεται και εχω ακουσει απειρες προβλεψεις!!!χαχαχα φυσικα ειναι οτι ναναι!! μου ριχνει και τα ταρω!! εχει πλακα!

Δημοσίευση

MMMM...Γιωτα μη με βαζεις ιδεες...χαχαχα..τωρα που θα εχεις και σπιτι αδειο..που να ξερει ο αλλος..θα πω παω στη Γιωτα για καφε...και ο Χριστοφορος στο παιδικο....χιχιχιχιιχ

χαχαψα..

Αχ παναγια μου τι βλακιες λεμε μεσημεριατικα...

μας βαρεσε η ζεστη μου φαινεται

Δημοσίευση

ΤΕΛΟΣ Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΥΛΑ! ΠΡΙΝ 10 ΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΕΚΟΨΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ!

ΠΩΠΩ, ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΗΞΕΙ! :angry: ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΩΡΕ ΓΜΤ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΝΙΚΟΣ! ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ! ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΤΕ...! ΧΙΧΙΧΙΧ

ΙΧΘΥΣ ΕΙΜΑΙ ... ΕΓΩ! ΤΑΥΡΟΣ Η ΚΟΡΑΚΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΞΟΤΗΣ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ! ΤΙ ΑΛΛΑ; :laugh:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...