Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια! Δεν το πιστευω οτι γραφω εγω εδω! Ειμαι λιγο επιφυλακτικη ακομα βεβαια αλλα ειπα να το μοιραστω μαζι σας και ελπιζω σιγα σιγα να το συνειδητοποιησω! Μετα απο μια νυχτα και μια μερα ολο αναγουλες και εμετους και φυσικα με τρεις μερες καθυστερηση εκανα το τεστ και βγηκε θετικο! Πηγα στο γιατρο - αν και ηταν πολυ νωρις, πηγα ομως γιατι δεν αντεχα αλλο με τις αναγουλες - μου εδωσε κατι αντιεμετικα αλλα στον υπερηχο δε μπορεσαμε να δουμε κατι, μονο μια αχνη κουκκιδουλα που την ερμηνευσε σε πιθανη εγκυμοσυνη. Ακομα δεν εχουν συμπληρωθει καν 4 βδομαδες ειπε, γιαυτο. Η καθυστερηση συνεχιζεται, εκανα αλλο ενα τεστ και βγηκε παλι θετικο, απο τις αναγουλες ηρεμησα αρκετα και ευχομαι σε 10 μερες που θα με ξαναδει να δουμε κατι για να μπορεσω να χαρω!

Ευχομαι σε ολες ο,τι καλυτερο και σας ευχαριστω για ολα!!!

Δημοσίευση

Νουτελα...... τα κατάφερες!!!!!!!!!!!

Ναι ειναι λίγο νωρίς να το δεί ο γιατρός αλλά παιρνάει γρηγορα ο καιρός!!

Σου ευχομαι ολα να πάνε οπως τα θελήσεις και ακόμα καλύτερα;)

Με το καλο μια εννιαμινη εγκυμοσύνη γλυκιά μου!!

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια κοπέλα μου..¨οτι καλύτερο σου ευχομαι! Γιατί δεν κάνεις μια χοριακή να ηρεμήσεις??Αν και είμαι σίγουρη πως θα πάνε όλα μια χαρά..Μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και υγιαέστατο μωράκι..Περιμένουμε νέα σου..και κουράγιο για τα συμπτώματα!

Δημοσίευση

νουτελλα πήγαινε να κανεις μια χωριακή για να βεβαιωθείς κοριτσάκι μου... ;) και ελπίζω να ναι ένας μεγάλος αριθμός!!!!!!!!!! και ένα υγιέστατο σπορακι στην κοιλίτσα σου... :) :) με το καλό μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη... :)

Δημοσίευση

καλε επιτελους το βρηκα το ποστ!!!ουφ!!!

Με μπερδεψε ο τιτλος!

με το καλο νουτελακι...με πολλα νουτελακια και πραλινακια ευχομαι!!!

:laugh:

καλη εγκυμοσυνη και ενα γερο μωρακι!!!! (2 ή 3 οσα προκυψουν τελος παντων) :kiss:

Δημοσίευση

Συγχαρητηρια!!!!!!Ολα καλα να σου πανε και αφου ηρεμησες και απο τις αναγουλες....Ειναι οντως νωρις να το δεις αλλα αμα θελεις να το σιγουρεψεις κανε μια χοριακη.Μπραβο και παλι μπραβο....

Δημοσίευση

Μπράβο βρε Nutellaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με το πολύ ωραίο nick-nameaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να προσέχεις καλή μου!!!!!!!!!!!!!!

Θερμά συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Έλα λέμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Άλλος??????????????????

Καλά μη βαράτε......................

Άλλη?????

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Ευχαριστωωωωωωωωωω!!!

Bibibo μου αυτο προσπαθω να κανω, υπομονη! Να ξεφευγει το μυαλο μου να περασουν οι μερες να δουμε τι θα δουμε στον υπερηχο!

Lora-ex Boubou1305 φιλεναδιτσα μου να σαι καλα! Περιμενω να μπεις στο κλαμπ!!!

PIPITSAZOUZOUNA μου και συ! Χαλαρα και μεχρι το Σεπτεμβριο το βλεπω να φυτρωνει το σπορακι !

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εγώ κορίτσια με το γιατρό θα παίξω ξύλο στο τέλος! 🤣 Χώρια που με τρομοκράτησε τζάμπα τώρα που πήγα, ότι το μωρό μπορεί να έχει τυλιχθεί με τον ομφάλιο.. τελικά καμία σχέση.. η γυναικολόγος μου που το είδε μετά μου είπε καμία σχέση.. εντάξει δεν είχα τρελές απαιτήσεις από τον υπέρηχο του νοσοκομείο αλλά όχι να μου λέει τέτοια να με τρομάζει.  Έχει φαγωθεί ότι υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσω προεκλαμψία και σώνει και ντε τώρα κοιτάω την πίεση κάθε μέρα γιατί αν ανέβει απότομα θα με πάει για καισαρική χωρίς δεύτερη σκέψη.  Εντωμεταξύ η πίεση μου μια χαρά είναι.. μόνο όταν πηγαίνω στο νοσοκομείο ανεβάζω πίεση... τυχαίο;; Δεν ξέρω..
    • Σε ευχαριστώ πάρα πολυ για την συμβουλή! ❤️ ευχομαι και σε εσενα τα καλυτερα!
    • Νομίζω πως τόσο νωρίς καμία κοπέλα δεν είχε συμπτώματα..μετά ξεκινάνε τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης (αν έχεις). Τωρα από τη στιγμή που έχεις ελεύθερες επαφές πάντα μπορεί να μείνεις έγκυος, και στο εύχομαι!  Αν τώρα περιμενεις αυτες τις μερες περίοδο, και συνήθως έχεις και τόσο έντονα συμπτώματα κ αυτή τη φορά δεν έχεις, ίσως να είναι η τυχερή, ποιος ξέρει!! Βεβαια αποτι είδα τώρα, πριν 1 εβδομάδα λες ότι είχες ωορρηξία άρα δεν είναι απλά νωρίς για συμπτώματα, καλά καλά μπορεί να μην έχει γίνει καν εμφύτευση! Περίμενε μέχρι τη μέρα που είναι να σου έρθει περίοδος, και αν εχεις καθυστέρηση κάνε τεστ!
    • Εντωμεταξύ του λέω είδατε γιατρέ δε με πιστεύατε ότι θα έρθω στο ραντεβού αλλά σας διέψευσα..μου λέει όχι δεν πίστευα εσένα, τον τράχηλο δεν πίστευα 😂 Τώρα πέρα από την πλάκα, εγώ ένιωθα ότι θα φτάσω μέχρι σήμερα, αλλά μέχρι τις 14 δε νιώθω ότι θα φτάσω..δηλαδή θα είναι θαύμα μου φαίνεται αν φτάσω..αλλά οκ, θα δούμε!  
    • Καλησπέρα κορίτσια! Μόλις γύρισα από το γιατρό. 3065γρ το μωρό! Τώρα δε ξαναπάω γιατρό, μου είπε αν δε γεννήσω μέχρι την άλλη Τετάρτη θα κλείσουμε για το Σάββατο που θέλω να πάω(στις 14 δηλαδή).  Αυτός βέβαια μέτρησε πότε είναι το άλλο Σάββατο, και μου λέει σε 10 μέρες; Δεν παίζει να φτάσεις. Αλλά από την άλλη μου λέει ούτε μέχρι εδώ πίστευα ότι θα φτάσεις, οπότε ποιος ξέρει; Τώρα που το θυμήθηκα, μου είπε ότι έχει ανοίξει κάτω απλά ακόμα δε χωράει το κεφάλι να βγει. Κάπως έτσι μου το είπε δε θυμάμαι καλά. Ο Κώστας αγχώνεται τον ρώταγε αν έχει 5 μέρες έστω ακόμα να προλάβει το σπίτι 😂  Οπότε αναμένουμε.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...