Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 915
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλησπερα..

εχω μια νυσταααααααααα

χθες κοιμηθηκα στη πεθερα μου..απο της 10 το βραδυ..

κ 6 ωρα τελος..ξυπνησα κ κοιτουσα το ταβανι :angry::angry::angry::angry::angry::angry:

ο μικρος παλι 6,40 ξυπνησε..

αν συνεχισει αυτο το χαλι δε ξερω τι θα γινει..

παναγιωτα περαστικα ρε :(

χρυσα πηρες τη παιδιατρο?

γωγω ηρθε η γκομενα?(κορουλα σου)>??τη πεμπτη παω για αυχενικη :woohoo:

βιβιανκα συνεχισε...ελλατωσες το ξενο?

αφρο ειδες το μωρακι????

αργι φρικη αν δε κοιμηθουν μεσιμερι :angry::(

γιωτινι τι επαθε το σιδερο σου?εγω μια φορα πηρε με μποιλερ κ το μετανιωσα.εχω ομως καλη σιδεροστρα....

ποποκι μια χαρα σας ξεκουρασε ο μικρος...στις διακοπες..

καλο βραδυυυυυυυυυυυυ

αυριο επιστρεφει το συμπεθερονι :woohoo:

Δημοσίευση

Panayiota έγραψε:

Γωγουλα εδω πήγαμε.(Αγιοι αποστολοι)

http://www.evia-guide.gr/beach/παραλία-πετριές-άγιοι-απόστολοι.html

Αργυρουλα με την εγκυμοσυνη καλα πάω μάλλον αν εξαιρεσεις το γεγονος οτι σε 4 μηνες εβαλα 7 κιλά :S:blush::blush: η φοραδα!!!!!.

.

δεν φαίνεται το μέρος που πήγατε!!!!

Εγώ στην πρώτη πήρα 8,5 κιλά και στην 2η 9 κιλά!!!!

4 μήνες 7 κιλά είναι πολλά, πρόσεξέ το...συνήθως στην 2η παίρνεις περισσότερα!!!

Καληνύχτα :kiss:

Δημοσίευση

piga eida to mwraki twra to apogeuma .

einai polu mikrouli ....kamia sxesh me ton diko mou otan gennithike ....apexoun kai 1 kilo !!!

to thema einai oti den exei dunamh na thilasei kai koimate sinexia sxedon ...kathete ligo sto stithos kai meta koimate .exei gennithei kai 10 meres noritera .

to mpoukonoun kai me mpoukalaki .....

telos anton den mporw na pw tipota perissotero ths edosa to biblio kai mou eipai oti to diabase ....as kanoun oti tous fotisei o theos .

euxome na parei ligo ta panw tou o pitsirikas na brei dunamh kai kouragio na thilasei .

Δημοσίευση

Γυρίζει η Νατάσααααααααααααααααααα;;;;Άντε μας έλειψε....

Θουλάρα άυριο θα μου φέρουν και το καμάρι μου..... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Αφρο μου όμορφος ο μπεμπουλάκος;;;Το Μανωλάκη που τον άφησες όταν πήγες;;;;Όσο για το θηλασμό, δεν μπορείς να πεις πολλά παρά μόνο στον αδερφό σου...Αλλά ξέρεις τι γίνεται ρε συ;;;Οι νέοι γονείς έχουν άγχος...Από το να μείνει νηστικο το μπεμπάκι που είναι και τόσο μικρούλης στη συγκεκριμένη περίπτωση, σκέφτονται να του δώσουν μπιμπερό... :dry::dry::dry:

Παναγιώτα μου δε φαίνεται το μέρος...Ρε συ 7 κιλά;;;;; :ohmy::ohmy::ohmy: Είναι αρκετά.... :blush::blush:

Παναγιώτα-Θουλάρα καλά αποτελέσματα σε β επιπέδου και αυχενική αντίστοιχα... :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

pragmatika den exw empiria apo toso mikro mwro kai na koimate sinexeia .

o dikos mou apo thn arxh thilaze 40 lepta xoris na koimate (koimotan ligo alla ksipnouse an ton enoxlousa ,auto den ksipnaei me tipota ) den exw na pw kati apo to na to bazei sto sthhthos na sinithizei kai na katebei kai gala auto tokseroun kai oi idioi.

o aderfos mou to mpoukone me to mpimpero :dry: alla ekeino siga pou etroge koimotan tou kalou kairou . :laugh:

pisteuw oti tha broune tous rithmous tous otan pane spiti siga siga an to theloun.

tha rwtisw kai thn lala otan thn petixw gia perissoteres plirofories .

Δημοσίευση

Αντε μπράβο Αφροδιτούλα.....

Ναι μωρέ αμα πάνε σπίτι θα προσαρμοστούν...Να πας κι εσύ να βοηθήσεις τη νύφη σου ως έμπειρη βυζοκρατούσα.... :laugh: :laugh: :laugh: Είναι πολύ σημαντικό...Εγώ που δεν είχα κανέναν γι'αυτό τα έκανα σκατά... :S:S:S:S:S

Καλά κορίτσια πολύ δίκαιη η ψηφοφορία για το μπανάκι ε;;;;; :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Καλημερα!!!!!!!!

Ακομη με πυρετο ειμαστε.Ιωση 3 ημερων ειπε η παιδ.

Εδω πρεπει να φαινεται.Ενα μικρο ψαροχωρι στην Ευβοια ειναι, απο την πλευρα του Αιγαιου.

http://www.petries.gr/

Κοριτσια πολλα τα κιλα ε;;Πω πω τι να κανω;;Να κανω διατροφη ε;;

Πολυ πειναω ρε γμτ.Νοιωθω πως αν δε φαω θα πεσω κατω.

Γωγω καλως να δεχτεις την Ιωαννα σου!!!!!

Αφροδιτη αυτα τα "λαθη" τα κανουν οι γονεις που τα παιδια τους ειναι κατω απο 3 κιλα.Τα βλεπουν μικρουλικα και προσπαθουν να τα μπουκωσουν.

Περυσι 6 Αυγουστου γεννησε η κολλητη μου στις 38 εβδομαδες ενα αγορακι κατω απο 3 κιλα και ξερετε τι εκανε.

Τον ζυγιζε πριν τον θηλασει,τον θηλαζε,τον ξαναζυγιζε και μετα του εδινε την ποσοτητα που θεωρουσε οτι επρεπε να φαει με συμληρωμα.

Το αποτελεσμα ηταν το παιδι να αποθηλασει μονο του στον 4ο μηνα. :(

Τωρα το παιδακι της σε κιλα ειναι περισσοτερα απο τον Νικολα που εχουν 5 μηνες διαφορα και του κανει διαιτα. :blink::blink::blink::blink::blink:

Δημοσίευση

καλημέρα!!!!!! Παναγιωτα νομιζω οτι εχετε το ιδιο σιδερο με τη Χρυσα! απλα τέλειο ,κοριτσια εψαξα κ βρηκα οτι υπαρχουν ανταλλακτικα σιδερα οποτε μαλλον θα το φτιαξω,κοστισε 500 ευρω ας κανω μια αποπειρα να το φτιαξω !!! κριμα ειναι,δωρο της κουνιαδας μου γ το γαμο !!

Γκρουσι ωραια η Αμοργός?μικρο νησί ε?τι κανετε εκεί?

Αφρο τα μικρουλικα νινακια ετσι ειναιμωρέ!!!! τα 2 κοριτσια που ειχα στο δωματιο ειχαν γεννησει μωρά 2.600 .η δικια μου 3870 εμοιαζε 2 μηνών μωρό μπροστά τους!!χαχαχα

Γωγω καλως τα δεχεσαι σήμερα ελπιζω να την πηρες ενα δωρακι ε?

εγω οποτε λειπει ο Γιωργος (πχ οταν μας αφηνε χωριο κ ερχοταν) εφερνε ενα παιχνιδακι ,τωρα που θα ερθει την Παρασκευη (απο χθες την λαχταραω την Παρασκευη!!) θα του πω ή θα παω εγώ να παρω κουζινικά ,τελευταία μου ειναι πολυ κορίτσι η κορη μου!χαχαχαχα φιλακια σε ολους!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα, καλημέρα.....

Παναγιώτα μπορείς να κάνει τη διατροφή κάποιας που έχει διαβήτη κύησης - μακρυά από σένα - αν την κάνεις δεν θα πάρεις γραμμάριο!!!!

περαστικά....

Αφροδίτη η ΡΕΑ γεννήθηκε 3430 και όλη την ώρα κοιμόταν, την έβαζα στο στήθος και με δυσκολία την ξυπνούσα!!! ερχόταν η μαία και μου έλεγε ότι το παιδί πρέπει να φάει να προσπαθήσω να την ξυπνήσω, εγώ δεν μπορούσα με τίποτα, έτσι την έπαιρναν αυτές, της άλλαζαν πάνα, ξυπνούσε, την έβαζα και στο λεπτό ξανακοιμόταν!!!! θέλει πολύ προσπάθεια για να ξυπνήσει και αν είσαι νέος γονιός δεν ξέρεις πώς να το κάνεις!!!!

βέβαι η ΡΕΑ απ' όταν γυρίσαμε σπίτι μέχρι και 19 μηνών όλο ξυπνούσε τα βράδια, ακόμη και τώρα!!!!

Γιώτα καλώς να τον υποδεχθείς! με άδεια έρχεται ή απομάκρυνση?!

Γωγώ και συ την ομορφούλα σου.....

πάω να ετοιμαστούμε για το σχολείο.....και πώς βαριέμαι κάθε μέρα κάνω τα ίδια πράγματα και μου την δίνει!!!! :angry:

Δημοσίευση

Γιώτα έρχεται ο Γιώργος;;;;Άντε καλώς να τον δεχτείς..... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: Ρε συ δεν της έχω πάρει τίποτα...Πριν 10 μέρες που είχα πάει στο χωριό να τη δω της είχα πάει μια σακούλα ρούχα ap;o Ζara και H&M...Της τα δοκίμασα και καμάρωνε το σούργελο..... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Πάλι να της ψωνίσω;;; :dry::dry: Καλά μπορεί να της πάρω κανένα χαζοπαίχνιδο από super market που ούτως ή άλλως θα πάω... :blush::blush:

Καλά ρε 3800 γεννήθηκε η Κωνσταντίνα;;;;; :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: Η Ιωάννα 3150....Και τώρα σας τρώμε όλες και όλυς στα κιλά.... :blink::blink::blink::blink:

Παναγιώτα μου πολύ ωραίο το μέρος...Ξέρω σχετικά από Εύβοια.....

Αργι μου καλημέρα......Τι νέα;;;; :kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

AFRODITH έγραψε:

eixes ramata katw ?

pantos kalutera einai sto eksoteriko ,gennas kai pas spiti .

alithia an pas spiti kai sou kanei iktero toso pou prepei na mpei se lampa ti kanoun tote ?ksana eisagogh ?

Εδώ πάντως στο Γαληνό που θα γεννήσω το δεύτερο με το καλό σου τη φέρνουν τη λάμπα σπίτι.

Κορίτσια είμαι εκστασιασμένη. Βρήκα γιατρό που δεν ξεγεννάει συμβατικά και θα γεννήσω free to go. θα πάω στην κλινική σ'ενα δωμάτιο, χωρίς ορό, χωρίς επισκληρίδιο, χωρίς καρδιοτοκογράφο (θα τον βάζει ανα μισή ώρα να βλέπει αν όλα πάνε καλά) και θα μ'αφήνει να περπαταω και να γεννήσω στο τέλος όπως μου ρθει. Δεν θα μου κάνει περινεοτομή (ναι θα μπορώ να κάτσω από την πρώτη μέρα!!!!γιουπι) και σε 2 ώρες αν όλα πάνε καλά θα φύγω και θα πάω σπιτάκι μου. Μετά έρχονται στο σπίτι και σε παρακολουθούν και εσένα και το βρέφος για 5 μέρες. Βασικά ήθελα να γεννήσω στο πατρικό μου που είναι στη θεσσαλονίκη αλλά δεν μπορώ να πείσω τη μάνα μου να φύγει από κει την ώρα που θα σκούζω. :S

Δημοσίευση

Μαρία με το καλό να γεννήσεις, όλα να πάνε καλά........ :kiss:

και για να απαντήσω στην Αφροδίτη, το ξέχασα συγνώμη :blush: , ...είχα ράμματα πολύ λίγα (σχεδόν καθόλου!), μόλις γέννησα είχα μια πείνααα!!! και ακόμη θυμάμαι (ύστερα από σχεδόν 5,5 χρόνια) ότι είχε ψάρι γλώσσα με κρέμα γάλακτος και πιλάφι, νοστιμότατο!!!!

σημαντικό επίσης, για μένα, είναι ότι δεν σε ξυρίζουν, δεν σου κάνουν κλύσμα!!!

για τον ίκτερο τι κάνουν, δεν ξέρω να σου απαντήσω!!

Δημοσίευση

μωρέ μπράβο ο παππούς! να τα χιλιάσει. Να μας πει το μυστικό του. Χα εμείς γίναμε 18 μηνών πριν 9 μέρες. Υδροχοάκια.

Αφροδίτη όντως δεν είναι από την κούραση. Και ο δικός μου 3800 γεννήθηκε αλλά μονίμως κουρασμένος ήταν από το ξένο γάλα που του πασάραν. Πιπίλιζε για 5 λεπτά και μετά κοιμοταν, αν συνέχιζα ξυπνούσε και νευρίαζε που δεν του έδινα μπιμπερό. έδιωχνε το στήθος και μόλις του έδινα μπουκαλάκι άνοιγε το μάτι μου. Στο τέλος του έδινα με σύριγγα λίγα ml ξένο και μετά ξανά στήθος. Πόλεμο είχαμε μέχρι να πάρει απόφαση ότι δε θα ξαναδει μπουκάλι.

Ευτυχώς έχει να δει μπουκάλι από 7 ημερών. Αλλά πρέπει να τα ξέρει αυτά τη νύφη σου. Αλλιώς το frizolac θα πλουτίσει.

Παναγιώτα περαστικά βρε. Και άλλους άκουσα να είναι τέζα τώρα. Καμια ίωση είναι που θυμήθηκε να βγει καλοκαιριατικα.

Δημοσίευση

Καλημερα!!!!!

Παναγιωτα εχουμε το ιδιο σηδερο..πριν ειχα ενα τεφαλ..και μολις το πηρα..μηλαμε...ανιωσα αλλος ανθρωπος..εχω και καλη σηδεροστρα γιοθρο προ φαρδια αλλα χωρις απορροφηση και φευγουν τα ασηδερωτα- αψογα σηδερομενα- τακα τακα...

Αφρο..και ο δκςο μου κοιμοταν..αλλα τον ειχα συνεχεια στο στηθος..

τον πρωτο μηνα εβαλε 1200..και τον δευτερο επισης..τον πρωτο ΟΚ επαιρνε λιγο σημπληρωμα οποτε δεν μετραει..αλλα τον δευτερο με αποκλειστικο θηλασμο ..μετα εβαζε 1000 και μετα λιγο λιγοτερτο.

Πηρα την παιδιατρο μου ειπε να αλεγξω ουρα και ηταν πολυ κιτρινα σε 2 πανες, μου ειπε να παρω απο φαρμακειο ενα σηροπακι ηλεκτρολητες και να του βαλω στο νερο γιατι τα πολυ κιτρινα ουρα ειναι πρωτο σημαδι αφυδατωσης

Για την ωρα ειναι ΟΚ, κεφατος και δεν εχει κανει ακομα κακα για να δω..

Γαλα φρεσκο δεν του εδοσα καθολου χτες...τη βγαλαμε ολη νυχτα με μεμε

Δημοσίευση

Για το μποιλερ της φιλιπσ..το εβαλε η παναγιωτα λινκ..εχουμε το ιδιο..εγω ειμαι πολυ ευχαριστιμενη..και μαλλον θα παρει ιδιο και η κουνιαδα μου.

Ειχε δανειστει μια φορα το σιδερο και την σηδεροστρα μου.

Κοριτσια θα σ;α ςπω κατι που γελασαμε πολυ με την Γιωτα.

Πηγα το Σαββατο και ψωνισα εσωρουχα- γιατι δεν ειχα.

Αλαλ επειδη πλεων το στιθος μου δεν ειναι οπως παλια που μερικα φτυνα σουτιενακια καναν δουλεια..ουτε και ο πισινος μου ειναι ο ιδιος...πηρα καποια καλα ενισχημενα της Λουνα..ε λεω μια και τα χρυσοπληρωσα..ας παρω και τα βρακια τοςυ να τα εχω σετ...χιχιχιχιχ

Πηρα και μερικα κηλοτακια σλογκι συνολο 190 ευρω για 8 σλογκι 2 σουνιν και 2 στινγκ...

Η κοπελα απο το μαγαζι - ειναι γνωστηυ της μανας μου- μου εκανε δωρο ενα δυχτιοτο παρεο ...στιλ φουστα ...το φορεσα που λετε..και ειχα ΤΟ ΓΕΛΙΟ....παθανα μηλαμε ...αντικεικενικα..μονο το δεξι ποδι μου χωραει εκει μεσα...χιχιχιχιχι

Θα το δοσω στην κουνιαδα μου μαλλον...χιχιιχ..

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...