Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

kala einai koimate twra .

ston thalamo otan gennisa oles me kaisarikh htan alla oles thilazan me to pou patisan podi sto domatio .episkliridio ekana kai egw kai pausipon pou dinoun einai simbata .

den thelw na sxoliasw alo giati eimai ws edw apo ta neura .....

kai egw mia fora den piga na ton thilasw kai koimithika ....eniosa tipseis alla koimithika :laugh: :silly:

• Απαντήσεις 915
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσια!

Ευχομαι να είναι τυχερό το καινούριο τρενάκι!

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας για τα γενέθλιά μου, (από τότε έχω να γράψω) συγνώμη που γράφω αραιά και που αλλά δεν υπάρχει χρόνος κι όταν υπάρχει χρόνος δεν υπάρχει διαθεση, νομιζω πως το χειμώνα θα επανέλθω πιο δυναμικά, πάντως σας σκέφτομαι,

γενικά είμαστε καλά, ο Χρηστάκης πλέον ξυπνάει μια φορά μόνο για γαλατάκι απλά μερικές φορές δεν κοιμάται κατευθείαν αλλά στριφογυρνάει κανα δίωρο οπότε πάλι κομμάτια είμαι, στις διακοπές ήταν πολύ καλός, κοιμόταν όλο το βράδυ, κοιμόταν το μεσημέρι, έπαιζε συνέχεια, δεν γκρίνιαζε καθόλου και μιλούσε συνέχεια, άλλο παιδί, αφόυ γυρίσαμε βέβαια άργησε να προσαρμοστεί, μάλλον του έλειπε η θάλασσα, δεν κοιμόταν πριν τις 12, και ήταν μες την τρέλα και τη ζημιά, άλλο παιδι επίσης, τώρα βρήκαμε και πάλι τους ρυθμούς μας.

τελευταία του κόλλησε και με φωνάζει Πόπη κι όχι μαμά, πολύ γέλιο, λες και είμαστε φιλαράκια!

Αυτά τα νέα μας πάνω πάνω.Δεν γράφω για καθεμία προσωπικά γιατί δεν τα διάβασα όλα, όυτε καν τη συνέντευξή σου Αφροδιτάκι

πάω να σας μελετήσω!

φιλιά στα ζουζούνια σας! καλό ΣΚ.

Δημοσίευση

nA MAI PALHHHHH.

Θου μια χαρα σου φεξε..αυτο παει να πει τυχη...χαχαχαχαχα

Επεσε και η φαση ξερεις πια ειναι ..οτι εκανε βουτια πανω απο τον Οδυσσδεα..σκαρφαλωσε πανω του και τσουπ...ενα γκντουπ ακουσα κλαψουρισε λιγο.

Εκανε πιο σφυχτα κακα αλλα εξακολουθει να εχει κατακοκκινο πισινο..τωρα κοκκινησε περισσοτερο...τον εχω πλεων γυμνο πασαλειμενο με σπαθολαδο..

Δεν θυμαμαι τι ηθελα να γραψω....

Αφρο ασε ...χαλια η καισαρικη.,..

Αν ο γιατρος εχει ντοπλερ στο γραφειο του- η σε στειλει να κανεις αλλον εναν υπερυχο ντοπλερ οπου φαινονται οι κινησης του αιματος απο τον πλακουντα στον λωρο και εφοσον ο ιδιος υπερυχος υποστιριζει τρισδιαστατη εικονα τοτε και μονο τοτε μπορει να δει κατα καποιον τροπο εαν ειναι τυλιγμενος...αλλιως..

εμενα ηταν ετσι ο υπερυχος που καναμε στι 38 ευδομαδες..αλλα και παλη μου ειχε πει να περιμενουμε γιατι μπορει να ξετρυληχτει...συγκεκριμενα ειπα πως πολλα παιδια ειναιτυλιγμενα αλλα οταν ερχετε η ωρα να γεννηθουν ξετυληγονται..απο εκει και περα καναμε καρδιοτοκογραφημα καθε 2 ημερες...αλλα και παλη μου τον πηρε 10 μερες πριν την ΠΗΤ...και να σου πω την αμαρτια μου πολλες φορες σκευτικα πως ισος αν περιμεναμε λιγο ακομα...αλλα και η μανα μου και ο αντρας μου καισαρικηθελανε..μονο εγω ηθελα να γεννησω...παντως πολυ καημος μου εμεινε

Δημοσίευση

κοριτσια,εσεις που ειστε εμπειρες...εχει τυχει σε καμια φλεγμονη στη θηλη???μου ειπε ο γιατρος οτι θα περασει μονη της με μια αλοιφη της frezyderm.εχετε αναλογη εμπειρια????? :dry:

Δημοσίευση

ευα μου..εφτασε η φρεζυντερμ στην αμοργο;;απο τι ειναι φτιαγμενη;;απο σκατα γαιδουριου;;και που την βρηκες;;στην ουρσουλα;;

τι να πω..κοιταξε ημερομηνιες ληξης..2 φορες κοψιμο με επιασε απο τα..ληγμενα!καλη νυχτα!

Δημοσίευση

Καλημερααααα!!!!

Ξυπνησαμε ΜΟΝΟ 2 φορες πριν το τελιιο...και ηδη αλλαξαμε δυο πανεσ......πφφφφ

Τι κανετε;;;;;

θελω καφε στο μπαλκονι..αλλα ειναι χαλια.

Ηρθε η φιλη μου απο Τσεχια...θα ερθει στη Μαμα μου για καφε...θα παω να την δω...

Μουτσ μουτσ

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια!!!!!!Τι κανετε καλέ;;;

Μου λειψατε!!!!

Γυρισαμε μετα απο μια τελεια εβδομαδα και πεσαμε κατευθειαν στα βαθια.

Απο τη μια τα πλυσιματα που δεν εχουν τελειωμο και απο την αλλη αρρωστησε ο μικρός. :(

Ειμαστε σε αναμενα καρβουνα με τον αντρα μου μην εχει καμια γαστρεντεριτιδα. :S:S

Εσεις πώς ειστε;;;Πλησιαζει η αδεια σας;;;

Επισης Καλό Μήνα.Πάω να διαβασω τη συνεντευξη της Αφρο!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!

Μπεμπούλα μου, χαρά στο κουράγιο σου καλή μου!Βέβαια αν δεν έχει πάει στα ύψη η αγωνία καλά κάνεις και περιμένεις, αλλά εγώ φύσει και θέσει ανυπόμονη, θα ήθελα να ξέρω από την πρώτη στιγμή...

Αφροδίτη να χαίρεσαι τον ανηψούλη! Γερός και καλότυχος να είναι!

Θούλη, συγχαριτήρια! Αφού είναι και δίπλα στο σπίτι σου, όλα τέλεια!

Εγώ στην καισαρική θυμάμαι δεν πόνεσα πολύ, αλλά δε θα ξεχάσω την δεύτερη μέρα όταν πήγα να σηκωθώ, εκτός του ότι πόνεσα, έτρεξε ποτάμι το αίμα... Μ΄ έπιασε πανικός και φοβόμουν να ξανασηκωθώ. Στεκόμουν αποσβολωμένη κι έβλεπα το αίμα να τρέχει :blink: Στην εβδομάδα επάνω ήμουν μια χαρά, ωστόσο, ακόμα στο σημείο της τομής δεν αισθάνομαι απολύτως τίποτα :unsure:

Κατά τα λοιπά, ξενυχτάω, αντλώ, πότε έχω γάλα πότε όχι, έχω μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, αλλά επιμένω... 'Ιδωμεν...

Φιλιά σε όλες

Δημοσίευση

Φιλεναδίτσες καλημέρα και καλό μήνα....

15 μέρες έμειναν ακόμη για την άδεια μου και 1 για να πάρω το κοριτσάκι μου αγκαλιά.... :woohoo: :woohoo: :woohoo: Έρχεται αύριο....Θα τη ρουφήξω, θα τη φάω, θα τη δαγκώσω τη μουσίτσα μου... :woohoo: :woohoo:

Κορίτσια πόσο δύσκολο είναι να κάνεις δουλειές;;;; :S:S:S Το είχα ξεχάσει...Καθίσαμε χθες με τον αντρούλη μου και κάναμε δουλειές...Σκούπισμα, ξεσκόνισμα, σφουγγάρισμα, συμμάζεμα και φυσικά στο τέλος σίδερο.... :S:S:S 9 πουκάμισα του Γιώργου, 3 τζην του, 2 φουστάνια μου και κάτι άλλα ψιλά... :S:S:S Κορίτσια τα είδα όλα...Σερνόμουν μετά..Δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου...Τι τυχερή είμαι που έχω την πεθερούλα μου.... :laugh: :laugh: :laugh: Χαράς στο κουράγιο σας ρε κορίτσια...

Βέβαια μου έμεινε το δωμάτιο της Ιωαννας...Θα το κάνω σήμερα για να λάμπει αύριο που θα έρθει η πριγκίπισσα μου.... :laugh: :laugh:

Τώρα έχω γράψιμο για την εφημερίδα... :(:( Κάθομαι και δουλεύω τώρα από το σπίτι για να τελειώνω νωρίτερα τώρα που θα είναι εδώ το Ιωαννάκι μου....

Παναγιώτα μου welcome back... :woohoo: :woohoo: Που είχατε πάει;;;Πώς τα περάσατε;;;;;Περαστικά στο κουκλάκι σου...Το σποράκι τι κάνει;;;;;

Argi μου καλημέρα...Τι μου κάνεις;;;Τι νέα;;;

Vivianka μου υπομονή κορίτσι μου..Θα στρώσετε!!!

Όσο για το τεστ, θα περιμένω μέχρι Τρίτη-Τετάρτη... :dry:

Τι άλλα νέα;;;;;;;

Θούλη πότε έχεις αυχενική;;;;;;

Αφρο τον ανηψιό πήγες να τον δεις;;;

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

ρε συ Γωγώ πού πήγε η πεθερά και τα έκανες όλα εσύ? πριν φύγει δεν έκανε δουλειές? :laugh:

άντε με το καλό να υποδεχθείς την κοράκλα σου!!!! :)

Παναγιώτα καλώς ήρθες και περαστικά στον μικρούλη, πώς τα πας με την εγκυμοσύνη? δεν μας είπες!!!

λοιπόν έριξα και εγώ μια ματιά στα ποστ των εγκύων και ομολογώ ότι αν ήμουν τώρα έγκυος δεν θα έγραφα σε κανένα από αυτά!!! δεν θέλω να επεκταθώ γιατί το τρενάκι μας είναι ανοιχτό σε όλους!!!!

Θούλη και εγώ αν ήμουν έγκυος τώρα (3ο) δεν θα ήθελα να μάθω το φύλο του παιδιού!!! ;)

λοιπόν εμείς θα παρακολουθήσουμε την φόρμουλα και θα πάμε βολτίτσα μετά....έγω ήδη σιδέρωσα κάτι παιδικά....του πουκάμισα μου την δίνουν πολύ!!!! :angry:

Δημοσίευση

geia sas koukles! i mikri koimatai!!! efxaristo ti Xrusa g to sidero tis!!! to diko mou xalase tin ora pou teleiona me ta siderota ,ta eixa siderosei ola ektos apo ti stoli mou!aaaaa eftuxos me esose i xrusa!! tis to kseplirosame me ena varvato xes..... sto spiti tis opou treksane ola ekso!!!!! k tis to kaname xalia,more mpas k kolisane kammia gastrenteritida ston paidotopo pou pigame tin pempti?

Δημοσίευση

Γιωτάκι σου απάντησα για το σίδερο στο ποστ σου...Και εμένβα το ίδιο έχει πάθει... :angry::angry::angry::(:(:(

Όσο για τη γαστρενετρίτιδα...Σου έχουν πει και άλλες μανούλες κάτι τέτοιο;;;Αν κάνει πολλές φορές και τα κακά της είναι μαλακά ή νερό, τότε μπορεί και να είναι γαστρεντερίτιδα... :dry::dry::dry: Ελπίζω όμως και εύχομαι να μην είναι...

Πάντως πολύ γέλασα με το σπίτι της Χρύσας.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Μη στενοχωριέσαι..Είναι πρώτης τάξεως νοικοκυρά αυτή.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Argi η πεθερά είναι με τη μικρή στο χωρίο..Πριν φύγουν είχα κάνει δουλειές..Αλλά πάνε 2 εβδομάδες από τότε... :laugh: :laugh: :laugh: Και να σου πω την αλήθεια της έκανα περισσότερο επειδή θα έρθει η μικρή... :laugh: :laugh: :laugh: Και κυλιέται κάτω....Να πάρει όσο το δυνατόν λιγότερα μικρόβια.... :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

ΝΑΙ ΓΩΓΩ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑ!ΘΕΝΚΣ! γ την ωρα θα με φερει η μανα μου ενα που εχει εξτρα,κατω πηγα ηδη το δευτερο μου,ειναι Φιλιπς ατμοσιδερο χωρις μποιλερ,τωρα γ αυτο θα δουμε,ισως οταν γυρισουμε,εψαξα λιγο κ ειδα οτι υπαρχουν ανταλλακτικα σιδερα γ το συστημα,προσπαθησα να το ανοιξω να το φτιαξω μα δεν εχω τα καταλληλα εργαλεια,πιανουν τα χερια μου..

Δημοσίευση

Ο μικρος ξυπνησε μεσα στην γκρινια...

ειδα την πανα και τα τσισακια του ειναι πολυ κιτρινα..σημαδι αφυδατωσης...

Εγω αρχιζω να αναρωτιεμαι αν οντως κολησε τιποτα στον παιδοτοπο..ειναι και πολυ ευαισθητος..ελπιζω τωρα που θα πει παιδικο να χτυσει πιο ανθεκτικο ανοσοοποιητικο..θα ταλαιπωρηθω ενα χρονο αλλα χαλαλι.

Απο τοτε που εφυγε ςΓιωτα δεν εκανε αλλα κακα..αλλα ειναι πολυ μεσα στην γκρινια..και η κοιλιτσα του ειναι μαζεμενη....

Θα παρω τωρα την παιδιατρο...αμα ειναι να του δοσω ηλεκτρολητρες μεσα στο νερακι μη με παθει αφυδατοση

Δημοσίευση

περαστικά στα παιδάκια σας....αλλά έχω μια ερώτηση:

είναι καλοκαιράκι ο καιρός θαυμάσιος εσείς γιατί πάτε και κλείνεστε σε παιδότοπο? ή έιναι εξωτερικός χώρος?

θυμάμαι και πιο παλιά που είχατε πάει πάλι και τα παιδάκια αρρώστησαν!!!

γιατί έτσι?

Χρύσα δεν αρρωσταίνουν όλα τα παιδιά στον παιδικό, εξαρτάται τον οργανισμό του καθενός!!!! π.χ. ο γιος μου πάει 2 χρόνια τώρα και αρρώστησε μόνο 2 φορές το σύνολο και αυτό μόνο συνάχι και μία μέρα πυρετό!!!!

εγώ εύχομαι πάντως να μην αρρωστήσει καθόλου..... :)

η ΡΕΑ δεν κοιμήθηκε τα 2 προηγούμενα μεσημέρια και μέχρι να λερθει η ώρα του ύπνου μέσα στην γκρίνια, ευτυχώς σήμερα κοιμήθηκε!!!! αυτό που με ανηυσυχεί είναι ότι δεν πολυτρώει!!!!

Δημοσίευση

Αρτζ..εδω δεν εχει καποιο παρκο της προκοπης να πας να κατσεις και να αφισεις τα παιδια να αλωνιζουν..σχεδον πουθενα...

η το παρκο θα ειναι χαλια..η θα ειναι ΟΚ το παρκο..αλλα μηδεν υποδομη για τους γονεις...γι'αυτο και παρολο που ο καιρος στην Ελλαδα ειναι Τελειος...ενθιζουν οι παιδοτοποι τοσο πολυ.

Ξερω εναν καλο παιδοτοπο με κηπο αλλα ειναι εκτος πολης...πρεπει να παμε μια βολτα !!!

Εκανε 2 φορες κακα πολυ νερουλα κιτρινοπρασινα...και μετα λευκοκιτρινο ταχινι....πολυ δυσκολα

Δημοσίευση

χαχαχα Γιώτα αυτό είναι ανέκδοτο: "παιδική χαρά ακατάλληλη για παιδιά!!!!"

εδώ πάλι δεν έχει παιδότοπους για τον χειμώνα, τουλάχιστον στη Βόννη σε άλλες πόλεις ίσως να έχει....και οι παιδικές χαρές είναι καλές αλλά οι γονείς κάθονται στο παγκάκι βέβαια υπάρχουν και μερικά biergarten, που έχουν και κούνιες, επομένως πας, πίνεις την μπύρα σου ή καφέ ή φαγητό και τα παιδιά παίζουν! ;)

Δημοσίευση

Κορίτσια το πιστεύτε ότι εγώ δεν την έχω πάει τη μικρή ούτε μία φορά σε παιδότοπο;;;;Συνέχεια στην παιδική χαρά που είναι δίπλα στο σπίτι μας πάμε...Εντάξει, δεν είναι και τέλεια, αλλά μια χαρά παίζει....

Μόνο τα σκάμματα που είναι οι τσουλήθρες έχουν αδειάσει από χαλίκι, αλλά εντάξει...Επίσης έχουμε βρει πολλές φορές σκατά από σκυλιά και γατες μέσα εκεί... :dry::dry::dry:

Εγώ με τις άλλες μαμάδες καθόμαστε στα παγκάκια και τα μικρά παίζουν..Το μόνο που φοβάμαι για την Ιωάννα είναι να μη φάει χαλίκια κλπ και να μην πέσει σε καμιά πλάκα και χτυπήσει το κεφάλι της.... :dry::dry:

Χρύσα πάρε την παιδίατρο μην αφυδατωθεί το παιδί....

Περαστικά στα ζουζουνάκια!!!!!

Δημοσίευση

Κοριτσια τώρα βρηκα λιγο χρονο να σας γραψω.

Ο μικρουλης αρρωστος με πυρετο :(:(

Που κολλησε ρε γμτ;;; Εμεις δεν πηγαμε σε παιδοτοπο.

Γωγουλα εδω πήγαμε.(Αγιοι αποστολοι)

http://www.evia-guide.gr/beach/παραλία-πετριές-άγιοι-απόστολοι.html

Αργυρουλα με την εγκυμοσυνη καλα πάω μάλλον αν εξαιρεσεις το γεγονος οτι σε 4 μηνες εβαλα 7 κιλά :S:blush::blush: η φοραδα!!!!!

11 Αυγουστου εχω το Β επιπεδου.

Γενικως κουραζομαι πιο ευκολα όμως.Το μωρο δεν το εχω νοιωσει καλα καλα απλως κατι φτερουγισματα. :dry::unsure:

Χρυσα και εσεις άρρωστοι;;;Κανει εμετους ο δικος σου;;;

Γιώτα δε πολυπρολαβα να διαβασω για το σιδερο απλως αυτη τη φορα μην πάρεις ενιαιο.Πάρε πολυ καλο ατμοσιδερο και μια καλη σιδερώστρα.

Εγω εχω φιλιπς αν βρω χρονο θα σου πω πιο μονελο.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...