Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτια γεια σας.απο την παρασκευη περνω αγκουμεντιν τον 525 για τον λαιμο μου.και εχθες εβγαλα 1-2 σπιρακια στο στωμα.και σημερα πιο πολλα.πηγα στον οδοντιατρο,ασχετος γιατρο για την παθηση αλλα ειθελα γιατρο.και μου ειπε οτι φενεται να ειναι απο το αγκουμεντιν η απο φαρμακο γενηκα.εβγαλα και λιγα στο σωμα.αλλα μεσα στο στομα βγαζεις?

Δημοσίευση

δεν ειναι αθες αν γραφεται ετσι.ψιλο σπιρακι πολυ πολυ ψιλα.οσο για την αντιβιωση την εκοψα,δεν πηρα το χαπι το μεσημεριανο.αν ειναι απο το αγκουμεντιν,τωρα που το σταματησα ποτε θα φυγουν?

Δημοσίευση

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΤΡΟΜΑΞΩ ΑΛΛΑ Η ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΣΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΑΚΡΑΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΝΤΙΛΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ Κ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ Κ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΕΓΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΓΡΑΨΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑ Κ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ

ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ

Δημοσίευση

Καποια αντιβιωτικα προκαλουν τετια συμπτοματα.και εξαρταται απο την ανθεκτικοτητα καθε ανθρωππου.

Δεν σας εχουν πει και οι παιδιατροι οταν δινουν αντιβιωση οτι τα παιδι αμπορει να βγαλουν εξανθημα η σπιρακια και αμα εμφανησουν να σταματατε την συγκεκριμενη αντιβιωση;;;;

εμενα παντως καθε φορα και στις 3 αντιβιωσεις που χρειαστηκε να παρει μου ειπε αυτο το πραγμα..

μεχρι τωρα εβγαλε μονο στο αμοξιλ που πηρε προσφατα

ΠΧ αν καποιο αντιβιωτικο ειναι ΟΚ με μενα..σε σενα μπορει να προκαλεσει τετοια παρενεργεια..γι'αυτο παντα λεμε να μην παιρνουμε ενα φαρμακο που εκανε δουλεια σε καποιον φιλο αλλα να σημβουλευομαστε γιατρο

Δημοσίευση

γενηκα σπιρακια το ξερω οτι προκαλη και ο παιδιατρος μου το ειπα απλα δεν ξερω αν ενωουσε και μεσα στο στωμα,εγω παντως το εκωψα και αν ξανα υποτροποιαση θα παρω αλλη θεραπεια.σας ευχαριστω ολες σας

Δημοσίευση

κοριτσακι μου ρωτα το γιατρο σου βασικα και σταματο μεχρι να σου πει απο μωρα εμφανισαμε και εγω και η αδερφη μου στο εκουμεντιν αλλεργια και γενικα στις πενικιλλινες καλα ειναι εαν υπαρχει μια στο εκατομμυριο ναχει το μωρακι κατι αλλεργικο να σου δινουν οχι πενικιλλινες που εκει ανηκει το εκουμεντιν αλλα καλλες κατηγοριες αντιβιωσεων υπαρχου7ν πολλες.επισης στην ιδια κατηγορια με το εκουμεντιν ανηκει και το αμοξιλ και αλλες γνωστες αντιβιωσεις...γενικα αφοβες ειναι η κλαριπεν και οι κλαρισιντ που τις δινουν σε αλλεργικα ατομα...απλα αυτα θα στα πει ο γιατρος σου

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...