Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ- ΟΚΤΩΜΒΡΗ 2010 Νο 2

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!ΓΥΡΙΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ....ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΤΟΠΛΕΡ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΨΑΡΑΚΙ...ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΥΡΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΓΩΤΟ!!!!!!

ΛΟΙΠΟΝ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ 1.854kg ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ! ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΟΤΟΚΟΓΡΑΦΟ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΚΑΛΑ...ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ!!!! ΕΧΩ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ GRADE 2 ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΙΧΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 31Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 35Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟ 2! ΤΙ ΝΑ ΠΩ????? ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ! ΘΑ ΠΑΩ ΞΑΝΑ ΣΕ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ!!!!

WELCOME BACK TZITZIKAKI!!!

ΣΤΑΓΟΝΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΔΕΣ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑΣΙΜΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ! ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΝΩ.....3 ΒΔΟΜΑΔΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΟΥ ΟΠΟΤΕ..ΜΟΝΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ!!!!

ΕΡΗ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ...ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΖΕΣΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΤΑ ΣΠΙΤΙ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!!

ΜΑΜΟΥΝΑΚΙ ΜΠΡΑΒΟ!!!ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΕΜΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕΝΑ!!!!!ΑΝΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ!!!!

ΜΠΑΡΜΠΙ ΜΟΥ ΕΙΔΕΣ???ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ....ΦΤΑΝΕΙ Η ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΑΔΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ!!!! ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΙΚΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ :P

ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΝΤΟΥΖ ΓΙΑΤΙ ΣΚΑΩ!!!!ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 997
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

anlou όλα καλά δηλαδή!Ωραία!Εμένα το κοριτσάκι μου ήταν 1220 gr πριν 3 βδομάδες που την είδαμε.Άντε να δούμε πόσο έφτασε τώρα!Για τον πλακούντα δεν ξέρω να σου πω,το μόνο που ξέρω είναι ότι "γερνάει" πιο γρήγορα αν καπνίζεις ή αν πίνεις κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.Καλή ξεκούραση τώρα! :kiss::kiss:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ!!ΘΡΕΦΤΑΡΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ 1822γρ. ΚΑΙ Ο ΥΠΕΡΗΧΟς ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΑΡΧΕΣ ΟΚΤΩΒΡΗ!ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΛΟΣ Ο ΠΛΑΚΟΥΝΤΑΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΣΒΕΣΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΤΟΜΠΛΕΡ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΠΟ ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΡΣΙΟΣ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ!!!

tzitzikaki welcome back! καλα αποτελεσματα για παρασκευη!

Ανλου ο μπεμπαρος μεγαλωσε ε? την αλλη βδομαδα θα πιασουμε τα 2κιλα...

μαριλου και σενα 1800γρ ειναι περιπου ε? μεγαλωσαν τα χρυσα μου!αρχες οκτωβρη θα γεννησουμε μαζι..

εμενα νομιζω πλακουντας νομιζω ειπε grade 1..αυτο λεει παντα και δεν ξερω τι ειναι..τεσπα...

καλο βραδυ κοριτσακια μου!

παλι πειναωωωωωωωω....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ.ΒΛΕΠΩ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ!!!!ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΤΟ DOOPLER ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΚΑΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.ΑΝ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΣΤΟ ΚΕΝΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΛΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ(ΣΤΑ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ)ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 32 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝΕΙ??

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΡΑΜΠΕΣ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΡΑ ΜΟΥ ΧΕΡΙΑ ΠΟΔΙΑ ΜΕ ΠΟΝΑΝΕ ΑΡΚΕΤΑ ΤΑ ΝΟΙΩΘΩ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΠΛΕΝΩ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ??ΑΝΤΕ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ :silly: :silly: ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑ!!!!!

Καλημέρα Κορίτσιαααααα!!!!!!!!! Είσαστε όλες καλά;;;;;; ;)

Εγώ χθες το βράδυ δεν κοιμήθηκα καθόλου...και όχι απο την ζέστη γιατί όλη νύχτα είχαμε κλιματιστικό, αλλά απο την κοιλούμπα!

Άρχισα να μην βολεύομαι τα βράδια...Αχ πότε θα κοιμηθώ μπρούμητα... :P

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΛΥΚΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!! :kiss::kiss:

Τι κάνετε?? Βλέπω είχαμε νέα από αρκετά μπεμπάκια!!

Ανλού μου μπράβο ο αντράκος σου μεγάλωσε! Εμένα τώρα πρέπει να είναι 2 κιλά. Από εδώ και πέρα ο μέσος όρος που παίρνουν κάθε βδομάδα είναι γύρω στα 200γρ. Και εγώ grade 2 είχα και δεν μου είπε κάτι ούτε ο γιατρός που μου έκανε την εξέταση, ούτε ο γιατρός μου που του πήγα τα αποτελέσματα και τα είδε! Μου είπαν ότι όλα είναι φυσιολογικά και μια χαρά! Μπράβο που ηρεμήσατε και από τις συσπάσεις! Εγώ σήμερα θα τα σταματήσω τα χάπια και δεν ξέρω έχω ένα προαίσθημα ότι χωρίς αυτά θα ξεκινήσουν οι συσπάσεις, γιατί αν ξεχάσω καμιά φορά να το πάρω τότε μια πιάνουν οι συσπάσεις όχι βέβαια συχνές αλλά δεν ξέρω τι να πω? Τελικά δεν πήγα στο ΙΚΑ γιατί δεν μπορούσε να με πάει ο άντρας μου! :angry::angry::angry:

Την άλλη βδομάδα όμως δεν θα τη γλιτώσει γιατί έχει άδεια! ;)

Τζιτζικάκι και εσύ καλά αποτελέσματα να έχεις την Παρασκευή! Ναι, και μάλλον κατά 90% την Παρασκευή θα είμαι αδειούχα και με τη βούλα! :P

Μαρυλού μπράβο και το δικό σου το μπεμπάκι μια χαρά!! Άντε κορίτσια από τις αρχές του επόμενου μήνα, δηλαδή σε 2 βδομάδες θα αρχίσουμε να μαθαίνουμε για γεννητούρια!! :silly: :silly: :woohoo: :woohoo:

Έρη μου το doppler εγώ το έκανα όταν ήμουν στην 31η+5 και από ότι ξέρω μπορείς μέχρι και την 33η περίπου βδομάδα! Όσο για τα πόδια που λές αν και μετά τη δουλειά γυρνάω σπίτι και ξαπλώνω και δεν κουράζομαι αυτά έχουν αρχίσει και πρήζονται λίγο και τα νιώθω και εγώ μονίμως κουρασμένα! Και εγώ πρώτα ο Θεός θα ξεκινήσω την άλλη βδομάδα με τα πλυσίματα, γιατί 27 έρχονται τα επιπλάκια μας και να τα έχω έτοιμα για να τα βάλω στην θέση τους και σιγά σιγά να ξεκινήσω να φτιάχνω και τη βαλιτσούλα μου! Εγώ θα γεννήσω στο Λητώ. Εσύ?

Λένα μου εγώ δεν μπορώ να πω ότι δεν κοιμάμαι αλλά ξυπνάω που και που το βράδυ είτε γιατί θέλω να πάω τουαλέτα είτε γιατί δεν βολεύομαι αλλά εγώ έχω και ένα παιδάκι, εσύ που έχεις και δύο θα πρέπει λογικά να έχεις και μεγαλύτερη κοιλίτσα, οπότε δικαίως δεν βολεύεσαι!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ!!!!! :P:P:P:P

ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ..μη νομιζετε οτι ειμαστε υπναρουδες...απο τις 4π.μ μεχρι τις 7π.μ το ματι ηταν γαριδα!!λυσαμε σταυρολεξα, διαβασαμε βιβλια.. :S

αλλα ξερω τι φταιει.. απο ξημερωματα πειναγα...ειπα να πιο λιγο γαλατακι..τιποτα.. :( η πεινα μεγαλυτερη.. :P τρωω και γω 2 τοστ..και μετα κοιμηθηκα σαν πουλακι :laugh:

ερη μου εγω γενναω μητερα (εχει φτιαξει λενα σελιδα με το ποιες γενναμε που, μπες να γραφτεις)..ποδαρακια και μενα με ενοχλουνε..επαθα και κραμπα στον υπνο μου..

κοριτσια και σημερα 36 βαθμους ειπε..παλι θα σκασουμε..

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΣΟΥ BARBIEPA ΞΕΣΗΚΩΤΙΚΟ !!ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ Μ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΕΣΤΗ !ΑΡΧΙΣΕ ΠΡΩΙ -ΠΡΩΙ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ !ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΚΡΑΜΠΕς ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΩΣΕ ΜΑΓΝΗΣΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ!ΚΙ ΕΓΩ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΒΑΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΗΡΕ ΕΝΕ ΚΙΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ!ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ.ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑ ΣΑΚΧΑΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΠΑΜΠΑ ΑΣΧΗΜΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΤΗΤΑ.

Κοριτσάκια μου καλό κουράγιο σήμερα με τη ζέστη! Εσύ Έρη δεν θα πας για κανένα μπανάκι?

Αλήθεια θα πάτε πουθενά διακοπούλες αυτές τις ημέρες?

BARBIE ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ.ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΑΩ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΛΕΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΓΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΧΑ.

ERI79 έγραψε:

BARBIE ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ.ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΑΩ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΛΕΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΓΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΧΑ.

Αντε καλά αποτελέσματα να έχετε!!

καλοκαιρινη διαθεση barbiepa σημερα ε? ειναι επειδη σταματαμε δουλιτσα??? αντε κοντευει, τη φαγαμε τη βδομαδα..2+σημερα..

οσο για το ικα μαλλον πρωτη θα τα παρω τα λεφτα..ελπιζω μονο να ειναι αρκεταααα..

ερη περιμενουμε νεα απο γιατρουλη σου αυριο πρωι..να δουμε ποσο μεγαλωσε και σενα το μωρουλινι σου..

τα αλλα κοριτσακια που ειστε???γρηγορα στους υπολογιστες σας :silly:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΠΟΛΥ.ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΕ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ.ΟΣΟΥΣ ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΔΕΙΑ.BARBIE ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ.ΑΝΤΕ ΚΟΝΤΕΥΕΙ Η ΑΔΕΙΑ.

ΣΤΑΓΟΝΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΑΚΧΑΡΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!ΕΜΕΝΑ Η ΚΑΜΠΥΛΗ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΟΡΙΑΚΗ ΔΗΛΑΔΗ ΝΗΣΤΙΚΗ ΗΤΑΝ 97 ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 92 ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΨΗ ΓΛΥΚΟΖΗς 1Η ΩΡΑ 153 ΚΑΙ 2Η ΩΡΑ 147 Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟ 97 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΡΑΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 90.ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΙΧΕ ΥΨΗΛΟΤΕΡΕς ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΟς ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΨΗ ΓΛΥΚΟΖΗΣ ΤΟ ΣΑΚΧΑΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΩΣ 180 ΚΑΙ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΕΩΣ 150 ΓΙ'ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΡΙΟ.

Καλημερα κοριτσακια μου!!Πως πάνε τα κέφια σήμερα???Συγχαρητήρια σε όσα κοριτσακια εκαναν το doppler τους, όλα πανε τελεια!

tzitzikaki παρήγγειλα από το www.snuglo.com, εχει κατι φορμακια και πραγματακια με εξυπνες ατακες, τα πληρωσα λιγο ακριβουτσικα, αλλα φοβερη ποιοτητα, πολύ μαλακά!Πήρα και από το www.ebay.com ενα φορμακι paul frank, δεν ειμαι υπερ της μαρκας αλλα ειχε την μαιμουδιτσα με μια κορωνίτσα και ειχε πλακα!Και θα παραγγειλω λιγο πιο μετα και απο το www.rockyourbaby.com!!!

Κατα τα άλλα ησυχία, οι γνωστες μου ανησυχιες παλι, οτι το μωρο δεν χτυπαει πολυ εντονα, οπως την προηγουμενη εβδομαδα κι εχω πρηξει τον αντρα μου!!!Σε μια εβδομαδα εχω doppler και θελω με το καλο να ηρεμησω λιγακι!!!Πολλά φιλια σε ολες σας, παω να μαγειρεψω κι εγω, θα τα πουμε το απογευμα!!

Γεια σας γλυκες κοιλιτσες!!!! τι κανουν τα μωρακια σημερα???? Εγω εχθες κοιμηθηκα υγιης και ξυπνησα ενα ερειπιο!!!!!!!!!! :(:(

καταρχην με εχει πιασει ενας φοβερος πονος στους προσαγωγους, λες και εκανα 5 ωρες γυμναστικη, και δευτερον το στομαχι μου...ξαφνικα με επιασε ενας πονος στις 5 το πρωι και μεχρι πριν κανα δυωρο δεν ελεγε να σταματησει! μου πε ο γιατρος να παρω ενα ζαντακ και ετσι εκανα....και ηρεμησα!!!!τελος τα τηγανητα για μενα.... :(

Το θετικο νεο μου σημερα ειναι οτι πηγα στο ικα...δεν ειχε κοσμο και ευτυχως τελειωσα μπαμ μπαμ...!!!Πληρωθηκα κιολας..1040 ευρω πηρα περιπου για το επιδομα κυοφοριας, τα υπολοιπα μετα την γεννα!

Τι ωραια να καθεσαι και να πληρωνεσαι!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ερη μου καλα αποτελεσματα σημερα να χεις ευχομαι!!!! λογικα θα σου πει και για το ντοπλερ, αν οχι ρωτα τον εσυ!!!!

λενα που ειναι αυτη η λιστα και δεν την εχω δει?????? :S

εγω γενναω στο μητερα και μαλλον γυρω στις 10 σεπτεμβρη!!!! Ειμαστε βιαστικοι εμεις και δεν υπολογιζουμε ΠΗΤ, μολις σταματησω τα χαπια ο πριγκηπακος μου θα σκασει μυτη!!!! :lol::lol: οποτε ενας μηνας μου μεινε!!!!!!!ααααααααααααααααααααααχ....

μαμουνακι μου η τριουμφ εχει σουτιεν θηλασμου????? (εσυ νομιζω το γραψες καπου αυτο εχθες)

marylou έγραψε:

ΣΤΑΓΟΝΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΑΚΧΑΡΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!ΕΜΕΝΑ Η ΚΑΜΠΥΛΗ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΟΡΙΑΚΗ ΔΗΛΑΔΗ ΝΗΣΤΙΚΗ ΗΤΑΝ 97 ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 92 ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΨΗ ΓΛΥΚΟΖΗς 1Η ΩΡΑ 153 ΚΑΙ 2Η ΩΡΑ 147 Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟ 97 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΡΑΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 90.ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΙΧΕ ΥΨΗΛΟΤΕΡΕς ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΟς ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΨΗ ΓΛΥΚΟΖΗΣ ΤΟ ΣΑΚΧΑΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΩΣ 180 ΚΑΙ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΕΩΣ 150 ΓΙ'ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΡΙΟ.
MARYLOU ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΠΟΣΟ ΜΕ ΗΡΕΜΗΣΕΣ.ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΙΣΜΕΝΗ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΜΟΥ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΒΡΕ MARYLOU ΜΕ ΗΣΥΧΑΣΕΣ.

Άντε βρε Ανλού μου με το καλό να τα ξοδέψετε! Α! Θα μας προλάβεις μάλλον εμάς!!

Εγώ έχω απελπιστεί με τις ραγαδες στην κοιλιά! :unsure::unsure:

Όλο και αυξάνονται ρε γαμώτο!!! :angry::angry:

Stacey καλορίζικα τα πραγματάκια σας!

Τελικά κορίτσια αύριο σταματάω!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :silly: :silly: :silly:

Αύριο τέλος!!! Γιούπι!!!

Φιλάκια κοριτσάκια! Φεύγω πάω στο σπίτι να ξαπλάρω!!

αντε καλη ξεκουραση μπαρμπι μου και απο αυριο αδειουχα!!!!! οσο για τις ραγαδες δεν μπορεις να κανεις κατι...να ευχεσαι απλα μετα να μαζεψει ωραια η κοιλιτσα και να μην φαινονται εντονα!!! εμενα εχει κατι μικρες μωβ γραμμουλες...αλλα ειναι σπασμενα αγγεια μου ειπανε!!! Οταν μαζεψει η κοιλια δεν θα φαινονται ελπιζω....

ανλου ψαξε στα θεματα και θα βρεις:

ΘΕΜΑ: Πότε, πού και ποίες φίλες θα γεννήσουν...

οσο για σουτιενακι ναι βρηκα της τριουμφ πολυ ωραιο και ειχαν εκπτωση 25% (22 ευρω με εκπτωση).

καλη ξεκουραση barbiepa.. ;)

stacey μεγια τα πραγματακια σας!

εγω μολις εφαγα μπριζολιτσες με πατατουλες λεμονατες και εχω σκασει..παλι σα γουρουνα εφαγα!καλο μεσημερακι..ραντεβου ταπογευμα...

kalo apogeuma koritsakia vlepo oti oi perisoteres exete paei sto giatro kai eidate ta mpempakia sas me to kalo na pate kai i upolipes.. koritsia ego tha pao telos augoustou alla mou exei lipsi i fatsoula tis kai thelo na tin do :( to leo kai ston antra mou alla ti na kanei kai autos auto ton mina tha kanoume perisoteres vdomades na pame ston giatro logo diakopon.... :S

ante sas afino na kano kamia doulia sto spiti....

υπομονη κοριτσακι..περνανε γρηγορα οι μερες..παντως φατσουλα μην περιμενεις να δεις και πολλα..εμας ηταν το κεφαλι κατω, κοιτουσε προς τα πισω, οποτε μονο κοιλια και μπουτι ειδαμε..

.και γω παω να κανω δουλιτσες μπας και χασω καμια θερμιδα..εχει βουλιαξει και ο καναπες...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...