Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γύρισα σπίτι..Παρασκευές συνήθως σχολάω νωρίτερα.... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Η Ιωάννα χωριό, ο Γιωργος αργεί να σχολάσει, για τις δουλειές θα πάρω γυναίκα να έρθει....Οπότε τώρα, αράζω.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

7 αμέσως ε;;;;Αφού είσαι αστέρι..... :kiss::kiss::kiss:

• Απαντήσεις 915
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Κορίτσια μου γειά σας!

Συνεχίζω να αρμέγομαι ανελλιπώς και κουτουλάω από τη νύστα, αλλά ο επιμένων - ή μάλλον η επιμένουσα νικά!

Argi μου ευχαριστώ για το καλωσόρισμα, εμένα σαν πόλη μου αρέσει λίγο καλύτερα το Βερολίνο, αν κάποιος θέλει να πάει για λίγες μέρες μόνο, έχει πιστεύω πιο πολλά πράγματα να δει κανείς. Αν όμως πάει για αρκετές ημέρες, θα συνιστούσα το Μόναχο με εκδρομές στη Βαβαρία, θεωρώ πως έχει πολύ όμορφη φύση και αξιζει τον κόπο να τη δει κανείς. Εσύ, άλλωστε τα ξερεις καλύτερα από μένα, αφού ζεις στη Γερμανία μόνιμα.

Cesilia, το Οκτόμπερφεστ δε με τρελλαίνει, εντάξει την πρώτη φορά που είδα την παρέλαση εντυπωσιάστηκα, αλλά οι ορδές των μεθυσμενων και τα σπασμένα μαας μου δημιουργούν έντονη αίσθηση φρενοκομειου. Προτιμώ τη βόλτα με το ποδήλατο στις οχθες του Ισαρ το καλοκαίρι- νομίζω το Mόναχο είναι από εκείνες τις πόλεις που μπορείς άνετα να πάρεις το ποδηλατάκι σου και να βγεις βόλτα. Στην Αθήνα δεν το συζητώ! :woohoo:

Νατασούλα και Θούλη, είτε το πιστεύετε είτε όχι παίρνω κουράγιο από σας. Όταν όλοι γύρω μου λένε 'δε θα τα καταφέρεις, το χρονο σου χάνεις' είναι σημαντικό για μένα, να λέω όπως τα κατάφεραν τα κορίτσια θα τα καταφέρω κι εγώ!

Μπεμπούλα ακόμα δεν έκανες χοριακή καλή μου! Πώς την αντέχεις την αγωνία!; :blink:

Σαυροπιγκουϊνε κι εγώ ήθελα να σταματήσω στη κλήρωση κι ένοιωσα περίεργα με την ψηφοφορία, αλλά κάνω πως δε τη βλέπω... :silly:

Αφροδίτη πολύ ωραία συνέντευξη!Και πολύ ευστοχος ο ορισμός της μητέρας, όπως τον έδωσες!

Κατά τα λοιπά τί για μαιζονέτες στην εξοχή διαβάζω, τί για ταξίδια στο Κιριμπάτι...Έφτιαξε κιόλας η διάθεσή μου!

Δημοσίευση

καλημερα...

για πρωτη φορα στη ζωη του κοιμηθηκε 9.5 ωρες σερι :woohoo: :woohoo:

νατασουλα κ το επομενο εσυ :kiss:

αλλα μετα τελος..δε ξανακοιμηθηκε..

απο τις 6.30 ειμαι ξυπνια..

κουτουλαω...

αυτο θεωρειτε δηλ οτι κοιμηθηκε σερι???????

εγω δε το θεωρω..γιατι του λειπει υπνος..

κ χθες παλι 6,30 προχθες 7.30

τι χαλια ειναι αυτα? :angry::angry::angry:

στο μονο που πονταρω ειναι οτι φταει η μυξα που εχει

αλλιως θα φουνταρω..αληθεια..

ασε που 7 παρα θυμηθηκα κ τη νυφη της αφρο :silly: :woohoo:

ολα καλα αφροδιτακι?????????

γεννηθηκε ο τσουτσουναρος????????

να σου ζησει θειουλα...παντα γερος :)

Δημοσίευση

ειμαι πολυ συγκινημενη ,σημερα στις 9 το πρωι γεννηθικε ο ανηψιος μου ,2600 κιλα και απο οτι ειπαι η πεθερα του αδερφου μου μιαζει σε εκεινον .Ακομα δεν τον εχω δει ....δεν μπορω να παω ευκολα στο Μητερα .

Δημοσίευση

πηγανε απο τισ 6 εκει και ειχαι ουρα για το χειρουργειο !!!μαζικη παραωγη καισαρικων!!!

καλα καω και σκευτομαι εγω οτι διακοπες θελουν να πανε οι γιατροι και λενε χαζομαρες :angry:

Δημοσίευση

καλαμερα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αφρο να σας ζησειιιιιιιι!!!!!!!!!!!

ρε συ προσθεσες αλλον εναν προβληματισμο στις σκεψεις μου...η πολλα μωρα ειναι πολυ τιλιγμενα και ψιλα...η εγω πρεπει να αλλαξω γιατρο!!!!!!

ο μικρος ξυπνησε μονο 2 φορες...μια στις 2 που τον πηραμε μαζι μας...και μια στις 4 που επεσε απο το κρεβατι...

απο χτες εχει δεκατα και κανει διαρροια..ολος ο πισινος του ακομα και τα κολωμερια εχουν συγκαει..τον εχω τωρα χωρις πανα μονο με ενα ελαφρυ σορτσακι...καθετε στην αγκαλια μου και πιπιλαει......πποτε θα το κοψει...14 μηνων πηγε

Δημοσίευση

Αφρο να σας ζήσει ο ανηψούλης...Γερός και καλότυχος να είναι...Μικρούλης βγήκε....

Θουλάρααααααααααα κοιμηθήκατε βλέπω ε;;;;;;;; :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: Πολλές ώρες, αλλά 6.30 το πρωί ξύπνησε;;; :S:S:S Μάλλον δεν του φτάνει η μέρα για τις σκανταλιές του και ξυπνάει νωρίς από άγχος μηπως δεν πορλάβει... :laugh: :laugh: :laugh:

Χρύσα καλημέραααααααααααααααα....

Ρε κορίτσια τι χάλι είναι αυτό με τις καισαρικές;;;

Προχθες γέννησε η γυναίκα ενός φίλου μου στο Έλενα και μου είπε ότι πήγαν προγραμματισμένα για καισαρική επειδή ο τράχηλος ήταν σκληρός και το μωρό ψηλά.... :dry::dry::dry: Τα ίδια είχα κι εγώ....9 ώρες γεννούσα...Μου είχαν βγει τα μάτια έξω :blink::blink: κι όσο κι αν τον παρακάλαγα το γιατρό για καισαρική, δε με έβαζε...

Και μη μου πείτε ότι δεν ήταν καλοκαίρι... :P:P:P:P

Ήταν Πάσχα.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Εγώ έχω ξυπνήσει από τις 8.30 και γράφω για την εφημερίδα...Πρέπει μέχρι Τρίτη να παραδώσω 6 σελίδες... :S:S:S Έτσι, κάθομαι τώρα και γράφω για να σχολάω πιο νωρίς από βδομαδα που θα επιστρέψει η γυναικάρα μου.... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Κορίτσιαααααα την ακούω στο τηλέφωνο και δεν το πιστέυω.... :blush::blush::blush: Έχει γίνει κοριτσάκι.... :woohoo: :woohoo: Λέει κουβεντούλες....Της μίλησα στο τηλ και τις λέω τι κάνεις καρδιά μου;;; Καααα μου απαντάει γλυκά...Τί ήπιες μωρό μου;;;Γαααααα...Τώρα τι βλέπεις;;;Μπεμπέ.... (έβλεπε την μπεμπέ λιλι σε dvd)... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Μου λείπει, την λατρεύω, είναι η ζωή μου......

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια και star!!!! :woohoo:

Χρύσα περαστικά γιατί έτσι? όταν η ΡΕΑ πιπίλιζε την άπομάκρυνα από το στήθος, αυτό το έκανα όμως από την πρώτη στιγμή που το έκανε.....απομάκρυνέ τον και πες του να πιεί και όχι να πιπιλίζει, θα γκρινιάξει και θα σου πει θα πιεί, τον ξαναβάζεις και αν κάνει το ίδιο, θα ενεργήσεις το ίδιο κ.ο.κ....η δικιά μου πιπίλιζε όταν ήταν μικρούλα, αυτό το έκανα όταν "μεγάλωσε"!!!

Αφροδίτη να σου ζήσει ο ανηψιός....κορίτσια έχω 11 ανήψια!!! :woohoo:

Θούλη υπομονή.....καλύτερες μέρες θα έρθουν να δεις που το άλλο παιδάκι θα είναι διαφορετικό από τον Ντόντο και θα κοιμάται περισσότερο!!!

Βιβιάνκα το Βερολίνο και μένα μου αρέσει, θα ήθελα να μείνω εκεί αλλά με την προϋπόθεση ότι θα ήταν στα δυτικά!!!!

Στην Βόννη που είμαι κάνουμε πολλές εκδρομές στις γειτονικές χώρες ενώ από το Βερ. πού να πας? στην Πολωνία?!!!

όσο για τον θηλασμό απλά υπομονή...εγώ τον απόλαυσα και τις 2 φορές ακόμη και όταν θήλαζα έξω!!! :kiss:

Φρανίτα "απόλυτη ευτυχία" το να είσαι λίγες στιγμές μόνη σου?!!

προ Σεμπ σίγουρα κάτι άλλο θα ήταν η "απόλυτη ευτυχία"!!!!

καλή διαμονή στη Δανία.... :kiss:

πάω να ετοιμάσω το πρωινό μας......καλό Σάββατο... :kiss:

Δημοσίευση

gwgw kai egw pou eixa malako traxilo kai htan katw o mikros eteimos na bgei 8 wres kratise h genna .

auto pou me problimatizei einai pws blepoun kai kala ston uperixo sto 8mhna oti exei "tilixtei"

afou tote den fenonte polla pragmata logo oti exei megalosei polu to mwro kai blepeis apla kapoia kommatia tou ......kai an thn simbouleuei "oso kai na perpatiseis den katebenei " e pws tha katebei !!! e???

telos pantos einai kala to mikro kai h nufh mou kai ola t upolipa einai perita .....alla namhn akouw oti einai kalitera h kaisarikh "sinerxese" grigorotera .

egw thn deuterh mera kathomouna stayropodi epano sto krebati kaiden ponousa !!!

Δημοσίευση

AFRODITH έγραψε:

egw thn deuterh mera kathomouna stayropodi epano sto krebati kaiden ponousa !!!

εγώ μισή ώρα μετά τον τοκετό ήμουν έτοιμη να πάω σπίτι (φυσ. τοκετός), εκείνοι δεν με άφησαν γιατί έπρεπε να έχω μαία και παιδίατρο που θα έρχονταν στο σπίτι κάθε μέρα και δεν είχα!!!

Δημοσίευση

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ειμαι πααααααααααααααααααααααααααααααααρα πολλη χαρουμενη

οοοοοοοοοοοοοοοοοοοχι δε εμαθα το φυλο :P:P:P:P

μας πηρανε στο παιδικο..

οχι στο ιδιο :(

αλλα σε δημοτικο της θερμης.. :woohoo:

θα εχει κ σιτιση.. :dry:

κ ειναι απεναντι απο το σπιτι μου :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ειμαι χαρουμενηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

Δημοσίευση

Kαλημέρα κοριτσάρες μου! :)

Να 'μαι κι εγώ! :)

Λείψαμε λίγες μέρες στο χωριό μου, οι οποίες όμως μας βγήκαν ξινές, γιατί εγώ ήμουν συνέχεια μέσα στο δωμάτιο, λόγω γαστρεντερίτιδας παρεούλα με την χειρότερη περίοδο που έχω περάσει ποτέ!! :S Ένα θα σας πω... θυμήθηκα τον τοκετό μου βήμα προς βήμα! Φρίκη! Επίσης αποκλειστήκαμε εκεί λόγω βενζίνης και ούτε να γυρίσουμε στο σπιτάκι μας μπορούσαμε! :side:

Παρόλαυτα, τώρα είμαστε καλά, αν και τρέμει το φυλοκάρδι μου μήπως κόλλησε το μικράκι μου!

Αφροδιτούλα, να σας ζήσει ο ανιψούλης! Πάντα γερός κι ευτυχισμένος να είναι! Τόσο μικρούλα γεννήθηκε κι η δικιά μου! Αν ανεβάσεις το Μανωλάκη στο Μητέρα, θα πρέπει να τον κρατήσει κάποιος κάτω για να ανέβεις στο δωμάτιο να τους δεις, γιατί δεν επιτρέπονται τα παιδάκια κάτω των 14 ετών. Η συνέντευξη υπέροχη, συμφωνώ κι επαυξάνω με τον ορισμό σου περί μητρότητας... Εύχομαι ολόψυχα να τα καταφέρεις-ουμε!!!! ;)

Γωγούλα, Αργυρούλα, Μαρθούλα, κουμπαρούλα και σε όλες τις μανούλες... :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Μπράβο Θουλάρα μου...Άντε τυχερούλααααααααααααααααααα...Σου έφεξε... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Αφρο εγώ δεν μπορώ να πω ότι καθόμουν σταυροπόδι, αλλά με το που με ανέβασαν στον όροφο, μου είπαν να μη σηκωθώ για 3 ωρες και σηκώθηκα στα 5 λεπτά και έκοβα βόλτες... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Στο δωμάτιο όλες οι κοπέλες είχαν γεννήσει με καισαρική...Οι δυο είχαν γεννήσεις δύο μέρες νωρίτερα και ήταν τάβλα στο κρεβάτι και η άλλη ήταν τελευταία μέρα στο μαιευτήριο και ναι μεν σηκωνόταν, αλλά περπατούσε υποβασταζόμενη.... :dry::dry::dry::dry:

Να φανταστείτε ξυπνούσα το βράδυ να πάω τουαλέτα και όλες με "αγγάρευαν"... :angry::angry: Δώσε μου αυτό, δώσε μου εκείνο, δώσε μου το άλλο...Και ήμουν μόλις είχα γεννήσει... :P:P:P

Αλλά πονούσα ΤΟΟΟΟΟΟΟΣΟΟΟ πολύ από τα ράματα από κάτω.... :(:(:( Με έσκισε σε σχήμα σταυρού ο γιατρός...Και μάλιστα επειδή ο Γιώργοις ήταν μέσα, όταν με έραβε του έλεγε "Καλά είναι εκεί;;;" Και το στεφάνι μου έλεγε "Πάρε και λίγο πιο πάνω.."... :angry::angry::angry::angry: Αλλά σε 5 μέρες πέταγα...

Καλά για να μη μιλήσω για την πρώτη φορά που κάναμε...αγκαλίτσες μετά τη γέννα...Ένα θα σας πω...'Έκλαιγα....3 μέρες προσπαθούσαμε.... :(:(:(

Vivianka μου δεν πήγα για χοριακή...Περιμένω να έχω καθυστέρηση για να πάω... :dry::dry::dry:

Δημοσίευση

κ γω γεννησα φυσιλολογικα αλλα περπατουσα σα χεσμενη..μα σα χεσμενη..ειχα καλα ραμματα

σες επεσε?αχ γελασα..σορυ...

αργι 11 ανηψια??????????να τα χαιρεσε ρε..ακου 11..

μιτσακι περαστικα ρε συ..πω πω περασε κ αυτο..εισαι που εισαι αδυνατη μιση θα εμεινες..

γωγωκα κανα συμπτωμα?χαχαχα

Δημοσίευση

Θου νομίζω ότι είμαι άρρωστη...Το στήθος εξακολουθεί να πονάει, αλλά όχι τρελά...Από χθες έχω συνέχεια πονοκέφαλο... :(:( Το βράδυ με πονούσε η μέση...Ώρες ώρες νιώθω τσιμπήματα χαμηλά...

Επίσης ρε συ, το είχα κσι στην πρώτη εγκυμοσύνη αυτό..Μου πάνε τα ούλα.. :blink::blink::blink: Πάω να πλ΄νω τα δόντια μου και νομίζω ότι θα αρχίσουν να ττρέχουν αίμα... :blush::blush::blush:

Δημοσίευση

:ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy:

Γιατί αύριο;;;;;;Λόγω καισαρικής και φαρμάκων;;;; :dry::dry:

Ρε κορίτσια δεν ξέρω, αλλάμήπως όντως μετά απο καισαρική δεν κάνει να θηλάσει το παιδί;;;; :dry::dry::dry::blush::blush::blush::blush:

Εγώ παρά το ότι ήμουν στο Ιασώ τη μέρα που γέννησα τη θήλασα και το βραδυ κατά τις 10 ήρθε η μαία και με ρώτησε "Να σας τη φέρουμε τη νύχτα να τη θηλάσετε;;;"...Κι εγώ τι απάντησα "Αχ, όχι...Θέλω να κοιμηθώ λίγο...Να ξεκουραστώ"... :blush::blush::blink::blink: :silly: :silly: :silly: :silly: Αλλά κορίτσια ήμουν κομμάτια...28 ώρες χωρίς ύπνο...

Αφρο η νύφη σου πώς είναι;;;Καλά;;;;

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...