Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα τσουπριτσες!!!!

Ειμαι σχολειο και ω του θαυματος...."Παναγιωτα μπορεις να βρεις αυτο, μπορεις να δεις το άλλο..." στο pc εννοειται.

Καλως ηρθες Νατασα μου και Βικακι!!!!

Νατασα μου 11-08 εχω Β'.

Γωγουλα καλως τη δεχτηκες τη μικρουλα σου!!!

Γιωτα ηρθε ο Γ.;;;

Φρανιτα μου αυτο που θες να κανεις ειναι για πολυ καλο σκοπο.

Δε νομιζω να πει κανεις τπτ.Ντροπη τους δηλαδη αν σκεφτουν κατι.

Μαρακι τουλαχιστον θα παιρνεις κανα καλο μοριο ρε συ;;;;

Θα πας σχολειο ε;;;;Εγω θα παρω αδεια.

Αφροδιτακη να πεις στον αδερφο σου να παρουν απο το Μητερα την εκπτωτικη καρτα.

• Απαντήσεις 915
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλημερα κουκλες!!!!!!! :laugh:

νατασουλα,η αριστερη θηλη μου ειναι χαλια....ο γυναικολογος μου ειπε οτι εχει δημιουργηθει φλεγμονη απο τα δαγκωματα της μικρης....δεν με ποναει την ωρα που θηλαζω αλλα μετα νιωθω αισθημα πονου και σαν να με καιει... :dry: βασικα,εχω διαβασει διαφορα στο ιντερνετ κιι εχω φοβηθει ολιγον.... :huh:

σαυροπινγκουινακι,οποτε θελετε!!!!!!εδω ειμαστε εμεις!!!!!! ;)

Δημοσίευση

Καλημερα!!!!!

Τι καβνετε;;;;

επεστρεψε το πρωτο κημα...Βικυ κουκλα η Μαρια Ιωαννα

Νατασα κατι εχει παθει το μαμι και δεν μπορω να στειλω πμ...ενω παιρνω κιανονικα

ηθελα να σε ρωτισω για τον γιατρο σου ειπες οτι αναλαμβανει φυσιολογικο μετα απο καισαρικη..

αμα μπορεις στειλε μου εντυπωσεις με πμ...

Ειμαι σε αναζητηση γιατρου..εχω αυριο ραντεβου με την Μπιλλι...και μετα τις 20/08 με αλλους 2..οποιος μου κατσει πιο καλα...και δεχτει εστω να προσπαθησει...γιατι απο ψυχολογικης αποψης αλλη καισαρικη δεν θα αντεξω...ελπιζω βεβεια το επομενο μωρακι να ειναι πιο συνεργασημο..

μερικες φορες λεω πως ...αφιστε το καλυτερα...δεν λεω τιποτα γιατι θα με πιασουν παλη οι μαυρες και δεν θα δουλεψω

Ιουλια...δεν το ρισκαρα..αλλα ο δικο ςμου αρνειται πεισματικα να αποθηλασει..θελει βιζυ τερμα..εχω ενα κυριολεκτικα βυζανιαρικο μωρο...χαχαχα

Παναγιωτα το εχεια κανει καθολου συντηρηση το σηδερο;;; εγω οχι γιατι βαζω απιονισμενο νερο..αλλα πως γινετε;;; βαζεις ξυδι στον ειδικη μανιβελα;;;

Γωγω..δοσε πολλα πολλα φιλια στην πριγκιπισσα...

Βιβιανκα σε ποια θεματα σου την εχουν πει;;;;..ειμαι και ολιγον ασχετη

Ρε κοριτσια τι λενε πια στα θεματα τους οι εγκυμονουσες...γιατι δεν παρακολουθω..και ειμαι και διαχειρηστης εκει τρομαρα μου!!!

Τα φιλια μου σε ολες..παω να κανω καφε

Δημοσίευση

Αρζ εχω μιλησει μαζι τους...θεωριτικα μπορουν να μου πουν...αλλα ξερω επισης οτι το 80% των τοκετων που ξεκινανε καταληγουν παλη σε καισαρικη...

Οποτε θελλω καποιον που αποδεδειγμενα μπορει να σε βοηθησει...φυσικα οχι σε περιπτωσεις που κινδυνευει το μωρο η η μητερα- και αυτο δεν το ρισκαρω με τιποτα.

Γενικα με μοσα εχω διαβασει...οταν - με το καλο- μεινω εγγυος θα παρακελεσω τοπν θεο για δυο πραγματα..να γεννισω ενα υγηες μωρο...και να ειναι σηνεργασημο για να γεννισω...

Δεν ξερω γιατι ...αν και δεν θα επρεπε να σκεφτομαι ετσι- αλλα η ψυχολογια μου ηταν πολυ χαλια...εκλαιγα αντι να ευχαριστω τον θεο και ημουν πολυ χαλια...ενω τυπικα δεν μπορω να κατηγορισω τον γιατρο γιατι αν μη τη αλλο ο ανθρωπος εκανε οτι μπορουσε και περιμενε...αλλα ξερετε τωρα...αμα σε ποναεικατι σκεφτεσαι του κοσμου τις βλακιες

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρααααααα.... :woohoo: :woohoo: :woohoo: Τι μου κάνετε;;;;;;

Νατασάκι, Pebi μου,Ιουλία μου welcome Back...Καλό χειμώνα.... :laugh: :laugh: :laugh:

Pebi κούκλα η αραπίνα σου....Θέλει και γυαλί ηλίου το μοντέλο...

Νατασούλαααααα πώς άντεχες και έτρεχες πίσω από το Ειρηνάκι με ένα παιδί στην κοιλιά;;;; :S:S Χαράς στο κουράγιο σου...Τα ίδια κάνει και η ιωάννα μου..... :blink::blink:

Χρύσα δε φοβάσαι μετά από καισαρική φυσιολογικό;;;;; : :unsure::unsure::unsure: Πώς είναι ο μικρός;;;Καλύτερα;;;

Παναγιώτα μου το δικό σου αντράκι ανάρρωσε;;;;;

Θου, Αρτζι, Γιώτα πολλά φιλιά....

Η Ιώαννα γύρισε...Στην αρχή την κοίταζα αποσβολωμένη...Αναρωτιόμουν πώς άλλαξε έτσι μέσα σε μια εβδομάδα..Δεν πίστευα στα μάτια μου...Περπατούσε τέλεια, έλεγε πάααααρα πολλές καινούριες κουβέντες...Ήταν ήρεμη, έτρεχε.....Στην αρχή μου έκανε λίγες ντροπούλες αλλά μετά ερχόταν συνέχεια για αγκαλιές και φιλιά....Στον άντρα μου δε που είχε να τον δει πιο πολύ καιρό ήταν κολλημένη πάνω του...Πήγαινε να την αφήσει κάτω και τον έσφιγγε και έκλαιγε....

Έχει γίνει όμως και περισσότερο άτακτη...Ανεβαίνει στο έπιπλο της τηλεόρασης, σε καρέκλες, ακόμα και στα κομοδίνα.... :S:S:S

Περίοδος έπρεπε να μου έρθει σήμερα, αλλά δεν...Θα περιμένω να περάσει και η αυριανή μέρα μήπως μου έρθει και μετά θα κάνω τεστ... :dry::dry::dry: Αυτά!!!!!!!!

Τα φιλιά μου σε όελς!!! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Γωγω..καλημερα...

ειναι που ελειψε τοσο καιρτο..και τα παρατηρεις μαζεμενα..οταν δεν βλεπουμε τα παιδια καιρο μας φαινονται πιο μεγαλα...αλλα οταν αυτες οι αλλεγες συντελουνται στα ματια μας το καταλαβαινουμε σε πιο αργο ρυθμο..παντως μπραβο στην κουκλιτσα σου..αντε τωρα θα περνατε πολυ χρονο μαζι!!

Ο μικρος ειναι καλυτερα..δεν εκανε χτες διαροια καθολου, μονο λιγο πρασινωπα..αλλα χτες το απογευμα που τον αλλαξα..μυριζε το ποπουδακι του..ποτε δεν μυριζε..μετα το πλυσιμο ενοω..ακομα και αν ειχε χ...ει πατοκορφα μετα το πλυσιμο μοσχομυριζε...αλλα τον ειχα σαπουνισει και πλυνει καλα..και οταν εβαζα κρεμουλα μυριζε λιγακι...και δεν ειχε κανει προυτσ..τεσπα..ελπιζω να ηταν τυχαιο...εξακολουθει ομως την διαιτα του δηλαδη οχι φρουτα λαχανικα κλπ..θα φαει σημερα μονο κοτοπουλακι με χυλοπητες και αντι για φουλ φρουτα μονο μπανανες..και φυσικα νερο αλλα σκετο..χωρις ηλεκτρολητες.

Γωγω δεν φοβαμαι...ειμαι ανθρωπος που αντεχει στον πονο...ειναι ολα σχετικα...για να τολμισω να το κανω τελικα θα πρεπει να ειμαι σηγουρη για την υγεια του παιδι μου..θα πρεπει να εχει παρει την θεση του και να ξεκινησει ο τοκετος απο μονος του...συνηθως δεν προχωρανε με προκληση σε αυτες τις περιπτωσεις λογο αυξημενου κινδινου...

δεν ξερω τι θα κανω στο τελος..γι'αυτο και θελλω καποιον γιατρο που να μπορει να με στηρηξει...

Ο δικος μου ειναι πολυ καλος γιατρος επιστιμονας και ανθρωπος..αλλα μου το ξεκαθαρησε οτι αυτος δεν αναλαμβανει φυσιολογικο μετα απο καισαρικη...μου εξηγησε τους λογους του...αλλα ξερεις τωρα..το ποντιακο ξεροκεφαλο..θελει..

Ειλικρινα..εχω και την μανα μου και τις φιλες μου που μου λενε οτι υπερεκτιμω καποια πραγματα..αλλα δε με νιαζει...

Ειπαμε ομως θα το τολμιζω ΜΟΝΟ εαν συνεργαστει το μωρο και πληρω καποιες προυποθεσεις αλλιως ξανα σφαξημο..και μετα στο δαφνι με επιλοχεια καταθλυψη...χιχιχιχι

αν και οσοι με ξερους τους ειναι αδυνατον να πιστεψουν οτι μπορω να παθω οποιαδηποτε καταθληψη

Δημοσίευση

ουφ πολυ δουλεια κ δεν εχω τελειωσει ακομη,για να μην λετε οτι οι δυπαλληλοι δεν δουλευουν!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχα Γωγω εισαι εγγυος!!!να μου το θυμηθεις!!!! κ προμηνυω παλι κοριτσι!!!χαχαχαχαχαχαχα

Χρυσα λες ο Γ να νομιζει οτι ημικρη μεγαλωσε παρα πολύ ?εχχει να τη δει σχεδον εναμηνα! του λεω εχασες τον 17ο μηνα της ζωης της κ στεναχωριεται!

ειμαι κακια!!!

Δημοσίευση

χαχαχαχ..Γιωτα κακιστρωωωωωωωωωω

Λοιπον..ναι θα δεις τι θα σε πει..θα σου πει..παχυνε..μεγαλωσε..μπορει να βαλει και τα κλαματα....

ε μετα ξερεις θα χαιδολογαει την κορη του..και εσενα θα σε εχει γραμμενη..

πλακα κανω..

να δεις ρε η μικρη τι ζουζουνιες θα του κανει....και αυτος θα χ..ει πανω του..σηγουρι ειμαι!!!!

Αμα πια εσεις με την επιδιμια γκαστριτιδας...ΑΑΑΑ θα κατευω..εγω μολις που αρχιζω να το σκεφτομαι

Δημοσίευση

Καλημέρα,

Βίκυ Νατάσα και Ιουλία καλώς ήρθατε :):)

Βίκυ αραπίνα η Μαρία-Ιωάννα :P

grousi μίλησε με την Lala να σε βοηθήσει

εγώ πάντως σώθηκα με το σπαθόλαδο

Πόσο καιρό έχεις την πληγή?

Μάρθα δεν έχει λεοφωρείο ο παιδικός? εσύ τον πηγαίνεις?

Στις 28/8 παντρεύεται η ξαδέρφη μου και θα γίνει

η Έλενα παράνυμφος και ο Μιχάλης παράγαμπρος :)

Πήγαμε το Σάββατο και πήραν μέτρα την Έλενα για το φόρεμα

και αγοράσαμε και κουστούμι για τον Μιχάλη και δεν βρίσκω

παπούτσια που να ταιριάζουν. Το κουστούμι είναι γκρι ανοιχτό

άσπρο πουκάμισο και φουξ γραβάτα :woohoo: για ΄πείτε καμιά

ιδέα. Θα προσπαθήσω να βάλω και φώτο

Δημοσίευση

Νατάσα κούκλος ο Μιχαλάκης..... :woohoo: :woohoo:

Και η Ιωάννα μου 5 Σεπτεμβρίου θα είναι παρανυφάκι στο γάμος της νονάς και του νονού της....Την Κυριακή η νονά μας έδωσε το φόρεμα..Δεν είναι νυφικάκι, είναι φορεματάκι λευκό, πολύ ωραίο...Αν και στην αρχή δεν ενθουσιάστηκα, σήμερα το πρωί που της το δοκίμασα........Τι να σας πω...Ήταν σαν νεράιδα....Πριγκίπισσα..... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: Κουκουβά, κουκουβά...... :laugh: :laugh: :laugh:

Κορίτσια δε σας είπα...Τραβήχτηκε το κορμάκι της, μου φαινόταν αδυνατισμένη.....Τη ζυγίζω σήμερα το πρωί και ήταν 11640....Και ένα μήνα πριν ήταν 11660...Όχι μόνο δεν έβαλε γραμμάριο, αλλά έχασε και 20... :woohoo: :woohoo: Πρώτη φορά!!!!!!!Κάθε μήνα έβαζε τουλάχιστον 500γρ... :dry::dry:

Γιώτα λες να είμαι;;;;; :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Γιατί μαρή λες πάλι κορίτσι;;;;;Εγώ αγόρι θέλω τώρα...Αν και ξέρετε τι μου έχουν πει;;;Ο άντρας σου δεν πρόκειται να κάνει γιο γιατί έχει πάρει πολύ όμορφη γυναίκα... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: Ναι,ναι, καλά καταλάβατε...Εγώ είμαι η πολύ όμορφη γυναίκα.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Και ψωνάρα επίσης..... :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Ναι το γκρι θα ήταν ιδανικό, το θέμα είναι που θα βρώ

Χθες πήγαμε στο cosmos και είχε ένα τέλειο γκρι σκαρπίνι

αλλάδεν είχε στο νούμερό του :(:(

Τι άλλο θα μπορούσα να βάλω εκτός από γκρι?

Άσπρο θα ταίριαζε?

Δημοσίευση

νατασουλα μου,τι κουκλι ειναι αυτο!!!!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: να τον χαιρεσαι!!!!!!!!!!παπουτσακι γκρι ή και ασπρο!!!!! :)

δεν ειναι ακριβως πληγη....σαν φουσκωμενο ειναι...σαν ραγαδα στηθους...δεν ξερω πως να στο περιγραψω...θα στειλω πμ στη λαλα!!!!το σπαθολαδο που το βρισκεις???δεν το εχω ξανα ακουσει.... :blush:

σεσιλια,εισαι εγκυος παλι?????????θελω κι εγω να κανω φυσιολογικο μετα απο καισαρικη οταν με το καλο ξαναμεινω εγκυος.....δεν ειναι στα προσεχη σχεδια μια εγκυμοσυνη...λεω μετα απο 4 χρονια...αλλα αυτα ειναι και τυχερα!!!!! ;)

Δημοσίευση

Ρε Γωγό πλάκα μας κάνεις?????????

20 γραμμάρια, δώστης κάτι να φάει ξαναγύζισέ την και θα έχει βάλει :P :P

Πέρα από την πλάκα είναι λογικό να μην έβαλε με αυτήν την ζέστη

και ήταν και άρρωστη. Εδώ η δικιά μου έχασε 250 και η παιδίατρος

μου είπε να μην ανησυχώ γιατί το καλοκαίρι πολλά παιδιά χάνουν

από την ζέστη

Όσο για το κουκλαρα πολύ καλά λένε :):):):):):)

Άντε καλέ κάνε κανένα τεστ μας έσκασες :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

καλημερα...

καλε τι γαμπρος ειναια αυτος?????????? :woohoo: :woohoo:

φτπου φτου στο αντρακι σου...

εχω μια νυστααααααααααα

απο τον πολυ υπνο ειναι..δε το λεω για πλακα ειχα ενα υπεροχο βραδυ

κοιμηθηκε 9.30 κ ξυπνησε 6 κ μετα 8.20

εγω κοιμηθηκα απο της 11 :)

ο παιδικος δε ειναι κ τοοοοοσο μακρυα αλλα θα κνω μια κυκλαρα ναααααααααααα για να παω δουλεια..

μετακινηση δε εχει..

αχ οταν παρω αδεια κ θα μαι μονη πρωινα..θα γινω το κοπροσκυλο σοτυς καφεδες..πρωτα ο θεος..

σαββατο σε σενα σες θα πιουμε καφε?

απο βδομαδα αδεια :woohoo:

σορυ που δε σχολιαζω..δε το χω αυτη τη στιγμη

παω να κανω καφε

ποτε λογικα φευγουν οι αναγουλες??????????????

σα να εχω ακομα..

αααααα

νομιζω δε θα χρειαστει να ζοριστω για αποθηλασμο..

ο μικρος σα να αρραιωσε..μονος θα το κοψει νομιζω..

εκτος κ αν ερθουν οι κυνοδοντες B)

Δημοσίευση

grousi σπαθόλαδο μπορεί να έχει σε μαζαγί με βιολογικά ή με βότανα

εμένα μου το έδωσε η savropinguinos

Μάρθα πολύ χαίρομαι που κοιμάται ο Ντόντος

Εμένα περιμένανε καλέ να ανοίξω τρενάκι για να κοιμηθούν :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Οχι κααλε..δεν ειμαι...αρχιζω ομως τον σχεδιασμο..χιχιχι..ο σχεδιασμος θα με φαει...

Λοιπον εγω θελω που λετε να κανω μωρο αναλογα με το ζωδιο....θαλω να μου βγει Λιονταρι..οποτε λεω να αρχισω τον δεκεμβρη...αμα δε μου κατσει σταματαμε..γιατι παρθενο ζυγο και σκορπιο δεν θελλω...μετα θα ξαναπροσπαθισω για Αιγοκερο η Υδροχοο η Κριο ναι.....Ψαρακι δεν θελω...ε μετα Ταυρο δαγκοτω ξανα..

καταλαβατε οτι ειμαι τρελη για δεσημο η ΟΧΙ!!!!

Χαχα Γωγω πολυ γελασα..ο αντρας σου θα κανει κορες ...γιατι αγαπαει πολυ τις γυναικες...οχι ολες..μονο εσενα και την κορη σου...χιχιχιχι

Δημοσίευση

Θου αμα θελετε..εγω μεσα..

Ελατα για καφεδακι και κερναω οτι θελετε...Γιωτα μονο μη κανεις διαιτα..

Αμα θελετε δε σας φτιαχνω και το περιβοητο τσιζ κεικ μου!!!!!!

Παω να παρω τηλ την Ευη να δω τι κανει

Δημοσίευση

Νατασσούλα τι παίδαρο έχεις!!!! :woohoo: τέλειο αντράκι!!! :woohoo:

ή γκρι ή άσπρο πάρεις μάλλον μια φορά θα το φορέσει!!!!!....γκρι ταιριάζει καλύτερα μόνο μην πάρεις φούξια!!!!!

Γιώτα μην του λες έτσι του άντρα σου κρίμα είναι, δεν διάλεξε ο ίδιος να λείπει!!! .......εκτός και το διάλεξε!!!! :S

Γωγώ εμείς που έχουμε και αγοράκια είμαστε άσχημες!!!! :silly: :silly:

πήγαμε να βγάλουμε φωτό διαβατηρίου για την ΡΕΑ, σαν κυρία κάθησε στο ψηλό σκαμνάκι για να την βγάλει ο φωτογράφος!!!!....μετά λίγες κούνιες και πίσω!!!!....

τώρα ρίχνει καρεκλοπόδαρα!!!! και ήθελα να κουρέψω το γκαζόν!!!

Θούλη αυτή την φορά οι γείτονες το κούρεψαν πρώτοι!!!! :laugh:

Δημοσίευση

εγω που θα χω 3 υδροχοους στο σπιτι????????? :dry::S:S

νατασουλα εκει στη γειτονια δε βρηκες τιποτα?

αν πας στο μεγκααουτλετ???????????

γιωτα μπορεις να παμε στη χρυσα?

αλλα πως παμε? :P

Δημοσίευση

Χρύσα δεν είσαι απλώ τρελή είσαι θεότρελη :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Και γιατί σε παρακαλώ δεν θέλεις ψαράκι??? εγώ ψαράκι είμαι ;)

Και θα κάνεις και chesscake τώρα που δεν θα έρθω εγώ :(:(:(

Για φυσιολογικό τοκετό μετά από καισαρική εγώ ήξερα ότι πρέπει να

έχουμ περάσει τουλάχιστον 2 χρόνια. Αναλαμβάνουν και νωρίτερα?

Η Νατάσα φυσιολογικά θα γεννήσει?

Μάρθα πήγα και στο megaoutlet, τίποτα δεν βρήκα

Σήμερα θα βγώ εδώ στις δυτικές συνοικίες :P:P

Αργυρώ ετοιμάζεστε για Ελλάδα??????????

Να δούμε μήπως καταφέρουμε να συναντηθούμε

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...