Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

τι απιστευτη αισθηση...ποση χαρα μετα απο τοση ταλαιπωρια.μακαρι ολα να ειναι καλα.θελω κι αλλες παρεα να λεμε για τις εγκυμοσυνες μας.ελατε κοριτσια μια μια να ακουω χοριακες!!

Δημοσίευση

κοριτσια μου σας ευχαριστω ολες μεσα απο την καρδια μου!!!

andria μου,απο συμπτωματα τπτ.ειναι και πολυ νωρις.ουτε καθυστερηση δεν ειχα ακομα.το στηθος ποναει πολυ και 2 μερες η κοιλια.νομιζα πως θα μου ερθει περιοδος!!το μονο(δεν ξερω αν ειναι ασχετο,πριν 5-6 μερες,ειδα πααααρα πολλα υγρα στο εσωρουχο.δεν ειχα ποτε μου τοσο πολυ.δεν ξερω αν σημαινει κατι αυτο.ααα,και για 2-3 μερες με τσιτωνε ο καφες,ετρεμα.σημερα ομως οχι

Δημοσίευση

δεν μπορω να το πιστεψω με τπτ!σημερα δηλ εγινε αυτο για το οποιο προσπαθουμε 1,5 χρονο.με εξετασεις,σπερμοδιαγραμματα,σαλπιγγογραφιες,χαπια serpafar,καθε τοσο υπερυχοι...και τωρα???απιστευτη χαρα.νομιζω πως θα ξυπνησω το πρωι και θα εχω περιοδο!!α,πηρα 3 πακετα σερβιετες χτες,τις πουλαω!!!χιχι!

Δημοσίευση

ράνια28, εύχομαι μια ήρεμη κ τελειόμηνη εγκυμοσύνη! Ήταν όντως μια τόσο σημαντική μέρα η σημερινή! Ο προφήτης Ηλίας μας έδωσε τη μεγαλύτερη χαρά! Σύντομα κ στα επόμενα σπορουλινάκια, παρακαλώ!Τώρα πήραμε για τα καλά μπροστά!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...