Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

τι απιστευτη αισθηση...ποση χαρα μετα απο τοση ταλαιπωρια.μακαρι ολα να ειναι καλα.θελω κι αλλες παρεα να λεμε για τις εγκυμοσυνες μας.ελατε κοριτσια μια μια να ακουω χοριακες!!

Δημοσίευση

κοριτσια μου σας ευχαριστω ολες μεσα απο την καρδια μου!!!

andria μου,απο συμπτωματα τπτ.ειναι και πολυ νωρις.ουτε καθυστερηση δεν ειχα ακομα.το στηθος ποναει πολυ και 2 μερες η κοιλια.νομιζα πως θα μου ερθει περιοδος!!το μονο(δεν ξερω αν ειναι ασχετο,πριν 5-6 μερες,ειδα πααααρα πολλα υγρα στο εσωρουχο.δεν ειχα ποτε μου τοσο πολυ.δεν ξερω αν σημαινει κατι αυτο.ααα,και για 2-3 μερες με τσιτωνε ο καφες,ετρεμα.σημερα ομως οχι

Δημοσίευση

δεν μπορω να το πιστεψω με τπτ!σημερα δηλ εγινε αυτο για το οποιο προσπαθουμε 1,5 χρονο.με εξετασεις,σπερμοδιαγραμματα,σαλπιγγογραφιες,χαπια serpafar,καθε τοσο υπερυχοι...και τωρα???απιστευτη χαρα.νομιζω πως θα ξυπνησω το πρωι και θα εχω περιοδο!!α,πηρα 3 πακετα σερβιετες χτες,τις πουλαω!!!χιχι!

Δημοσίευση

ράνια28, εύχομαι μια ήρεμη κ τελειόμηνη εγκυμοσύνη! Ήταν όντως μια τόσο σημαντική μέρα η σημερινή! Ο προφήτης Ηλίας μας έδωσε τη μεγαλύτερη χαρά! Σύντομα κ στα επόμενα σπορουλινάκια, παρακαλώ!Τώρα πήραμε για τα καλά μπροστά!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @Tinasardin8689 καλά αποτελέσματα!! Πότε περιμένεις να βγουν ;
    • Λογικά τοτε αφού την έκανες τώρα δεν θα σε βάλει και αργότερα να την κάνεις 
    • Όχι,έκανα κανονικά..Μ πήρε το νηστείας,ηπια το ζαχαρονερο έμεινα εκεί..δεν επιτρεπόταν τπτ εκτός από νερό κ ανά μια ώρα αιμοληψια...
    • Χαχα ωραία τα unicorn babies ✨🌸 Λοιπόν εδώ η μικρή 2μηνων + κάτι ημερών πια, τη νύχτα είναι όπως ήταν ο δικός σας! 2-3 αφυπνίσεις και γενικά καλά πάει για την ώρα.  Το θέμα είναι την ημέρα που θα πρέπει να δοκιμάζω διάφορα για να κάνει τα naps της και ότι πλέον παρατηρήσαμε ότι για να την πάρει ο ύπνος ξεσπάει για κάποια ώρα σε κλάμα. Ενδεχομένως να περνάει και το λεγόμενο purple crying τώρα γιατί πραγματικά γίνεται μελιτζανι όταν κλαίει 😟😅. Το βράδυ μπορεί να ξεκινήσω τη διαδικασία με θηλασμό χαλάρωση στο κρεβάτι κατά τις 8 και τελικά να την πάρει με τα κλάματα κλπ στις 9+ με 10 ο ύπνος μια και καλή. Πρόγραμμα εννοείται στη φάση που είμαστε δεν παίζει αλλά φροντίζουμε χαμηλά φώτα από τις 6 και μετά και απλά φροντίζω το πρωί μέχρι τις 8+ να χει σηκωθεί για την ημέρα να θηλάσει και να κάνει το πρώτο nap της μέρας. Από τον 4ο και μετά θα βάλω κανονικά πρόγραμμα αν και με το sleep regression δεν ξέρω πως θα πάει.  Είναι πολύ κουραστικό αυτό με το κλάμα πάντως, δηλαδή ακούω κάτι φίλες να λένε ότι το μωρό τους νυσταζε και απλά κοιμόταν, και μου φαίνεται εξωπραγματικό! Εμείς παλεύουμε για να κοιμηθεί με όσο λιγότερο δράμα γίνεται 🤣 Αλλά και πάλι ελπίζω πως θα αλλάξει αυτό! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...