Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΦΟΥΣΚΩΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2010

Recommended Posts

Μαριαννα μου,

τα πιο σοβαρα προγματα στη ζωη μας ερχονται οταν δεν ειμαστε προετοιμασμενοι να τα δεχτουμε ή οταν εχουμε αλλες προτεραιοτητες!

Για μια εγκυμοσυνη δεν υπαρχει "ακαταλληλη κ καταλληλη περιοδος"...ερχεται κ απλα σου αλλαζει την ζωη!

Ευχομαι καλη αναρρωση στον αντρα σου κ καλα αποτελεσματα σε σενα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 999
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

1. :laugh: :laugh:

2. :laugh: :laugh: :laugh:

3. :laugh: :laugh:

4. :laugh: :laugh:

5. :woohoo: :laugh:

6. :laugh: :laugh:

7. αυτα!!!!

μου τις ελυσες...... μου τις ελυσες

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

δεν εισαι απο την ρομανια...εισαι απ την χιουμορμανια!!!! :woohoo:

:kiss::kiss::kiss:

nikulina έγραψε:

ζαχα...εγο λεο να φιγο απο εδο...αλα εσισ ολο με φοναζετε πισο....

και δεν ανιγο στισ εγεμονουσεσ....

Ai mare umor..

Vă doresc cele mai bune mijloace de inima mea

Γεια σας κοριτσαρες

lollipop χρόνια σου πολλααααααα και απο εδώ και στο εξής μονο καλά νέα να έχεις στη ζωή σου.

Γιουλακι συγχαρητήρια για τα διδυμακια (εσενα τουλάχιστον ο γιατρός σου ,σου έδωσε οδηγίες ,εγώ που τον ρωτάω αν ..χτύπα ξύλο δω αίμα τι κάνω ,η απάντηση του ήταν τίποτα ) και εμείς φεύγουμε αύριο.

Ευτυχώς τα πονάκια περιορίστηκαν και η χοριακη μας σήμερα ειναι 426(έχω την αίσθηση οτι πάει λίγο αργά )

Νικουλινα θελω και εγω το πατρον για το τσουτσουνοσκουφακι :laugh:

Απο αυριο διακοπεςςςςς

:silly: :silly: :silly: :silly:

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΕ ΤΕΛΙΟΣΕΣ...ΤΟΡΑ....

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nikulina έγραψε:

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΕ ΤΕΛΙΟΣΕΣ...ΤΟΡΑ....

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ποιος σε τελειώσε καλε? μη μιλας προστυχα!!! χα χαCine a vândut apeluri; ordinar nu mai vorbim! ha ha

bine site-ul minunat l-am găsit în mod automat traduse în limba română

καλα αφτο δεν το ιδα να ερτι.....με τιποτα....

εμενα μασκα.....

σου λεο κλεο τορα....σινγενιτικα,,,πολι...

η ατιμεσ χορμονεσ τη κανουν...!!!!!!!!!!!!!!!

και ιπα με τελιοσεσα....οχι, "τελιοσαααααααα..αχ αχ...."

nikulina έγραψε:

καλα αφτο δεν το ιδα να ερτι.....με τιποτα....

εμενα μασκα.....

σου λεο κλεο τορα....σινγενιτικα,,,πολι...

η ατιμεσ χορμονεσ τη κανουν...!!!!!!!!!!!!!!!

και ιπα με τελιοσεσα....οχι, "τελιοσαααααααα..αχ αχ...."

ΠΟΙΕΣ ΟΡΜΟΝΕΣ?ΕΓΚΥΟΣ ΕΙΣΑΙ?ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ ΛΙΓΑΚΙ!!!

ΦΡΑΟΥΛΙΝΟ έγραψε:

Γεια σας κοριτσαρες

lollipop χρόνια σου πολλααααααα και απο εδώ και στο εξής μονο καλά νέα να έχεις στη ζωή σου.

Γιουλακι συγχαρητήρια για τα διδυμακια (εσενα τουλάχιστον ο γιατρός σου ,σου έδωσε οδηγίες ,εγώ που τον ρωτάω αν ..χτύπα ξύλο δω αίμα τι κάνω ,η απάντηση του ήταν τίποτα ) και εμείς φεύγουμε αύριο.

Ευτυχώς τα πονάκια περιορίστηκαν και η χοριακη μας σήμερα ειναι 426(έχω την αίσθηση οτι πάει λίγο αργά )

Νικουλινα θελω και εγω το πατρον για το τσουτσουνοσκουφακι :laugh:

Απο αυριο διακοπεςςςςς

:silly: :silly: :silly: :silly:

λιπον...θα σασ στο δοσο.....αλα βλεπο ποσ εχι πολι ζιτισι...και σκεφτουμε με το μικρο μου μιαλακι...μα το κανο δουλεα..... :blush::blush:

αααα λολλι...σου ιπα χρονια πολα?..δεν θιμαμε...χρονια πολλα.. :blink::blink::blink:

zaxarenia έγραψε:

nikulina έγραψε:

ΠΟΙΕΣ ΟΡΜΟΝΕΣ?ΕΓΚΥΟΣ ΕΙΣΑΙ?ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ ΛΙΓΑΚΙ!!![/quote:6j6zsv3o]

οχι...δεν ιμε ενγιοσ....αλα ιμουν και επενα πολα....και ακομα με ιπεριαζουν...

μαλ.. σορυυ...βλακιεσ λεο.. :blink::blink::blink::blink: .θα εχο χασι με αφτα που μου εβαλεσ.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Γειά σας κορίτσια, να μπω κι εγώ στην παρέα σας;

Πήγαμε σήμερα για πρώτη φορά στο γιατρό. Κάναμε υπέρηχο και φάνηκε μια κουκιδίτσα που μας είπε ότι είναι ο σάκος! Επόμενο ραντεβού 11/8!

Χωρίς πλάκα τώρα, ακόμα δεν το έχω πιστέψει! Μέχρι ν' ακούσω καρδούλα, θα νομίζω ότι έχει γίνει κάποιο λάθος!!!

Ναι, το πρώτο, γι' αυτό δεν μπορώ ακόμα να το πιστέψω! Και γι' αυτό και άργησα τόσο πολύ να μπω στην παρέα σας, γιατί δεν το πίστευα ότι είμαι!

Α, δεν το έγραψα; Μου έβγαλε ΠΗΤ 25-26 Μαρτίου!!! Με φουστανέλα θα βγει το παιδί!!!!!!! Και θα χορεύει και τσάμικο!!!

Φυσικά είναι η πρώτη εκτίμηση!

εμενα μου το εβγαζε 30 Μαρτιου.... τελικα γεννηθηκε στις 19 με καισαρικη! ... οπως λες κι εσυ... η πρωτη εκτιμηση.... ετσι χονδρικα υπολογισε μειον 1-2 βδομαδες.... και συν 1 βδομαδα....

ποτε ειναι το πασχα? η κυριακη του πασχα???

Καλημερα κοριτσια! Ελειψα μια βδομαδα και δε σας προλαβαινω! Ολα καλα? Εγω πηγα στο γιατρο, ειδαμε το σακο καρδουλα ομως ηταν νωρις, θα παω την αλλη βδομαδα. Οι αναγουλες συνεχιζονται και τελειωμο δεν εχουν...

Καλημερα!!!!!!!!!

Πως ειστε????

Εγω χτες χεστηκα λιγακι απο τον φοβο μου :S .Ειχα πονακια στην κοιλια...ποτε αριστερα,ποτε δεξια,ποτε στο κεντρο χαμηλα.Σταματουσαν κ ξεκινουσαν!!!!Δεν ηταν εντονα αλλα ο φοβος τα μεγαλοποιει ολα!

Ευτυχως σημερα ειμαι οκ κ ετοιμαζομαι να παω Αθηνα για τον υπερηχο της Δευτερας.Αντε να δουμε τι γινεται να ηρεμισω καπως!!!

Εχω και τον αντρα μου τον "ντοκτορα" που θελει να με ηρεμισει κ μου λεει <μην ανησυχεις!!τοσες αλλαγες γινονται εκει μεσα>.Ισως να εχει δικαιο......

Σας ζαλισα πρωι πρωι!!! :blush:

καλημερα και απο μενα γκαστρουδιτσες μου!!χθες βραδυ πηγα γιατρο,ειδαμε το σακουλακι μας!!!τοσο ωραιο.ευτυχως δεν ειναι εξωμητριο,πολυ το φοβομουν..την αλλη εβδομαδα ειπε θα ακουσουμε καρδουλα.ειμαι 5 εβδομαδων..αυτα!!

η κοιλια μου και μενα με ζορισε σημερα αρκετα,αλλα εκανα μαλ..ια νομιζω.σηκωσα βαρος...ο γιατρος ειπε ως ειναι φυσιολογικο να ποναει.και για το στηθος επεμενε αν εχει πρηστει και ποναει.το θελουμε αυτο λεει.σημαινει πως ολα πανε οκ...αυτα!!!

καλημέρα κοριτσούδια !

καλώς μας ήρθες Θέλω να γίνω μαμά !!!

Lollipop μην ανησυχείς ! και εγώ εχω τέτοια πονάκια και η γιατρός μου δεν εδωσε σημασία ! εγώ δυστυχώς είδα κι αλλο ροζάκι χθες σχεδόν ολη την ημέρα αλλα ήταν παααααρα πολύ αχνό ροζ και το βραδάκι εγινε μπεζ αχνό... αλλα ευτυχώς η γιατρός μου την Πέμπτη μου είπε να μην ανησυχήσω αν ξαναδώ αιματάκι ! συμβαίνουν αυτά λέει ! οταν δούμε ΠΟΛΥ αίμα υπάρχει πρόβλημα ! αρα καθόμουν σαν την κοτούλα και γω ολη μέρα ψες ! λείπει και ο αντρούλης μου :(

θα ερθει αυριο βραδυ ή Δευτέρα πρωί...

αφήστε τα... είχαμε μια ασχημη εξέλιξη με την κουνιάδα μου...

στον 6ο μήνα της διέγνωσαν στο μωράκι σύνδρομο down και της το πήραν χθες με τοκετό (δική της απόφαση)... μαυρα χάλια η οικογένεια...

αλήθεια βρε κορίτσια ! δεν είναι πολύ αργά για να διαγνώσουν συνδρομο down !?? πολύ πιο νωρίς δεν το βρίσκουν !!!!;;;;;;

γιατί νομίζω οτι φταίει η γιατρός της !!!;;;;;;;;;

ελα ρε μαρακι,τι λες τωρα η κοπελα?οντως στον 6ο πιστευω πως ειναι πολυ αργα.αν δεν κανω λαθος αυτο το βλεπουν με την αυχενικη γυρω στον 3ο.νομιζω κιολας..τι κριμα παντως...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...