Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ- ΟΚΤΩΜΒΡΗ 2010 Νο 2

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ.ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΤΑ ΣΥΣΤΗΝΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΟΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΦΟΥ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ.ΧΙΧΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΙΓΟ ΞΕΚΑΡΔΙΖΟΜΑΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΠΑΛΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ!!!!ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ.

ΜΕΧΡΙ ΠΟΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ DOOPLER?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 997
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

lena έγραψε:

barbiera, 2 είναι!!!! Kανονικά είμαι στις διδυμομανούλες αλλά γράφω και δώ :P

Εμένα κλωτσάνε απο παντού! Φαντάζεσαι ε;;;;; :woohoo:

Πωπω φαντάζομαι! Θα σταματάει το ένα και θα ξεκινάει το άλλο! Και που να μεγαλώσουν και άλλο τότε θα δεις!! Έχουν οι καημενούλες και στριμόχνωνται ε?

Και καλά κάνεις και γράφεις και εδώ!! Είδες η άλλη μας διδυμομανούλα γέννησε!

ΠΩΠΩ ΚΑΛΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΕΝΩ!!

barbiepa ΕΙΜΑΙ 34 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΚΙ ΕΣΥ;;;

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΤΛ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ...ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΜΑΛΛΟΝ :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: ΥΠΟΜΟΝΗ!!!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???

ΧΑΘΗΚΑ ΚΑΙ ΓΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΗΜΟΥΝ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ...

DOPPLER ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΕΛΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ!!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΒΑΡΥΝΕΙ..

ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΣΕ ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΗΔΗ 13!!!ΔΕΝ ΚΑΜΑΡΩΝΩ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ!!ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΔΙΑΙΤΑ.. :blink::blink:

ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΕΞΩ Ο ΑΦΑΛΟΣ ΣΑΣ??? ΕΜΕΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΥ, ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑ ΚΟΥΜΠΙ ΠΟΥ ΠΡΟΕΞΕΧΕΙ!!! :woohoo: :woohoo:

ΒΙΚΟΥΛΙΝΙ έγραψε:

ΠΩΠΩ ΚΑΛΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΕΝΩ!!

barbiepa ΕΙΜΑΙ 34 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΚΙ ΕΣΥ;;;

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΤΛ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ...ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΜΑΛΛΟΝ :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: ΥΠΟΜΟΝΗ!!!

Τώρα κοίταξα τη λίστα μας και σε βρήκα! 29/09 δεν έχεις ΠΗΤ πως είσαι 34 βδομάδων αφού εγώ που έχω Πητ 30/09 τώρα θα μπω στην 33η?

Kat6 έγραψε:

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???

ΧΑΘΗΚΑ ΚΑΙ ΓΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΗΜΟΥΝ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ...

DOPPLER ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΕΛΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ!!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΒΑΡΥΝΕΙ..

ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΣΕ ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΗΔΗ 13!!!ΔΕΝ ΚΑΜΑΡΩΝΩ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ!!ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΔΙΑΙΤΑ.. :blink::blink:

ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΕΞΩ Ο ΑΦΑΛΟΣ ΣΑΣ??? ΕΜΕΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΥ, ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑ ΚΟΥΜΠΙ ΠΟΥ ΠΡΟΕΞΕΧΕΙ!!! :woohoo: :woohoo:

Κατ εμένα δεν έχει πεταχτεί ακόμα έξω και δεν ξέρω αν θα πεταχτεί! όσο για τα κιλά έφτασα αισίως τα 12! Μετά θα τρέχουμε πίσω από τα αγγελούδια μας και θα τα χάσουμε εύκολα!

kat καλως μας επεστρεψες..ωραια εμπειρια η θαλασσα με την κοιλιτσα ε?

και εμενα εχει πεταχτει λιγο εξω ο αφαλος μου και εχει σχηματιστει και μια καφε γραμμουλα κατα μηκος της κοιλιτσας. μαλλον φυσιολογικο ειναι ε?

α και για να μην ξεχασω...να σας ενημερωσω για σουτιεν θηλασμου..πηρα ενα της τριουμφ, παρα πολυ ωραιο..και ειχε εκπτωση 25% (περιπου 22 ευρω το πηρα).

γιατι στα prenatal και σε όσα μαγαζια ειχα ρωτησει δεν ειχαν εκπτωσεις τα εσωρουχα εγκυμοσυνης.

οσον αφορα το νουμερο πηρα αυτο που φοραω τωρα, αλλα εχει περιθωριο και στην τιραντα και μπροστα..ελπιζω οταν αρχισω να θηλαζω μην μεγαλωσει και υπερβολικα το στηθος μου..

barbiepa έγραψε:

lena έγραψε:

Πωπω φαντάζομαι! Θα σταματάει το ένα και θα ξεκινάει το άλλο! Και που να μεγαλώσουν και άλλο τότε θα δεις!! Έχουν οι καημενούλες και στριμόχνωνται ε?

Και καλά κάνεις και γράφεις και εδώ!! Είδες η άλλη μας διδυμομανούλα γέννησε![/quote:4bv50cwp]

Απ' ότι μου λέει συνέχεια είναι ψηλές και στριμόχνωνται... :laugh: την τελευταία φορά η μία ήταν τόσο μαζεμένη που η σπονδυλική στήλη φαινόταν σαν τόξο...τόσο μαζεμένη ήταν ψυχούλα μου.. :dry:

Απ' ότι διάβαζα για το doppler μπορεί καμία να μου πεί που θα την κάνουμε αυτή την εξέταση; Εννοώ στο γιατρό μας ή σε εξωτερικό γιατρό όπως την Β επιπέδου;

εγω θα την κανω την doppler στην κλινικη που εκανα την β επιπεδου (στο ΜΗΤΕΡΑ). λογικα ο γιατρος σου δεν εχει τετοια μηχανηματα για να τα κανεις στο ιατρειο του...

με το καλο τα κοριτσακια σου lena!!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!! ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ?

ΕΧΩ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑΣ....ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΓΩ ΠΙΣΩ ΤΟ LAPTOP ΜΟΥ!!!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΑΘΕ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΑ? ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΗΣ

ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 2700 :silly: :lol::blink: ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??

DOPPLER ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ. :unsure: ΕΔΩ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΡΩΤΗΣΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ DOPPLER ΜΟΝΟ ΑΝ ΥΠΟΨΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ.

ΟΠΩΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΜΠΥΛΗ ΖΑΧΑΡΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΟΙ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΕΣ...

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ!!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ. ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ?

barbiepa ΣΟΡΥ ΜΠΕΡΔΕΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΕΙΜΑΙ 33 ΕΒΔΟΜΑΔΟΝ ΚΑΙ 1 ΗΜΕΡΑ...

mariac ΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΕΝΝΑ ΑΠΛΑ ΠΡΙΣΤΙΚΕ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΟΤΑΝ ΕΙΡΘΕΤΟ ΓΑΛΑ ΟΧΙ ΟΤΙ ΑΛΛΑΞΑ ΝΟΥΜΕΡΟ...ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ...

ΜΑΜΟΥΝΑΚΙ ΤΟ ΣΟΥΤΙΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟ ΑΠΛΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ή ΑΠΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΕΓΚΥΜΟΣΙΝΗΣ;;;

Kαλησπέρα και απο εμένα...Πολλή ζέστη και σήμερα...

Εμείς δεν έχουμε ψωνίσει πολλά πράγματα ακόμη.Μας ήρθε κούνια,κουνουπιέρα,αλαξιέρα και ένα σετ παπλωμα-σεντόνια... :laugh: Η μανουλίτσα μου ναναι καλά,πήγε και ψώνισε κάποια ρουχαλάκια και ανυπομονώ να τα δω...απο μπιμπερό και τέτοια τίποτα ακόμη...

Σχετικά με τις πολύ προσωπικές στιγμές με τον αντρούλη μου ο γιατρός μας είχε πει να αποφεύγουμε επαφές οπότε καταλαβαίνετε....

α και τα κιλά που έχω πάρει μέχρι στιγμής 13....

ΜΑΡΙΑΚ σε χασαμε βρε..η μπουμπου σου ειναι tourbo ε? αντε με το καλο! σιγουρα θα φτασει τα 4 κιλα!

ρωτα και καμια αλλη φιλη- γνωστη σου στην κυπρο αν οντως εχει κανει καμία εξεταση doppler ή ζαχαρου..δεν νομιζω να φαινεται απο τις αιματος το ποσο γρηγορα μεταβολιζεις τη γλυκοζη..ισως απο τα ουρα να βγαζει συμπερασματα..

το στηθος πρηζεται με το θηλασμο, κατεβαζει γαλα..αποσο μουχουν πει.. (και μενα το πρωτο μου ειναι)

mariac έγραψε:

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!! ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ?

ΕΧΩ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑΣ....ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΓΩ ΠΙΣΩ ΤΟ LAPTOP ΜΟΥ!!!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΑΘΕ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΑ? ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΗΣ

ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 2700 :silly: :lol::blink: ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??

DOPPLER ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ. :unsure: ΕΔΩ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΡΩΤΗΣΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ DOPPLER ΜΟΝΟ ΑΝ ΥΠΟΨΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ.

ΟΠΩΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΜΠΥΛΗ ΖΑΧΑΡΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΟΙ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΕΣ...

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ!!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ. ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ?

σχετικά με την καμπύλη που λες ακριβώς έτσι είναι και με μένα.ο γιατρός μου είπε ότι δεν χρειάζεται να την κάνω αφου οι αιματολογικές είναι καλές...ούτε για doppler μου ανέφερε κάτι...

ΜΑΜΟΥΝΑΚΙ MOY ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ TURBO!!!! ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ!!! ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗ ΒΓΑΛΩ ΑΠΟ ΚΕΙ ΜΕΣΑ.!!!! :ohmy: ΑΣΕ ΠΟΥ Η ΕΠΙΣΚΛΗΡΗΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΗΘΗΖΕΤΑΙ ΕΔΩ :x ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΦΟΒΗΤΣΙΑΡΑ... :blush: ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΕΜΒΡΥΑ. ΛΕΣ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΑΒΗΤΗ ΚΥΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΔΥΟ ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΠΥΛΗ ΖΑΧΑΡΟΥ. ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΓΩ!!! ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ!!! ΠΟΛΥ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΗ ΔΕ ΛΕΩ, ΑΛΛΑ ΑΒΟΛΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑΤΑΚΙ!! ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΟ!! ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΚΟΚΚΟΦΥΝΙΚΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ. ΜΗΠΩΣ ΑΝ ΕΒΑΖΑ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΑ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ?

Α! ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΗ ΚΑΚΟ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ

mariac μου εχεις δικιο ας μην κανουμε τους γιατρους..εμπιστευσου το γιατρουλη σου..ξερει αυτος!

η κουβερτουλα μηπως θα αναβει απο κατω? ψαξε μεσω ιντερνετ μηπως στελνουν κυπρο καποια καταστηματα με στρωματακια ή βρεφικα..

οσο για βλαστοκυτταρα συμφωνουμε απολυτα!

geia sas koritsakia ti kanete pos eiste? eixa kairo kai ego na sas grapso alla pire adia o antroulis mou kai oli mera eimaste stis voltes mariac mou psa3e ligo to thema me to stromataki epidi kai ego apo kipro eimai kai eixa diei sto katastima pou pira ta paidika, mpori na exei se kapio allo, pas se idioti giatro epidi emena tha mou kanei tin e3etasi gia tin kampili zaxarou to kanoume stin kupro mpori na min to xriazese fisika o giatros sou 3eri kalitera... :) zesti poli zesti vre koritsia

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...