Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΦΟΥΣΚΩΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2010

Recommended Posts

Ρανια μου κι εγω Παρασκευη θα παω και ευχομαι να ακουσουμε καρδουλα! Ουτε εμενα με εχει στειλει για εξετασεις ακομα. Ειμαι 6 βδομαδων και 2 ημερων. Ισως αυτη τη βδομαδα να μας πει και για εξετασεις.

Lollipop τι ομορφα νεα! Μπραβο κουκλα μου, με το καλο να κρατησεις τα νινακια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 999
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ευχαριστα νεα λολι ολα να πανε καλα.τι ωραια μενα σμπαρο δυο τριγωνια τι αλλ καλυτερο.την παρασκευη εχω ραντεβου κ φοβαμαι πολυ κατι νομιζω οτι συμβαινει ας μην το σκεφτομαι καλυτερα.φιλακια σε ολες

Γειά σας κορίτσια. Εγώ πήγα σήμερα για αιματολογικές! Ευτυχώς, ο γιατρός με έβαζε να κάνω διάφορες εξετάσεις από πριν (π.χ. για ερυθρά, κ.λπ.) κι έτσι τώρα δεν είχα και πολλά πράγματα να κάνω. Θα κοστίσουν όλα 100 ευρώ.

Εγώ από συμπτώματα δεν έχω τίποτα, εκτός από το ότι μου έχει ανοίξει η όρεξη, έχει οξυνθεί κάπως η όσφρησή μου, κι έχω κάποιες ζαλάδες, αναγούλες και κομμάρες, που τις είχα ανέκαθεν (είμαι στα φυσιολογικά μου δηλαδή!).

Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει!!!!!!! Νομίζω θα πρέπει να ακούσω καρδούλα πρώτα για να το πιστέψω, αν και, έχω την εντύπωση, ότι και τότε θα σκεφτώ ότι είχε ο γιατρός μια καρδιά να χτυπά ηχογραφημένη!!! :P :P :P :P

Λόλλιποπ, συγχαρητήρια για τα δίδυμα!!!!!!!!!!

αννα μαρια εισαι εγγυος????που ειμαι εγω???συγχαρητηρια κοπελα μου...ζητωωωωω...θα τρελαθω....

λολλυ διδυμα???αχχχχχχχχχ τελειοοοοοοοοοοοοοοοο

Χι χι, ναι καλέ, κοτζαμάν ποστ είχα δημοσιεύσει!!!!!!!!!!!!

Τώρα, έτσι μου είπαν δηλαδή, εγώ δεν το έχω πιστέψει ακόμα.

:P :P :P :P

δεν το ειδα καθολου..ειχα συσπασεις και ημουν ξαπλα κοριτσι...αντε με το καλο....χοροπηδας η σταματησες?χεχεχε

κανα 2 μηνες διαφορα θα εχουμε...μια χαρα

ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!

εκανα 2η χοριακή σήμερα το πρωί και είναι 22.013 !!!!!!!

15 μέρες μετά την 1η, ρυθμός πολλαπλασιασμού κάθε 2,5 μέρες σύμφωνα με τα μετρητήρια του ίντερνετ !!!!

επιτρέπεται να χοροπηδάμε ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Γεωργία, ευχαριστώ!

Ρε κορίτσια, τι πείνα είναι αυτή; Τρώω και μετά από δέκα λεπτά ξαναπεινάω!!!!!!! Έφαγα γεμιστά, έσκασα, μετά από λίγο ξαναπείνασα. Έφαγα ένα νεκταρίνι ψιλοκομμένο με μια κουταλιά παγωτό, ξαναπείνασα. Έφαγα μια λεκάνη ποπ κορν, τώρα πεινάω πάλι. Τι κακό είναι αυτό; Μου φαίνεται θα γίνω 150 κιλά μέχρι το Μάρτιο!!!!!!!!!!!!

μπραβο ρε μαρακι!πως και ξαναεκανες χοριακη τωρα?ουτε εγω δεν ξαναεκανα που καταλαβατε τι τρελα εχω με τα τρυπηματα!!!δεν ποναω καθολου...

οσο για το φαι θελω και θα γινω μαμα σε λιγους μηνες,κι εγω μια απο τα ιδια...εχω γ...θει στα γαριδακια.ξερω,σκατοφαγο,αλλα κριση ειναι,θα περασει....

lollipop τι χαρά είναι αυτή??? διδυμάκια!!!! μπράβο!

maria+fotis λίγο καθυστερημένα απαντάω, αλλά χτες το μαμμυ δεν με εβαζε :angry: .το τρύπημα είναι αρκετή ωρίτσα αλλά δεν καταλαβαίνεις κ πολλά (ευτυχώς).όσο για το κολπικό, είναι λίγο άβολο, αλλά τι να κάνουμε...δεν διαρκεί κι αυτό πολύ :dry:

ευτυχώς αύριο τελειώνω αυτη την παλιοαντιβίωση.όμως όλα καλά κ με το τσίμπημα.δεν έμεινε κάτι πέρα από μικρό κοκκίνισμα, σαν ένα σπυρακι (δόξα τω θεώ!)

φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια!

Γεία σας κορίτσια!!!! Είμαι η Βάσια και εγώ εδώ ανήκω. Έκανα το τεστ εγκυμοσύνης στις 20 Ιουλίου και ήταν θετικό!!!!!!!!!1

Χτές πήγα στο πρώτο ραντεβού με το γιατρό μου είπε πως είμαι 5 εβδομάδων και 3 ημερών.Είδαμε το σάκκο άλλα την καρδούλα ελπίζουμε να την ακούσουμε τη Δευτέρα.

Πολύ άγχος βρε κορίτσια τι να πω!!!!!!!!! Εσείς πως τα πάτε?

Καλημέρα κοριτσούδια !

γεωργίτσα μου μην ανησυχείς ! και γω συχνά μου φαίνεται οτι δεν είμαι εγκυος και τότε με κοιτάζει ο αντρας μου και ισα που κρατιέται να μην με βρίσει ... χιχιχιχιχι... θες να κανεις μια χοριακή να δεις πως πανε τα πράγματα να ηρεμήσεις !; αλλα πλησιάζει και το ραντεβού σου οπότε αδικα ανησυχείς !

ρανια μου! την Πέμπτη που είχα κανει το 1ο ραντεβού με τη γιατρό μου είπε για τον προγεννητικό ελεγχο και μου ζήτησε και μια 2η χοριακή ετσι τυπικά, λέει... απλά αργήσαμε γιατί είμαστε ασφαλισμένοι στον ΟΑΕΕ και η γιατρός που με παρακολουθεί ΔΕΝ είναι συμβεβλημένη, οπότε επρεπε να παω στο γιατρό του ταμείου να μου τις γράψει, να τις θεωρήσω και μετά να τις κάνω...! πονοκέφαλος, ε!; τουλάχιστον εκανα τον προγεννητικο σε ιδιωτικό διαγνωστικό κεντρο και τα αποτελέσματα ειναι σχεδόν έτοιμα ! μέσα σε 2 μερούλες !!!! α! και δεν μου πήραν πολύ αίμα ! ενα μεγαλο φιαλίδιο ! με ενα τσίμπημα δηλαδή !!!! YEAH !!!!!

lolli ! gioulaki ! demie !! nutella ! θέλω να γίνω μαμά ! vasia ! samantha ! dolphin !

και ΟΛΑ τα κοριτσούδια ! ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!

Θέλω να γίνω μαμά! έγραψε:

Γεωργία, ευχαριστώ!

Ρε κορίτσια, τι πείνα είναι αυτή; Τρώω και μετά από δέκα λεπτά ξαναπεινάω!!!!!!! Έφαγα γεμιστά, έσκασα, μετά από λίγο ξαναπείνασα. Έφαγα ένα νεκταρίνι ψιλοκομμένο με μια κουταλιά παγωτό, ξαναπείνασα. Έφαγα μια λεκάνη ποπ κορν, τώρα πεινάω πάλι. Τι κακό είναι αυτό; Μου φαίνεται θα γίνω 150 κιλά μέχρι το Μάρτιο!!!!!!!!!!!!

Φιλενάδα … φάε τώρα που μπορείς γιατί σύντομα το πιθανότερο να μη μπορείς να φας τίποτα από τις ναυτίες …

Απόλαυσέ το!!!!

Στο κάτω κάτω τι το κάναμε το τέλειο κορμί;;;;

Για να έχουμε περιθώρια!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

:kiss: Καλημέρα και σε όοοοοολες τις νέες μανούλες!!! :kiss:

Καλημερα!!!!!!!!!!

Να καλωσορισω κ εγω τις νεες φουσκοκοιλιτσες Ιουλιου!!!!!

Πως ειστε????

ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!

Αυριο θα παω να παρω τα αποτελεσματα απο τις αιματολογικες μου κ να δωσω κ τα χρωστουμενα(ουρα κ κοπλικο επιχρισμα) αντε να δουμε τι θα δουμε!!!!

Απο πεινα δεν τρελλαινομαι!!!! Οσο ετρωγα κ πριν...δεν ζηταω κατι παραπανω...ευτυχως δηλαδη γιατι ο γιατρος μου ειναι υστερικος με τα κιλα κ θα εχω προβλημα!!!

Το σεξ μας ειπε να το ξεχασουμε!!!!

Απο δουλειες μου επιτρεπει ΜΟΝΟ μαγειρεμα κ προσεκτικο στρωσιμο κρεβατιου!!!!ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!!! :blink::blink::blink: Με λιγα λογια θα κανω το παρτατιφ!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Καλα ειναι υπερβολικος το ηξερα αυτο....αλλα μου ειπε οτι αυτος ειναι ο καπετανιος στην συγκεκριμενη περιπτωση!!! :blink: Και οτι ολη αυτη η υστερια ειναι λογω οτυ οτι ειναι διδυμος κυηση απο εξωσωματικη!!!

Τι να κανω....?Οτι πει ο ντοκτορας!

Εσας τι συμβουλες σας εδωσε?

Καλημέρα κι από μένα κοριτσάκια!!!!

maria+fotis κι εγώ μια απ' τα ίδια, δε νιώθω έγκυος. Αφήστε που μου έχει καρφωθεί η ιδέα ότι είναι παλίνδρομη, ότι έχω τοξόπλασμα, ότι έχω ηπατίτιδα, ότι έχω έιτς... :( Αχ αχ, τι τραβάω... Είδα και κάτι εφιάλτες χτες βράδι, το Scream ωχριά μπροστά τους...

IreneValadia κι εγώ αυτό σκέφτομαι!!!! Αφού, σύμφωνα με το δείκτη μάζας σώματος, είμαι λιποβαρής, οπότε, ας πάρω και κανένα κιλάκι, δε θα πάθω και τίποτα! :P

Lollipop εμένα ο γιατρός μου είπε ότι μπορώ να κάνω δουλειές όταν τον ρώτησα, επειδή, όπως είπε "έγκυος είσαι, δεν είσαι άρρωστη". Αλλά φυσικά, να αποφεύγω τις βαριές δουλειές. Κάνω: μαγείρεμα, πιάτα, στρώσιμο κρεβατιού, συγύρισμα, σίδερο (το κάνω έτσι κι αλλιώς καθιστή), κανένα σκουπισματάκι και ξεσκονισματάκι, αλλά τώρα γενικά αποφεύγω τις δουλειές, λόγω καύσωνα...

Για το σεξ δεν τον ρώτησα, αλλά το αποφεύγουμε γιατί δε νιώθουμε καλά. Στο ενημερωτικό φυλλάδιο που μας έδωσε, λέει ότι πρέπει να γίνεται με μέγιστη προσοχή και να αποφεύγεται η πλήρης διείσδηση (τότε τι να το κάνω;).

Όσο για τα κιλά, κι ο δικός μου έχει ένα θέμα: στο φυλλάδιο στο σημείο όπου μιλά για το φαγητό, απαγορεύονται τα πάντα, και επιτρέπονται πέντε πράγματα!!!!!!!!!!!

hello AGAIN ! επιτρέψτε μου να κεράσω ενα τραγουδάκι ! είναι ΠΑΛΙΟ αλλα αγαπημένο ! :)

http://www.youtube.com/watch?v=I1YjGN88NkE

εγώ αυτήν την εβδομάδα εχω αναγούλες χωρίς εμετούς...

ερχεται η ώρα να τσιμπήσω κατι και ολα μου φαίνονται αηδία...

εγώ μάλλον ανήκω στις υπερβαρες (εντάξει δεν είμαι και τέρας αλλα τα εχω τα κιλάκια μου) και δεν με χαλάει καθόλου η αναγούλα χιχιχιχι...

αnyway...αυριο πρωί πρωί εχω τον 2ο υπέρηχο !

λέτε να ακούσουμε καρδούλα !;;; μακάρι γιατί μετά φεύγει διακοπές η γιατρός μου :(

α! εμένα η γιατρός μου δεν μου είπε λεπτομέριες, μόνο οτι απαγορεύονται τα βάρη.

κατα τα άλλα χάρηκε που δεν εργάζομαι τώρα και μου είπε να ξεκουράζομαι.

Εννοείται κομμένο το σεξ... - αμ, το έλεγα εγώ ...!!

οτι χαρήκαμε πριν... τώρα νηστεία.....!!!!!

επίσης μου απαγόρευσε το βάψιμο μαλλιού.

για τα κιλα μου είπε απλά να προσέχω.

Λοιπόν, από όσα γνωρίζω, από όσα διάβασα, και από όσα μου είπε ο γιατρός, απαγορεύονται:

-Αβγά και σκευάσματα που περιέχουν αβγά. Εννοούνται τα ωμά αβγά, εμένα μου τα απαγορεύει γενικώς, αλλά τα ωμά αβγά και ό,τι περιέχει ωμό αβγό, π.χ. μαγιονέζα, μους, παγωτό, μπορεί να έχει το μικρόβιο Lysteria ή και σαλμονέλλα.

- Αλκοόλ για ευνόητους λόγους.

- Προπαρασκευασμένα φαγητά που διατηρούνται στην κατάψυξη. Λογικά, επειδή κατά την κατάψυξη/απόψυξη μπορεί να δημιουργηθούν μικρόβια.

- Πατέ από σηκώτι χήνας. Και πάλι επικίνδυνα για λιστερίωση.

- Μαλακά τυριά που απλώνονται στο ψωμί και μπλε τυριά. Επίσης επικίνδυνα για λιστερίωση.

- Οστρακοειδή, ειδικά ωμά και φυσικά ωμά ψάρια (πάει το σούσι!!). Και πάλι η λιστερίωση.

- Ξηροί καρποί. Λογικά για κίνδυνο αλλεργίας.

- Φαγητά αεροπλάνου και φαγητά που κατασκευάζονται για μεγάλο αριθμό ατόμων (υποθέτω επειδή δεν τηρούνται γενικά οι κανόνες υγιεινής; ).

- Ξιφίας. Επίσης γνωρίζω ότι απαγορεύεται ο τόνος σε κονσέρβα, επειδή περιέχει υδράργυρο, αλλά στο βιβλίο που έχω λέει ότι συνιστάται! Ο γιατρός δεν ανέφερε τον τόνο!

Τα γλυκά, τα ζυμαρικά, το λευκό ψωμί και γενικά τα λιπαρά φαγητά, απαγορεύονται για τα κιλά. Όλα τα υπόλοιπα μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα.

Γεια σας και παλι κοριτσακια! Ο δικος μου γιατρος δε μου ειπε κατι, μου ειπε μονο να μη σηκωνω βαρη, μου ειπε να παω κανονικα διακοπες αεροπορικως οπως προγραμματισαμε, μπορω μια στο τοσο να πιω ενα ποτηρακι κρασι αμα βγω, νυχια κανω τζελ ειπε δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Δεν τον ρωτησα και τιποτα αλλο βεβαια... Για το σεξ δεν ειπε κατι ετσι θεωρησα οτι επιτρεπεται, αν απαγορευοταν θα το ελεγε φανταζομαι αλλα οκ γινεται με προσοχη. Οσο για τη διατροφη μου ειπε αυτα που μας ειπε η "Θέλω να γίνω μαμά!". Κατα τα αλλα σας ζηλευω οσες μπορειτε και τρωτε! Εγω εχω αναγουλες συνεχεια. Ελπιζω να μη γινουν εντονοτερες τωρα που θα μπουμε στο δευτερο-τριτο μηνα...

καλημέρα κοριτσάκια!!!

έχει λίγη ζεστούλα ή μου φαίνεται???

κουράγιο κοιλίτσες (δεν έχουμε ακόμη, αλλά πού θα πάει, θα αποκτήσουμε!)

geia sas kai pali!

Na sas rwthsw kati ligo... asxeto???

twra pou eiste egues kanete apotrixwsh sto bikini???

Nomizw oti aplws fovamai kai thn skia mou alla den thelw na kanw kai kanena lathos...

epishs, exete stamathsei na xrhsmopoieitai kapoio apo ta kaluntika-arwmata-lak malliwn- makigiaz pou xrhsimopoiousate prin?

ta nuxia ta vafete kanonika? Epishs, me ta mallia sas ti kanete? Egw exw kanei antaugeies prosfata opote den tha ksana-xreiastw gia kapoious mhnes alla sigoura meta apo 3-4 mhnes tha fainetai para polu h riza...

xxx

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...